גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
כותרת, נא לכתוב אימייל בהודעה פרטית ההזמנות מוגבלות בימים ספורים בין 3-6 ימים
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים! אני מחפש לי נגן חדש, עם נפח של לפחות 60GB. המתמודדים העיקריים בקטגוריה הם הזיון, ה-M והאייפוד קלאסיק, ואני אשמח לחוות דעת על כל אחד... ד"א, אני טס מחר בערב אז אני מתכנן לקנות היום או מחר. חשוב לי גם זמן סוללה, נוחות ואיכות השמע. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים, ושאלה כאן בפורום - אני רואה שמה שאני צריך זה נגן MP3 טוב, לא בהכרח PMP אבל שיהיה פלאש (בשביל הריצה) ושיהיה לפחות 8GB. אני יודע על ה D2 - 8GB אחרי הוספת כרטיס סנסה E280 8GB IPOD NANO 8GB CLIX 2 8GB יש עוד? מה מהם הכי טוב - במובן של תמיכה בפורמטים, ובחוזק/עמידות שלו (אין לי ידים עם כפפות של משי).
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בבקשה תתנו לי תשובה... אני לא יודע אם להביא את המכשיר או לא בגלל הבעיות תוכנה שהיו ועם הזמן תוקנו בעדכונים (אבל בגלל שאנחנו חיים בישראל, אני חיים בדיליי מטורף...) בבקשה אני צריך תשובה....!! זה כל כך פשוט וקל ויעזור לי מאוד!
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי כבר כמה שנים עם S3 mini וכבר עבר זמנו, ו"סוף סוף" נסדק המסך והוא גם ככה תפקד באופן לא משהו בזמן האחרון. בעיקרון היא צריכה טלפון טוב, ועמיד יחסית. הדרישה שלה היא כרטיס זיכרון, רמקול סביר, זמן סוללה טוב וכד' מצלמה טובה זה בונוס, היא לא מהאובססיביות, אבל כדאי. התקציב הוא 1300 ש"ח (מהוריה) מעבר לכך זה מכיסה (ולכן צריך נימוק טוב מספיק לחריגה ) אני חושב שסיניים באים בחשבון (?) אבל בתנאי שזה מאתר מכובד ומהיר (לא חודש וחצי משלוח) תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רוצה קישור בשביל העדכון תוכנה של ה6280? ואיך אני מבצע את זה דרך המחשב שלי? זה די דחוף ותודה רבה לעוזרים,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בשורה מעניינת בשוק הסמארטפונים מגיעה דווקא מיצרנית סינית אנונימית יחסית בשם Innos. הסמארטפון החדש הוא D6000, וכשמו כן הוא - בעל סוללות עם קיבולת של 6,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/innos-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa-%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש באינטרנט מחול" סמרטפון לא יקר שתומך גם בתדר 850 UMTS [רמי לוי], הבעייה היא כשאני עובר על סמרטפונים באי ביי וחנויות אינטרנטיות אחרות כמעט תמיד מצוייין במפרט של הטלפון תדרי 2100 , UMTS 900 , אולי אני לא מחפש במקום הנכון? [אם כן, מהו המקום?] האם לכל דגם של טלפון סלולארי 3G יש גם גרסה של 850 UMTS וגם גרסה של 900 UMTS [כמובן בנוסף ל 2100 UMTS]? לדוגמא מצאתי את זה http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/huawei-ascend-g300-review-50007180/ אבל אני לא נעול על דגם מסויים או חברה מסויימת, זה יכול להיות כל דגם אחר באזור המחיר המצויין שם [טוב, אפשר גם קצת יותר יקר, למרות שלא נראה לי שאפשר למצוא טלפון עם רמת ביצועים כזאת במחיר כזה- 600 שח], האם יש לו גם גרס…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום כולם.. אבא שלי עומד להביא לי iPhone מחו"ל, אבל שמעתי שיש עליו איזה 32% מיסים, מה שמעלה את זה מ-1400 ל-1800 ש"ח... עכשיו אני יודע שמכס זה על דברים ששולחים לי, אבל אבא שלי יכול לקחת את הז עליו או לשים את זה באחת המזוודות ואז לא לשלם על זה מס? זה מותר? מישהו ניסה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב. הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי טלפונים הכי מתקדמים, שהם אינם טאצ', והם לא בלאקברי, מה יש לשוק להציע ? (אני משער שזה דיי עושה סינון)
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה החלטתי סוף סוף להחליף את הנוקיה 3100 שיש לי ואני מתלבט קצת בין סוני אריקסון W660I ל-נוקיה 6120C רציתי לדעת מה לדעתם עדיף? ולשאלה שבכותרת אם אני אקח את הנוקיה עדיף לרכוש אותו מיורוקום או מסלקום? כי אני לא מתכוון להשתמש בגלישה שלו... תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני ליקראת קניית פלאפון ואני לא כזה מבין בזה אבל אני יודע שיש כמה דברים שחשובים לי : -MP3 -מצלמת וידאו, לא כזה חשוב האיכות. -חיבור למחשב - שיהיה קל וקטן, כלומר E815 לא בא בחשבון. יש לכם משהו להציע ? אני יכול להיתפשר קצת אבל לא יותר מידי, כנ"ל במחיר. ד"א, אני משלם את כל הפאלפון בתשלום אחד כך שלא מעניין אותי יותר תשלומים\פחות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי אוזניית בלוטוס מדגם motorola hs820 כמו בתמונה למטה. ניסיתי לחבר אותה למחשב, באמצעות מתאם בלוטוס של belkin דגם f8t009 למחשב שנראה כמו התמונה השנייה. הצלחתי לחבר בין שניהם, ואפילו שעמתי גם מוזיקה באוזנייה (למרות שהחיבור לא היה כל כך יציב וקשה היה לבצע חיבור ביניהם כל פעם). הגעתי לרגע שבו האוזייה חדלה להשמיע מוזיקה, ומאז היא דולקת תמיד על האור הכחול, לא משנה מה. אה והיא גם לא עובדת (רק יש אור כחול) איך מסדרים את זה???
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית גלקסי S3 באיבורי או ב KSP רציתי לדעת, האם אני אקבל את הנחת המעם למרות שאני לא תושב אילת? האם תהיה בעיה במימוש אחריות אחרי שאני אחזור לעיר שלי? האם השירות של איבורי השתפר ועדיף לקנות מהם מאשר מ KSP? האם הכבל מיקרו USB שאני מקבל- האם הוא פריק?- יש גם חיבור למחשב וגם חיבור לחשמל? דגשים מסוימים שאני צריך לתת עליהם את הדעת? תודה!
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לשיחות יוצאות ונכנסות, אפשרות להקליט את השיחה ללא הגבלת זמן וגם באמצע שלה. איך אני אוכל לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי לכולם הרגע פרצתי את האייפוד 2G שלי ( גירסא 4.1 ) עכשיו אני צריך אתרים להוריד את האפליקציות המלאות למחשב כי אמרו שאי אפשר עכשיו דרך האייטונז. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
HTC מוציאים בשיתוף עם lenovo טלפון סלולארי חדש עם מערכת הפעלה Android של Google. הבעיה היא שככל-הנראה הטלפון הזה ישווק רק בסין. אני ממש נדלקתי על הטלפון הזה, ואם למישהו יש פרטים נוספים אודותיו (מפרט מלא, תמונות נוספות, זמינות, SimFree), אשמח לקבל מידע. http://www.engadget.com/2008/12/16/more-shots-of-lenovos-android-powered-ophone-love-on-the-rock/ http://www.modmygphone.com/forums/showthread.php?t=8691
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הסדרה החדשה של קלארקסון, האמונד ומיי שעלתה לאוויר בשירות הוידאו של אמאזון זוכה לשיתוף פעולה חביב מצד Waze לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי LG G2 כבר כמעט 3 וחצי שנים. הוא מתחיל להראות סימני עייפות ( מתחמם, איטי וכו ) באופן טבעי. מכל המכשירים שבדקתי ברשת ה oneplus 3t עושה רושם שהוא הכי משתלם ביחס למחיר. 1800 שקל בארץ. האם הוא באמת שווה את המחיר ביחס למכשירים אחרים ? אני מאוד מתלבט מאחר ואני מאוד מעוניין במכשיר שיחזיק לי למעלה משנתיים ויתן תמורה לכסף. כי ה G2 מבחינתי היה מושלם. אשמח אם בעלי oneplus 3T יגיבו ויתנו דעה אמיתית על המכשיר. כי ברחבי הרשת בעלי המכשיר מאוד מרוצים ממנו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה כבר פעם רביעית ולא מצליח.. מקבל את ההודעה הזו בנגן : USB Busy Do Not Disconnect וזו התמונה של התוכנה כשהיא מעדכנת ונתקעת על 25% ואז נסגרת בגלל ההודעה הזו : מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לעדכן לעזעזל את הקשוחה של המכשיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-