גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כנראה קונה פלא' חדש בשבוע הבא,ושמתי עין על MOTOROLA V3X,מה אתם אומרים עליו?ומה הבדל בינו לבין V3i התקציב שלי הוא סביבות 1000 שח,אז אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח *הדבר שהכי חשבו לי בפלא' זה מצלמה(לV3X יש 2MPX) וחיי הסוללה,ועדיף כמובן שיהיה קטן תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב כף יד משולב: -טלפון -GPS -סוללה חזקה -WIFI תקציב פתוח! לא אכפת לי אם הטלפון יהיה מורכב. העיקר שזה יהיה דגם טוב, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ולהיתקע עם מכשיר נאחס. אני מוכן לשמוע כל הצעה.. רק תציעו .. אבל אני מבקש שזה יהיה מחשב כף יד. תודה מראש , אני סומך על הדעה שלכם!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קראתי ברשת כל כך הרבה נתונים ותאריכי יציאה שונים שכבר התלבלבתי מתי הLG ייצא ? וכמה אתם מעריכים יעלה ? ואיזה מכשירים יגיעו באותה תקופה שלו עם תלת מימד שאפשר לשקול לקנייה ? הבנתי שיש HTC תלת מימד שעומד לצאת יחד עם הLG .
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי את הנוקיה 6230I וסלקום מאפשרת לי לשדרג בחינם לאחד מכמה טלפונים שהם הציעו לי. אני מעוניינת רק בנוקיה. אז הנה כמה אפשרויות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים (במיוחד אנשים שיש להם את המכשירים ומכירים אותם טוב) הסלולרי שאני הכי רוצה הוא הנוקיה 6500 CLASSIC ההצעות הנוספות הן: נוקיה 5610 נוקיה E71 נוקיה N95 (רק אם אני מדברת מעל 400 ש"ח זה שווה... מה שאני לא, ככה שאותו אני לא לוקחת) נוקיה 6500 סליידר תודה לעוזרים! מורן
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אתמול רכשתי את הדגם הנ"ל ורציתי להוסיף אליו את תחנת העגינה. מצאתי שני אתרים, האחד כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T והשני לא כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T, אבל המחיר בו יותר אטרקטיבי. 1 - מחיר מוזל: http://www.fre.co.il/pl_product~999999912698~39~91.htm 2 - מתאים לדגם שלי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8579 רציתי לשאול אם תחנת העגינה באתר עם המחיר המוזל תתאים בכל זאת לדגם ה-TF300T ולא רק TF300. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למען שמו באהבהיש לי נגן סנסה קליפ פלוס בנפח 4 ג'יגה ועד היום השתמשתי בו בכרטיס זיכרון של 16 ג'יגה. הוא מחזיק 8 שעות נגינה בתנאי ההגדרות האופטימליות של סנדיסק, ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לממש עליו את האחריות.ההתלבטות היא בין שלושה אופציות:1. להישאר עם הקליפ פלוס. יש לו רשמקול, והוא יותר נורמלי מהאופציות שקיימות כיום, אותן אקבל כמימוש האחריות.2. להחליף לקליפ ג'אם. הוא מגיע בנפח בודד של 8 ג'יגה, וככה ארוויח 4 ג'יגה נוספים.3. להחליף לקליפ ספורט. הוא מגיע עם אוזניות in-ear נורמליות שישמשו אותי בצורה טובה ברכיבה על האופניים.ושאלה נוספת- הנגנים החדשים יכולים לקרוא בצורה טובה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה?תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא ממש מבין גדול בפלאפונים אבל בדיוק יצא לי לשחק פה קצת עם אחד כזה שניפרץ והכל ....כלומר בכל מקום שיש Wi Fi הוא יכול להתחבר לאינטרנט... שאלות : 1 . תאילנד - כמה יעלה לי המכשיר ? בעברית ? ואיפה הכי זול ואמין לקנות 2 . יש Gps ?? כמו בנוקיה 90 החדש בילט אין ? ...ואם כן האם ניתן לשים מפות ישראל ...? 3 . מזו בעצם הפריצה הזו של Iphone ...זה אומר אינטרנט חינם בשירותי סלקום לדוגמא ? והכי חשוב !!!... לכמה זמן מספיקה הבטריה ? תודה לכם .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
U2 512 של IAUDIO או NANO 1G ? הננו עולה 700 וה U2 עולה 500 מה יותר עדיף ולמה? אל תציעו משהו של 2 או 4 ג'יגה כי אני לא צריך הרבה מקום.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, האפליקציה של פייסבוק (אנדרואיד) תמיד פתחה לי חלון ששאל אותי עם איזה אפליקציה אני רוצה לנגן את סרטוני הוידיאו- ואז הייתי בוחר להוריד את הוידיאו (עם מנהל ההורדות של ES) כדי לצפות בו מאוחר יותר, או לנגן את הוידיאו אם היה לי זמן. לפני כמה ימים (אולי שבוע) האפליקציה של פייסבוק התחילה לנגן לי את סרטונים מתוך האפליקציה בלי לשאול אותי כלום (אני מניח שהיא עברה עידכון- אפשרתי עדכונים אוטומטיים). איך אני יכול לחזור לכך שהוא מקפיץ לי חלון ששואל אותי מה אני מעדיף? אני מעוניין להמשיך להוריד סרטונים מסוימים- וגם אני לא אוהב כ"כ את הנגן של האפליקציה. חיפשתי אם יש הגדרה שאני יכול לשנות אבל לא מצאתי, אפילו חשבתי שבחרתי נגן דיפולטי בטעות ואיפסתי את כל ההגדרות של האפליקציות- אבל זה …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה. אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MP על איזה מכשיר כדאי ללכת?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גוגל ו-HTC לא ייצרו יחדיו מכשיר נקסוס מאז 2010, כאשר HTC לא ייצרה טאבלט כבר הרבה שנים - כעת כל זה הולך להשתנות לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9/
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מכשיר סלולרי מארה"ב מקרוב שמגיע לביקור, מכשיר של סאמסונג Samsung I9100 Galaxy S II http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php 1. אלו פרטים אני צריך לבדוק כדי שמכשיר זה יעבוד בארץ Open SIM מטען ל 220V 2. לגבי השפה עברית איך ניתן להוסיף את השפה העברית על מערכת האנדרואיד ? 3. האם המכשיר יוכל לעבוד על ה SIM הנוחכי שברשותי ללא צורך בהחלפת מספר ? (אוראנג'). איזה טיפים תוכלו לתת לי... תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש לאבא שלי צמיד כושר / שעון כושר. מהדברים שמודדים קצב לב, מספר צעדים, פרמטרים של שינה וכו'... האילוץ הוא שהאפליקציה שלו, על הטלפון, חייבת להיות עם ממשק בעברית כי אבא שלי קצת מתקשה עם אנגלית. האם יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. ברשותי טאבלט סיני Allwinner A31s 10.1" מריץ אנרואיד 4.4 KITKAT שאליו מחוברת מקלדת USB כזאת : http://tinyurl.com/o359zyz בהגדרות CZW USB KEYBORAD אין HEBREW מה ניתן לעשות בשביל להקליד מהמקלדת הפיזית ושיכתוב לי בעברית ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אצלי לדוגמא יש הגבלה ל-70 תווים להודעה. ב-HOWSTUFFWORKS מסבירים שזה תלוי בשפה, באנגלית אפשר לכתוב עד 160 תווים, בסינית עד 70 תווים. אבל אני דיי בטוח שבפלאפונים הקודמים שלי יכלתי לכתוב 160 תווים בעברית, אז איך פתאום במכשיר הנוכחי שלי (E65, אחד המעצבנים) אני יכול לכתוב רק 70 בעברית? זה בגלל תמיכה כלשהי בריבוי שפות או משהו בסגנון? אני יכול לבטל את זה איכשהו ולחזור ל-160 תווים? ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל מכוון שעברית זאת לא שפה יותר מידי פופולרית אז לא קיבלתי תשובה מתאימה לי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-