גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי. ברשותי טאבלט סיני Allwinner A31s 10.1" מריץ אנרואיד 4.4 KITKAT שאליו מחוברת מקלדת USB כזאת : http://tinyurl.com/o359zyz בהגדרות CZW USB KEYBORAD אין HEBREW מה ניתן לעשות בשביל להקליד מהמקלדת הפיזית ושיכתוב לי בעברית ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו רבים וטובים קניתי לאחרונה את הSAMSUNG OMNIA אשר רצה על WINDOWS MOBILE 6.1 התקנתי בו את האנטי וירוס של ESET אשר רשום באתר שלהם בפירוש שתומך בפלאפון זה אבל כאשר המערכת הפעלה עולה האנטי וירוס תוקע אותה והפלאפון ניהיה חתיכת פלסטיק חסרת תועלת. רעיונות למישהו איך לעקופ את העליה של האנטי וירוס עם הוינדוס ? האם יש משהו בסגנון מצב בטוח שאפשר להעלות ולהסיר תוכנות מותקנות לפני שהן תוקעות את המערכת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון עם אנדרואיד, ומסך LCD / IPS / כל דבר שלא כולל את המילה "AMOLED". דרישה נוספת היא שיהיה חריץ ל micro sd במקרה שהזכרון הפנימי לא יספיק לי. התקציב לא ממש משנה, אני מחפש מכשיר טוב. דבר נוסף: המכשיר יירכש בארה"ב. על מה תוכלו להמליץ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות נפח של לפחת 16 ג'יגה תקציב - 1000 ש"ח תודה מראש - איל
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות Over-Ear במחיר של עד 35$. נתקלתי בAmzon ודומיו ב-Superflux HD 681 והן נראות לי אחלה (אני לא מחפש משהו יותר מדי). השאלה שלי, מה דעתכם על האוזניות, ומה בקשר ללינק הבא: http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Superlux-HD681B-Semi-open-Dynamic-Stereo-Professional-Monitoring-Headphones-Earphone-HOT-FREE-SHIPPING/1561185367.html (Aliexpress).. האם בכלל מקוריות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזה לשדרוג הפלאפון הישן שלי. הפלאפון שחמדתי בו בעבר הוא הנוט 4, בעיקר בגלל המסך הגדול והאיכותי, הבטרייה הנשלפת, הרחבת הזיכרון הזולה וכו'. אך הזמנים השתנו קצת והגיעו מתחרים חדשים מאז שהוא יצא לשוק, רציתי לשאול האם הנוט 4 היום במחיר של 3700 ש"ח עדיין נחשב לקנייה טובה בהתחשב בסיבות הנ"ל? במיוחד לאחר ששמעתי שהגלקסי 6 יעלה 4K+ ואשר הוא מכיל חסרונות בדברים שציינתי. כמו כן אני פתוח להצעות שונות גם מחברות אחרות כמובן. חשובה לי גם המצלמה, תמיכה של הקהילה ברומים, טעינה מהירה וכו'... נ.ב איזה דגם הכי מומלץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי טאבלט עם תמיכה בחיבור כבל otg לחיבור מתאם 3g. ויש לי כרטיס מיקרו sim שאני רוצה לחבר למתאם. ויש לציין שזה טאבלט חלונות 8. איזה בדיוק מתאם אני צריך שמתאים לטאבלט שלי?. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי שהחנויות השונות בארץ מוכרות את המחיר ב-2800 ש"ח. מה דעתכם ? מחיר סביר או ששווה לחכות עוד טיפונת ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המכשיר שלי IRiver H10 דרך כבל USB למחשב ואני שומע את הרעש המוכר שהוא התחבר והמחשב זהה אותו, אך אני לא רואה אותו ככונן. איך אני נכנס לתוך ה- IRiver? צריך תוכנה? אפשר הסבר קצר בבקשה. תודה ושבת שלום.