עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by night-fire,

עוד מעט טיול שנתי ושאינ חושב על זה,אני ישתמש המון בנגן אני כל החיים שלי שומע בו חח והנה הבעיה מה אני עושה בשעת צורך שנגמרת הבטריה?! : יש איזשהו מטען שמתחבר לחשמל למכשיר הזה? תודה רבה מראש חחחח :]

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אוקיי אז הגעתי לזה http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5613 שזה נראה מדהים ועם כרטיס זיכרון זה יפתור לי את כל בעיות סרבול של דיסקים באוטו עכשיו ככה כמה שאלות שיש לי ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי מה עדיף לקחת את זה או לקנות מערכת חדשה לאוטו עם חיבור usb שתהיה יותר יקרה? אם כן יש המלצות? האם למישהו יש נסיון עם משדרי fm או עם המכשיר הזה ספציפית? האם שומעים בהם טוב? האם החברה הזו אמינה? יש בעיות מסויימות שצריך לדעת עליהם? איך הולך השידור לרדיו שברכב? ואשמח לשמוע כל מידע שיש לכם על המכשיר הזה תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by avid,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באייפד. כאשר מחברים אותו לחשמל או למחשב הוא לא נטען. אם מבצעים איפוס הגדרות כללי בזמן שהוא מחובר אז לאחר סיום האיפוס הוא נטען. אם מנתקים את הכבל מחברים שוב אז שוב הוא לא נטען. ניסיתי לבצע איפוס כללי למכשיר אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש). לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד): 1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה. 2. יותר חשוב: לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכש…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by יקירn95,

אם הבנתי נכון לשניהם יש רזולוציה של 800X480 פיקסילים אבל בטכנולוגיה שונה? SAMOLED Plus ו Pentile אם תוכל להסביר לי את הנושא קצת יותר לעומק באיזה מסך יראו יותר חד עם התחשבות בגדלי המסך 4.3" מול 4.0" תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shikasha,

שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות סמארטפון בזמן הקרוב בכ2000 שקל השימושים שלי הם אפליקציות ומשחקים אז חשוב שהוא יהיה מהיר חשוב מאוד שהוא יהיה מהיר ובלי כל מיני תקיעות.. כרגע יש לי N85 והדבר האחרון שאני רוצה זה עוד מכשיר שייתקע כמו הסימביאן הזה מצלמה ורמקולים לא קריטיים בשבילי כי אני כמעט ולא משתמש בזה חשוב שהמכשיר יהיה בגודל סביר כדי שיוכל להיכנס לכיס ולא להפריע יותר מדי רצוי מסך טוב (מבחינת מולטי טאץ' וכו') ואיכותי. עדיף גם שהוא יהיה טוב נגד שריטות שמעתי שהולך לצאת עדכון גדול לאנדרויד בזמן הקרוב, אז חשוב לי שהמכשיר יתמוך בו למישהו יש המלצות על מכשירים מתאימים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by cool_g,

מה יותר מתאים לי? הנוקיה E66 או הסמסונג מג'יק? עם דגש על איכות שמע בשיחות ובספיקר ושיחות וידאו תקינות, וגם על נוחות כמובן וסוללה חזקה! WIFI יכול להיות חיוני נכון? ובנוקיה יש אפשרות לGPS חינמי שלא דרך המפעילות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אחרי שיצא לי לבלות זמן מה עם הסמסונג S5 / נקסוס 5 / HTC M8, התאהבתי ב-HTC M8. היות וישנם דיבורים על כך שגוגל שוקלת להמתין עם השקת המחליף של הנקסוס 5 וכנראה לשנות את שמו, הם יורדים מהפרק. ה-S2 שלי מתחיל להראות את גילו (ומרגיש מאוד עייף) וזה הזמן לשדרג. המצלמה הלא מבריקה שלו (בדומה לנקסוס 5) לא מטרידה אותי, הרי יש לי DSLR למטרות צילומים. מאוד אהבתי את האיכות בנייה שלו, את התפריטים הפשוטים והיעילים של ה-SENSE 6 (בניגוד לטאצ'וויז המסורבל והאובר מתחכם של סמסונג), הוא מהיר בהחלט וכמובן איכות השמע המדהימה (BY FAR יותר טוב משל המתחרים). עכשיו ההתלבטות היא בין הוורסיות הבאות: - HTC M8 32GB "רגיל" (+ אוזניות HK AE). - HTC M8 32GB Harman Kardon Edition (הכולל אוזניות HK AE ועוד שד…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי K800i.. רוצה לקנות אוזניות קשת שיתאימו ולא יעלו יותר מדי.. שיהיו יציבות מספיק לרכיבת אופניים. ה-HT820 הן קצת יותר ממה שאני מקווה להשקיע (כמעט 400 ש"ח). ראיתי בבאג את אלו ב-250 ש"ח: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2998&ser=1 מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? המלצות אחרות אולי? האם אלו של Logitech הפשוטות שמתאימות לנגן MP3 מתאימות גם לפלאפונים בלי צורך לחבר את המתאם? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי, מחפש המלצה לסטרימר או ממיר להתקנת האפליקציה של פרטנר TV או סלקום TV במקום לשלם 30 שקל בחודש על שכירת ממיר נוסף. האם יש אחד ששתי החברות תומכות בו? עדיפות למשהו עם שלט ולא כמחשב עם עכבר ומקלדת.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Deve,

היי, מישהו מכיר את Mopub? הם טובים, כדאי לעבוד איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

היי, עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה. כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה.. הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב. זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו. עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי. מה אני מפספס? עריכה: וואו גוגל! איזה מלך! חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע ב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Galit17,

האם זה גלאקסי3???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. המתחרה של היצרנית הקוריאנית ל-Apple Watch שנמצא מעבר לפינה יושק בקרוב - עם תג מחיר שעלול לגרום לכמה גבות להתרומם לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Cyb3r,

לאחרונה נתקלתי בנגן PMP הזה, Cowon A2 30G. מבחינת מחיר - 2600 בבאג זה הכי נמוך שמצאתי. מבחינת נפח - 30G, לא רע, מניח את הדעת. מבחינת תפעול - המסך נראה די טוב, התפעול נראה די אינטואיטיבי. מבחינת זמן בטריה - נראה די טוב, 18 לאודיו ו-10 לוידאו. מבחינת באנדל - אני לא ממש יודע, הוא נראה די יסודי מלבד אולי האוזניות שייתכן שאחליף. מה דעתכם עליו? אני שוקל אותו די ברצינות, הוא נראה כמו מוצר ששווה את הכסף...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by shibie,

אני צריך המלצה לנגן טוב עד 850שקל תודה לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ag43,

אחי מעוניין להראות את הנכדים לאמא שלי מדי פעם בשיחת וידאו. עד עכשיו הוא ניסה HANGOUTS וSKYPE והתוצאות על הפנים - איכות תמונה זוועתית, לאגים ובעיות שונות ומשונות. שני המכשירים מריצים אנדרואיד ונמצאים בקליטת דור רביעי טובה. איזו אפליקציה מאפשרת שיחות וידאו באיכות נורמלית בלי באגים? HOOLICHAT? PIED PIPER?

25. Started by MACHINE-GUN,

שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים