עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by naoriko,

הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מתלבט בין שני חברות garmin / que. היה לי GPS של mio עם התוכנה של mio וממש לא הייתי מרוצה. לכן הפעם אעבור ל IGO. מסך לפחות 5". Garmin Nuvi 1410 http://www.garminway.com/product.aspx?p_id=8015 QUE NQ505 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= אשמח לכל מידע...

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by --- The King ---,

אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …

4. Started by TaMiRn2,

מישהו שמע פעם על Nokia Medallion ואם כן אז אולי אתם יכולים להגיד לי מתי זה מגיע לארץ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני בהתלבטות קשה מאוד לגביי שניי המכשירים האלה שניהם יש בהם כמעט את אותם תכונות ולכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו למשל המוטורלה יותר גדול בגודל לעומת הסוני אריקסון ובסוני אריקסון העיצוב בכלל לא משהו גם המקשים לא נוחיםםם מה אתם אומריםםםםם ?? אני צריך דעות שאני יגיע להחלטה או שבכלל אני בהתלבטות אם לחכות למוטורלה razer שאומרים שהוא פלאפוןןןן תותח

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by tmpusr,

למילואים - רק אם אפשר לא משהו מפלצתי.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. האם מצב הלילה המוכר של מכשירי הנקסוס יושמט לחלוטין בגרסה 7.1 של מערכת ההפעלה מחברת הענק? דיווחים עדכניים מצביעים על תשובה חיובית לכתבה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by lmlm,

iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! 1. אני מחפש לרכוש מכשיר לאימי, לא משהו FANCY מדי, חשבתי על סכום של בערך 500 - מאיביי. העיקר הוא מסך איכותי וכמה שיותר גדול, שתהיינה אפשרות להגדיל את הכתב כמה שיותר, שתוכל לקרוא בקלות. רוב הסיכויים שההמלצות יהיו מכשירי אנדרואיד, אז אין הרבה טעם לבקש (הרגע ביקשתי ). 2. הבנתי גם שעד סכום מסויים - 1,000 שקל נראה לי - לא משלמים מיסים, ככה שאם אזמין טלפון מאיביי ב- 500 ש"ח, זה כל מה שאשלם. אני טועה? תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אחרי שיצא לי לבלות זמן מה עם הסמסונג S5 / נקסוס 5 / HTC M8, התאהבתי ב-HTC M8. היות וישנם דיבורים על כך שגוגל שוקלת להמתין עם השקת המחליף של הנקסוס 5 וכנראה לשנות את שמו, הם יורדים מהפרק. ה-S2 שלי מתחיל להראות את גילו (ומרגיש מאוד עייף) וזה הזמן לשדרג. המצלמה הלא מבריקה שלו (בדומה לנקסוס 5) לא מטרידה אותי, הרי יש לי DSLR למטרות צילומים. מאוד אהבתי את האיכות בנייה שלו, את התפריטים הפשוטים והיעילים של ה-SENSE 6 (בניגוד לטאצ'וויז המסורבל והאובר מתחכם של סמסונג), הוא מהיר בהחלט וכמובן איכות השמע המדהימה (BY FAR יותר טוב משל המתחרים). עכשיו ההתלבטות היא בין הוורסיות הבאות: - HTC M8 32GB "רגיל" (+ אוזניות HK AE). - HTC M8 32GB Harman Kardon Edition (הכולל אוזניות HK AE ועוד שד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני רוצה לקנות סמארטפון בזמן הקרוב בכ2000 שקל השימושים שלי הם אפליקציות ומשחקים אז חשוב שהוא יהיה מהיר חשוב מאוד שהוא יהיה מהיר ובלי כל מיני תקיעות.. כרגע יש לי N85 והדבר האחרון שאני רוצה זה עוד מכשיר שייתקע כמו הסימביאן הזה מצלמה ורמקולים לא קריטיים בשבילי כי אני כמעט ולא משתמש בזה חשוב שהמכשיר יהיה בגודל סביר כדי שיוכל להיכנס לכיס ולא להפריע יותר מדי רצוי מסך טוב (מבחינת מולטי טאץ' וכו') ואיכותי. עדיף גם שהוא יהיה טוב נגד שריטות שמעתי שהולך לצאת עדכון גדול לאנדרויד בזמן הקרוב, אז חשוב לי שהמכשיר יתמוך בו למישהו יש המלצות על מכשירים מתאימים?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Daniel Shavit,

טאבלט חדש( 200$ ) הגיע לפני יומיים ומשום מה לא מצליח להתחבר ל- wifi ולא bluetooth. כמו שזה נראה פאק בייצור הסינים שכחו להרכיב את הרכיב שאמור לספק את היכולת להתחבר... פניתי למוכר מאלי אקספרס.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by bezangeloo,

אני רוצה לקנות אחד, שישלח למישהו בחו"ל (עוד אין לי את הכתובת שלו, אם אני לא טועה ארה"ב). מי יכול להמליץ לי על אתר זול ואמין ממנו אני יכול להזמין (פאיפל)?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Aviko,

מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Access Denied,

אהלן אנשים!! שנה טובה.. (אחרי הרבה מאוד זמן לא הייתי פעיל - בעיקר בגלל מגבלות הצבא) שתהיה לכולנו דבר ראשון שנה של שקט ושל מלאא גאג'טס ועכשיו לעניין.. עוד שבוע בעזרת השם אני מגיע לתפוח הגדול ואני רוצה להחליף את ה-IPOD MINI שלי בנגן 30 ג'יגה חדש עכשיו, קיימת ההתלבטות שהבנתי שמטרידה את כל הפורום IPOD video מול ה-zen Visio:M של קרייאטיב.. מי עדיף?? ועוד חשוב.. תמליצו בבקשה על מקום זול וטוב להביא משם את המכשיר! בברכה, נועם

17. Started by shikasha,

שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ogi123,

אני יודע ששני הטאבלטים מאוד מומלצים פה בפורום אבל אני מתלבט בניהם הקיוב נראה טוב עם מעטפת מתכת נתונים יפים אבל בעיה שהבנתי שיש לו זה רמקול יחסית חלש. לפיפו יש שם של איכות בניה יותר טובה ואותם נתונים מרשימים למרות שלדעתי הקיוב נראה יותר טוב, עכשיו גם ראיתי שלm3 יש 2 סוגי לוח שאי אפשר לזהות כרגע רק ע"י פתיחה של המכשיר ויזואלית, ואם זה בא אם הלוח הישן אי אפשר לעדכן גירסא כי אז המכשיר הלך... אשמח לעזרה והמלצות לגביהם או מכשירים אחרים בנוסף שמתי לינקים של אתרים אשמח לשמוע גם חוות דעת על האתרים.. http://www.tinydeal.com/pipo-m3-101-android-41-1080p-hd-dual-core-tablet-pc-w-hdmi-p-69930.html http://www2.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android-4-0-dual-core-rk3066-…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הקהל ביקש וכעת הקהל מקבל - אסוס מכריזה על סמארטפון חדש, על טהרת מותג הגיימינג אותו אנו מכירים משוק החומרה והמחשבים לכתבה

20. אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים. התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by fenix5545,

שלום, אני מעונין להחליף טלפוון לאחר שהLG G3 בעייתי ולא יכול לסמוך עליו ואני עובד הרבה דרך הטלפון (הודעות יומנים לפעמים לכתוב דברים בו ובעיקר ניהול קבצים בגוגל דרייב והעברת קבצים ועוד), לאחר ניסיון מאוד רע שלי ושל חברים עם LG וסאמסונג אני מעונין בטלפון לא מהחברות האלו (מעדיף גם להימנע מHTC) חשוב לי בטלפון שהאיכות שמע מהאוזניות תיהיה גבוהה (מאחר ומשתמתש בטלפון כנגן העיקרי בנסיעות היום יומיות) מצלמה טובה ומעדיף מאאווודדדד שיהיה אפשרות לכרטיס SD לאחר וכל התקלות שהיו מפחד לסמוך על זיכרון פנימי בלבד (במידה ואין SD אז זיכרון גדול) בנתיים הכי ניראה לי זה הוואווי 9P החדש הבעיה שהוא עדין לא הגיע לארץ ואני לא יודע גם מתי הוא יגיע, אשמח להצעות לא מוגבל במחיר (כמו כולם מע…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'. יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר. באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?

24. שלום, אני משתמש בhtc people. אני משנה לאיש קשר לתמונה אחרת מהגלריה, או מגוגל לדוג', ואכן זה משתנה. אולם לאחר חיוג או כמה חיוגים אליו, התמונה מתעדכנת חזרה לתמונה שלו מהפייסבוק. איך אני גורם לו לשמור את התמונה המקוסטמת ששיניתי ולא לחזור כל פעם לתמונה מהפייסבוק?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.