עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב. אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה. תקציב- 100+- ש"ח...

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי! מטען רכב של GALAXY S2 / BLACKBERRY מתאים במתח ל HTC ONE X? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. קיבלתי טלפון שנקנה ברשת פלאפון והיה בשימוש שם.. הטלפון פתוח לכל הרשתות וכרגע הכנסתי לו סים של אורנג' והוא עובד סבבה. השאלה מה בקשר להגדרות חיבור לאינטרנט ועוד כל מיני הגדרות שאולי אמורות להיות? מה עושים בקשר לזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by serg90,

היי, לא מזמן קניתי S8, יחד עם מגן זכוכית שלאט לאט נפרד ממנו ואפשר לאבק להכנס בינו לבין המסך. לכן כרגע אני מחפש לקנות אחד חדש, ומשום שיש לי את הפריבילגיה לקחת את הזמן ולהחליט מה הכי מתאים, התחלתי לחפש להזמין אחד באינטרנט. ב-ebay בקלות מצאתי מגנים מאוד זולים בין 5-20 שקלים, אבל מנגד, מדישדוש באינטרנט מצאתי גם כאלה שיקרים באופן מחריד, כמו פה: https://www.digitaltrends.com/mobile/best-galaxy-s8-screen-protectors/ השאלה היא, האם יש הצדקה להפרש המוגזם? האם הם יגנו משמעותית טוב יותר על המסך, או שבעת הנפילה הם סתם ישברו ורק מה שצריך זה להחליף אותם לעיתים תכופות יותר? ועל הדרך, האם יכול להווצר נזק למסך בשלב השכבת אבקת שיש לי כרגע בין המסך למגן?…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי רעיון לאפליקציה טובה אבל הדבר היחיד שיש ברשותי הוא כמה עשרות אלפי שקלים פנויים. אין לי שום ידע, נסיון, או קשרים בתחום. האם יש טעם בכלל להתחיל לנסות להיכנס לזה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. ה-iPhone X הוא כל מה שהשמועות וההדלפות הבטיחו לנו, ויהיה קשה (ויקר) למצוא אותו בחנויות לכתבה

7. אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Rinor81,

אהלן חברים, ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע, המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר: לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה? אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Zinger777,

היי, לפני כחצי שנה אבי רכש את הSGS2 ונאמר לו מהחנות שברגע שיצא הICS אז יהיה ניתן לשדרג בחינם אצלם ובמידה והוא עושה דירוג ידני/החלפת רום עצמאית אז האחריות מבוטלת. הICS יצא ויצרתי איתם קשר כדי לוודא שזה עדיין המצב והנציגה בתגובה אמרה שניתן לעשות זאת אבל שולחים את זה לחנות-מעבדה שלהם במקום אחר אז יקח יומיים-3, אלא אם כן מגיעים לשם ישירות ואז זה יקח איזה שעה. א. זה מאכזב על גבול ההטעייה/אי אמירת האמת המלאה, לדעתי. ב. הם טוענים שהתפריטים עדיין באנגלית, איך זה הגיוני? גוגל לא תירגמה את התפריטים עד הסוף? הנציגה אמרה שאין עברית בתפריטים לICS ולחברות הסלולר יש. אני כמעט 200% בטוח שאמרו שבICS יש עברית מלאה, איך זה הגיוני? תודה מראש, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. האופיס של מיקרוסופט לאייפון ואייפד זמין עכשיו בחנות הישראלית של appstore עם תמיכה מלאה (התרשמות ראשונית) בעברית. http://www.imore.com/office-apps-updates-iphone-and-ipad-add-viewing-protected-files-and-more תמונות מהאייפון שלי.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by comvision,

מישהו יודע האם ישנה אפשרות למנוע שליחת הודעה בוואטסאפ שנשלחה כבר ואיך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. החברה שחשפה את פירצת ה-Stagefright משיקה אפליקציה שתדע להגיד האם מכשיר האנדרואיד שלכם חשוף, או מוגן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האפליקציה-שתגלה-האם-הסמארטפון-שלכם-בס/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Buzz15,

קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Googleness,

שלום לכולם, קיבלתי אתמול מכשיר מדגם Samsung Galaxy Tab 2 בגודל 10.1 אינץ'. המכשיר מריץ Android 4.1.2 בגרסה של חברת אורנג' (אשר ממנה נרכש המכשיר). המכשיר עבר איפוס מלא ועדכונים לאחר מכן. תקלה 1: אני מנסה להפעיל את האפליקציה outlook.com אולם מרגע שאני מסיים להתחבר עם שם וסיסמה התוכנה קורסת ואני יכול לאשר או לדווח, נסיון לפתוח את התוכנה מחדש מראה קריסה מיידית. תקלה 2: כאשר אנימנסה להפעיל את האפליקציה Google+ אני מקבל הודעה שהתוכנה שלי לא מעודכנת ועליי לגשת לתפריט עדכון תוכנה תחת תפריט "אודות הטלפון", אולם כאשר אני ניגש לשם אני מתבשר שמותקנת כבר הגרסה האחרונה. תודה מראש עריכה: חזרתי הביתה וקראתי קצת, ממה שהבנתי גרסה 4.4.2 מציגה שיפורים משמעותיים לעומת מה שמותקן לי כרגע, כ…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by J0n1,

שלומות לכולם. כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה). אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים. העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ. אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת. הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח? האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…

17. Started by IlyaN,

אהלן חבר'ה, כמו רבים וטובים גם אני דלוק קשות על הiAudio D2, אבל הבנתי שאין לו יציאת Line-Out... מה שמהווה עבורי בעייה כי אני רוצה לחבר אותו בעתיד למגבר אוזניות נייד. אז אני חייב לשאול, האם בפועל יש הבדל באיכות הסאונד בין חיבור למגבר דרך הL-O ובין חיבור דרך יציאת האוזניות? אני הולך לחבר אותו לHD595 ולK81 כך שאיכות האוזניות לא מוטלת בספק ואני אוכל להבחין בהבדל. עוד משהו, הבנתי שניתן להפוך את יציאת האוזניות ב-D2 למעין יציאת L-O לא רשמית ע"י טוויקינג של ההגדרות (משהו עם הווליום)... אני אשמח לעוד פרטים לגבי זה והאם זה עושה הבדל. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. בהמשך לכתבה שקראנו כאן באתר - יבואני הסמארטפונים המקבילים בארץ תחת חקירה עכשיו סאני תובעת את כל רק מי שהיא רואה לנכון בגין הפצת תוכנה פיראטית (עברית צד ג' למכשירי סמסונג ורומים מקוסטמים עם עברית) - סאני תובעת חנויות סלולר על הפצת גרסאות אנדרואיד פיראטיות

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. האם גלקסי 1 יעבוד בהוט מובייל?! ייתכן שלא קורא את הסים ?! עמית

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by jackok111,

הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by carmy,

היי, גילו לאבא שלי דמנציה/שיטיון (אלצהיימר) והוא קיבל המלצה לשחק במשחקי חשיבה, זיכרון ואולי גם קצת כאלו שדורשים מהירות תגובה (לא מהיר מידי). בנוסף הוא גם לא רואה הכי טוב אז הדברים צריכים להיות גדולים דיו. אני מתלבט בין מסך 8" למסך 10", כי אני רוצה מסך גדול מספיק ומצד שני שלא יהיה לו כבד מידי. ראיתי כאלו שממליצים על (IPad (IOS וכאלו שעל מכשיר מבוסס אנדרואיד... אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל זה לא מחייב. מכשיר שיחזיק מספיק זמן עבודה זה יתרון. אין מגבלת תקציב אבל מן הסתם אני מעדיף להוציא את המינימום. עדיפות לרכישה בארץ. אין צורך בתמיכה בסלולר. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by JonyPony,

אני שוקל לקנות סטרימר. הדרישות: יכולת ניגון של קבצים בקידודי FULL HD למיניהם (MKV, H.264) יכולות אלחוט ניגון מקשיח נייד וDOK תמיכה בכתוביות בעברית חיבור HDMI קשיח פנימי אינו חובה. סכום - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. תודה מראש לעוזרים. נ.ב. - מראה אלגנטי - יתרון

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ziko,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מכשיר טלפון סלולרי חדש, יש לי הזדמנות חבר יורד לאילת עוד 3 שבועות. אני דיי מתלבט בין 2 דגמים של סמסונג הגלאקסי נוט 10 פלוס , ו- S10 Plus היום יש לי MEIZU 6 PRO כשנתיים וחצי לאחרונה נראה שהמכשיר עשה את שלו,ובכלל כל השנים היו לי מכשירים סיניים הבעייה איתם שהם תוקעים את מערכת ההפעלה עם כל האליקציות שהם דוחפים ולא ניתן להסירם. התכונה הכי חשובה לי מעבר למצלמה זה המסך MEIZU 6 PRO יש לו מסך ברזולוציה של 2k 520 ppi . כיום הסיני היחידי עם מסך כזה זה ה ONEPLUS שהוא יקר להחריד עבור מכשיר סיניץ ההתלבטיות : בדקתי זה עתה המעבדים של המכשירים הנ"ל המיובאים לארץ באים עם chipset של Exynos ואינם מכי…

דיונים חדשים בפורומים