עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, עד אתמול השתמשתי בLG G3 שפתאום שבק, אז אני צריך לחפש מכשיר חדש. אחרי מחקר קצר החלטתי שאני רוצה טלפון עם SNAPDRAGON 820/821 והגעתי לשתי אפשרויות הראשונה מכשיר פרימיום של SAMSUNG S7 או S7 EDGE כרגע נמכר בארץ ממגוון יבואנים, היבואן הרשמי נותן הנחה של 500 שקל אם משלמים באמריקן אקספרס אבל לו יש אחריות רק לשנה במחיר דומה אפשר לקבל אחריות לשנתיים ע"י מובייל ישראל שלא שמעתי עליהם או גופים אחרים שלא שמעתי עליהם. השניה לקנות מכשיר של XIAOMI דגם MI5 לתת דגמיו השונים בחיסכון של 1000 פלוס שקל או לקבל הרבה יותר תמורת אותו מחיר, קיים בהרבה גרסאות בכמה רשתות, החסרון העיקרי ששמתי לב אליו הוא רזולוצית המסך הנמוכה יחסית. כמו כן…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לא לעבור את 500 אני אני מעדיף לרדת יותר יותר יעני לכיוון ה 300 אבל שוב כמה שיותר מישתלם

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Duskull,

אני נוסע לאיטליה בעוד שבועיים, אז רציתי לשאול: אני אוכל לקנות את ה Nokia 5800 מרומא\מילאנו? הוא עולה שם 279 יורו? והאם הוא יעבוד עם הרשתות בארץ (יש לי ביגטוק אורנג') (כאילו האם הוא נעול או לא) תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by axon,

מישהו נתקל בתופעה ? לחברים שלי יש אפשרות לבחור עברית כשפת תצוגה , אבל אצלי זה לא מופיע. ישנם הרבה שפות אחרות אבל לא עברית.. עדכנתי לגרסת קיקט חדשה והופיעו עוד שפות אך עדיין ללא עברית ניסיתי להתקין more loacle אבל הוא דרש גישת רוט לשנות שפה שלא הייתה ברשימה המקורית שלו. האם ישנה דרך לשנות שפה מבלי לעשות רוט למכשיר ? המכשיר נרכש דרך אמזון בארה"ב דגם MOTO G 16 GB .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. S3 התנתק עצמאית מגוגל ולא ניתן להוסיף חשבון גוגל כלשהו. ביום בהיר אחד - אין אנשי קשר, מייל, PLAY, יומן, סינכרון - כלום. מה עושים? מה יכול להיות הגורם? תודה!

7. היצרנית הסינית מכרה מספר שיא של 50 מיליון סמארטפונים במחצית הראשונה של השנה, ומבססת את מעמדה כיצרנית השלישית הגדולה בשוק לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/50-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%97-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a6%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by michal330s,

שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל

9. אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Idan120,

היי מישהו פה מכיר במקרה אפליקצייה מומלצת שתהפוך את הטאבלט למחברת לאנדרואיד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו מומלץ כנל מה שהורדתי הם פשוט לא היו אפליקציות טובות אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nachum37,

ראיתי את ה Chuwi Vi7 במבצע (50$) ב GearBest. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232109.html אני מעוניין בטאבלט שישמש כ GPS לאוטו כמתנה למישהו, רצוי עם 3G או LTE, והטאבלט הזה עונה טכנית על הדרישות. השאלה האם הוא איכותי מספיק? ראיתי תלונות על מסך לא בהיר מספיק ורמקול חלש, האם אכן הטאבלט הזה יהיה בסדר ל Waze נטו? מישהו מכיר? בנוסף ה SoC די חדש, מה רמת הביצועים שלו מול Snapdragon 400 למשל? החלופה מבחינתי היא קניית טאבלט בסיסי אחר (Lenovo Tab 2 A7-10 למשל, http://www.ebay.com/itm/171952007092, עם מודם נייד http://www.ebay.com/itm/371453108540, בסך הכל כ 110$, שזה יותר מכפול).

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by huber,

הי חברים. הבנתי ששוחרר רישמית ICS לגלקסי S2. כרגע יש לי מכשיר שנרכש בתאילנד ושעליו הותקן רום של אורנג. עד היום לא יצא לי להתעסק עם רומים חלופיים ושידרוגים אך אני מעוניין לשדרג ל ICS. כמה שאלות: 1. מתוך הנחה שיש רום רישמי של ICS למכשיר, היכן ניתן להורידו ואיך מתקינים אותו? ב KIES לא מצאתי שום אופציה. 2. אם חייב לעשות רוט למכשיר, אשמח להפנייה למדריך מסודר ולהמלצה לרום הכי יציב כרגע ל ICS למכשיר הנ"ל. אין ממש צורך בממשק עיברי.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היצרנית האמריקאית-סינית תנסה להוכיח לעולם שכוח עיבוד הוא ממש לא הכל בעזרת ה-Moto X Style, ה-Moto X Play וגם ה-Moto G השלישי, כמובן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוטורולה-חוזרת-לעניינים-עם-שלושה-סמאר/

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by SwiftCat,

אפל מתכננת להוציא בקיץ גרסא משודרגת לאייפון שיהיה דק יותר ויכלול מעבד חזק יותר. בנוסף, אפל תוציא עד סוף השנה אייפון חדש שיעבוד בטכנולוגיית CDMA, ככל הנראה מהלך זה יסיים את המונופול של AT&T שעובדת בטכנולוגיית GSM ויאפשר לספקיות אחרות להציע ללקוחותיהן את האייפון החדש. ע"פ הפרסום אפל תתחיל בייצור האייפון החדש בספטמבר השנה. מקור: http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304370304575152242601774892.html?mod=WSJ_Tech_LEADTop

