עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היכנסו לעולם בסגנון סטים-פאנק ותקנו את דרכם אל החלל, חברו מספר חיות למפלצות ושחקו בחידוש של אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים בהיסטוריה - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-5/

2. אני מחפש לשדרג את המכשיר שלי בינתיים עד שיהיה מכשירים חדישים (עם רזולציה 1280x720 ואנדרואיד 4) במחירים שפויים של 2000 שח. מה חשוב לי: מחיר באזור ה-1200-1400 שח. מהירות גלישה - מאוד חשוב לי. Android GPS רדיו ויציאה לאוזניות זכוכית עמידה בשריטות מצלמה סבירה באור יום פנס תמיכה בעברית (אין צורך בממשק רק ל-SMS וגלישה). מעדיף לא גדול מדי - עובי/משקל פחות עקרוני לי. איכות שיחה נורמלית חיי בטריה סבירים יציאת HDMI וניגון MKV בהחלט יתרון אבל בספק שיש במחיר זה הייתי כנראה הולך על ה-S2 אם האיכות שיחה בו לא היתה על הפנים (והיא כזו בוודאות, איך שאני שומע חברים שמתקשרים אלי) והוא לא היה זללן סוללות. במקום זה אחכה לראות אם כדאי את ה-Nexus או מתחריו אחרי שהמחיר שלו ירד עוד …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by CyberBot,

משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. נתונים עדכניים מגלים לנו שהצפוי כבר קרה: הטאבלטים האולטרה זולים שנמכרים בכל פינה כבר מהווים את החלק הארי של השוק, על חשבונן של אפל, סמסונג וחברותיהן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Bori4ka,

שלום חברים מה אתם אומרים כדאי יותר? אנ אישית דיי סגור על ה HD2 אני מפחד רק שלא יהיו אפליקציות ל וינדוס מובייל..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Shasoosh,

אני יכול לבחור בין שני המכשירים הנ"ל, יש לי אופציה רק למכשירים האלה, שניהם ברשת פלאפון. מה עדיף? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. טוב החטלתי שלא איכפת לי מהגודל כי מה שאני רוצה לא קיים אז אני צריך MP3 שיהיה מצלמה טובה ובטריה טובה אין תקציב בכל זאת זה סין.... ומחשב כף יד שיהיה פשוט לשימוש... ושיהיה בוGPS

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני מחפשת טאבלט לצפייה בסרטים ולהפעלת אופיס וצילום איכותי גם קדמי וגם אחורי, במחיר סביר שאינו עולה על 1000 ש"ח. האם יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by almog333,

שלום לכולם, ברשותי גלקסי אס3, ב- OTA הוא מודיע לי שאין עידכונים זמינים, ב KIES הוא מודיע לי שהקושחה לא תומכת בשידרוג. קניתי את המכשיר ממישהו פרטי מיד 2 לפני קצת יותר משנה. ה CSC מוגדר AFR, אולי זו הסיבה? מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך כן לגרום לעידכון לעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by miri100,

בפלאפון שלי יש קליטה מלאה של אינטרנט אלחוטי, והוא מתחבר כמו שצריך ומראה שמחובר עם קליטה מצויינת, אבל כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט או למרקט או לכל דבר שצריך אינטרנט, אז זה כאילו לא מחובר לwifi בכלל וכותב שאין חיבור. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך. אולי נמחקו הגדרות מסויימות ב"הקבצים שלי" (כי התיקיות שם ריקות ונראה לי שהיו שם קבצים והם נמחקו)? מה לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by manganga7,

שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by orengore2,

שלום מישהו יודע איך המכשיר הזה, הוא טוב שמעתי שיש לו בעיות בלוח שנה, ידוע לכם משהו על זה? אם תקנו את זה כבר? תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. סמסונג מציגה מסך AMOLED בלתי שביר. http://www.gsmarena.com/unbreakable_amoleds_coming_from_samsung_in_two_years-news-1825.php

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Sting,

לאחר שעות רבות של קריאת חומר רב על כל הנגנים המובילים נראה לי שהגעתי להחלטה לבחור ב CREATIVE ZEN Vision M האם איכות הקליטה של הרדיו אכן מספיק טובה והרדיו אכן שימושי ? איך איכות הוידאו במכשיר ? איך תצוגת העברית במכשיר ? אני יודע שהוא לא תומך בעברית אך בכל זאת איך שיר בעברית מוצג שם ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום, אני מעוניין לקנות מטען נוסף עבור טלפון LG G2, אני מעוניין במטען מקורי שהדגם שלו זה MCS-01ER. אשמח לקבל המלצות איפה ניתן לרכוש את המטען. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום. הפכתי את הרשת ולא מצאתי פתרון לבעיה הזאת שמסתבר שהיא דיי נפוצה. המכשיר לא מצליח להתחבר לשום רשת סלולרית, ניסיתי רומים שונים (CM7, DARKY, ICS) ניסיתי לעדכן מודמים ב CM7, כלום לא עוזר. ה IMEI שלי לא נמחק והוא זהה למדבקה. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אם יש כזה דבר, זה ממש יעזור לי, שאני מפעיל, מתחיל לרוץ וזה סופר לי מהירות ממוצעת/כמה ק"מ עברתי/ וכדומה יש לי SGS אם זה משנה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Animor,

שלום, קניתי זה עתה את ה-Sansa Fuze של Sandisk. עדכנתי קושחה דרך התוכנה שהורדתי מהאתר. אבל, יש לי שתי בעיות: 1. ברשימת השפות בנגן אין את השפה העברית, כך שאני לא יכול להציג את התפריטים בעברית. 2. כל השירים בעברית מופיעים לי עם עברית הפוכה. ב-windows XP השמות מופיעים כמו שצריך. מה עושים? אני צריך את זה למחר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Demagh,

היי, אני רוצה לקנות Hotspot סלולארי נייד לשימוש בטיולים בחו"ל, כזה ששמים בו כרטיס סים והוא עושה WiFi מהרשת הסלולרית. זה נוח כי בד"כ אני טס עם חברה שלי וככה יותר קל לחבר 2 פלאפונים לאינטרנט, פלוס זה חוסך לפלאפון סוללה. יש משהו מומלץ? האם הדגמים הסיניים של המכשירים האלה תופסים תדרים "של המערב"? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. דיווח חדש מציג טאבלט חדש מבית סוני עם מפרט מפלצתי שיספק תחרות ל-Tab S Pro ול-iPad Pro (אם באמת יהיה כזה). האם מדובר בהצצה ראשונה לטאבלט העוצמתי ביותר בשוק, או שיש כאן משהו שהוא קצת יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-z4-tablet-ultra-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%95-%d7%a1%d7%aa%d7%9d-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%91/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by IG,

שלום לכולם. שתי שאלות בנושא: 1. מה כדאי? אני לא מחפש את המכשיר הכי חזק שיש. חשובה לי אמינות, יעילות וסוללה חזקה, בסדר הזה. אני מעדיף מבוסס אנדרואיד. תקציב- 700$+- 2. האים אפשרי ואיך מביאים לארץ, מבחינת מטען חשמל (לא מכיר איזה מטענים מגיעים עם המכשיר- רק USB או גם מטען לשקע?), יש בעייתיות עם חיבור לרשתות התקשורת בארץ? איך אני מתקין עברית? לא מבין בנושא הזה בכלל, אשמח להסברים מפורטים. תודה לעזורים.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. האייפון 6 עושה סבב אצל כתבי הטכנולוגיה בעולם - פורסמו מבחני הביצועים והוא מפתיע לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%91%d7%94/

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by meniadin,

שלום, מדובר במכשיר galaxy s2 שניסיתי לגבות היום בעזרת clockwork. אחרי שהתקנתי את האפליקציה והפעלתי את הגיבוי המכשיר נכבה על מנת לעלות דרך המערכת החלופית שהוא משתמש בה בזמן הגיבוי. הבעיה היא שכשהוא ניסה לעשות boot מהמערכת הזאת - הוא נתקע על המסך פתיחה (שכתוב galaxy ii ויש משולש אזהרה למטה). גם כשאני מכבה אותו ומוציא את הסוללה הוא ממשיך לעלות דרכה. אין אפשרות להיכנס למצב recovery, רק ל odin download mode. רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לגרום לו לעלות דרך המערכת הרגילה בעזרת odin. נ.ב. המכשיר שלי הוא i9100T והשתמשתי במערכת של i9100 בזמן הגיבוי - יכול להיות שזה קשור? אולי צריך לחכות הרבה זמן עד שהמערכת עולה?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.