גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
לאחר הצלחה גדולה במכשיריה של אפל, המשחק הראשון של בת\'סדה למכשירים חכמים ניידים, Fallout Shelter, מקבל תאריך יציאה גם עבור מכשירים מבוססי אנדרואיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/התחילו-בהכנות-ל-fallout-4-במכשיר-האנדרואיד-של/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמא הביאה מוטורולה V3 מארה"ב אבל אין בוא עברית... מאיפה אני מוסיף?ואיפה אני יכול לצרוב אותיות בעברית למקלדת? אהה ומאיפה אני מוריד עליו סקינים צלצולים ערכות נושא ושטויות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חוץ מאשר סמארטפונים לשוק הביניים, הציגה מיקרוסופט בתערוכת MWC מקלדת ניידת ומתקפלת שעתידה לשנות את הדרך בה משתמשי חלונות, אנדרואיד ואפילו iOS מקלידים \"על הדרך\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%90%d7%97%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%90%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש פה בפורום אבל לדעתי ההודעות פה ישנות ולא רלוונטיות וכנראה שיש שינויים. אני מתלבט בין שני סמארטפונים של סמסונג: [h=1]Samsung Galaxy S Advance I9070 שעולה בסביבות ה1200 שח[/h]לעומת [h=1]Samsung Galaxy W i8150 שמחירו סביב ה950 שח.[/h]הטלפון מיועד לאחי הקטן, (חוץ משיחות) ישמש בעיקר למשחקים ומצלמה. החברה היא הוט מובייל. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם דגם זה עובד היטב עם כרטיס הרחבה בנפח 64 גיגה ? אם מוסיפים כרטיס כזה, מחברים לחשמל ומצלמים ב full hd , מה אורך הוידיאו המקסימלי שניתן לצלם ברציפות ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום נגיד ויש ברשותכם טלפון סלולרי(רגיל, או חכם) שמקבל כרטיס זכרון, למשל microSD. בואו נניח לצורך העניין, שאתם לא חייבים לשים בו כרטיס זכרון(אין לכם צורך קריטי שממש דורש את זה), אבל, לא יזיק שיהיה. במיוחד עם המחירים של 8GB היום למשל, שעולה 60שח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677578) כלומר התוספת של הכרטיס זכרון היא Nice to Have. השאלה היא: האם הסוללה תחזיק יותר בין טעינה לטעינה כשאין כרטיס זכרון לעומת כשיש? (כלומר זו סיבה טובה לא לשים כרטיס, אם אין באמת צורך רציני עבורו)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבד לי הפלאפון , יש אפלקציה לאיתור הפלאפון ? סוג הטלפון גלאקסי 1 מערכת הפעלה אנדרואיד תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי תקופה קצרה עם הגלקסי 5 שהלך לעולמו ותקופה ארוכה עם האייפון 4 שהוא חצי מת הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להשקיע יותר סכומים מופרכים על פלאפונים ולפי עיון קצר ראיתי שיש אחלה תחלופה בסין. אני צריך המלצה לפלאפון שיעלה בסביבות ה1000 ש"ח אחרי מע"מ או מס קנייה מה שזה לא יהיה ושמעתי המלצות על : Jiayu S3 אשמח לחוות דעת והמלצות נוספות ולשמוע גם איך הם בהשוואה למכשירי דגל היקרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה רום יותר טוב למכשיר גלקסי גרנד GALAXY GRAND I9082 ??? קישור לפירוט תכונות: הערה: בשביל לראות את כל התכונות כי התוכן מוסתר לחצו בתוך שתי האתרים האלו על: CLICK TO SHOW CONTENT CM11 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2563557 GENNXT http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2196558 CM 11 GENNXT
