גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג. חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים: * המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication) * המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל) בשני חסרונות פחות חשובים: * אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי) * לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300 יש גם כמה יתרונות: * גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי וכמה יתרונות זניחים: * מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB) * זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים) * יותר צבעים הערות: חשוב לשים לב שיש שני דגמים עם שמות דומים (+i9301l - S3 Neo לעומת i9301 - S3 Neo). עד כ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון מיפן. כדאי? חשבתי על HTC M8. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ. תודה חברה, ופורים שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג בגבולות הטעם הטוב). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני מוחק את כל סימני הקריאה ב"מוזיקה" אני יודע שזה בגלל שאין קישור לשיר משהו כזה (כלומר נמחק מהמחשב) השיר עצמו נמצא אבל על ידו סימן קריאה מעצבן, איך אני מוחק את הסימני קריאה מבלי למחוק את השיר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא כעת בבריטניה והNote2 הנאמן שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים, אני מניח שהגיע הזמן להחליף אותו. אין לי כוונה להוציא 400-500 פאונד על ספינת דגל מהדור האחרון, חשבתי על משהו יותר בכיוון 200-250 פאונד. למרות שבתחום הזה נכנסים מכשירים כמו הG3 והזנפון 2, אני דווקא רוצה לרדת בגודל המסך. די נמאס לי להסחב עם מסך טלוויזיה במשקל 180 גרם בכיס שלי. לפני כמה ימים מוטורולה/לנובו או איך שלא קוראים להם עכשיו פתחו במבצע ומוכרים פה Moto X מהדור החדש (2014) ב230 פאונד. למרות שזאת לא העיסקה הכי משתלמת ביקום, זה נראה לי די נחמד. האם למישהו יצא לשחק קצת עם המכשיר או לחילופין יש לו אחד כזה ומה אתם חושבים עליו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכשיר חדש מבית מיקרוסופט מבקר במאגר מבחן ה-GFXBench וחושף, לכאורה, את מה שמכינה לנו מיקרוסופט עבור ההשקה הרשמית של חלונות 10 לסמארטפונים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-snapdragon-810/
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש תוכנה לפלאפון מסוג סוני אריקסון K810I שתפעיל ישומים שונים (כמו נגן מוזיקה וכאלה..) לפי שעה מסויימת שאני מגדיר. קיימות תוכנות רבות כאלה למחשב שלצורך העניין בשעה מסויימת תפעיל את התוכנה הזאת והזאת או שתדליק/תכבה את המחשב וכאלה. אבל אני צריך תוכנה כזאת לפלאפון.. (גם שם של תוכנה כזאת יכול לעזור..) תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הטלפון הנחמד הזה, והוא מלא בכל מיני שטויות של אורנג', לפי מה שהבנתי צריך להתקין רום נקי.. הfirmware בגרסא 2.3.3 הbuild הוא GINGERBREAD.JHJVG יש רומים מסויימים שעובדים טוב על המכשיר הזה? או שזה אוניברסלי לכל אנדרואיד? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה. עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה.. הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!).. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה. תודה. יהונתן.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יושק בארץ nokia n8 ובאיזה חברה סלולרית זה יקרה? עד כמה שאני יודע הוא כבר יצא לשוק אבל אני לא מוצא אותו בארץ גם לא בחנויות פרטיות
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי samsung galaxy s3 gt-i9300 מארה"ב ואני פשוט לא מצליחה להתקין מקלדת עברית על המכשיר. אני רוצה לציין שאני לא צריכה את כל מערכת ההפעלה בעברית אלא רק שתהיה לי אפשרות לשנות את המקלדת מאנגלית לעברים (כשאני מסמסת ). האם משהו יודע או מבין בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוב שלום לכול. אני לא יודע כמה זה קשור לפה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנותלייזר אינפרא רד כלומר אורך גל של 808nm ככה. שלא יוכלו לראות אותו בעיניים רק דרך מצלמה ושיהיה בעוצמה של סביבות 500mw בקשר למחיר שיהיה גם גג 500 שקל אני ראיתי כמה דיודות של לייזר כזה במחיר ממש מעולה הבעיה שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את הדיודה לבד אם תעזרו לי בזה זה גם טוב מבחינת רכיבי וכלי עבודה יש לי רק צריך לדעת אם שווה לקנות דיודה כזאת ואם היא באה עם פוקוס כלומר אם היא ממוקדת כבר כמו שצריך או שגם לה צריךלהוסיף עדשה ראו משהו תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני המכשירים מאוד טובים באמת שאין לי מושג מה לקחת. לגבי המחירים זאת לא הבעיה אלה רק נטו המכשיר עצמו. מה יותר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחברת דיגיטלית שתוכל להחליף את כל המחברות שאני סוחב לאוניברסיטה, יש חיה כזאת שעובדת טוב במחיר שפוי שאפשר להזמין?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינץ' זול יחסית ובימים האחרונים התחלתי לחפש ולקרוא על הטאבלטים הסיניים למיניהם. הצרה היא שאני לא כל כך רוצה לוותר על BT ו-GPS. עכשיו, אם נוציא מהמשוואה את יצרני ה-NONAME אז רוב הטאבלטים הזולים מתפשרים על כל מיני דברים כדי שיהיה זול (מלבד איכות ההרכבה והחומרים). למשל ברובם יש מצלמה עלובה, אין GPS, אין BLUETOOTH ואין רשת סלולארית. אלו עם מעבד וזיכרון סבירים נמכרים במחירים של 120$-150$. הטובים יותר כמו ainol fire/flame או freelander מכילים כבר את הדברים החסרים אבל נמכרים במחירים שכבר נושקים ל-180$. במחיר הזה אני כבר מוסיף בקושי 20$ ויכול לקנות nexus 7... אז בעצם נראה לי שטאבלט סיני טוב עולה בערך כמו טאבלט מערבי וטאבלט סיני זול חסר הרבה פונקציות. ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-