עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by alex_188,

שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Galit17,

האם זה גלאקסי3???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, אני מחפש נגן אמין MP3 בעדיפות ראשונה, אך גם וידאו תהיה תוספת נחמדה עד 2000 שקל (קצת גבוה, עדיף פחות) מבוסס הארד דיסק, 15 גיגה ומעלה (עדיף ומעלה). תמיכה בעברית ממש לא חובה. רדיו לא חובה. אשמח להשוואה ולקישור לסיקורים על נגנים שאתם ממליצים עליהם תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ngc224,

היי לפעמים כשעושים חיפוש של WIFI יש רשתות אם עיגול וחצים ליד, מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by fenix5545,

שלום, אני מעונין להחליף טלפוון לאחר שהLG G3 בעייתי ולא יכול לסמוך עליו ואני עובד הרבה דרך הטלפון (הודעות יומנים לפעמים לכתוב דברים בו ובעיקר ניהול קבצים בגוגל דרייב והעברת קבצים ועוד), לאחר ניסיון מאוד רע שלי ושל חברים עם LG וסאמסונג אני מעונין בטלפון לא מהחברות האלו (מעדיף גם להימנע מHTC) חשוב לי בטלפון שהאיכות שמע מהאוזניות תיהיה גבוהה (מאחר ומשתמתש בטלפון כנגן העיקרי בנסיעות היום יומיות) מצלמה טובה ומעדיף מאאווודדדד שיהיה אפשרות לכרטיס SD לאחר וכל התקלות שהיו מפחד לסמוך על זיכרון פנימי בלבד (במידה ואין SD אז זיכרון גדול) בנתיים הכי ניראה לי זה הוואווי 9P החדש הבעיה שהוא עדין לא הגיע לארץ ואני לא יודע גם מתי הוא יגיע, אשמח להצעות לא מוגבל במחיר (כמו כולם מע…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by shikasha,

שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'. יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר. באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?

10. Started by sharky74,

אני בדכ שם את המכשיר על התופסן ברכב על הדשבורד ומדבר דרך הספיקר ,רציתי לדעת איך העוצמה של הספיקר,בהתיחסות למה שכתבתי , והאם יש עדיפות משמעותית בנושא זה ל HTC M7?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

שלום לכם, מחפש המלצה לסמארטפון ב1500 ש"ח, אנדרואיד. העדפה למסך גדול, כל השאר לשיקולכם. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by J0n1,

שלומות לכולם. כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה). אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים. העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ. אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת. הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח? האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מישהו מכיר איך ?

14. Started by spz,

אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. אהלן, רציתי לדעת מה קורה אם אני עובר עכשיו לגולן למשל, אחרי כמה ימים עובר להוט מובייל ואחרי זה שוב חוזר לגולן. האם אני אצטרך שוב לקנות את כרטיס ה SIM של גולן? או שברגע שיש לי SIM של חברה כלשהי אני תמיד יוכל להפעיל אותו מבלי לקנות SIM נוסף? איך זה עובד אני ממש לא מבין. תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. הקהל ביקש וכעת הקהל מקבל - אסוס מכריזה על סמארטפון חדש, על טהרת מותג הגיימינג אותו אנו מכירים משוק החומרה והמחשבים לכתבה

17. שלום ושבת שלום לחברי הפורום ! אני ביום שני נוסע לארצות הברית. כרגע יש לי n95 ואני מחפש משהו מעבר, חשוב שיהיה לו אם אפשר מסך מגע. יש לי אייפוד טאצ' ואני לא מעוניין בiphone גם הוא צריך להיות פתוח, ואם אפשר שתהיה אופציה להתקין עליו עברית(לא משנה אם באופן חוקי או לא) יש לכם רעיונות ? ֿ ֿ בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yossi-kel,

שאלה של טירון - אני מתכוון לקנות את הטאבלט הראשון שלי.בין השאר אני רוצה לראות סרטים דרך הטאבלט - אם אני קונה ipad אני לא יכול להעביר לו סרטים שהורדתי במחשב? כי אי אפשר להעביר קבצים אליו? אמת?בטאבלטים אחרים עם USB אפשר להעביר סרטים? (אנדרואידים)ואם כך איך אפשר לראות סרטים באייפד? רק בסטרימיניג - צפיה ישירה דרך אתרים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הענקית האמריקאית רוצה מאוד שתשתמשו בחנות אפליקציות האנדרואיד האישית שלה - והיא מוכנה להציע לכם 25 אפליקציות ומשחקים בשווי 105 דולר חינם לחלוטין בכדי שתעשו זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-26-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shlomom,

האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_18.html

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by omery000,

אני מחר מתכוון לקנות גלקסי 4 ואני צריך כרטיס זיכרון 16GB למוזיקה, תוכנות ותמונות.. נתקלתי בשני דגמים שעל פניו זהים במחיר אבל שונים בביצועים.. יש את הדגם הזה של sandisk שהוא מאוד פופולרי - http://ksp.co.il/?uin=19352 עולה 75 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 30MB/sec והוא מגיע עם מתאם. ויש את הדגם הזה של transcend שהוא פחות פופולרי אבל מציג ביצועים טובים יותר - http://ksp.co.il/?uin=18011 עולה 70 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 45MB/sec והוא גם מגיע עם מתאם. השאלה שלי איזה מבין השניים עדיף? הנפוץ והמוכר או הפחות מצוי אבל בעל ביצועים עדיפים? ד"א יש הבדל מורגש בין שני המהירויות? ואיך החנות go-mobile לקניית הפלאפון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by MACHINE-GUN,

שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by halo,

U2 512 של IAUDIO או NANO 1G ? הננו עולה 700 וה U2 עולה 500 מה יותר עדיף ולמה? אל תציעו משהו של 2 או 4 ג'יגה כי אני לא צריך הרבה מקום.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.