עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-128gb-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%93-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by שניצל,

שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by saariko,

החברה שהוציאה את Newman n1 יוצאת עם גרסע חדשה Newman N2 נראה שתאריך ההשקה היה נובמבר 22, ולפי הנתונים, מדובר במכשיר שיכול באמת להתחרות עם S3 http://www.techulator.com/resources/7741-Newman-N2-Samsung-Galaxy-S3-Comparison-Price-Specifications.aspx המחיר באזור 360-390$, שזה הרבה מעבר לN1, אבל הרבה פחות מ S3 - ואם הוא אכן באותה רמה.... מישהו ראה? קרא? מכיר? מחזיק :-/ ? אני מחכה למצוא אחד זמין, וכנראה אזמין אותו. כמובן שאעדכן, אם למישהו אחר יש מידע - S'il vous plais.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מי יכול להמליץ על אפליקצית נגן מוזיקה שיודעת לעבוד ברקע ? להרצה על גלקסי 5 בתודה מראש קובי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by bbking,

שלום לכם אני משחק כבר תקופה ארוכה במשחק והמשחק מתחבר לשרת ותוך זמו קצר הוא טוען ונכנס למשחק ומשום מה בשבוע האחרון הוא לא נכנס לי בכלל למשחק, ידוע לכם מה קורה? תודה לכם קישורלמשחק https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noumena.andorid.pocketfort.m1en.na

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני תקוע עם גרסה 2.2 של טי מובייל מישהו יכול לעזור ? ניסיתי להתקין לבד לא כל כך הצלחתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. http://www.celadonlab.com/ זה האתר שלהם. מישהו שמע עליהם? הייתי היום במשווק מורשה של אורנג' בפ"ת, הוא אמר לי שאם אני קונה ממנו מכשיר, הם אלו שמתקנים, והאחריות למכשיר היא מהם. אפשר קצת פרטים?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Ovid,

http://www.engadget.com/2011/10/22/nokia-n9-review/ מסך ברמה של SAMOLED PLUS עם גורילה גלאס, מצלמה טובה (אולם ממש לא ברמה של N8) ,סוללה לא רעה בכלל, עיצוב מדהים (למרות שזה עניין די סובייקטיבי), גודל מושלם לדעתי (בסרטון הראשון אגב משווים אותו לאייפון, לTITAN ,לגלקסי 2, והנקסוס השני. גלקסי נראה ענקי לידו,שלא לדבר על הטיטאן), מערכת הפעלה מדהימה - מינימליסטית,נוחה,יפה,מהירה. אולם , מתה... וזה לצד חסרון נוסף והוא החומרה הלא הכי עדכנית. המכשיר עומד להיות מושק גם בארץ בקרוב. אם בזמן הקרוב ניתן יהיה לרכוש אותו ב1500~ ,נראה לי כעסקה לא רעה. בהנחה כמובן שאתם לא בונים על הרבה משחקים ואלפי אפליקציות. מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by eurekas300,

שלום אני צריך סמארטפון טוב בסביבות 1000 שקל. לשימושים בסיסיים בעיקר, חשוב שיהיה מהיר ולא יתקע וסוללה נחמדה. עדיף גם שלא יהיה הכי ענק. מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים. אני קונה מKSP או מBUG. תודה רבה חברים!

10. הי, אני מעוניין לעדכן את המכשיר שבכותרת לגרסא חדשה יותר. אני יודע שיש גירסא חדשה יותר להורדה דרך המכשיר, בדקתי דרך אפשרות העדכון, אבל זה שוקל 6MB~ ולהוריד את זה יעלה לי פול כסף כי אין לי חבילת גלישה... אז, אפשר לעדכן את המכשיר דרך המחשב? לחבר את הכבל ולעדכן עם תוכנה או משהו כזה? עשיתי את זה עם נגן של Sandisk לא מזמן...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי אשמח אם תמליצו לי על אפלקציות -המכשיר עם רוט אין בעיה. כמו אפלקציה לחסום שיחות מחסוי יש דבר כזה? או כמו לעשות כושר ריצה היה לי פעם. ועוד........ מקווה שזה המקום אם לא תעבירו אני די חדש פה יחסית שבת שלום :yelclap:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by MODI,

אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. ההבדל שמצאתי הוא שבטאבלט שקיבלתי לא כתוב דבר וחצי דבר ביוטיוב ראיתי את הטאבלט אם כיתובים מאחור.את זה קניתי http://www.aliexpress.com/snapshot/200866779.html האם ניתן לדעת איזה מעבד או זיכרון יש למכשיר שקיבלתי ? תודה נעם

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by aviseror,

קניתי ניום מייזו מ6 + אוזניות JBL REFERENCE 220 אחלה נגן דרך אגב איך משנים ערכת נושא .. תודה אבי

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי חבר בארה"ב כרגע {ניו יורק ) מישהו יודע איפה או ממי ניתן לקנות אייפון 3g בלי כל החרא הזה של ההתחיבות במחיר סבבה ??????

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by eleshem,

הי, האם תוכלו להמליץ לי על דיבורית טובה לרכב? אני מחפש דיבורית שתתמוך ב-BlueTooth ובחיבור של כמה מכשירים, כלומר, שלא תשכח מכשיר אחד בהתחברות למכשיר שני. התקציב שלי בסביבות ה- 500 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by psybrain,

מה אתם אומרים איזה צבע יותר יפה ? אני מתלבט

18. שלום כידוע, ישנה אפשרות להפוך את הסמארטפון למעין "מחשב אישי" - אפשר לחבר אליו מסך, מקלדת ועכבר, ועם (לא מעט) התאמות, הדבר אפשרי. השאלה היא, האם קיים מוצר כזה שבו הכל ארוז בחבילה אחת, והוא נח לשימוש? במלים אחרות - תחנת-עגינה לסמארטפון? אני יודע שלסמסונג יש מוצר שנקרא Samsung Galaxy Smart Dock Multimedia Hub אבל מה קורה אם אין לי סמסונג ואני בכ"ז רוצה? האם נתקלתם במשהו כזה, או שצריך להמשך ו"לתפור" מוצר כזה (לקנות לחוד מתאם למסך, מקלדת/עכבר מתאימים, ולסדר הכל בעזרת תוכנה והגדרות במכשיר)? לחילופין, האם כבר מישהו מכם משתמש בסמארטפון שלו בתור "מחשב אישי" וחיבר אליו ציודים אלה? אם כן, האם יוכל לרשום מה יש לו ואיך זה עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkAAlpkZEkJZDtJgNy&tmpl=pkt7&style=pkt7 בעיקר מה שמשמח לראות הוא סעיף מספר 2 - חובה על הצגת "טופס גישה לשירותים" - לא עוד חיובים מסתוריים מחברות צד שלישי כגון סלו-שקר-כלשהו. וסעיף 3 ו-4 - חובת הצגת כל חבילות ה"ללא התחייבות" וכמו כן פרסום מלא של תוכניות התעריפים. וכמובן סעיף 5, לא עוד שירותי funtone בחינם שהופכים להיות ממש לא חינם אחרי חודש.. קישור למסמך הרשמי של משרד התקשורת: http://moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/2370.pdf

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zombie,

אמא הביאה מוטורולה V3 מארה"ב אבל אין בוא עברית... מאיפה אני מוסיף?ואיפה אני יכול לצרוב אותיות בעברית למקלדת? אהה ומאיפה אני מוריד עליו סקינים צלצולים ערכות נושא ושטויות?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אם נגיד אני מוסיף ל gtx 960 עוד כרטיס gtx 960... האם זה מכפיל לי את העוצמה.. או שזה רק מוסיף קצת.. ובבמקרה הזה עדיף לי לקנות gtx 970 4g חדש ??? אשמח לתשובה...

24. Started by אSף,

יש משהו כזה? שיחזיק אינטרנט, GPS, ויעבוד טוב ברשת של הוט מובייל. וזהו בעצם..לא כזה מעניין אותי משחקים/אפליקציות כבדות וכו'. מה מומלץ מבחינתכם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by pxst17,

יש לי G2, אבל יש סיבה לזה שהמחיר שלו נמוך מדי לדעתי? באיזור ה-2000 ש"ח ב-ZAP ל-16GB... למה זה כזה נמוך? למרות שזה ממש משתלם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.