גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ ? הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
צמד הדגמים החדשים של סמסונג ממשפחת ה-Galaxy A מהווים שידרוג משמעותי ומבורך לעומת כל אלו שקדמו להם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוצאת מבחן הביצועים Antutu מציבה את הדור הבא של היצרנית הסינית הצעירה במיקום מחמיא ומבטיח עד מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
עברית לנגני CREATIVE דגמים: ZEN VISION M ZEN VISION W ZEN כוללת תמיכת תפריטים בעברית מלאה, תצוגת שירים בעברית (אמנם הפוכה) ניתן לסידור עם תוכנה חיצונית. כנסו ל www.heb4zen.co.cc
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נאמר לי באחת החנויות שברגע שהתקנתי רום לא מקורי אז האחריות לא תקפה. רציתי לדעת אם זה הפיך, כלומר אם ניתן להחזיר את המצב לקדמותו בלי שידעו ששיניתי משהו. האם עצם התקנת רום אחר עלולה לגרום לבעיות? אם כן, איזה סוג של בעיות? האם יש אפשרות להתקין ל-S4 את הרום המקורי והנקי של אנדרואיד הזהה לגרסה שיש ב- S4 Google Edition? תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מערכת סטריאו לסלון אשר תורכב מרמקולים Microlab solo7c המחוברים לטאבלט אשר ישמש כמקור להשמעת מוסיקה. (וגם רדיו וכו' דרך אפליקציות). השאלה היא איזה טאבלט במינימום מחיר יתן לי את הסטריאו (מיציאת האוזניות) הטוב ביותר. אין חשיבות לאיכות המסך וגודלו או מעבד מהיר במיוחד. אני מעדיף אנדרואיד אבל אם מוצרי אפל יתנו לי תוצאה הרבה יותר טובה במחיר נמוך נלך על זה. ואולי בכלל אין הבדל תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא אפרט על המכשיר מכיוון שרוב האנשים פה מכירים את הדגם. המכשיר אצלי כחודש, השתמשתי בו אולי 5 פעמים. המכשיר מצויין הכל עובד מעולה בלי תקיעות וכו. הסיבה שאני מוכר היא פשוטה , אני לא באמת צריך אותו, יש לי אולטרהבוק ומחשב נייח והטאבלט צובר אבק כבר חודש בבית. ( המכשיר מגיע עם כיסוי דמוי עור + מגן מסך) למי שמעוניין ,שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=54418e63426f3909ad67f22e0cc489d4c74 מעט גמיש במחיר לרציניים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר שיאומי ( redmi note 4 pro 4gb ) איך אני יכול לדעת שמדובר ברום גלובלי רשמי ולא ברום גלובלי קומבינה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני עם הפון הנ"ל תקופה קצרה.. וניתקלתי בכמה בעיות שאת חלקם פתרתי לבד.. המכשיר היה נכבה ונדלק מעצמו כל כמה ד נפתר ע"י ריסט למערכת הבעי עכשיו שיש שורה במסך שלא עובדת. כלומר יש במקלדת 4 שורות סה"כ אז שניה מלטה לא מגיבה ואני לא יכול להישתמש בשום אות שקיימת שם. זה לא קורה רק בכתיבה גם כשאני פותח את הפון אז צריך להחליק למעלה או למטה אי אפשר לצד... מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עוד דגם חדש ומסקרן של המותג עבור השוק ההודי עתיד לספק שבב Snapdragon 855 Plus, מצלמת 64 מגה-פיקסל ועוד הפתעות - כאשר יש סיכוי שנראה אותו מושק רשמית גם באירופה, לראשונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
