עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. איזה סלולר נותן איכות שמע של סטרימינג מוסיקה יוטיוב ? אני מנוי ליוטיוב ושומע מוסיקה באוזניות סוני או סמסונג ומחפש סלולר שיתן לי את האיכות שמע הכי טובה שניתן לקבל מחפש את ההסבר למה לבחור בסלולר כזה או אחר שנותן שמיעה של מוסיקה הכי טובה שניתן או שבכלל יש מכשיר אחר שיתן לי תוצאות טובות יותר לסטרימינד יוטיוב ?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע בקטגוריית הבינוניים והחזקים כגון רדמי נוט 11 T כמעט שקניתי את המכשיר הנ"ל אלא שיש בו חסרון בשמע של הספיקר כמו מה שיש בכל מכשירי שיאומי למינהם שהשמע של הספיקר מאוד נמוך. מישהו יודע אולי איזה מכשיר סיני מומלץ עם נתונים דומים? הוואן פלוס מומלץ? איך החברה בכללי? ואיזה דגם מומלץ באזור ה-1500 ש"ח ואיך השמע של הספיקר שלו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  3. Started by saarxee,

צריך 2 סמארטפונים למעשה. מה שהכי חשוב: סוללה חזקה, גלישה נוחה ומהירה, מכשיר מהיר ומסך יחסית גדול ומצלמה איכותית. זהו בערך, לא יהיו משחקים ודברים מעמיסים. התקציב לכל אחד הוא בערך 700 ש"ח פלוס מינוס.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אם הייתי קונה סמארטפון מחר (מעדיף להמנע מאייפון עם כל השטויות שלו), הייתי קונה את ה-SGS, הקטע הוא שיש אותו פה למישהו והוא אומר שדור חדש של סמארטפונים נמצא ממש מעבר לפינה. בקיצור, התכונות החשובות לי ביותר הן סוללה חזקה (שונא לטעון את הטלפון כל יום), Android בגרסה כמה שיותר חזקה, רמקול חזק למוזיקה, וכמובן מחיר הגיוני. אני מדבר פה על מחיר מחנות (שגם עליה אני אצטרך המלצה), מכיוון שמאורנג' זה יקר, וגם כמובן אני צריך טלפון שיקבל את הסים הנוכחי שלי, בשביל לא להחליף מספר. אשמח להרחבה בנושאים שרשמתי למעלה, ותודה מראש

• 190 תגובות
    • 32.4k צפיות
  5. איזה סמארטפון הכי כדאי לקנות כיום (בסביבות 4800 שח )

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. צריך מסך גדול הייתי אומר יותר מ-4.5 מעדיף בסביבות 5 אינץ מיעוד לקריאת מיליים, משחקים וצפיה בסרטים אפשר חריגה קטנה מהמחיר אני בגולן טלקום אז צריך שיתמוך בתדרים: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3050.pdf חשבתי ללכת על LG G2 או S4 ללא היבואן הרשמי אבל רשום "ללא FOTA,ללא עדכונים" האם הטלפון יתעדכן בחיבור USB דרך המחשב? למיטב הבנתי מדובר ל D802 שהוא דגם גלובלי או שיש צורך לבצע הורדה ידנית של ה firmware כדי לעדכן? יש המלצות לדגמים אחרים? כדאי לחכות לטלפונים סינים כמו OnePlus? תודה

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by onetwo,

מחפש סמארטפון שהסוללה תחזיק כמה שיותר (יומיים זה טוב, אם אפשר יותר מה טוב..) ושהדברים השונים יעבדו בלי באגים ותקלות. כל שאר הדברים (מצלמות וכדומה) לא כל כך חשובים לי. מה יעשה את העבודה? תקציב 600 עד 2000 בערך. אם אפשר במחיר זול אז למה לא. אם לא - אז איפשהו עד 2000, אם צריך קצת יותר אפשר גם. בזמנו היה לי LG G2 שעבד מעולה, אז אני מחפש משהו שיעבוד כמו שהוא עבד לי. תודה :)

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  8. אהלן, אני רוצה לקנות לעצמי סמארטפון. העולם הזה די חדש לי (היו לי רק טלפונים פשוטים בשנים האחרונות), אז אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד שיתאים לי. עשיתי קצת שיעורי בית, והכנתי רשימת דרישות שאני מחפש בסמארטפון: - מסך גדול (4.3" נראה לי גודל טוב לשימוש, צפייה וגלישה, גם 4" יהיה בסדר) ואיכותי (שיראה טוב תמונות/סרטים, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון) - שיעבוד בצורה חלקה, שלא יתקע או יקח לו הרבה זמן להעלות אפליקציות (אני מניח שזה מושפע מצד אחד מכח עיבוד חזק, ומצד שני ממערכת הפעלה לא עמוסה, ותכנון טוב) - אודיו טוב, שיוכל לשמש כנגן מוזיקה איכותי (זה דוקא משהו שחשוב לי, אעדיף לקחת טלפון קצת יותר חלש אבל עם איכות שמיעה טובה, מאשר מכשיר חזק יותר עם איכות שמיעה פחותה) - GPS, ח…

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. כרגע יש לי מחשב נייד עם windowes 7 וסמארטפון iphone 3G אני רוצה לקנות סמארטפון חדש וטאבלט חדש אני רוצה לקנות iphone 5 וטאבלט TF700T שלasus (כי אני רוצה להתנסות באנדרויד) השאלה שלי היא האם ריבוי של מערכות הפעלה לא "יסבך" לי את החיים? כדי לקנות גם סמארטפון+טאבלט עם אותה מערכת הפעלה או שאפשר להסתדר עם 3 מערכות הפעלה שונות? מה לגבי לשדרג את הwindows 7 במחשב ל - windows 8 ולקנות סמארטפון+טאבלט עם widnwos 8? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אני מנסה להמנע מרכישת נטסטיק וחבילת גלישה נפרדת לטובת הנייד, ומעוניין להשתמש במכשיר הסלולרי כמודם. האם ישנה עדיפות לאחד מהסמארטפונים בשימושו כמודם? הדגמים הנבדקים: בלקברי 9700/9780, סמסונג גלאקסי S, אייפון 4. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי את הGALAXY NEXUS ונשבר לי ממנו לגמרי, כבר בלתי שמיש מרוב שהוא איטי. מה שאני מחפש זה טלפון שהוא עד 5 אינצ' (לא מסוגל להסתדר עם יותר מזה, לא נוח בכיס), עם מסך FHD, מעבד/ראם סבירים שהטלפון יהיה חלק ב100% ואנדרויד 5. המחיר פה צריך להיות כמה שיותר נמוך וזו המטרה. הASUS ZENFONE 2 נראה ממש טוב אבל הוא גדול לי מדי ככה שהוא יורד מהפרק. אני מתלבט בין XPERIA Z2 לHTC ONE M8 לMOTO X 2ND GEN וXIAOMI MI 4 השאלה אם יש טלפון יותר משתלם שפספסתי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בסכום של 1000 שקלים בערך עם מצלמה טובה? שמעתי שהעדכונים שלהם מהירים משל שיואמי תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by emilxsi,

אני מחפש סמארפון עד 1000 ש"ח. הדרישות שלי לסמארפון הם: 1.סוללה מספיקה להרבה זמן. 2.יכולת להריץ משחקים כבדים. 3.בא אים אפלקציות בסיסיות. 4.wi-fi. 5.מסך מעל 3.7 אינטש אני הסתכלי בעיקר על aiki 5 . וגם אני אומר המקסיומם התפשרות זה מאה שקל ולא הכפת לי אים זה סיני או אמריקי העיקר שטוב.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  14. משהו ברמה של SGS2.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by כלנית,

שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by soundf,

בחירה ראשונהההההההההההההההההההה זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=B3FAC19&nplm=TN613LL/A תמונות נוספות: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/power-support-crystal-jacket-set-for-iphone/ בחירה שניייההההההה או זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=DEE1ABF3&nplm=TN563LL/A בשחור... מידע נוסף: http://www.goincase.com/products/detail/protective-cover-cl59030/2 איזה כדאי?? לא יודע איזה לבחור ???

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. קראתי שיש המון באגים ברשמית 4.3 אז על מה אתם ממליצים? אציין שאין לי שום רקע או נסיון, עברתי לאנדרואיד אחרי שנים של שימוש ב-IOS

• 36 תגובות
    • 14k צפיות
  19. Started by Boris_yo,

אני צריך עדשות בין היתר מאקרו לנקסוס 4 סמארטפון אבל יש מספר אופציות ואני לא יודע מה יותר טוב: 1. 4 ב-1 2. 3 ב-1 בראשון מדביקים טבעת שתחזיק עדשה ובשני שמים קליפס. מה יותר טוב? אני רואה שקליפס למרות נוח ולא מצריך הורדה של כיסוי, ייתכן מרווח קצר בין תושבת של קליפס לעדשה כי בראשון עדשה תהיה צמודה?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ערב טוב לכולם, ויום אשה שמח למי שזה רלבנטי אליו במשך משהו כמו 8 או תשע שנים הייתי באורנג', חתכתי מהם בגלל שירות נוראי להוט מובייל. פתאום הכל היה מהיר יותר ואני ממש מרוצה. עשיתי את הטעות של לחזור לאורנג' בגלל מחיר, ופתאום הכל איטי יותר (פייסבוק, יוטיוב, הודעות בוואטסאפ). למי שתוהה - אני מסתובב עם Nexus IV של LG, כך שאני לא חושב שמדובר בבעיית מכשיר. חזרתי להוט מובייל (שגם נתנו מחיר זול יותר, על הדרך), פתאום הכל שוב יותר מהיר, אבל אז מרפי נכנס לפעולה ומסתבר שהם עברו לרכב על אורנג' בגלל הדור הרביעי. פתאום גם בהוט מובייל הכל איטי יותר - פתאום לוייז לוקח המון זמן למצוא את המקום שאני מחפש, פתאום פייסבוק לא מראה תמונות, פתאום יוטיוב נתקע באמצע - הדברים המעצבנים. השאלה היא - איז…

21. יש לכם משהו? זה יכול להיות אגב נראה לי כל ערכת נושא של SE של כל פלאפון, תנו במה שאתם משתמשים

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. [ קונה היום צריך עזרה דחוף...

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by kobibo,

יש לי את ה Sansa c250 וראיתי באתר של Sandisk כי הנגן הזה יכול להכיל פורמטים של MP3 ( יכול להכיל בערך 500 שירים ) ופורמט של WMA ( יכול להכיל בערך 1000 שירים ) רציתי לדעת האם מבחינת איכות השמע יש הבדל בניהם ? והאם אולי כדאי להמיר את כל ה MP3 ל WMA כדי להכיל יותר שירים ?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  24. SONY ERICSSON k610i http://img.ferra.ru/pubimages/84929.jpg תפריט: עברית, אנגלית, רוסית וערבית זכרון: זיכרון של 16MB לאנשי קשר, סרטוני וידאו, תמונות, יומן, הודעות ואפליקציות 250 אנשי קשר בכרטיס ה - usim צלצול: רינגטונים פוליפוניים קבצי MP3 וקבצי MP4 רינגטונים נוספים באמצעות הפורטל הסלולרי oboxlive איכות סאונד 72 פולי רטט להתראה שקטה או בנוסף לצלצול sms: שליחה וקבלה של sms בעברית, אנגלית, ערבית ורוסית mms: שליחת הודעות וידאו ותמונה (mms) בליווי צליל מהמכשיר ישירות למכשיר סלולרי תומך (mms) או לדואר אלקטרוני הורדות: סרטוני וידאו, טפטים, משחקים ורינגטונים פונקציות מיוחדות: שירות שיחות וידאו Video streaming: תמיכה בצפייה מיידית תמיכה ב my playlist צג איכותי גודל 1.9אינץ 176X2…

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. בס"ד על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים- MOTOROLA V3 SAMSUNG 770 LG 8300 ומה שהכי חשוב לי מתוך שלושתם זה שהמסך יהיה גדול וברור כי בכולם יש מצלמה ונגן מוזיקה וכל זה. על מה אתם הכי הרבה ממליצים תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.