עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Spider76,

שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by yossi21,

אני מחפש לאמא שלי סמארטפון בתקציב הזה (לא אייפון ולא מכשיר מיני). אשמח להמלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ORrrr,

מישהו שם לב שהוסיפו את הפונקציה הזאת? נראה לי נחמד אבל עד כמה זה יעיל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by MODY69,

שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. ערב טוב ושבת שלום לכם, אני מעוניין מאוד בקניית סמארטפון מחו"ל (ארה"ב), ואני יודע שהמחירים שם מאוד זולים.. בכל מקרה, התלבטתי המון בין סמארטפונים בשוק והגעתי למסקנה שאני מעדיף את HTC DESIRE HD 2 בתור סמארטפון על פני IPHONE 4 הסטנדרטי (ולדעתי המיושן כבר) זאת עקב כמה וכמה סיבות; האייפון בקושי משפר את עצמו כל פעם מחדש, וגם אם כבר משפר, זאת רק בחומרתו. אפילו המערכת הפעלה בקושי מתחדשת, היא משעממת ולא מפתיעה. לכן אני חושב שהחלטתי על ה-HTC. בכל אופן, אני רוצה לדעת מה דעתכם על המכשיר הנ"ל.. אישית אני קראתי עליו הרבה, ראיתי המון סיקורים עליו ואני מאוד מרוצה ממנו. מהירות המעבד, גודל המסך (בגלל שאני חובב סרטים ותמונות), איכות המסך, מהירות המכשיר ומערכת הפעלתו. אם אתם חושבים שלמכשיר …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by benor,

מחפש המלצה לאחת כזו, 0 - 100 ש"ח אפשר לחרוג, העיקר שישמעו כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Iraqinator82,

משחק טרוויה ממכר משהו..... http://www.gadgetisrael.com/2014/03/quizup.html

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by halo,

אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, אני רוצה לשדרג את עצמי לסמארטפון חדיש. דרישות: פתוח לכל הרשתות. איכות שיחה מצוינת. רמקול חזק וברור -- חובה. אנדרויד. תגובתיות מגע חלקה ומהירה. בלי התחממות ניכרת. מסך קריא היטב באור יום. מצלמה מהירה לפחות 8 מ"פ עם איכות עדשה מעולה. הקלטת וניגון וידאו 1080p. אמינות ושרידות פיזית ל-3 שנים לפחות. תקציב בערך 2500 ש"ח עם אפשרות ל-3000 ש"ח. האפשרויות המיידיות הן Samsung Galaxy S2 ו-S3. תכל'ס הייתי סוגר על ה-S3 אם הייתי מרגיש שתוספת חצי אינץ' למסך שווה השקעה של עוד 1000 ש"ח ל-3 שנים. הצעותיכם? אני אנצל את המקום לעוד שאלה: כשאני לא משתמש בטלפון, מבחינתי הוא צריך להיות מוכן רק לקבל שיחות ואסאמאסים. אז אם הטלפון במצב המתנה, עדיף לי להעביר אותו למצב רשת 2G ולחסוך הרבה סוללה ? …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by DimRah,

היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. מעונין לקנות ומחכה שיגיע לאורנג'/סלקום/פלאפון רק בשביל שהמחיר ירד קצת בחנויות הפרטיות..

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. וגם לשמוע בו מוזיקה MP3\MP4

15. אני חדש בפורום וברצוני להכריז בגאווה שני בעליו של ASUS Transformer Prime!! עדיןן הוא עוד לא אצלי. הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מBestBuy ומכר יביא לי אותו בתחילת ינואר. הטאבלט הזהמסתמן כטאבלט הטוב ביותר עד כה, היחיד בעל מעבד Tegra 3, מרובע הליבות של NVidia. כנסו לאתר הHTML5 המגניב שלו ותתרשמו: http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime אני לא יכול לחכות כבר... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by spitzi,

שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, התקנתי את הרום המקורי של סמסונג שהודלף (לפי הפירסומים באתר) בגרסת 4.1.2 שמתי לב כי הסוללה נגמרת מהר יותר באופן משמעותי ביחס לגירסה הקודמת שהיתה לי 4.0.4. למישהו יש פתרון? תודה, אלדד כהן

