גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
מסך של אייפון 4 ואייפון 4S זה אותו המסך? אני צריך לדעת ממישהו שיודע בוודאות ולא מסתמך על כל מיני דברים תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי פתאום בלי שום הודעה מוקדמת, באתי לקחת את הפלאפון שלי.. וגיליתי שיש לו פס מוזר על המסך (בתצוגה עצמה). זה לא נעלם גם כשטיילתי בתפריטים. אז כיביתי אותו, והדלקתי מחדש.. אבל - הוא לא נדלק. המסך מואר, לבן לגמרי, היה רטט בודד, והוא נשאר תקוע במצב הזה. כל פעם שאני מנסה ללחוץ שוב על כפתור ההדלקה, יש רטט. המסך נשאר תקוע במצב לבן. ניסיתי להוציא את הסוללה, ואפילו להוציא את ה-SIM לא עזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני רץ מחר למרכז שירות של סלקום? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי אייפון 4, ולפעמים אני נתקל בבעיה שאני צופה בסרטון ביוטיוב, ואז פתאום מופיע לי מסך ירוק, ואז אני צריך לחזור לחזרה לתפריט הראשי להיפטר ממנו. בנוסף גם לפעמים באפליקציה מסויימת אין לי סאונד, ועל מנת לפתור זאת, עלי לכבות ולהדליק חזרה. מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 49 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפשים מכשיר חכם במחיר מציאה שפשוט יעבוד? ל-Cubot הסינית יש הצעה מעניינת עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%a3-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%97/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. קיבלתי iPod Nano V2 חדש ואני רוצה לקנות לו מגן סיליקון כי הבנתי שזה חובה. יש חבילה של iSkin מקורי של Apple שעולה 200 ש"ח (חבילה שכוללת שלושה מגנים). לעומתה יש מגוון מגנים שעולים בין 30-50 ש"ח. יש הבדל משמעותי בניהם או שפשוט כדאי לקנות את הזול ביותר?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, ברשותי מכשיר מסוג LG-G3 . ברצוני לבצע סנכרון לתמונות עם גוגל דרייב. הבנתי שבכדי לעשות כן אני צריך להוריד את אפליקציית גוגל פלוס. אכן הורדתי אותה ועדיין אין סנכרון לתמונות. כשאני נכנס אל תוך "אלבומי גוגל" בתוך הגוגל דרייב רשום לי "המשך להתעדכן! בקרוב התמונות שלך יופיעו כאן" (מצורף קובץ תמונה). מה פשר הדבר? האם צריך לבצע שינוי בהגדרות של הגוגל דרייב בשביל שהסנכרון יעבוד? או שזה קשור להגדרות בטלפון? רוב תודות לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שתציג לי כמה השתמשתי בדקות שיחה יוצאת \ נכנסת, SMSים, ואינטרנט 3G \ WIFI. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות IPAD ב EBAY האם סים של VERIZON או SPRINT יעבוד עם סים מקומי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקבל מכשיר שהוא שניי דגמים לפני הHD2 יש אפשרות לגלוש דרכו בWAP או להתקין עליו מערכת הפעלה יותר חדשה וינדוס מובאיל 6.5?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז אחרי שהטלפון שלי שבק חיים לגמריי וכל הניסיונות שלי לתקן אותו לא צלחו: אני מתלבט בין כמה טלפונים. הטלפון הקודם שלי היה נוקיה לומיה 920 ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים. התקציב: גג עד 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. דרישות: 1) שימושים דיי בסיסיים, שיחות טלפון, וואצאפ, מצלמה שתהיה טובה, WAZE והכי חשוב יציבות של מערכת ההפעלה. 2) סוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. 3) שהמכשיר יהיה עמיד עד כמה שאפשר בפני מכות. מתלבט בין: LG G4 - אותו אני הכי רוצה אבל הוא הכי יקר אבל לפי מה שניראה לי הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, יש באולסייל כרגע ב 2300 ש"ח עם שנתיים אחריות יבואן רשמי, קצת חורג מהתקציב אבל הוא דיי קורץ לי. LG G3 - ניראה לי נחמד אבל אני מפחד שהוא יתחיל להיתקע ואז אני …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לכם העדפות או המלצות על משהו איכותי???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אפליקציית ה-Showbox, שמהווה אלטרנטיבה ל-Popcorn Time להזרמת סרטים וסדרות, מתחילה להזרים גם מוזיקה ללא צורך בתשלום אם יש לכם היכרות קרובה עם האפליקציות של Popcorn Time ו-Kodi, יש סיכוי לא רע ששמעתם גם עלהמתחרה שלהם Showbox – שמספקת יכולת לא-ממש-חוקית להזרמת מגוון סרטים וסדרות עבור מכשירי אנדרואיד (ועבור מחשבים שמריצים את אמולטור ה-Bluestacks). כעת, היישום שיחד עם Popcorn Time מהווה כנראה את אחד מכאבי הראש הגדולים ביותר הוליווד, מחליט לפתוח חזית חמה נוספת – ומוסיף בגירסתו העדכנית גם אפשרות (בבטא) להזרמה ישירה של מוזיקה פופולרית, בדומה ל-Spotify ו-Google Music, אך גם כאן באופן "אפור" וללא צורך בתשלום. אפליקציית ה-Showbox (שלא נמצאת בחנות ה-Play Store כמו…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך לבחור פלאפון מכל רשימת הפלאפונים שיש לסלקום.. מהו הפלאפון הכי טוב שיענה על הדרישות שלי: * מוסיקה באיכות טובה וחזקה! * איכות מצלמה טובה ליום וללילה (עם פלאש) * תמיכה במשחקים ומולטימדיה (ערכות נושא) * ואורך חיים של סוללה לאורך זמן מקווה שיש משהו כזה.. תודה ;] כרגע יש לי E1000 ואני לא מת עליו משהו
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה מוזרה, אני יודע, אבל תזרמו איתי. אני מתעניין במכשיר WP8 ומתלבט בין לומיה 920 ל-HTC 8X. ל-HTC יש צבע בשם Limelight Yellow. באתר של HTC דרך הלפטופ שלי המכשיר נראה בצבע צהוב-ירקרק מגניב כזה. דרך מסך Dell 2209 פאנל IPS המכשיר נראה בצבע ירוק זרחן כמו האפוד הזוהר שחייבים ללבוש כשיוצאים להחליף צמיג ברכב. http://www.htc.com/www/ בסרגל למטה יש ארבע צבעים תבחרו בצבע הצהוב או מה שזה לא יהיה. באירוע השקה של Gsmarena צילמו את המכשיר והיה לו צבע צהוב-כתום, אבל אני מניח שזה יצא ככה בגלל התאורה באולם. http://www.gsmarena.com/htc_september_event-review-817p2.php תגלגלו למטה. איזה צבע אתם רואים?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נפל אלי היום לידיים משהו מעניין MODU W הדגם ה"נעלם" של חברת מודו הישראלית את דגם הT הסלולרי עוד אפשר למצוא באתרי מכירות שונים בגרושים (את שלי קניתי ב99 שח ;D ) אבל דגם הW מעולם לא הושק רשמית איכשהו נפל לי לידיים אחד, מכשיר מוזר יחסית זה לא סלולר אלא "נגן" "מיני טאבל" קשה להגדיר אותו... אין לו יכולת סלולרית אבל בניגוד למודו T יש לו WIFI והוא מריץ אנדרואיד 1.6 קצת תמונות
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-