עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, עד אתמול השתמשתי בLG G3 שפתאום שבק, אז אני צריך לחפש מכשיר חדש. אחרי מחקר קצר החלטתי שאני רוצה טלפון עם SNAPDRAGON 820/821 והגעתי לשתי אפשרויות הראשונה מכשיר פרימיום של SAMSUNG S7 או S7 EDGE כרגע נמכר בארץ ממגוון יבואנים, היבואן הרשמי נותן הנחה של 500 שקל אם משלמים באמריקן אקספרס אבל לו יש אחריות רק לשנה במחיר דומה אפשר לקבל אחריות לשנתיים ע"י מובייל ישראל שלא שמעתי עליהם או גופים אחרים שלא שמעתי עליהם. השניה לקנות מכשיר של XIAOMI דגם MI5 לתת דגמיו השונים בחיסכון של 1000 פלוס שקל או לקבל הרבה יותר תמורת אותו מחיר, קיים בהרבה גרסאות בכמה רשתות, החסרון העיקרי ששמתי לב אליו הוא רזולוצית המסך הנמוכה יחסית. כמו כן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by nop1902,

אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. העדיפות שלי היא לקנות בשבילה אנדרואיד (היא רוצה אייפון כי לכל המדינה ואחותה יש אייפון.. לפחות ככה זה נראה). העניין הוא שכל פעם שהיא תצטרך איזשהי תכנה או להעביר קבצים או כל דבר אחר היא לא תוכל ואני אצטרך לעזור לה עם זה ואין לי מושג ב-ios. אני מאמין שעדיין אין שימוש רב בריבוי ליבות בהרבה מהאפליקציות בטלפון והעדיפות מבחינתי היא ל-single core performance, וגם עדיפות ל-ARM 64bit (ה-x86 של אינטל מרשים, אך לא מבוגר דיו כדי להיות בתוך טלפונים). בנוסף, היא מתעבת כפתורים, ובמיוחד את כפתור הבית של ה-Galaxy.. וגם לא כל כך אוהבת את האיטיות של TouchWiz או את המראה שלו. מישהו יודע אם ה-Double Tap Screen Unlock שיש ב-LG G4 זה רק בו? או שיש בעוד טלפונים? בנוסף, אני מאמין שטלפון הגדול …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שירות המסרים המיידיים כולל כעת אפשרות לבצע שיחות וידאו עבור כולם לכתבה

6. Started by mzini,

לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. 2. שאלה נוספת אני צריך תוכנת GPS אז א.מהי התוכנה המומלצת ביותר? ב.מאיפה ניתן להוריד אותה ולא לשלם עליה 900 ש"ח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני בסלקום ב 59 , ואצלהם זה ב 29 השאלה איך הם ? והאם המכשיר צריך להישאר תחת הגדרות נדידה ? (גלקסי 2) (מנסיון עבר פה בצפון עם הוט מובייל וגולן - השם ישמור !) לכן מברר לפני המהלך הפעם תודה !

8. Started by IG,

שלום לכולם, על מה אתם ממליצים עד 800 ש"ח (+-50 ש"ח מקסימום!)? הדרישות: - עובד בפלאפון (UMTS 850 ו-2100, דור 3) - לא צדפה - עם מצלמה של 2MP ומעלה - אמין (מינימום תקלות) ונוח לשימוש (רצוי לא מוטורולה... לא אוהב את התוכנה שלהם...) - אין דרישות מיוחדות לגבי מסך מגע או יכולות מיוחדות אחרות... תודה לעוזרים נ.ב. ראיתי את המכשיר הזה בשתי חנויות עם הפרש ענק במחיר ואני לא מצליח להבין למה... http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=274#detailed http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=216

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

איזה מכשיר עדיף? ראיתי שלהזמין את Mi5 מחו"ל יצא בערך אותו מחיר של S6 חדש בארץ, אפילו קצת זול יותר. ראיתי גם מכשירי S6 יד2 שהם חדשים בקופסה שהם זולים יותר. מה דעתכם? איזה מהם עדיף ומה כדאי לעשות? יד2 זו אופציה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by MisterL,

היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם ! ברשותי סמסונג גלקסי S I9000 עם מערכת אנדרואיד 2.3.5 מקורית של סלקום. התקנתי עליו LAUNCHER PRO ונגני וידאו - MOBO,MX הבעיה היא כאשר אני מחבר את המכשיר ליציאת הטלוויזיה אינני רואה את הכתוביות בנגנים הנ"ל בטלוויזיה כאילו יש לי 2 מסכים - האחד של המכשיר ושם הכל עובד תקין והמסך השני הוא הטלוויזיה ועליו אני רואה רק את הסרימינג של הסאונד והווידאו של הקובץ, אך אינני רואה את פאנל ההפעלה עם ה-PLAY/PAUSE וכו'. כמו כן אינני יכול לשנות את מצב התמונה WIDE/STRETCH. הכל עובד כרגיל במסך של הפלאפון... ***בשניה הראשונה עד שהווידאו מתחיל אני רואה את אותו המסך גם בפלאפון וגם בטלוויזיה ואז הווידאו עולה ואני שוב רואה את הבעיה - 2 מסכים שונים עזרה בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