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון ובהחלט מעוניין לשדרג, הראם מאוד מציק והוא גם די איטי ומחרפן. מה האפשרויות המעניינות כרגע? מבין הסנסשיין [אני בסלקום אם זה משנה לתדרים] והגלקסי אס 2 יש למישהו מהם בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת? ראיתי את הwildfire והוא ממש יפה בתור פלאפון מאוד זול...ככה שHTC מקבלת קצת עדיפות. בעיקרון מבחינת דרישות אני כן משחק וכן מצלם וכן גולש וכו'...אבל אני לא רואה סיבה שהפלאפון במחיר הזה לא יריצו משהו כמו שצריך. או שאולי אני טועה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבי התלבטות אחרונים בנוגע לרכישת לפטופ חדש (המועמד המוביל: vostro 5470, i5 של Dell), ופתאום צדה עיני דגם מעניין של Asus. הבעייה היא שהבנתי ששירות הלקוחות שלהם הוא ממש זוועתי. כששאלתי מוכר באחת מחנויות האלקטרוניקה לגבי זה, הוא אמר לי שזה באמת היה נכון, אבל לפני כמה חודשים הם עשו מהפך אמיתי בשירות הלקוחות. האם יש מישהו שיכול להעיד על נסיון בעבודה מול שירות לקוחות של אסוס בחודשים האחרונים? איך היה? האם מישהו יכול להעיד על שיפור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי כמה דברים יש לי בטלפון, וכמה קשה יהיה לשחזר, לחסום ולעדכן שירותים שונים במקרה ואני מאבד את המכשיר, התחלתי לדאוג. ניחא פייסבוק ווטסאפ, אבל שירותים כמו google wallet או paypal או amazon שמכילים את פרטי האשראי, מיילים שמגיעים מהבנק (ולחלק מהאנשים אפילו אפליקציה לצפייה בחשבון הבנק). בקיצור, סיוט אחד גדול אם הטלפון נאבד או נגנב. התחלתי לחפש כל מיני אפליקציות שמאפשרות אם לא לאתר את המכשיר אז לפחות מחיקה מלאה של כל התוכן. יש הרבה, וזה כבר מעודד. אבל נתחיל לסנן: עדיפות לממשק WEB עדיפות למעקב אחרי המכשיר עדיפות לנעילה מלאה של המכשיר עדיפות למכשירים בלי רוט (כרגע אין לי רוט, ואין לי תוכניות להתקין רוט. אבל אופציה זו נשקלת במקרה ויהיה צורך) חובה לתפעול דרך SMS, גם עם כר…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מכשיר לקחת? ועוד מחפשת מבין המכשירים איזה הכי מומלץ? Samsung TouchWiz F480 Samsung I900 Omnia 8GB אם יש דגם שאותה רמה מומלץ של סוני אריקסון אשמח לדעת תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, יש לי סמארטפון LG G2, מכשיר זה אינו מקבל כרטיסי זיכרון ולכן אני רוצה לקנות עבורו קורא כרטיסי זיכרון שמתחבר דרך OTG, וכך במקרה שבוא אצלם הרבה תמונות וסרטוני וידיאו אוכל להוריד אותם לכרטיס זיכרון באמצעות קורא הכרטיסים ולפנות את זכרון הטלפון. מצאתי מכשיר של Transcend שאמור לתת מענה למה שאני צריך, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המכשיר ואם יש המלצות אחרות. http://ksp.co.il/?select=.33..395..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23449&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני בקרוב מתכנן לקנות מכשיר חדש ואמרתי לעצמי אם כבר קונים אז נביא משהו טוב אני מתכנן לקנות את המכשיר מאיביי ככה שהמחיר זה לא הסוגייה כאן . אני ניסיתי את ה- K850I וגם את ה- N95 (רק הישן לצערי ) ואני מודע טוב מאוד ליתרונות שלהם . אבל השאלה שלי היא שונה - מהם החסרונות שלהם ? בכל אספקט , ואני רוצה שרק אנשים שניסו אותם יגיבו ולא מישהו שקרא באינטרנט שטויות . נ.ב אני לא רוצה לראות תגובות כמו : "אני הייתי לוקח את ה- XXX בגלל של XXX " - זה לא מענין אותי אני רוצה רק חסרונות . יום טוב ותודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי בבקשה איזה כרטיס זיכרון צריך ל-V3X. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-