גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור החמישי והשישי של הכרומבוקים מבית היצרנית האמריקאית מגיעים ללא יומרות, אך מיועדים לשרוד גם את סביבות השימוש האכזריות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היום הייתי בסלקום,ואחרי שעה של המתנה,קיבלה אותי נציגה,וצימדה לי את המכשיר. היא אמרה לי לאחר הצימוד,שאין למכשיר שלי החזרים,כי הוא לא מיובא באופן רשמי לארץ,ולכן לפי משרד התקשורת,אין לתת ללקוח החזרים. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם מגיעים לי בכל זאת החזרים? לי כל הסיפור נשמע מאוד מוזר...... תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסלולרי שיאפשר שימוש ב- skype דרך האינטרנט הסלולרי ו- Fring או דרך WiFi(עדיף). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בת דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות ורציתי לנצל את ההזדמנות להחליף את הנגן העתיק שלי. אני מתלבט בין 2 סוגים של נגנים - PMP או נגנים בינוניים כו נגיד IPOD או ZUNE ההתלבטות היא לא על רקע כספי - תקציב יש, פשוט קצת מרתיע אותי הגודל הפיזי של נגני PMP. בקטגוריית ה-PMP יש שני נגנים שהתעניינתי לגביהם: Creative Zen Vision W שעולה כ-220$ Cowon A2 המוכר, שלמרות שהוא כבר ישן עדיין נראה שהוא הנגן המוביל בקטגוריה, עולה כ-250$ חוץ מזה בטח יש עוד מספר נגנים של ARCHOS, אני לא מתמצא בדגמים שלהם, אולי אתם מכירים.... בקטוריה השנייה עוד לא הספקתי לברר יותר מדי. כמו כן ראיתי עכשיו בפורום פ'רד על נגנים חדשים של IPOD. הם נראים ממש יקרים. כמו שאמרתי יש לי כסף לשים, השאלה אם הם שווים את זה. ב…
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי 6230i חדש אני רוצה למכור בכמה להציע אותו? כמה כסף לדרוש עליו מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האייפד החדש iPod Touch שיצא נורא קורץ לי וחשבתי לקנות אחד ולהביא לארץ מאמריקה (משפחה של חברים) עכשיו יש כמה שאלות שרציתי לשאול ולדעת 1) צריך איזה אישור או יש מס מתי שאני יעביר את המכשיר לארץ? 2) הדפדפן שלו ייתמוך בעברית? במידה ולא יש או אמור לצאת גירסא שנייה? 3) האם המחיר באמת מצדיק אותו (300 דולר) ביחס לסוללה וכאלה 4) איכות שמע.... היו עוד המון אני ייזכר תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות. הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך)) האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא. תודה מראש לממליצים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מכשיר GPS בחו"ל ורציתי לדעת אם למכשיר יש חיבור USB או אפשרות לזיכרון פלאש זה בטיח את זה שאני יכול להתקין עליו תוכנה אחרת? או להתקין עליו מפות של ישראל/ארצות אחרות? ואם יש המלצה למכשיר בסביבות 400$ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בארה"ב וראיתי את הHTC G2 שמאד אהבתי ואני שוקל ברצינות לקנות. כמה שאלות: 1. האם הטלפון יעבוד בתדרים של ישראל? 2. האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר שאינו משווק בארץ? מה היחס של חברות הסלולאר ללקוח כזה מבחינת אחריות, תיקונים והחזרים על המכשיר? 3. מה דעתכם על המכשיר בכללי? 4. כמה מסובך זה להתקין עברית עבור מכשיר שכזה? אני יודע ששאלתי המון שאלות ואשמח לתשובה מפורטת ועניינית. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי סופית שהגיע הזמן להפטר מהצביקה פיק הישן [ Nokia 3100 ]ששירת אותי נאמנה עוד מהתקופה שבה הוא היה להיט, ולהצטרף למהפכת הדור השלישי. סה"כ אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, עם דגש על הנחות. כי יצא לי להשתמש בפלאפון שבקושי הרגשתי שאני לחץ על משהו בזמן שהשתמשתי בהם. יום ראשון הקרוב אני כבר יגש לסניף של אורנג' ויקנה כבר משהו, אני יבקש מהם כמה דגמים בשביל להרגיש אותם ולפי זה אני יחליט. אבל לפני שאני יגיע אליהם, אני רוצה שתיהיה לי רשימה של 2-3 חשודים עיקריים שאותם אני יבדוק, אז תזרימו המלצות. זה מה שאני מחפש בפלאפון: נוחות איכות שמיעה טובה [ בשיחות ], למרות שאני מאמין שאת זה יש בכולם |: תפריט נוח, וקל לניווט [ אני פשוט מתעב את התפריטים של מוטורולה ] האיכות של המצלמה לא משחק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היבואנית הרשמית של שיאומי בארץ מבצעת השקה רשמית למכשיר הדגל המתקדם - במחיר מפתיע לחיוב לעומת זה שפגשנו בהשקה האירופאית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות את המכשיר, אבל הבנתי שיש לו כמה גרסאות, לפי ויקיפדיה יש 4 גרסאות: The Galaxy S4 Mini is made available in: GSM & HSDPA (GT-I9190); LTE (GT-I9195), which supports NFC; Dual SIM (GT-I9192), with 16 GB of internal memory in some regions; TD-SCDMA (GT-I9198). מה עדיף ומה ההבדלים ? ובנוסף שאלה מאוד קריטית - הבנתי שבגרסא 4.3 הוסיפו את הטכנולוגיה TRIM שמסדרת ומשפרת את הביצועים של המכשיר בצורה מדהימה. הבנתי שבגרסאות הישנות של אנרויד, לא רק במכשירי המיני אלה בכולם, הבטריה נטחנת ממש מהר בגלל באג, עכשיו הבנתי שב 4.1.1 הבטריה הכי נטחנת, ב 4.2.2 טיפה שיפרו וב 4.3 הבנתי שהבעיה נפתרה. עכשיו, קראתי הרבה כתבות וידיעות וראיתי שהעדכון 4.3 אכן יצא דרך VERIZON ורשתו…
-
- 14 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
האם כדי לקנות את הנגן cowon a2 או לחכות למשהו חדש? (כמו cowon A3)
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן..אני רוצה להחליף פלאפון.. ואני חודש שאני אתחבר לסלקום..איזה מכשיר לקחת? אני רוצה לשמוע מוזיקה.. רצוי bluetooth אני מעדיף סמביאן .. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם כיוון שאני אובד עצות, ברשותי נוקיה 5700 המגיע עם "מערכת הפעלה" של סימביאן, לעיתים קרובות הטלפון עושה ריסטרט וכאשר הוא חוזר מהריסטרט הוא במצב שקט מוחלט,לא רמקולים,מוסיקה ולא בשיחות טלפון,כמו גם כאשר אני מקבל שיחה במצב זה הטלפון רוטט ללא הפסקה,כדי לתקן זאת צריך להוציא את הסוללה ולהפעיל את הטלפון שנית. חשוב לציין שהטלפון הנ"ל היה בתיקון בחברת אוראנג בסביבות ה10 פעמים והבעיה אינה נפתרה כמו גם הם החליפו לי פעמיים את המכשיר,לטענתם. האם הבעיה הנ"ל מוכרת לכם?אני חושב שהטלפון עושה ריסטרט כאשר הוא מאבד רשת סלולארית. תודה, ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היתרונות שלו על ה D2 * מסך AMOLED שנותן תמונה חדה וברורה יותר מ LCD * דק הרבה יותר מה D2 ושוקל כמעט חצי ממנו 55 גרם לעומת 91 D2 78.0 X 55.4 X 16.6 mm Clix2 80.3x46.8x12.8mm * עיצוב מרשים ביותר חסרונות * אין חיבור לטלוויזיה * סוללה 24 בשמע 5 בוידאו, לעומת הנתונים המטורפים של 52 ו 10 (בהתאמה) ב D2 * המסך הוא לא מסך מגע * המסך הוא 260K צבעים לעומת מסך 16 מיליון * חריץ הרחבה היתרונות הרבים של ה D2 הופכים אותו למגושם יותר אבל אין כרגע מכשיר שיכול להתחרות בו גם לא ה clix2 שיוצא בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-