עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by UUA,

הי, הי אודה על סיועכם. מתלבט בין שני נייחים.Dell Optiplex3020 ל-Lenovo e73. כיוון שהמפרט דומה,חשוב לי בעיקר איכות / אמינות וטיב השרות השרות במהלך האחריות (אקנה דגם של 3 שנות אחריות באתר הלקוח). תודה!!!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by deotpit,

שלום, מישהו יוכל להמליץ לי על חברת סלולר להתחברות, אינטרנט בראש ובראשונה. תודה

3. סוני מכריזה על הוזלה לקונסולה המצליחה שלה למשך השבועיים הקרובים, וגם לכם יש הזדמנות לנצל זאת באדיבותה של אמאזון במהלך ימי הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי המלצנו לכם עלמספר דילים שאיפשרו לרכוש קונסולת PS4 חדשה ונוצצת במחיר קורץ, אך אם התמהמהתם ופיספסתם – אל דאגה, כעת יש הזדמנות נוספת שעשויה להיות טובה עוד יותר ללכת על זה. בסוני החליטו להפוך את 'מחירי המבצע המיוחדים' שראינו במגוון חנויות ברחבי הרשת לרשמיים – והודיעו כי חבילות של קונסולות ה-PlayStation 4 בגירסת 500GB עם המשחק Star Wars Battlefront או עם חבילת המשחקים Uncharted: The Nathan Drake Collection יוצעו למכירה ב-300 דולר בלבד (כל אחת), באופן חגיגי עד ליום שבת ה-19 בדצמבר. באמאזון ארה"ב נענו להכרזה של היצרנ…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. Started by law89,

האם שמתם לב לעליה במחירי המסכים? הסתכלתי בדגם אחד של דל (ההוא שבזמנו קניתי) והמחיר עלה במשהו כמו 25% למרות שיצאו מאז שני דגמים חדשים יותר. הסתכלתי בדגם מסוים של לנובו וגם הוא עלה ב-10%. אולי זאת הכנה לקראת בלייק פריידי כדי להוריד מחירים אחרי זה.

5. כונן ה-SSD הבינוני והסביר של החברה האמריקאית חוזר למבצע באמאזון, והוא מצוייד בתג מחיר משתלם במיוחד של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון ה-Ultra II הוא כנראה אחד מכונני ה-SSD הפופולריים ביותר שאמאזון מכרה מאז ומעולם, וזאת בעיקר תודות למבצעים חוזרים ונשנים עליו אשר מגיעים מדי כמה שבועות, והופכים למשתלמים יותר ויותר עם כל סיבוב נוסף. הפעם הפיתוי לרכישה מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה, שם דגם ה-960GB הגדול ביותר של סאנדיסק מוצע למכירה בעלות של 157 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – מחיר שמתורגם ל-885 ש"ח, ומביא אותנו לעלות של כ-92 אגורות לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, שהיא אחת מהנמוכות ביותר בהן נתקלנו בעולם ה-SSD כולו. המחיר הכולל עדיין …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by eyazlaz,

היי, אני מתכנן לקנות כמה דברים בבלאק פרידיי, (כמה אוזניות, כרטיס קול, ואולי גם מקלדת), וכרגע KSP הם היחידים עם מבצעים, מבצעים די סבירים אפילו על הדברים שאני רוצה לרכוש. הבעיה היא שבזמן האחרון אני שומע רק תלונות עליהם ועל האחריות שלהם, מה לעשות? אתם ממליצים כן לקנות שם? כי שוב, רק הם עם מבצע לבלאק פרידיי, ובמיוחד על הדברים שאני רוצה לקנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by SilentBob,

הרשת הפופולרית מצטרפת להרבה אחרות בישראל עם שבוע של מבצעים מגוונים משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-ברשת-חנויות-באג/

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by breezy,

הנה כמה מהמשחקים : CS:GO - ראנקים (לפי בחריה) מספר שעות (לפי בחירה) Rocket LeagueH1Z1 GmodArma CodDayZולעוד משחקים אנא צרו קשר בסקייפ או בפרטיskype : kfirgolannאם תרצו להוסיף אותי בסטים הנה הלינק : http://steamcommunity.com/profiles/76561198203072409/למחירים פנו אליי בפרטי באחד האפציות שלפניכם

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. https://tech.walla.co.il/item/3480639 לידיעת מי שמעוניין.

