גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם (: היום הטלפון כבר הפך לכלי עבודה... GPS, מצלמה, אינטרנט אל-חוטי וכד'... אני לעומת זאת, עדיין תקוע בעשור הקודם, עם הnokia 6600 שלי.. אני מסתובב עם טלפון+אייפוד טאץ' בכיס, ואני חושב שהגיע הזמן לשלב ביניהם... אז התשובה המתבקשת היא אייפון. שזה מכשיר מאוד חמוד, אבל קצת יקר (נשמע קצת לא הגיוני לשלם 3800 שקל על מכשיר שאין לו אפילו אפשרות לכרטיסי זכרון.. אני מרגיש כאילו המחיר של האייפון נובע יותר מהשם מאשר החומרה). לכן התחלתי להתעניין קצת באנדרואיד.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה על ההבדלים הבולטים בין האנדרואיד לiOS? ואיזה מהם בעיקר עדיף? כמו כן, אני מנסה לחפש אופציות חלופיות לאייפון (התקציב שלי יותר בסביבות ה2000-3000, ולא 3000-5000). אבל אני עדיין פתוח …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן. אני לפני רכישה של מכשיר IPOD. יש 2 אופציות. 1- אייפוד נאנו הקטן והחביב.. 2GB עולה כ750 ש"ח. 2- אייפוד וידאו הרציני יותר.. 30GB עולה כ1200 ש"ח. השאלה אם התועלות של הוידאו מציקות את המחיר? אני בטוח שאני לא ינצל יותר מ5 גיגה במקרה הטוב , אבל השאלה אם באמת נוח לראות וידאו במסך הפצפון הזה. ומעבר לוידאו , יש הבדל באיכות השמע? והבדלים בשאר התחומים כגון - האם יש רדיו , משחקים רציניים , או כל משהו אחר שיעביר את הזמן? אשמח לתשובות. שחר.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי Sony Ericsson Yari שדי מעצבן אותי, וכבר נמאס לי ממנו. חוץ מזה שהוא דפוק, אני רוצה פלאפון גם בשביל פיתוח אפליקציות, וכנראה שזה יהיה Android כי הרבה יותר נוח לפתח אפליקציות ל- Android. אני חשבתי לחכות ל- Galaxy 2 אבל אני לא בטוח אם שווה להסתבך עם הקניה שלו במצב הנוכחי. א. כרגע יש אותו בארץ רק במחירים מטורפים (3700 ש"ח) ב. אם אני מזמין אותו מאתר כמו Clove UK אז יכול להיות שהוא יעלה בסביבות 2600 שקל אם לא יעצרו אותו במכס, אבל ככה גם אין אחריות. (לא יודע עד כמה האחריות בארץ שווה בכל מקרה) ג. נראה לי שאם אני קונה אותו אז שווה לי לקנות אותו עכשיו לפני שהוא מגיע לספקיות, כדי להנות מהניתוק זיקה (אני לא מדבר הרבה בפלאפון). השאלה היא, אם יש אלטרנטיבות טובות יותר היום, שהסי…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היום נכנסתי לאתר של באג כדי לראות אם ירד המחיר של הD2 (נגנב ממני) וראיתי שיש להם D2+ ??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5212&perur=2&t=12&c=373 והשאלות שלי הם: מתי יצאה הגירסה הזאת של הD2 ו האם היא מהדורה מוגבלת או משהו בסגנון? והאם יש עוד הבדלים בין הדגם החדש לישן חוץ מהסוללה? ומוזר שגירסת ה4 גיגה עולה 550 לפני שנה קניתי את הD2 שלי ב650 האם יש פו איזה קאצ'? כי הגירסה החדשה יותר טובה וגם יותר זולה מהגירסה הישנה תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדרישות מערכת של הנגן כתוב WINDOWS XP1 אם אין לי SERVICE PACK זה בעיה ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הווצאפ קורס כל הזמן. חברים אמרו לי שכדאי לי לשדרג מ IOS 5 ל-6 ולא ל7 כי הוא גרוע. מה אתם ממליצים לעשות ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז המצב שלי הוא כזה: אני כרגע לקוח של פלאפון ואני מתכנן לשדרג לסמארטפון בקרוב. בעקרון הפרמטרים הבאים מעניינים אותי בsmartphone: - תקציב: 1500-1800 - זמן סוללה סביר+ (הולך לשמש להקלטות GPS של מסלולי רכיבת שטח, שזה כמה שעות של טחינת GPS). - רציתי גם להתחשב בזה שהוא יהיה דוראבילי לזעזועים אבל לא נראה שביקורות מתייחסות לזה בכלל (הסיבה לדוראביליות היא שאולי הפלאפון יהיה מחובר, עם