עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lmlm,

תערוכת Cebit (אשר אפשר לקרוא עליה באתר גם חבורת פלאפונים מתכוונות לאירוע ומשיקות ספינות דגל/פלאפונים חדשים וסדרות חדשות: http://hwzone.co.il/news/1173465761/95897/ אני אכתוב כאן עידכונים : ;D סוני אריקסון: W660 SE אשר מתאפיין בעיצוב ייחודי הושק היום (יום לפני תערוכה CEBIT)כ מ W660 דיי דומה לאחיו W610 אשר אפשר לקרוא עליו בדיון של תערוכה 3GSM אבל כולל עיצוב ייחודי המושך עיין ותמיכה בצפיית תכני טלויזיה בדור השלישי אין לו autufocus למצלמה ותמיכה בEDGE, יגיע עם כרטיס זיכרון Memory STick Micro של 512MB מפרט טכני: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w660-1924.php מקור: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w660_walkman-news-258.php http://forum2.mobile-review.com/sh…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by omery000,

אני מחר מתכוון לקנות גלקסי 4 ואני צריך כרטיס זיכרון 16GB למוזיקה, תוכנות ותמונות.. נתקלתי בשני דגמים שעל פניו זהים במחיר אבל שונים בביצועים.. יש את הדגם הזה של sandisk שהוא מאוד פופולרי - http://ksp.co.il/?uin=19352 עולה 75 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 30MB/sec והוא מגיע עם מתאם. ויש את הדגם הזה של transcend שהוא פחות פופולרי אבל מציג ביצועים טובים יותר - http://ksp.co.il/?uin=18011 עולה 70 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 45MB/sec והוא גם מגיע עם מתאם. השאלה שלי איזה מבין השניים עדיף? הנפוץ והמוכר או הפחות מצוי אבל בעל ביצועים עדיפים? ד"א יש הבדל מורגש בין שני המהירויות? ואיך החנות go-mobile לקניית הפלאפון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות טבלט זול בגודל של כ-10 אינצ' לשימוש בלימודים. התקציב יחסית נמוך ועומד על 250-300 דולר (לקניה בארה"ב) אחת האופציות שראיתי הוא ה-touchpad של HP שמגיע עם 32 ג'יגה מובנים ועולה כ-250 דולר באיביי לפני משלוח לישראל. אשמח לקבל עליו דעה, בעיקר מה רמת התמיכה שלו באנדרויד ברום הנוכחי הקיים (CM9 או CM7) האם יש טבלט עדיף במחירים האלו?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_18.html

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php מזדמן לי ב400ש"ח אין לו מקשים בעברית (לא שזה מפריע לי) איך הוא מבחינת : -קליטה? -עוצמת שמע? -איכות שמע? -חוזק מבני? -אמינות? -קליטת ?BT -אורך חיים? -זמן סוללה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by cool_g,

מה יותר מתאים לי? הנוקיה E66 או הסמסונג מג'יק? עם דגש על איכות שמע בשיחות ובספיקר ושיחות וידאו תקינות, וגם על נוחות כמובן וסוללה חזקה! WIFI יכול להיות חיוני נכון? ובנוקיה יש אפשרות לGPS חינמי שלא דרך המפעילות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by avid,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באייפד. כאשר מחברים אותו לחשמל או למחשב הוא לא נטען. אם מבצעים איפוס הגדרות כללי בזמן שהוא מחובר אז לאחר סיום האיפוס הוא נטען. אם מנתקים את הכבל מחברים שוב אז שוב הוא לא נטען. ניסיתי לבצע איפוס כללי למכשיר אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. מישהו מכיר איך ?

10. Started by IlyaN,

אני מחפש נתוני ספק'ים של אייפוד נאנו דור ראשון. אני רוצה בעיקר לדעת: - מה היה זמן הסוללה. - האם ניתן להבדיל חיצונית בין דור ראשון לשני? באתר הרשמי לא מצאתי נתונים של דורות קודמים, אם מישהו מכיר מקום אחר אני אשמח. כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות (חוץ מיד שנייה כמובן) אני גם אשמח לדעת...

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by RS4,

אני מעוניין לחבר את ה-Ipod שלי לרכב עכשיו איזה חיבור אני יכול לקנות כדי שיהיה מוסתר ולא נגלה לעין, כמו בתא כפפות למשל... ואני רוצה שזה יהיה חלק (מתאם) מקצועי כדי שתהיה מוסיקה איכותית אז אם אפשר המלצה בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אלה השאלות שלי אני מאוד יודה למי שיעזור לי!! איפה המשחקים בטלפון הזה? ולמה כל פעם שאני נכנס לנגן הוא מתחיל להשמיע מהתחלה של שיר ולא מאיפה שהפסקתי? בשעון מעורר יש נודניק?(זה חשוב מאוד ) ומהו השירות N-GAGE שקיים במכשיר? תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לפני כשנה ראיתי בחנות מחשבים כלשהי מחשב נייד שמריץ גם WINDOWS וגם אנדרואיד, אני לא זוכר אם בו זמנית או שזה סוג של דואל בוט.. ניראה לי של אסוס או ג'יגבייט אולי.. עכשיו כשאני מחפש לקנות כזה אני לא מצליח למצוא בשום מקום.. מישהו ראה\שמע על דבר כזה? לא משנה לי אם זה לפטופ או טאבלט אודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'. יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר. באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, קבלתי GALAXY - Y GT-S5360, ואין לי חבילת גלישה. המכשיר מחול והוא סים פרי. אז הורדתי את AKPS FILES ואני מעוניינת להתקין אותם. התקנתי את KIES והעברתי סרטים תמונות וזה היה די קל, אבל כשרציתי לפתוח (להתקין) APK, נידרשתי לתוכנה. הבנתי שאני צריכה תוכנה כגון APP-INSTALLER. האם אני חייבת להוריד את התוכנה מהחנות שלהם? האם אני יכולה להתקין את התוכנה מהמחשב למכשיר? - תראו הורדתי את זה, אבל מה אני עושה איתו? הורדתי מכאן: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/APKInstaller-82955.shtml

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!

18. Started by sharky74,

אני בדכ שם את המכשיר על התופסן ברכב על הדשבורד ומדבר דרך הספיקר ,רציתי לדעת איך העוצמה של הספיקר,בהתיחסות למה שכתבתי , והאם יש עדיפות משמעותית בנושא זה ל HTC M7?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אחי מעוניין להראות את הנכדים לאמא שלי מדי פעם בשיחת וידאו. עד עכשיו הוא ניסה HANGOUTS וSKYPE והתוצאות על הפנים - איכות תמונה זוועתית, לאגים ובעיות שונות ומשונות. שני המכשירים מריצים אנדרואיד ונמצאים בקליטת דור רביעי טובה. איזו אפליקציה מאפשרת שיחות וידאו באיכות נורמלית בלי באגים? HOOLICHAT? PIED PIPER?

21. יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by alex_188,

שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by MACHINE-GUN,

שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by matizami,

אני מעוניין לקנות לאמא שלי קורא ספרים אלקטרוני, והקינדלKindle Paperwhite נראה אופציה טובה. השאלה הראושנה היא האם בכלל מוכרים ספרים אלקרונים בעברית שמתאימים לקינדל. האם הטאבלט הרגיל של אמאזון, Fire HD 7 יכול לשמש גם כקורא ספרים (האם המסך שלו מיוחד כמו הקינדל שנראה כמו ספר)? [h=1][/h]

דיונים חדשים בפורומים