גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה לי הכי זול בניו יורק [בחנות אמיתית] לקנות אחד מהמכשירים הבאים [יש לי מישהו שטס ויוכל להביא לי] נוקיה N95 נוקיה N95 8GB IPHONE IPOD TOUCH
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי סאסמסונג מיני גלאקסי (לא יודע אם 1 או 2) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי לעשות סדר בתיקיות מתוך המחשב. אני מחבר את הכבל USB, (ניסיתי כבר כמה כבלים) ושום דבר! התקנתי Kies וגם לא עוזר. מה עושים? זה ממש חשוב!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל קטע וידאו שאני מעביר מוגבל ב5 דקות לא משנה באיזה usb mod אני מעביר אותו מישה הצליח?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב כף יד IPAQ H3800 עליו מותקנת גרסת 3.0.11171 על המכשיר הייתה מותקנת תוכנת הנוייט דסטינטור 5.1 , המכשיר שלי החליט שהו מת פתאום ונאלצתי לעשות HARD RESET כמובן שהכל נמחק כולל תוכנת הניווט התמיכה בעברית וכו' דיסק ההתקנה שקיבלתי עם המכשיר אבד לי אז הייתי צריך לחפש באינטרנט גירסאות אחרות של התוכה כיום כבר קניתי גם כרטיס הרחבה אבל משום מה כל פעם שאני מתקין את התוכנה למעט דיסטנטור 3 המכשיר נותן לי הודעה כאילו קובץ ה SETUP חסר או שחסרים קבצים שלו , כמובן שניסית לפחות 10 גרסאות שונו וזה עדיין לא עבד, קיבלתי אפילו מחבר תוכנת IGO שכל מה שהייתי צריך לעשות להעתיק אותה לכרטיס הזכרון והפעיל משם אבל עדיין אותה בעיה ניסיתי להעביר את הקבצים ללא המרה אבל גם זה ל…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר שברשותי בין 4- 6 חודשים משהו כזה. גירסת ה- Firmware שברשותי: 3.2.8 פעלתי לפי ההוראות שמצויות כאן: http://www.sandisk.com/Assets/File/m200%20FirmwareUpdateDocEndUserLetter.pdf התוכנה אומרת שאין עדכונים עבור המכשיר שלי, אבל אני דיי בטוח שכן יצא עדכון כזה. אם השיפור הוא לא משמעותי, אני יכול לוותר על העדכון.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בקניית אייפון 4 32 גיגה על איזו חנות אתם ממליצים ? באמת זה לא בקטע של פירסום בשביל לעזור לבן אדם עם החלטות קשות.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר טוב לקנות את הפלא' X1 בארה"ב יש יום של הנחות בארה"ב,מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
המלצה? לשחק בו פיפא וכאלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו סוללה חזקה, איכות קול מעולה(יש לי כבר אוזניות רציניות) וכמובן אמינות, אני לא צריך מסך גדול או כל מיני גאדג'טים מיותרים במכשיר. אני מעוניין לקבל המלצות לנגנים של 8 ו16 ג'יגה. תודה רבה ויום עצמאות שמח לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה חפירות באינטרנט ובקריאה וצפייה בסקירות על מגוון טלפונים סלולאריים חדשים, וכן גם המלצות באתר, עדיין לא מצאתי את הטלפון הסלולארי שמתאים לי. אני אפרט כאן את המפרט המלא של הטלפון בו אני מעוניין, ואשמח לקבל המלצות על דגמים שעונים על כל הדרישות. במידה ואין כרגע דגם שעונה על כל הדרישות, אז תגידו לי אם ידוע על חברה שצפוייה להשיק בקרוב טלפון סלולארי שעונה על כל הדרישות לי, או שאני אצטרך להתפשר קצת בדרישות. דור 3.5 HSDPA מסך: רצוי מסך מגע רחב בגודל "3.2 שיהיה נוח להשתמש בו ביד אחת אמצעי קלט: מסך מגע + מקלדת QWERTY מלאה נשלפת תמיכה בעברית מראה חיצוני: מראה אטראקטיבי איכות בנייה טובה צבע שחור מחברים: Micro-USB connector, USB 2.0 High Speed Standard audio jack MicroSD card s…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש מחליף ראויי לMicrosoft Office לטאבלט או ראיתי במרקט שיש מיקרוסופט אופיס גם לאנדרואיד אבל לא הצלחתי למצוא הורדה? אופיס שאפשר לעשות איתו משהו הייתי אני חושב עם דוקיומנט 2 גו ושם הוורד ניראה כמו מסמך טקסט אתם לא רוצים לראות איך ניראה הפוורפוינט
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר סלוולרי יחסית פשוט , לא "חיית אנדרואיד" או משהו כזה ,לאמא שלי האמתי , חשוב שתהיה מצלמה ופלאש, ושיהיה עמיד, מבין שלושת אלה מה מומלץ יותר ומה מומלץ פחות? נוקיה X2 , נוקיה 6700 או סוני אריקסון C902 ?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני עובד במוקד. ויש לי "מדונה" שזה כמובן אוזניה עם מיקרופון, חיבור RJ של טלפון אמריקאי.. הייתי מעוניין להפוך אותה לאלחוטית או לרכוש אפילו אחת שהיא אלחוטית....היש מתאם כזה או אוזניה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נוסע די הרבה לחול ויוצא שיש לי כרטיס סים לפלאפון עבור המון מדינות. מישהו מכיר נרתיק או קופסת פלסטיק לשמירה על הכרטיסי סים? אשמח לקבל לינק תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין s8 plus, oneplus 5t/6, pixel xl או אם יש משהו אחר שאתם ממליצים. חשוב לי מצלמה, מסך טוב, ואם אין כרטיס זיכרון, אז לפחות 128 גיגה,עדיפות לעמידות למים.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש פלא' לאבא שלי.שיהיה של נוקיה עם סליידר ולא דור שלישי הכי טוב שיש.תודה!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ליקנות מכשיר איכותי אבל אני רוצה שיהיה לו עיצוב אלגנטי עם קווים חלקים ומעוגלים ומומלץ שיהיה לו גם ניקל ושיהיה גם קלאסי כזה בלי שטויות ופיצרים(לא חשוב לי המצלמה) . מחפש פלאפון נטו עם נתונים טובים ברמה גבוהה ועיצוב כמו שאמרתי. המחיר לא חשוב לי, אם יש משהו בסיגנון שלי תביאו. תודה על העזרה.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-