עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by MODY69,

שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, אמא שלי רוצה טאבלט לצפייה בסרטים, היא ממש לא משתמשת כבדה, נטו צפייה בסדרות\סרטים, עקב כך לא ממש אכפת לי מעידכונים\מהירות מעבד\זיכרון או חברה מוכרת, כל עוד זה יכול לסחוב הקרנת מדיה בFullHD ויש לזה מסך סביר זה טוב מספיק. אם יש משהו סיני עם מסך FullHD או איזושהי חברה סינית זולה ומומלצת אשמח לשמוע, תודה מראש. עריכה: מבחינת מחיר אזור ה800-1000 הוא הכיוון אבל אם יש משהו מעניין עם סטייה קלה הוא לא ידחה על הסף

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by neogod,

האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. העדפות: מסך כמה שיותר איכותי, gps שעובד טוב, תמיכה מלאה בעברית, נחמד אם יריץ משחקים בלי בעיות, מהירות ממשק, רמקול חזק, מתחמם כמה שפחות, העדפה להזמין מחו"ל. אופציות שמצאתי: zenfone 6 - בבאג עולה 1299 ש"ח. לא מצאתי מחיר טוב בחו"ל. xperia t2 ultra - לא מצאתי מחיר טוב. xperia z ultra - מפרט מעולה - אס800 ו 2ג'יגה ראם מסך ips fhd אחד שנחשב מהכי איכותיים שיש, LTE, עיצוב פרימיום. עוד מכשירים שפיספסתי?

7. Started by spitzi,

שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by yz101,

1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by PrinceofMadness,

אני מעוניין לקנות את נגן טוב והתלבטתי בין השניים. האם היתרונות של הQ5 באמת שווים את ההבדל במחיר.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. שמתי לב שהחל מהימים האחרונים, לא משנה שעת הבדיקה, מיקום הבדיקה או שרת הבדיקה (נבדק עם Speedtest של Ookla) - מהירות ההורדה נראה שהוגבלה ל 40 מביט (במקום 60-90 באיזור עם קליטה טובה, בשעות השפל) ומהירות ההעלאה הוגבלה ל 10 מביט (במקום 30-40). לא ברור אם ההגבלה חלה גם על לקוחות הוט מובייל או לקוחות אורנג' עצמם.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור לקבל את הסמארטפון הראשון שלי - HTC ONE S אני מחפש המלצות לכמה אפליקציות: 1. פייר וול ואנטיוירוס 2. קראתי איפשהו שיש איזה אפליקציה שמצמצמת את נפח המידע בגלישה- אז את זה 3. אפליקציות לאופטימיזציה 4. אפליקציות שימושיות אחרות (ניווט אני יודע שיש את וויז, ולצ'טים יש את ואזאפ או איך שלא כותבים את זה...) המכשיר מיועד לגלישה כללית, ניווט ויומן. תודה לעזורים נ.ב. אני לא מחפש את האפליקציות לבד כי ניסיתי את זה ואחרי איזה שעה הגעתי למסקנה שזה לא רעיון טוב במיוחד....

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by oren99,

אני חייב לפתוח דיון עליו. על פניו נראה מכשיר שיש בו הכל (הרוב) במחיר מעולה. משהו שלא מצאתי וחסר לי אלו המידות שלו. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 מה דעתכם? האם אפשר לקנות מכשיר כזה בהזמנה מוקדמת בלי לדעת עליו עוד?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by CyberBot,

http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2g-ram-16gb-rom-bluetooth-us-plug-234646 אני רוצה לשים לזה רום אחר לא אהבתי את הרום שלהם מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. וגם לשמוע בו מוזיקה MP3\MP4