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by bykeking,

עכשיו כשסוף סוף הגיעו המכשירים החדשים, מגיע החלק האהוב עלי- לבחור אחד ולקנות אותו (לשלם עליו זה לא אחד מהחלקים האהובים). אז ככה, אני יודע שהיה פה דיון על ה-N73 אבל לא היה שום דבר בקשר לאיך הוא לעומת הSE. בהתחלה חיכיתי שיגיע ה-K800i אבל אני די נוטה לעבר הנוקיה. מה שאני מחפש בפלאפון זה עיצוב, עיצוב, עיצוב, נוחות שימוש (עוד סיבה לנטייתי לעבר הנוקיה), מצלמה איכותית (יש לשניהם) ונגן MP3 שאני מקווה שיהיה ברמה טובה בשביל לא להתמש בנגן הפלאש שלי. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. העדפות: מסך כמה שיותר איכותי, gps שעובד טוב, תמיכה מלאה בעברית, נחמד אם יריץ משחקים בלי בעיות, מהירות ממשק, רמקול חזק, מתחמם כמה שפחות, העדפה להזמין מחו"ל. אופציות שמצאתי: zenfone 6 - בבאג עולה 1299 ש"ח. לא מצאתי מחיר טוב בחו"ל. xperia t2 ultra - לא מצאתי מחיר טוב. xperia z ultra - מפרט מעולה - אס800 ו 2ג'יגה ראם מסך ips fhd אחד שנחשב מהכי איכותיים שיש, LTE, עיצוב פרימיום. עוד מכשירים שפיספסתי?

20. אחרי שה k610 שלי הלך לעולמו, אני זקוק לחבר חדש. הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שיהיה קטן ודק, בנוסף עם זמני סוללה נורמליים, וכמה שיותר חדש טכנולוגית. סימביאן ממש לא נחוץ ואני אפילו מעדיף שלא... חשבתי על ה Sony Ericsson W890 שהוא ממש קטן וקל. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w890-2172.php בנוסף הוא לא נראה מפגר טכנולוגית משאר הח'ברה החדשים. מה אתם אומרים על הפלאפון? יש המלצות לעוד פלאפונים מתאימים?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור לקבל את הסמארטפון הראשון שלי - HTC ONE S אני מחפש המלצות לכמה אפליקציות: 1. פייר וול ואנטיוירוס 2. קראתי איפשהו שיש איזה אפליקציה שמצמצמת את נפח המידע בגלישה- אז את זה 3. אפליקציות לאופטימיזציה 4. אפליקציות שימושיות אחרות (ניווט אני יודע שיש את וויז, ולצ'טים יש את ואזאפ או איך שלא כותבים את זה...) המכשיר מיועד לגלישה כללית, ניווט ויומן. תודה לעזורים נ.ב. אני לא מחפש את האפליקציות לבד כי ניסיתי את זה ואחרי איזה שעה הגעתי למסקנה שזה לא רעיון טוב במיוחד....

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by oren99,

אני חייב לפתוח דיון עליו. על פניו נראה מכשיר שיש בו הכל (הרוב) במחיר מעולה. משהו שלא מצאתי וחסר לי אלו המידות שלו. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 מה דעתכם? האם אפשר לקנות מכשיר כזה בהזמנה מוקדמת בלי לדעת עליו עוד?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by summer69,

בגדול אני יכול לקחת כל פלאפון באורנג' בחינם, רק שאני לא יודע איזה עדיף לי. בגדול השימושים שלי הם (לפי סדר עדיפויות): 1.משחקים 2.MP3 3.מצלמה 4.אפילו עוד טיפה משחקים.... עכשיו בקטע של המשחקים ( ;D) יש את הטניס של הSE למינהם שהוא אחד החזקים חחחח, אבל לN95 יש את כל הקטע של הN-Gage, למרות שלחבר שלי היה N-Gage ובזמנו היה לו asphalt וזה המשחק היחיד בערך שאהבתי... לK800 ישנ מצלמה מדהימה, ואני בטוח שהW910 הוא מדהים כנגן. הקטע שבN95 יש את הקטע של הסימביאן שהוא נתקע כל הזמן, וגם הבטריה שלו מאוד חלשה, מה שגרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר מרוב עצבים עם הE1000 שלי בזמנו (פלאפון מתסכל) דעתכם? עריכה: שמתם לב כמה פעמים כתבתי "קטע"?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.