עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by orlevi_85,

קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לסמסונג יש זוג טאבלטים חדשים שמתיימרים לנצל את נקודות החוזק של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy Note 4 בכדי לקרוא תיגר על האייפד והאייפד מיני בפעם המי יודע כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-דק-הכי-חזק-סמסונג-מכריזה-מלחמה-על-ה/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לחבר דונגל EZCAST לטלויזיה. הדונגל הוא בעל שני חיבורים: מתחבר לטלויזיה בשקע HDMI, והוא מקבל אנרגיה משקע USB. הבעיה היא שלטלויזיה אין שקע USB. לכן חשבתי לחבר אותו לשקע בקיר באמצעות external USB power supply אבל לא יודעת כמה אמפר. על הדונגל כתוב שצריך "לא פחות מ- 800mA". אבל כמה...? אם אקנה רכיב של 1A או יותר, האם זה יפגע בדונגל? האם הדונגל הוא זה ש"קובע" כמה זרם הוא יקח, ומגביל את עצמו כדי לא להפגע? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. לפני כשנה ראיתי בחנות מחשבים כלשהי מחשב נייד שמריץ גם WINDOWS וגם אנדרואיד, אני לא זוכר אם בו זמנית או שזה סוג של דואל בוט.. ניראה לי של אסוס או ג'יגבייט אולי.. עכשיו כשאני מחפש לקנות כזה אני לא מצליח למצוא בשום מקום.. מישהו ראה\שמע על דבר כזה? לא משנה לי אם זה לפטופ או טאבלט אודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Makaveli_iL,

מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by lmlm,

iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Guy King,

אני מתלבט איזה נגן לקנות משני אלו כנראה. היתרונות של ה-D2 על ה-CLIX2 כפי שהבנתי הם זמן בטריה, 16 מיליון צבעים לעומת 262K, מסך של 2.5 לעומת 2.2 ואפשרות לכרטיס הרחבה, והיתרונות של CLIX2 על D2 הם מחיר זול יותר, שהוא קטן יותר, איכות סאונד טובה יותר. בנוגע לאיכות סאונד, היו אנשים בפורומים שאמרו שהאיכות של ה-D2 נחותה בהרבה מ-Clix2 ומה-H10. מה דעתכם? מה כדאי לבחור?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by danshimsh,

שלום רב, יש לי טאבלט מבוסס אנדרואיד שעליו מותקנת אפליקציית google maps. אני רואה את שמות הרחובות והאתרים בעברית בעזרת אפליקציה זו. לעומת זאת, יש לי גלקסי סמסנוג מיני s4 (אנדרואיד)ועליו גם מותקנת אפליקציית google maps. אבל במקרה זה, שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. ניסיתי לשנות בסמרטפון את ה input language לעברית, אבל עדיין שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. למישהו יש רעיון איך לגרום לכך ששמות הרחובות בסמארטפון באפליקצייה זו יהיו בעברית ? בברכה דן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. ה-ZenPad S 8 הוא טאבלט קטן ועמוס כל טוב שיכול להיות שלכם במחיר קורץ, על אף העובדה שאינו משתייך אל משפחת הנקסוס לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אסוס-מתחילה-למכור-את-היורש-שלה-עבור-הנק/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני בהתלבטות קשה מאוד לגביי שניי המכשירים האלה שניהם יש בהם כמעט את אותם תכונות ולכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו למשל המוטורלה יותר גדול בגודל לעומת הסוני אריקסון ובסוני אריקסון העיצוב בכלל לא משהו גם המקשים לא נוחיםםם מה אתם אומריםםםםם ?? אני צריך דעות שאני יגיע להחלטה או שבכלל אני בהתלבטות אם לחכות למוטורלה razer שאומרים שהוא פלאפוןןןן תותח

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ziv0798,

כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...

14. היי הווינדוס שלי לא מזהה את המכשיר בכלל מה עושים?! אפילו כשהתקנתי את NOMAD EXPLORER הוא לא מזהה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Griffin,

רצות הרבה חוות דעת ברשת,לכאן ולכאן ובסהכ מדובר בהפרש של 50 שקל. אני רוצה לקנות השבוע את הS4 אבל איזה גרסה עדיפה יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by matizami,

אני מעוניין לקנות לאמא שלי קורא ספרים אלקטרוני, והקינדלKindle Paperwhite נראה אופציה טובה. השאלה הראושנה היא האם בכלל מוכרים ספרים אלקרונים בעברית שמתאימים לקינדל. האם הטאבלט הרגיל של אמאזון, Fire HD 7 יכול לשמש גם כקורא ספרים (האם המסך שלו מיוחד כמו הקינדל שנראה כמו ספר)? [h=1][/h]

17. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי. אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן. אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי. אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות. בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי: מעבד Snapdragon 820/821 עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש. מצלמה איכותית. G.P.S יציב ומדויק. …

18. Started by TaMiRn2,

מישהו שמע פעם על Nokia Medallion ואם כן אז אולי אתם יכולים להגיד לי מתי זה מגיע לארץ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by roma4k,

ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, קבלתי GALAXY - Y GT-S5360, ואין לי חבילת גלישה. המכשיר מחול והוא סים פרי. אז הורדתי את AKPS FILES ואני מעוניינת להתקין אותם. התקנתי את KIES והעברתי סרטים תמונות וזה היה די קל, אבל כשרציתי לפתוח (להתקין) APK, נידרשתי לתוכנה. הבנתי שאני צריכה תוכנה כגון APP-INSTALLER. האם אני חייבת להוריד את התוכנה מהחנות שלהם? האם אני יכולה להתקין את התוכנה מהמחשב למכשיר? - תראו הורדתי את זה, אבל מה אני עושה איתו? הורדתי מכאן: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/APKInstaller-82955.shtml

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים. התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by night-fire,

עוד מעט טיול שנתי ושאינ חושב על זה,אני ישתמש המון בנגן אני כל החיים שלי שומע בו חח והנה הבעיה מה אני עושה בשעת צורך שנגמרת הבטריה?! : יש איזשהו מטען שמתחבר לחשמל למכשיר הזה? תודה רבה מראש חחחח :]

24. משהו שיחזיק את הטאבלט על השולחן בזוית צפייה, בלי שיהיה הצורך להחזיק אותו בעצמנו כל הזמן.. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות פלאפון ליום הולדת של אמא שלי. אני מתמקד בשיאומי, ורוצה לקנות POCOPHONE F1 לא של המילטון (זול משמעותית), אבל אני עדיין מהסס כי יש לי ניסיון מר מאוד עם שני פלאפונים של סמסונג (גלקסי 3 + 5), וגם לדוד שלי שקנה סמסונג לפני קצת יותר משנה ( A5 2017 לא של סאני) והתבשר לפני כמה שבועות כי הטלפון שלו גוסס. האם אני צודק לגבי "מובייל ישראל" (היבואן החליפי של שיאומי)? האם מצפה מפלאפון כזה תקלות חומרה קשות כמו אצל סמסונג ? חיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.