עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gad57,

SAMSUNG GALAXY S3 16G עם 11.9 GB זיכרון זמין זה הגיוני? אשמח להארה/הבהרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לקנות Desire כשאני אהיה בארה"ב בחנוכה, ואני רוצה אזהרות לגבי פגמים / "חוסרי מושלמויות" שעלולים להיות בו, אני נורא חושש להיות מאוכזב. לדוגמה האם אני אוכל לקרוא תוכן בעברית מהאינטרנט ולכתוב בעברית? ב blackbarry של אבא שלי משום מה רואים רק Xים . SMSים יהיה ניתן לקרוא בעברית? ולכתוב? ולקטע החשוב פחות-האם יהיה ניתן להוריד עברית באופן כללי לטלפון עצמו? כלומר לכל התפריטים וכו'. זה ממש לא קריטי וממש לא מהווה שיקול בקניה, אבל זה סתם מעניין אותי ויהיה נחמד אם תהיה לי עברית. ד"א נושא קצת פחות קשור-מישהו יודע האם מגן שעשוי מסיליקון יגן על הטלפון בנפילות מגובה ממוצע? בגלל שהתיקים המאסיבים שבאמת מגנים גם מפני נפילות מקומה עשירית נראים מגושמים ומכוערים להחריד, מה גם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. ב-95% מהטאבלטים אני רואה שבמפרט הטכני תחת הקריטוריון "פלאש" רשום שאין פלאש. בשאר הטאבלטים אני רואה שרשום שהפלאש הוא לד. מה שלא מובן לי זה איך במכשירים כאלה חכמים (שצילום הוא חלק מהם) אין את הדבר הכי בסיסי בצילום. דבר נוסף שלא מובן לי זה "פלאש לד" - האם ישנם עוד סוגי פלאשים? ואם כן איזה סוג פלאש עדיף? שאלה אחרונה-האם בסמארטפונים הפלאש הוא פלאש לד?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by zniibidl,

יש לי את הסוני אריקסון. אבל יש לי אפשרות שדרוג חינם. כדאי לי בכלל? (ברשת סלקום)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש את המשחק הזה באיפון. לא מוצא לאנדרואיד מישהו מכיר משחק דומה מאותו הז'אנר?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום יש לי את הפלאפון C510 של סוני אריקסון, והורדתי מפה - http://www.skype.com/intl/en/mobile/#panelPreset2 את גירסת ה Skype לפלאפון. התוכנה עובדת טוב בפלאפון ומוצגת טוב, הבעיה היא כאשר הוא שואל אותי את פרטי החשבון סקייפ ואת מספר הפלפאון שלי אז אני מכניס לו אותם והוא רושם שפרטי ההתחברות או מספר הפלאפון שגויים. והם נכונים לחוליטן! בדקתי וניסיתי שוב ושוב וכל פעם הוא אומר לי שפרטי ההתחברות או מספר הפלאפון שגויים. מה אפשר לעשות? את המספר רשמתי בדיוק את המספר שלי, אולי צריך להוסיף עוד תוים או משהו כזה? אשמח לעזרה... ועוד שלאה, מישהו פה ניסה כבר לדבר ב Skype שבלפלאפון, עבד לו? איך שומעים? ושאלה אחרונה, האם זה עולה כסף מבנחית חברת הסלולר?, אני ב Orange. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by xtract1,

אהלן. הטלפונים שיוחברו אליה הם : נוקיה 6230 הישן יחסית W660 ועוד טלפון (אולי 6070 או משהו בסגנון) אני צריך אוזניה די פשוטה למען האמת. אין שום דרישה מיוחדת מלבד אמינות,ונוחות שימוש (באופן יחסי כמובן) וכמובן שישמעו בה כמו שצריך (ההורים שלי לא בני 20 כבר). מניסיון לא משהו עם אוזניה קודמת,כשפתחתי את הטלפון עד שהשיחה היתה "עוברת" לאוזניה היה לוקח חצי חודש וזה היה גרוע,אני מקווה שלא כך המצב בכל האוזניות. כמובן שאם יש משהו בפחות מהמחיר אין צורך להשתמש במלוא המחיר אלא אם כן זה ממש שווה את זה. כמו כן,אשמח לפירוט חוץ משם הדגם שתתנו לי -אני לא מבין בזה ולכן אשמח להחכים

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. ננוסיס (Nanosys), חברת ננו-טכנולוגיה, מפאלו אלטו, קליפורניה, טוענת כי פיתחה שיטה להכפלת נפח הזיכרון בזכרונות מסוג פלאש. לטכנלוגיה המהפכנית קוראים self-assembled metal nanocrystals.. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=60 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by Warped,

בקרוב מישהו שאני מכיר טס להונג קונג. קיום יש ברשותי נגן iRiver iFP-799, ואני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר רציני. שמעתי שהiAudio X5L טוב... יש עוד המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. זקוק לעזרה בקשר למכשיר עליו אם למישהוא יש נסיון איתו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ה-Portege X30D מציע מעבדים עדכניים במשקל מינימלי בהחלט לכתבה

12. Started by efialon,

שלום לכולם. רציתי לעדכן את הD2 שלי וראיתי באתר של החברה שקיימים עדכונים גם ל D2+ אחרי חיפושים שהרצתי זה נראה מעט מסובך להפוך את הנגן ל D2+ למישהו יש במקרה מדריך בעברית ופשוט יחסית לבצע את השינוי והאם בכלל כדאי להסתבך אם זה, מה ההבדל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KoM,

האם זמן הבטריה ב-O2 קרוב להצהרות היצרן ? או רחוק מכך ? האם לאחד מהנגנים האלה קריאת כתוביות בעברית מובנית ? האם ל-O2 אפשרות להעביר קבצים מהכרטיס החיצוני אל הזכרון הפנימי ולשמש כאחסון לתמונות למשל ? האם ניתן לטעון את שניהם דרך מתאם USB לחשמל ? זהו לבינתיים, תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by TripMan,

משהו יודע האם יש חנות פרטית בב"ש שמוכרת I PHONE? מהם ההבדלים בין הדור ה-1 ,2 ,3 של האייפונים ? אם נגיד אני אקנה יד שנייה ממשהו, יש אפשרות לבדוק שהכל בסדר איתו? או לבדוק האם זה מקורי ולא חיקוי? תודה מראש ^^

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. :jump:

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. שלום אני מעוניין לנסות לתקן את ה-i-mate שיש לי שעושה בעיות, (נקרא גם Qtek 2020, או XDA II) הבעיה היא לא במסך שלו, אלא בלוח עצמו.. למישהו כאן יש מכשיר ישן כזה שלא בשימוש, או מכיר מישהו כזה? תודה רבה card

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_15.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  19. החלק הראשון בפאזל שירכיב את דגמי ה-Galaxy S9 יוצג פומבית ב-4 בינואר לכתבה

20. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  21. שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by ov3rkill,

קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eliom,

קיים קומפיילר לאייפון לשפת c עם אפשרות השלמה אוטומטית של מילים? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by inon007,

היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.