גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום כידוע, ישנה אפשרות להפוך את הסמארטפון למעין "מחשב אישי" - אפשר לחבר אליו מסך, מקלדת ועכבר, ועם (לא מעט) התאמות, הדבר אפשרי. השאלה היא, האם קיים מוצר כזה שבו הכל ארוז בחבילה אחת, והוא נח לשימוש? במלים אחרות - תחנת-עגינה לסמארטפון? אני יודע שלסמסונג יש מוצר שנקרא Samsung Galaxy Smart Dock Multimedia Hub אבל מה קורה אם אין לי סמסונג ואני בכ"ז רוצה? האם נתקלתם במשהו כזה, או שצריך להמשך ו"לתפור" מוצר כזה (לקנות לחוד מתאם למסך, מקלדת/עכבר מתאימים, ולסדר הכל בעזרת תוכנה והגדרות במכשיר)? לחילופין, האם כבר מישהו מכם משתמש בסמארטפון שלו בתור "מחשב אישי" וחיבר אליו ציודים אלה? אם כן, האם יוכל לרשום מה יש לו ואיך זה עובד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עקב טיפשות יתרה אני זקוק לגיבוי של כל הקבצי מערכת של סלקום V3X מרשת סלקום (לאחר כמה תקלות, מצאתי קבצי גיבוי, רק חבל שהם היו של V3X מאורנג' ועכשיו המכשיר שלי משוכנע שהוא אורנג') אוי אני מחכה לראות כבר את הפנים של הנציגת שירות שתפתח את מכשיר הסלקום הנפלא הזה ופתאום תשמע "נשמע מצויין נשמע אורנג'..)
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש משהו כזה? שיחזיק אינטרנט, GPS, ויעבוד טוב ברשת של הוט מובייל. וזהו בעצם..לא כזה מעניין אותי משחקים/אפליקציות כבדות וכו'. מה מומלץ מבחינתכם?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לעבור לחברת פלאפון וברשותי מכשיר w595 דיברתי עם נציג פלאפון והוא אמר לי שיש לי תמיכה מלאה בתדרים שלהם זה נכון? עפ"י הביקורת של המכשיר יש לי תמיכה רק ב 2100 האם הם מתעים אותי? קישור לנתוני במכשיר: http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w595-2469.html תודה. [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי ניום מייזו מ6 + אוזניות JBL REFERENCE 220 אחלה נגן דרך אגב איך משנים ערכת נושא .. תודה אבי
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בעיקרון אני מכיר את כל הפרוצדורה רק רציתי לדעת איך זה עובד אחרי השינויים האחרונים שהיו בתקנים של המכס והמע"מ. ז"א אם אני מזמין עכישו פלאפון חדש ב 400$ מה יהיה המחיר הסופי והאם יעכבו לי אותו כשהוא יגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בן-דוד שלי קונה לי PS3 מאהר"ב (ב-600$ מ-gamestop לסקרנים) מאחר וכבל HDMI לא מסופק ביחד עם ה-PS3 אצטרך לרכוש אחד כזה בנפרד. התקציב שלי הוא עד 65$ עם אופציה לחריגה של 20$ במידה וזה שווה את זה... אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oppo-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש סייר קבצים טוב לאנדרויד ולא מצליח. התקנתי את ה ES-File explorer ואת ה Total commander אך הם סובלים ממספר בעיות. אשמח לסייר קבצים טוב שכולל את התכונות הבאות: -מאפשר לסדר את הקבצים לפי שם, סוג, תאריך או גודל. -שמסמן את הקובץ עליו הוא נמצא (מטריף לי את השכל לזכור כל פעם על איזה קובץ עבדתי)
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מתאם BLUETOOTH למחשב ל- N73 מצאתי כמה בזאפ, מחפש משהו זול וטוב על מה אתם ממליצים ?? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה שדוד יביא לי oneplus 3 מארה"ב וחבר אמר לי שהוא לא מתאים לתדרים בארץ. האם זה נכון? אני בהוט מובייל אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שמח להציג בפניכם את האפליקציה החדשה שפיתחתי. האפליקציה מאפשרת להציג הודעות "סטיקי" בזמן שיחה מותאמות לכל איש קשר בנפרד עם עיצוב אינדיבידואלי לכל איש קשר או לכל קבוצת אנשי קשר. קיימות גם אפשרויות נוספות כמו הוספת איש קשר חדש בזמן שיחה למספר לא מוכר או הצגת פרטי איש הקשר בזמן השיחה איתו ועוד אפשרויות נוספות.. מצורף הפירוט ישירות מ גוגל פליי: NOTEify: is the perfect app to use when you want to get reminded about specific information or discussions with your contacts. You may choose from a variety of many in-call or in-app options, including: -Showing notes during in or out calls. -Showing the contact you are talking to with his full details during the same ca…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא אפכת לי לקנות איזה מכשיר וא משהו אם יש בשביל לגלות לפעם הבאה שיצלצלו
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנוקיה 5800 אני מעוניין בהמלצה על דפדפן טוב.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם כי אני רוצה לקנות אז רציתי לדעת חשבתי על ה E250
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-