גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן סנדיסק סטנדרטי של 2 ג"ב, והוספתי לו כרטיס זכרון ובו אלפי קבצי MP3, אך הוא תמיד נתקע באתחול. כשניסיתי למחוק קצת קבצים ולהפחית מהעומס, הוא הצליח לאתחל. עושה לי רושם שהוא מוגבל במס' הקבצים אותם הוא יכול להכיל. עם כל זה גם כשהוא עולה, מספר תיקיות הוא לא מראה. [הקבצים נמצאים בודאות בכרטיס הזכון נבדק גם במחשב וגם במכשיר פלאפון]. אודה למי שנתקל בבעיה או יודע על פתרון!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר שעות רבות של קריאת חומר רב על כל הנגנים המובילים נראה לי שהגעתי להחלטה לבחור ב CREATIVE ZEN Vision M האם איכות הקליטה של הרדיו אכן מספיק טובה והרדיו אכן שימושי ? איך איכות הוידאו במכשיר ? איך תצוגת העברית במכשיר ? אני יודע שהוא לא תומך בעברית אך בכל זאת איך שיר בעברית מוצג שם ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, התמזל מזלי והילד החמוד שלי בן השנה שבר לי את ה S4 הישן והטוב שלי. התכוונתי להשתמש ב S4 עד שהוא ימות מסיבה כזו או אחרת כי השימוש שלי בסמארטפון הוא בסיסי לחלוטין והוא גלישה בקרום, וואטסאפ, שמיעת מוסיקה, קריאת מילים , ווייז, וכמובן שיחות טלפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח כולל מע"מ וכנראה שאני לא אסע לאילת בזמן הקרוב. למרות המחיר השימוש שלי כל כך בסיסי שאני שואל את עצמי אם לא כדי להשקיע הרבה פחות. אני אשמח להשקיע פחות אבל אני לא יודע אם הדרישות שלי מטלפון כפי שאציין למטה יכולים להתממש במחיר של כמה מאות שקלים למשל. הדברים שחשובים לי בטלפון הם: 1. מסך בהיר וברור לקריאה גם בשמש. כאמור, אני בעיקר במילים ווואטסאפ. 2. אני כמובן אשמח…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותכם , ראיתי שמשהו מפורום IANDROID פרסם : http://iandroid.co.il/forum/topic93478.html פשוט ווואו ! הדגם המשודרג 269$ 10.1 אינץ IPS HD + גורילה גלאס 2 2 GB RAM 32GB HARD-DISK סוללה 8000 MAH GPS מובנה http://www.ramos-sale.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-with-gps-bluetooth-fm-2gb-ram.html
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות פלא חדש מה דעתכם על סוני אריקסון 610I ...קראת קצת על המאפיינים שלו הוא ניראה אחלה מכשיר במחיר זול למדיי...
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול חסמו אותי בוואטסאפ לצמיתות יש מישהו שיודע איך לשחרר חסימה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז בקרוב אני הולך להזמין את האייפוד (סופסוף! שנים של ציפיה לנגן MP3) ועשיתי רשימה של אביזרים שאני רוצה. ראיתי שהמחירים בחנות של אפל פשוט מגוחכים, ואפשר למצוא בד"כ בעשירית מחיר את המוצרים באיביי. אז אין לי בעיה לרכוש חיקוי סיני של משדר FM או גרביים לאייפוד, אבל שזה מגיע למטענים, אני קצת מפחד. ראשית, איני יודע האם זה אפשרי לשים פשוט מתאם של שקע אמריקאי לישראלי וזהו, אני מפחד ש220V יטגנו את האייפוד. בנוסף, אני חושש מאיכות הבניה הזולה, ומקצרים שיכולים לשרוף את המכשיר. מישהו רכש מטען (קיר/רכב) מאיביי ויכול לשפוך קצת אור על הנושא? תודה אה והנה רשימת האביזרים, אם יש לכם משהו להוסיף ;D 1. דוק 2. אוזניות 3. מטען לרכב 4. משדר FM 5. מתאם קלטת 6. מתאם למטען קיר 7. גרב…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מטען לרכב (מיקרו USB, למכשיר HTC) עם כבל שנכנס לגוף המטען עצמו ע"י קפיץ, ככה שכשאני צריך יש לי כבל ארוך, וכשאני לא צריך אני יכול ללחוץ על כפתור ושלא יהייה לי 4 מטר כבל מתחת לרגליים. עכשו יש לי את זה - http://www.amazon.com/Cellet-Retractable-Blackberry-Compatible-Smartphones/dp/B00176SQ3Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372175609&sr=8-1&keywords=retractable+car+charger אבל בזמן האחרון הוא כנראה מקצר או משהו כזה. הייתי קונה אחד כזה שוב, אבל נראה לי שחבל על הכסף אם האיכות שלהם כל כך נמוכה... אשמח אם תמליצו לי על משהו עד 20$ שיהייה איכותי מספיק כדי לא להרוס לי את הרכב. אין לי בעיה גם אם תמליצו על משהו בארץ או על דברים באמזון (אני יודע שהם לא שולחים ל…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי סמסונג, כעת גם חברת SK Hynix מוכנה לספק לשוק זכרונות LPDDR4 מתקדמים מאוד לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השעון החכם של מוטורולה נחטף כמו לחמניות חמות לכתבה: http://hwzone.co.il/moto-360-%d7%90%d7%96%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שכתבתי. אין לי בעיה אם פירמות סיניות כל עוד הממליץ מכיר אותם, המטרה היא להשיג מחיר מוזל ממש ולקניה מרוכזת של מאות כאלו. שימו לב שמדובר בקניה למען ארגון חסד ולא למטרת רווחים כלל. גודל: 6'-9' אינו צריך להכיל מצלמה' סים' או wi-fii חריץ הרחבה יתרון חשוב. חובה מבוסס אנדרואיד או לינוקס. לא משנה איזה גרסה שלהם. רלוונטי גם איבוקים למינהם (נוק או קינדל וכו') -- במידה והדיון יתפתח אציין בתגובה זו את הבלט הכי רלוונטי..
