עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. איך אני מוחק את ה google play account ב HTC MYTOUCH אני רוצה למכור אותו ואני לא רוצה שלמישהו יהיה גישה לאיימיל ולכל מה שקשור לחשבון גוגל ,אני לא מצליח לעשות SIGN OUT או למחוק את ה חשבון הנוכחי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. השקת ה-OnePlus 6T הכניסה את שיאומי, ובעיקר את תת מותג ה-Pocophone הטרי שלה, למגננה אשר הולידה תגובה מעניינת לכתבה

3. Started by ALÞHA,

מצב ידני באפליקציית המצלמה, ללא כל עיבוד, למעט הקטנה. לא רע בכלל.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Makaveli_iL,

מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by YohaiM,

יש לי HTC Wildfire,ואני נושא אותו בנרתיק עור יעודי,כזה שנתפס על החגורה.(במקור זה נרתיק לבלקבארי,אבל הוא מתאים למכשיר שלי) אתמול המכשיר כמעט עף לי מהידיים,ולכן אני שוקל לקנות לו בנוסף מגן סיליקון. עכשיו השאלה: המכשיר נוטה להתחמם לעיתים קרובות. האם מגן סיליקון,שנמצא בתוך נרתיק מעור,יכול לגרום להתחממות יתר שתזיק למכשיר? האם המגן הבא הוא מומלץ,או שזה לא ממש משנה איזה מגן קונים?: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2911 תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. ביורוקום עולה 3490 בגו מוביל עולה 2750 השאלה היא אם עדיף אחריות ומטען (שמותאם למתח בישראל) של יבואן רשמי . הפרש של מעל 700 שקל. *כבר הזמנתי מגו-מוביל אבל עדיין לא קיבלתי את הטלפון, אם יבקשו (לא בטוח) דמי ביטול עסקה אז זה עוד 100 שקלים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by lmlm,

iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by מורן-85,

יצא לי להתקל במכשירי LG G3 אצל חברים שיש להם סדק קטן מעל המקרופון בפאנל הקדמי - נתקלתי בזה רק בצבע הלבן מישהו יודע אם זה קיים בכל הצבעים? או שיש סדרה של מכשירים שכבר אין את זה?? מעוניין לקנות את המכשיר וחושש מכך מאוד... אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by natan805,

האם הגלקסי 3 מזול מובייל באמת זהה לחלוטין למקור שעולה כמעט כפול? http://www.zol-mobile.com/1.html

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Access Denied,

אהלן אנשים!! שנה טובה.. (אחרי הרבה מאוד זמן לא הייתי פעיל - בעיקר בגלל מגבלות הצבא) שתהיה לכולנו דבר ראשון שנה של שקט ושל מלאא גאג'טס ועכשיו לעניין.. עוד שבוע בעזרת השם אני מגיע לתפוח הגדול ואני רוצה להחליף את ה-IPOD MINI שלי בנגן 30 ג'יגה חדש עכשיו, קיימת ההתלבטות שהבנתי שמטרידה את כל הפורום IPOD video מול ה-zen Visio:M של קרייאטיב.. מי עדיף?? ועוד חשוב.. תמליצו בבקשה על מקום זול וטוב להביא משם את המכשיר! בברכה, נועם

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by avivboker,

שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר המדובר אך כרגע הוא מוגבל ל"הזמנות " שהם מחלקים אתר ישראלי מתיימר להשיג את הטלפון הנל בלי לחכות להזמנות במשלוח ישיר לבית דרך DHL השאלה אם מישהו מכיר את האתר הזה http://phonix.co.il/ אני לא מוצא הרבה אזכורים עליו ברשת האם הוא אמין ובטוח לרכוש דרכו המחיר שהם דורשים על גרסת ה 64GB הוא 1950ש"}ח -לאתר עצמו (כולל מע"מ) ועוד 530ש"ח ל DHL על מיסים וכו ברגע קבלת המכשיר שזה יוצא סה"כ 2480 ש"ח השאלה האם המחיר הסופי שווה את המכשיר (בסין הוא עולה 350 דולר)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ogi123,

אני יודע ששני הטאבלטים מאוד מומלצים פה בפורום אבל אני מתלבט בניהם הקיוב נראה טוב עם מעטפת מתכת נתונים יפים אבל בעיה שהבנתי שיש לו זה רמקול יחסית חלש. לפיפו יש שם של איכות בניה יותר טובה ואותם נתונים מרשימים למרות שלדעתי הקיוב נראה יותר טוב, עכשיו גם ראיתי שלm3 יש 2 סוגי לוח שאי אפשר לזהות כרגע רק ע"י פתיחה של המכשיר ויזואלית, ואם זה בא אם הלוח הישן אי אפשר לעדכן גירסא כי אז המכשיר הלך... אשמח לעזרה והמלצות לגביהם או מכשירים אחרים בנוסף שמתי לינקים של אתרים אשמח לשמוע גם חוות דעת על האתרים.. http://www.tinydeal.com/pipo-m3-101-android-41-1080p-hd-dual-core-tablet-pc-w-hdmi-p-69930.html http://www2.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android-4-0-dual-core-rk3066-…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

18. יש ברשותי פלאפון LG GU280f ויש לו אוזניות עם מיקרופון (כמו להרבה פלאפונים) הייתי רוצה דרך הפלאפון לשמוע את המחשב ולדבר (אם זה אפשרי) לשימוש בתוכנות שמדברים בין חברים כגון: ספיקו, Teamspeak, מסנג'ר וכדומה... מה מומלץ לקנות, אולי איזה מתאם bluetooth מיוחד או משהו כזה תודה רבה אישית לכל מי שיענה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים. התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Aviko,

מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by shloosh,

אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!! סאונד פשוט מעולההההה קניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270. שווה כל שקל! מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by White Shepherd,

שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Deve,

היי, מישהו מכיר את Mopub? הם טובים, כדאי לעבוד איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ronmar,

איזה צמיד חכם הכי מומלץ ולא יקר?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by IlyaN,

אהלן חבר'ה, כמו רבים וטובים גם אני דלוק קשות על הiAudio D2, אבל הבנתי שאין לו יציאת Line-Out... מה שמהווה עבורי בעייה כי אני רוצה לחבר אותו בעתיד למגבר אוזניות נייד. אז אני חייב לשאול, האם בפועל יש הבדל באיכות הסאונד בין חיבור למגבר דרך הL-O ובין חיבור דרך יציאת האוזניות? אני הולך לחבר אותו לHD595 ולK81 כך שאיכות האוזניות לא מוטלת בספק ואני אוכל להבחין בהבדל. עוד משהו, הבנתי שניתן להפוך את יציאת האוזניות ב-D2 למעין יציאת L-O לא רשמית ע"י טוויקינג של ההגדרות (משהו עם הווליום)... אני אשמח לעוד פרטים לגבי זה והאם זה עושה הבדל. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים