גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש ברשותי מכשיר GPS (לא כף יד!), וקיבלתי איתו כרטיס זיכרון ובתוכו תוכנת ה-IGO 8 שרכשתי מהחברה. עכשיו יש ברשותי כרטיס זיכרון דומה. כאשר אני מנסה להעתיק את תכולת הכרטיס אל הגיבוי, אין התוכנה פועלת לי בכרטיס החדש. יש אפשרות להפעיל אותה גם בכרטיס השני?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתר PhoneArena מדווח כי אנליסטים מחברת דיסטימו (Distimo), בהתבסס על קצב גדילה (16% אחוז באנדרואיד מול 6% אצל אפל), משערים שמספר האפליקציות באנדרואיד (~150-200,000) יעקוף את זה של אפל (~330,000) עד חודש יולי). מקור: http://www.phonearena.com/news/Android-Market-to-outgrow-App-Store-in-July_id18467?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+phonearena%2FySoL+%28Phone+Arena+-+Latest+News%29 ויש גם כתבה בעברית: מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=799205
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בגדול אני יכול לקחת כל פלאפון באורנג' בחינם, רק שאני לא יודע איזה עדיף לי. בגדול השימושים שלי הם (לפי סדר עדיפויות): 1.משחקים 2.MP3 3.מצלמה 4.אפילו עוד טיפה משחקים.... עכשיו בקטע של המשחקים ( ;D) יש את הטניס של הSE למינהם שהוא אחד החזקים חחחח, אבל לN95 יש את כל הקטע של הN-Gage, למרות שלחבר שלי היה N-Gage ובזמנו היה לו asphalt וזה המשחק היחיד בערך שאהבתי... לK800 ישנ מצלמה מדהימה, ואני בטוח שהW910 הוא מדהים כנגן. הקטע שבN95 יש את הקטע של הסימביאן שהוא נתקע כל הזמן, וגם הבטריה שלו מאוד חלשה, מה שגרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר מרוב עצבים עם הE1000 שלי בזמנו (פלאפון מתסכל) דעתכם? עריכה: שמתם לב כמה פעמים כתבתי "קטע"?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו). מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק …
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקציב עד 2000 נפח 40-80 חשבתי בכיוון של ARCHOS 605 WIFI של 80 ג'יגה מה דעתכם עליו? יש אותו למישהו והוא יכול להביא דעה אובייקטיבית עליו? אני ידוע שיש את הA2 אבל הנפח שלו קטן...
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין htc desire לבין הטלפון של גוגל. וראיתי ששניהם תומכים רק בתדר אחד מהתדרים של רשת פלאפון בדור 3. האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי שלא תהיה קליטה במקומות מסויימים? או שאני יכול לקנות אותם בראש שקט ולא לפחד שיהיו בעיות קליטה? תודה יואב.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר עם ICS ושיניתי את השפה לעברית עם תוכנת morelocale2. הבעיה היא שכשמשנים את השפה הכיוון מתהפך - לדוגמא האייקונים בסרגל למעלה (בטריה וכו') עוברים צד, כנ"ל בחלון אפליקציות. זה די מעצבן כמו הגרסאות של וינדוס בעברית שמגיעות עם תפריט התחל בצד ימין. האם יש דרך לשנות את השפה לעברית ועדיין לשמור על הכיוון המקורי?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי אחד כזה (8GB FLASH) יפה וחמוד (אפילו החתולים שלי חושבים שהוא חמוד, הם כבר 10 דקות מנסים לפענח מה זה), ועכשיו אני מעוניין, אם זה אפשרי, ללמד אותו לכתוב בשפת הקודש, מישהו יודע?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה ולילה ט…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפליקציית הניווט משיקה מתחרה ל-Uber באיזור גוש דן, שתאפשר לכם למצוא טרמפ לעבודה ובחזרה בזול או להרוויח קצת כסף כנהג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/waze-%d7%aa%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%90-%d7%98%d7%a8%d7%9e%d7%a4-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%97%d7%96%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור לקבל את הסמארטפון הראשון שלי - HTC ONE S אני מחפש המלצות לכמה אפליקציות: 1. פייר וול ואנטיוירוס 2. קראתי איפשהו שיש איזה אפליקציה שמצמצמת את נפח המידע בגלישה- אז את זה 3. אפליקציות לאופטימיזציה 4. אפליקציות שימושיות אחרות (ניווט אני יודע שיש את וויז, ולצ'טים יש את ואזאפ או איך שלא כותבים את זה...) המכשיר מיועד לגלישה כללית, ניווט ויומן. תודה לעזורים נ.ב. אני לא מחפש את האפליקציות לבד כי ניסיתי את זה ואחרי איזה שעה הגעתי למסקנה שזה לא רעיון טוב במיוחד....
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז... תקציב :ללא הגבלה מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בכוונתי לרכוש אייפד אייר 2. מעוניין לדעת האם ניתן להוריד את אותה אפליקציית משחק/משחקים פעמיים לאייפד כך ששני ילדיי יוכלו לשחק כל אחד בערוץ נפרד/כשחקן אחר. במידה ולא, האם יש פתרון אחר לכך שכ לאחד ישחק את אותו משחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל. נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח. אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (הוא כבר ענתיקה) והבנתי שכדאי ועדיף לקנות את המכשיר לא דרך החברה (סלקום אורנג') אלא דרך מקומות כמו EBAY ןכאלה יש לי כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לקנות? כדאי מהארץ או מחו"ל? (יש לי אפשרות להביא מארה"ב בקרוב) 2. אם אני קונה בEBAY או בחו"ל איך אני מתגבר על כל הקטע של חוסר עברית במכשיר? 3. איזה מכשיר הכי כדאי? (ראיתי את סוני אריקסון W810i ב200 דולר כולל משלוח) האם יש מכשיר יותר טוב ולא יקר יותר? 4. דרך איזה חברה כדאי לי להתחבר ?(אני כרגע בפלאפון אבל נראה לי שאני יתנתק מהם) תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, כפי שרשום בכותרת , התחדשתי בN85 ואני מחפש עבורו ערכות נושא נוספות. תודה למי שיוכל להפנות לאתר שבו אוכל להוריד (באופן חוקי כמובן) ערכות נושא נוספות.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו כשסוף סוף הגיעו המכשירים החדשים, מגיע החלק האהוב עלי- לבחור אחד ולקנות אותו (לשלם עליו זה לא אחד מהחלקים האהובים). אז ככה, אני יודע שהיה פה דיון על ה-N73 אבל לא היה שום דבר בקשר לאיך הוא לעומת הSE. בהתחלה חיכיתי שיגיע ה-K800i אבל אני די נוטה לעבר הנוקיה. מה שאני מחפש בפלאפון זה עיצוב, עיצוב, עיצוב, נוחות שימוש (עוד סיבה לנטייתי לעבר הנוקיה), מצלמה איכותית (יש לשניהם) ונגן MP3 שאני מקווה שיהיה ברמה טובה בשביל לא להתמש בנגן הפלאש שלי. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי למי שקנה את המכשיר הוא יש לו וניסה לשדרג והצליח לו שיעזור לי התקנתי את התוכנה של ondasuites התוכנה זה בסינית של Onda קשה להבין מה לעשות שם אבל זאת הדרך היחדה לשדרג התוכנה מזהה את המכשיר במחשב לוחץ על השידרוג ופשוט הטלבט מתכבה ראית בפורמים שתצריך ללחוץ על מקש + כפתור הדלקה ויכבוי תראו את הקישר למטה אולי אני לא עושה משהו טוב עזרו לי . ממליץ לכם לא לקנות טלאבט סיני רעיון גרוע תוסיפו עוד קצת כסף ותקנו משהו נורמלי אם מישהו בל זאת רוצה לקנות אותו יתן לו את זה במכיר עלות שזה 650 שקל נימאס לי כבר מהחרא הזה בקישור הזה יש הסבר אבל אני לא מצליח !! 0 http://www.ondaforum.com/topic/2765-989-air-core8-v106-20150612-firmware/Quote
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-