גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'. יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר. באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר דונגל EZCAST לטלויזיה. הדונגל הוא בעל שני חיבורים: מתחבר לטלויזיה בשקע HDMI, והוא מקבל אנרגיה משקע USB. הבעיה היא שלטלויזיה אין שקע USB. לכן חשבתי לחבר אותו לשקע בקיר באמצעות external USB power supply אבל לא יודעת כמה אמפר. על הדונגל כתוב שצריך "לא פחות מ- 800mA". אבל כמה...? אם אקנה רכיב של 1A או יותר, האם זה יפגע בדונגל? האם הדונגל הוא זה ש"קובע" כמה זרם הוא יקח, ומגביל את עצמו כדי לא להפגע? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי גלאקסי s4 i9500 והייתה לו רום סטוק 5.0.1. החלפתי לגרסת revolution s4 הורדתי הכל CWM CF ROOT . הגרסא איטית ויש באגים (קראתי בכותרת שאין באגים) ואני רוצה להחזיר ל מקורית. יש לי את הקובץ במחשב של הגרסא המקורית. איך אני מחזיר אותה אני מוחק את הגרסת REVOLUTION S4 ומוחק CWM ואז מתקין? או ישר נכנס לאודין ומתקין את הגרסא עם PDA או שצריך למחוק לשנות כמה דברים. וכשיש לי רוט ואני רוצה לעדכן גרסא דרך אודין צריך לעשות משו מיוחד כדי להתקין או רק לשים את הקובץ באודין.... וזהו? ובבקשה תעזרו!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, גילו לאבא שלי דמנציה/שיטיון (אלצהיימר) והוא קיבל המלצה לשחק במשחקי חשיבה, זיכרון ואולי גם קצת כאלו שדורשים מהירות תגובה (לא מהיר מידי). בנוסף הוא גם לא רואה הכי טוב אז הדברים צריכים להיות גדולים דיו. אני מתלבט בין מסך 8" למסך 10", כי אני רוצה מסך גדול מספיק ומצד שני שלא יהיה לו כבד מידי. ראיתי כאלו שממליצים על (IPad (IOS וכאלו שעל מכשיר מבוסס אנדרואיד... אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל זה לא מחייב. מכשיר שיחזיק מספיק זמן עבודה זה יתרון. אין מגבלת תקציב אבל מן הסתם אני מעדיף להוציא את המינימום. עדיפות לרכישה בארץ. אין צורך בתמיכה בסלולר. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה-ZenPad S 8 הוא טאבלט קטן ועמוס כל טוב שיכול להיות שלכם במחיר קורץ, על אף העובדה שאינו משתייך אל משפחת הנקסוס לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אסוס-מתחילה-למכור-את-היורש-שלה-עבור-הנק/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הענקית האמריקאית רוצה מאוד שתשתמשו בחנות אפליקציות האנדרואיד האישית שלה - והיא מוכנה להציע לכם 25 אפליקציות ומשחקים בשווי 105 דולר חינם לחלוטין בכדי שתעשו זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-26-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האופיס של מיקרוסופט לאייפון ואייפד זמין עכשיו בחנות הישראלית של appstore עם תמיכה מלאה (התרשמות ראשונית) בעברית. http://www.imore.com/office-apps-updates-iphone-and-ipad-add-viewing-protected-files-and-more תמונות מהאייפון שלי.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ושבת שלום לחברי הפורום ! אני ביום שני נוסע לארצות הברית. כרגע יש לי n95 ואני מחפש משהו מעבר, חשוב שיהיה לו אם אפשר מסך מגע. יש לי אייפוד טאצ' ואני לא מעוניין בiphone גם הוא צריך להיות פתוח, ואם אפשר שתהיה אופציה להתקין עליו עברית(לא משנה אם באופן חוקי או לא) יש לכם רעיונות ? ֿ ֿ בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טאבלט מבוסס אנדרואיד שעליו מותקנת אפליקציית google maps. אני רואה את שמות הרחובות והאתרים בעברית בעזרת אפליקציה זו. לעומת זאת, יש לי גלקסי סמסנוג מיני s4 (אנדרואיד)ועליו גם מותקנת אפליקציית google maps. אבל במקרה זה, שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. ניסיתי לשנות בסמרטפון את ה input language לעברית, אבל עדיין שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. למישהו יש רעיון איך לגרום לכך ששמות הרחובות בסמארטפון באפליקצייה זו יהיו בעברית ? בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי. אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן. אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי. אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות. בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי: מעבד Snapdragon 820/821 עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש. מצלמה איכותית. G.P.S יציב ומדויק. …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם תמיד הייתי מאלה שלא התלהבו מהאייפוד לגירסאותיו ותמיד חשבתי שכל דבר שרוצים ממנו צריך להוסיף לו 20 אלף "ג'קטים"כדי שרדיו יעבוד למשל אז תמיד הלכתי על המתחרים כמו הIAUDIO X5L 20G שהוא הנגן אחד הכי טובים שיצאו,לדעתי. ונוקיה וכאלה... ופתאום הגיע ה IPHONE והגניב אותי לגמרי !!!ראיתי אותו אצל חבר עשיתי לו פוזות כאילו איזה טלפון שיקי אבל מעפן!ובראש הופיע לי פתאום ענן כמו בקומיקס"יו איזה מכשיר מטורף איך בא לי כזה" עכשיו לא תגידו אני איזה ילד!!!כבר בן 29 איש סיסטם במקצועי.אבל המכשיר פשוט עשה לי את זה התלהבתי ממש כמו ילד קטן. לסיכום דיברתי איתו והוא נוסע למזלי שבוע הבא לאר"הב...אמרתי לו יש מצב אתה מביא לי גם ופה כמובן בא צחוק שאתם בכלל לא מבינים צחק עלי שעה :ba…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלומות לכולם. כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה). אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים. העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ. אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת. הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח? האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לסמסונג יש זוג טאבלטים חדשים שמתיימרים לנצל את נקודות החוזק של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy Note 4 בכדי לקרוא תיגר על האייפד והאייפד מיני בפעם המי יודע כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-דק-הכי-חזק-סמסונג-מכריזה-מלחמה-על-ה/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הטלפון שלי כל הזמן חם ואני לא יודע למה... הבטריה נגמרת במהירות. אני לא מריץ כלום ועשיתי REBOOT וזה לא עזר. יכול להיות שהבטריה עומדת להתפוצץ או משהוא?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רצות הרבה חוות דעת ברשת,לכאן ולכאן ובסהכ מדובר בהפרש של 50 שקל. אני רוצה לקנות השבוע את הS4 אבל איזה גרסה עדיפה יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קבלתי GALAXY - Y GT-S5360, ואין לי חבילת גלישה. המכשיר מחול והוא סים פרי. אז הורדתי את AKPS FILES ואני מעוניינת להתקין אותם. התקנתי את KIES והעברתי סרטים תמונות וזה היה די קל, אבל כשרציתי לפתוח (להתקין) APK, נידרשתי לתוכנה. הבנתי שאני צריכה תוכנה כגון APP-INSTALLER. האם אני חייבת להוריד את התוכנה מהחנות שלהם? האם אני יכולה להתקין את התוכנה מהמחשב למכשיר? - תראו הורדתי את זה, אבל מה אני עושה איתו? הורדתי מכאן: http://handheld.softpedia.com/get/Desktop-and-Shell/Windows/APKInstaller-82955.shtml
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כנראה קונה פלא' חדש בשבוע הבא,ושמתי עין על MOTOROLA V3X,מה אתם אומרים עליו?ומה הבדל בינו לבין V3i התקציב שלי הוא סביבות 1000 שח,אז אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח *הדבר שהכי חשבו לי בפלא' זה מצלמה(לV3X יש 2MPX) וחיי הסוללה,ועדיף כמובן שיהיה קטן תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פלאפון SONY ERICSON W810i שהביאו לי מחו"ל ואין לי תוכנת BLUETOOTH אני לא מוצא בשום אתר כולל של SONY ERICSON . מישהו אולי יכול למצוא לי משהו ??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, עקב הניידות אני רוצה לעבור מחברת פלאפון לאורנג' או סלקום, בעיקר להנות קצת מהמכשירים של GSM. חשוב לי פלאפון כמה שפחות מורגש בכיס (דק, לא ארוך או רחב מדי), שיראה טוב ומספיק יוקרתי ולא זול וילדותי מדי וכמובן שיהיה נוח לשליטה עם אופציות נוחות. מצאתי את הW880 של סוני אריקסון שדי עונה על הדרישות אבל הבעייה שהוא מאוד יקר כשקונים חדש - לכן כזה משומש נכנס לתקציב (ראיתי שמשומש נמכר באיזור ה1000-1200 ש"ח). השאלה שלי היא איך בדיוק קונים פלאפון משומש ?: מה בודקים? איך בודקים? ממה להיזהר ומאיזה תרמיות להיזהר ? הדגשים שחשבתי עליהם: - איזה דברים צריך בשביל בדיקת תקינות (דברים שאני לא אצטער אחרי זה ששכחתי לבדוק)? האם יש קוד טכנאים לבדיקה אוטומטית לW880? - איך אני בודק ומבטיח שהטלפון …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-