10. דגם ה-G930 המתקדם של היצרנית השוויצרית מוצע עתה לרכישה בכמחצית מהמחיר שבו תמצאו אותו בארץ המבצעים השווים בחנויות אמאזון ברחבי העולם ממשיכים לזרום – והפעם בתפריט של אמאזון בריטניה אפשר למצוא את אוזניות הגיימינג G930 של חברת Logitech. מדובר בדגם וותיק יחסית שהושק במקור לפני כחמש שנים, אך כזה שעדיין מהווה הצעה מתקדמת למדי עם יכולת פעולה אלחוטית של עד עשר שעות, 7.1 ערוצי אודיו, שלושה כפתורים פיזיים ניתנים לתכנות, התאמה הן למחשבים אישיים והן לקונסולת ה-PlayStation 4 וגם מיקרופון מבטל רעשים, כיאה למוצר המיועד בראש ובראשונה לגיימרים. במסגרת המבצע הנוכחי, אוזניות ה-G930 מוצעות במחיר של 68.25 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-390 ש"ח, לעומת עלות אש…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. הכירו את אחד מדגמי ה-5G הכי זולים בשוק המקומי - ואחד מהראשונים בעולם שעושה שימוש ב-Snapdragon 750Gלכתבה

12. הכי זול שראיתי בינתיים זה 33 דולר של crucial באמזון. מישהו ראה עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. זקוק להמלצה לאוזניית בלוטוס אמינה ואיכותית, ונוחה, בכמה שפחות כסף. זו פעם ראשונה שאני הולך להשתמש בדבר כזה, לא חושב שהשתמשתי עד היום בכלל בבלוטוס, אז אני לא מכיר בכלל חברות \ דגמים מומלצים. הרבה ביקורות שראיתי באינטרנט (למשל אתר wise buy) עודכנו בנושא פעם אחרונה ב2012 או משהו כזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by angel59,

http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. המתחרה של לנובו ל-Zenfone 2, עם 4GB של RAM ו-64GB של אחסון מובנה, מוצע כעת במחיר תחרותי במיוחד לא רוצים נקסוס 6? יש לנו עוד הצעה מפתיעה לסמארטפון מרשים במחיר סביר בשבילכם: ה-Lenovo K80M. הסמארטפון של היצרנית הסינית, שהושק בחודש אפריל האחרון, כולל מפרט שמזכיר באופן די טוב את זה של ה-Zenfone 2 הפופולרי עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית FullHD, שבב אטום Z3560 מרובע ליבות במהירות 1.8GHz של אינטל, זכרון RAM בנפח נדיב של 4GB וגם אחסון פנימי בנפח נדיב של 64GB עם אפשרות הרחבה. אל מאפיינים אלו מצטרפת גם מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערך ייצוב תמונה אופטי, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, שבב NFC, תמיכה בכל תדרי הסלולר הרלוונטיים לישראל וגם סוללת 4,000mAh אשר אמורה…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. נציג רשמי של מפתחת השבבים מציג מחירים מומלצים חדשים עבור הדגמים המתקדמים מהדור הקודם - החל מ-500 דולרלכתבה

17. ערב טוב. עשיתי מנוי חשבון חדש באתר עלי אקספרס. זה פעם ראשונה אני באתר עלי אקספרס. אני רוצה ליקנות מוצר מעלי אקספרס. וחקרתי קצת להכיר איך זה עובד עלי אקספרס. לפי הניסיון שלי יש לי חשבון ebay. וקונה מישם הרבה דברים. אבל הם לוקחים תוספת תשלום משלוח זה לא חינם. אני ראיתי מוצר מעלי אקספרס לא תוספת תשלום משלוח זה חינם לישראל. אבל יש בעיה באתר עלי אקספרס ראיתי קופונים הנחות אבל זה קופונים תוספת תשלום. מאיפה מקבלים קופונים הנחות חינם למוצר שלי? אני רוצה לקבל הנחה מחיר מוצר שלי. ובלי תוספת תשלום. בתודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. פספסתם את המבצע האמריקאי על הכונן הטרי של מיקרון? כעת יש לכם הזדמנות לכפר, במחיר נמוך עוד יותר היינו משוכנעים שזה יקח עוד זמן, אך נראה שכבר עתה אנחנו נכנסים רשמית לעידן בו המחיר של אחסון בשבבי הבזק עומד על בערך שקל בודד לכל ג'יגה-בייט – ולא רק בנפחים הגבוהים ביותר. אמאזון בריטניה מציעה ביממה הקרובה, במסגרת מבצע ה-Deal of the Day שלה, את כונן ה-BX200 של חברת מיקרון/Crucial, בנפח של 240GB ובמחיר מינימלי של 40 פאונד בלבד – 44.36 פאונד יחד עם משלוח לישראל (לאחר הורדת רמת המס המקומית ותוספת של המיסוי והמע"מ הישראלי, ומשלוח חינמי), שמתורגמים לכ-251 ש"ח בלבד, זול בעוד כ-20 ש"ח מן המחיר שראינו רק לפני יומיים על אותו המוצר באמאזון ארצות הברית. מדהים! שימו לב שהמבצע …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by bbking,

שלום ובוקר טוב אני צריך המלצה על חברה עם שירות ומחיר טובים+ התקנה עליהם תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by Alex Gomberg,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. המבצעים על מוצריה של חברת Ultimate Ears ממשיכים עתה באתר הבריטי של אמאזון, עם מחירים טובים עוד יותר מבעבר שמהווים הוזלה גדולה מאוד לעומת מה שמוצע בחנויות בישראל לפני כחודש סיפרנו לכם על מצבע מרשים עבור הרמקולים הניידים הפופולריים של Ultimate Ears, חברת הבת האמריקאית של Logitech, וכעת מסתבר כי מבצע זה ממשיך להתקיים לו בחנות הבריטית של ענקית הקמעונאות – עם מחירים מרשימים אפילו יותר. רמקול ה-Boom 2 העדכני והבינוני בגודלו של החברה, שזמין בשישה גוונים שונים, ניתן לרכישה בעבור 116.7 פאונד בריטי כולל מס ומשלוח ישיר לישראל – כ-650 ש"ח, אשר מהווים הוזלה של 300 ש"ח או יותר לעומת המחירים בהם הוא נמכר כאן בארץ. דיל מרשים בהחלט. רמקולים גדולים במחירים קורצים …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אורח תאיר סלמון
    Started by אורח תאיר סלמון,

אני חושב לשדרג את המחשב שלי, אני חשוב לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך: evga / gigabyte gtx 1060 לוח אם:h81m-e34 מעבד:intel core i3-4170 3.70GHz אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. שלום, רכשתי מוצר יקר באלי אקספרס. כשקיבלתי אותו, ראיתי שהוא לא תואם לתיאור. אני מחזירה אותו כעת למוכר. הבעיה ששילמתי עליו עוד 307 שקלים מע"מ. האם אלי אקספרס תזכה אותי גם על התשלום הנוסף הזה? הרי אני מחזירה את המוצר לא בגלל שהתחרטתי אלא בגלל שקיבלתי לא את מה שהזמנתי.

24. Started by yossi21,

אני מחפש משהו טוב לאחי, שיוכל לשחות עם זה בבריכה. צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי. מישהו כאן יכול לעזור לי עם זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. תקף גם להזמנות של מפרטי מחשב בהתאמה אישית ועל הדרך אנחנו רוצים לאחל מכל הלב לכל קהל לקחותינו (וגם אלו שיצטרפו אלינו בעתיד ) חג שמח ושנה 10/10 👌🏼 קוד קופון - CASE20

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.