גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם תמיד הייתי מאלה שלא התלהבו מהאייפוד לגירסאותיו ותמיד חשבתי שכל דבר שרוצים ממנו צריך להוסיף לו 20 אלף "ג'קטים"כדי שרדיו יעבוד למשל אז תמיד הלכתי על המתחרים כמו הIAUDIO X5L 20G שהוא הנגן אחד הכי טובים שיצאו,לדעתי. ונוקיה וכאלה... ופתאום הגיע ה IPHONE והגניב אותי לגמרי !!!ראיתי אותו אצל חבר עשיתי לו פוזות כאילו איזה טלפון שיקי אבל מעפן!ובראש הופיע לי פתאום ענן כמו בקומיקס"יו איזה מכשיר מטורף איך בא לי כזה" עכשיו לא תגידו אני איזה ילד!!!כבר בן 29 איש סיסטם במקצועי.אבל המכשיר פשוט עשה לי את זה התלהבתי ממש כמו ילד קטן. לסיכום דיברתי איתו והוא נוסע למזלי שבוע הבא לאר"הב...אמרתי לו יש מצב אתה מביא לי גם ופה כמובן בא צחוק שאתם בכלל לא מבינים צחק עלי שעה :ba…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי G2, אבל יש סיבה לזה שהמחיר שלו נמוך מדי לדעתי? באיזור ה-2000 ש"ח ב-ZAP ל-16GB... למה זה כזה נמוך? למרות שזה ממש משתלם.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט איזה נגן לקנות משני אלו כנראה. היתרונות של ה-D2 על ה-CLIX2 כפי שהבנתי הם זמן בטריה, 16 מיליון צבעים לעומת 262K, מסך של 2.5 לעומת 2.2 ואפשרות לכרטיס הרחבה, והיתרונות של CLIX2 על D2 הם מחיר זול יותר, שהוא קטן יותר, איכות סאונד טובה יותר. בנוגע לאיכות סאונד, היו אנשים בפורומים שאמרו שהאיכות של ה-D2 נחותה בהרבה מ-Clix2 ומה-H10. מה דעתכם? מה כדאי לבחור?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין להחליף טלפוון לאחר שהLG G3 בעייתי ולא יכול לסמוך עליו ואני עובד הרבה דרך הטלפון (הודעות יומנים לפעמים לכתוב דברים בו ובעיקר ניהול קבצים בגוגל דרייב והעברת קבצים ועוד), לאחר ניסיון מאוד רע שלי ושל חברים עם LG וסאמסונג אני מעונין בטלפון לא מהחברות האלו (מעדיף גם להימנע מHTC) חשוב לי בטלפון שהאיכות שמע מהאוזניות תיהיה גבוהה (מאחר ומשתמתש בטלפון כנגן העיקרי בנסיעות היום יומיות) מצלמה טובה ומעדיף מאאווודדדד שיהיה אפשרות לכרטיס SD לאחר וכל התקלות שהיו מפחד לסמוך על זיכרון פנימי בלבד (במידה ואין SD אז זיכרון גדול) בנתיים הכי ניראה לי זה הוואווי 9P החדש הבעיה שהוא עדין לא הגיע לארץ ואני לא יודע גם מתי הוא יגיע, אשמח להצעות לא מוגבל במחיר (כמו כולם מע…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקהל ביקש וכעת הקהל מקבל - אסוס מכריזה על סמארטפון חדש, על טהרת מותג הגיימינג אותו אנו מכירים משוק החומרה והמחשבים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'. יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר. באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מכשיר סמארטפון של LG מהעבודה אבל אין לו מסלול עם אינטרנט. השאלה שלי היא אם אני מתחבר דרך WIFI ומוריד משחקים דרך המרקט שמוגדרים כ-FREE, האם בחשבון החודשי יירד לו כסף על כל משחק שהורדתי?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אוקיי אז הגעתי לזה http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5613 שזה נראה מדהים ועם כרטיס זיכרון זה יפתור לי את כל בעיות סרבול של דיסקים באוטו עכשיו ככה כמה שאלות שיש לי ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי מה עדיף לקחת את זה או לקנות מערכת חדשה לאוטו עם חיבור usb שתהיה יותר יקרה? אם כן יש המלצות? האם למישהו יש נסיון עם משדרי fm או עם המכשיר הזה ספציפית? האם שומעים בהם טוב? האם החברה הזו אמינה? יש בעיות מסויימות שצריך לדעת עליהם? איך הולך השידור לרדיו שברכב? ואשמח לשמוע כל מידע שיש לכם על המכשיר הזה תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש המלצה לסמארטפון ב1500 ש"ח, אנדרואיד. העדפה למסך גדול, כל השאר לשיקולכם. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחר מתכוון לקנות גלקסי 4 ואני צריך כרטיס זיכרון 16GB למוזיקה, תוכנות ותמונות.. נתקלתי בשני דגמים שעל פניו זהים במחיר אבל שונים בביצועים.. יש את הדגם הזה של sandisk שהוא מאוד פופולרי - http://ksp.co.il/?uin=19352 עולה 75 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 30MB/sec והוא מגיע עם מתאם. ויש את הדגם הזה של transcend שהוא פחות פופולרי אבל מציג ביצועים טובים יותר - http://ksp.co.il/?uin=18011 עולה 70 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 45MB/sec והוא גם מגיע עם מתאם. השאלה שלי איזה מבין השניים עדיף? הנפוץ והמוכר או הפחות מצוי אבל בעל ביצועים עדיפים? ד"א יש הבדל מורגש בין שני המהירויות? ואיך החנות go-mobile לקניית הפלאפון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_18.html
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני בדכ שם את המכשיר על התופסן ברכב על הדשבורד ומדבר דרך הספיקר ,רציתי לדעת איך העוצמה של הספיקר,בהתיחסות למה שכתבתי , והאם יש עדיפות משמעותית בנושא זה ל HTC M7?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת מה קורה אם אני עובר עכשיו לגולן למשל, אחרי כמה ימים עובר להוט מובייל ואחרי זה שוב חוזר לגולן. האם אני אצטרך שוב לקנות את כרטיס ה SIM של גולן? או שברגע שיש לי SIM של חברה כלשהי אני תמיד יוכל להפעיל אותו מבלי לקנות SIM נוסף? איך זה עובד אני ממש לא מבין. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-