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למען שמו באהבהיש לי נגן סנסה קליפ פלוס בנפח 4 ג'יגה ועד היום השתמשתי בו בכרטיס זיכרון של 16 ג'יגה. הוא מחזיק 8 שעות נגינה בתנאי ההגדרות האופטימליות של סנדיסק, ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לממש עליו את האחריות.ההתלבטות היא בין שלושה אופציות:1. להישאר עם הקליפ פלוס. יש לו רשמקול, והוא יותר נורמלי מהאופציות שקיימות כיום, אותן אקבל כמימוש האחריות.2. להחליף לקליפ ג'אם. הוא מגיע בנפח בודד של 8 ג'יגה, וככה ארוויח 4 ג'יגה נוספים.3. להחליף לקליפ ספורט. הוא מגיע עם אוזניות in-ear נורמליות שישמשו אותי בצורה טובה ברכיבה על האופניים.ושאלה נוספת- הנגנים החדשים יכולים לקרוא בצורה טובה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה?תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי GALAXY S5 G900F והצורך שלי הוא להגדיל את הנפח הפנימי של הסלולאר. מערכת הפעלה 6.0.1 אז יש לנו INTERNAL שזה נפח פנימי ויש לנו EXTERNAL שזה נפח חיצוני של כרטיס ה SD. הצורך שלי הוא להעביר קבצי DATA + OBB על גבי כרטיס ה SD. אז נכון לרגע זה נתן להעביר אפליקציות אל הSD אבל רק את ההתקנה שלהן, את קבצי ה DATA וה OBB הגדולים לא ניתן להעביר. ראיתי שעם מעכרכת הפעלה 6.0.0 ניתן לפרמט את כרטיס ה SD בתור INTERNAL STORAGE וכך לתת לאפליקציות יותר שטח פעולה. אולם, במערכת הפעלה 6.0.1 , סמסונג ביטלו את האפשרות הזו. כמובן שאני ROOTED. ניסיתי כל מיני אפליקציות שעבדו בעבר כגון LINK2SD או APP2SD ואפילו את ROOT ESSENTIALS אבל אף אחת לא א…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי טלפון שנקנה ברשת פלאפון והיה בשימוש שם.. הטלפון פתוח לכל הרשתות וכרגע הכנסתי לו סים של אורנג' והוא עובד סבבה. השאלה מה בקשר להגדרות חיבור לאינטרנט ועוד כל מיני הגדרות שאולי אמורות להיות? מה עושים בקשר לזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברה, אני מתלבט בין שני הנגנים האלה.. אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד.. ואני רוצה שיהיה וידיאו איכותי.. מה אתם ממליצים לי? ואם יש עוד נגנים אז אני אשמח לשמוע.. תקציב 1200+-
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על פי חדשות ערוץ 2 לאחר שצפתה אובדן של 50-60 אלף לקוחות בשנה הראשונה בעקבות האייפון היא נכנסה למשחק וגם היא תשווק אותו, כנראה בתנאים המחמירים של אפל (100,000 מכשירים בשנה)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לK800I ו-V6 ברשת סלקום. אני נוסע לחו"ל שבוע הבא ולוקח איתי K800I. כדי לשלוח SMS מחו"ל לישראל למכשיר V6 אני צריך לפתוח איזשהו קו חו"ל לשני המכשירים? אני יודע שבאורנג' אפשר לשלוח דרך מכשיר דור שלישי SMS לחו"ל ולקבל מח"ל ללא צורך בפתיחת קו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב: אשמח לתשובה מהירה בנושא, קישור למוצר: לחץ כאן האם הנייד הנ"ל תומך בהוט מובייל, אם לא באיזה מכשירים הוא תומך? תודה מראש אביחי. נ.ב. אשמח להסבר בקצרה על תדרים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמובטח, בקוואלקום חשפו רשמית את שבב ה-ARM המוביל הבא עליו הם עובדים. או לפחות חלקים נבחרים ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/יוצאים-לדרך-חדשה-הצצה-רשמית-ראשונה-לשב/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-