עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eninyo,

שלום, הצלחתי להתאפק ולא לעבור לסמסונג ס2. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הסמארטפון הבא? אני מוכן לחכות בשביל משהו טוב. מעבד טוב יותר, מסך גדול יותר (שמעתי ש4.7 זה הקפיצה הבאה), עם יכולות HD מלאות, וגם הרחבת זיכרון גדולה (SD). מישהו יודע מה מצפה לנו? מה עם HTC? או שרק סמסונג? אני כמובן מתעניין רק במכשירי אנדרואיד ולא איי פון תודה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מחפש אנדרואיד זול יחסית, עד בערך 1000 שקל לאחותי הקטנה. חשבתי על כמה מכשירים של htc, לג'נד, ווילדפייר וויילדפייר S. מה אתם חושבים עליהם? יש עוד, אולי של סמסונג ששווים להם? ואיזה מבניהם עדיף..? ההבדל בין wildfire ל-S מורגש, קיים בכלל..? מה אתם ממליצים בתקציב הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by BedB0y,

היי, אני מחפש משהו בסגנון קינדל (או קינדל עצמו) עד 800 ש"ח מה שחשוב לי: 1. תמיכה בקבצי pdf שיכולים להגיע אפילו עד 400 עמודים 2. העברת קבצי pdf מהמחשב עצמו, שאני לא אהיה מוגבל לרכישה באיזשהי חנות אלקטרונית. 3. שלא יעייף את העיניים כמו טאבלט, הבנתי שיש את השיטה עם הדיו האלקטרונית. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ad112,

הטענתי את האיפוד בשירים, האיטונס מזהה שיש שירים באייפוד. אני מכניס את האוזניות, מעביר את הכפתור לON ולוחץ PLAY, והנגן "תקוע" יש נורה כתומה למעלה שמהבהבת כמה שניות וזהו. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by shay1098,

חברת Scent Sciences הציגה את ה-ScentScape- מכשיר המתמשק עם הסרט/קונסולת המשחקים שלכם ומפיץ ריחות בהתאם לדימויים על המסך. את מועדי הפצת הריחות ואת סוג הריח מתאימים לסרט/משחק בעזרת תוכנה- ScentEditor. למכשיר יש 20 מחסניות ריח (שונות) וכל מחסנית אמורה להספיק ל-200 שעות. המכשיר עולה 69$ והתוכנה עולה 19$. החברה הציגה עד כה רק את המכשיר שתומך בסרטים והיא צפויה להוציא ברוב את הגרסה לקונסולות. החברה גם צפוייה לתמוך בפייסבוק ויוטיוב. מקורות: אתר החברה- http://scentsciences.com/index.html הכתבה האתר וואלה!- http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1780898# עוד כתבה- http://www.wareground.com/articles/scentsciences_scentscape_aroma_gadget הייתם קונים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. עדיין נשאר לכם כסף אחרי הבלאק פריידי הגדול? ברשת ממתינות לכם עוד מגוון הצעות מרשימות לכתבה

7. Started by rinatl,

מישהו מכיר את הדגם CUBOT S168 או DOOGEE LEO DG280? מישהו מכיר או יודע אם הם טובים? ואם הם פועלים בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by kletsman,

שלום. יש לי מחשב נייד עם בלותות' ואני רוצה להעביר מוזיקה לנייד גלקסי S2. איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by erezo,

ברצוני לרכוש את המכשיר THL L969 הסיני שתומך בכל הרשתות כולל דור 4 LTE אבל יש לי חשש מאחר ומדובר במותג סיני לא מוכר ולא ידועה לי האיכות של המכשיר, האם הוא מחזיק מעמד, האם הוא לא נתקע וכד' התרשמתי מהמפרט הטכני שלו ומהמחיר הזול יחסית לטלפון חכם, אין לי צורך במכשיר משוכלל במיוחד ולכן אני שוקל לקנות אותו. אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו למי שכבר רכש או יש לו נסיון עם מכשירים מהחברה הנ"ל, או מכשיר מעט יותר איכותי שמחירו לא יעלה על 1000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, קניתי ממישהו את ה-LG G2, התחלתי להתקין דברים אבל אז הופיע לי ה-Voice talk של גוגל. נכנסתי להגדרות וראיתי שאין מקלדת מותקנת (משוחזר להגדרות יצרן). אז פשוט חיפשתי באינטרנט קובץ APK של מקלדת... התקנתי ואז הופיע לי ההודעה הזאת (מצורף תמונה). מה זה ולמה זה חוסם לי את המכשיר?! (לא יכול לעשות כ-ל-ו-ם), גם לכבות לא... הורדתי מפה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by saruti,

שלום לכולם רכשתי מ PANDAWILL מכשיר JIAYU G2 המכשיר פצצה. באמת. אבל אין עליו עברית בכלל גם לא בהוספת שפה וכו. איך אפשר להוסיף את השפה העברית למכשיר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק... יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי). אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר. שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרג…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי את הסמארטפון הנ"ל, הורדתי את תוכנת סריקת הברקודים, התקנתי אותה, אבל אני לא מצליח לסרוק ברקוד ניסיתי לצלם תמונה ולתת לתוכנה לזהות את הברקוד, אבל אני מקבל הודעה שזאת תמונה ללא ברקוד, וגם ניסיתי להציג את הברקוד דרך התוכנה ואמנם אני רואה על גבי המסך עם הקו האדום באמצע את הברקוד, אבל שום דבר לא קורה, מה אני צריך לעשות, כדי שהברקוד יזדהה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by LENOVO,

