גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני בקרוב נוסע לארה"ב וחשבתי לקנות לעצמי טאבלט חדש, חובה שיריץ אנדרואיד, תקציב עד 300$, אפשרי חריגה אם זה יתאים מאוד לצרכים. השימושים העיקריים שלי יהיו: קריאת ספרים, אינטרט, משחקים מדי פעם. שימוש נוסף שמאוד הייתי רוצה להשתמש בו, הוא שיהיה לו עט רגיש יחסית שאני אוכל להשתמש בו מדי פעם לשירטוטים וכתיבה של שיעורי בית (אני סטודנט להנדסה, וזה היה יכול להיות נחמד אם זה היה עובד כמו שצריך). אם יש איזשהו טאבלט, בתקציב טיפה גבוהה יותר שיש לו את האופציה האחרונה שביקשתי, אז אני אשמח שתמליצו לי עליו גם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סביר להניח שזה שימושי לחלק קטן מהמשתמשים (בלי wifi) ותשלום לפי גלישה, מצריך root מאפשר גלישה דרך usb מהמחשב (המחשב מעביר למכשיר) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מוזיקה MP3 איכותי עד 8GB ועד מחיר של 350 ש"ח. קראתי באינטרנט קצת וראיתי שמאוד ממליצים על הנגן של Sandisk. רציתי לדעת מה ההבדל בין הנגן > Sandisk Sansa Clip לנגן > Sandisk Sansa Fuze? למה ה- Fuze יקר משמעותי יותר? איזה תכונות יש ב- Sansa? האם הוא איכותי? מבחינת מוזיקה? אוזניות? תומך עברית? מה צריך לדעת לפני שבוחרים נגן? היעוד שלו הוא ליומיום ולריצות קצת גם אפשרי. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם? בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?). אגב, שמ…
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות LG G2, ראיתי באתר של IVORY אילת שיש את המכשיר (16GB) בשתי אופציות : 1 - אחריות שנה, לא דרך היבואן ללא FOTA וללא עידכונים - 2,200 ש"ח. 2 - אחריות שנתיים דרך רונלייט (היבואן) כולל FOTA - מחיר 2,457 ש"ח. שאלתי היא, אם אני לא קונה דרך היבואן הרשמי, איך אני מקבל עידכונים? עוד דבר, אם אני בסופו של דבר קונה דרך ELINE (לא דרך היבואן הרשמי), אז זה גם אומר שבעצם אני לא מקבל עדכונים? תודה.
-
האם ניתן לקנות טלפון בחו"ל ולגייר אותו עם עיברית דרך תוכנת צד שלישי ??? נגיד נוקיה N73
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת איזה טאבלט יוכל להתאים כך שיענה על ההגדרות הבאות. נניח לשניה שהמחיר פחות משחק תפקיד לצורך הכרת האפשרויות: 1. בעל אפשרות לרשת סלולרית 2. שיהיה ניתן להציג מדיה(סרטים וסדרות) עם תרגום כך שהדבר ייעשה בצורה נוחה וידידותית (כלומר כנראה לא אפל) 3. מסך יחסית גדול 4. זיכרון 32GB פלוס או 16 עם אפשרות להרחבת זיכרון 5. וכמובן שיהיה אמין ואיכותי יחסית אשמח מאוד לעצה והכוונה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש , דרישה למצלמה איכותית , אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוצע לי ב990 ש"ח. http://www.amoi.com/en/_prd/prd_200000912.html דרך אגב- QHD זה לא רזלוציה גבוהה במיוחד?! כי כתוב שם QHD = 960X540
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מנסה להחליט כרגע בין 2 מכשירים: 1. ה-Bluebird BM-150R http://www.bluebird.co.kr/bluebird_E/products/bm_150r/default.asp לא הצלחתי בכלל למצוא ביקורות ברשת, אבל החזקתי אותו ביד הוא נראה נחמד (חוץ מזה שהוא גדול) 2. ה-HTC TyTn II היותר פופולרי http://www.htc.com/product/03-product_tytn_II.htm עקרונית תיכננתי על ה-TyTn II, אבל כשראיתי את ה-Bluebird התחלתי להתלבט. ה-Bluebird מכשיר מוקשח, ונראה שבניגוד ל-HTC ישרוד בכבוד כמה וכמה נפילות - פיצ'ר חשוב עבורי. מצד שני, הוא גדול ומסורבל יחסית. יש למישהו דיעה/היכרות עם המכשירים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי הביניים הפופולריים מבית סמסונג ממשיכים להפנות כתף קרה לקוואלקום ולהעדיף תוצרת עצמית - או את אחד מהשבבים העממיים מבית MediaTek בגלגול הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש http://www.ibuygou.com/category/xiaomi- ... 7-473.html האם הגרסא הזו עובדת בארץ ללא תקלות (עם hot mobile)? מה לגבי GPS? כמו כן, באיזה אופן כדאי לשלוח על מנת להמנע ממכס? מה הסיכוי שיתפסו במכס, ובמידה וכן כמה זה אמור לעלות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבחור לאבא שלי סמארטפון למתחילים. הוא בן 75 והיה עם נוקיה 9210 בשנים האחרונות... אני אמנם חסיד גדול של אנדרואיד, אבל יש לי תחושה שאייפון הוא יותר ידידותי למשתמש הפשוט. האם התחושה הזאת מוצדקת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעולם לא היה זמן טוב יותר להיות פרנואידים שמחפשים אבטחה מלאה עבור פרטיהם והמידע שלהם ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-