עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_26.html אחלה מכשיר LG הוציאו.. הלוואי שיגיע לארץ!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. העדיפות שלי היא לקנות בשבילה אנדרואיד (היא רוצה אייפון כי לכל המדינה ואחותה יש אייפון.. לפחות ככה זה נראה). העניין הוא שכל פעם שהיא תצטרך איזשהי תכנה או להעביר קבצים או כל דבר אחר היא לא תוכל ואני אצטרך לעזור לה עם זה ואין לי מושג ב-ios. אני מאמין שעדיין אין שימוש רב בריבוי ליבות בהרבה מהאפליקציות בטלפון והעדיפות מבחינתי היא ל-single core performance, וגם עדיפות ל-ARM 64bit (ה-x86 של אינטל מרשים, אך לא מבוגר דיו כדי להיות בתוך טלפונים). בנוסף, היא מתעבת כפתורים, ובמיוחד את כפתור הבית של ה-Galaxy.. וגם לא כל כך אוהבת את האיטיות של TouchWiz או את המראה שלו. מישהו יודע אם ה-Double Tap Screen Unlock שיש ב-LG G4 זה רק בו? או שיש בעוד טלפונים? בנוסף, אני מאמין שטלפון הגדול …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by natgun0,

שלום אני זקוק להמלצה לפלאפון חלופי זול לצבא ,לא צריך משהו מתוחכם מדי רק שיחות הודעות ,מה שחשוב בעיקר זה הסוללה שתחזיק לפחות יומיים שלוש,עדיפות לנוקיה . חשבתי על משהו בסגנון : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12597 תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9b%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a8%d7%a6%d7%95/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שירות המסרים המיידיים כולל כעת אפשרות לבצע שיחות וידאו עבור כולם לכתבה

6. היי כולם מכיוון שהאייפוד הנוכחי שלי-ה-30gb video, כבר חולה סופני, החלטתי שכדאי לי לשדרג לאייפוד טאץ'. את הדגם הראשוני (כשהוא היה ממש טרי בשוק) ראיתי אצל חבר שלי ואהבתי, וגם מהביקורות מאוד התרשמתי. את הרכישה, יש לציין, אעשה בארה"ב דרך חבר (ובכל מקרה זהו לא המכשול). החלטתי ללכת על נפח זכרון של 32 ג'יגה, ומנסיון עם האייפוד הקודם-זה די והותר עבורי. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי סוג הדגם-דור שני או דור שלישי? בהתחלה חשבתי לעצמי "ברור שדור שלישי", אבל כשערכתי השוואה (בין היתר באתר של אפל), לא מצאתי הבדל משמעותי, ויותר מזה-ראיתי שלפי היצרן לפחות-הדור השני מחזיק 6 שעות יותר מהדור השלישי. כמובן שגם במחיר יש הבדל, וכל עוד אין צורך אמיתי לשלם יותר עבור דור שלישי-אשמח לחסוך את הכ…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מעוניין להחליף את ה נוקיה 5800 האנטיקה שלי לסמארטפון אבל לא במחיר משוגע ( תקציב 1300 עם גלישה קטנטונת) וזה המכשיר שהכי תפס את תשומת ליבי. הייתי רוצה לשמוע עליו קצת חוות דעת: התרונות\חסרונות וכמובן האם הוא מביא תפוקה טובה יחסית למחיר? חשוב לי לציין שהצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט ( חשוב שתיהיה כמה שיותר חלקה ומהירה)\ ג'י פי אס\ שמיעת מוזיקה(עם עדיפות גם לרדיו) \ ומשחקים אבל לא כבדים יותר מידי. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by eninyo,

שלום, הצלחתי להתאפק ולא לעבור לסמסונג ס2. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הסמארטפון הבא? אני מוכן לחכות בשביל משהו טוב. מעבד טוב יותר, מסך גדול יותר (שמעתי ש4.7 זה הקפיצה הבאה), עם יכולות HD מלאות, וגם הרחבת זיכרון גדולה (SD). מישהו יודע מה מצפה לנו? מה עם HTC? או שרק סמסונג? אני כמובן מתעניין רק במכשירי אנדרואיד ולא איי פון תודה!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם, האם ישנה תוכנה לעברית ל IPOD CLASSIC? היכן ניתן למצוא תוכנת להמרת קבצי וידאו ? תודה, איתן