יש לח מחשב כף יד ASUS A639 אני רוצה "לפרמט אותו ולהתקין לו ווינדוס מחדש... 1)איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להחזיק כמה כפתורים ביחד... 2)אחרי שאני עושה את זה אני צריך להתקין לו מחדש את הווידוס מובייל?אם כן איך אני עושה את זה... תודה רבה והמשך שבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by lmlm,

http://www.gsmarena.com/nokia_n75-1715.php אהבתי תעיצוב+ תמפרט טכני..1 נראה פלאפון עממי אם לא יתקעו לו מחיר גבוה ;D

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Pl4y3r,

אני מחפש נגן MP3 שיש בו הרבה מקום 10-30G נגן שיש בו אפשרות סקרולינג יש בו מסך אפשרות שאפל משו כמו I-RIVER בבקשו תנו הצעות

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by F430,

אני עוד מעט משתחרר ורוצה לעשות חבילת חיילים משתלמת הקטע שאני לא מדבר מלא היו פעמים שאני יהיה בחול אז חבל לי לשלם יותר מ200 ורציתי לדעת אך המוטורלה i-one... עכשיו אני עם הe71 פלאפון טוב רק חבל שאין לו כניסה רגילה של אוזניות ומצלמה טובה זה מה שהכי מפריעה לי הייתי רוצה לשנות את זה תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום כרגע אני עם הW800I פלאפון מעולה אין אליו באמת ,אבל מה הוא כבר קצת ישן ואני רוצה לעבור למשו יותר חדש ויותר טוב. חשבתי אל המכשירים האלה : 8G IPHONE 8G W960 N95 החדש 8G המחירים של שלושתם דיי זהים וכך גם המפרט מה אתם ממליצים לי ? אני אחד שאוהב גדגטים וכל מיני שטויות כאלה כמו המסך מגע וכל זה . יש אולי איזה מכשירים שהולכים לצאת בזמן הקרוב (יותר טובים מאלה) ששווה לחכות בישבילם?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tk891,

שלום, אשמח לקבל המלצה על טאבלט שמתאים לסטודנטים - כולל מעבד תמלילים, אפשרות לחבר מקלדת, אפשרות לקרוא קבצי PDF, ובתקציב של עד 1500 שקלים של חברה טובה ואמינה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by liav12,

אהלן, יש לי חבר טוב שהציעו לו 2 מכשירים באותו מחיר בדיוק, יש הבדל של 2000 שקל בין המכשירים בתאכלס בחברה אורנג' אבל הציעו לו את שתי המכשירים הנ"ל באותו מחיר חודשי. ובכן מה עדיף? לא משנה לו הגודל של המכשיר או הצורה העיקר שיעבוד טוב ושיהיה חזק. לדעתי ה GALAXY עדיף לא?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, זה כבר כמה חודשים שאני רואה שכל הזמן מתווספים לאתר Deal Extreme טלפונים מבוססים מערכת הפעלה אנדרואיד, והמחירים נעים בדר"כ בין 90-150 דולר (הזולים) ויש כאלה שעולים אפילו יותר, שזה מחיר דיי מצחיק לתמורה. קישור לקטגורית הפלאפונים באתר : http://www.dealextreme.com/c/android-phones-526 הבעיה היחידה היא, שכל פלאפון שם במפרט (אם תסתכלו בפרטים של כל פלאפון שם ב"LANGUAGE" לא בא BUILT-IN כתומך בשפה העברית / או שפשוט השפה העברית לא מוצעת שם מלכתחילה. השאלה היחידה שלי היא כזאת.. יש דרך איכשהו לשנות את שפת הממשק לעברית בפלאפונים הללו? ואם לא, האם אתם מכירים אתרים שמוכרים פלאפונים שכאלה בזול כמו בDX ושתומכים בשפה העברית? תודה רבה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by gnos,

לאחר הורדת העדכון זה מה שמופיע על המסך תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Dubliner,

אני מחפש טלפון קטן זול וחזק ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הקרובים. ראיתי שה-Droid Mini מקביל מבחינת חומרה לנקסוס 4 פחות או יותר. בגודל הוא 121 מ"מ עם מסך 4.3 שזה מבחינתי גודל אידיאלי. ראיתי שמוכרים גרסת unlocked בכ-$200. השאלה היא האם הטלפון הזה יעבוד בארץ עם סים ישראלי? אני שואל כי אני רואה שזה טלפון שיוצר בלעדית עבור Verizon. האם למישהו יש נסיון עם הטלפון הזה? האם לדעתכם ישנם מכשירים נוספים שכדאי לקנות בארה"ב שהם גם חזקים, גם קטנים (פיסית, לא רק מסך) וגם יעלו פחות מ-1000 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by nachum37,

ראיתי את ה Chuwi Vi7 במבצע (50$) ב GearBest. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232109.html אני מעוניין בטאבלט שישמש כ GPS לאוטו כמתנה למישהו, רצוי עם 3G או LTE, והטאבלט הזה עונה טכנית על הדרישות. השאלה האם הוא איכותי מספיק? ראיתי תלונות על מסך לא בהיר מספיק ורמקול חלש, האם אכן הטאבלט הזה יהיה בסדר ל Waze נטו? מישהו מכיר? בנוסף ה SoC די חדש, מה רמת הביצועים שלו מול Snapdragon 400 למשל? החלופה מבחינתי היא קניית טאבלט בסיסי אחר (Lenovo Tab 2 A7-10 למשל, http://www.ebay.com/itm/171952007092, עם מודם נייד http://www.ebay.com/itm/371453108540, בסך הכל כ 110$, שזה יותר מכפול).

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.