עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מה ההבדל בין מכשיר LG G3 Beat למכשיר LG G3-16GB? תודה,

2. אני מניח שכולם מכירים את האמא הזאת שיש לה מכשיר אלקטרוני חכם שהיא לא ממש יודעת איך להשתמש בו... אמא שלי כזו. אחת לחודש בערך, אמא שלי תופסת אותי בתלונות שיש לה פרסומות קופצות בטאבלט שלה. יש לה טאבלט voyo x7 (אחת המציאות הסיניות שהזמינו עבורה- טאבלט מצוין למחיר 8 ליבות ורץ חלק גם עם הפרסומות). כל פעם אני מוצא שיש לה מלא אפליקציות מפוקפקות שאני מסיר, אני מאפס הגדרות וכו'. ואז הכל רץ כמו שצריך עד לפעם הבאה. הרבה פעמים אלו אותם אפליקציות (free WiFi, privacy guard, phone clean booster) אבל אמא שלי טוענת שלא היא מתקינה אותם (אף אחד אחר לא משתמש לה בטאבלט). עכשיו אני לא יודע אם לקחת אותה ברצינות או לא- כי אני לא בטוח שהיא יודעת מה היא עושה. אז מה שאני שואל הוא אם יש דרך ל: א) ל…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by magus972,

כמו רבים וטובים קניתי לאחרונה את הSAMSUNG OMNIA אשר רצה על WINDOWS MOBILE 6.1 התקנתי בו את האנטי וירוס של ESET אשר רשום באתר שלהם בפירוש שתומך בפלאפון זה אבל כאשר המערכת הפעלה עולה האנטי וירוס תוקע אותה והפלאפון ניהיה חתיכת פלסטיק חסרת תועלת. רעיונות למישהו איך לעקופ את העליה של האנטי וירוס עם הוינדוס ? האם יש משהו בסגנון מצב בטוח שאפשר להעלות ולהסיר תוכנות מותקנות לפני שהן תוקעות את המערכת ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by palin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר סלולרי בעלות של עד 1700 ש"ח. המכשיר מיועד לאחי - בן 14, לא משתמש כבד, בעיקר למוזיקה, משחקים, הודעות, אינטרנט. חשבתי על מספר מכשירים שיכולים להכנס לתקציב שלי: NEXUS 4 GALAXY S3 / MINI אייפון 4 / 4S אני לא יודע במה לבחור. הבנתי שיש דרך לקנות מחו"ל (MUSTOP) ובכך להוזיל משמעותית את העלות. אשמח לחוות דעת לגבי סוג הסמארטפון / מאיפה לקנות. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by blancman,

שלום. אני מתלבט מה כדאי לקנות - טאבלט 7" או סמארטפון. אני צופה איתו בסרטים ככה שחשוב לי שתהיה לו רזולוצית HD. צריך גם שיהיה לו חריץ MICRO SD. הצרכים שלי מטאבלט: צפייה בסרטים, GPS אינטרנט, 3G, קצת משחקים (ברמה של אנגרי בירדס וכאלה). השיקולים שלי מה עדיף מבין השניים נובע משיקולי עלות-תועלת בעיקר. אשמח גם לקרוא מכם המלצות על טאבלט/סמארטפון כלשהו.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by shimonta,

מי שמעוניין : MX4 http://blog.meizu.it/mx4-firmware-di-test-lollipop-internazionale/ MX4 PRO http://blog.meizu.it/mx4-pro-firmware-di-test-lollipop-internazionale/ אצלי עובד נהדר.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by zvika.e,

חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי חבר'ה! יש לי את הנוקיה 6230I וסלקום מאפשרת לי לשדרג בחינם לאחד מכמה טלפונים שהם הציעו לי. אני מעוניינת רק בנוקיה. אז הנה כמה אפשרויות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים (במיוחד אנשים שיש להם את המכשירים ומכירים אותם טוב) הסלולרי שאני הכי רוצה הוא הנוקיה 6500 CLASSIC ההצעות הנוספות הן: נוקיה 5610 נוקיה E71 נוקיה N95 (רק אם אני מדברת מעל 400 ש"ח זה שווה... מה שאני לא, ככה שאותו אני לא לוקחת) נוקיה 6500 סליידר תודה לעוזרים! מורן

