עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sapartil,

יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by D-M-X,

הייתי עם EP630 אבל הם התקלקלו לי ואני רוצה לנסות אחרות מה מומלץ? (חוץ מCX300)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by alex542,

מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by carmy,

היי, גילו לאבא שלי דמנציה/שיטיון (אלצהיימר) והוא קיבל המלצה לשחק במשחקי חשיבה, זיכרון ואולי גם קצת כאלו שדורשים מהירות תגובה (לא מהיר מידי). בנוסף הוא גם לא רואה הכי טוב אז הדברים צריכים להיות גדולים דיו. אני מתלבט בין מסך 8" למסך 10", כי אני רוצה מסך גדול מספיק ומצד שני שלא יהיה לו כבד מידי. ראיתי כאלו שממליצים על (IPad (IOS וכאלו שעל מכשיר מבוסס אנדרואיד... אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל זה לא מחייב. מכשיר שיחזיק מספיק זמן עבודה זה יתרון. אין מגבלת תקציב אבל מן הסתם אני מעדיף להוציא את המינימום. עדיפות לרכישה בארץ. אין צורך בתמיכה בסלולר. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by filmnoir,

המכשיר הגיע מסין, ואין עליו את הPLAY STORE. אני לא מצליח למצוא מדריך נורמאלי כדי לבצע לו ROOT. בינתיים, אפשר להתקין את הAPK של המרקט, אבל הוא פשוט לא מפעיל את התוכנה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Zinger777,

היי, לפני כחצי שנה אבי רכש את הSGS2 ונאמר לו מהחנות שברגע שיצא הICS אז יהיה ניתן לשדרג בחינם אצלם ובמידה והוא עושה דירוג ידני/החלפת רום עצמאית אז האחריות מבוטלת. הICS יצא ויצרתי איתם קשר כדי לוודא שזה עדיין המצב והנציגה בתגובה אמרה שניתן לעשות זאת אבל שולחים את זה לחנות-מעבדה שלהם במקום אחר אז יקח יומיים-3, אלא אם כן מגיעים לשם ישירות ואז זה יקח איזה שעה. א. זה מאכזב על גבול ההטעייה/אי אמירת האמת המלאה, לדעתי. ב. הם טוענים שהתפריטים עדיין באנגלית, איך זה הגיוני? גוגל לא תירגמה את התפריטים עד הסוף? הנציגה אמרה שאין עברית בתפריטים לICS ולחברות הסלולר יש. אני כמעט 200% בטוח שאמרו שבICS יש עברית מלאה, איך זה הגיוני? תודה מראש, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by First Squad,

החלטתי לקנות פלא חדש מה דעתכם על סוני אריקסון 610I ...קראת קצת על המאפיינים שלו הוא ניראה אחלה מכשיר במחיר זול למדיי...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. האם גלקסי 1 יעבוד בהוט מובייל?! ייתכן שלא קורא את הסים ?! עמית

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. ברשותי iphone 4 (לא S) שנרכש מסלקום לפני כשנה בערך(במסגרת חבילה). מתכנן לעבור בשבוע הקרוב לגולן. האם ייתכן והמכשיר שלי נעול בצורה כלשהי? האם הוא לא simfree ? איך אני יכול לדעת? אם כן, אילו צעדים נדרשים ממני ע"מ שאוכל לבצע את המעבר? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by KFL,

כנראה בחודש הקרוב אני יקבל nokia 5800 ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות. זה ממש דחוף (בבקשה תעזרו לי): 1. הוא פלאפון טוב? 2. הרמקולים שלו יותר חזקים מנוקיה n73 me? 3. מישהו התנסה בו?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מה היתרונות והחסרונות של xiaomi redmi note 3 pro prime ומאיפה כדאי לקנות אותו? אשמח ללינקים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. זה פשוט מדהים, נראה שהעולם הולך על מסכי touchscreen , והשילוב של זה בסוללרי זה פשוט מדהים http://blog.scifi.com/tech/archives/2006/10/03/black_box_phone.html

