גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות עידכון לגרסה שלי בעקבות זאת בוצע הורדה התקנה ההתקנה נכשלה ועכשוי אפילו לא ניתן לעשות RESTORE למכשיר יש המלצות מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר מראה אנימציה של הבטריה כאילו הוא בטעינה אך נמצא כבר כמעט יום שלם על פס אדום אחד... אם אני מנתק את המכשיר מהמטען הוא נכבה לחלוטין ואם אני מחבר אותו למטען הוא מראה שהכמשיר נטען אך לללא התקדמות והמכשיר לא מצליח לעלות לתפריט.. יש למישהו פתרון
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986765,00.html נראה לכם האייפון 4 היה שורד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מביא אייפון שנרכש ברשת פלאפון הוא יעבוד עם סים של אורנג' או הם חוסמים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... המכשיר שלי זה 3GS 16BG שהובא מארה"ב....והוא מן הסתם נפרץ... אני לא יודע בדיוק את הגרסה של המכשיר....זה 3.1 משהו.... עשיתי עדכון לסידיה....ואז הוא עשה ריסט לעצמו ומאז הוא תקוע בלופים של ריסט....מה עושים?? מה לגבי כל המידע שעליו (ספר טלפונים,יומן פגישות,אפליקציות). שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו ואני יכול להיכנס מן הסתם רק לתמונות.... האיטונס לא מזהה אותו.... יש הצעות??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי אייפון . לפני כחודש גיביתי את כל התכולה שלו באייטיונס . עכשיו פירמטתי אותו ועשיתי שחזור מגיבוי . שכחתי את כל הסיסמאות ואני לא יכול להיכנס ל- APPSTOE פייסבוק וכל מה שקשור באייפון . מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נאמר שבספטמבר המכשיר יושק אז למה אין עליו מיידע בנט עוד???
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
כיסויים/מעמדים/נרתיקים/רמקולים/וואטאבר, יש מגוון עצום של אביזרים לאייפונים ככה שמרגיש לי תפל להחזיק אייפון בלי להנות מהאבזור שקיים לו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במכשיר אנדרויד ומחפש אוזניות אלחוטיות (TRUE WIRELESS). חשבתי על האיירפודס פרו של אפל (שימו לב, לא הדגמים הקודמים.). אני מודע לכך שאוותר על כמה פיצ'רים כמו סירי והפסקה של המוזיקה כשמוציאים מהאוזן אבל מעניין אותי משהו בסיסי יותר. יש פה משהו שמשתמש בה אוזניות הללו עם אנדרויד? האם ישנן בעיות בחיבור? כלומר האם המכשיר מזהה אותן אוטומטית כשהן יוצאות מהקופסא או שצריך לעשות Pairing מחדש? האם המכשיר הסלולארי מנתק קשר עם האוזניות כשהן נכנסות לקופסת הטעינה? (כלומר מעצמו, בלי לעשות Forget this device בתפריט ה-BT)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. מדובר ב-DVD זול Luxor DMG 6006 שהשלט שלו התרסק מנסיבות שלא אפרטן. מישהו הצליח להשיג לו שלט של בדיוק אותו הדגם (רק שהצורה של השלט קצת שונה), אבל משום מה השלט לא שולט בו כלל, חוץ משכאשר לוחצים על כפתור הנמכת הווליום זה מגדיר לו כיבוי. ואז אמרו לי שיש דרך "לאפס" אותו ככה שיגיב לדי וי די כמו שצריך. יש..? תודות מראש לעונים (וגם למי שלא עונה)
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך ASUS N636A.....??? דרישות: GPS רמקול פשוט להפעלה... אם יש הצעות אחרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הוא יוצא לי באורנג' במבצע ממש טוב, אבל אני יכול להוסיף ולקחת מכשיר אחר. בכל מקרה, לפי המפרט שלו הוא נראה מעולה, אבל ראיתי כמה חסרונות שלו: מצלמה, מסך וסוללה. איך הוא בכללי? יש המלצות? המלצות על מכשירים אחרים אולי? תודה. ד"א - אני רוצה רק סימביאנים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היום הורדתי את התוכנה לפלאפון,שיהיה מה לראות קצת בצבא. אבל מכיוון שלא הבנתי איך זה עובד אז אני אשאל כאן מקווה שידעו לענות לי. התוכנה דורשת אינטרנט? מכיוון שבתור חייל החבילת אינטרנט תעוף מהר מאוד ככה. ואם היא דורשת אינטרנט,זה חד פעמי? ז"א היא מורידה את הסרט וזהו? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2? הייתי שמח למצוא ב-1600 ושנתיים אחריות(שמקבלים על S3)- מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתוני האייפוד: Software Versin: 2.2.1 Build Version: 5H11a נראה לי שגירסת התוכנה היא העדכנית ביותר(?!) אך לא ברור לי איזה דור האייפוד (הבנתי שיש דור ראשו ן ודור שני..). האייפוד נרכש לפני שבועיים בארה"ב. תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא הגיע לארץ לא מזמן ואני מאוד רוצה לקנות אותו פשוט אני מתלבט בינו לבין הIAUDIO 6, לאיזה מהם יש איכות יותר טובה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז כה יש לי אייפון 3GS ויש לי מלא אבק בין המסך לזכוכית שלו....איך אני יכול לנקות את זה?.. יש לי כלים לפתיחה..אבל אני לא מוצא מדריך צולם/ודיאו... תודה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לגלוש מכל מקום ואני משום מה לא מצליח אם הוא לא מחובר לרשת אל חוטית.... אני לא מוצא את ההגדרה.... המכשיר הוא 3GS 16GB...פרוץ עם 3.1.3 יש לי אפליקציה שנקראת SBSETTING...אבל עידכנתי אותה לאחרונה והאיקון של הגילשה ב3G לא קיימת יותר מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-