הגנה כמובן, לכידון של אופני השטח שלי בזמן רכיבה, מקסימום אם זה יראה מסוכן מידי הוא ישאר בתיק ויקליט את המסלול משם - הוא לא הולך לשמש כנגן מדיה, יש לי כבר נגן מדיה מדהים (cowon S9) שהולך להשאר איתי גם אחרי הקנייה של הפלאפון. - גודל: עובי לא משנה לי, ברוחב ובגובה אני לא רוצה אותו גדול מידי (לצורך העניי…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר sgs שקניתי יד שניה לפני כשלושה חודשים, המכשיר עובד בצורה מזעזעת עם הרום של אורנג' (2.3.3), ברמה שאפילו להוציא שיחות מהטלפון קשה לפעמים כי הוא פשוט נתקע כל שניה! כבר מזמן רציתי להחליף לו רום, המדריכים בכל האתרים לא מספיק ספציפיים (או שלא נתקלתי בכאלה) לגבי מכשירים מהארץ עם רום 2.3.3 כל פעם שהטלפון מתחיל להתקע אני מחליט מחדש לעדכן רום, נכנס לחפש מדריך ורואה שכל הפרוצדורה מסובכת ולא בשבילי... הבנתי שאי אפשר לקבל רוט עם הגירסה הזאת של אורנג' וצריך לשנמך גירסה או משהו.. מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? או לתת לי מדריך יעודי בשבילי שאני אוכל לשדרג רום למכשיר הצולע שלי סוף סוף? אגב אני מעוניין ברום של pilotx. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? יש לי אפשרות לקנות אותו ב570 שח כולל האביזרים שהוא בא איתו,צריך לקחת בחשבון שאני צריך לעשות עידכון לעיברית +החלפת לוח המקשים,השאלה היא האם זה כדאי??? ניפתח לפני שבוע עובד בסלקום -והאם ניראה לכם שהוא יעבוד-פתוח גם לאורנג???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם K800i של SE, בזמנו היה חשוב לי מיכולות הצילום שלו, כיום זה פחות מעניין אותי, והטלפון כבר שרוט בצורה קשה. רכשתי לאחרונה אוזניות בלוטות' סטריאו של מוטורולה דגם S9, ואני משתמש בהן בספורט. כשהטלפון נייח ואני מסתובב לידו אין בעיה עובד מצויין. אבל אם אני זז והוא במכנסיים (בין אם הליכה או רכיבה על אופניים) אז לפעמים ישנם הרבה ניתוקים, לפעמים קצת פחות, אבל היום באופניים למשל היה ממש בלתי נסבל, גם להחזיק אותו ביד עדיין לא היה תקין לחלוטין. אני מעוניין במכשיר פחות מאסיבי מה-K800 השמן שישמש לי בעיקר כנגן מוזיקה מעל הכל, כך ששליטה נוחה ועוצמה גבוהה חשובים. משהו שאפשר לרכוש לו רצועה שתתלבש על הזרוע בזמן שאני רוכב. כמו כן אני לא מתכוון להוציא 2000 ש"ח על המכשיר, מעדיף למצוא…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי רעיון לאפליקציה מסוימת ואני מחפש כרגע תבנית של תוכנית עסקית מתאימה לפיתוח של אפליקציה. כלומר כל ההיבטים העסקיים של שוק, קהל יעד, פרסום, מודל רווחים, הבהרות משפטיות וכו' כך שברגע שנפגש עם האדם המתאים הרעיון יראה כמו משהו מגובש ומקצועי. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לח מחשב כף יד ASUS A639 אני רוצה "לפרמט אותו ולהתקין לו ווינדוס מחדש... 1)איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להחזיק כמה כפתורים ביחד... 2)אחרי שאני עושה את זה אני צריך להתקין לו מחדש את הווידוס מובייל?אם כן איך אני עושה את זה... תודה רבה והמשך שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין הרבה בטלפונים ניידים איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אם אני צריך את כל הדברים הבאים: ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה, ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין 5.סוללה שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית) כמו-כן- האם את/ה מכיר/ה חנות אמינה ולא יקרה באיזור פ"ת וסביבתה? S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליף מישהו כתב לי נגד S3. מה הבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-