גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על Nokia Medallion ואם כן אז אולי אתם יכולים להגיד לי מתי זה מגיע לארץ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים. התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רצות הרבה חוות דעת ברשת,לכאן ולכאן ובסהכ מדובר בהפרש של 50 שקל. אני רוצה לקנות השבוע את הS4 אבל איזה גרסה עדיפה יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה של טירון - אני מתכוון לקנות את הטאבלט הראשון שלי.בין השאר אני רוצה לראות סרטים דרך הטאבלט - אם אני קונה ipad אני לא יכול להעביר לו סרטים שהורדתי במחשב? כי אי אפשר להעביר קבצים אליו? אמת?בטאבלטים אחרים עם USB אפשר להעביר סרטים? (אנדרואידים)ואם כך איך אפשר לראות סרטים באייפד? רק בסטרימיניג - צפיה ישירה דרך אתרים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הענקית האמריקאית רוצה מאוד שתשתמשו בחנות אפליקציות האנדרואיד האישית שלה - והיא מוכנה להציע לכם 25 אפליקציות ומשחקים בשווי 105 דולר חינם לחלוטין בכדי שתעשו זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-26-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה מאוד לגביי שניי המכשירים האלה שניהם יש בהם כמעט את אותם תכונות ולכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו למשל המוטורלה יותר גדול בגודל לעומת הסוני אריקסון ובסוני אריקסון העיצוב בכלל לא משהו גם המקשים לא נוחיםםם מה אתם אומריםםםםם ?? אני צריך דעות שאני יגיע להחלטה או שבכלל אני בהתלבטות אם לחכות למוטורלה razer שאומרים שהוא פלאפוןןןן תותח
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשנה ראיתי בחנות מחשבים כלשהי מחשב נייד שמריץ גם WINDOWS וגם אנדרואיד, אני לא זוכר אם בו זמנית או שזה סוג של דואל בוט.. ניראה לי של אסוס או ג'יגבייט אולי.. עכשיו כשאני מחפש לקנות כזה אני לא מצליח למצוא בשום מקום.. מישהו ראה\שמע על דבר כזה? לא משנה לי אם זה לפטופ או טאבלט אודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הווינדוס שלי לא מזהה את המכשיר בכלל מה עושים?! אפילו כשהתקנתי את NOMAD EXPLORER הוא לא מזהה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאמא שלי קורא ספרים אלקטרוני, והקינדלKindle Paperwhite נראה אופציה טובה. השאלה הראושנה היא האם בכלל מוכרים ספרים אלקרונים בעברית שמתאימים לקינדל. האם הטאבלט הרגיל של אמאזון, Fire HD 7 יכול לשמש גם כקורא ספרים (האם המסך שלו מיוחד כמו הקינדל שנראה כמו ספר)? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-ZenPad S 8 הוא טאבלט קטן ועמוס כל טוב שיכול להיות שלכם במחיר קורץ, על אף העובדה שאינו משתייך אל משפחת הנקסוס לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אסוס-מתחילה-למכור-את-היורש-שלה-עבור-הנק/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לסמסונג יש זוג טאבלטים חדשים שמתיימרים לנצל את נקודות החוזק של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy Note 4 בכדי לקרוא תיגר על האייפד והאייפד מיני בפעם המי יודע כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-דק-הכי-חזק-סמסונג-מכריזה-מלחמה-על-ה/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS. נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל. לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב). אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS. לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אח…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טאבלט מבוסס אנדרואיד שעליו מותקנת אפליקציית google maps. אני רואה את שמות הרחובות והאתרים בעברית בעזרת אפליקציה זו. לעומת זאת, יש לי גלקסי סמסנוג מיני s4 (אנדרואיד)ועליו גם מותקנת אפליקציית google maps. אבל במקרה זה, שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. ניסיתי לשנות בסמרטפון את ה input language לעברית, אבל עדיין שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. למישהו יש רעיון איך לגרום לכך ששמות הרחובות בסמארטפון באפליקצייה זו יהיו בעברית ? בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני יודע ששני הטאבלטים מאוד מומלצים פה בפורום אבל אני מתלבט בניהם הקיוב נראה טוב עם מעטפת מתכת נתונים יפים אבל בעיה שהבנתי שיש לו זה רמקול יחסית חלש. לפיפו יש שם של איכות בניה יותר טובה ואותם נתונים מרשימים למרות שלדעתי הקיוב נראה יותר טוב, עכשיו גם ראיתי שלm3 יש 2 סוגי לוח שאי אפשר לזהות כרגע רק ע"י פתיחה של המכשיר ויזואלית, ואם זה בא אם הלוח הישן אי אפשר לעדכן גירסא כי אז המכשיר הלך... אשמח לעזרה והמלצות לגביהם או מכשירים אחרים בנוסף שמתי לינקים של אתרים אשמח לשמוע גם חוות דעת על האתרים.. http://www.tinydeal.com/pipo-m3-101-android-41-1080p-hd-dual-core-tablet-pc-w-hdmi-p-69930.html http://www2.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android-4-0-dual-core-rk3066-…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר דונגל EZCAST לטלויזיה. הדונגל הוא בעל שני חיבורים: מתחבר לטלויזיה בשקע HDMI, והוא מקבל אנרגיה משקע USB. הבעיה היא שלטלויזיה אין שקע USB. לכן חשבתי לחבר אותו לשקע בקיר באמצעות external USB power supply אבל לא יודעת כמה אמפר. על הדונגל כתוב שצריך "לא פחות מ- 800mA". אבל כמה...? אם אקנה רכיב של 1A או יותר, האם זה יפגע בדונגל? האם הדונגל הוא זה ש"קובע" כמה זרם הוא יקח, ומגביל את עצמו כדי לא להפגע? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רכשתי מחשב לנובו "C740 14 יוגה. המסך של המחשב מאד מבריק ויוצר השתפות, למרות שנאמר ונכתב שזה מסך מט אנטי גלוס. אני מעוניינת לרכוש מגן מסך אנטי גלוס - הדגם הזה-- https://www.ebay.com/itm/223909519778 מה דעתכם? האם מישו הדביק מגן מסך על המחשב? תודה יעל
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-