עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by regev_k,

לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.

2. Started by id3232,

בוקר טוב מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו. .לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו' אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי. קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by satyr82,

הי, מעוניין לקנות סמרטפון לאמא. תקציב- 800 ש"ח . חשבתי על Jiayu G2 . אשמח להמלצות נוספות. מסך - 4- 4.3 לא עם רזולוציה זבל מצלמה - מינימום 5 זיכרון ראם - 1 GB גרסה - שתהיה 4 לפחות. כמו כן, אני זקוק לממשק עברי מלא, אז אשמח לקבל קישורים עם מדריכי ROM ו ROOT . תודה...

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. איך אני מוחק את ה google play account ב HTC MYTOUCH אני רוצה למכור אותו ואני לא רוצה שלמישהו יהיה גישה לאיימיל ולכל מה שקשור לחשבון גוגל ,אני לא מצליח לעשות SIGN OUT או למחוק את ה חשבון הנוכחי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by maormaor,

שלום לכולם, נפתחה קבוצה חדשה שדרכה ניתן לקבל עדכונים שוטפים על המכשיר וגם כשהמכשיר ישווק בארץ תוכלו לשאול שאלות על כל דבר שרק תרצו אז בלי יותר מדיי בלבולי מוח מיותרים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה ולהוסיף את החברים שלכם. שבעוד חודשיים ברגע השיווק של המכשיר נהיה קהילה גדולה יותר.. קישור: https://www.facebook.com/groups/1425422947755107/

7. שלום, אני רוצה לרכוש לאבא שלי צמיד כושר / שעון כושר. מהדברים שמודדים קצב לב, מספר צעדים, פרמטרים של שינה וכו'... האילוץ הוא שהאפליקציה שלו, על הטלפון, חייבת להיות עם ממשק בעברית כי אבא שלי קצת מתקשה עם אנגלית. האם יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by GOM(h)z,

יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור. יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה. יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by brighi,

שלום, יש לי טאבלט של ONDA מדגם V101W יחד עם המקלדת המקורית שלה. הבעיה היא שאי אפשר להשתמש בטבלט יחד עם המקלדת במצב ישיבה כי יש לה צורת עמידה מאוד ייחודית והיא חייבת להיות על עמדה קשיחה כדי לעמוד. אני מחפש לקנות מקלדת מגנטית שתתחבר למקלדת שלי ושיהיה אפשר להשתמש בה בכל מצב (כמו מחשב נייד רגיל), יש למישהו הצעות? אפשר גם הצעות למקלדת בלוטוט שתעשה את העבודה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DJ Luminus,

היום קיבלתי iPod עם זיכרון בגודל 8GB, אבל קיימת בעיה אחת - איך מעבירים לתוכו שירים? עד עכשיו השתמשתי במכשירי MP3 רגילים ומעולם לא יצא לי להתנסות ב-iPod.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by haimd,

יש למישו מושג כמה בערך יעלה לי המכשיר הזה בארה"ב? ואם אפשר לקנות אות גם בלי התחייבות ואם אפשרי לפריצה בכלל? אם מישהו יכול לעזור....דחוף!! תודה:]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Biatch,

יש הבדלים ברמקול ?

14. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפליקציה שמציגה תאריכי יציאה של משחקים PC,XBOX,PS כמו שיש אפליקציות בסגנון לסדרות וסרטים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם ושנה טובה. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את מכשיר הסמסונג הישן שלי (ששרד איתי 3 שנים), במכשיר חדש.. חשוב לי שבמכשיר תיהיה אפשרות להעברת קבצים בבלוט'ות, נגן MP3 איכותי(גם באוזניות וגם ברמקולים) עם אפשרות להרחבת הזיכרון, מצלמה לא ממש חשוב, אבל עדיף שתיהיה. על איזה מכשיר אתם ממליצים....?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי טלפון Nokia 2630 עם יותר מ300 אנשי קשר בזיכרון של הטלפון (כל איש קשר כולל כמה מספרי טלפון ועוד פרטים נוספים). אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר בנוקיה לטלפון החדש שלי Sony W902. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה (אני לא יכול להעביר דרך הsim כי הsim יכול להכיל רק 250 מספרי טלפון, ויש לי יותר מ300 אנשי קשר עם 2-3 מספרי טלפון בכל איש קשר)? ניסיתי להעביר איש קשר בודד דרך bluetooth, אבל הוא לא העביר את כל השם ורשם תווים לא מזוהים בסוף השם (אין אפשרות להעביר את כל אנשי הקשר דרך bluetooth בבת-אחת).

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש לי רעיון לאפליקציה טובה אבל הדבר היחיד שיש ברשותי הוא כמה עשרות אלפי שקלים פנויים. אין לי שום ידע, נסיון, או קשרים בתחום. האם יש טעם בכלל להתחיל לנסות להיכנס לזה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eliom,

אני רוצה להזמין את הדור השני של peel 520. שנקרא iSky Apple Peel 520 מפה- http://www.dealextreme.com/p/isky-ap...364?r=70917979 השאלה לאיזה דור מהירות אינטרנט סלולרי הוא תומך?. ואיך אפשר לדעת אם המוצר קיים במלאי?. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by YohaiM,

יש לי HTC Wildfire,ואני נושא אותו בנרתיק עור יעודי,כזה שנתפס על החגורה.(במקור זה נרתיק לבלקבארי,אבל הוא מתאים למכשיר שלי) אתמול המכשיר כמעט עף לי מהידיים,ולכן אני שוקל לקנות לו בנוסף מגן סיליקון. עכשיו השאלה: המכשיר נוטה להתחמם לעיתים קרובות. האם מגן סיליקון,שנמצא בתוך נרתיק מעור,יכול לגרום להתחממות יתר שתזיק למכשיר? האם המגן הבא הוא מומלץ,או שזה לא ממש משנה איזה מגן קונים?: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2911 תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Deve,

היי, מישהו מכיר את Mopub? הם טובים, כדאי לעבוד איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by gingel,

שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.