גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדברים האלו טובים? מישהו ניסה? נתקלתי במוצר הזה לו מחיר נמוך ומפתה. http://www.dhgate.com/product/new-20000mah-waterproof-solar-charger-2-led/393269632.html?recinfo=8,108,2#avpd-2-5|null:108:r0114381689 ומעניין אותי לדעת מה הקצב של ההטענה? האם הקצב מספיק כדי לשמר אותו בSTANDBY בתאורת חדר? זה יהיה יכול להיות שימושי ונוח במצבים מסויימים. ואתה אף פעם לא יודע מתי תגיע אפוקליפסת זומבים או SOLAR FLARE שישמיד את מערכת החשמל.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קרוב משפחה שלי נמצא כרגע, עד מחר בערב בארהב. אני רוצה שהוא יקנה לי pixel 3a או XL. בBESTBUY ובTARGET לא היה להם UNLOCK. אבל היה להם טלפון של VERIZON נעול. האם ניתן לקנות אותו ולשים שים רגיל של אורנג' (בחנות אמרו לו שלמיטב ידיעתם זה עובד)? האם יש חנויות אחרות שניתן לקנות בהם באופן מיידי באיזור סאן דיאגו? (la jolla usa) תודה על העזרה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מכשיר לקחת? ועוד מחפשת מבין המכשירים איזה הכי מומלץ? Samsung TouchWiz F480 Samsung I900 Omnia 8GB אם יש דגם שאותה רמה מומלץ של סוני אריקסון אשמח לדעת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העולם של סמארטפוני האנדרואיד Doogee, יצרנית הטלפונים החכמים הסינית, ידועה באיכות שלה, במחיר סביר ובפלאפונים חזקים מאוד. החברה הצליחה במהירות לקבל בסיס משתמשים עקבי אפילו יותר משובח משוק הסמארטפונים בבריטניה ובארה"ב. אחד הטלפונים החכמים החזקים ביותר שלהם הוא בהחלט הטלפון החכם החדש שלהם, Pro Doogee F3. בעל מסך 5 אינץ' , 8 ליבות עוצמתיות שפועל על הגרסה האחרונה של אנדרואיד 5.1. רק 159 $, ויהיה לך סמארטפון גדול שיספק את הצרכים שלך בכל דרך אפשרית. כעת נציג בפניכם את התכונות, המפרטים והסיבות למה זה הוא אחד מהטלפונים החכמים הסיניים החדשים הטובים ביותר בשוק כרגע. תכונות ומפרט טכני העיצוב של Pro Doogee F3 הוא מרהיב. עם שולי קריסטל, קווים מעודנים וקומפקטיים ועיצוב אלגנטי, הפלאפ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2599591&cfm=BFF3FD7267D9 מה זה הדבר הזה...שווה לקנות. אין לי טאבלט וזה נראה לי סבבה לא (לא חשבתי לקנות טאבלט,ף אבל המחיר קורץ). זה ייתן גלישה חופשית או יקרטע?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיישני צילום מתקדמים עם רזולוציות צנועות, מסך 4K שאין כמעט לאף חברה אחרת וגם דגם מיני ששומר על רוב היכולות של האח הגדול - סוני כנראה לא תהפוך ליצרנית הסמארטפונים הכי מצליחה בתחום לפתע, אך גם לא מציגה שום רמזים על תכנון לוותר על הסגנון הבלתי רגיל שמלווה אותה מתחילת הדרךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלי בקושי יום אחד או - יומיים ואני צריך להטעין אותו. כמה זמן זה אצליכם ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הבנתי שמתחילים לשווק את המכשיר בקרוב בארץ ורציתי להמליץ עליו. למי ששם לב (או לא) אני כבר 3 חודשים בחו"ל קודם בניו זילנד ועכשיו בתאילנד. את הטיסת קישור לנ"ז עשיתי ביום אחד בהונג קונג והדבר הראשון שעשיתי בערך כשיצאתי מהשדה תעופה היה לקנות את המכשיר (זה היה ב11.1.10 ב,ערך שבוע אחרי שהוא הגיע לשם) ואני ממש מבסוט. עם הזמן עשו לו ROOT ויש לי גם תמיכה מלאה בעברית. למי