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. האם יש אופצייה להתקין על טאבלט אנודראיד.מערכת הפעלה windows.? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי ההתעסקות עם האנשים האלה דרך ALIEXPRES אני כבר לא יודע אם בטוח לשלוח לשם את המכשיר. אני חושש מהם שהם לא יחזירו לי אותו. תיקון בארץ עולה קרוב ל500 ש"ח שזה מה שהשקעתי בו, ומאידך משלוח לסין עולה עש 70 ש"ח בדואר ישראל. מה כדאי לי לעשות? (חוץ מלא לקנות באליאקספרס שוב...) תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S5 G900F אנימנסה להתקין CWM על מנת שאוכל לשנות רום. עקבתי לפי מה שרשום בXDA ומשום מה כל פעם שאני לוחץ לכניסה לרקברי אני מקבל מסך עם הלוגו של הגלקסי ולמעלה בכחול אדום וצהוב רשום: recovery booting... recovery is not seandroid enforcing set warranty bit:recovery מה פשר הדבר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי S3 mini דגם GT-I8200L שנקנה בפנמה, לטלפון אין ממשק עברי וגם לא מצאתי דרך morelocale2 ראיתי מדריכים לדגם 8190, האם המדריכים יוכלו להתאים ללא בעיה גם לדגם 8200? או אם יש מדריך מיועד ל 8200? אשמח לקבל קישור
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר תמונות ממכשיר כשר סמסונג A777, למכשיר כשר סמסונג M1310D, מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה ואיך, בתודה מראש לכל העוזרים אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הדגם החדש של סמסונג מושק, ולמרות הסתייגויות קלות, המבקרים ברשת מרעיפים את מיטב שבחיהם על יופיו ויכולותיו המרשימות של הדור העדכני של ה-Galaxy לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a7%d7%95/
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אפשר לקבל המלצה לאתרים מחו"ל שאפשר דרכם לקנות גאדגטים ופלפאונים וכדומה עם אפשרות משלוח לארץ ומחירים סבירים בבקשה כי אישית נמאס לי מEBAY תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Hotspot סלולארי נייד לשימוש בטיולים בחו"ל, כזה ששמים בו כרטיס סים והוא עושה WiFi מהרשת הסלולרית. זה נוח כי בד"כ אני טס עם חברה שלי וככה יותר קל לחבר 2 פלאפונים לאינטרנט, פלוס זה חוסך לפלאפון סוללה. יש משהו מומלץ? האם הדגמים הסיניים של המכשירים האלה תופסים תדרים "של המערב"? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליקנות פלאפון חדש. חשוב לי שהיה בו 3 דברים נגן MP3 טוב, אינטרנט איכותי וזמן סוללה ארוך יחסית. אתם יכולים להמליץ על פלאפונים שמקיים את 3 התכונות האלא כמובן עדיף הכי זול שאפשר. כמו כן עדיף שהוא יהיה דור 3 ועם מצלמה טובה אבל זה פחות חשוב לי. אני יכול לקנות את הפלאפון מארה"ב או דרך EBAY (אם זה יותר זול שם) אז זה לא חייב להיות פלאפון שנמצא בארץ. תודה מראש על העזרה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מכשיר N97 שהיה בעברית עד אתמול.... עדכנתי גירסא דרך התוכנה של נוקיה במחשב ועכשיו אין לי עברית במקלדת..... (ולא בתפריטים) אני יכול לראות עברית אבל לא לכתוב (דבר שמקשהעלי בשימוש - כתיבת SMS חיפוש ועוד....) בחנות פרטית הציעו לי מחיר שלא משתלם לי... השאלה איך אני יכול להוסיף עברית למקלדת (יש לי את התווים בעברית-רק את הכתיבה בעברית)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-