עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Atom Mother Heart,

המכשיר לא היה בשימוש בכלל במשך חצי שנה ועכשיו הוא לא מגיב כלל מה אתם אומרים הלכה הסוללה או משהו אחר?

2. המכשיר התקציבי הטרי מבית Xiaomi יהיה אחד מהראשונים לעשות שימוש ב-Helio G99 המשופר של Mediatek - אך האם זה יהיה מספיק בכדי להיות רלוונטי בסביבה התחרותית שאליה הוא מגיע?לכתבה

3. עם או בלי קשר ישיר להיותו של ה-Snapdragon 8 Gen 1 אכזבה בכל הנוגע לחיי סוללה - הגלגול החדש של מוצר הדגל לשוק המובייל מתמקד בלציין את שיפור היעילות עבור יחידות העיבוד השונות שבו, לצד השיפור הפוטנציאלי בביצועים המירבייםלכתבה

4. Started by dbx22,

אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי. היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי. אני מתלבט בין 2350 שח יבואן לא רשמי ל2750 יבואן רשמי. מדובר על דגם 32 ג׳יגה של Lg g3 מה הייתם אתם לוקחים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

7. קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי לאחותי יש פלאפון של נוקיה דגם לא משוכלל מידי , אתם יודעים דור 3 אבל הפשוטים בעיקר בשביל צרכים בסיסים. הערכה של הפלאפון שלה לא כוללת קבל להעברת נתונים אבל אני יודע שיש אפשרות להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ולהיפך דרך ה Bluetooth . השאלה שלי היא איך עושים את זה ? מה בדיוק מתקינים במחשב, תוכנה , דרייבר ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. תמונות חדשות שצצו ברשת מצביעות על כך שדגמי האייפון הבאים יקבלו אפשרות צבע חדשה ולא ממש צפויה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חולמים-על-אייפון-ורוד-בקרוב-זה-עשוי-לקר/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by guycnaan,

שלום,לצערי איבדתי לפני כמה זמן בצבא את המתאם לcreative vision m שלי (דגם 30gb) לצערי המתאם הוא הדבר היחיד שבעזרתו ניתן להתאים את המכשיר. חיפשתי בחנויות ובאתרי יד 2,ולהביא מחו"ל נראה לי יקר מדיי. האם יש פה מישהו שמעוניין למכור לי אחד או להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות כזה במחיר שווה נפש? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. לא מזמן החלתתי לנסות את הגירסה הפתוחה של FIRMWARE לנגן שלי (IRIVER H10) וגיליתי שהיא ממש טובה אבל יש ברים שאני לא אוהב בה לכן אני מעוניין לשנות אותה או לבנות אחת לבד. איך אני עושה את זה? אם מישהו מכיר גרסאות אחרות חוץ מ ROCKBOX הוא מוזן לספר לי עליה ולהביא לינק להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  13. היי! אז ככה, אבא שלי קנה לעצמו מחשב כף-יד מתקדם אז לקחתי לו את הקודם, פאלם מדגם m505. בוא נתחיל בזה שהוא מעפן ביחס להיום... ניסיתי להכיר אותו קצת, אפשר לומר שהצלחתי אך יש לי כמה שאלות. עם הפאלם באו תוכנות עזר להעברת נתונים דרך ה-USB, בין התוכנות ישנה גם תוכנה להעברת מדיות, העברתי תמונה בכדי לבדור אם זה עובד אך אני לא מוצא אותה במכשיר... האם המכשיר בכלל יכול לקרוא קבצי תמונות/וידאו/מוסיקה? השאלה השניה שלי היא האם יש אפשרות לעדכן את גרסת המכשיר? הורדתי כמה trial versions למשחקים שמיועדים למכשיר, העברתי אותם, מצאתי אותם במכשיר אך כשאני מנסה להכנס אליהם רשום לי שזה דורש גרסה 5.0 ומעלה וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by lol_minbet,

יש לי אייפון 2G הראתי לו והוא די התלהב, הוא צריך לגלישה באינטרנט בלחסל תזמן בעיקר, כי הוא הרבה בצבא אז החליט גם לשדרג השאלה אם המסך מגע מרגיש אותו דבר כמו האייפון שלי? התקציב שלו אלפיים שח ככה והאם משחקים וכו' יעבדו חלק בלי תקיעות? איזה מכשיר יותר חדשני מבחינת מעבד ומאיץ גרפי? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. אני צריך שיהיה לו סוללה חזקה, איכות קול מעולה(יש לי כבר אוזניות רציניות) וכמובן אמינות, אני לא צריך מסך גדול או כל מיני גאדג'טים מיותרים במכשיר. אני מעוניין לקבל המלצות לנגנים של 8 ו16 ג'יגה. תודה רבה ויום עצמאות שמח לכולם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Muadib,

בת דודה שלי רוצה לקנות לעצמה צעצוע חדש. היא קונה את המכשיר בארה"ב וחשוב לה בעיקר שתהיה תצוגה גדולה, ברורה ונוחה לניווט. אני אשמח גם להצעות למכשיר עם נפח גדול יותר בלי עליה משמעותית במחיר. תודה!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LI,

שלום, לא הייתי בטוחה איפה לשאול את השאלה הזו. אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה שניתקלתי בה: קניתי Nokia 2680 וקיבלתי במתנה דונגל Bluetooth של BlueSoleil (קטנצ'יק כזה, דגם kj-0108), התקנתי אותו והכל נראה בסדר לכאורה, אבל הוא לא מזהה את הסלולרי. תודה, ליז

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  20. או שניתן לשים ע"י עדכון קושחה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. התופעה מסבירה את עצמה בכותרת, ואם לא - מדובר על מצב בו המכשיר מאבד קליטה ל x שניות וחוזר לאחר-מכן על הרשת השניה, בין אם זה סתם ככה, כשהקליטה עם הרשת הנוכחית תקינה לחלוטין או בתום שיחה/הוצאת שיחה. זה מעצבן. הפתרון הוא כמובן לקבע את GOLAN T באופן ידני, מאחר ועושה רושם שהיא בעלת קליטה טובה יותר overall, אבל הדבר גורם לדטה להפסיק ולתפקד באופן רנדומלי, מה שנפתר רק עם מעבר למצב טיסה וחזרה/כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. ה Data roaming מאופשר, רק שלא נראה שיש לו ממש השפעה, בניגוד לטענה של גולן שבלעדי נדידת דטה, האינטרנט לא יעבוד. עד מלפני חודשיים לערך, זה לא היה. בוודאות. נבדקו מספר מכשירים ויותר מחשבון אחד. האם גם אתם חווים את זה?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום לכולם אמי החליטה סוף סוף לאחר המון זמן (בסביבות ה16 שנה) להחליף את הטלפון שלה: משהו בסגון הזה למי שזוכר http://www.txroadrunners.com/images/pics/funny5/BigNokiaCellPhone.jpg קיבלנו הצעה מעבודת אבי והגענו למסקנה שיש 2 טלפונים מתאימים, הNokia 6500 Slide והNokia 6600 Slide אלו האופציות היחידות, לא להציע אחרות, התדר מתמקד על הבחירה ביניהם בעיקרון ה6500 יוצר במאי 2007 וה6600 באוגוסט 2008. ל6500 יש יציאת TV-OUT אבל הוא נחשב לכבד ומתחמם ל6600 יש חיישן תנועה אך סוללתו מחזיקה רק כ3-4 שעות דיבור לא כמו ה6500 שיכול להחזיק עד 6 שעות. ה6600 אלגנטי יותר, אך עולה 400 ש"ח יותר מה6500. בעיקרון אין להם במלאי כרגע את ה6500 והוא יגיע עוד שבועיים, אז חשבנו לקחת את ה6500 מה אתם…

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  23. ראיתי שיש כאלו שמפרסמים שהם פורצים טלפונים לכל הרשתות. האם זה חוקי?

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by lenova,

עוד מישהו נתקל בזה לאחרונה, ובwhite בפרט?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  25. שלום, אני עומד לקנות HTC Desire ואני רוצה קופסת אחסון (אם ניתן לקרוא לזה ככה, למעשה זה Case) גמישה, ואיכותית. הסיבה שאני בכלל שואל כאן ולא פשוט הולך לקנות היא בגלל שאני רוצה להיות בטוח שמה שאני עומד לקנות הוא האיכותי ביותר בשוק. http://www.youtube.com/watch?v=0hCiH9gIwtQ זו פרסומת למוצר הזה (זו החנות שמפרסמת): http://www.wirelessground.com/htc-desire-case-clear.html האם המוצר הנ"ל (שמחירו מופקע לחלוטין) הוא אותו דבר כמו לדוגמה זה, אבל המחיר הוא בגלל הפרסום (המאוד משכנע, אני חייב להודות) ? האם בכלל יש חברות איכותיות יותר וחברות איכותיות פחות לייצור כאלה "דברים"? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.