עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ALÞHA,

מצב ידני באפליקציית המצלמה, ללא כל עיבוד, למעט הקטנה. לא רע בכלל.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, אני טס לקרובי משפחה לחו"ל. השאלה - איך אני נמנע מלשלם עבור "קליטת נתונים" או דברים אחרים? האם אני פשוט מוציא את הסים קארד כל הזמן שאני בחו"ל (אני יכול להמנע משיחות וסמסים כשאני שם)? האם ווטסאפ עובד גם בלי הסים? איך הוא עובד - הוא מזהה את המכשיר עצמו? כמו כן - האם מצלמה של סמארטפון (מהשנה האחרונה) מספיק טובה או שאני צריך להביא גם מצלמה "רגילה"? תודה!

3. Started by ziko,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מכשיר טלפון סלולרי חדש, יש לי הזדמנות חבר יורד לאילת עוד 3 שבועות. אני דיי מתלבט בין 2 דגמים של סמסונג הגלאקסי נוט 10 פלוס , ו- S10 Plus היום יש לי MEIZU 6 PRO כשנתיים וחצי לאחרונה נראה שהמכשיר עשה את שלו,ובכלל כל השנים היו לי מכשירים סיניים הבעייה איתם שהם תוקעים את מערכת ההפעלה עם כל האליקציות שהם דוחפים ולא ניתן להסירם. התכונה הכי חשובה לי מעבר למצלמה זה המסך MEIZU 6 PRO יש לו מסך ברזולוציה של 2k 520 ppi . כיום הסיני היחידי עם מסך כזה זה ה ONEPLUS שהוא יקר להחריד עבור מכשיר סיניץ ההתלבטיות : בדקתי זה עתה המעבדים של המכשירים הנ"ל המיובאים לארץ באים עם chipset של Exynos ואינם מכי…

4. את הנקסוס אוכל רק לרכוש בארץ שיגיע. את המוטו אוכל לרכוש בימים הקרובים בארה"ב,מה לדעתכם עדיף? להערכתי הנקסוס יעלה כ3K בארץ המוטורולה עולה לי 1800 ש"ח.

5. הכותרת דיי מדברת בעד עצמה... קיבלתי מכשיר GPS איתוראן. אני לא בטוח אבל על פי התמונות באינטרנט יש לי את ה350. שאני מסתכל בתפריט איפה שרשום את הגרסא של התוכנה או של המפות זה מ2007 ולא מצאתי באינטרנט מאיפה אפשר להוריד תוכנה עדכנית למכשיר. אם מישהו יודע איפה אני יכול להוריד עדכון תוכנה אני אודה לו מאוד. דרך אגב גם אין לי מושג איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by zohar678,

האם יש אפליקציה שיכולה לתת לי אפשרות לשנות את שפת הטלפון מאנגלית לעברית? הטלפון נקנה בחו"ל ואינו תומך בעברית.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ExploiT,

-רק אנדרואיד -סוללה כמה שיותר גדולה ותחזיק כמה שיותר זמן -חריץ SD -GPS מתפקד (לא כמו בסינים עם כול ה MTK שעושים בעיות) -שיריץ אינטרנט,מיילים,וואסטאפ וקבצי טקסט לדפדוף במהירות, ללא לאגים ותקיעות מועמדים: LG l90 MOTO G NEXSUS 5? מה דעתכם? אני נוטה לכיון ה L90 של LG, האם יש למישהו נסיון? קרא ביקרות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום , זה שכפול מפוסט שפרסמתי בפורום התייעצות לפני קניה , פשוט יכול להיות שפה זה המקום המתאים לפוסט כזה. תודה אני מחפש רמקול כפי שציינתי בנושא. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundS...s+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. סמארטפון ה-Robin של Nextbit, שמתיימר לשלב אחסון ענן כחלק אינטגרלי שלו וזכה להצלחה נאה בפלטפורמת מימון ההמונים, זמין לרכישה בעבור 400 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/נגד-הזרם-סמארטפון-הענן-מקיקסטארטר-זמי/

