עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה. התקציב די גמיש לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך. אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות. בעיקר מכוונת למכשיר משתלם. חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים. כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר. אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד... בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shark1011,

אהלן, אני רוצה לרכוש את המכשיר של HTC - EVO 3D... על פרטי המכשיר רשום [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]GSM 850/900/1800/1900 האם זה יתאים לעבוד עם הרשתות בארץ? אם לא מה צריך לחפש?? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by DJ Luminus,

היום קיבלתי iPod עם זיכרון בגודל 8GB, אבל קיימת בעיה אחת - איך מעבירים לתוכו שירים? עד עכשיו השתמשתי במכשירי MP3 רגילים ומעולם לא יצא לי להתנסות ב-iPod.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. כן כותרת מדברת על עצמה, למה לאזזל טאבלט עם מודם 3G נופל בהגדרה של סלולרי?, יש לי בן דוד ששבוע הבה נוסע לאילת, תכננתי על NEXUS 7 3G, חישבתי הכל ונראה ש KSP לא ממש מרוויחה עליו הרבה, לפי : http://shoparound.co.il/tax_calc.php, אבל קודם כל למה באמת הוא נחשב טלפון סלולרי? VIBER לדוגמה כן יכול לעבוד על גבי רשת 3G אבל השימוש ב DATA,זה כלל לא שיחה קולית רגילה, יש איזה דיון על זה? איזה הפרדה בעתיד? זוכר לי איזה סיפור אם סאני תקשורת והתיקרות ומכס, אתם ממליצים לקנות אותו ב1500? או לחקות להכרזה שהעולי תהיה בחודש הזה? חבר נוסף יהיה באילת ביוני, אבל האם עד אז עוד יהיה ניתן להשיג אותו? יש לי כבר תחנת עגינה מקורית בשבילו, נרתיק איכותי מעור בדרך, לדעתכם המחיר ירד מתחת ל1500? ואם כן, לכמ…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by shaks,

יש לי מכשיר גלקסי S3 I9300 שנקנה באייבורי (מיובא ע"י שיאקום). אני רוצה לנצל אחריות של המכשיר ולכן אני אצטרך להחזיר את הרקוברי והקרנל הרשמיים, מאיפה אני יכול להוריד אותם? ועוד שאלה, יש לי קרנל של SIYAH עם DUALBOOT הראשון זה הרום הרשמי והשני זה CM. איך אני מחזיר את המכשיר למצב שרק הרום הראשון נמצא בו.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. חשוב שמי שעונה התנסה בעבר בעצמו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by shapiranir2,

שלום, בחיפושיי אחר דרך לשדר את מסך המחשב שנמצא בחדר לטלוויזיה בסלון נתקלתי במספר פתרונות. ההגיוני שבהם היה משדר hdmi שאמור לשכפל את מסך המחשב לטלוויזיה. מצאתי אחד שעולה 200 שח http://www.usbid.co.il/product5936.aspx ואחד שעולה 2700 http://www.no-risk.co.il/mobile/product.asp?Pid=F7D4515&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=19 יש עוד מלא אופציות ב ebay... מישהו יכול להמליץ? לעשות סדר? אני עובד עם win7. תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, מחפש לאבי סמארטפון קומפקטי ופרקטי בלא יותר מ- 1K ש"ח. שתהיה מצלמה בסיסית ובגדול זהוא, יריץ אפליקציות של חדשות פה ושם. עד כה הוא התנסה עם טלפון סיני די חזק אבל עם פגמים מתסכלים כמו ריסטים וחיוג לא רצוני פתאום. לא כל כך מכיר את עולם המיני של הפלפונים אבל הבנתי שהוא די עשיר: galaxy mini, galaxy young ועוד. מה המלצתכם?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by yaela10,

שלום לחברי הפורום רכשתי מחשב לנובו "C740 14 יוגה. המסך של המחשב מאד מבריק ויוצר השתפות, למרות שנאמר ונכתב שזה מסך מט אנטי גלוס. אני מעוניינת לרכוש מגן מסך אנטי גלוס - הדגם הזה-- https://www.ebay.com/itm/223909519778 מה דעתכם? האם מישו הדביק מגן מסך על המחשב? תודה יעל

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. זה פשוט מדהים, נראה שהעולם הולך על מסכי touchscreen , והשילוב של זה בסוללרי זה פשוט מדהים http://blog.scifi.com/tech/archives/2006/10/03/black_box_phone.html

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. היי חבר'ה! יש לי את הנוקיה 6230I וסלקום מאפשרת לי לשדרג בחינם לאחד מכמה טלפונים שהם הציעו לי. אני מעוניינת רק בנוקיה. אז הנה כמה אפשרויות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים (במיוחד אנשים שיש להם את המכשירים ומכירים אותם טוב) הסלולרי שאני הכי רוצה הוא הנוקיה 6500 CLASSIC ההצעות הנוספות הן: נוקיה 5610 נוקיה E71 נוקיה N95 (רק אם אני מדברת מעל 400 ש"ח זה שווה... מה שאני לא, ככה שאותו אני לא לוקחת) נוקיה 6500 סליידר תודה לעוזרים! מורן

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by DimRah,

היי, אתמול רכשתי את הדגם הנ"ל ורציתי להוסיף אליו את תחנת העגינה. מצאתי שני אתרים, האחד כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T והשני לא כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T, אבל המחיר בו יותר אטרקטיבי. 1 - מחיר מוזל: http://www.fre.co.il/pl_product~999999912698~39~91.htm 2 - מתאים לדגם שלי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8579 רציתי לשאול אם תחנת העגינה באתר עם המחיר המוזל תתאים בכל זאת לדגם ה-TF300T ולא רק TF300. תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. לא ממש מבין גדול בפלאפונים אבל בדיוק יצא לי לשחק פה קצת עם אחד כזה שניפרץ והכל ....כלומר בכל מקום שיש Wi Fi הוא יכול להתחבר לאינטרנט... שאלות : 1 . תאילנד - כמה יעלה לי המכשיר ? בעברית ? ואיפה הכי זול ואמין לקנות 2 . יש Gps ?? כמו בנוקיה 90 החדש בילט אין ? ...ואם כן האם ניתן לשים מפות ישראל ...? 3 . מזו בעצם הפריצה הזו של Iphone ...זה אומר אינטרנט חינם בשירותי סלקום לדוגמא ? והכי חשוב !!!... לכמה זמן מספיקה הבטריה ? תודה לכם .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום, האפליקציה של פייסבוק (אנדרואיד) תמיד פתחה לי חלון ששאל אותי עם איזה אפליקציה אני רוצה לנגן את סרטוני הוידיאו- ואז הייתי בוחר להוריד את הוידיאו (עם מנהל ההורדות של ES) כדי לצפות בו מאוחר יותר, או לנגן את הוידיאו אם היה לי זמן. לפני כמה ימים (אולי שבוע) האפליקציה של פייסבוק התחילה לנגן לי את סרטונים מתוך האפליקציה בלי לשאול אותי כלום (אני מניח שהיא עברה עידכון- אפשרתי עדכונים אוטומטיים). איך אני יכול לחזור לכך שהוא מקפיץ לי חלון ששואל אותי מה אני מעדיף? אני מעוניין להמשיך להוריד סרטונים מסוימים- וגם אני לא אוהב כ"כ את הנגן של האפליקציה. חיפשתי אם יש הגדרה שאני יכול לשנות אבל לא מצאתי, אפילו חשבתי שבחרתי נגן דיפולטי בטעות ואיפסתי את כל ההגדרות של האפליקציות- אבל זה …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by 1stcowgirl,

שלום. יש לי GALAXY S5 G900F והצורך שלי הוא להגדיל את הנפח הפנימי של הסלולאר. מערכת הפעלה 6.0.1 אז יש לנו INTERNAL שזה נפח פנימי ויש לנו EXTERNAL שזה נפח חיצוני של כרטיס ה SD. הצורך שלי הוא להעביר קבצי DATA + OBB על גבי כרטיס ה SD. אז נכון לרגע זה נתן להעביר אפליקציות אל הSD אבל רק את ההתקנה שלהן, את קבצי ה DATA וה OBB הגדולים לא ניתן להעביר. ראיתי שעם מעכרכת הפעלה 6.0.0 ניתן לפרמט את כרטיס ה SD בתור INTERNAL STORAGE וכך לתת לאפליקציות יותר שטח פעולה. אולם, במערכת הפעלה 6.0.1 , סמסונג ביטלו את האפשרות הזו. כמובן שאני ROOTED. ניסיתי כל מיני אפליקציות שעבדו בעבר כגון LINK2SD או APP2SD ואפילו את ROOT ESSENTIALS אבל אף אחת לא א…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by taurus007,

אני קראתי ברשת כל כך הרבה נתונים ותאריכי יציאה שונים שכבר התלבלבתי מתי הLG ייצא ? וכמה אתם מעריכים יעלה ? ואיזה מכשירים יגיעו באותה תקופה שלו עם תלת מימד שאפשר לשקול לקנייה ? הבנתי שיש HTC תלת מימד שעומד לצאת יחד עם הLG .

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by yaniv_z,

ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אם הכל ילך כשורה אני אמור לקבל ביום ראשון הקרוב את המכשיר הסלולרי XOLO X900 המבוסס על הצ'יפ של אינטל. המפרט המלא נמצא כאן: http://www.xolo.in/xolo-x900-specifications המכשיר נמכר בהודו בלבד במחיר של סביבות 400$ (סלולר דומה נמכר ע"י אוראנג' בבריטניה במחיר של כ-300$ - Orange San Diego). המכשיר יחליף את מכשיר ה-Google Nexus S שיש ברשותי היום (ושמרגיש לי כבר איטי בטירוף). מכיוון שלא מצאתי אף שרשור בפורום הזה בקשר למכשיר הנ"ל אשמח לענות על שאלות או להריץ בדיקות למי שמעוניין ביותר פרטים (ואולי גם אני אלמד משהו מכל העניין )

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by barbone,

אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אהלן הבעיה בכותרת בעקרון איך מתקנים את הדבר המעצבן הזה? הורדתי כתוביות מהמחשב ל HD שמתי את הסרט - כתוביות בג'יבריש הורדתי דרך ה BOXEE כתוביות "נתמכות" - הכל בג'יבריש גם או שלא רואים בכלל כתוביות. איך מסדרים את זה? המכשיר מקורי לגמרי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by jacob300,

יש לי הזדמנות לרכוש מכשיר סלולרי מארה"ב מקרוב שמגיע לביקור, מכשיר של סאמסונג Samsung I9100 Galaxy S II http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php 1. אלו פרטים אני צריך לבדוק כדי שמכשיר זה יעבוד בארץ Open SIM מטען ל 220V 2. לגבי השפה עברית איך ניתן להוסיף את השפה העברית על מערכת האנדרואיד ? 3. האם המכשיר יוכל לעבוד על ה SIM הנוחכי שברשותי ללא צורך בהחלפת מספר ? (אוראנג'). איזה טיפים תוכלו לתת לי... תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים