גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר לאמא שלי הוא חייב להיות עמיד מכיוון שיש חתול בבית שמפיל דברים משולחנות וכאלה מידי פעם חייב להיות פשוט ולא מסובך יותר מידי ועם מסך לא ממש קטן מכיוון שאמי מרכיבה משקפיים אז שלא תצתרך ךהתאמץ יותר מידי בעת השימוש בו. (לא חייב סמארטפון ולא חייב מסך מגע , צריך להתאים לרשת הוט מובייל!!) התקציב הוא לא גדול: 500 שקל עם חריגה קטנה במידת הצורך, חשוב לי לציין שיש גם אפשרות להזמין מחו"ל ( EBAY,ALIEXPRESS) תודה רבה מראש לעונים.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טאבלט 9/10 אינץ' - עם ווליום גבוה, סאונד טוב אבא שלי צריך להשתמש בו בעיקר להאזנה ליוטיוב וצריך ווליום גבוה וסאונד טוב, איזה כדאי לקנות? (האם יש טאבלטים שלא ניתן להתקין בהם תוכנת VOLUME+ שמגבירה את העוצמה?) יש המלצה על הטאלט של Silver line SL1068/ מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא והאם שווה לקנות אותו ? או שעוד מעט יצא משהוא יותר טוב ובסכום זהה ... איך orange בכללי חברה טובה ?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לנצל את המבצע שיש עכשיו בסלקום ולקנות 2 מכשירים בדור השלישי. בשבילי אני רוצה לקחת K800I. את המכשיר השני אני לוקח בשביל אימא שלי. היא לא צריכה מצלמה 3.2 מגה פיקסל, נגן MP3 משוכלל וכל הדברים האלה. איזה מכשיר כדאי לקחת? 6280 או K610I? מה ההבדל בין K610I ל- K800I חוץ ממצלמה (פלאש קסנון אמיתי, 3.2 MP)? אם אין הבדל משמעותי אולי אני גם אקח K610I כי ההבדל במחיר גדול... שמעתי שיש למכשירים של SK פליטת קרינה חזקה באופן משמעותי מנוקיה. זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתקלתי ב-Xiaomi Redmi Note 3 Pro שקרץ לי מאוד, האמת הוא מספק את צרכיי, מפרט חזק יותר מאשר שלי, יותר נפח אחסון, סוללה חזקה משמעותית וסורק טביעת אצבע. האם כדאי לדעתכם? המצלמה טובה יותר? אני מחפש מכשיר זול יחסית כרגע.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ממשחק הוקי חדש ומציאותי ועד לשלבי זיגזג מסוכנים ביותר, בנוסף לקצת שיעור נהיגה על אוטובוס במשחק הסימולטור החדש - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-9/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבר כמה זמן S3 במחיר נורמלי ממקום אמין עם אפשרות משלוח לארץ. לאחרונה קיבלתי הצעה ממישהו על עסקה משתלמת מהונג קונג, מכשיר יפני ב2500, הבעיה היא שהמכשיר הוא בגרסה היפנית. בדקתי מה זה אומר מכשיר בגרסה היפנית ומצאתי שההבדל הוא במעבד, בכמות הזיכרון ובתדרים. לגבי המעבד והזיכרון בדקתי מבחני ביצועים ונראה שההבדל הוא זניח למרות שזה 2 ליבות פחות. הנושא הוא התדרים, בדקתי לתאימות ומצאתי את שני המקורות הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_III#Model_variants פה מוצגים ההבדלים בין הדמים השונים של המכשיר. http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=ISRAEL פה מוצגים התדרים שמשתמשים בהם בארץ. על פניו נראה שיש תאימות, 850 ו2100 נמצאים כתדרים נתמכים בגר…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה לכן מקווה שאינני טועה במיקום ההודעה, אם צריך להעביר אותה לפורום אחר אז תגידו ואעביר יש לי LCD בלי חיבור HDMI (כן אני יודע זה ישן רצח) אלא RCA קניתי התקן מיני פיסי שמתחבר דרך HDMI, כלומר אני צריך ממיר מ HDMI ל RCA ואני לא מצליח למצוא כבל כזה כי כל הכבלים הם כאלה שיש להם HDMI (זכר) ל RCA, ואני צריך HDMI (נקבה - כדי שאוכל לחבר אליו את המיני פיסי) ל RCA. אז קניתי מין converter של 2 HDMI (נקבה) בתקווה שזה יעבוד, אבל קראתי באיזה מקום שזה לא בטוח יעבוד (מחכה שיגיע מאיביי) מישהו מכיר פתרון טוב לבעיה הזו? תודה תמיר
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היום אני טס במשלחת לפולין, האם יש בדיוטי פרי אפשרות לקנות מטען לאייפוד מייני? אם כן כמה זה בערך עולה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לכולם יש לי נגן Iriver T30 ואני מאוד נהנה ממנו (בעיקר מאיכות הקול), אבל בזמן אחרון הוא עושה בעיות נדלק לבד וגומר סוללה (כך שכל פעם אני צריך להוציא אותה ממנו כשהוא לא בשימוש) אני מתחיל לחפש לו מחליף הנקודות שלי הם: 1. שיהיה קטן 2. לא צריך שיציג לי תמונות, אבל שיציג לפחוש 3 שורות 3. איכות הקול טובה מאוד (האוזניות שלי הם Sennheiser CXL400) 4. שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (פה יש לי התלבטות: אני לא סגור על איזה סוג נגנים ללכת - עם או בלי סוללות AAA, כך ששני האופציות פתוחות) 5. שהזיכרון יהיה לפחות 2GB 6. גג המכיר הוא 150$ (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל) אחד הנגנים שאהבתי הוא Iriver S10, מאוד קטן ויפה, אבל הסוללה שלו מחזיקה 4-5 שעות והוא רק 2GB (למרות שזה יכול להספיק לי) אשמח מא…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על כך שחנות מוכרת מכשיר (במקרה שלי LG G3) חדש עם רום לא של LG, בלי לידע על כך במפורש. בנוסף, אמרו לי שאם אחליף רום המכשיר שלי לא יתמוך בLTE. מישהו יודע להסביר לי איך קורה מצב כזה? למיטב הבנתי רום שמופץ ע"י חברה מסוימת יכול (בסבירות בינונית עד גבוה) להכיל באגים שיפגעו בתפקוד ובביצועים של המכשיר, האם אתם מסכימים עם האמרה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני משתמש ברומים של cm, ואני אוהב את הממשק והאפשרויות שלו. אבל אני לא ממש מרוצה מהיציבות שלו. לפני כמה חודשים התקנתי את הרום של cm בגרסת הסנאפשוט האחרונה שלו(12), והיציבות שלו היא הכי נוראית שהיה לי. אני רוצה להחליף לטלפון רום ואני ממש בכיוון של miui אבל אני לא ממש מכיר כמה היא יציבה, הממשק שלה ואת תהליך ההתקנה. הmiui יציבה יותר מcm? אני מוכרח לציין שגם כשהיה לי את הגרסה cm 10.3 stable לא הייתי מרוצה מהיציבות של המערכת. הmiui ירצה אותי או שאני עם ציפיות לא ראליסטיות? אני גם לא סגור על ההתקנה- יש את האתר של הרום בעברית ויש את האתר שלה הרשמי שלה באנגלית מאיפה כדאי להוריד? גם מה תהליך ההתקנה? התחלתי לקרוא אותה והיא היתה לי מסובכת- עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במבצע של הצבא יש לי מספר אפשרויות בחירה הבעיה שאני לא מכיר כ"כ את הטלפונים ולכן מבקש את עזרתכם(נוציא לרגע עלות שיחות): ב40 ש"ח * 30 חודשים טלפון אלקטל עם 2G גלישה (21 ש"ח עם 650M) 83 ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 2 עם גלישה 1G 125ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 3 או IPHONE 4S עם 1G גלישה כולל ביטוח (ללא גניבה או טוטאלוס) עקרונית אני צריך טלפון לגלישה מינימום בעיות או תקיעות, מצלמה טובה ומשחקים לכל היותר ברמה של FIFA לנייד מבחינתי כמובן עדיף מינימום עלות . לפי מה שהבנתי האלקטל די גרוע יתקע לא מעט ולא יריץ משחקים מלבד קלילים- האם נכון? אם כן כמה הפער בין האפשרויות האחרות משמעותי ומה כדי . תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טרם הזמנת נקסוס 7 בחו"ל ביצעתי בדיקה מול שני מרכזי השירות הרשמיים המעניקים בארץ אחריות למחשבי ASUS בנוגע לאפשרות מימוש האחריות בארץ בחינם גם במקרה של רכישה מחו"ל. להלן התוצאות: IBM שירות: משיחה עם מנהלת במוקד השירות נאמר לי כי אינם תומכים בנקסוס 7. SERV PRO: בשיחה עם המוקדנית נאמר כי ניתן שירות בארץ במסגרת האחריות הבינלאומית. כמו כן המוקדנית טענה בפני, כי כבר כרגע נמצאים כמה מכשירי נקסוס 7 בהליך שירות. למי שמתלבט ורוצה להיות בטוח, יכול כמובן לבצע בדיקה נוספת מול מרכזי השירות: חברת IBM - בטלפון 03-9142800 חברת SERV PRO בטלפון 03-5598555 עדכון: בפורום אחר קיבלתי אימות מלקוח שאכן הכניס את מכשירו לתיקון חינם בארץ: http://iandroid.co.il/forum/topic91496.html מעודד…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם. הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם). מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אות…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
וכמות שליחת הסמסים? כלומר שתגיד לי כמה דקות השתמשתי מתאריך מסויים ועד תאריך מסויים. אנדרואיד
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-