מאיפה אני יכול לרכוש את המכשיר הכי זול עד עכשיו ראיתי 4200 האם כדי לחכות קצת ואם עדיף לעשות טרייד אין כרגע יש לי אייפון 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי טאבלט של asus דגם transformer prime ft201 עכשיו הוא עבד לי בבוקר כמו שצריך אבל לפני כמה זמן הוא נתקע לי באמצע שאני עובד עם הutorrent ועד עכשיו הוא לא מגיב מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by sevenX,

מסלקום בלבד אני מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר לקנות בסכום הזה.(ולא שקל אחד יותר) חשוב שיהיה MP3 ומצלמה איכותיים תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by michal330s,

שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by liiight,

לקחנו לבדיקה את גרסת האדג\' של מכשיר הדגל של סמסונג כדי לראות האם מסך שמגיע עד לצדדים שווה תוספת מחיר לא מבוטלת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%a6%d7%94-galaxy-s6-edge-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

18. Started by flatlinE,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הטאבלט של סמסונג, וברצוני לדעת אם איך עובד חיבור האינטרנט לטאבלט כשאין WIFI באזור.. האם אפשר לחבר אליו נטסטיק? האם הוא גולש על אינטרנט סלולרי?? אודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yonatanph,

כתבה מאוד מעניינת. אני לא יכול להגיד שאני מופתע מהפיתוח, זה נראה לי צעד מתבקש כבר הרבה זמן אבל עדיין נחמד לראות עד כמה שהעבודה בנושא התקדמה. http://www.israel21c.org/bin/en.jsp?enDispWho=Articles%5El2572&enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=object&enVersion=0&enZone=Technology&

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tk891,

שלום, אשמח לקבל המלצה על טאבלט שמתאים לסטודנטים - כולל מעבד תמלילים, אפשרות לחבר מקלדת, אפשרות לקרוא קבצי PDF, ובתקציב של עד 1500 שקלים של חברה טובה ואמינה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by n00kie,

יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום כרגע אני עם הW800I פלאפון מעולה אין אליו באמת ,אבל מה הוא כבר קצת ישן ואני רוצה לעבור למשו יותר חדש ויותר טוב. חשבתי אל המכשירים האלה : 8G IPHONE 8G W960 N95 החדש 8G המחירים של שלושתם דיי זהים וכך גם המפרט מה אתם ממליצים לי ? אני אחד שאוהב גדגטים וכל מיני שטויות כאלה כמו המסך מגע וכל זה . יש אולי איזה מכשירים שהולכים לצאת בזמן הקרוב (יותר טובים מאלה) ששווה לחכות בישבילם?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי קיבל מהעבודה שלו לבחור את אחד מהפלאפונים שתראו מיד בקובץ. אני צריך שתגידו לי איזה הכי מומלץ, הכי מוצלח הכי טוב. תסתכלו בקובץ ותגידו לי מה הכי כדאי. תודה רבה זה הקישור להורדת הקובץ : http://www.divshare.com/download/1360552-ab0 תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by lmlm,

http://www.gsmarena.com/nokia_n75-1715.php אהבתי תעיצוב+ תמפרט טכני..1 נראה פלאפון עממי אם לא יתקעו לו מחיר גבוה ;D

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by nachum37,

ראיתי את ה Chuwi Vi7 במבצע (50$) ב GearBest. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232109.html אני מעוניין בטאבלט שישמש כ GPS לאוטו כמתנה למישהו, רצוי עם 3G או LTE, והטאבלט הזה עונה טכנית על הדרישות. השאלה האם הוא איכותי מספיק? ראיתי תלונות על מסך לא בהיר מספיק ורמקול חלש, האם אכן הטאבלט הזה יהיה בסדר ל Waze נטו? מישהו מכיר? בנוסף ה SoC די חדש, מה רמת הביצועים שלו מול Snapdragon 400 למשל? החלופה מבחינתי היא קניית טאבלט בסיסי אחר (Lenovo Tab 2 A7-10 למשל, http://www.ebay.com/itm/171952007092, עם מודם נייד http://www.ebay.com/itm/371453108540, בסך הכל כ 110$, שזה יותר מכפול).

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.