גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, אני כותב אפליקציה לאנדרואיד שמשתמשת בOCR (תרגום תמונה לתווים) אין צורך בתרגום של עברית מישהו מכיר WEB SERVICE שעושה את זה טוב? עדיף חינמי מן הסתם או משהו עם תקופת נסיון - צריך את זה לפרוייקט במכללה אתם חושבים בכלל שכדאי להשתמש בWEB SRVICE כזה? לדעתי לנסות לעשות את זה לבד במכשיר יהיה ממש איטי - בכל זאת זה פלאפון ולא איזה סופר מחשב. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כותרת. אני משתגע! מעבירים רק לצילום וידאו והופ ריסט. אין לי רום, וגרסא 2.2. משהו נתקל בזה גם? חג שמח!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קרוב משפחה שלי נמצא כרגע, עד מחר בערב בארהב. אני רוצה שהוא יקנה לי pixel 3a או XL. בBESTBUY ובTARGET לא היה להם UNLOCK. אבל היה להם טלפון של VERIZON נעול. האם ניתן לקנות אותו ולשים שים רגיל של אורנג' (בחנות אמרו לו שלמיטב ידיעתם זה עובד)? האם יש חנויות אחרות שניתן לקנות בהם באופן מיידי באיזור סאן דיאגו? (la jolla usa) תודה על העזרה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, שאלה למי שמכיר ושוחה בתחום. האם מותר לתת לאפליקציה שם המבוססת על שם של בן אדם? לדוגמא, אפליקציה המרכזת את עשייתו של ביל גייטס בפילנטרופיה, יכולה להקרא Bill Gates Philanthropy?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן, והגעתי למסקנה שהX5L ישרת אותי הכי טוב שאפשר. מישהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות נגן כזה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי אס 2 I9100 , בדקתי את המודם שלו ומתברר שזה מודם של אורנג ... האם כדאי לשנות את המודם לזה של סלקום ?? האם זה ישפר את הקליטה ואת האינטרנט ?? ואיזה מודם מומלץ ?? יש פה רשימה של המודמים של החברות
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המשפחה שלי רוצה לקנות לי טאבלט ליום ההולדת, וביקשו ממני לבחור את הסוג. בתכלס, אני לא צריך משהו מורכב מדיי - אני אשתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות (אז אני רוצה איכות טובה יחסית של המסך כמובן), ואופיס ואינטרנט בסיסי. לגבי גודל ומשקל - לא קריטי לי במיוחד האמת. תקציב - חופשי. אבל היות ואני לא מחפש כאן טאבלט למשחקים אין צורך להגזים. יש המלצות כלשהן? לאו דווקא על טאבלטים ספציפיים - הכל. חנויות מומלצות שכדאי לקנות בהן? אתרי אינטרנט שכדאי להזמין מהם? חברות ספציפיות של טאבלטים? כל זריקת שם או לינק תעזור לי מאוד! עריכה: לא טאבלט של חברת אפל, תודה! המון המון תודה לכל מי שיעזור! יונתן
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הדברים האלו טובים? מישהו ניסה? נתקלתי במוצר הזה לו מחיר נמוך ומפתה. http://www.dhgate.com/product/new-20000mah-waterproof-solar-charger-2-led/393269632.html?recinfo=8,108,2#avpd-2-5|null:108:r0114381689 ומעניין אותי לדעת מה הקצב של ההטענה? האם הקצב מספיק כדי לשמר אותו בSTANDBY בתאורת חדר? זה יהיה יכול להיות שימושי ונוח במצבים מסויימים. ואתה אף פעם לא יודע מתי תגיע אפוקליפסת זומבים או SOLAR FLARE שישמיד את מערכת החשמל.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם טלפון ulefone be touch 2 מתאים לרשתות בארץ? תענו בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברתי מאייפון 3 לגלקסי רק בגלל הקטע שהוא לא מצליח להתגבר על הלחיצות עם הלחי הלא צפויות האלו קניתי סמסונג גלאסקי S9000 , הורדתי מלא תוכנות למנוע את זה, ניסיתי MYUNLOCK , שום דבר לא עוזר ממש מישהו מצליח להתגבר על הקטע של למנוע לחיצות מיותרות שהפלאפון בתיק או בזמן שיחה (תמיד לוחצים על השתק בטעות או מחייגים או מנתקים.. זה משגע!)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חוץ מהאוזניות המאפנות שבאות איתם?