עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.

2. המתחרה של לנובו ל-Zenfone 2, עם 4GB של RAM ו-64GB של אחסון מובנה, מוצע כעת במחיר תחרותי במיוחד לא רוצים נקסוס 6? יש לנו עוד הצעה מפתיעה לסמארטפון מרשים במחיר סביר בשבילכם: ה-Lenovo K80M. הסמארטפון של היצרנית הסינית, שהושק בחודש אפריל האחרון, כולל מפרט שמזכיר באופן די טוב את זה של ה-Zenfone 2 הפופולרי עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית FullHD, שבב אטום Z3560 מרובע ליבות במהירות 1.8GHz של אינטל, זכרון RAM בנפח נדיב של 4GB וגם אחסון פנימי בנפח נדיב של 64GB עם אפשרות הרחבה. אל מאפיינים אלו מצטרפת גם מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערך ייצוב תמונה אופטי, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, שבב NFC, תמיכה בכל תדרי הסלולר הרלוונטיים לישראל וגם סוללת 4,000mAh אשר אמורה…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. הכירו את אחד מדגמי ה-5G הכי זולים בשוק המקומי - ואחד מהראשונים בעולם שעושה שימוש ב-Snapdragon 750Gלכתבה

4. Started by Alex Gomberg,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. המבצעים על מוצריה של חברת Ultimate Ears ממשיכים עתה באתר הבריטי של אמאזון, עם מחירים טובים עוד יותר מבעבר שמהווים הוזלה גדולה מאוד לעומת מה שמוצע בחנויות בישראל לפני כחודש סיפרנו לכם על מצבע מרשים עבור הרמקולים הניידים הפופולריים של Ultimate Ears, חברת הבת האמריקאית של Logitech, וכעת מסתבר כי מבצע זה ממשיך להתקיים לו בחנות הבריטית של ענקית הקמעונאות – עם מחירים מרשימים אפילו יותר. רמקול ה-Boom 2 העדכני והבינוני בגודלו של החברה, שזמין בשישה גוונים שונים, ניתן לרכישה בעבור 116.7 פאונד בריטי כולל מס ומשלוח ישיר לישראל – כ-650 ש"ח, אשר מהווים הוזלה של 300 ש"ח או יותר לעומת המחירים בהם הוא נמכר כאן בארץ. דיל מרשים בהחלט. רמקולים גדולים במחירים קורצים …

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אורח תאיר סלמון
    Started by אורח תאיר סלמון,

אני חושב לשדרג את המחשב שלי, אני חשוב לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך: evga / gigabyte gtx 1060 לוח אם:h81m-e34 מעבד:intel core i3-4170 3.70GHz אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. למכירה, מחשב נייד מדגם Macbook Air M3, הדגם החדש ביותר מסך: 15” זיכרון: 24GB דיסק קשיח: 1TB SSD המחשב הוזמן בהזמנה מיוחדת, חדש בקופסא וטרם נפתח יימכר במחיר מצויין לרציניים בלבד אורן 054-2278586

8. Started by yossi21,

אני מחפש משהו טוב לאחי, שיוכל לשחות עם זה בבריכה. צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי. מישהו כאן יכול לעזור לי עם זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. פספסתם את המבצע האמריקאי על הכונן הטרי של מיקרון? כעת יש לכם הזדמנות לכפר, במחיר נמוך עוד יותר היינו משוכנעים שזה יקח עוד זמן, אך נראה שכבר עתה אנחנו נכנסים רשמית לעידן בו המחיר של אחסון בשבבי הבזק עומד על בערך שקל בודד לכל ג'יגה-בייט – ולא רק בנפחים הגבוהים ביותר. אמאזון בריטניה מציעה ביממה הקרובה, במסגרת מבצע ה-Deal of the Day שלה, את כונן ה-BX200 של חברת מיקרון/Crucial, בנפח של 240GB ובמחיר מינימלי של 40 פאונד בלבד – 44.36 פאונד יחד עם משלוח לישראל (לאחר הורדת רמת המס המקומית ותוספת של המיסוי והמע"מ הישראלי, ומשלוח חינמי), שמתורגמים לכ-251 ש"ח בלבד, זול בעוד כ-20 ש"ח מן המחיר שראינו רק לפני יומיים על אותו המוצר באמאזון ארצות הברית. מדהים! שימו לב שהמבצע …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. שלום לפורום. מחפש חנויות להנעלה, עם דגש על מחירים הגיוניים. לדוגמה- בבלאק פריידיי פילה עשתה מכירת חיסול באיביי ומכרה נעל גבוהה ב20 דולר. באסוס גם ב"מבצעים" שלהם אני רואה מוצרים שנמכרים באותו מחיר כמו במשביר. בעדיפות למשלוח בינלאומי ולא צד ג׳. שלומות.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. Started by bbking,

שלום ובוקר טוב אני צריך המלצה על חברה עם שירות ומחיר טובים+ התקנה עליהם תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by law89,

האם שמתם לב לעליה במחירי המסכים? הסתכלתי בדגם אחד של דל (ההוא שבזמנו קניתי) והמחיר עלה במשהו כמו 25% למרות שיצאו מאז שני דגמים חדשים יותר. הסתכלתי בדגם מסוים של לנובו וגם הוא עלה ב-10%. אולי זאת הכנה לקראת בלייק פריידי כדי להוריד מחירים אחרי זה.

13. מבצע כזה באמת עדיין לא פגשנו: סמארטפון מרובע ליבות עם 2GB של RAM ו-16GB של זכרון פנימי מוצע במחיר זערורי מחפשים סמארטפון סביר בזיל הזול? הכירו נא את ה-Doogee X5 Pro הסיני עליו סיפרנו לכם כבר לפני כמה חודשים, אשרנמכר כעת בחנות gearbest בעבור 57 דולר בלבד כולל משלוח לארץ – כ-225 ש"ח, ללא מסים וללא תוספות. הסמארטפון הבינוני הזה יספק לכם מסך 5 אינץ' שמבוסס על פאנל IPS ברזולוציה של 1,280×720 פיקסלים, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן גם להרחיב, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם תמיכה בעברית, מצלמת 5 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 2 מגה פיקסל משנית, סוללת 2,400mAh ואפילו תמיכה בתדרי סלולר בדור הרביעי. כל אלו במחיר דומ…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  14. https://tech.walla.co.il/item/3480639 לידיעת מי שמעוניין.

15. Started by Nmr13,

אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש הצורך שלו הוא מחשב לטווח ארוך,לימודים,עבודה ואפשרות לראות סרטים ומדיה הנתונים אליהם התכווננתי מהם: i5 , 512ssd , 8gb ram , 13.3 אינץ ההשקעה יכולה לנוע בין 3,500 - 4,000 ש"ח אשמח לעזרכתם לאופציות אפשריות ואו הצעות כאלה ואחרות בהתאם לתנאים שרשמתי למעלה, תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. ערב טוב. עשיתי מנוי חשבון חדש באתר עלי אקספרס. זה פעם ראשונה אני באתר עלי אקספרס. אני רוצה ליקנות מוצר מעלי אקספרס. וחקרתי קצת להכיר איך זה עובד עלי אקספרס. לפי הניסיון שלי יש לי חשבון ebay. וקונה מישם הרבה דברים. אבל הם לוקחים תוספת תשלום משלוח זה לא חינם. אני ראיתי מוצר מעלי אקספרס לא תוספת תשלום משלוח זה חינם לישראל. אבל יש בעיה באתר עלי אקספרס ראיתי קופונים הנחות אבל זה קופונים תוספת תשלום. מאיפה מקבלים קופונים הנחות חינם למוצר שלי? אני רוצה לקבל הנחה מחיר מוצר שלי. ובלי תוספת תשלום. בתודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. יש סיכוי לא קטן שהטיפול בכם לא יהיה מיטבי ... https://www.youtube.com/watch?v=dvDcHwvTqZw

18. מחפשים נייד פשוט שיודע לעשות את העבודה? שימו לב למבצע העדכני בחנות המקוונת שעשוי להתאים לכם כמו כפפה ליד אם יש לכם פינה חמה בלב למערכת ההפעלה של גוגל עבור מחשבים אישיים, ה-Chrome OS, כנראה שכבר שמתם לב שהמבחר הזמין בארץ הוא זעיר עד בלתי קיים. לשמחתנו, בחו"ל המצב שונה לגמרי, והמערכת הצנועה ומבוססת הענן צוברת עוד ועוד מנתח שוק הניידים, בעיקר בזכות רמות מחיר שקשה להתחרות בהן. הוכחה לעניין אנחנו מקבלים כעת, במסגרת מבצע Deal of the Day בגירסה הצרפתית של אמאזון – שמציע כרומבוק מדגם ה-CB30-B-104 (שידוע גם כ-Chromebook 2) של טושיבה במחיר של כ-302 יורו בלבד (כ-1,330 ש"ח), כולל מסים, מע"מ ומשלוח לישראל. המחשב הנייד המדובר מציע מסך IPS בגודל 13 אינץ' וברזולוציית FullH…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by deotpit,

