גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הדור הבא במשפחת המוצרים של קוואלקום יהיה ה-Snapdragon 835, והוא מגיע עם הבטחות רבות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
על פי gsmarena גינג'רברד (אנדרואיד 2.3) אמור לצאת ב-11/11 שזה אומר יום חמישי http://www.gsmarena.com/googles_android_platform_turns_3_gingerbread_due_on_11_november-news-2057.php
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ממשחק הוקי חדש ומציאותי ועד לשלבי זיגזג מסוכנים ביותר, בנוסף לקצת שיעור נהיגה על אוטובוס במשחק הסימולטור החדש - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-9/
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נניח ואני יכול לרכוש מכשיר מחו"ל עד 1000 שקל בערך.. האם זה יצא הרבה יותר משתלם מהארץ? יש מכשירים אמינים בסביבה?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חוץ מELINE? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון, והדרישות שלי ספציפיות יחסית. ד"א אני ברשת סלקום. אינטרנט: אני לא מומחה רשתות דגול, אז האם אפשרי להתחבר לאינטרנט מכל מקום ללא ראוטר וללא חוזה מסוים עם חברת הסלולר (כלומר ללא 3g)? רמת חשיבות המצלמה: 3.5/10. מולטי טאץ' שרץ חלק ואיכותי (לא laggy). מהירות / נוחות הדפדפן: 7/10. שפה: קצת מורכב. השפה המורכבת בטלפון עצמו לא חשוב כלל אם תהיה עברית או אנגלית (תפריט או menu). ב SMSים-רמת חשיבות כתיבה בעברית בSMSים: 5/10, כלומר די חשוב בטלפון אך לא גורם מכריע. באינטרנט: תמיכה בקריאת עברית, לדוגמה ב walla או בפורום: 10/10, חשוב לי מאוד שלא יהיו ריבועים או משהו. קריאת SMSים בעברית: 8/10. הקלדה בעברית באינטרנט: 7/10. כל מה שקשור בשפה אני די בטוח שניתן לתקן …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני רציתי להתקין את התוכנה igo 8 וראיתי כי לא היה מקום,העברתי קבצים שככל הניראה היו קבצי מערכת ההפעלה וכד' אל כרטיס הזיכרון{חיצוני}. לאחר מכן נוצרו מספר בעיות,העתקתי את הקבצים מכרטיס הזיכרון חזרה אל המכשיר{התוכנת ניווט בסוף הותקנה}. כרדע בהגדרות המכשיר יש אייקוון שלא מופיע ואי אפשר להיכנס אליו{משהו של ניהול בלוטוט ניראה לי זה היה},ורציתי לדעת אולי התקלה בעקבות מחיקת הקבצים והעברתם,מה שיצר בלאגן שלם. רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור בעיה זאת,האם כדאי לפרמט את המכשיר?האם זה רצוי?איך עושים זאת?,ואם בכלל אפשר ומומלץ להתקין את המערכת הפעלה החדשה במכשיר? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 19:09:30 ???נוצר לי מצב שבהגדרות האייקון של ה BT PHONE MAN…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח חדש של חברת סלקום. כעת אני מחפש להתאים לעצמי את המודם הטוב ביותר... אך אני די טובע במגוון המודמים שיש, ומתאימים לרשת סלקום. אשמח לדעת מה לדעתכם ייתן את הביצועים הטובים ביותר (ומבחינתי שיזלול סוללה - רק שתהייה לי קליטת אינטרנט איכותית). שימו לב: הדגם שברשותי הוא ה-i9100 הרגיל ולא דגם ה-T! הבנתי שיש מודמים שלא יעבדו כראוי על דגם שאינו T כך שאשמח אם תתחשבו בזה. תודה רבה למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא והאם שווה לקנות אותו ? או שעוד מעט יצא משהוא יותר טוב ובסכום זהה ... איך orange בכללי חברה טובה ?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה. אני לא ממש מכיר פלאפונים מהמידע הדל שיש לי: בNOKIA - N97 בSE - C905 כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'. אשמח לדעת לגבי כל החברות
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש לגבש צוות פיתוח ראשוני, שיכנסו כשותפים, למיזם אינטרנט חדש אשר מקיף תחומים רבים כמו חברתי, פרסומי ועוד. מדובר בתצוגה חדשה ומיוחדת של נתונים שלא קיים כיום ברשת ואשר סביב זה מתנהלים "חיים" שלמים. אין כרגע משקיע. יש תוכנית עיסקית ודמו כמו גם איפיון ראשוני של המערכת. (בנוסף יש גם חברה רשומה, סימן מסחרי, והוגשה בקשה לפטנט בארה"ב) מחפש אנשים מקצועיים מאוד בתחום האינטרנט והאפליקציות. לא מדובר רק בהקמת ועיצוב אתר אלא גם בפיתוח אובייקטים, תיכנון וניהול מסות גדולות מאוד של נתונים. הכרה וניסיון בתחומים הבאים: PHP, javascript, MySQL, Apache, Linux & Windows Ajax, jQuery, HTML5, XHTML, CSS3, Web Design Cellular App's etc... תחומים נוספים יתקבלו בברכה! אני עצמי מתכנת ב PHP …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, טוב אז ראשית, קניתי את הפלאפון, בחול (מחנות פיסית, אני לא בארץ כרגע), בהתחלה הוא בכלל לא נטען לי, אז חשבתי שהמסך שחור בזמן הטעינה או משהו, הסתבר שהמטען דפוק. שזה מעצבן (כי זה לא משהו שבודקים בחנות), אבל אפשר לחיות איתו הבעיה הגדולה האמיתית היא שהמקשי טאץ' לא עובדים לי, מה שהופך עבודה עם אנדוראיד לבלתי אפשרית לחלוטין. מה שמ-מ-ש מעצבן אותי (ובעיקר מבאס כי צריך להתחיל להתעסק עם אחריות מחול ושיט). השאלה היא כזו, קודם כל, האם אני מפספס משהו? יש אולי איזו הגדרה שאני צריך לעשות? עדכון שכדאי לי לעשות? שנית, האם מישהו אולי נתקל בדיון על משהו דומה? כי מהחיפוש הקצר שערכתי לא מצאתי שום דבר. איזה עצבים, עד שנפטרתי מהטלפון העתיק שלי אני צריך לחכות שהגלקסי יתוקן יא אללה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן שאני משתמש ברומים של cm, ואני אוהב את הממשק והאפשרויות שלו. אבל אני לא ממש מרוצה מהיציבות שלו. לפני כמה חודשים התקנתי את הרום של cm בגרסת הסנאפשוט האחרונה שלו(12), והיציבות שלו היא הכי נוראית שהיה לי. אני רוצה להחליף לטלפון רום ואני ממש בכיוון של miui אבל אני לא ממש מכיר כמה היא יציבה, הממשק שלה ואת תהליך ההתקנה. הmiui יציבה יותר מcm? אני מוכרח לציין שגם כשהיה לי את הגרסה cm 10.3 stable לא הייתי מרוצה מהיציבות של המערכת. הmiui ירצה אותי או שאני עם ציפיות לא ראליסטיות? אני גם לא סגור על ההתקנה- יש את האתר של הרום בעברית ויש את האתר שלה הרשמי שלה באנגלית מאיפה כדאי להוריד? גם מה תהליך ההתקנה? התחלתי לקרוא אותה והיא היתה לי מסובכת- עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לה…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם. בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר). בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח) האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת כמה כסף בערך (שקלים) עולה נגן ipod בתילאנד? ובכלל נגני MP3 , MP4 שם זה מאוד זול נגיד ב 200 ש"ח אפשר להביא נגן MP3 של 2GB איכותי? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לכולם יש לי נגן Iriver T30 ואני מאוד נהנה ממנו (בעיקר מאיכות הקול), אבל בזמן אחרון הוא עושה בעיות נדלק לבד וגומר סוללה (כך שכל פעם אני צריך להוציא אותה ממנו כשהוא לא בשימוש) אני מתחיל לחפש לו מחליף הנקודות שלי הם: 1. שיהיה קטן 2. לא צריך שיציג לי תמונות, אבל שיציג לפחוש 3 שורות 3. איכות הקול טובה מאוד (האוזניות שלי הם Sennheiser CXL400) 4. שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (פה יש לי התלבטות: אני לא סגור על איזה סוג נגנים ללכת - עם או בלי סוללות AAA, כך ששני האופציות פתוחות) 5. שהזיכרון יהיה לפחות 2GB 6. גג המכיר הוא 150$ (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל) אחד הנגנים שאהבתי הוא Iriver S10, מאוד קטן ויפה, אבל הסוללה שלו מחזיקה 4-5 שעות והוא רק 2GB (למרות שזה יכול להספיק לי) אשמח מא…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משתמשי פיקסל 10 הם הראשונים שיזכו לנסות את הפיצ'ר ההיסטורי שמחבר לראשונה בין Quick Share לבין AirDrop. איך זה עובד, מה המגבלות, ומה לגבי האבטחה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקשרתי לסלקום כדי להצטרף לחבילת גלישה. חבילת גלישה תשתמש אותי בעיקר לתוכנת ניווט WAZE וקצת חדשות. סלקום הציעו לי חבילת גלישה 300 מגה בחודש + סלקום נוויגיטור ב-50 ש"ח. סלקום נוויגיטור לא לוקח תעבורה מחבילת הגלישה. התוכנה שווה משהו? הבנתי שהיא עברה עדכון מאסיבי בזמן האחרון.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-