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה נשאלה דיי הרבה, אבל לא מצאתי תשובה לצערי (וניסיתי לחפש לא מעט) אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אפליקציה שניתן להקליט בה שיחות ללא שימוש ברמקול (איכות קול גרועה בצד הנכנס) אלא "ישירות מהקו". יש לי מכשיר נקסוס 5, בגרסה סטוק עם רוט. שאלה נוספת, יש חשיבות לרוט או שקיימת אפליקציה שעושה זאת גם בלי רוט?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך את הטלפון לשימוש בסיסי. שיחות, הודעות ואפליקציות. הציעו לי את הגלקסי 3. מה דעתכם? כדאי?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הבאזז והמחיר האטרקטיבי עשו את שלהם, כך נראה, והסמארטפון החדש של OnePlus צובר התעניינות רבה ברחבי הרשת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יותר-ממיליון-איש-עומדים-בתור-ל-oneplus-2/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/10/22/nokia-n9-review/ מסך ברמה של SAMOLED PLUS עם גורילה גלאס, מצלמה טובה (אולם ממש לא ברמה של N8) ,סוללה לא רעה בכלל, עיצוב מדהים (למרות שזה עניין די סובייקטיבי), גודל מושלם לדעתי (בסרטון הראשון אגב משווים אותו לאייפון, לTITAN ,לגלקסי 2, והנקסוס השני. גלקסי נראה ענקי לידו,שלא לדבר על הטיטאן), מערכת הפעלה מדהימה - מינימליסטית,נוחה,יפה,מהירה. אולם , מתה... וזה לצד חסרון נוסף והוא החומרה הלא הכי עדכנית. המכשיר עומד להיות מושק גם בארץ בקרוב. אם בזמן הקרוב ניתן יהיה לרכוש אותו ב1500~ ,נראה לי כעסקה לא רעה. בהנחה כמובן שאתם לא בונים על הרבה משחקים ואלפי אפליקציות. מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך הגמיש החדש של חברת Japan Dispay יוכל להרחיב משמעותית את הגישה למכשירים בעלי תצורות בלתי רגילות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי Galaxy Nexus עם Sim+, שאם אני לא טועה זה סים דור 2 (יש לי אותו הסים כבר הרבה מאוד שנים). לאחרונה הצטרפתי לחבילת גלישה, ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף לUSIM+. האינטרנט עובד, אבל השאלה היא האם זה פוגע במהירות הגלישה או בכל דבר אחר (תמיד יש סימן של H, פעם אחת היה 3G..). תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני בקרוב מתכנן לקנות מכשיר חדש ואמרתי לעצמי אם כבר קונים אז נביא משהו טוב אני מתכנן לקנות את המכשיר מאיביי ככה שהמחיר זה לא הסוגייה כאן . אני ניסיתי את ה- K850I וגם את ה- N95 (רק הישן לצערי ) ואני מודע טוב מאוד ליתרונות שלהם . אבל השאלה שלי היא שונה - מהם החסרונות שלהם ? בכל אספקט , ואני רוצה שרק אנשים שניסו אותם יגיבו ולא מישהו שקרא באינטרנט שטויות . נ.ב אני לא רוצה לראות תגובות כמו : "אני הייתי לוקח את ה- XXX בגלל של XXX " - זה לא מענין אותי אני רוצה רק חסרונות . יום טוב ותודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני כרגע עם SGS מסלקום , משתמש בדפדפן המובנה שהגיע איתו ( אין לי אפילו מושג איזה דפדפן זה). כדאי להוריד משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עם מסך של 6\", מעבד מרובע ליבות הרץ ב-2.7 גיגה-הרץ ומערכת הפעלה חדשה, גוגל מציגה לנו את מכשיר האנדרואיד הנחשק ביותר בשוק...עם תג המחיר הגבוה ביותר לסדרת הנקסוס עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנחנו שתי יזמים עם נסיון בתחום העסקי - חשבנו על רעיון לאפליקציה בתחום הרשתות חברתיות .לדעתינו רעיון ענק ! אנחנו צריכים רצוי שותף שלישי בעל ידע נרחב ונסיון פיתוח.. התפקיד שלו יהיה נתו להתעסק באפליקציה .. אנחנו נהיה אחראים על גיוס כספים פיתוח הרעיון שיווק ניהול וכל השאר .. יש אופציה גם לפרי לנסר ,אנחנו מוכנים לשלם לפי שעה .. כמובן האופציה של שיתפות עדיפה לנו ,כי אנחנו רוצים שיהיה לנו איש פיתוח בצוות עם ידנ נרחב .. להצעות / קורות חיים פנו במייל : slava@mycomp.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-