גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם. מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..) תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל ביניהם? אני יודע שהרזולוציה של המסך במייזו טובה יותר, הסאונד יותר טוב, והוא קומפקטי יותר. מצד שני מערכת הפעלה של אייפון טובה יותר,בעיקר בגלל המהירות. חחח אבל זה הכל, מה אתם חושבים? *אייפון פאנבויז - נא לא לקפוץ ולהתחיל לצעוק כמו ב FXP ש"אייפון הורגגגג את כל הפלאפונים!!!!!!!!!! " . לנמק. **אני לא מדבר על האייפון החדש אלא על ה3G , מה שהיה לפני החדש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין אלה ככל הנראה, אני פתוח להצעות: Moto G G2 Mini Nexus 4 הוא מחפש מכשיר חדש כי הקודם נהרס, אין לו דרישות גבוהות וזה הסמארטפון הראשון שלו. רוצה גלישה נוחה, מצלמה שתהיה בסדר, מהיר יחסית וסוללה די טובה.. אולי משחקים קלים.. מה גם שצריך GPS והבנתי שב-G2 ייתכן ותהיה התקלה הזאת.. זה נכון? כל אלו באותו מחיר בערך.. מה עדיף?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צפוי לצאת בשישי בפברואר באירופה! תיראו איזה מדהים הוא כל כך קטן: לא מצאתי נתונים טכניים!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה מאוד לגביי שניי המכשירים האלה שניהם יש בהם כמעט את אותם תכונות ולכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו למשל המוטורלה יותר גדול בגודל לעומת הסוני אריקסון ובסוני אריקסון העיצוב בכלל לא משהו גם המקשים לא נוחיםםם מה אתם אומריםםםםם ?? אני צריך דעות שאני יגיע להחלטה או שבכלל אני בהתלבטות אם לחכות למוטורלה razer שאומרים שהוא פלאפוןןןן תותח
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה בחודש הקרוב אני יקבל nokia 5800 ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות. זה ממש דחוף (בבקשה תעזרו לי): 1. הוא פלאפון טוב? 2. הרמקולים שלו יותר חזקים מנוקיה n73 me? 3. מישהו התנסה בו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר מספר לא מבוטל של הדלפות, HTC הכריזה היום על מכשיר הדגל החדש של החברה, ה-HTC One M9: מעבד עוצמתי, מצלמה חדשה ועיצוב יפייפה ומוכר לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%a4/
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר איכותי עד 300$. פתוח לכל האפשרויות בין 4-5.5 אינטצ'. מה שתכלס חשוב לי זו המצלמה ואיכות הבנייה והסוללה. רציתי להזמין oneplus one אבל היו לי בעיות אם מי שהיה אמור להביא לי אותו מארה"ב אז זה לא יצא. ראיתי שיש מלא חברות חדשות היום בשוק קראתי לא מעט כאן בפורומים אבל עדיין לא מצאתי את המכשיר שלי. חשוב לי: מצלמה, איכות כוללת טובה, סוללה טובה. לא חשוב לי: משחקים וביצועים. אשמח להמלצות והצעות. מה לגבי meizu mx4? אשמח לשמוע עליו ממישהו שמכיר
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם!! הנושא הזה דיי מציק לי, אני אסביר. כשמבקשים המלצה לנגן MP3, רוב הזמן דורשים שהוא יתמוך בעברית, כלומר שיציג את השמות של השירים בעברית. עכשיו מה שמעצבן אותי זה שאני לא מסוגל להבין למה! למה זה כל כך חשוב? מקסימום שבמקסימום, לכתוב את שם השיר באותיות אנגליות או באנגלית. או שאולי יש עוד איזה סיבה שלא חשבתי עליה?? :
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה נגן לקנות משני אלו כנראה. היתרונות של ה-D2 על ה-CLIX2 כפי שהבנתי הם זמן בטריה, 16 מיליון צבעים לעומת 262K, מסך של 2.5 לעומת 2.2 ואפשרות לכרטיס הרחבה, והיתרונות של CLIX2 על D2 הם מחיר זול יותר, שהוא קטן יותר, איכות סאונד טובה יותר. בנוגע לאיכות סאונד, היו אנשים בפורומים שאמרו שהאיכות של ה-D2 נחותה בהרבה מ-Clix2 ומה-H10. מה דעתכם? מה כדאי לבחור?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!! סאונד פשוט מעולההההה קניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270. שווה כל שקל! מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמובטח, בקוואלקום חשפו רשמית את שבב ה-ARM המוביל הבא עליו הם עובדים. או לפחות חלקים נבחרים ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/יוצאים-לדרך-חדשה-הצצה-רשמית-ראשונה-לשב/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אז הוכרז הכינוי מרשמלו. ולא כפי שציפו, לא יהיה מדובר באנדרואיד 5.2 אלא 6.0. אין עדיין פרטים על מה חדש. אך ממה שסמסונג חשפה אפשר לצפות לכמה דברים נחמדים. http://betanews.com/2015/08/16/infographic-samsung-shows-us-whats-new-in-android-marshmallow/ הדבר המרכזי שכבר מזמן היה צריך להגיע - ניתן להגדיר הרשאות מדויקות פר אפליקציה. יש גם גיבוי נתוני אפליקציה בענן גוגל. עד 25MB לכל אפליקציה. עוד כמה דברים, כגון תמיכה בקורא טביעת אצבע בחנות...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-