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היום יש לי LG G3 והוא סבבה..אני סטודנט ורוב השימושים שלי הם צילום הרצאות. מידיי פעם פייסבוק אינסטגרם ושאר התוכנות בסגנון... לפעמים משחק במשחק או שניים לא יותר לכן חשוב לי סוללה, מצלמה אחורית ועמידות המכשיר (שיחזיק זמן) אני לא מתכוון לעדכן לו גירסה.הגעתי לנקודה שאני צריך לבחור גלקסי S8+ או S7 EDGE ההבדל במחיר הינו 600 ש"ח. מה דעתכם מה אתם הייתם קונים?? האם שווה לקנות את הS8 או שאפשר להסתפק בS7 ??? תודה לעוזרים!!

16. Started by FastJack,

שלום. יש לי כיום מכשיר דור 2.5 והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו במכשיר דור 3.5. הכוונה היא שאני ינהל את כל השיחות ברשת ה2.5, ואני ינהל את כל תעבורת הנתונים על גבי הWI-FI מקומי ולא אתחבר כלל לרשת ה3.5. האם הדבר אפשרי?

17. 1. אם אני אצרוב את הקרנל על הנקסוס אוכל לקבל עידכונים הבא לנקסוס? לדוגמא ברגע שיצא הגירסא החדשה של אנדרוייד L .. 2. אחרי הצריבה במידה ומשהו לא מוצא חן בעיניי אוכל לשחזר את המערכת להגדרות היצרן ? 3. ElementalX custom kernel (הלינק לא נכון הכוונה לשם), את זה אני רוצה לשים , מישהו מכיר ממליץ??

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מיני פיסי, חיברתי אותו לטלוויזיה, והתקנתי עליו את angry birds כדי לנסות לראות איך המשחק, כמובן חיברתי עכבר חוטי/אלחוטי לא ממש משנה, אך המשחק לא מגיב, קראתי קצת והבנתי כי העכבר מדמה מגע אך לא של אצבע (כי המגע של אצבע הרבה יותר רחב על המסך) ולכן אין תגובה. יש לציין שמחוץ למשחק הזה שאר האפליקציות עובדות (בינתיים) בסדר גמור. שאלתי היא, האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לדמות מגע רחב יותר? תודה תמיר

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. זה המוצר: מחר אני קונה ממישו 200 שקל שווה בקרטון...? הבעיה העיקרית האם W850I תומך במוצר חיפשתיי בגוגל וזה מה שמצאתי מזה אומר?? http://www.morpethmobiles.co.uk/proddetail.asp?prod=MBS-100j%2FX2%2F

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by JonyPony,

אני שוקל לקנות סטרימר. הדרישות: יכולת ניגון של קבצים בקידודי FULL HD למיניהם (MKV, H.264) יכולות אלחוט ניגון מקשיח נייד וDOK תמיכה בכתוביות בעברית חיבור HDMI קשיח פנימי אינו חובה. סכום - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. תודה מראש לעוזרים. נ.ב. - מראה אלגנטי - יתרון

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…

22. Started by Rinor81,

אהלן חברים, ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע, המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר: לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה? אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by יוגב1,

מישהו יודע איך הם בנגני MP4 ? או שגם זה נחשב ג'נרי? סתם דוגמא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=490305

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by yotam360,

אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה. אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MP על איזה מכשיר כדאי ללכת?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. דרישות: 1. קטן יחסית אבל לא מיניאטורה. 2. תומך בלוטות' לסינכרון עם המחשב. 3. לא יקר (עד 1500 ש"ח אני מניח) 4. רצוי בעל מצלמה טובה - 2MP לפחות. 5. עמיד יחסית 6. פשוט להפעלה וזריז בלי יותר מדי תחכום (לא סימביאן). 7. ספיקר טוב. 8. רצוי לא דור 3, אלא אם אין ברירה. אשמח לחוות דעת על ה-Z610 או על מכשירים אחרים שיתאימו כאן. האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות? רוב תודות גונן. http://www.mobilegyan.com/images/sonyericssonz610.jpg

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.