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום יש לי M8 עם רום ויפר וואן 1.7.1 ואני מתלבט אם כדאי להחליף את הקרנל לelementalx kernel אני פשוט מפחד לאבד את היציבות של המכשיר האם יש בזה סכנות או עלול לגרום איזשהם בעיות? מה ההתרונות של ביצוע דבר שכזה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום ראיתי בבאג את ה ARCHOS 5 , רשום שם שיש תמיכה מלאה בעברית , והכל נראה בו טוב. הנה הקישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8568 בן דוד שלי יכול להביא מארה"ב את ה ARCHOS 7 ב340 דולר (שזה פחות מה5 בארץ). השאלה שלי היא אם אני יכול לשים לו תמיכה מלאה בעברית גם כן , ואם כן איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by K1ko7,

שלום, עשיתי רוט לLg g2 והבנתי שיש עדכון בקרוב ורציתי לדעת איך זה משפיע? הרוט מתבטל לאחר העדכון או מה? הבנתי גם שלאחר שעושים רוט העדכונים האוטומטיים שמגיעים למכשיר(fota) מתבטלים ואז אפשר לעדכן רק דרך התכנה pc suit ושם יש עדכונים שונים ממה שאמרו לי, זה נכון? תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by zancoil,

היי, אני כותב אפליקציה לאנדרואיד שמשתמשת בOCR (תרגום תמונה לתווים) אין צורך בתרגום של עברית מישהו מכיר WEB SERVICE שעושה את זה טוב? עדיף חינמי מן הסתם או משהו עם תקופת נסיון - צריך את זה לפרוייקט במכללה אתם חושבים בכלל שכדאי להשתמש בWEB SRVICE כזה? לדעתי לנסות לעשות את זה לבד במכשיר יהיה ממש איטי - בכל זאת זה פלאפון ולא איזה סופר מחשב. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by cool_g,

מה יותר מתאים לי? הנוקיה E66 או הסמסונג מג'יק? עם דגש על איכות שמע בשיחות ובספיקר ושיחות וידאו תקינות, וגם על נוחות כמובן וסוללה חזקה! WIFI יכול להיות חיוני נכון? ובנוקיה יש אפשרות לGPS חינמי שלא דרך המפעילות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yigael_o,

היי, יש לי מילואים ביולי (בחום של הבקעה) ואני צריך מכשיר. משהו עם זמן בטריה כמה שיותר טוב. ועדיפות מוחלטת לבטריה סטנדרטית (AA AAA). יש המלצות? יהיה נחמד גם לקבל אוזניות טובות עם המכשיר אבל אם צריך אפשר לרכוש בנפרד. לא ממש חשוב המחיר. יש המלצות מעניינות?

16. כן, הרצתי חיפוש בפורום וראיתי כמה נושאים על הנושא. ורציתי להיות קצת יותר ספיציפי, אני מעוניין לקנות עכשיו נגן MP3 בנפח 8GB כפי שאתם רואים... עד לפני כמה חודשים היה לי הH320 וממש ממש הייתי מרוצה מהכל חוץ מהגודל והצורה שלו. אני מכיר הרבה אנשים עם אייפוד נאנו ויצא לי לשחק בו קצת ואהבתי אותו בעיקר בגלל המראה, הממשק והתמיכה המלאה בעברית. חבר שלי זרק לי את השם של הדגם הזה (Sandisc Sansa) כמתחרה פוטנציאלי לipod nano וסתם התחלתי לחפש מידע.. הבנתי שהוא בעיקרון עדיף על הIpod עכשיו יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1. האם יש הבדל משמעותי ומורגש באיכות השמע בין שני המכשירים? ואני משתמש באוזניות ממש איכותיות אם זה משנה.. (Etymotic er6i) 2. ראיתי פה הרבה איזכורים ל…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by stojakovic,

יש לי סמסונג גלקסי אס 2, והמסך שלו נסדק לאחר שהוא נפל מגובה של 20 סנטימטר.. מפה לשם אין לי ביטוח, רק אחריות יצרן.. יש למישהו מושג או הערכה כמה עולה לתקן כזה נזק? התיקון הוא החלפה של הזכוכית לא?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. בדירוג הרבעוני של אפליקציית מבחני הביצועים הפופולרית Antutu, מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge ושבבי ה-14 ננומטר שבתוכם מפגינים יתרון גדול על פני המתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/antutu-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%a0/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by oren11,

אני מחפש מכשיר חדש והתקציב שלי הוא לא ידוע במועד זה ... (סומך על היומהולדת) כנראה שאני יגיע ל1500 שח מהיומהולדת וראיתי שעוד מעט יוצא הdesire x של htc והמחיר שלו יהיה בטווח הזה ... הוא נראה אחלה מכשיר הדרישות שלי ממנו : 1.שיריץ לי את האינטרנט חלק ... לא אכפת שיהיה טיפה איטי העיקר שיריץ את זה חלק ברמה של one x galaxy 3 או לפחות דומה אליהם .. אז השאלה שלי זו אם המעבד שלו יכול לעשות את זה, 1ghz dual core ? 2.אם הוא יריץ משחקים ? .. לא כל כך כבדים אבל שיריץ חלק 3.מתי הוא אמור להגיע לארץ? כל השאלות האלה אני פונה ממידע רק על המפרט מה שאני מתכוון זה שלפי המפרט שלו תגידו לי עם הוא מסוגל למלא את הדרישות שלי ... ולא לפי קרטריונים אחרים כי אתם לא יודעים מהם ... תודה לכול העוזרי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס זכרון 32GB לגלקסי אס3 שלי ומצאתי אחד באיביי בפחות מחצי מחיר מאשר בארץ: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-32GB-32G-microSD-microSDHC-micro-SDHC-SD-Card-200X-30MB-s-free-shipping-/170984695862?pt=PDA_Accessories&hash=item27cf7b6836 שמעתי שמועות ש-class 10 עלול לעשות בעיות למכשירי אנדרואיד, האם הוא יתאים למכשיר שלי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. עם מסך של 6\", מעבד מרובע ליבות הרץ ב-2.7 גיגה-הרץ ומערכת הפעלה חדשה, גוגל מציגה לנו את מכשיר האנדרואיד הנחשק ביותר בשוק...עם תג המחיר הגבוה ביותר לסדרת הנקסוס עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Offset,

שלום, ראיתי פה: http://www.aliexpress.com/store/product/Sanei-N10-IPS-Android-4-0-10inch-Tablet-pc-Allwinner-A10-1GB-RAM-16GB-ROM-HDMI/103919_360121673.html שהם שולחים לישראל וסה"כ זה עולה 220 דולרים. ואז קראתי עוד קצת ורשום משהו שאולי יהיה מיסים. אם יש מיסים, על איזה מיסים מדובר? ובכמה הם ייקרו את הטאבלט? אני שואל כי אולי אני אקנה את זה בקרוב. תודה מראש, עודד

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by יונתן489,

שלום לכולם. המשפחה שלי רוצה לקנות לי טאבלט ליום ההולדת, וביקשו ממני לבחור את הסוג. בתכלס, אני לא צריך משהו מורכב מדיי - אני אשתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות (אז אני רוצה איכות טובה יחסית של המסך כמובן), ואופיס ואינטרנט בסיסי. לגבי גודל ומשקל - לא קריטי לי במיוחד האמת. תקציב - חופשי. אבל היות ואני לא מחפש כאן טאבלט למשחקים אין צורך להגזים. יש המלצות כלשהן? לאו דווקא על טאבלטים ספציפיים - הכל. חנויות מומלצות שכדאי לקנות בהן? אתרי אינטרנט שכדאי להזמין מהם? חברות ספציפיות של טאבלטים? כל זריקת שם או לינק תעזור לי מאוד! עריכה: לא טאבלט של חברת אפל, תודה! המון המון תודה לכל מי שיעזור! יונתן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. מכשיר הביניים המרשים של היצרנית הסינית העולה מוצע במחיר מבצע של פחות מ-900 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi-4i-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%90%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%9e/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by bunny12,

שלום, האם ידוע למשהו מתי יצא הדגם של ה64 גיגה בארץ? והאם קיימת קבוצת רכישה לדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.