עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gilzissu,

אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר ממחשב אחד לכמה אוזניות בלוטוס נפרדות (6, שיהיו אפילו לא סטריאו), והאם צריך יותר ממשדר אחד? או שצריך תוכנה מיוחדת?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arik100,

איזה אוזניות בלוטות הם מומלצות? אין יותר מדיי קריטריונים לפחות ממה שאני מכיר... מחפש הכי זול ותמורה טובה למחיר ואיכות טובה כמובן. בקיצור משתלם וזול תודה מראש

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  4. אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27 מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב. עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by BEN903,

אלו שבאו עם הפלאפון ממש מעצבנות .......... ( אני חייב את המוזיקה על הבוקר ואני כבר שבוע בלי כי נמאס לי מהאוזניות האלה HelP MEEEE ) אז מה יש לכם להציע ? 300 ש'ח גג... מעדיף In Ear כמו Sennheiser CX300 ואני מניח שצריך איזשהו כבל ממיר מהחיבור של הפלאפון לחיבור אוזניות אז תשלבו את זה גם .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by law89,

היי חברים אני מחפש אוזניות חוטיות לפלאפון שיאומי שצריכות לעמוד בכמה תנאים: 1. תקציב עד 200 ש"ח 2. יש לחצן לענות ולנתק שיחות 3. יש לחצנים להורדה והעלאה של הווליום בעת שיחות ובעת שמיעת שירים 4. יש לחצנים להעביר לשיר הבא או לשיר הקודם

7. Started by מגדל,

אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. אילו אוזניות מומלצות בתקציב הנ"ל? אם יש משהו נורמלי גם במחיר של 100 אשמח לשמוע עליו, אלא אם כן ה50 ש"ח הללו מהותיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by ragee,

אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by gman_il,

שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by spz,

אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. 1. האם יש הבדל בשמע בין סמסונג עם מעבד Qualcomm לבין סמסונג בישראל עם מעבד סלולרי של סמסונג ? האם אני יקבל איכות שמע שונה ? 2. אני משתמש באוזניות כפתור סוני Sony WF-1000XM3 לא רעות בכלל אבל חסר דיוק , עוצמה קול לא גבוהה סינון רעשים מדהים 2.1 השאלה איזה אוזניות טובות יותר ולמה 3. יש לי גם אוזניות כבל איכותיות ב- 1500 ש"ח של פיליפס שהסלולר מתקשה להניע אותם למרות שמתאימות לסלולר , חלש מידי קראתי מאמרים וראיתי מבחני דרך לאוזניות כמו כאן https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-type/in-ear-earbuds יש הרבה מאמרים ביוטיוב שאין להם קשר למציאות ופרסומות או ברמה ירודה של אנשים שלא יודעים לבדוק אוזניות . אני משתמש בסטר…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by Mesatla,

התחיל לשעמם לי בזמן ריצה אז אני הבאתי את הנגן שלי ובזמן הריצה האוזניות תמיד יוצאות לי מהאוזניים והחוט מסתבך לי לפעמים... רציתי לדעת אם קיים דבר כזה אוזניות לריצה ואם אפשר לרכוש אותן

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. יש לי K800i.. רוצה לקנות אוזניות קשת שיתאימו ולא יעלו יותר מדי.. שיהיו יציבות מספיק לרכיבת אופניים. ה-HT820 הן קצת יותר ממה שאני מקווה להשקיע (כמעט 400 ש"ח). ראיתי בבאג את אלו ב-250 ש"ח: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2998&ser=1 מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? המלצות אחרות אולי? האם אלו של Logitech הפשוטות שמתאימות לנגן MP3 מתאימות גם לפלאפונים בלי צורך לחבר את המתאם? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות. תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת. תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קניתי אוזניות עם מיקרופון ולא מצליחה שישמעו אותי. האוזניות של muller ווינדוס 7 אם זה משנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Jenia24,

זה הפלאפון רציתי לשאול אם יש איזה חיבור או משו שיאפשר לי לחבר אליו אוזניות רגילות

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. http://dx.com/p/stylish-on-ear-stereo-headset-with-microphone-for-iphone-black-red-3-5mm-jack-145cm-cable-113492 נגיד אלו?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Internal,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by below_z,

אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תתחבר ל NOKIA 6100 עם המתאם הזה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1418.php אם יש מתאם יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. כשאני מדליק את האוזנייה המנורה הכחולה מהבהבת פעמיים כל שתי שניות, לפי המדריך האוזנייה כבר מזווגת והיא במצב standby אבל היא לא מופיעה ב"התקנים שלי", מצב bluetooth פועל בחיפוש האוזנייה לא נמצאת כשאני לוחץ על כיבוי הוא שואל אותי האם להוסיף את האוזנייה להתקנים שלי אני לוחץ על כן ומכניס קוד גישה ואז כתוב: חיבור bluetooth נכשל, בדוק הגדרות bluetooth בהתקן האחר: פונקציית bluetooth מופעלת ההתקן ניתן לגילוי בטווח הקליטה מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.