גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מחפש פלאפון עם רמת קרינה הכי נמוכה שניתן להשיג. נתקלתי ברשימה הזו: http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-5020356-1.html?tag=nav אשמח אם תדרגו לי אותה גם לפי שאר קריטריוני הפלאפונים.. פשוט מה הייתם ממליצים לקנות משם ללא התחשבות בקרינה (רק אם המכשיר קיים בארץ). אין תקציב, פשוט לדרג את הרשימה יהיה נחמד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביורוקום עולה 3490 בגו מוביל עולה 2750 השאלה היא אם עדיף אחריות ומטען (שמותאם למתח בישראל) של יבואן רשמי . הפרש של מעל 700 שקל. *כבר הזמנתי מגו-מוביל אבל עדיין לא קיבלתי את הטלפון, אם יבקשו (לא בטוח) דמי ביטול עסקה אז זה עוד 100 שקלים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש). לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד): 1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה. 2. יותר חשוב: לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שיש חיקויים האם ההבדל בינהם הוא קריטי?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. אם אני אצרוב את הקרנל על הנקסוס אוכל לקבל עידכונים הבא לנקסוס? לדוגמא ברגע שיצא הגירסא החדשה של אנדרוייד L .. 2. אחרי הצריבה במידה ומשהו לא מוצא חן בעיניי אוכל לשחזר את המערכת להגדרות היצרן ? 3. ElementalX custom kernel (הלינק לא נכון הכוונה לשם), את זה אני רוצה לשים , מישהו מכיר ממליץ??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה-Oukitel U7 מוצע במחיר חסר תקדים למשך זמן מוגבל, ויוכל להוות סמארטפון משני מושלם כמעט לכולם לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-תאמינו-איך-נראה-סמארטפון-ב-50-דולר-כיו/
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה. אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MP על איזה מכשיר כדאי ללכת?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השקת ה-OnePlus 6T הכניסה את שיאומי, ובעיקר את תת מותג ה-Pocophone הטרי שלה, למגננה אשר הולידה תגובה מעניינת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
החברה הקוריאנית מתיימרת לכופף את חוקי הפיזיקה באמצעות ניידי ה-Gram החדשים שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם אני מוריד אפליקצית אנדרואיד למחשב והיא נגועה בוירוס או מזיק אחר האנטי וירוס במחשב יגלה אותה ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כנראה בחודש הקרוב אני יקבל nokia 5800 ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות. זה ממש דחוף (בבקשה תעזרו לי): 1. הוא פלאפון טוב? 2. הרמקולים שלו יותר חזקים מנוקיה n73 me? 3. מישהו התנסה בו?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם הבנתי נכון לשניהם יש רזולוציה של 800X480 פיקסילים אבל בטכנולוגיה שונה? SAMOLED Plus ו Pentile אם תוכל להסביר לי את הנושא קצת יותר לעומק באיזה מסך יראו יותר חד עם התחשבות בגדלי המסך 4.3" מול 4.0" תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הגלקסי 3 מזול מובייל באמת זהה לחלוטין למקור שעולה כמעט כפול? http://www.zol-mobile.com/1.html
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה קניתי n85 ובאתי להתקין כמה משחקים אבל זה לא נותן לי זה כותב "לא ניתן להתקין" מישו יודע איזה תוכנה אני יוכל לשים בפלאפון כדי שכל המשחקים יעבדו! תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי פלאפון LG GU280f ויש לו אוזניות עם מיקרופון (כמו להרבה פלאפונים) הייתי רוצה דרך הפלאפון לשמוע את המחשב ולדבר (אם זה אפשרי) לשימוש בתוכנות שמדברים בין חברים כגון: ספיקו, Teamspeak, מסנג'ר וכדומה... מה מומלץ לקנות, אולי איזה מתאם bluetooth מיוחד או משהו כזה תודה רבה אישית לכל מי שיענה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בזמן הקרוב בכ2000 שקל השימושים שלי הם אפליקציות ומשחקים אז חשוב שהוא יהיה מהיר חשוב מאוד שהוא יהיה מהיר ובלי כל מיני תקיעות.. כרגע יש לי N85 והדבר האחרון שאני רוצה זה עוד מכשיר שייתקע כמו הסימביאן הזה מצלמה ורמקולים לא קריטיים בשבילי כי אני כמעט ולא משתמש בזה חשוב שהמכשיר יהיה בגודל סביר כדי שיוכל להיכנס לכיס ולא להפריע יותר מדי רצוי מסך טוב (מבחינת מולטי טאץ' וכו') ואיכותי. עדיף גם שהוא יהיה טוב נגד שריטות שמעתי שהולך לצאת עדכון גדול לאנדרויד בזמן הקרוב, אז חשוב לי שהמכשיר יתמוך בו למישהו יש המלצות על מכשירים מתאימים?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-