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by rinatl,

אני מחפשת לקנות מכשיר זול אבל באיכות סבירה עד טובה. שמעתי ביקורות טובות על מכשירים של חברת THL, במיוחד ה-W100, W200 וה-W11. מישהו מכיר? למשיהו יצא להתנסות בהם ויודע להגיד לי האם הם באמת טובים ביחס למחיר הנמוך שלהם? ועד כמה זה בטוח להזמין אותם מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by gkman,

שלום, האפליקציה של פייסבוק (אנדרואיד) תמיד פתחה לי חלון ששאל אותי עם איזה אפליקציה אני רוצה לנגן את סרטוני הוידיאו- ואז הייתי בוחר להוריד את הוידיאו (עם מנהל ההורדות של ES) כדי לצפות בו מאוחר יותר, או לנגן את הוידיאו אם היה לי זמן. לפני כמה ימים (אולי שבוע) האפליקציה של פייסבוק התחילה לנגן לי את סרטונים מתוך האפליקציה בלי לשאול אותי כלום (אני מניח שהיא עברה עידכון- אפשרתי עדכונים אוטומטיים). איך אני יכול לחזור לכך שהוא מקפיץ לי חלון ששואל אותי מה אני מעדיף? אני מעוניין להמשיך להוריד סרטונים מסוימים- וגם אני לא אוהב כ"כ את הנגן של האפליקציה. חיפשתי אם יש הגדרה שאני יכול לשנות אבל לא מצאתי, אפילו חשבתי שבחרתי נגן דיפולטי בטעות ואיפסתי את כל ההגדרות של האפליקציות- אבל זה …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. לא פריצה, וזה לא המקום שלי. חשוב לציין. מי שקנה מכשיר GoPhone יש אפשרות חוץ מלמכור לחלקים!! יש בירושלים מקום שמצאתי אחרי הרבה חיפושים והוא משיג קודים ***מקוריים*** מAT&T. לפרטים נא לפנות בפרטי או בפייסבוק Ygarr MK. מביא את זה כשירות לציבור.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by shark1011,

אהלן, אני רוצה לרכוש את המכשיר של HTC - EVO 3D... על פרטי המכשיר רשום [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]GSM 850/900/1800/1900 האם זה יתאים לעבוד עם הרשתות בארץ? אם לא מה צריך לחפש?? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by itzik1,

http://www.phonegg.com/compare/23/Sony-Ericsson-C902-vs-Sony-Ericsson-W902.html - ביקורת בסה"כ שני המכשירים לגמריי אותו דבר חוץ מהדברים הבאים: למרות שרשום שלC902I יש 2.2" מסך, יש לו למעשה פחות מזה, האייקונים של המצלמה תופסים גודל ולמעשה - יש לו מסך יותר קטן משל הW. נאמר שיש לו יותר אופציות למצלמה - מה שאי אפשר לדעת, אי אפשר לדעת אם האופציות האלה אותן אופציות פשוט שהן בW באפשרויות ובC הן פשוט במסך עם נגיעה. לW יש סאונד יותר טוב וגירסאת 3.0 WALKMAN עם אופציות כמו SENSE ME משהו כזה ו3D מוזיקה, לC אין את האופציות האלה נראה לי שיש לו את ה3.0 WALKMNA אבל אין לו 3D. המצלמה של שניהן 5MP. וזהו =] תעשו את הבחירה לדעתכם.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי) ההגדרות APN זהות לחלוטין לשלי למעט שדה זה (רשום NOT SET) ובו ניתן לגלוש בעוד שבשלי אין חיבור כלל. האם יש אפשרות לאתחל את הגדרות ה - APN ל - NOT SET? (…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום, מחפש לאבי סמארטפון קומפקטי ופרקטי בלא יותר מ- 1K ש"ח. שתהיה מצלמה בסיסית ובגדול זהוא, יריץ אפליקציות של חדשות פה ושם. עד כה הוא התנסה עם טלפון סיני די חזק אבל עם פגמים מתסכלים כמו ריסטים וחיוג לא רצוני פתאום. לא כל כך מכיר את עולם המיני של הפלפונים אבל הבנתי שהוא די עשיר: galaxy mini, galaxy young ועוד. מה המלצתכם?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by J0n1,

