גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז הוכרז הכינוי מרשמלו. ולא כפי שציפו, לא יהיה מדובר באנדרואיד 5.2 אלא 6.0. אין עדיין פרטים על מה חדש. אך ממה שסמסונג חשפה אפשר לצפות לכמה דברים נחמדים. http://betanews.com/2015/08/16/infographic-samsung-shows-us-whats-new-in-android-marshmallow/ הדבר המרכזי שכבר מזמן היה צריך להגיע - ניתן להגדיר הרשאות מדויקות פר אפליקציה. יש גם גיבוי נתוני אפליקציה בענן גוגל. עד 25MB לכל אפליקציה. עוד כמה דברים, כגון תמיכה בקורא טביעת אצבע בחנות...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה בחודש הקרוב אני יקבל nokia 5800 ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות. זה ממש דחוף (בבקשה תעזרו לי): 1. הוא פלאפון טוב? 2. הרמקולים שלו יותר חזקים מנוקיה n73 me? 3. מישהו התנסה בו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין אלה ככל הנראה, אני פתוח להצעות: Moto G G2 Mini Nexus 4 הוא מחפש מכשיר חדש כי הקודם נהרס, אין לו דרישות גבוהות וזה הסמארטפון הראשון שלו. רוצה גלישה נוחה, מצלמה שתהיה בסדר, מהיר יחסית וסוללה די טובה.. אולי משחקים קלים.. מה גם שצריך GPS והבנתי שב-G2 ייתכן ותהיה התקלה הזאת.. זה נכון? כל אלו באותו מחיר בערך.. מה עדיף?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם!! הנושא הזה דיי מציק לי, אני אסביר. כשמבקשים המלצה לנגן MP3, רוב הזמן דורשים שהוא יתמוך בעברית, כלומר שיציג את השמות של השירים בעברית. עכשיו מה שמעצבן אותי זה שאני לא מסוגל להבין למה! למה זה כל כך חשוב? מקסימום שבמקסימום, לכתוב את שם השיר באותיות אנגליות או באנגלית. או שאולי יש עוד איזה סיבה שלא חשבתי עליה?? :
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100909141919_ARM_Unveils_Cortex_A15_Targets_Smartphones_and_Servers.html פשוט... תקראו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צפוי לצאת בשישי בפברואר באירופה! תיראו איזה מדהים הוא כל כך קטן: לא מצאתי נתונים טכניים!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמובטח, בקוואלקום חשפו רשמית את שבב ה-ARM המוביל הבא עליו הם עובדים. או לפחות חלקים נבחרים ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/יוצאים-לדרך-חדשה-הצצה-רשמית-ראשונה-לשב/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב כף יד משולב: -טלפון -GPS -סוללה חזקה -WIFI תקציב פתוח! לא אכפת לי אם הטלפון יהיה מורכב. העיקר שזה יהיה דגם טוב, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ולהיתקע עם מכשיר נאחס. אני מוכן לשמוע כל הצעה.. רק תציעו .. אבל אני מבקש שזה יהיה מחשב כף יד. תודה מראש , אני סומך על הדעה שלכם!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון שנקנה ברשת פלאפון והיה בשימוש שם.. הטלפון פתוח לכל הרשתות וכרגע הכנסתי לו סים של אורנג' והוא עובד סבבה. השאלה מה בקשר להגדרות חיבור לאינטרנט ועוד כל מיני הגדרות שאולי אמורות להיות? מה עושים בקשר לזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה מאוד לגביי שניי המכשירים האלה שניהם יש בהם כמעט את אותם תכונות ולכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו למשל המוטורלה יותר גדול בגודל לעומת הסוני אריקסון ובסוני אריקסון העיצוב בכלל לא משהו גם המקשים לא נוחיםםם מה אתם אומריםםםםם ?? אני צריך דעות שאני יגיע להחלטה או שבכלל אני בהתלבטות אם לחכות למוטורלה razer שאומרים שהוא פלאפוןןןן תותח
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב. אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה. תקציב- 100+- ש"ח...
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! מטען רכב של GALAXY S2 / BLACKBERRY מתאים במתח ל HTC ONE X? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בהמשך לכתבה שקראנו כאן באתר - יבואני הסמארטפונים המקבילים בארץ תחת חקירה עכשיו סאני תובעת את כל רק מי שהיא רואה לנכון בגין הפצת תוכנה פיראטית (עברית צד ג' למכשירי סמסונג ורומים מקוסטמים עם עברית) - סאני תובעת חנויות סלולר על הפצת גרסאות אנדרואיד פיראטיות
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאפליקציה טובה אבל הדבר היחיד שיש ברשותי הוא כמה עשרות אלפי שקלים פנויים. אין לי שום ידע, נסיון, או קשרים בתחום. האם יש טעם בכלל להתחיל לנסות להיכנס לזה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לפני כחצי שנה אבי רכש את הSGS2 ונאמר לו מהחנות שברגע שיצא הICS אז יהיה ניתן לשדרג בחינם אצלם ובמידה והוא עושה דירוג ידני/החלפת רום עצמאית אז האחריות מבוטלת. הICS יצא ויצרתי איתם קשר כדי לוודא שזה עדיין המצב והנציגה בתגובה אמרה שניתן לעשות זאת אבל שולחים את זה לחנות-מעבדה שלהם במקום אחר אז יקח יומיים-3, אלא אם כן מגיעים לשם ישירות ואז זה יקח איזה שעה. א. זה מאכזב על גבול ההטעייה/אי אמירת האמת המלאה, לדעתי. ב. הם טוענים שהתפריטים עדיין באנגלית, איך זה הגיוני? גוגל לא תירגמה את התפריטים עד הסוף? הנציגה אמרה שאין עברית בתפריטים לICS ולחברות הסלולר יש. אני כמעט 200% בטוח שאמרו שבICS יש עברית מלאה, איך זה הגיוני? תודה מראש, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה נגן לקנות משני אלו כנראה. היתרונות של ה-D2 על ה-CLIX2 כפי שהבנתי הם זמן בטריה, 16 מיליון צבעים לעומת 262K, מסך של 2.5 לעומת 2.2 ואפשרות לכרטיס הרחבה, והיתרונות של CLIX2 על D2 הם מחיר זול יותר, שהוא קטן יותר, איכות סאונד טובה יותר. בנוגע לאיכות סאונד, היו אנשים בפורומים שאמרו שהאיכות של ה-D2 נחותה בהרבה מ-Clix2 ומה-H10. מה דעתכם? מה כדאי לבחור?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-