שחושש מאנדרואיד - לא מצאתי אפליקציה (ששווה משהו, לא פלס - שגם קיים) שקיימת באייפון ולא קיימת כאן המקלדת המאונכת והסליידית ממש נוחה ואפקטיבית, אין באגים: לא תוכנתיים ולא מכניים, וזה ממש ממש כיף לטייל בעולם ולגנוב קצת WIFI מכל מיני מקומות שזה מתאפשר לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו, אבל אם אתם לא רק FANB…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתוני האייפוד: Software Versin: 2.2.1 Build Version: 5H11a נראה לי שגירסת התוכנה היא העדכנית ביותר(?!) אך לא ברור לי איזה דור האייפוד (הבנתי שיש דור ראשו ן ודור שני..). האייפוד נרכש לפני שבועיים בארה"ב. תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לי קצת טיפים והפניה למדריכים אני אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי החלטתי שהגיע הזמן להשתכלל ולמכור את הIAUDIO6 המדהים שלי, שמשרת אותי נאמנה ולעבור למשהו יותר חדש כמו הD2 ואז שמתי לב שבאג העלו את המחיר של הD2 4GB ביותר ממאה שקל וזאת סיבה נוספת בשבילי למה לא לקנות את הגרסה של ה4GB אחרי שהבנתי שכל הגרסאות האלה באות רק בלבן משום מה. אז החלטתי ללכת על ה2GB ולקנות כרטיס זיכרון של 4GB שזאת אופציה די טובה. עכשיו ראיתי שיש שלושה סוגים של כרטיסים ולכל סוג מהירות שונה, רציתי לדעת אם הבדלי המהירות האלה בין הכרטיסים יהיו משמעותיים כשאני ישתמש בכרטיס עם הD2 ואם כדאי להוסיף עוד 50 שקל בשביל כרטיס עם מהירות של X60 במידה וזה כן ישפיע על המהירות שבה יפעל הסרט/השיר וכו'. חוץ מזה אני ישמח לשמוע חוות דעת של מישהו שכבר ניסה את זה. תודה רבה אתם נהדרים …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרת ציוד מעבדה יד-שניה? אני זקוק ל-Oscilloscope מעבדה, 2 ערוצים. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה הזו. במידה ולא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל הפורום הנכון. תודה לעונים, עידו.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נוסע לאיטליה בעוד שבועיים, אז רציתי לשאול: אני אוכל לקנות את ה Nokia 5800 מרומא\מילאנו? הוא עולה שם 279 יורו? והאם הוא יעבוד עם הרשתות בארץ (יש לי ביגטוק אורנג') (כאילו האם הוא נעול או לא) תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני בקרוב מתכנן לקנות מכשיר חדש ואמרתי לעצמי אם כבר קונים אז נביא משהו טוב אני מתכנן לקנות את המכשיר מאיביי ככה שהמחיר זה לא הסוגייה כאן . אני ניסיתי את ה- K850I וגם את ה- N95 (רק הישן לצערי ) ואני מודע טוב מאוד ליתרונות שלהם . אבל השאלה שלי היא שונה - מהם החסרונות שלהם ? בכל אספקט , ואני רוצה שרק אנשים שניסו אותם יגיבו ולא מישהו שקרא באינטרנט שטויות . נ.ב אני לא רוצה לראות תגובות כמו : "אני הייתי לוקח את ה- XXX בגלל של XXX " - זה לא מענין אותי אני רוצה רק חסרונות . יום טוב ותודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי אורנג' חיילים. 1) יש לי צו גיוס, האם אני יכול להצטרף לתוכנית? 2) האם המצבע של V3 תקף? הינה המצבע: http://www.orange.co.il/corporatenew/soldierssec/soldiers.htm (19 ש"ח בחודש בילבד)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש באמזון טלפון שיהיה גם סיני עם המפרט הבא:5", 8גי'גה, 4 ליבות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-