אז בקרוב אני הולך להזמין את האייפוד (סופסוף! שנים של ציפיה לנגן MP3) ועשיתי רשימה של אביזרים שאני רוצה. ראיתי שהמחירים בחנות של אפל פשוט מגוחכים, ואפשר למצוא בד"כ בעשירית מחיר את המוצרים באיביי. אז אין לי בעיה לרכוש חיקוי סיני של משדר FM או גרביים לאייפוד, אבל שזה מגיע למטענים, אני קצת מפחד. ראשית, איני יודע האם זה אפשרי לשים פשוט מתאם של שקע אמריקאי לישראלי וזהו, אני מפחד ש220V יטגנו את האייפוד. בנוסף, אני חושש מאיכות הבניה הזולה, ומקצרים שיכולים לשרוף את המכשיר. מישהו רכש מטען (קיר/רכב) מאיביי ויכול לשפוך קצת אור על הנושא? תודה אה והנה רשימת האביזרים, אם יש לכם משהו להוסיף ;D 1. דוק 2. אוזניות 3. מטען לרכב 4. משדר FM 5. מתאם קלטת 6. מתאם למטען קיר 7. גרב…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. שלום למומחים יש לי גלקסי S8, בגרסת אנדרואיד הקודמת, היתה באפקליקציית ההודעות אפשרות לחסימת ביטויים ולא רק מספרים... מאז העדכון גרסה האחרון לאנדרואיד 9, אפליקציית ההודעות גם קיבלה עדכון "מעצבן" וכעת אי אפשר לחסום ביטויים, אלא רק מספרים. יש למישהו רעיון איך אפשר לחזור לגרסת אפליקציית הודעות ישנה? ממש מבאס. תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by shapiranir2,

שלום, בחיפושיי אחר דרך לשדר את מסך המחשב שנמצא בחדר לטלוויזיה בסלון נתקלתי במספר פתרונות. ההגיוני שבהם היה משדר hdmi שאמור לשכפל את מסך המחשב לטלוויזיה. מצאתי אחד שעולה 200 שח http://www.usbid.co.il/product5936.aspx ואחד שעולה 2700 http://www.no-risk.co.il/mobile/product.asp?Pid=F7D4515&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=19 יש עוד מלא אופציות ב ebay... מישהו יכול להמליץ? לעשות סדר? אני עובד עם win7. תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by DimRah,

היי, אתמול רכשתי את הדגם הנ"ל ורציתי להוסיף אליו את תחנת העגינה. מצאתי שני אתרים, האחד כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T והשני לא כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T, אבל המחיר בו יותר אטרקטיבי. 1 - מחיר מוזל: http://www.fre.co.il/pl_product~999999912698~39~91.htm 2 - מתאים לדגם שלי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8579 רציתי לשאול אם תחנת העגינה באתר עם המחיר המוזל תתאים בכל זאת לדגם ה-TF300T ולא רק TF300. תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by jacob300,

יש לי הזדמנות לרכוש מכשיר סלולרי מארה"ב מקרוב שמגיע לביקור, מכשיר של סאמסונג Samsung I9100 Galaxy S II http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php 1. אלו פרטים אני צריך לבדוק כדי שמכשיר זה יעבוד בארץ Open SIM מטען ל 220V 2. לגבי השפה עברית איך ניתן להוסיף את השפה העברית על מערכת האנדרואיד ? 3. האם המכשיר יוכל לעבוד על ה SIM הנוחכי שברשותי ללא צורך בהחלפת מספר ? (אוראנג'). איזה טיפים תוכלו לתת לי... תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון עם אנדרואיד, ומסך LCD / IPS / כל דבר שלא כולל את המילה "AMOLED". דרישה נוספת היא שיהיה חריץ ל micro sd במקרה שהזכרון הפנימי לא יספיק לי. התקציב לא ממש משנה, אני מחפש מכשיר טוב. דבר נוסף: המכשיר יירכש בארה"ב. על מה תוכלו להמליץ? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.