גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רכשתי מחשב לנובו "C740 14 יוגה. המסך של המחשב מאד מבריק ויוצר השתפות, למרות שנאמר ונכתב שזה מסך מט אנטי גלוס. אני מעוניינת לרכוש מגן מסך אנטי גלוס - הדגם הזה-- https://www.ebay.com/itm/223909519778 מה דעתכם? האם מישו הדביק מגן מסך על המחשב? תודה יעל
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש לאבא שלי צמיד כושר / שעון כושר. מהדברים שמודדים קצב לב, מספר צעדים, פרמטרים של שינה וכו'... האילוץ הוא שהאפליקציה שלו, על הטלפון, חייבת להיות עם ממשק בעברית כי אבא שלי קצת מתקשה עם אנגלית. האם יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון שנקנה ברשת פלאפון והיה בשימוש שם.. הטלפון פתוח לכל הרשתות וכרגע הכנסתי לו סים של אורנג' והוא עובד סבבה. השאלה מה בקשר להגדרות חיבור לאינטרנט ועוד כל מיני הגדרות שאולי אמורות להיות? מה עושים בקשר לזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמובטח, בקוואלקום חשפו רשמית את שבב ה-ARM המוביל הבא עליו הם עובדים. או לפחות חלקים נבחרים ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/יוצאים-לדרך-חדשה-הצצה-רשמית-ראשונה-לשב/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז הוכרז הכינוי מרשמלו. ולא כפי שציפו, לא יהיה מדובר באנדרואיד 5.2 אלא 6.0. אין עדיין פרטים על מה חדש. אך ממה שסמסונג חשפה אפשר לצפות לכמה דברים נחמדים. http://betanews.com/2015/08/16/infographic-samsung-shows-us-whats-new-in-android-marshmallow/ הדבר המרכזי שכבר מזמן היה צריך להגיע - ניתן להגדיר הרשאות מדויקות פר אפליקציה. יש גם גיבוי נתוני אפליקציה בענן גוגל. עד 25MB לכל אפליקציה. עוד כמה דברים, כגון תמיכה בקורא טביעת אצבע בחנות...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה
-
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כנראה קונה פלא' חדש בשבוע הבא,ושמתי עין על MOTOROLA V3X,מה אתם אומרים עליו?ומה הבדל בינו לבין V3i התקציב שלי הוא סביבות 1000 שח,אז אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח *הדבר שהכי חשבו לי בפלא' זה מצלמה(לV3X יש 2MPX) וחיי הסוללה,ועדיף כמובן שיהיה קטן תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב. אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה. תקציב- 100+- ש"ח...
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם בנגני MP4 ? או שגם זה נחשב ג'נרי? סתם דוגמא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=490305
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רעיון לאפליקציה טובה אבל הדבר היחיד שיש ברשותי הוא כמה עשרות אלפי שקלים פנויים. אין לי שום ידע, נסיון, או קשרים בתחום. האם יש טעם בכלל להתחיל לנסות להיכנס לזה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה. אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MP על איזה מכשיר כדאי ללכת?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-