עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by barbone,

אני מקווה שאני בפורום הנכון. מצאתי בחור מEBAY שמוכר את המכשירים הבאים במחירי גניבה (יחסית) חחח ודווקא יש לו 99% מתלבט בין: 1. ricomagic mk902 (יצא ממש לפני 3 חודשים) 269 ש"ח 2. NEO X7 (לא המיני) ומקבלים בנוסף MELE F10 Pro Air Mouse במחיר 289 ש"ח 3. ricomagic mk802iv ב170 שח מה אתם ממליצים לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by omrij,

על פי חדשות ערוץ 2 לאחר שצפתה אובדן של 50-60 אלף לקוחות בשנה הראשונה בעקבות האייפון היא נכנסה למשחק וגם היא תשווק אותו, כנראה בתנאים המחמירים של אפל (100,000 מכשירים בשנה)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה. התקציב די גמיש לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך. אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות. בעיקר מכוונת למכשיר משתלם. חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים. כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר. אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד... בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות נפח של לפחת 16 ג'יגה תקציב - 1000 ש"ח תודה מראש - איל

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. לא ממש מבין גדול בפלאפונים אבל בדיוק יצא לי לשחק פה קצת עם אחד כזה שניפרץ והכל ....כלומר בכל מקום שיש Wi Fi הוא יכול להתחבר לאינטרנט... שאלות : 1 . תאילנד - כמה יעלה לי המכשיר ? בעברית ? ואיפה הכי זול ואמין לקנות 2 . יש Gps ?? כמו בנוקיה 90 החדש בילט אין ? ...ואם כן האם ניתן לשים מפות ישראל ...? 3 . מזו בעצם הפריצה הזו של Iphone ...זה אומר אינטרנט חינם בשירותי סלקום לדוגמא ? והכי חשוב !!!... לכמה זמן מספיקה הבטריה ? תודה לכם .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by דובי770,

הייי קיבלתי מתנה את הטאבלט הזה, אני רוצה לצרוב עליו גירסה שאוכל להתקין עליו אפליקציות משחקים וקינגסטון אופיס. כרגע החנות PLAY לא מאפשרת הורדת רוב האפליקציות. מה אוכל לעשות בו חוץ מיוטיוב? איך צורבים גירסא חדשה? אין לי שמץ של מושג בזה. בתודה מראש לפורום HWZONE המדהים. נ.ב. אני יודע שהטאבלט הזה הוא אחד הלא מומלצים, אבל אני כן רוצה להשתמש בו.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. פרטים ראשונים נחשפים אודות סמארטפון ה-Redmi Pro 2, שמסתמן כשינוי ושיפור משמעותיים לעומת קודמו לכתבה

9. Started by taltarablus,

גוגל ו-HTC לא ייצרו יחדיו מכשיר נקסוס מאז 2010, כאשר HTC לא ייצרה טאבלט כבר הרבה שנים - כעת כל זה הולך להשתנות לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9/

10. לאחר מספר לא מבוטל של הדלפות, HTC הכריזה היום על מכשיר הדגל החדש של החברה, ה-HTC One M9: מעבד עוצמתי, מצלמה חדשה ועיצוב יפייפה ומוכר לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%a4/

11. שלום לכולם, הגיע הזה לשדרוג הפלאפון הישן שלי. הפלאפון שחמדתי בו בעבר הוא הנוט 4, בעיקר בגלל המסך הגדול והאיכותי, הבטרייה הנשלפת, הרחבת הזיכרון הזולה וכו'. אך הזמנים השתנו קצת והגיעו מתחרים חדשים מאז שהוא יצא לשוק, רציתי לשאול האם הנוט 4 היום במחיר של 3700 ש"ח עדיין נחשב לקנייה טובה בהתחשב בסיבות הנ"ל? במיוחד לאחר ששמעתי שהגלקסי 6 יעלה 4K+ ואשר הוא מכיל חסרונות בדברים שציינתי. כמו כן אני פתוח להצעות שונות גם מחברות אחרות כמובן. חשובה לי גם המצלמה, תמיכה של הקהילה ברומים, טעינה מהירה וכו'... נ.ב איזה דגם הכי מומלץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yaniv_z,

ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. חשוב שמי שעונה התנסה בעבר בעצמו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני מחבר את המכשיר שלי IRiver H10 דרך כבל USB למחשב ואני שומע את הרעש המוכר שהוא התחבר והמחשב זהה אותו, אך אני לא רואה אותו ככונן. איך אני נכנס לתוך ה- IRiver? צריך תוכנה? אפשר הסבר קצר בבקשה. תודה ושבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by taurus007,

אני קראתי ברשת כל כך הרבה נתונים ותאריכי יציאה שונים שכבר התלבלבתי מתי הLG ייצא ? וכמה אתם מעריכים יעלה ? ואיזה מכשירים יגיעו באותה תקופה שלו עם תלת מימד שאפשר לשקול לקנייה ? הבנתי שיש HTC תלת מימד שעומד לצאת יחד עם הLG .

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Jeka90,

שלום. יש לי לK800I ו-V6 ברשת סלקום. אני נוסע לחו"ל שבוע הבא ולוקח איתי K800I. כדי לשלוח SMS מחו"ל לישראל למכשיר V6 אני צריך לפתוח איזשהו קו חו"ל לשני המכשירים? אני יודע שבאורנג' אפשר לשלוח דרך מכשיר דור שלישי SMS לחו"ל ולקבל מח"ל ללא צורך בפתיחת קו. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yur,

היי אני מחפש מכשיר איכותי עד 300$. פתוח לכל האפשרויות בין 4-5.5 אינטצ'. מה שתכלס חשוב לי זו המצלמה ואיכות הבנייה והסוללה. רציתי להזמין oneplus one אבל היו לי בעיות אם מי שהיה אמור להביא לי אותו מארה"ב אז זה לא יצא. ראיתי שיש מלא חברות חדשות היום בשוק קראתי לא מעט כאן בפורומים אבל עדיין לא מצאתי את המכשיר שלי. חשוב לי: מצלמה, איכות כוללת טובה, סוללה טובה. לא חשוב לי: משחקים וביצועים. אשמח להמלצות והצעות. מה לגבי meizu mx4? אשמח לשמוע עליו ממישהו שמכיר

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי. ברשותי טאבלט סיני Allwinner A31s 10.1" מריץ אנרואיד 4.4 KITKAT שאליו מחוברת מקלדת USB כזאת : http://tinyurl.com/o359zyz בהגדרות CZW USB KEYBORAD אין HEBREW מה ניתן לעשות בשביל להקליד מהמקלדת הפיזית ושיכתוב לי בעברית ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Ovid,

ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם. מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..) תודה.

21. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, אני טס בקרוב להונג קונג ורציתי לדעת האם למישהו יצא להתנסות בקניית המכשיר בהונג קונג. יש את APPLE STORE בהונג קונג. רשום באתר שצריך לחכות בין 3-5 שבועות למשלוח. האם זה נוגע רק להזמנה מהאתר או שזה גם נוגע להגעה לחנות עצמה? האם יש הגבלה של קניית מס' מכשירים(אני צריך 2 מכשירים) תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by shibie,

שלום חברה, אני מתלבט בין שני הנגנים האלה.. אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד.. ואני רוצה שיהיה וידיאו איכותי.. מה אתם ממליצים לי? ואם יש עוד נגנים אז אני אשמח לשמוע.. תקציב 1200+-

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by 1stcowgirl,

שלום. יש לי GALAXY S5 G900F והצורך שלי הוא להגדיל את הנפח הפנימי של הסלולאר. מערכת הפעלה 6.0.1 אז יש לנו INTERNAL שזה נפח פנימי ויש לנו EXTERNAL שזה נפח חיצוני של כרטיס ה SD. הצורך שלי הוא להעביר קבצי DATA + OBB על גבי כרטיס ה SD. אז נכון לרגע זה נתן להעביר אפליקציות אל הSD אבל רק את ההתקנה שלהן, את קבצי ה DATA וה OBB הגדולים לא ניתן להעביר. ראיתי שעם מעכרכת הפעלה 6.0.0 ניתן לפרמט את כרטיס ה SD בתור INTERNAL STORAGE וכך לתת לאפליקציות יותר שטח פעולה. אולם, במערכת הפעלה 6.0.1 , סמסונג ביטלו את האפשרות הזו. כמובן שאני ROOTED. ניסיתי כל מיני אפליקציות שעבדו בעבר כגון LINK2SD או APP2SD ואפילו את ROOT ESSENTIALS אבל אף אחת לא א…

24. Started by UHTA,

שווה לקנות את הNewman N1? http://etotalk.com/newman-n1-gorilla-glass-ecompass-android40-dual-core10ghz-3g-dual-sim-43qhd-ips_p3115.html

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.