גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה ליקנות פלאפון חדש. חשוב לי שהיה בו 3 דברים נגן MP3 טוב, אינטרנט איכותי וזמן סוללה ארוך יחסית. אתם יכולים להמליץ על פלאפונים שמקיים את 3 התכונות האלא כמובן עדיף הכי זול שאפשר. כמו כן עדיף שהוא יהיה דור 3 ועם מצלמה טובה אבל זה פחות חשוב לי. אני יכול לקנות את הפלאפון מארה"ב או דרך EBAY (אם זה יותר זול שם) אז זה לא חייב להיות פלאפון שנמצא בארץ. תודה מראש על העזרה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתונים עדכניים מגלים לנו שהצפוי כבר קרה: הטאבלטים האולטרה זולים שנמכרים בכל פינה כבר מהווים את החלק הארי של השוק, על חשבונן של אפל, סמסונג וחברותיהן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות לגבי הגלקסי: 1. איך אני מעביר S.M.S הודעה (forward) שקיבלתי למישהו אחר 2. איך אני בוחר צליל התראה תזכורת ללפגישה לא מצלצולי ברירת המחדל של הטלפון- ואיך אני מאריך אותם שיהיה יותר מצלצול אחד. כי לפעמים אני לא שומע את ההתראה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש כזה דבר, זה ממש יעזור לי, שאני מפעיל, מתחיל לרוץ וזה סופר לי מהירות ממוצעת/כמה ק"מ עברתי/ וכדומה יש לי SGS אם זה משנה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
- multipoint - חובה. - חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד). - עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה. - מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המערכת החדשה של מיקרוסופט עשויה להפיח חיים חדשים בטאבלטים צנועים המבוססים על שבבי אטום, וה-Chuwi Vi10 הוא דוגמה טובה לכך לכתבה: http://hwzone.co.il/חלונות-10-כבר-כאן-זה-הזמן-לרכוש-טאבלט-מוז/
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא פריצה, וזה לא המקום שלי. חשוב לציין. מי שקנה מכשיר GoPhone יש אפשרות חוץ מלמכור לחלקים!! יש בירושלים מקום שמצאתי אחרי הרבה חיפושים והוא משיג קודים ***מקוריים*** מAT&T. לפרטים נא לפנות בפרטי או בפייסבוק Ygarr MK. מביא את זה כשירות לציבור.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב: אשמח לתשובה מהירה בנושא, קישור למוצר: לחץ כאן האם הנייד הנ"ל תומך בהוט מובייל, אם לא באיזה מכשירים הוא תומך? תודה מראש אביחי. נ.ב. אשמח להסבר בקצרה על תדרים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.phonegg.com/compare/23/Sony-Ericsson-C902-vs-Sony-Ericsson-W902.html - ביקורת בסה"כ שני המכשירים לגמריי אותו דבר חוץ מהדברים הבאים: למרות שרשום שלC902I יש 2.2" מסך, יש לו למעשה פחות מזה, האייקונים של המצלמה תופסים גודל ולמעשה - יש לו מסך יותר קטן משל הW. נאמר שיש לו יותר אופציות למצלמה - מה שאי אפשר לדעת, אי אפשר לדעת אם האופציות האלה אותן אופציות פשוט שהן בW באפשרויות ובC הן פשוט במסך עם נגיעה. לW יש סאונד יותר טוב וגירסאת 3.0 WALKMAN עם אופציות כמו SENSE ME משהו כזה ו3D מוזיקה, לC אין את האופציות האלה נראה לי שיש לו את ה3.0 WALKMNA אבל אין לו 3D. המצלמה של שניהן 5MP. וזהו =] תעשו את הבחירה לדעתכם.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש המלצה לסמראטפון שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. ההתלבטות כרגע היא בין Moto X ו Nexus 5. אני אשמח לעוד המצלות בנושא. הדברים הכי חשובים לי: סוללה חזקה וממשק מינימליסטי וללא לאגים. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות מכשיר זול אבל באיכות סבירה עד טובה. שמעתי ביקורות טובות על מכשירים של חברת THL, במיוחד ה-W100, W200 וה-W11. מישהו מכיר? למשיהו יצא להתנסות בהם ויודע להגיד לי האם הם באמת טובים ביחס למחיר הנמוך שלהם? ועד כמה זה בטוח להזמין אותם מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול חסמו אותי בוואטסאפ לצמיתות יש מישהו שיודע איך לשחרר חסימה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר גאדג'ט שכזה, שבאמצעותו אפשר להפוך את הלפטופ גם לטלפון סלולרי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל... גרסת 30 GB... יש לי אפשרות להשיג 605 Archos יד שניה במצב טוב ב 800 שקל, כדאי ללכת על זה? איך הסוללות שלהם? תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מניח שכולם מכירים את האמא הזאת שיש לה מכשיר אלקטרוני חכם שהיא לא ממש יודעת איך להשתמש בו... אמא שלי כזו. אחת לחודש בערך, אמא שלי תופסת אותי בתלונות שיש לה פרסומות קופצות בטאבלט שלה. יש לה טאבלט voyo x7 (אחת המציאות הסיניות שהזמינו עבורה- טאבלט מצוין למחיר 8 ליבות ורץ חלק גם עם הפרסומות). כל פעם אני מוצא שיש לה מלא אפליקציות מפוקפקות שאני מסיר, אני מאפס הגדרות וכו'. ואז הכל רץ כמו שצריך עד לפעם הבאה. הרבה פעמים אלו אותם אפליקציות (free WiFi, privacy guard, phone clean booster) אבל אמא שלי טוענת שלא היא מתקינה אותם (אף אחד אחר לא משתמש לה בטאבלט). עכשיו אני לא יודע אם לקחת אותה ברצינות או לא- כי אני לא בטוח שהיא יודעת מה היא עושה. אז מה שאני שואל הוא אם יש דרך ל: א) ל…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום למומחים יש לי גלקסי S8, בגרסת אנדרואיד הקודמת, היתה באפקליקציית ההודעות אפשרות לחסימת ביטויים ולא רק מספרים... מאז העדכון גרסה האחרון לאנדרואיד 9, אפליקציית ההודעות גם קיבלה עדכון "מעצבן" וכעת אי אפשר לחסום ביטויים, אלא רק מספרים. יש למישהו רעיון איך אפשר לחזור לגרסת אפליקציית הודעות ישנה? ממש מבאס. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזה לשדרוג הפלאפון הישן שלי. הפלאפון שחמדתי בו בעבר הוא הנוט 4, בעיקר בגלל המסך הגדול והאיכותי, הבטרייה הנשלפת, הרחבת הזיכרון הזולה וכו'. אך הזמנים השתנו קצת והגיעו מתחרים חדשים מאז שהוא יצא לשוק, רציתי לשאול האם הנוט 4 היום במחיר של 3700 ש"ח עדיין נחשב לקנייה טובה בהתחשב בסיבות הנ"ל? במיוחד לאחר ששמעתי שהגלקסי 6 יעלה 4K+ ואשר הוא מכיל חסרונות בדברים שציינתי. כמו כן אני פתוח להצעות שונות גם מחברות אחרות כמובן. חשובה לי גם המצלמה, תמיכה של הקהילה ברומים, טעינה מהירה וכו'... נ.ב איזה דגם הכי מומלץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי כמה סרטונים מעפנים ביוטיוב שמבדרים שם בהודית או פורטוגזית. רואים שה-OTG עובד עם הטלפון שלי. מחברים אליו כל מיני כונני USB ואפילו עכבר אלחוטי והכל עובד. לא מראים אבל איך הגיעו לזה. אצלי לא עובד כלום. מדדי את המתח שיוצא לי מה-USB-C. אין מתח. ברור אז למה הטלפון לא יכול לזהות התקנים חיצוניים. לא מצאתי כלום בהגדרות. בפורום של הטלפון שלי יש את הת'רד הזה: https://forum.xda-developers.com/mi-a3/help/xiaomi-mi-a3-otg-capable-t3973121 התשובה ממש "עוזרת". אני לא רשום שם ואין לי כוח להירשם בשבלי לשאול, במיוחד אם "אין מצב". אבל אם מישהו יגיד לי פה ש-"יש מצב" אני אשקיע את הזמן, למרות שהייתי מעדיף לקבל את הכוונה פה. אם בשביל להפעיל OTG בטלפון שלי צר…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-