היום בבוקר התקשרתי לפנדה לשאול לגבי ה Zen V Plus שראיתי שהמחיר שלו ירד ל 520 ש"ח אצלם. אחרי שדיברתי איתם פתאום שמתי לב למשהו מוזר באתר שלהם: המחיר של ה ZVP 4GB ירד ל 600 ש"ח. ואז שמתי לב שלמרות שלכול הנגנים יש את התמונה של ה ZVP מופיע שם Zen (בלי ה V Plus), בנפחים של 4 ו 8 ג'יגה, והקישור לעמוד היצרן מוביל לעמוד של ה Zen החדש: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524 אני אתקשר אליהם שוב ביום ראשון לברר אבל יש למישהו מושג אם זה באמת הנגן החדש והמחיר של ה ZVP 4GB באמת ירד ככה או שזוהי טעות?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי את האפליקציה והיא נהדרת, אני יכול לרשום מתי נכנסתי ומתי יצאתי מהעבודה, לציין כמה אני מרוויח לשעה והוא מחשב לי הכל לבד + שומר לי את התיעוד של המשמרות שלי. נהדר לעובדי משמרות. העניין הוא שראיתי שאפשר לנהל שם יותר מעבודה אחת, ולכן, מאחר והתחלתי לעבוד בעוד מקום הכנסתי את ההגדרות, שיניתי את כל מה שצריך לעשות. כשלחצתי על העבודה השניה (Y נניח) ועשיתי Punch in ראיתי שגם העבודה הראשונה (X) מתחילה "לרוץ" וכאילו זה סופר לי זמן בשתי העבודות - זה גרוע, מן הסתם אני לא עובד בשתי העבודות במקביל. כך יוצא מצב שכל התיעוד נהרס והחישוב הכלכלי גם כן. אשמח לפיתרון (אם יש), אני בספק אם זו היתה כוונת המשורר מההתחלה. כנראה אני מפספס הגדרה כזו או אחרת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא עוד פרטים על המכשיר MODU (הפלאפון הזה שמפותח בארץ...) עוד כמה זמן הוא יצא וכל מיני פרטים על הג'קטים שלו? פשוט כל העניין כל כך מוזר היה בהשקה שלו מלא בלגן והרבה פרטים ועכשיו סגרו את הברז במכה אחת.... בעיקרון אני רוצה לחליף מכשיר סלולרי... אתם חושבים שכדאי לחכות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש, כרגע אני עם אייפון 4, אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ילד ממוצע, אינסטגרם, וואטסאפ, טוויטר, פייסבוק, לכן אני מחפש פלאפון עם מצלמה קידמית ממש טובה (באייפון 4 היא כבר זוועה) אין לי בעיה לחכות למכשירים חדשים, שמעתי שיוצא גלקסי 5 בשתי גירסות שאחת היא טובה מהשנייה (לא זוכר איפה קראתי), ככה שאני מעדיף לחכות אבל כמובן מקשיב לכם הצעות? התקציב הוא משהו כמו 3,000 ככול הנראה, זה עסק קצת יקר בארץ D: תודה רבה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התחדשתי בsd הכי חדש שהמכשיר שלי יכול לנצל. העברתי את תוכן המכשיר לכרטיס (20 gb) הפעולה עברה בהצלחה. הגדרתי את הכרטיס כזיכרון למצלמה. אחרי חצי שעה קפצה לי הודעת מערכת שיש תקלה עם הכרטיס והוא על מצב קריאה בלבד... כיבוי הדלקה וזה הסתדר, ואחרי חצי שעה חזר על עצמו למשך יומיים.. ניסיתי לפרמט את הכרטיס ולא הצליח להתפרמט, ניסיתי שוב וקיבלתי הודעה שהכרטיס תקול.. הכנסתי sd ישן שלי, הסדרה האפורה עם 32 gb והכל עובד חלק.. יכול להיות שהמכשיר שלי לא תואם לכרטיס הזה? קניתי בעליקספרס ושילמתי דרך פייפל.. לפנות אליהם או שחסר טעם? איזה כרטיס אני יכול לקנות עם נפח איחסון ומהירות גבוהה שיעבוד חלק עם המכשיר שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היום בדקתי כמה עולה אייפון בארץ ונכנסתי לזאפ והכי זול שהיה שם זה 3500 שקל ושמעתי שבארה''ב זה הרבה יותר זול אז רציתי להזמין אבל אם אני ישים כרטיס SIM של אורנג' נגיד... אני יוכל לדבר ? תודה לעוזרים. :coolman:
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ארכיטקטורת עיבוד מתקדמת במיוחד של אינטל זמינה כיום אך ורק למחשבים ניידים - אז לקחנו אותה לסיבוב על מנת לקבל הצצה לעתיד המבטיח של 10 ננומטר וחידושים נוספיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 1 follower
-