גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!! סאונד פשוט מעולההההה קניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270. שווה כל שקל! מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אצלי לדוגמא יש הגבלה ל-70 תווים להודעה. ב-HOWSTUFFWORKS מסבירים שזה תלוי בשפה, באנגלית אפשר לכתוב עד 160 תווים, בסינית עד 70 תווים. אבל אני דיי בטוח שבפלאפונים הקודמים שלי יכלתי לכתוב 160 תווים בעברית, אז איך פתאום במכשיר הנוכחי שלי (E65, אחד המעצבנים) אני יכול לכתוב רק 70 בעברית? זה בגלל תמיכה כלשהי בריבוי שפות או משהו בסגנון? אני יכול לבטל את זה איכשהו ולחזור ל-160 תווים? ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל מכוון שעברית זאת לא שפה יותר מידי פופולרית אז לא קיבלתי תשובה מתאימה לי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי iphone 4 (לא S) שנרכש מסלקום לפני כשנה בערך(במסגרת חבילה). מתכנן לעבור בשבוע הקרוב לגולן. האם ייתכן והמכשיר שלי נעול בצורה כלשהי? האם הוא לא simfree ? איך אני יכול לדעת? אם כן, אילו צעדים נדרשים ממני ע"מ שאוכל לבצע את המעבר? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, גילו לאבא שלי דמנציה/שיטיון (אלצהיימר) והוא קיבל המלצה לשחק במשחקי חשיבה, זיכרון ואולי גם קצת כאלו שדורשים מהירות תגובה (לא מהיר מידי). בנוסף הוא גם לא רואה הכי טוב אז הדברים צריכים להיות גדולים דיו. אני מתלבט בין מסך 8" למסך 10", כי אני רוצה מסך גדול מספיק ומצד שני שלא יהיה לו כבד מידי. ראיתי כאלו שממליצים על (IPad (IOS וכאלו שעל מכשיר מבוסס אנדרואיד... אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל זה לא מחייב. מכשיר שיחזיק מספיק זמן עבודה זה יתרון. אין מגבלת תקציב אבל מן הסתם אני מעדיף להוציא את המינימום. עדיפות לרכישה בארץ. אין צורך בתמיכה בסלולר. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע, המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר: לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה? אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החברה שחשפה את פירצת ה-Stagefright משיקה אפליקציה שתדע להגיד האם מכשיר האנדרואיד שלכם חשוף, או מוגן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האפליקציה-שתגלה-האם-הסמארטפון-שלכם-בס/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מכשיר טלפון סלולרי חדש, יש לי הזדמנות חבר יורד לאילת עוד 3 שבועות. אני דיי מתלבט בין 2 דגמים של סמסונג הגלאקסי נוט 10 פלוס , ו- S10 Plus היום יש לי MEIZU 6 PRO כשנתיים וחצי לאחרונה נראה שהמכשיר עשה את שלו,ובכלל כל השנים היו לי מכשירים סיניים הבעייה איתם שהם תוקעים את מערכת ההפעלה עם כל האליקציות שהם דוחפים ולא ניתן להסירם. התכונה הכי חשובה לי מעבר למצלמה זה המסך MEIZU 6 PRO יש לו מסך ברזולוציה של 2k 520 ppi . כיום הסיני היחידי עם מסך כזה זה ה ONEPLUS שהוא יקר להחריד עבור מכשיר סיניץ ההתלבטיות : בדקתי זה עתה המעבדים של המכשירים הנ"ל המיובאים לארץ באים עם chipset של Exynos ואינם מכי…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-iPhone X הוא כל מה שהשמועות וההדלפות הבטיחו לנו, ויהיה קשה (ויקר) למצוא אותו בחנויות לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של xiaomi redmi note 3 pro prime ומאיפה כדאי לקנות אותו? אשמח ללינקים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שהסנסה e250 שלי תקוע כשעל המסך מופיע הכיתוב Refresh Database וכל דבר שאני לוחץ עליו לא משנה כלום, כולל חיבור למחשב (שבכלל לא מכיר בו פתאום). ביצעתי יום לפני שזה נתקע עדכון קשוחה ואחרי העדכון הוא פעל בלי שום בעיה עד סוף היום, אז הכנסתי אותו לטעינה ולמחרת בבוקר הוא תקוע. למישהו יש רעיון ? או שעלי ללכת ישר לחנות ולבקש שיחליפו ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם תמיד הייתי מאלה שלא התלהבו מהאייפוד לגירסאותיו ותמיד חשבתי שכל דבר שרוצים ממנו צריך להוסיף לו 20 אלף "ג'קטים"כדי שרדיו יעבוד למשל אז תמיד הלכתי על המתחרים כמו הIAUDIO X5L 20G שהוא הנגן אחד הכי טובים שיצאו,לדעתי. ונוקיה וכאלה... ופתאום הגיע ה IPHONE והגניב אותי לגמרי !!!ראיתי אותו אצל חבר עשיתי לו פוזות כאילו איזה טלפון שיקי אבל מעפן!ובראש הופיע לי פתאום ענן כמו בקומיקס"יו איזה מכשיר מטורף איך בא לי כזה" עכשיו לא תגידו אני איזה ילד!!!כבר בן 29 איש סיסטם במקצועי.אבל המכשיר פשוט עשה לי את זה התלהבתי ממש כמו ילד קטן. לסיכום דיברתי איתו והוא נוסע למזלי שבוע הבא לאר"הב...אמרתי לו יש מצב אתה מביא לי גם ופה כמובן בא צחוק שאתם בכלל לא מבינים צחק עלי שעה :ba…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המכשיר הגיע מסין, ואין עליו את הPLAY STORE. אני לא מצליח למצוא מדריך נורמאלי כדי לבצע לו ROOT. בינתיים, אפשר להתקין את הAPK של המרקט, אבל הוא פשוט לא מפעיל את התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מיני פיסי, חיברתי אותו לטלוויזיה, והתקנתי עליו את angry birds כדי לנסות לראות איך המשחק, כמובן חיברתי עכבר חוטי/אלחוטי לא ממש משנה, אך המשחק לא מגיב, קראתי קצת והבנתי כי העכבר מדמה מגע אך לא של אצבע (כי המגע של אצבע הרבה יותר רחב על המסך) ולכן אין תגובה. יש לציין שמחוץ למשחק הזה שאר האפליקציות עובדות (בינתיים) בסדר גמור. שאלתי היא, האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לדמות מגע רחב יותר? תודה תמיר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות סטרימר. הדרישות: יכולת ניגון של קבצים בקידודי FULL HD למיניהם (MKV, H.264) יכולות אלחוט ניגון מקשיח נייד וDOK תמיכה בכתוביות בעברית חיבור HDMI קשיח פנימי אינו חובה. סכום - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. תודה מראש לעוזרים. נ.ב. - מראה אלגנטי - יתרון
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, כל פעם אחרי שמישהו משאיר לי הודעה קולית במשיבון (כלכך מעצבן! למה לא לשלוח SMS?) , אני מקבל פתאום גם SMS ממספר אנונימי (כלומר חסוי אני מניח, המכשיר מציג אותו כאנונימי) ללא תוכן. מה זה הדבר הזה, מישהו יודע? זה מעולם לא קרה לי בעבר, התחיל רק אחרי המעבר ל-desire s. אני באורנג'.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-