גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
קונה פלאפון בקרוב, מתלבט בין 2 הדגמים האלה... מה הביקורות עליהם?? איזה כדאי לקחת??
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון ובהחלט מעוניין לשדרג, הראם מאוד מציק והוא גם די איטי ומחרפן. מה האפשרויות המעניינות כרגע? מבין הסנסשיין [אני בסלקום אם זה משנה לתדרים] והגלקסי אס 2 יש למישהו מהם בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת? ראיתי את הwildfire והוא ממש יפה בתור פלאפון מאוד זול...ככה שHTC מקבלת קצת עדיפות. בעיקרון מבחינת דרישות אני כן משחק וכן מצלם וכן גולש וכו'...אבל אני לא רואה סיבה שהפלאפון במחיר הזה לא יריצו משהו כמו שצריך. או שאולי אני טועה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר חדש והתקציב שלי הוא לא ידוע במועד זה ... (סומך על היומהולדת) כנראה שאני יגיע ל1500 שח מהיומהולדת וראיתי שעוד מעט יוצא הdesire x של htc והמחיר שלו יהיה בטווח הזה ... הוא נראה אחלה מכשיר הדרישות שלי ממנו : 1.שיריץ לי את האינטרנט חלק ... לא אכפת שיהיה טיפה איטי העיקר שיריץ את זה חלק ברמה של one x galaxy 3 או לפחות דומה אליהם .. אז השאלה שלי זו אם המעבד שלו יכול לעשות את זה, 1ghz dual core ? 2.אם הוא יריץ משחקים ? .. לא כל כך כבדים אבל שיריץ חלק 3.מתי הוא אמור להגיע לארץ? כל השאלות האלה אני פונה ממידע רק על המפרט מה שאני מתכוון זה שלפי המפרט שלו תגידו לי עם הוא מסוגל למלא את הדרישות שלי ... ולא לפי קרטריונים אחרים כי אתם לא יודעים מהם ... תודה לכול העוזרי…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום ראיתי בבאג את ה ARCHOS 5 , רשום שם שיש תמיכה מלאה בעברית , והכל נראה בו טוב. הנה הקישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8568 בן דוד שלי יכול להביא מארה"ב את ה ARCHOS 7 ב340 דולר (שזה פחות מה5 בארץ). השאלה שלי היא אם אני יכול לשים לו תמיכה מלאה בעברית גם כן , ואם כן איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
עברתי מאייפון 3 לגלקסי רק בגלל הקטע שהוא לא מצליח להתגבר על הלחיצות עם הלחי הלא צפויות האלו קניתי סמסונג גלאסקי S9000 , הורדתי מלא תוכנות למנוע את זה, ניסיתי MYUNLOCK , שום דבר לא עוזר ממש מישהו מצליח להתגבר על הקטע של למנוע לחיצות מיותרות שהפלאפון בתיק או בזמן שיחה (תמיד לוחצים על השתק בטעות או מחייגים או מנתקים.. זה משגע!)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Robin של Nextbit, שמתיימר לשלב אחסון ענן כחלק אינטגרלי שלו וזכה להצלחה נאה בפלטפורמת מימון ההמונים, זמין לרכישה בעבור 400 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/נגד-הזרם-סמארטפון-הענן-מקיקסטארטר-זמי/
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדברים האלו טובים? מישהו ניסה? נתקלתי במוצר הזה לו מחיר נמוך ומפתה. http://www.dhgate.com/product/new-20000mah-waterproof-solar-charger-2-led/393269632.html?recinfo=8,108,2#avpd-2-5|null:108:r0114381689 ומעניין אותי לדעת מה הקצב של ההטענה? האם הקצב מספיק כדי לשמר אותו בSTANDBY בתאורת חדר? זה יהיה יכול להיות שימושי ונוח במצבים מסויימים. ואתה אף פעם לא יודע מתי תגיע אפוקליפסת זומבים או SOLAR FLARE שישמיד את מערכת החשמל.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קרוב משפחה שלי נמצא כרגע, עד מחר בערב בארהב. אני רוצה שהוא יקנה לי pixel 3a או XL. בBESTBUY ובTARGET לא היה להם UNLOCK. אבל היה להם טלפון של VERIZON נעול. האם ניתן לקנות אותו ולשים שים רגיל של אורנג' (בחנות אמרו לו שלמיטב ידיעתם זה עובד)? האם יש חנויות אחרות שניתן לקנות בהם באופן מיידי באיזור סאן דיאגו? (la jolla usa) תודה על העזרה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, טוב אני מחפש מקור שילמד אותי לפתח משחקים לאנדרואיד, או לפחות יתן לי הסבר ראשוני.. אני מעדיף קורס וידאו (לא אכפת לי באנגלית). תודה לעוזרים, וחג שמח. נ.ב. אני ממליץ לעדכן את הלינקיה במקורות לימוד לאנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה