גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הקבצים על דיסק או לקנות אותם על דיסק וככה בכל פעם שהבטרייה תיגמר והעברית מהפאלם תמחק, אני אוכל לעדכן אותו מחדש. מאיפה רוכשים קבצי עברית?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר אייפון 4 שנקנה ברשת סלקום שבה אני נמצא כרגע, אני מעוניין להתנייד ורציתי לוודא שאכן אוכל לעבור להוט בלי בעיות. משיטוט ברשת הבנתי שיש לא מעט בעיות: - הבנתי שלהרבה אנשים קיימת בעיית קליטה בהוט מובייל בעיקר בגלל חוסר תמיכה של המכשיר שלהם, מה לגבי המכשיר שלי? - בעייה של חיסול הבטרייה של המכשיר בשל roaming קבוע שהמכשיר עושה כאשר מדלג בין רשתות.. או משהו כזה, זה נכון? - אי תמיכה בIMESSAGE ושליחת mms ? בעיות אלו הן בעיות כתוצאה של חבלי לידה של החברה או שעדיין קיימות ? האם קיימות בעיות נוספות שכדאי לי להיות מודע אליהן? האם אכן אוכל לעשות מעבר חלק מסלקום להוט? בן.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הי, יש לי טאבלט Blaupunkt 32GB דגם BP-6010. המצלמה הקדמית שלו גרועה מאוד (0.3m) ואי אפשר להשתמש בה לשיחות זום. האם יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית? לטאבלט יש חיבור בלוטוס עבור מקלדת אלחוטית. האם אפשר להשתמש בחיבור גם למצלמה? יש גם כניסת מיקרו usb. האם אפשר לחבר מתאם USB to Micro USB, ולחבר את מצלמת האינטרנט ל USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
השאלה האמיתית היא איך לבטל את המיקרופון המובנה בסמארטפון מבלי לכבות אותו לגמרי ? לשם ההגנה על הפרטיות אני נוהג לשים כיסוי על המצלמה האחורית והקידמית אולם במקרה של המיקרופון המובנה ,כיסוי שלו לא אפקטיבי באותה מידה . חיפשתי בהגדרות היכן ניתן לחסום את המיקרופון אולם לא מצאתי .
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר IRIVER H10 של 20G, אני יצרתי לי רשימות שירים בWIN MEDIA PLAYER ואני מנסה את הרשימות הללו להכניס לתוך המכשיר אך ללא הצלחה. אם אני יוצר תקייה בIRIVER עם שמה של רשימת השירים שיש לי בMEDIA PLAYER אזי במכשיר היא נוצרת תחת התקייה המובנת BROWES, ואליה איני מצליח להכניס את השירים הרצויים לי, אל הספרייה של MUSIC אני אומנם יכול להיכנס אך ליצר בה תיקייה איני יכול כי בMEDIA PLAYER אני לא רואה את כל התתי ספריות שאני רואה ( תחתMUSIC) כאשר אני עובד עם ה IRIVER H10, ברצוני לייצר תקיות/ רשימות שירים שיהיו בתוך הספרייה MY PLAY LIST אשר קיימת בתוך התקייה המובנת MUSIC שיש בIRIVER H10 אל תוך תקייה/רשימת שירים שיצרתי אני רוצה להכניס את כל השירים הרלוונטים שיש לי בMEDIA P…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך למעזר תוכנה ?! יש לי N95 8 gb
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי GPS של QUE N430 עליו יש IGO8, ועל הכרטיס זיכרון כתוב שהמפות הם מ10/08. איך אפשר לעדכן למפות הכי חדשות? חיפשתי באתר של IGO והם נותנים שם עדכון לבעלי מפות יותר חדשות ממה שיש לי ולגבי מה שיש לי לא כתוב שם שום דבר. אז מישהו יודע איך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי Xperia X10. כשקיבלתי אותו עשיתי סנכרון לגי'מייל. קורה לי שאני מתחבר לרשת WIFI אז אני מתחיל לקבל הודעות מאנשי קשר בג'ימייל בלי קשר לכלום וזה מעצבן. אני הולך להגדרות, חשבונות, ויש שם את החשבון בג'ימייל וכשאני לוחץ להסיר אותו, הוא כותב לי: "חשבון זה נדרש על ידי כמה ישומים. תוכל להסיר אותו רק על ידי איפוס הטלפון לברירות המחדל של היצרן (פעולה זו תמחק את כל הנתונים האישיים שלך). אני לא רוצה לאפס את הפלאפון, לא יודע בדיוק מה זה ימחוק לי, אני רק רוצה להסיר את חשבון הג'ימייל ואני אתחבר לאימייל דרך התוכנה הרגילה של האימייל. יש מצב אולי להיות במצב של "Appear Offline" אולי? בג'ימייל במחשב ראיתי שיש אבל לא מוצא את זה בפלאפון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. אני עומד למכור את המכשיר וחשוב לי שכל הנתונים עליו יימחקו בלי אפשרות שחזור. האם factory reset יעשה את העבודה או שעלי להשתמש במשהו אחר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי SAMUNG SGH I600 אין לי מושג מה לעשות עם הורדות שהן JAR וJAD להעביר לפלאפון להתקין איך שהוא?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות די סטנדרטיות כמו שלו SONY וכו' וכעבור חצי שנה ויותר הם נדפקות לי שאני שומע רק באחת האוזניות עכשיו אני ידוע שמה שקורה זה במשך הזמן נימתך החוט מבפנים עד שנוצר ניתוק עכשיו כמה שאני מנסה לשמור עליהם כמו לא למתוח את החוטים כאלה כלום לא עוזר יש המלצה על חברה טובה שיש לה אוזניות עמידות אני ידודע אוזניות שבאוזניות לא כפתור זה לא שכיח כי הם יותר עמידות
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
חיפשתי איך לעשות את זה מספר שעות ולא מצאתי. אני צריך דרך לגרור את התמונות בגלריה לפי סדר מסויים. בדיוק כמו בווינדוס ואייפד. להיכנס לגלריה ללחוץ לחיצה ארוכה על אחת התמונות ובתוך אותו אלבום ואותו תיקייה להזיז את התמונה למיקום אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. איך לשנות את מסך הנעילה שסלקום שמו (טפט) לזה של האנדרואיד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המכשיר נקנה בחו"ל ואני רוצה לגייר אותו למערכת הפעלה מלאה בעברית. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 7.3k צפיות
-
-
שלום אני עם אנדרואיד 4.2.1, ויש משהו ממש לא נוח שאני לא מצליח לפתור: אני מדבר עם בן אדם בטלפון, ואז כשהשיחה מסתיימת, אני מרחיק את הטלפון מהאוזן, ורוצה ללחוץ End, אבל המסך שחור לגמרי, בגלל ה-Proximity Sensor, אז אין לי את האפשרות ללחוץ End. ואני צריך לחכות 2-3 שניות, עד שהמסך חוזר לעבוד שוב, ורק אז אפשר ללחוץ End. מאד מאד לא נוח! מישהו יודע איך מבטלים את ה-Proximty Sensor? תודה רבה card
-
- 169 תגובות
- 48k צפיות
- 1 follower
-