גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, לאחר סקר שוק מקיף, הגעתי למסקנה שהסלולרי היחידי שצולח את כלל הדרישות שלי היינו ה-Galaxy S3. אני מבין שיש שני דגמים, ומבין את ההבדלים בינהם - 2GB של ראם בגירסה המעודכנת ותמיכה בטכנולוגיית LTE, ומנגד, קהילת פיתוח מצומצמת משמעותית ( CM תומכים בו, זה העיקר ). מה שמשאיר סוגיה אחת פתוחה- האם גירסאת ה-LTE תתמוך בכלל הרשתות בארץ (עוד לא סגור על הרשת המומלצת) בצורה זהה לגירסה הרגילה? בנוסף, האם יש סוגיות נוספות שאני צריך להכיר? זמן סוללה שונה וכ"ו..? תודה מראש לעוזרים ויום טוב! נ.ב אשמח לתגובות ביממה הקרובה - מחר מזמין
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
גיסי קיבל רכב מהעבודה (שברולט משהו) ויש לו שם לדבריו מין מחשב מובנה עם מסך מגע די גדול בתוך הדשבורד והוא מתעניין בלהכניס שם איזה מערכת GPS כלשהי. אז איך מוודאים מה מתאים ואיפה קונים דבר כזה? יש אופציה להתלבש על המחשב הזה עם WAZE?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שיש אופציה כזאת בעזרת חומרה. כל מה שמצאתי באינטרנט מתייחס לעבודה עם VOIP שאני לא בטוח שזאת הדרך הנוחה עבורי. בקיצור, האם יש דרך אמיתית להפוך אותו לטלפון מן השורה? (שיחות , SMS , גלישה באינטרנט)? תודה. עכשיו אני קורא קצת על Apple Peel. מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפעם הראשונה שקניתי אותו הטענתי אותו 5 שעות והסוללה נגמרה לי מאד מהר,6 שעות בערך של מוסיקה והסוללה נגמרה. אולי לא הטענתי נכון?,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה לי אותו אבל על המסך של הנגן לא מוצג כלום,למה זה לא מראה לי שהוא מטעין אותו? ומאיפה אני אדע שהסוללה טעונה במלואה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את ה-Gear VR של סמסונג כדי לראות האם העולם מוכן למציאות מדומה ואם המציאות המדומה מוכנה לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%a9%d7%90%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מישהו פה מכיר במקרה אפליקצייה מומלצת שתהפוך את הטאבלט למחברת לאנדרואיד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו מומלץ כנל מה שהורדתי הם פשוט לא היו אפליקציות טובות אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם CUBOT S168 או DOOGEE LEO DG280? מישהו מכיר או יודע אם הם טובים? ואם הם פועלים בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בהתחשב בזה שכרגע יש לי K610I ואני רוצה לשדרג את המכשיר. איזה מכשיר ממה שיש לORANGE להציע הייתם ממליצים אם: 1-המחיר לא היה מוגבל (DIAMOND , N96 ,OMNIA) 2-עד 79 שקל לחודש (כל שאר המכשירים)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי סמסונג גלקסי S I9000 עם מערכת אנדרואיד 2.3.5 מקורית של סלקום. התקנתי עליו LAUNCHER PRO ונגני וידאו - MOBO,MX הבעיה היא כאשר אני מחבר את המכשיר ליציאת הטלוויזיה אינני רואה את הכתוביות בנגנים הנ"ל בטלוויזיה כאילו יש לי 2 מסכים - האחד של המכשיר ושם הכל עובד תקין והמסך השני הוא הטלוויזיה ועליו אני רואה רק את הסרימינג של הסאונד והווידאו של הקובץ, אך אינני רואה את פאנל ההפעלה עם ה-PLAY/PAUSE וכו'. כמו כן אינני יכול לשנות את מצב התמונה WIDE/STRETCH. הכל עובד כרגיל במסך של הפלאפון... ***בשניה הראשונה עד שהווידאו מתחיל אני רואה את אותו המסך גם בפלאפון וגם בטלוויזיה ואז הווידאו עולה ואני שוב רואה את הבעיה - 2 מסכים שונים עזרה בבקשה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לרכוש את המכשיר הכי זול עד עכשיו ראיתי 4200 האם כדי לחכות קצת ואם עדיף לעשות טרייד אין כרגע יש לי אייפון 4 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דור ה-Xperia החדש מוסיף מעט ל-Z3 של סוף 2014; אם להאמין לשמועות, יורש מרשים יותר עשוי להיחשף במאי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9c%d7%94%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להתאפק ולא לעבור לסמסונג ס2. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הסמארטפון הבא? אני מוכן לחכות בשביל משהו טוב. מעבד טוב יותר, מסך גדול יותר (שמעתי ש4.7 זה הקפיצה הבאה), עם יכולות HD מלאות, וגם הרחבת זיכרון גדולה (SD). מישהו יודע מה מצפה לנו? מה עם HTC? או שרק סמסונג? אני כמובן מתעניין רק במכשירי אנדרואיד ולא איי פון תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי טאבלט של asus דגם transformer prime ft201 עכשיו הוא עבד לי בבוקר כמו שצריך אבל לפני כמה זמן הוא נתקע לי באמצע שאני עובד עם הutorrent ועד עכשיו הוא לא מגיב מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, בימים האלה אני מחכה שיגיע מכשיר SG2 סגור הרמטית מחנות אנדרואיד סטור בת"א לאחר שהמוכר אמר לי כי כל המכשירים נפתחים בשביל להכין אותם ללקוחות אם זה צריבת עברית וכו'. היום ששאלתי את המוכר מה קורה עם המלאי החדש,הוא אמר שמלאי חדש של מכשירים הגיע אך כולם נפתחו במכס בשביל להחליף את המטענים. מה אומרים על זה? זה אמיתי? האם אני יכול להיות בטוח שאני קונה מכשיר באמת חדש מחנות פרטית,מכשיר אשר נפתח רק בשביל עברית ו/או החלפת מטען? תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את גרסת האדג\' של מכשיר הדגל של סמסונג כדי לראות האם מסך שמגיע עד לצדדים שווה תוספת מחיר לא מבוטלת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%a6%d7%94-galaxy-s6-edge-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מכשיר עדיף? ראיתי שלהזמין את Mi5 מחו"ל יצא בערך אותו מחיר של S6 חדש בארץ, אפילו קצת זול יותר. ראיתי גם מכשירי S6 יד2 שהם חדשים בקופסה שהם זולים יותר. מה דעתכם? איזה מהם עדיף ומה כדאי לעשות? יד2 זו אופציה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על טאבלט שמתאים לסטודנטים - כולל מעבד תמלילים, אפשרות לחבר מקלדת, אפשרות לקרוא קבצי PDF, ובתקציב של עד 1500 שקלים של חברה טובה ואמינה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-