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by neogod,

בהתחשב בזה שכרגע יש לי K610I ואני רוצה לשדרג את המכשיר. איזה מכשיר ממה שיש לORANGE להציע הייתם ממליצים אם: 1-המחיר לא היה מוגבל (DIAMOND , N96 ,OMNIA) 2-עד 79 שקל לחודש (כל שאר המכשירים)

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Svensk.il,

היי, אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל ואני תוהה - האם כדאי לחכות עוד שבוע עד שיושק בארץ ה-G4? אני בונה על זה שכשהוא יושק תהיה ירידת מחירים כלשהי לדגמים הקודמים... לפי הנסיון שלכם, האם זה באמת יקרה מיידית עם ההשקה? ובכמה יירד המחיר לדעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by AmitDanan,

מאיפה אני יכול לרכוש את המכשיר הכי זול עד עכשיו ראיתי 4200 האם כדי לחכות קצת ואם עדיף לעשות טרייד אין כרגע יש לי אייפון 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !

15. האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by nachum37,

ראיתי את ה Chuwi Vi7 במבצע (50$) ב GearBest. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232109.html אני מעוניין בטאבלט שישמש כ GPS לאוטו כמתנה למישהו, רצוי עם 3G או LTE, והטאבלט הזה עונה טכנית על הדרישות. השאלה האם הוא איכותי מספיק? ראיתי תלונות על מסך לא בהיר מספיק ורמקול חלש, האם אכן הטאבלט הזה יהיה בסדר ל Waze נטו? מישהו מכיר? בנוסף ה SoC די חדש, מה רמת הביצועים שלו מול Snapdragon 400 למשל? החלופה מבחינתי היא קניית טאבלט בסיסי אחר (Lenovo Tab 2 A7-10 למשל, http://www.ebay.com/itm/171952007092, עם מודם נייד http://www.ebay.com/itm/371453108540, בסך הכל כ 110$, שזה יותר מכפול).

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by sagi_10,

צהריים טובים לכולם, לאחר סקר שוק מקיף, הגעתי למסקנה שהסלולרי היחידי שצולח את כלל הדרישות שלי היינו ה-Galaxy S3. אני מבין שיש שני דגמים, ומבין את ההבדלים בינהם - 2GB של ראם בגירסה המעודכנת ותמיכה בטכנולוגיית LTE, ומנגד, קהילת פיתוח מצומצמת משמעותית ( CM תומכים בו, זה העיקר ). מה שמשאיר סוגיה אחת פתוחה- האם גירסאת ה-LTE תתמוך בכלל הרשתות בארץ (עוד לא סגור על הרשת המומלצת) בצורה זהה לגירסה הרגילה? בנוסף, האם יש סוגיות נוספות שאני צריך להכיר? זמן סוללה שונה וכ"ו..? תודה מראש לעוזרים ויום טוב! נ.ב אשמח לתגובות ביממה הקרובה - מחר מזמין

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by MisterL,

היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אז ככה, הגעתי למצב שאני לא מסוגל לסבול את האייפון שלי עוד דקה נוספת. עריכה : החלטתי להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח במכשיר שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. כרגע Moto G ו Moto X עומדים על הפרק

21. לא לעבור את 500 אני אני מעדיף לרדת יותר יותר יעני לכיוון ה 300 אבל שוב כמה שיותר מישתלם

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by nop1902,

אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. לקחנו לבדיקה את ה-Gear VR של סמסונג כדי לראות האם העולם מוכן למציאות מדומה ואם המציאות המדומה מוכנה לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%a9%d7%90%d7%99/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. דור ה-Xperia החדש מוסיף מעט ל-Z3 של סוף 2014; אם להאמין לשמועות, יורש מרשים יותר עשוי להיחשף במאי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9c%d7%94%d7%99/

25. Started by n00kie,

יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים