עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Sepsis,

אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Zinger777,

היי, לפני כחצי שנה אבי רכש את הSGS2 ונאמר לו מהחנות שברגע שיצא הICS אז יהיה ניתן לשדרג בחינם אצלם ובמידה והוא עושה דירוג ידני/החלפת רום עצמאית אז האחריות מבוטלת. הICS יצא ויצרתי איתם קשר כדי לוודא שזה עדיין המצב והנציגה בתגובה אמרה שניתן לעשות זאת אבל שולחים את זה לחנות-מעבדה שלהם במקום אחר אז יקח יומיים-3, אלא אם כן מגיעים לשם ישירות ואז זה יקח איזה שעה. א. זה מאכזב על גבול ההטעייה/אי אמירת האמת המלאה, לדעתי. ב. הם טוענים שהתפריטים עדיין באנגלית, איך זה הגיוני? גוגל לא תירגמה את התפריטים עד הסוף? הנציגה אמרה שאין עברית בתפריטים לICS ולחברות הסלולר יש. אני כמעט 200% בטוח שאמרו שבICS יש עברית מלאה, איך זה הגיוני? תודה מראש, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by dragon772,

אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by tom892,

אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל... גרסת 30 GB... יש לי אפשרות להשיג 605 Archos יד שניה במצב טוב ב 800 שקל, כדאי ללכת על זה? איך הסוללות שלהם? תודה!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום וחג שמח לכולם!! הנושא הזה דיי מציק לי, אני אסביר. כשמבקשים המלצה לנגן MP3, רוב הזמן דורשים שהוא יתמוך בעברית, כלומר שיציג את השמות של השירים בעברית. עכשיו מה שמעצבן אותי זה שאני לא מסוגל להבין למה! למה זה כל כך חשוב? מקסימום שבמקסימום, לכתוב את שם השיר באותיות אנגליות או באנגלית. או שאולי יש עוד איזה סיבה שלא חשבתי עליה?? :

6. Started by alex542,

מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לאחר מספר לא מבוטל של הדלפות, HTC הכריזה היום על מכשיר הדגל החדש של החברה, ה-HTC One M9: מעבד עוצמתי, מצלמה חדשה ועיצוב יפייפה ומוכר לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%a4/

8. שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by דובי770,

הייי קיבלתי מתנה את הטאבלט הזה, אני רוצה לצרוב עליו גירסה שאוכל להתקין עליו אפליקציות משחקים וקינגסטון אופיס. כרגע החנות PLAY לא מאפשרת הורדת רוב האפליקציות. מה אוכל לעשות בו חוץ מיוטיוב? איך צורבים גירסא חדשה? אין לי שמץ של מושג בזה. בתודה מראש לפורום HWZONE המדהים. נ.ב. אני יודע שהטאבלט הזה הוא אחד הלא מומלצים, אבל אני כן רוצה להשתמש בו.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. כלומר אם אני שם עליו שירים עם שמות בעברית אני אראה ג'יבריש?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. זה המוצר: מחר אני קונה ממישו 200 שקל שווה בקרטון...? הבעיה העיקרית האם W850I תומך במוצר חיפשתיי בגוגל וזה מה שמצאתי מזה אומר?? http://www.morpethmobiles.co.uk/proddetail.asp?prod=MBS-100j%2FX2%2F

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מיני פיסי, חיברתי אותו לטלוויזיה, והתקנתי עליו את angry birds כדי לנסות לראות איך המשחק, כמובן חיברתי עכבר חוטי/אלחוטי לא ממש משנה, אך המשחק לא מגיב, קראתי קצת והבנתי כי העכבר מדמה מגע אך לא של אצבע (כי המגע של אצבע הרבה יותר רחב על המסך) ולכן אין תגובה. יש לציין שמחוץ למשחק הזה שאר האפליקציות עובדות (בינתיים) בסדר גמור. שאלתי היא, האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לדמות מגע רחב יותר? תודה תמיר

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Roger That,

אז הוכרז הכינוי מרשמלו. ולא כפי שציפו, לא יהיה מדובר באנדרואיד 5.2 אלא 6.0. אין עדיין פרטים על מה חדש. אך ממה שסמסונג חשפה אפשר לצפות לכמה דברים נחמדים. http://betanews.com/2015/08/16/infographic-samsung-shows-us-whats-new-in-android-marshmallow/ הדבר המרכזי שכבר מזמן היה צריך להגיע - ניתן להגדיר הרשאות מדויקות פר אפליקציה. יש גם גיבוי נתוני אפליקציה בענן גוגל. עד 25MB לכל אפליקציה. עוד כמה דברים, כגון תמיכה בקורא טביעת אצבע בחנות...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היום יש לי LG G3 והוא סבבה..אני סטודנט ורוב השימושים שלי הם צילום הרצאות. מידיי פעם פייסבוק אינסטגרם ושאר התוכנות בסגנון... לפעמים משחק במשחק או שניים לא יותר לכן חשוב לי סוללה, מצלמה אחורית ועמידות המכשיר (שיחזיק זמן) אני לא מתכוון לעדכן לו גירסה.הגעתי לנקודה שאני צריך לבחור גלקסי S8+ או S7 EDGE ההבדל במחיר הינו 600 ש"ח. מה דעתכם מה אתם הייתם קונים?? האם שווה לקנות את הS8 או שאפשר להסתפק בS7 ??? תודה לעוזרים!!

15. Started by JonyPony,

אני שוקל לקנות סטרימר. הדרישות: יכולת ניגון של קבצים בקידודי FULL HD למיניהם (MKV, H.264) יכולות אלחוט ניגון מקשיח נייד וDOK תמיכה בכתוביות בעברית חיבור HDMI קשיח פנימי אינו חובה. סכום - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. תודה מראש לעוזרים. נ.ב. - מראה אלגנטי - יתרון

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי רבותי. אני מחפש פלאפון חדש אחרי שהנוכחי שלי(ענתיקה של סמסונג) די מיצה את עצמו, ואני מסיים את התשלומים עליו עוד מעט. עכשיו, חשבתי לכיוון של סמארטפון, כי לדעתי הם מציעים יותר גמישות בשימוש ויספקו אותי עד ההחלפה הבאה(עוד 3-4 שנים). עכשיו, הדרישות העיקריות הם כאלו. מבחינת קישוריות זה מאוד חשוב. WIFI בגדר חובה, מצלמה אפשר לוותר, דור שלישי+, אינטרנט טוב עד כמה שאפשר לצפות מסלולרי(שמעתי שנוקיה הכי טובים פה), מיילים וכל העסק. בינתיים הE61i של נוקיה נראה מעולה(אגב, יש את ה I כבר בארץ?). אולי גם P990(למרות שהוא די מכוער) אני לא כזה מבין פה בתחום, אז תמליצו. מחיר לא להשתגע. 3K כגבול עליון.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by DUDEnamE,

אוקיי קיבלת תפלאפון הזה איך הוא בתור גלישה באינטרנט? קצת מוזיקה ממש בקטנה משחקים קלילם אפשר לצפות בו בסרטים?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Snake_Eater,

חברת לנובו הכריזה על Vibe Z2, סמארטפון ה-64 ביט הראשון שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/vibe-z2-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Galos,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי, כל פעם אחרי שמישהו משאיר לי הודעה קולית במשיבון (כלכך מעצבן! למה לא לשלוח SMS?) , אני מקבל פתאום גם SMS ממספר אנונימי (כלומר חסוי אני מניח, המכשיר מציג אותו כאנונימי) ללא תוכן. מה זה הדבר הזה, מישהו יודע? זה מעולם לא קרה לי בעבר, התחיל רק אחרי המעבר ל-desire s. אני באורנג'.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אוקיי אז ההתלבטות היא כזאת : Apple Ipod Classic (רגיל) ---------- Sony - Sony Walkman A Series (NWZ A865 Black) - http://ii.alatest.com/product/full/f/c/Sony-NWZ-A865-0.jpg או לחכות לגירסא החדשה שיצאה רק ביפן. - Sony Walkman Z Series (NWZ Z1000 Black) - http://www.f1cd.ru/d/9/65/19437/103/37913.jpg ---------- Creative Zen X-fi - http://connect.creativelabs.com/marcom/MP3%20Players/ZEN%20X-Fi/Product%20Images/ZEN%20X-Fi_TopRight.jpg או Creative Zen X-fi3 - http://images.pricerunner.com/product/1295x1242/304960531/Creative-Zen-X-Fi3-8GB.jpg מה שמעניין אותי זה האיכות שמע. מה כדאי לי לבחור ? אם יש לכם המלצות אחרות לנגנים טובים אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Rinor81,

אהלן חברים, ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע, המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר: לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה? אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by shaks,

יש לי מכשיר גלקסי S3 I9300 שנקנה באייבורי (מיובא ע"י שיאקום). אני רוצה לנצל אחריות של המכשיר ולכן אני אצטרך להחזיר את הרקוברי והקרנל הרשמיים, מאיפה אני יכול להוריד אותם? ועוד שאלה, יש לי קרנל של SIYAH עם DUALBOOT הראשון זה הרום הרשמי והשני זה CM. איך אני מחזיר את המכשיר למצב שרק הרום הראשון נמצא בו.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by NightElf,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הנגן סאןדיסק שלי כי אני לא מרוצה מאופן הניהול התיקיות שלו וסתם בגלל שהוא מכוער דיי התלהבתי מננו אייפוד 4 ג'יגה שעולה 900 ש"ח אבל ראיתי שיש איפוד 30 ג'יגה ב-1200 ש"ח... אז אם כבר - אז כבר... האם כדאי להשקיע את הסכום והאם הגודל הפיזי בין השניים משמעותי תודה נ.ב אם מישהו מכיר מחירים יותר זולים שיתן הצעות...

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.