עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Holography,

יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by GALITT2000,

יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by D,

אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by matant13,

ללא תלות במחיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המדליף הפופולרי מכולם מאשר את קיומה של גירסה משופרת עבור הסמארטפון הפופולרי והמשתלם של חברת OnePlus, עם חומרה מעודכנת אך גם תג מחיר מוגדל לכתבה

6. Started by IG,

הי. אני מתלבט בין כמה מכשיר GPS ואני כדי להחליט אם שווה לי להשקיע במשהו אני רוצה לדעת מה הדרישות המומלצות (לא מינימום) של תוכנת הIGO8. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ortapiero,

שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by DJPOWER,

למישהו יש רוקבוקס בעברית לנגן הנ"ל? ואם אפשר הסבר איך מתקינים אני ישמח. צירפתי לינק עם קישורים לרוקבוקסס מאתר של IAUDIOPHILE http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=10349&page=28 תודה רבה מראש

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. הדרישות שלי לנגן הן: 1. רדיו מובנה. 2. תומך עברית . 3. ממשק ועיצוב יפים. 4. מסך לא קטן יותר מידי (שלא יוציא את העיינים :-) תודה לעוזרים . ההתלבטות שלי כרגע היא בין U10 של IRIVER לבין U3 של IAUDIO. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  10. שתי היצרניות הסיניות העולות נתפסו מקצות משאבים מוגדלים כשזיהו הפעלה של מבחנים נפוצים, לקבלת תוצאה גבוהה שאינה מאפיינת את המציאות בצורה מהימנה לכתבה

11. Started by psybrain,

שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. אני מתלבט מאוד איזה מכשיר לרכוש. מצד אחד החומרה והמחיר האטרקטיביים של One plus 5 ומצד שני המסך והמצלמה האדירים של S8 (עם הסיכון בקנס כספי של 1700 אם נשבר המסך). מה דעתכם? האם S8 שווה את הסיכון או ללכת על בטוח עם ה-OP5?

13. טוב אז ככה, אני צריכה המלצה לנגן טוב עד 800 ש''ח, חשבתי על ה IAUDIO U3- 2GB איך הנגן הזה? ואיך הנגן IAUDIO 6 שעולה 999, 4 GB, הוא טוב? ומה הסיפור של הנגן iAudio M5 20GB, למה יוצא שהוא כזה זול עם 20 GB ביחס לנגנים האחרים? ועוד שאלה, מה ההבדל בין זיכרון פלאש, לדיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by blackhawk,

היי , המכשיר יהיה בשימוש של נער בגיל יסודי. אשמח למכשיר פשוט וטוב. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

מחפש לקנות מכשיר נורמלי עם : מסך גדול. GPS. חזק חומרתית. מינימום קרינה. מצלמה לא אפקטיבי מבחינתי. שיהיה לו שמע טוב באפרכסת. רמקול חזק. ריבוי אפליקציות. סוללה חזקה. תמיכה ב-Divx. יש עוד מכשירים שעומדים בפרק?

• 58 תגובות
    • 10k צפיות
  16. Started by inon007,

היי, יש לי נגן iaudio u3 ואוזניות cx300 + HD205, בשתי האוזניות לא שומעים את הצלילים הנמוכים... כאשר העברתי את השירים לדיסקמן ולנגן ג'נרי מעפן של חבר שלי, שמעתי את הצלילים האלו... זה כאילו שלא שומעים צלילים נמוכים יותר מ 100HZ בנגן. ד"א, אני יודע להשתמש באקולייזר שלו, וניסיתי כבר כל אפשרות באקולייזר. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by חן מ,

היי אני רוצה לשאול שאלה האם באמת שווה להביא את האייפוד טאץ מחול?ומחול זה אומר צרפת,ששם ראיתי באתר FNAC שה8 ג'יגה עולה 280 יורו ו16 ג'יגה עולה 380 יורו המחירים האלו יותר זולים מאשר המחירים בארץ? כמה עולה המכס? תודה

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by LEPIDUS,

מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by eitan111,

שלום לכולם, אפליקציית בי פון של בזק , מבקשת בעת ההתקנה הרשאה לקריאת אנשי קשר, שינוי אנשי קשר ,קריאת יומן שיחות , קריאת הודעות הטקסט שלי . מה הסיבה לחדירה הזו לפרטיות וכן האם אפשר להתקין את האפליקצייה אם לא אתן הרשאות לפעולות הנ"ל. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאפליקציה שתוכל לעשות את החיים שלי קלים יותר. אני מארגן לא מעט נסיעות, הדבר יכול להיות מסובך. אני צריך אפליקציה שתשאל את המשתמש אם יש לו רכב, מאיפה הוא יוצא, עם כמה מקום. ושתיתן אפשרות לאנשים אחרים להירשם לרכבים הללו. בקיצור לארגן נסיעה ברכבים למקום אחד ל20 איש הרכבים שונים שיוצאים ממקומות שונים. תודה רבה על העזרה מראש! טל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי העליתי אתמול אפליקציה בתשלום למרקט, והוא דורש ממני חשבון adSence ע"מ לקבל את התמלוגים שלי. אין לי חשבון כזה, וגם אין לי עניין ליצור אותו כי אין לי אתר משלי. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yaelkam,

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…

24. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.