עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eliom,

שלום רב. האם יש אופצייה להתקין על טאבלט אנודראיד.מערכת הפעלה windows.? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

השעון החכם של מוטורולה נחטף כמו לחמניות חמות לכתבה: http://hwzone.co.il/moto-360-%d7%90%d7%96%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. עם מעט מידע לגבי משחק ההמשך לסדרת משחקי ה-Assassin\'s Creed המפורסמת, פרטים חדשים מתגלים כעת בנוגע לזמינות המשחק ודרישות המערכת לגרסה השולחנית שכל אוהד של המשחק חייב לדעת לכתבה: http://hwzone.co.il/assassins-creed-rogue-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%94/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by shaks,

יש לי גלקסי S5 G900F אנימנסה להתקין CWM על מנת שאוכל לשנות רום. עקבתי לפי מה שרשום בXDA ומשום מה כל פעם שאני לוחץ לכניסה לרקברי אני מקבל מסך עם הלוגו של הגלקסי ולמעלה בכחול אדום וצהוב רשום: recovery booting... recovery is not seandroid enforcing set warranty bit:recovery מה פשר הדבר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, רציתי לדעת האם יש דרך להתקין iGo8 על GPS Mio C250? על המדבקה רשום Windows CE Core 5.0 תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Sting,

לאחר שעות רבות של קריאת חומר רב על כל הנגנים המובילים נראה לי שהגעתי להחלטה לבחור ב CREATIVE ZEN Vision M האם איכות הקליטה של הרדיו אכן מספיק טובה והרדיו אכן שימושי ? איך איכות הוידאו במכשיר ? איך תצוגת העברית במכשיר ? אני יודע שהוא לא תומך בעברית אך בכל זאת איך שיר בעברית מוצג שם ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. הנה המוצרים BlackBox gear4 http://www.gear4.com/product_detail.php?products_id=371 supertooth disco http://www.supertooth.net/disco.html

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by euchvnkl,

היי. יש לי מכשיר N97 שהיה בעברית עד אתמול.... עדכנתי גירסא דרך התוכנה של נוקיה במחשב ועכשיו אין לי עברית במקלדת..... (ולא בתפריטים) אני יכול לראות עברית אבל לא לכתוב (דבר שמקשהעלי בשימוש - כתיבת SMS חיפוש ועוד....) בחנות פרטית הציעו לי מחיר שלא משתלם לי... השאלה איך אני יכול להוסיף עברית למקלדת (יש לי את התווים בעברית-רק את הכתיבה בעברית)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by radar,

שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה

12. Started by ToMeRv32,

אני מחפש אפליקציה שתאפשר לי להשתלט על המחשב מרחוק. אני יודע שיש הרבה כאלו, אבל אני מחפש את המומלצת ביותר.. Team Viewer מרגישה לי מאוד איטית ואני לא יודע למה (גם כשאני גולש בבית, אינטרנט 10MB). תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by yorai425,

שלום לכולם אתמול חסמו אותי בוואטסאפ לצמיתות יש מישהו שיודע איך לשחרר חסימה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אחרי סמסונג, כעת גם חברת SK Hynix מוכנה לספק לשוק זכרונות LPDDR4 מתקדמים מאוד לכתבה

16. העלתי סקירה/unboxing הנה לינק:

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אחרי ה-DxO One וה-QX100 של סוני, יש מתחרה חדש בשוק ה\'להפוך את הסמארטפון למצלמה חצי מקצועית\', הפעם מבית Olympus לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-olympus-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%99%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by magus972,

כמו רבים וטובים קניתי לאחרונה את הSAMSUNG OMNIA אשר רצה על WINDOWS MOBILE 6.1 התקנתי בו את האנטי וירוס של ESET אשר רשום באתר שלהם בפירוש שתומך בפלאפון זה אבל כאשר המערכת הפעלה עולה האנטי וירוס תוקע אותה והפלאפון ניהיה חתיכת פלסטיק חסרת תועלת. רעיונות למישהו איך לעקופ את העליה של האנטי וירוס עם הוינדוס ? האם יש משהו בסגנון מצב בטוח שאפשר להעלות ולהסיר תוכנות מותקנות לפני שהן תוקעות את המערכת ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by J0n1,

אז בקרוב אני הולך להזמין את האייפוד (סופסוף! שנים של ציפיה לנגן MP3) ועשיתי רשימה של אביזרים שאני רוצה. ראיתי שהמחירים בחנות של אפל פשוט מגוחכים, ואפשר למצוא בד"כ בעשירית מחיר את המוצרים באיביי. אז אין לי בעיה לרכוש חיקוי סיני של משדר FM או גרביים לאייפוד, אבל שזה מגיע למטענים, אני קצת מפחד. ראשית, איני יודע האם זה אפשרי לשים פשוט מתאם של שקע אמריקאי לישראלי וזהו, אני מפחד ש220V יטגנו את האייפוד. בנוסף, אני חושש מאיכות הבניה הזולה, ומקצרים שיכולים לשרוף את המכשיר. מישהו רכש מטען (קיר/רכב) מאיביי ויכול לשפוך קצת אור על הנושא? תודה אה והנה רשימת האביזרים, אם יש לכם משהו להוסיף ;D 1. דוק 2. אוזניות 3. מטען לרכב 4. משדר FM 5. מתאם קלטת 6. מתאם למטען קיר 7. גרב…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Toxic321,

שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות נפח של לפחת 16 ג'יגה תקציב - 1000 ש"ח תודה מראש - איל

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. חברי הפורום שלום אני לא ממש מבין בתחום הזה, אז רציתי לשאול מהם הפרמטרים לפיהם יש לבחון מכשיר סמארטפון, ומאילו דברים יש להיזהר. אני ארשום כמה דברים שאני מכיר מעולם המחשבים, ואשמח אם תוסיפו עוד דברים ותסבירו לגביהם: מסך - ברור שהגודל חשוב, אבל האם יש עוד דברים צריך לקחת בחשבון? האם יש מסכים שרצוי להתרחק מהם? זיכרון - ברור שזה פרמטר חשוב וככל שיש יותר זה עדיף, אבל מהי הכמות המינימלית המומלצת היום? האם ניתן להוסיף זיכרון למכשירי סמארפון היום או שלכל מכשיר יש נפח זיכרון קבוע שנקבע במפעל? האם יש סוגי זיכרון שונים? מעבד - אני מניח שיש הרבה סוגי מעבדים למכשירים כאלה, אז איך בוחרים? הבנתי שיש היום גם מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה - האם באמת צריך ריבוי ליבות למכשיר כזה? הא…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by sashakrik,

שלום, אני מעוניין לקנות מטען נוסף עבור טלפון LG G2, אני מעוניין במטען מקורי שהדגם שלו זה MCS-01ER. אשמח לקבל המלצות איפה ניתן לרכוש את המטען. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by eido300,

איך יוצרים רום לטאבלט? אם אפשר "לערוך" רום זה גם טוב, אני רוצה לערוך טאבלט שיתאים למטרה מסוימת ולכן צריך שיהיו בו רק אפליקציות מסוימות, כף שגם אם יפרמטו אותו שוב יהיו רק האפליקציות הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים