גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...c_android.html http://www.bhphotovideo.com/c/produc...dle_white.html מה עדיף/ממולץ? מבחינת חומרה שם אחריות אמינות וכו.. ***קונים לי אותו מארה"ב***
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הנה פירוט עליו: http://euro-i.mediazone.co.il/pelephone/q/index.html
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'. אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם. על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים? מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7. http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7 הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה אני נתקל יותר ויותר בתופעה נורא מוזרה. בכל מכשיר סיני שנתקלתי בו(מערכת הפלאה אנדרואיד 4.0 +4.1 ומעלה) המכשיר אינו מצליח לזהות לוויני gps למרות שבאפשרויות הוא מוגדר בצורה תקינה והיצרן אומר בפירוש כי המכשיר תומך gps. מישהו מכיר פתרון לתופעה?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל עליו פרטים . איזה נוסחאות הוא תומך . המלצות ממי שניסה וכו'
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפשרתי ל hangout לקבל את הSMSים שלי כדי שהשיחות בhangout והsmsים יהיו במקום אחד, התחלתי לקבל SMSים מאנשי הקשר שלי אבל בלי השם שלהם רק במספר עם קידומת של ישראל, בדקתי באפליקציית ההודעות הרגילה וההודעות מופיעות שם עם השמות של האנשי קשר שלי. אני חושב שהוא לא מצליח לזהות את המספר בגלל הקידומת +972 מופיעה לפני כל המספרים בhangout, מה אפשר לעשות? יש לי משהו כמו 200 אנשי קשר ואני לא מתכוון לעשות את זה אחד אחד, למה הוא לא מצליח לזהות את המספרים? ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יעבוד כראוי?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר לאמא שלי הוא חייב להיות עמיד מכיוון שיש חתול בבית שמפיל דברים משולחנות וכאלה מידי פעם חייב להיות פשוט ולא מסובך יותר מידי ועם מסך לא ממש קטן מכיוון שאמי מרכיבה משקפיים אז שלא תצתרך ךהתאמץ יותר מידי בעת השימוש בו. (לא חייב סמארטפון ולא חייב מסך מגע , צריך להתאים לרשת הוט מובייל!!) התקציב הוא לא גדול: 500 שקל עם חריגה קטנה במידת הצורך, חשוב לי לציין שיש גם אפשרות להזמין מחו"ל ( EBAY,ALIEXPRESS) תודה רבה מראש לעונים.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עומד לרכוש טאבלט 10 ". מיועד בעיקר לגלישה, מולטימדיה, נסיעות לחו"ל ועוד שימושים מהסוג. חשובים לי הדברים הבאים: מסך איכותי עם רזולוציה בהתאם. מהירות תגובה. משקל נמוך ושלא יהיה עבה מדי. עד היום עבדתי בעיקר עם וינדוס ( במחשב הביתי) ואנדרואיד ( בטלפון). לא התנסיתי כל כך עם אפל, אבל מניח שאפשר ללמוד ולהתרגל. שמתי את האייפד של אפל כאחד המועמדים בין היתר בגלל המסך האיכותי וגם מהמלצות של אנשים על האמינות שלהם, עדכוני תוכנה וכדו'. האם תוכלו לחוות דעה על היתרונות והחסרונות של האייפד בהשוואה לאופציות דומות אחרות ? מתחרה אפשרי, לפחות מבחינת רזולוציה , הוא ה- Galaxy Note 10.1 או ה- Tab S
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחילה אם זה לא המקום, לא ראיתי שיש פורום קונסולות ורציתי לדעת אם יש אפשרות עוד למכור PS2 ובכמה אפשר למכור אותו (עם 4 שלטים מקוריים של סוני ומפצל וצ'יפ אינפיניטי 1.93) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מזכירה פעם נוספת למה היא הכוכבת העולה של עולם המכשירים החכמים עם ה-Redmi Note 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-xiaomi-נושא-תג-מחיר-משתלם-ב/
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא והאם שווה לקנות אותו ? או שעוד מעט יצא משהוא יותר טוב ובסכום זהה ... איך orange בכללי חברה טובה ?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
The price for the 30GB model - the only one so far on the cards - is $249.99. That's exactly the same price as Apple's 30GB iPod. The device will hit the streets on November 14 in the US. http://www.jakeludington.com/zune/20061001_zune_and_ipod_photo_comparison.html
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נגן חדש שהייעוד שלו יהיה בעיקר לוידאו. אני במסלול קרבי ובקושי רואה בית(בע"ה נצא לחובשי סיירות בקרוב ואז העסק ישתנה ל-3 חודשים בערך ) ככה שיש לי מצבור של וידאו שמחכה לי כל פעם(סדרות כמו טופ גיר, הישרדות, האוס וכו' וכן משחקים, כדרוסל כמובן).אני רוצה להעמיס בכל פעם בוחטה ולראות ברכבת\שבת שסוגרים. שני הנגנים בכותרת נראים לי הכי מתאימים, ואני מתלבט בין ה-touch 16 gig 2nd gen לבין ה-classic החדש. אני נוטה לכיוון ה-touch בגלל המסך הגדול וה-wifi,אבל יכול להיות שאני מסתכל על כל העסק לא נכון. הייתי מעוניין בעצתכם ואם תוכלו - גם מאיפה כדאי לקנות... בתודה מראש, אייל. עוד שאלה: נניח שאני הולך על הטאצ', ללכת על 8 או 16?(4 גיגה בערך של מוזיקה שאני אשים…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבר כמה זמן S3 במחיר נורמלי ממקום אמין עם אפשרות משלוח לארץ. לאחרונה קיבלתי הצעה ממישהו על עסקה משתלמת מהונג קונג, מכשיר יפני ב2500, הבעיה היא שהמכשיר הוא בגרסה היפנית. בדקתי מה זה אומר מכשיר בגרסה היפנית ומצאתי שההבדל הוא במעבד, בכמות הזיכרון ובתדרים. לגבי המעבד והזיכרון בדקתי מבחני ביצועים ונראה שההבדל הוא זניח למרות שזה 2 ליבות פחות. הנושא הוא התדרים, בדקתי לתאימות ומצאתי את שני המקורות הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_III#Model_variants פה מוצגים ההבדלים בין הדמים השונים של המכשיר. http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=ISRAEL פה מוצגים התדרים שמשתמשים בהם בארץ. על פניו נראה שיש תאימות, 850 ו2100 נמצאים כתדרים נתמכים בגר…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי חבר עם samsung 770 ולהוא לא יכול לקבל קבצים בבלוטוס וזה לא רק הוא אז זה לא בעיה בטלפון יכול להיות שרשת פלאפון מגבילה את הבלוטוס? ואם יש אפשרות לעשות איזה עדכון או פריצה לשנות את זה כי אנחנו מתכוונים לעבור לרשת פלאפון... ויש להם מגוון מכשירים מצומצם וחשבתי על הטלפון הזה עד שאמרו לי את הבעיה...
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתקלתי ב-Xiaomi Redmi Note 3 Pro שקרץ לי מאוד, האמת הוא מספק את צרכיי, מפרט חזק יותר מאשר שלי, יותר נפח אחסון, סוללה חזקה משמעותית וסורק טביעת אצבע. האם כדאי לדעתכם? המצלמה טובה יותר? אני מחפש מכשיר זול יחסית כרגע.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-