עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות נפח של לפחת 16 ג'יגה תקציב - 1000 ש"ח תודה מראש - איל

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by DimRah,

היי, אתמול רכשתי את הדגם הנ"ל ורציתי להוסיף אליו את תחנת העגינה. מצאתי שני אתרים, האחד כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T והשני לא כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T, אבל המחיר בו יותר אטרקטיבי. 1 - מחיר מוזל: http://www.fre.co.il/pl_product~999999912698~39~91.htm 2 - מתאים לדגם שלי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8579 רציתי לשאול אם תחנת העגינה באתר עם המחיר המוזל תתאים בכל זאת לדגם ה-TF300T ולא רק TF300. תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם. מעוניין בהמלצה לטאבלט זול יחסית לצורך קריאת ספרים בקבצי PDF בגודל A4. בדקתי אופציות כמו ה KINDLE של אמזון אבל זה בשחור לבן ולכן ירד מהפרק. כנ"ל ה AMAZON FIRE 8 שלפי מה שהבנתי לא הכי חזק בביצועים ואם אני כבר קונה טאבלט אז רוצה שיהיה לי גם לגלישה (נורמלית) באינטרנט וכו ובלי תקיעות. על איזה טאבלט הייתם ממליצים? פחות אכפת לי המותג ומשיטוט באינטרנט ראיתי שיש חברה סינית בשם CHUWI שיש להם טאבלטים זולים עם מפרטים די נחמדים. בקיצור, מעוניין בטאבלט עם איכות מסך סבירה שיהיה נח לעיניים ובמחיר זול יחסית. לא משנה לי אם מהארץ או מחו"ל. תודה רבה.

6. פרטים ראשונים נחשפים אודות סמארטפון ה-Redmi Pro 2, שמסתמן כשינוי ושיפור משמעותיים לעומת קודמו לכתבה

7. שלום, מחפש לאבי סמארטפון קומפקטי ופרקטי בלא יותר מ- 1K ש"ח. שתהיה מצלמה בסיסית ובגדול זהוא, יריץ אפליקציות של חדשות פה ושם. עד כה הוא התנסה עם טלפון סיני די חזק אבל עם פגמים מתסכלים כמו ריסטים וחיוג לא רצוני פתאום. לא כל כך מכיר את עולם המיני של הפלפונים אבל הבנתי שהוא די עשיר: galaxy mini, galaxy young ועוד. מה המלצתכם?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by jacob300,

יש לי הזדמנות לרכוש מכשיר סלולרי מארה"ב מקרוב שמגיע לביקור, מכשיר של סאמסונג Samsung I9100 Galaxy S II http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php 1. אלו פרטים אני צריך לבדוק כדי שמכשיר זה יעבוד בארץ Open SIM מטען ל 220V 2. לגבי השפה עברית איך ניתן להוסיף את השפה העברית על מערכת האנדרואיד ? 3. האם המכשיר יוכל לעבוד על ה SIM הנוחכי שברשותי ללא צורך בהחלפת מספר ? (אוראנג'). איזה טיפים תוכלו לתת לי... תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by דובי770,

הייי קיבלתי מתנה את הטאבלט הזה, אני רוצה לצרוב עליו גירסה שאוכל להתקין עליו אפליקציות משחקים וקינגסטון אופיס. כרגע החנות PLAY לא מאפשרת הורדת רוב האפליקציות. מה אוכל לעשות בו חוץ מיוטיוב? איך צורבים גירסא חדשה? אין לי שמץ של מושג בזה. בתודה מראש לפורום HWZONE המדהים. נ.ב. אני יודע שהטאבלט הזה הוא אחד הלא מומלצים, אבל אני כן רוצה להשתמש בו.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה. התקציב די גמיש לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך. אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות. בעיקר מכוונת למכשיר משתלם. חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים. כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר. אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד... בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Jeka90,

שלום. יש לי לK800I ו-V6 ברשת סלקום. אני נוסע לחו"ל שבוע הבא ולוקח איתי K800I. כדי לשלוח SMS מחו"ל לישראל למכשיר V6 אני צריך לפתוח איזשהו קו חו"ל לשני המכשירים? אני יודע שבאורנג' אפשר לשלוח דרך מכשיר דור שלישי SMS לחו"ל ולקבל מח"ל ללא צורך בפתיחת קו. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לא ממש מבין גדול בפלאפונים אבל בדיוק יצא לי לשחק פה קצת עם אחד כזה שניפרץ והכל ....כלומר בכל מקום שיש Wi Fi הוא יכול להתחבר לאינטרנט... שאלות : 1 . תאילנד - כמה יעלה לי המכשיר ? בעברית ? ואיפה הכי זול ואמין לקנות 2 . יש Gps ?? כמו בנוקיה 90 החדש בילט אין ? ...ואם כן האם ניתן לשים מפות ישראל ...? 3 . מזו בעצם הפריצה הזו של Iphone ...זה אומר אינטרנט חינם בשירותי סלקום לדוגמא ? והכי חשוב !!!... לכמה זמן מספיקה הבטריה ? תודה לכם .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by barbone,

אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. חשוב שמי שעונה התנסה בעבר בעצמו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. לאחר מספר לא מבוטל של הדלפות, HTC הכריזה היום על מכשיר הדגל החדש של החברה, ה-HTC One M9: מעבד עוצמתי, מצלמה חדשה ועיצוב יפייפה ומוכר לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%a4/

20. Started by mtnm,

היי, אני רוצה ליקנות פלאפון חדש. חשוב לי שהיה בו 3 דברים נגן MP3 טוב, אינטרנט איכותי וזמן סוללה ארוך יחסית. אתם יכולים להמליץ על פלאפונים שמקיים את 3 התכונות האלא כמובן עדיף הכי זול שאפשר. כמו כן עדיף שהוא יהיה דור 3 ועם מצלמה טובה אבל זה פחות חשוב לי. אני יכול לקנות את הפלאפון מארה"ב או דרך EBAY (אם זה יותר זול שם) אז זה לא חייב להיות פלאפון שנמצא בארץ. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Sepsis,

אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by dragon772,

אני חושב אם לקנות כזה של 32G ורציתי לשאול .איך אני מתחבר לאינטרנט (WIFI) מהבית? האם צריך ראוטר אלחוטי שיהיה בבית או שלא חייב? ובקשר ל NIKE+ שיש במכשיר, האם צריכים נעליים מיוחדשות בשביל להשתמש בזה? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by taltarablus,

גוגל ו-HTC לא ייצרו יחדיו מכשיר נקסוס מאז 2010, כאשר HTC לא ייצרה טאבלט כבר הרבה שנים - כעת כל זה הולך להשתנות לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9/

24. Started by yaniv_z,

ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Ovid,

ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם. מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..) תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.