עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by THE-BIG,

אשמח לקבל הזמנה בפרטי. תודה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by PrinceofMadness,

אני מעוניין לקנות את נגן טוב והתלבטתי בין השניים. האם היתרונות של הQ5 באמת שווים את ההבדל במחיר.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה

4. Started by Rockstatement10,

נניח ואני יכול לרכוש מכשיר מחו"ל עד 1000 שקל בערך.. האם זה יצא הרבה יותר משתלם מהארץ? יש מכשירים אמינים בסביבה?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by dj_horse,

שלום! אני רציתי להתקין את התוכנה igo 8 וראיתי כי לא היה מקום,העברתי קבצים שככל הניראה היו קבצי מערכת ההפעלה וכד' אל כרטיס הזיכרון{חיצוני}. לאחר מכן נוצרו מספר בעיות,העתקתי את הקבצים מכרטיס הזיכרון חזרה אל המכשיר{התוכנת ניווט בסוף הותקנה}. כרדע בהגדרות המכשיר יש אייקוון שלא מופיע ואי אפשר להיכנס אליו{משהו של ניהול בלוטוט ניראה לי זה היה},ורציתי לדעת אולי התקלה בעקבות מחיקת הקבצים והעברתם,מה שיצר בלאגן שלם. רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור בעיה זאת,האם כדאי לפרמט את המכשיר?האם זה רצוי?איך עושים זאת?,ואם בכלל אפשר ומומלץ להתקין את המערכת הפעלה החדשה במכשיר? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 19:09:30 ???נוצר לי מצב שבהגדרות האייקון של ה BT PHONE MAN…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. התקשרתי לסלקום כדי להצטרף לחבילת גלישה. חבילת גלישה תשתמש אותי בעיקר לתוכנת ניווט WAZE וקצת חדשות. סלקום הציעו לי חבילת גלישה 300 מגה בחודש + סלקום נוויגיטור ב-50 ש"ח. סלקום נוויגיטור לא לוקח תעבורה מחבילת הגלישה. התוכנה שווה משהו? הבנתי שהיא עברה עדכון מאסיבי בזמן האחרון.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by matan007,

שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה

9. Started by roshman32,

אני רוצה לדעת איך הוא והאם שווה לקנות אותו ? או שעוד מעט יצא משהוא יותר טוב ובסכום זהה ... איך orange בכללי חברה טובה ?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. עריכה נוספת (בהקשר לשאלה שנשאלה) - את המכשיר אני מתכוון לקנות בחנות פרטית בארץ. שלום חברים, אשמח לעזרה מהחברים המבינים פה בבחירת מכשיר לאשתי. רקע - גם לי וגם לאשתי אין מכשיר "מתקדם", ולכן איני מבין בזה כל כך. כן יש לי חיבור למחשבים וטכנולוגיה במידה וצריך לשדרג\להתקין וכ"ד. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה. אבל בחלט אעדיף גם זול יותר. אשתי לא משתשמשת הארדקור, זהו המכשיר הראשון שלה. בכל אופן אני מאמין שהיא תשתמש באפלקציות פשוטות יחסית, ואולי לשמוע מוסיקה. חשוב לי שהמכשיר שאני קונה יהיה בעל שדרוג עתידי מבחינת מערכת ההפעלה, עדכונים וכ"ו. (אנדרואיד 4 ? יש חיה כזו ? חח ) כמו כן מדובר על מכשיר שיפעל ברשת של רמי לוי ( כלומר פאלפון ?) ולהבנתי יש מכשירים שטיפה ב…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by iakovl,

מדובר על שרשור שכתבתי במקור לפורום I9100 בIANDROID אבל אני מעתיק אותו לפה עם שינויים כללים השרשור הICS הראשי מה זה ICS? ICS זה הקיצור של שם הקוד של מערכת ההפעלה אנדרואיד בגירסה 4, השם קוד המלא הוא Ice Cream Sandwich מתי ICS שוחרר? גוגל שחררה רשמית את ICS ב19/10/2011 כאשר גוגל שחררה את הGALEXY NEXUS אז למה אין ICS למכשיר שלי כרגע? למרות שגוגל שחררה רשמית את הICS קודם לכן, הקוד מקור של המערכת שוחרר רק ב14 בנובמבר 2011 מאז היצרניות השונות מפתחות את הגרסה שלהם לICS, וכמעט כולם עדיין בפיתוח בלבד אבל ראיתי גרסאות ICS להורדה? יש, אבל מדובר על גרסאות לא רשמיות ברוב המקרים, יש גרסאות פיתוח של CM9 ללא מעט מכשירים, כולם נחשבים כבטא כמעט. מה זה בטא? האות השניה בא"…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by gadget man,

שלום לכולם, אשמח לשתף אותכם בסקירה קצרה שהכנתי למכשיר החדש ASUS Zenfone 2. תרגישו חופשי לצפות או להגיב ואפילו לשתף , מקווה שתהנו : https://youtu.be/yB9CdpTpcGU

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Froze,

שלום אני מחפש נגן קטן ואיכותי שישמש אותי לריצה ושחייה. הבנתי שחברת Lavod מייצרת נגנים עמידים במים, אבל אני לא יודע על דגם ספציפי. תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיפה אפשר לקנות אותו? 2-4 גיגה מספיקים, עדיף שתהיה אפשרות לחבר למשקפת שחייה או לרצועה על היד. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Zinger777,

היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by xtract1,

לפני שכולם צועקים שיש מדריך, ידוע לי, השתמשתי בזה : http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=209588 התקנתי NSS והכל טוב ויפה, רק שאני לוחץ תחת לשונית PHONE INFO על READ זה רושם לי למטה EROR. ניסיתי גם עם WIN7 אצלי וגם ב-XP והמצב אותו הדבר. [attachment deleted by admin]

18. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם. בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר). בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח) האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש המלצות לטאבלט לסבתא, שיהיה הכי פשוט שאפשר. המטרה שלו היא בעיקר צפייה בתמונות, כך שהביצועים לא חשובים. חשוב שיהיה מסך גדול (רצוי 10") ויחסית איכותי וסוללה שלא תיגמר מהר. תקציב עד 800 ש"ח (אם אפשר פחות - יותר טוב). שאלה נוספת, האם ניתן במערכות מבוססות אנדרואיד להפוך את הממשק להיות בשפה שאינה אנגלית? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by K1ko,

שלום, יש לי LG g2 ואני מחבר אותו למטען פתאום כל הפלאפון נהיה דפוק הטאצ' משתגע... רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by denzel12,

שלום אנשים, האם יש למישהו מושג היכן כדאי לקנות כבל hdmi ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה. כמו כן, האם תהליך זה כרוך בהורדת תוכנה או כל מיני פעולות אחרות ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה? אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by KL-xXx,

שלום, לכולם יש לי נגן Iriver T30 ואני מאוד נהנה ממנו (בעיקר מאיכות הקול), אבל בזמן אחרון הוא עושה בעיות נדלק לבד וגומר סוללה (כך שכל פעם אני צריך להוציא אותה ממנו כשהוא לא בשימוש) אני מתחיל לחפש לו מחליף הנקודות שלי הם: 1. שיהיה קטן 2. לא צריך שיציג לי תמונות, אבל שיציג לפחוש 3 שורות 3. איכות הקול טובה מאוד (האוזניות שלי הם Sennheiser CXL400) 4. שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (פה יש לי התלבטות: אני לא סגור על איזה סוג נגנים ללכת - עם או בלי סוללות AAA, כך ששני האופציות פתוחות) 5. שהזיכרון יהיה לפחות 2GB 6. גג המכיר הוא 150$ (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל) אחד הנגנים שאהבתי הוא Iriver S10, מאוד קטן ויפה, אבל הסוללה שלו מחזיקה 4-5 שעות והוא רק 2GB (למרות שזה יכול להספיק לי) אשמח מא…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by alex542,

יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick

דיונים חדשים בפורומים