גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לאחר בעיות עם גולן טלקום שלא רלוונטיות לבעיה, הוגשה במייל בקשה לניתוק מה שבדיעבד היה טעות מרה עכשיו המספר אבד לטענתם, לא ניתן לחזור אליו או לנייד אותו יותר. המספר במקור מסלקום (052) והוא ״במשפחה״ לפחות 10 שנים. סלקום אומרים שהמספר אצל גולן גולן אומרים שהקו מנותק והמספר אבד אז אני רוצה להבין, איך תוך מספר שעות איבדתי ללא יכולת חזרה אחורה את המספר האישי שלי (שיש לו ערך סנטימנטלי עבורי) האם מישהו פה עובד בהנדסה של חברת סלולר מסוימת ויכול להבהיר על התהליך שקורה בניתוק? מה אני יכול לעשות? (אין לי בעיה לשלם על המספר, רק שיחזור) תודה ויום נעים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש אייפד אייר 2. מעוניין לדעת האם ניתן להוריד את אותה אפליקציית משחק/משחקים פעמיים לאייפד כך ששני ילדיי יוכלו לשחק כל אחד בערוץ נפרד/כשחקן אחר. במידה ולא, האם יש פתרון אחר לכך שכ לאחד ישחק את אותו משחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה ולילה ט…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כפי שרשום בכותרת , התחדשתי בN85 ואני מחפש עבורו ערכות נושא נוספות. תודה למי שיוכל להפנות לאתר שבו אוכל להוריד (באופן חוקי כמובן) ערכות נושא נוספות.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (הוא כבר ענתיקה) והבנתי שכדאי ועדיף לקנות את המכשיר לא דרך החברה (סלקום אורנג') אלא דרך מקומות כמו EBAY ןכאלה יש לי כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לקנות? כדאי מהארץ או מחו"ל? (יש לי אפשרות להביא מארה"ב בקרוב) 2. אם אני קונה בEBAY או בחו"ל איך אני מתגבר על כל הקטע של חוסר עברית במכשיר? 3. איזה מכשיר הכי כדאי? (ראיתי את סוני אריקסון W810i ב200 דולר כולל משלוח) האם יש מכשיר יותר טוב ולא יקר יותר? 4. דרך איזה חברה כדאי לי להתחבר ?(אני כרגע בפלאפון אבל נראה לי שאני יתנתק מהם) תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר עם ICS ושיניתי את השפה לעברית עם תוכנת morelocale2. הבעיה היא שכשמשנים את השפה הכיוון מתהפך - לדוגמא האייקונים בסרגל למעלה (בטריה וכו') עוברים צד, כנ"ל בחלון אפליקציות. זה די מעצבן כמו הגרסאות של וינדוס בעברית שמגיעות עם תפריט התחל בצד ימין. האם יש דרך לשנות את השפה לעברית ועדיין לשמור על הכיוון המקורי?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז... תקציב :ללא הגבלה מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אפליקציה מגניבה שמאפשרת סוף סוף לעשות זום לתמונות באינסטגרם מתוך האינסטגרם. עד עכשיו היא היתה זמינה רק למכשירים עם רוט, היום היא הופצה גם למכשירים בלי רוט. אפשר גם לשמור פוסטים למועדפים ולעקוב אחריהם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Taptigo.ZoomFI ממליץ בחום , החברה שפיתחו אותה זה אותם חברה שפיתחו את Jit Call Recorder
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל. נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח. אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת תודה. עריכה: ואם מישהו יודע גם איך אני יכול להתקין VOODOO דרך הרום מנג'ר זה יהיה ממש נמחמד לקבל הסבר. http://project-voodoo.org/
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, האם יש אפליקציות לאנדרויד לפתיחת מסמכי אופיס ועריכתם כמו אקסל, וורד וכדומה? ואם יש, אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי אחד כזה (8GB FLASH) יפה וחמוד (אפילו החתולים שלי חושבים שהוא חמוד, הם כבר 10 דקות מנסים לפענח מה זה), ועכשיו אני מעוניין, אם זה אפשרי, ללמד אותו לכתוב בשפת הקודש, מישהו יודע?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור לקבל את הסמארטפון הראשון שלי - HTC ONE S אני מחפש המלצות לכמה אפליקציות: 1. פייר וול ואנטיוירוס 2. קראתי איפשהו שיש איזה אפליקציה שמצמצמת את נפח המידע בגלישה- אז את זה 3. אפליקציות לאופטימיזציה 4. אפליקציות שימושיות אחרות (ניווט אני יודע שיש את וויז, ולצ'טים יש את ואזאפ או איך שלא כותבים את זה...) המכשיר מיועד לגלישה כללית, ניווט ויומן. תודה לעזורים נ.ב. אני לא מחפש את האפליקציות לבד כי ניסיתי את זה ואחרי איזה שעה הגעתי למסקנה שזה לא רעיון טוב במיוחד....
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-