גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
גוגל ו-HTC לא ייצרו יחדיו מכשיר נקסוס מאז 2010, כאשר HTC לא ייצרה טאבלט כבר הרבה שנים - כעת כל זה הולך להשתנות לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9/
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר מספר לא מבוטל של הדלפות, HTC הכריזה היום על מכשיר הדגל החדש של החברה, ה-HTC One M9: מעבד עוצמתי, מצלמה חדשה ועיצוב יפייפה ומוכר לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%a4/
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. ברשותי טאבלט סיני Allwinner A31s 10.1" מריץ אנרואיד 4.4 KITKAT שאליו מחוברת מקלדת USB כזאת : http://tinyurl.com/o359zyz בהגדרות CZW USB KEYBORAD אין HEBREW מה ניתן לעשות בשביל להקליד מהמקלדת הפיזית ושיכתוב לי בעברית ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? אני יודע שהרזולוציה של המסך במייזו טובה יותר, הסאונד יותר טוב, והוא קומפקטי יותר. מצד שני מערכת הפעלה של אייפון טובה יותר,בעיקר בגלל המהירות. חחח אבל זה הכל, מה אתם חושבים? *אייפון פאנבויז - נא לא לקפוץ ולהתחיל לצעוק כמו ב FXP ש"אייפון הורגגגג את כל הפלאפונים!!!!!!!!!! " . לנמק. **אני לא מדבר על האייפון החדש אלא על ה3G , מה שהיה לפני החדש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למען שמו באהבהיש לי נגן סנסה קליפ פלוס בנפח 4 ג'יגה ועד היום השתמשתי בו בכרטיס זיכרון של 16 ג'יגה. הוא מחזיק 8 שעות נגינה בתנאי ההגדרות האופטימליות של סנדיסק, ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לממש עליו את האחריות.ההתלבטות היא בין שלושה אופציות:1. להישאר עם הקליפ פלוס. יש לו רשמקול, והוא יותר נורמלי מהאופציות שקיימות כיום, אותן אקבל כמימוש האחריות.2. להחליף לקליפ ג'אם. הוא מגיע בנפח בודד של 8 ג'יגה, וככה ארוויח 4 ג'יגה נוספים.3. להחליף לקליפ ספורט. הוא מגיע עם אוזניות in-ear נורמליות שישמשו אותי בצורה טובה ברכיבה על האופניים.ושאלה נוספת- הנגנים החדשים יכולים לקרוא בצורה טובה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה?תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם בנגני MP4 ? או שגם זה נחשב ג'נרי? סתם דוגמא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=490305
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני עורך סקר שוק כבר המון זמן לגבי נגן אודיו\וידאו. הפיצ'ר העיקרי בzen שמושך אותי אליו הוא יכולת ניגון divx וכדומה. היום הגיע לידי zen של חברי, ומאוד מאוד מאוד התקשתי לתפעל אותו, הוא לא נוח בשיט לעומת האיפוד שמאוד קל לתפעלו. גם שמתי לב שהוא מאוד שמן, עוד משהו שגורם לי לחשוב שוב לפני שאני קונה אותו. בנתיים אני חוזר שוב לחשוב על ipod 80gb, הרבה בגלל נוחות השימוש, משקל, ושטח איחסון. - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בחוסר נוחות בתפעול הZEN, ואם זה דבר שמתרגלים אליו? - ובכלל, אם למישהו יש מידע לגבי ipod שיתמוך שפורמטי וידאו שונים? תודה מראש Install
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במידה ואני מחפש נגן זול ואיכותי ומוכן להסתפק ב-512 מגה, ה-U10 ב-295 הינו הבחירה הטובה ביותר? ואם לא - אז מי עדיף? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
U2 512 של IAUDIO או NANO 1G ? הננו עולה 700 וה U2 עולה 500 מה יותר עדיף ולמה? אל תציעו משהו של 2 או 4 ג'יגה כי אני לא צריך הרבה מקום.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש חיקויים האם ההבדל בינהם הוא קריטי?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם. מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..) תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש מכשיר איכותי עד 300$. פתוח לכל האפשרויות בין 4-5.5 אינטצ'. מה שתכלס חשוב לי זו המצלמה ואיכות הבנייה והסוללה. רציתי להזמין oneplus one אבל היו לי בעיות אם מי שהיה אמור להביא לי אותו מארה"ב אז זה לא יצא. ראיתי שיש מלא חברות חדשות היום בשוק קראתי לא מעט כאן בפורומים אבל עדיין לא מצאתי את המכשיר שלי. חשוב לי: מצלמה, איכות כוללת טובה, סוללה טובה. לא חשוב לי: משחקים וביצועים. אשמח להמלצות והצעות. מה לגבי meizu mx4? אשמח לשמוע עליו ממישהו שמכיר
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש לאבא שלי צמיד כושר / שעון כושר. מהדברים שמודדים קצב לב, מספר צעדים, פרמטרים של שינה וכו'... האילוץ הוא שהאפליקציה שלו, על הטלפון, חייבת להיות עם ממשק בעברית כי אבא שלי קצת מתקשה עם אנגלית. האם יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כנראה קונה פלא' חדש בשבוע הבא,ושמתי עין על MOTOROLA V3X,מה אתם אומרים עליו?ומה הבדל בינו לבין V3i התקציב שלי הוא סביבות 1000 שח,אז אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח *הדבר שהכי חשבו לי בפלא' זה מצלמה(לV3X יש 2MPX) וחיי הסוללה,ועדיף כמובן שיהיה קטן תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה. אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MP על איזה מכשיר כדאי ללכת?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על Nokia Medallion ואם כן אז אולי אתם יכולים להגיד לי מתי זה מגיע לארץ?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-