עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אני מחפש מדפסת משולבת : מכונת צילום ,סורק ,ומדפסת ,עם פקס עצמאי , עם חיבור אלחוטי לשימוש ביתי בלבד אני אצטרך להדפיס שם גם תמונות , התקציב הוא 1000 ש"ח מינוס פלוס, אם מישהו מכיר משהו מומלץ אני אשמח לשמוע ? תודה על ההענות

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by firebug,

אוקי אז בימים האחרונים החלטתי שאני חייב איזה סמארטפון זול ויעיל משהו בסביבות ה 900 שקל גג שהשימוש העיקרי שלו זה וואזאפ וגלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים קטנים והכי חשוב שיהיה אנדרואיד ושיעבוד יחסית חלק (לא מתכוון להעמיס עליו באפליקציות ומשחקים כבדים). אני באמת חדש בכל העניין של סמארטפונים ואני צריך את ההמלצות שלכם תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי כולם! אני חדש בעולם האנדרואיד, וקניתי מכשיר galaxy s advance מחברה פרטית עם אנדרואיד 2. משהו... אני מאד רוצה לעדכן ל JELLY BEAN ואני יודע שהמכשיר יקבל את העדכון הרשמי, דרך ה KIES אין עדכון עדיין, ובסמסונג אומרים שזה דרך החברה שקניתי ממנה, ובחברה רוצים שאני אשלח את המכשיר (14 ימי עסקים!!) כדי שהם יתקינו לי את הגירסה החדשה. קיצר לא יקרה.. אני אשמח מאד לקבל מדריך לאיך בדיוק מתקינים רום (להזכירכם, אני בתול אנדרואיד. אין לי מושג מאיפה מתחילים, אני רק יודע שיש לי ROOT פתוח במכשיר). ואיזה רום מומלץ יש ל JELLY BEAN תודה!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by brighi,

אהלן, אני מעוניין לקנות טבלט סיני, מאיזה אתר כדאי לי לבצע את הרכישה (מבחינת מחיר, אמינות, מכס ומהירות משלוח)? pandawill, ainol', aliexpress

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Matrix^Tank,

IPHONE 3GS 16GB BLACKBERRY BOLD 9700 NOKIA N97 SONY ERICSSON SATIO מה הכי כדאי לי? נחמד אם תהיה מצלמה טובה ואפילו אם יהיה HD צילום.. גלישה באינטרנט, טאץ', אפשרות להתקין תוכנות כמו ICQ, מסנג'ר, סקייפ אולי גם אפליקציות..

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by J S Bach,

__________________________________________________________________________________________________ חיפשתי קצת בארץ ומצאתי את זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. ה-iPhone X הוא כל מה שהשמועות וההדלפות הבטיחו לנו, ויהיה קשה (ויקר) למצוא אותו בחנויות לכתבה

8. Started by Xtr3m3r,

נשאר לי 40 דולר בויזה וחשבתי לקנות אנדרואיד סטיק מה האנדרואיד סטיק הכי משתלם שאפשר להשיג במחיר כזה? אני רוצה אחד שיוכל לשדר 1080P בקלות עם אפשרו לחיבור הארד דיסק ועם קליטת WIFI טובה (למרות שקראתי שאפשר להכין אנטנה) שאני יוכל להוריד סרטים ואחרי זה לראות אותם בקלות תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום צריך המלצה לסלולרי עבור אישתי, עם ספיקר חזק ושלא נשבר בקלות. הטלפון עלול ליפול על הריצפה כל שני וחמישי וחשוב שלא יהיה שביר. עדיפות גדולה לנוקיה. אני מעדיף כמה שיותר זול כי אין טעם להשקיע בטלפון כזה. חשבתי על נוקיה 1208 או 1209 אבל אשמח לכל המלצה.

10. Started by D-M-X,

הייתי עם EP630 אבל הם התקלקלו לי ואני רוצה לנסות אחרות מה מומלץ? (חוץ מCX300)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום יש לי פלאפון נוקיה 6280 יותר נכון היה אז עשיתי טיול שטח אם חברים אז איבדתי את הפלאפון :-[ כמובן חסמתי את הסים ואין לי כסף לקנות חדש אבל יש לי עליו ביטוח ושילמתי עליו במזומן באורנג ויש לי החזר כספי כל חודש אז כמה יעלה לי כסף לקבל חדש ואם אני יכול לממש את הביטוח בבקשה דחוף ואין לי זמן ללכת לאורנג בגלל שצריך לשבת שם לפחות שעה ואני עובד :-[ :-[ :-[ תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. מכשירי הדגל החדשים של LG ושל סמסונג, אשר מציעים נפח אחסון פנימי צנוע יחסית לצד חריצים לכרטיסי microSD שמסוגלים להרחיב אותו, לא יציעו תמיכה ביכולת החדשה והמעניינת שמהווה חלק ממערכת האנדרואיד מרשמלו עוד בשורה לא ממש משמחת לכל מי שהתאכזבו מנפח האחסון המובנה הצנום יחסית שאיתו הוכרזו הסמארטפונים החדשים והנוצצים של סמסונג ושל LG – לפי דיווח חדש, הסמארטפונים הללו לא יתמכו ביכולת להשתמש בנפח האחסון של כרטיסי microSD שחוברו למכשיר בתור נפח אחסון פנימי מלא, כזה שניתן להתקין עליו אפליקציות ולהריץ אותן ישירות מתוכו, כאילו היה חלק אינטגרלי מנפח האחסון המובנה. אופציה זו הוצגה רשמית בגירסת האנדרואיד מרשמלו העדכנית (שאיתה יושקו גם ה-G5 וגם ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge), אך נראה שבש…

14. ליבת העיבוד החדשה שפיתחה NVIDIA, אותה תוכלו למצוא בנקסוס 9, מוכיחה עצמה כמתקדמת עד מאוד – אך תואר השבב העוצמתי ביותר בשוק עדיין הולך דווקא לשבב ה-A8X שבתוך ה-iPad Air 2 של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94-denver-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%a2/

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by eSLC,

אהלן, לאחר שהאייפון 4s חוגג יומולדת 3 ומראה סימני גסיסה מתקדמים הגיע הזמן למצוא יורש. התקציב הוא עד 1000 שח, מסך מקסימום 5'. חשוב עמידות המכשיר והסוללה בפרט. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי לשתי אופציות הmoto g והנקסוס 4. רציתי לדעת מה עדיף מבניהם והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר שפספסתי בדרך. תודה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by LOTE,

שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם לפני מספר ימים פתחתי פה בפורום אשכול דומה על טאבלטים שאני רוצה לקנות ולא הייתי כל כך בטוח איזה מהם אני רוצה ומה הדרישות שלי עכשיו אני יודע בדיוק מה אני רוצה ואלה הדרישות שלי שבדרישות האלה מצאתי 4 טאבלטים שממש נראים לי ואין לי מושג איזה מהם לבחור אני אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם או לחלופין להציע לי טאבלט אחר באותו גודל מסך 8 - 8.4 אינץ' זה הדרישות שלי : מסך: 8 - 8.4 אינץ' (יותר מזה זה כבר גדול בשבילי) , חיבור WIFI , לפחות 1GB זכרון RAM , סוללה חזקה , מערכת הפעלה: מאוד מתלבט בין אפל לאנדרואיד , השימושים: גלישה באינטרנט. LG G PAD 8.3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862587 Dell Venue 8 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870137 Nvidia Shi…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. תקציב : 1500 חריגה : 800 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : היום-מחר-מחרתיים מפעילה סלולרית : כרגע "רמי לוי", יש כוונה לעבור בקרוב ל"יו פון" \ "012 מובייל" דברים הכרחיים במכשיר : חשוב לי שהמכשיר ימשיך להיות רלוונטי לכמה שנים טובות ושלא יחזור אצלי מצב ששנתיים אחרי רכישת מכשיר הוא כבר לא תומך ב90% מהאפליקציות. חשוב לי גם שהמצלמה תהיה טובה עד טובה מאוד ושאיכות הקלטת האודיו תהיה טובה (כמו באייפון 3 זה מעולה). שיהיה נוח פיזית לשימוש, ושיהיה נוח מבחינת חווית המשתמש והתאמה אישית (תפריטי הגדרות מפורטים ואפשרויות מגוונות וכו' וכו') דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי לדוגמה יכולת הרצת משחקים הערות נוספות : מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים, שיפעל מהר ושיהיה נעים ונוח לשימ…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by meirq,

שלום יש לי רעיון טוב לדעתי לאפליקציה ,ואני מעוניין בשותפים לפיתוח (שותפות ) פיתוח בשותפות מלאה - למי שמעוניין ויש לו את היכולת המתאימה אשמח ליצירת קשר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=52&products_id=561 מצאתי את זה באתר של ידע. המטען הזה תלוי איך שהוא בחיבור ל-USB? או שאפשר פשוט לחבר ישירות לשקע חשמל ולהטעין? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה? להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח? משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר) אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ? או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב? כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה תודה רבה, אריה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.