17. Started by bykeking,

עכשיו כשסוף סוף הגיעו המכשירים החדשים, מגיע החלק האהוב עלי- לבחור אחד ולקנות אותו (לשלם עליו זה לא אחד מהחלקים האהובים). אז ככה, אני יודע שהיה פה דיון על ה-N73 אבל לא היה שום דבר בקשר לאיך הוא לעומת הSE. בהתחלה חיכיתי שיגיע ה-K800i אבל אני די נוטה לעבר הנוקיה. מה שאני מחפש בפלאפון זה עיצוב, עיצוב, עיצוב, נוחות שימוש (עוד סיבה לנטייתי לעבר הנוקיה), מצלמה איכותית (יש לשניהם) ונגן MP3 שאני מקווה שיהיה ברמה טובה בשביל לא להתמש בנגן הפלאש שלי. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Nigger Please,

אם כן אפשר הסבר על איך זה עובד? מאיפה משיגים הזמנה? כמה המחיר? האם קונים ישירות מהחברה והם שולחים לארץ? יש לי עוד כמה שאלות אבל קודם צריך למצוא מישהו שיש לו את המכשיר

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by digitalseeker,

היי, יש לGALAXY NOTE עט מעולה ! הוא דק, והוא קשיח. יש עט כזה שיכול להתאים לTABLETים כמו סטיילוס ? אשמח ללינק !

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אחרי חפירה לא קטנה הגעתי לשני טאבלטים שעומדים בדרישות ובמחיר פחות או יותר הדגש הוא על תמיכת 3G מובנת ותדרים כמה שיותר נרחבים כי זה אמור להיות טאבלט שיתחבר למערכת ברכב וללא אינטרנט יציב כמה שאפשר לא יהיה שווה כמעט כלום. בכל מקרה אלו שני הדגמים: http://www.freelanderstore.com/freelander-px1c-3g-tablet-pc-android-4-2-mtk8382-7-inch-ips-screen-8gb-white.html http://www.freelanderstore.com/freelander-px2-tablet-pc-android-4-2-mtk8389-quad-core-7-inch-3g-gps-black.html דומים מאוד בעיקרון, אחד עם מסך IPS והשני לא, אחד עם GPU עדיף מהשני. אם מישהו יכול להביט ב-SPEC ולתת את דעתו בעניין אני מאוד אודה לו. ואם יש המלצה לטאבלט עדיף לדעתכם לא יזיק לי לשמוע גם כן. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by maor0247,

מה עדיף.?? ווינדוס7 או אנדרואיד3??

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. ערב טוב לכולם, קראתי את חוקי הפורום, קראתי את סטיקי האפליקציות המומלצות, אבל לא הצלחתי למצוא אפליקציה שתאפשר לי לבנות משירים ביוטיוב רשימת השמעה, כזאת שגם תשדר לי אותם במקומות עם קליטה בעייתית. האם ישנה כזאת למישהו? מסתובב עם OnePlus One אם זה עוזר למישהו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Overkiller,

שלום חברים; התחדשתי לאחרונה בסלולרי 6120 מאורנג'; עכשיו הכל נחמד, המכשיר עובד מצויין, מה שכן, הרמקול של המכשיר נורא חלש לעומת מכשירים אחרים (k610, K510, k800, 6288) וכשאני מחבר את האוזניות שהגיעו עם המכשיר, שומעים ממש אבל ממש חלש, האם זו העוצמה של המכשיר, או שיש בעיה במכשיר עצמו? *חשוב לציין שלא השוויתי את המכשיר למפלצת מוזיקה כמו הN95 או הN73.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אחרי שה k610 שלי הלך לעולמו, אני זקוק לחבר חדש. הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שיהיה קטן ודק, בנוסף עם זמני סוללה נורמליים, וכמה שיותר חדש טכנולוגית. סימביאן ממש לא נחוץ ואני אפילו מעדיף שלא... חשבתי על ה Sony Ericsson W890 שהוא ממש קטן וקל. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w890-2172.php בנוסף הוא לא נראה מפגר טכנולוגית משאר הח'ברה החדשים. מה אתם אומרים על הפלאפון? יש המלצות לעוד פלאפונים מתאימים?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by halo,

אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.