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. העדיפות שלי היא לקנות בשבילה אנדרואיד (היא רוצה אייפון כי לכל המדינה ואחותה יש אייפון.. לפחות ככה זה נראה). העניין הוא שכל פעם שהיא תצטרך איזשהי תכנה או להעביר קבצים או כל דבר אחר היא לא תוכל ואני אצטרך לעזור לה עם זה ואין לי מושג ב-ios. אני מאמין שעדיין אין שימוש רב בריבוי ליבות בהרבה מהאפליקציות בטלפון והעדיפות מבחינתי היא ל-single core performance, וגם עדיפות ל-ARM 64bit (ה-x86 של אינטל מרשים, אך לא מבוגר דיו כדי להיות בתוך טלפונים). בנוסף, היא מתעבת כפתורים, ובמיוחד את כפתור הבית של ה-Galaxy.. וגם לא כל כך אוהבת את האיטיות של TouchWiz או את המראה שלו. מישהו יודע אם ה-Double Tap Screen Unlock שיש ב-LG G4 זה רק בו? או שיש בעוד טלפונים? בנוסף, אני מאמין שטלפון הגדול …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by natgun0,

שלום אני זקוק להמלצה לפלאפון חלופי זול לצבא ,לא צריך משהו מתוחכם מדי רק שיחות הודעות ,מה שחשוב בעיקר זה הסוללה שתחזיק לפחות יומיים שלוש,עדיפות לנוקיה . חשבתי על משהו בסגנון : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12597 תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by omri09,

שלום. ברשותי Sony Ericsson C510 והנה עברו להן מספר שנים ואני יכול לשדרג למכשיר חדש במסגרת המסלול אצל Orange. האפשרויות שעומדות בפניי הן Galaxy Ace או Motorola Defy(שוק הביניים). הדברים שחשובים לי הם: חומרה חזקה- שמשחקים ירוצו מהר ולא יהיו תקיעות במכשיר(אני אשחק הרבה באימולטור גיימבוי), מעבד חזק ותמיד טוב שיהיה כמה שיותר RAM. מסך גדול. ממשק נוח. עמידות המכשיר(אני חייל). מעט קרינה. תמיכה בפורמטים. פחות חשובים: מצלמה(העיקר שתהיה ברורה). רמקול- אני לא שומע הרבה מוזיקה וגם כשכן אני שם אוזניות. אם כדאי לחכות ויוצא ממש בקרוב מכשיר משוכלל משמעותית אשמח אם תגידו לי גם את זה. תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Svensk.il,

היי, אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל ואני תוהה - האם כדאי לחכות עוד שבוע עד שיושק בארץ ה-G4? אני בונה על זה שכשהוא יושק תהיה ירידת מחירים כלשהי לדגמים הקודמים... לפי הנסיון שלכם, האם זה באמת יקרה מיידית עם ההשקה? ובכמה יירד המחיר לדעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. עדיין נשאר לכם כסף אחרי הבלאק פריידי הגדול? ברשת ממתינות לכם עוד מגוון הצעות מרשימות לכתבה

21. טוב אז קניתי N82 ביד שנייה, 950 שח... נכון המחיר הוא טוב אבל מצב הפלאפון לא מזהיר... אני לא יודע מה משך אותי לקנות אבל כנראה שיצר הילד שבי עדיין יוצא החוצה לפעמיים ומערפל את שיקול הדעת שלי, פותח לי ת'ארנק וזורק מזומן. בגדול המצב הפיזי שלו הוא בינוני, המסך לא הכי הכי חלק, הפאנל שלו דורש החלפה ואני לא יודע אם זה בכל N82 אבל אין עברית במקשי הפנאל (במכשיר יש). טוב אז אני לא באתי לבכות לכם על זה שאני טמבל ועשיתי עסקה מטומטמת (אולי קצת בכל זאת )... אלא איך אני מתקדם מפה ? אני רוצה לדעת איפה אפשר למצוא פאנל מקורי טוב במחיר שפוי, האם יש פנאלים עם עברית למקשים ואיך אני עכשיו מעביר את כל הרישומים/ספר הטלפונים מהSE הקודם לפלאפון הזה ? ועיצה לחיים... בתור אחד שקונה הרבה מאוד יד …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9b%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a8%d7%a6%d7%95/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !

24. היי כולם מכיוון שהאייפוד הנוכחי שלי-ה-30gb video, כבר חולה סופני, החלטתי שכדאי לי לשדרג לאייפוד טאץ'. את הדגם הראשוני (כשהוא היה ממש טרי בשוק) ראיתי אצל חבר שלי ואהבתי, וגם מהביקורות מאוד התרשמתי. את הרכישה, יש לציין, אעשה בארה"ב דרך חבר (ובכל מקרה זהו לא המכשול). החלטתי ללכת על נפח זכרון של 32 ג'יגה, ומנסיון עם האייפוד הקודם-זה די והותר עבורי. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי סוג הדגם-דור שני או דור שלישי? בהתחלה חשבתי לעצמי "ברור שדור שלישי", אבל כשערכתי השוואה (בין היתר באתר של אפל), לא מצאתי הבדל משמעותי, ויותר מזה-ראיתי שלפי היצרן לפחות-הדור השני מחזיק 6 שעות יותר מהדור השלישי. כמובן שגם במחיר יש הבדל, וכל עוד אין צורך אמיתי לשלם יותר עבור דור שלישי-אשמח לחסוך את הכ…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. לאומי קארד משיקה אפליקציה חדשה שתיתן לכם מגוון הטבות, וגם תעזור להתנהל חכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%92%d7%99%d7%98%d7%9c%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים