גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול לקנות אותו בזול בארץ?מה זה אומר שיש לו מערכת אנדרואיד אבל סגורה?אפשר להתקיןעליו כל האפליקציות כמו אנדרואיד רגיל? ושאלה אחרת יש טאבלטים אחרים שיהיה טובים לקריאת ספרים? ועוד שאלה יש כזאת אפשרות או אפליקציה שאפשר ששתי דברים יהיו פתוחים במקביל?נגיד אני קורא ספר וא בצד יהיה פתוח לי גוגל תרגום ככה מה שאני לא יודע אני יוכל לתרגם ישר? תקציב: 1300 אבל עדיף כמה שפחות. מכשיר א' להשוואה:KINDLE FIRE HDX 7 אינץ .http://buyamerica.co.il/kindle/25213...dx-7-16gb.html מכשיר ב' להשוואה:KINDLE FIRE HD 7 אינץ http://buyamerica.co.il/kindle/66597...lay-wi-fi.html מקור רכישה: נתתי קישורים למ עלה. מפעילה סלולרית: כנראה שלא אחבר. פיצ'רים חשובים:שיהיה טוב לקריאת ספרים ושיעבוד טוב ו…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות טבלט סיני, מאיזה אתר כדאי לי לבצע את הרכישה (מבחינת מחיר, אמינות, מכס ומהירות משלוח)? pandawill, ainol', aliexpress
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נשאר לי 40 דולר בויזה וחשבתי לקנות אנדרואיד סטיק מה האנדרואיד סטיק הכי משתלם שאפשר להשיג במחיר כזה? אני רוצה אחד שיוכל לשדר 1080P בקלות עם אפשרו לחיבור הארד דיסק ועם קליטת WIFI טובה (למרות שקראתי שאפשר להכין אנטנה) שאני יוכל להוריד סרטים ואחרי זה לראות אותם בקלות תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-iPhone X הוא כל מה שהשמועות וההדלפות הבטיחו לנו, ויהיה קשה (ויקר) למצוא אותו בחנויות לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
כנראה בחודש הקרוב אני יקבל nokia 5800 ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות. זה ממש דחוף (בבקשה תעזרו לי): 1. הוא פלאפון טוב? 2. הרמקולים שלו יותר חזקים מנוקיה n73 me? 3. מישהו התנסה בו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפרום! הבן שלי בן 11 משגע אותי הוא רוצה סמארטפון כמו שיש לכל החברים בכיתה, הוא אומר שהוא שולח הודעות כמו בתקופת האבן, כלומר כותבים הודעה על פיסת הייר עוטפים באבן וזורקים על החבר , עקב ריבוי הפגיעות המדויקות בזמן האחרון גם החברים לוחצים אני לא מכיר את השוק וכל המכשירים החדשים שצצים חדשות לבקרים, חשבתי על תקציב של עד 1000 ש"ח מכשיר זול יותר יתקבל בברכה. לא מזמן חפשתי לאותו "נודניק" טאבלט, ראיתי באתרים סינים שיש המון מכשירים שמבחינת חומרה נראים לא רע ובמחירים זולים ביחס למכשירים דומים בארץ. נפלתי על המכשיר הזה http://www.pandawill.com/freelander-i10-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p67065.html איך הוא ביחס למכשירי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לסלולרי עבור אישתי, עם ספיקר חזק ושלא נשבר בקלות. הטלפון עלול ליפול על הריצפה כל שני וחמישי וחשוב שלא יהיה שביר. עדיפות גדולה לנוקיה. אני מעדיף כמה שיותר זול כי אין טעם להשקיע בטלפון כזה. חשבתי על נוקיה 1208 או 1209 אבל אשמח לכל המלצה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אתמול מכשיר מדגם Samsung Galaxy Tab 2 בגודל 10.1 אינץ'. המכשיר מריץ Android 4.1.2 בגרסה של חברת אורנג' (אשר ממנה נרכש המכשיר). המכשיר עבר איפוס מלא ועדכונים לאחר מכן. תקלה 1: אני מנסה להפעיל את האפליקציה outlook.com אולם מרגע שאני מסיים להתחבר עם שם וסיסמה התוכנה קורסת ואני יכול לאשר או לדווח, נסיון לפתוח את התוכנה מחדש מראה קריסה מיידית. תקלה 2: כאשר אנימנסה להפעיל את האפליקציה Google+ אני מקבל הודעה שהתוכנה שלי לא מעודכנת ועליי לגשת לתפריט עדכון תוכנה תחת תפריט "אודות הטלפון", אולם כאשר אני ניגש לשם אני מתבשר שמותקנת כבר הגרסה האחרונה. תודה מראש עריכה: חזרתי הביתה וקראתי קצת, ממה שהבנתי גרסה 4.4.2 מציגה שיפורים משמעותיים לעומת מה שמותקן לי כרגע, כ…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה? להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח? משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר) אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ? או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב? כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה תודה רבה, אריה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התייעצות קטנה, נשרף לי הנוט2 כנראה שהתיקון לא שווה (מעל 800 שקל) האם לקנות את הנוט4 או לקנות טלפון זמני עד שיצא הנוט5 אמרתי לעצמי הנוט4 בשוק כבר חצי שנה ולקנות אותו במחיר מלא עכשיו יהיה לא שווה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רעיון טוב לדעתי לאפליקציה ,ואני מעוניין בשותפים לפיתוח (שותפות ) פיתוח בשותפות מלאה - למי שמעוניין ויש לו את היכולת המתאימה אשמח ליצירת קשר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי iPod עם זיכרון בגודל 8GB, אבל קיימת בעיה אחת - איך מעבירים לתוכו שירים? עד עכשיו השתמשתי במכשירי MP3 רגילים ומעולם לא יצא לי להתנסות ב-iPod.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפליקציה שמציגה תאריכי יציאה של משחקים PC,XBOX,PS כמו שיש אפליקציות בסגנון לסדרות וסרטים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הדור השני של peel 520. שנקרא iSky Apple Peel 520 מפה- http://www.dealextreme.com/p/isky-ap...364?r=70917979 השאלה לאיזה דור מהירות אינטרנט סלולרי הוא תומך?. ואיך אפשר לדעת אם המוצר קיים במלאי?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%93%d7%99%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את מכשיר הסמסונג הישן שלי (ששרד איתי 3 שנים), במכשיר חדש.. חשוב לי שבמכשיר תיהיה אפשרות להעברת קבצים בבלוט'ות, נגן MP3 איכותי(גם באוזניות וגם ברמקולים) עם אפשרות להרחבת הזיכרון, מצלמה לא ממש חשוב, אבל עדיף שתיהיה. על איזה מכשיר אתם ממליצים....?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-