שלום, מישהו יוכל להמליץ לי על חברת סלולר להתחברות, אינטרנט בראש ובראשונה. תודה

20. Started by adam42,

היי לכולם! אני משתמש במחשב-טאבלט T100 של אסוס (ומאוד מרוצה ממנו), וככל הנראה מתישהו ביממה האחרונה הוא נפל ונסדק המסך. יש כמה קוי שבר, אין פיקסלים מתים לשמחתי, אבל מצד אחד של קו השבר המרכזי המסך לא מגיב יותר לטאץ'. סה"כ זו לא פציעה נוראית, להבנתי. בכל אופן, רציתי לשאול על אילו מעבדות הייתם ממליצים לתיקון של דבר כזה, באזור המרכז, בהעדפה לת"א, כפר סבא, רעננה או הוד השרון. תודה רבה! אדם

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by Tefer,

בוקר טוב! התחלתי לגלוש פה באתר ולדפדף בין המפרטים ושמתי לב שאתם מאוד אוהבים להציע מפרטים שנוצרו באתר TMS. לאחר שעברתי על המפרטים, הבחנתי כי אלא אינם המחירים הזולים ביותר שקיימים היום בשוק. האם אני טועה ? ומה עמדתכם לגבי אייבורי ?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by Paul,

שלום רב אשמח אם מישהו שמתמצא ימליץ לי על איזה מחשב נייד שיהיה מהחדישים יותר I-3 אני חשבתי או על acer או lenovo חשוב לי שיהיה אמין מבחינה טכנית.השימוש המיועד :לא מסובך מדי :אינטרנט,פוטושופ לחובבנים,תכנות אופיס,סרטים זהו בעצם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by matan007,

שלום, אשמח להמלצה לטלפון דגל אנדרואיד כמה שיותר קטן בכיס אך לא מתקפל לקנייה ב B.F הקרוב. חשובים לי: *מצלמה טובה (לא צריך הרבה עדשות). *סוללה סבירה. *ניתן לתיקון ויש חלפים (לא נישה). כמובן אשמח למבצע כמה שיותר טוב ולהתכנס סביב 2k ש”ח אולי באילת.

24. רוצים להצטרף על מהפכת טכנולוגיית המציאות המדומה? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם אחרי המתנה של שנים באופן כללי, והמתנה של מספר ימים שהרגישה לנו כמו נצח מאז ההכרזה האחרונה – משקפי ה-Oculus Rift, בגירסתם המסחרית הראשונה, זמינים לרכישה מוקדמת. כמעט לכל דורש. חבילת הבסיס של ההבטחה הגדולה ביותר בעולם המציאות המדומה המודרני כולל את משקפי ה-CV1, חיישן לתנועת הראש, שלט להפעלת הפלטפורמה, כבלים הנדרשים לה, שלט Xbox One למשחק (עד שינחתו בקרי השליטה הייעודיים והייחודיים) וצמד המשחקים EVE: Valkyrie ו-Lucky's Tale תעלה לצרכנים…600 דולר (!), לא כולל מסכים ומשלוח. ציפינו מראש שהמוצר של Oculus לא יהיה זול בכלל, הערכה שהתחזקה עוד יותר כשהוכרזה הכוונה להתחיל במכירה מוקדמת …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. ב-KSP ראיתי פריט שזמין רק בסניף מרכז ואחרי שבירריתי מול שירות לקוחות נאמר לי שפריט אכן נמצא בסניף מרכזי וניתן להזמינו לסניף מקומי בצפון איפה אני גר. האם יצר למישהו לחוות בזה וקיבלתם מוצר כפי שמתואר באתר ללא בעיות? כי מה שאני לא רוצה זה שיגידו לי שפריט לא נמצא וינסו לדחוף "פריט שווה ערך"...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים