עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Boris_yo,

אני צריך עדשות בין היתר מאקרו לנקסוס 4 סמארטפון אבל יש מספר אופציות ואני לא יודע מה יותר טוב: 1. 4 ב-1 2. 3 ב-1 בראשון מדביקים טבעת שתחזיק עדשה ובשני שמים קליפס. מה יותר טוב? אני רואה שקליפס למרות נוח ולא מצריך הורדה של כיסוי, ייתכן מרווח קצר בין תושבת של קליפס לעדשה כי בראשון עדשה תהיה צמודה?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by erezo,

שכחתי איפה נמצאת האופציה כשמסירים אפליקצייה כלשהי שלא ישמור את הנתונים כך שלאחר התקנה מחדש זה יהיה כמו במחשבים - התקנה נקייה לגמרי. אני רוצה להתקין שוב פעם את ה WAZE כי התחיל לקרוס לי, אז אני רוצה להסיר אותו לחלוטין ולמחוק את הנתונים ואז להתקין שוב.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by guyby,

אני מעוניין לקנות טאבלט (IPAD או כל אחד אחר) או מחשב נייד. העולם מתקדם והנוחות של מכשיר מגע זה מצויין, אבל אני מנסה לחשוב על עוד שימושים לטאבלט ולא מוצא. אני צריך לדוגמא עבודה על יישומי אופיס, חיבור המכשיר לטלויזיה ע"י HDMI, צפיה בסרטים ןכמובן גלישה באינטרנט. השאלה אם כדאי להשקיע בלפטופ שאני מעריך שיחזיק שנתיים שלוש גג או לרכוש טאבלט, אם הוא מספיק לשימושים אלו?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

- multipoint - חובה. - חשוב שימכר בארץ (נושא האחריות חשוב לי מאוד). - עדיפות גבוהה לאוזניה כמה שיותר קטנה וכמה שיותר קלילה. - מבחינת מחיר, איזור ה-300 ש"ח, אפשרי לחרוג אם זה ממש מחייב. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by NightElf,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הנגן סאןדיסק שלי כי אני לא מרוצה מאופן הניהול התיקיות שלו וסתם בגלל שהוא מכוער דיי התלהבתי מננו אייפוד 4 ג'יגה שעולה 900 ש"ח אבל ראיתי שיש איפוד 30 ג'יגה ב-1200 ש"ח... אז אם כבר - אז כבר... האם כדאי להשקיע את הסכום והאם הגודל הפיזי בין השניים משמעותי תודה נ.ב אם מישהו מכיר מחירים יותר זולים שיתן הצעות...

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ngc224,

היי לפעמים כשעושים חיפוש של WIFI יש רשתות אם עיגול וחצים ליד, מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Biatch,

יש הבדלים ברמקול ?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. פרטים ראשונים נחשפים אודות סמארטפון ה-Redmi Pro 2, שמסתמן כשינוי ושיפור משמעותיים לעומת קודמו לכתבה

9. Started by eliom,

שלום. יש לי טאבלט עם תמיכה בחיבור כבל otg לחיבור מתאם 3g. ויש לי כרטיס מיקרו sim שאני רוצה לחבר למתאם. ויש לציין שזה טאבלט חלונות 8. איזה בדיוק מתאם אני צריך שמתאים לטאבלט שלי?. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, הגיע הזה לשדרוג הפלאפון הישן שלי. הפלאפון שחמדתי בו בעבר הוא הנוט 4, בעיקר בגלל המסך הגדול והאיכותי, הבטרייה הנשלפת, הרחבת הזיכרון הזולה וכו'. אך הזמנים השתנו קצת והגיעו מתחרים חדשים מאז שהוא יצא לשוק, רציתי לשאול האם הנוט 4 היום במחיר של 3700 ש"ח עדיין נחשב לקנייה טובה בהתחשב בסיבות הנ"ל? במיוחד לאחר ששמעתי שהגלקסי 6 יעלה 4K+ ואשר הוא מכיל חסרונות בדברים שציינתי. כמו כן אני פתוח להצעות שונות גם מחברות אחרות כמובן. חשובה לי גם המצלמה, תמיכה של הקהילה ברומים, טעינה מהירה וכו'... נ.ב איזה דגם הכי מומלץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by yaela10,

שלום לחברי הפורום רכשתי מחשב לנובו "C740 14 יוגה. המסך של המחשב מאד מבריק ויוצר השתפות, למרות שנאמר ונכתב שזה מסך מט אנטי גלוס. אני מעוניינת לרכוש מגן מסך אנטי גלוס - הדגם הזה-- https://www.ebay.com/itm/223909519778 מה דעתכם? האם מישו הדביק מגן מסך על המחשב? תודה יעל

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. תקציב : 1500 חריגה : 800 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : היום-מחר-מחרתיים מפעילה סלולרית : כרגע "רמי לוי", יש כוונה לעבור בקרוב ל"יו פון" \ "012 מובייל" דברים הכרחיים במכשיר : חשוב לי שהמכשיר ימשיך להיות רלוונטי לכמה שנים טובות ושלא יחזור אצלי מצב ששנתיים אחרי רכישת מכשיר הוא כבר לא תומך ב90% מהאפליקציות. חשוב לי גם שהמצלמה תהיה טובה עד טובה מאוד ושאיכות הקלטת האודיו תהיה טובה (כמו באייפון 3 זה מעולה). שיהיה נוח פיזית לשימוש, ושיהיה נוח מבחינת חווית המשתמש והתאמה אישית (תפריטי הגדרות מפורטים ואפשרויות מגוונות וכו' וכו') דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי לדוגמה יכולת הרצת משחקים הערות נוספות : מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים, שיפעל מהר ושיהיה נעים ונוח לשימ…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by maormaor,

שלום לכולם, נפתחה קבוצה חדשה שדרכה ניתן לקבל עדכונים שוטפים על המכשיר וגם כשהמכשיר ישווק בארץ תוכלו לשאול שאלות על כל דבר שרק תרצו אז בלי יותר מדיי בלבולי מוח מיותרים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה ולהוסיף את החברים שלכם. שבעוד חודשיים ברגע השיווק של המכשיר נהיה קהילה גדולה יותר.. קישור: https://www.facebook.com/groups/1425422947755107/

14. דרישות: 1. קטן יחסית אבל לא מיניאטורה. 2. תומך בלוטות' לסינכרון עם המחשב. 3. לא יקר (עד 1500 ש"ח אני מניח) 4. רצוי בעל מצלמה טובה - 2MP לפחות. 5. עמיד יחסית 6. פשוט להפעלה וזריז בלי יותר מדי תחכום (לא סימביאן). 7. ספיקר טוב. 8. רצוי לא דור 3, אלא אם אין ברירה. אשמח לחוות דעת על ה-Z610 או על מכשירים אחרים שיתאימו כאן. האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות? רוב תודות גונן. http://www.mobilegyan.com/images/sonyericssonz610.jpg

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by spitzi,

שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום. הפכתי את הרשת ולא מצאתי פתרון לבעיה הזאת שמסתבר שהיא דיי נפוצה. המכשיר לא מצליח להתחבר לשום רשת סלולרית, ניסיתי רומים שונים (CM7, DARKY, ICS) ניסיתי לעדכן מודמים ב CM7, כלום לא עוזר. ה IMEI שלי לא נמחק והוא זהה למדבקה. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני מחפש לשדרג את המכשיר שלי בינתיים עד שיהיה מכשירים חדישים (עם רזולציה 1280x720 ואנדרואיד 4) במחירים שפויים של 2000 שח. מה חשוב לי: מחיר באזור ה-1200-1400 שח. מהירות גלישה - מאוד חשוב לי. Android GPS רדיו ויציאה לאוזניות זכוכית עמידה בשריטות מצלמה סבירה באור יום פנס תמיכה בעברית (אין צורך בממשק רק ל-SMS וגלישה). מעדיף לא גדול מדי - עובי/משקל פחות עקרוני לי. איכות שיחה נורמלית חיי בטריה סבירים יציאת HDMI וניגון MKV בהחלט יתרון אבל בספק שיש במחיר זה הייתי כנראה הולך על ה-S2 אם האיכות שיחה בו לא היתה על הפנים (והיא כזו בוודאות, איך שאני שומע חברים שמתקשרים אלי) והוא לא היה זללן סוללות. במקום זה אחכה לראות אם כדאי את ה-Nexus או מתחריו אחרי שהמחיר שלו ירד עוד …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by oshrinuri,

היי, אני מחפש אוזניות Over-Ear במחיר של עד 35$. נתקלתי בAmzon ודומיו ב-Superflux HD 681 והן נראות לי אחלה (אני לא מחפש משהו יותר מדי). השאלה שלי, מה דעתכם על האוזניות, ומה בקשר ללינק הבא: http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Superlux-HD681B-Semi-open-Dynamic-Stereo-Professional-Monitoring-Headphones-Earphone-HOT-FREE-SHIPPING/1561185367.html (Aliexpress).. האם בכלל מקוריות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by aradgonen,

שלום! אחרי שעות של חיפושים הגעתי לשני הטאבלטים שהכי מתאימים לי: Lenovo idea tab a2109 8gb Google nexus 7 למישהו יש ניסיון עם המכשירים האלו? אני יודע שיש להם מסכים שונים אבל עזבו את זה כרגע... החומרה שלהם זהה אבל במשחקים יש הבדל בינהם? אולי בכל זאת יש לכם המלצה אחרת ? וגם הטאבלט : Archos 101 xs משתווה להם? או יותר טוב? בבקשה עזבו את ענייני המסך...

21. http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=52&products_id=561 מצאתי את זה באתר של ידע. המטען הזה תלוי איך שהוא בחיבור ל-USB? או שאפשר פשוט לחבר ישירות לשקע חשמל ולהטעין? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by D-M-X,

הייתי עם EP630 אבל הם התקלקלו לי ואני רוצה לנסות אחרות מה מומלץ? (חוץ מCX300)

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by needacomp,

הסינים הללו מדהימים. http://wiki.hacdc.org/index.php/$7_cell_phone תחשבו כמה עולה ערכה בסיסית של ארודרינו שמכילה הרבה פחות מהדבר הזה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא, האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו' בין iPad לבין מכשירים אחרים? השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא. אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by האביר השחור,

היי שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את מכשיר הנקסוס 9. בזאפ ראיתי שיש אותו רק בחנות אחת, ושגרסת ה-32 ג'יגה עולה 2400 ש"ח. בכל שאר החנויות הגדולות הוא עדיין לא הגיע. מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע לישראל, ואם אני מעוניין לקנות אותו כמה שיותר מהר, האם יש אותו מקומות חוץ מ-go mobile שאפשר לקנות אותו. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים