גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלי בקושי יום אחד או - יומיים ואני צריך להטעין אותו. כמה זמן זה אצליכם ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם טלפון ulefone be touch 2 מתאים לרשתות בארץ? תענו בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פחות משבוע לפני ההשקה הרשמית של מכשיר הדגל הבא של החברה למשפחת מכשירי הגלקסי, מציגה סמסונג תמונה רשמית של המכשיר המשאירה מספיק לדמיון בכדי לגרום לנו להמשיך לתהות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%91%d7%a2%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי בבקשה איזה כרטיס זיכרון צריך ל-V3X. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קרוב משפחה שלי נמצא כרגע, עד מחר בערב בארהב. אני רוצה שהוא יקנה לי pixel 3a או XL. בBESTBUY ובTARGET לא היה להם UNLOCK. אבל היה להם טלפון של VERIZON נעול. האם ניתן לקנות אותו ולשים שים רגיל של אורנג' (בחנות אמרו לו שלמיטב ידיעתם זה עובד)? האם יש חנויות אחרות שניתן לקנות בהם באופן מיידי באיזור סאן דיאגו? (la jolla usa) תודה על העזרה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אלה השאלות שלי אני מאוד יודה למי שיעזור לי!! איפה המשחקים בטלפון הזה? ולמה כל פעם שאני נכנס לנגן הוא מתחיל להשמיע מהתחלה של שיר ולא מאיפה שהפסקתי? בשעון מעורר יש נודניק?(זה חשוב מאוד ) ומהו השירות N-GAGE שקיים במכשיר? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/10/22/nokia-n9-review/ מסך ברמה של SAMOLED PLUS עם גורילה גלאס, מצלמה טובה (אולם ממש לא ברמה של N8) ,סוללה לא רעה בכלל, עיצוב מדהים (למרות שזה עניין די סובייקטיבי), גודל מושלם לדעתי (בסרטון הראשון אגב משווים אותו לאייפון, לTITAN ,לגלקסי 2, והנקסוס השני. גלקסי נראה ענקי לידו,שלא לדבר על הטיטאן), מערכת הפעלה מדהימה - מינימליסטית,נוחה,יפה,מהירה. אולם , מתה... וזה לצד חסרון נוסף והוא החומרה הלא הכי עדכנית. המכשיר עומד להיות מושק גם בארץ בקרוב. אם בזמן הקרוב ניתן יהיה לרכוש אותו ב1500~ ,נראה לי כעסקה לא רעה. בהנחה כמובן שאתם לא בונים על הרבה משחקים ואלפי אפליקציות. מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי Galaxy Nexus עם Sim+, שאם אני לא טועה זה סים דור 2 (יש לי אותו הסים כבר הרבה מאוד שנים). לאחרונה הצטרפתי לחבילת גלישה, ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף לUSIM+. האינטרנט עובד, אבל השאלה היא האם זה פוגע במהירות הגלישה או בכל דבר אחר (תמיד יש סימן של H, פעם אחת היה 3G..). תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד לקחת מסלול חדש בסלקום ויש לי בחירה בין אייפון 4 לבין גלקסי S. הבנתי שלסמסונג יש אחריות, מסך גדול יותר, קרינה נמוכה, מערכת הפעלה מבטיחה יותר וגם תמיכה בפלאש, אך מנגד שמעתי על בעיות Crash, איטיות (זמן תגובה איטי), ו GPS שלא עובד כמו שצריך. אז השאלה שלי...מי מהם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי גלקסי אס חדש שהגיע עם android 2.2 אבל ללא עברית. הייתי שמח לקצת עזרה בהתקנת מקלדת עברית (הוא מציג אתרים בעברית). נסיתי לחפש בגוגל אבל זה נראה דיי מסובך. אשמח לקצת עזרה או מאיפה להתחיל. תודה רבה! עריכה: הצלחתי בנתיים להתקין anysoftkeyboard עם תמיכה בעברית. יש למישהו עוד רעיונות? זו תוכנה טובה ואמינה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן, והגעתי למסקנה שהX5L ישרת אותי הכי טוב שאפשר. מישהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות נגן כזה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב. מעוניין לרכוש את הסמסונג גלקסי איזה דגם עדיף?: 1.samsung galaxy sii 2.samsung galaxy mini 3.samsung galaxy s 4.samasung galaxy ace. השימוש בעיקר למשחקים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין לקנות לאמא שלי טאבלט ליומולדת 62. השימושים שלה בעיקר: אינטרנט, יוטיוב, סקייפ, צפייה בתמונות וסרטונים וקצת משחקים (ברמה של קנדי קראש, לא יותר) אני מתלבט בין 2 טאבלטים: אחד מבוסס אנדרואיד: http://www.pandawill.com/icoo-d10gt-tablet-pc-rk3188-quad-core-101-inch-android-42-hd-ips-screen-16gb-silver-p91796.html השני מבוסס וינדוס 8.1: http://www.pandawill.com/voyo-a1-tablet-pc-windows-81-intel-z3740d-101-ips-screen-2gb-32gb-blue-p91873.html היתרון באנדרואיד: קליל יותר, יש לו הרבה יותר אפליקציות, פחות חשוף לוירוסים ואיטיות אחרי זמן שימוש מסוים. היתרון בוינדוס 8.1: הוא מציג בדיוק את השולחן עבודה כמו שהיא רגילה אליו מהמחשב, כולל דפדפן כרום עם סרגל מו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה