עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by BAR - moah,

מבקש עזרה בהתאמת שולחן מחשב, שניתן יהיה לשים עליו מסך DELL 2312HM, רמקולים ומדפסת HP 4500 WIRELESS תקציב: המינימום הנדרש לשולחן בגודל המתאים. אם למישהו יש אחד כזה בביתו, אשמח אם יכתוב לי היכן רכש ומה היה מחירו. תודה מראש לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. כונני SSD במחירים שמתקרבים לשקל אחד בלבד עבור גיגה-בייט ומוצרי אחסון נוספים מוצעים במחירים מעולים כעת באתר של הקמעונאית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מרשים-כונני-ssd-של-סאנדיסק-במחיר/

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  3. לא מתלהבים מהרעיון להזמין לעצמכם מסך שולחני גדול, כבד ועדין דרך הרשת מסין הרחוקה? מעכשיו יש לכם גם אלטרנטיבה מקומית טרייה - במחיר לגמרי לא רעלכתבה

4. שלום, במסגרת עיסקה בגובה 10000 ש"ח התקין בביתי קבלן שיש. כעבור כ 7 חדשים השיש נסדק ונמצא בלתי ראוי לשימוש. פניתי לקבלן אשר הציע לי 2 אלטרנטיבות: 1. הוא יוותר על 5000 ש"ח מסכום העיסקה; 2. הוא יקבל את מלוא 10000 ש"ח שאני חב לו, יחליף בעצמו את השיש אך: לא ישא באחריות לנזקים שיגרמו למטבח בהסרת השיש הישן והתקנה השיש החלופי ! הפיתרון הרצוי לי הוא שהקבלן יתקין מחדש את השיש אך אני תוהה אם עלי לבלוע את הצפרדע המתווספת להצעתו שבתכליתה הוגנת, האם עלי לשאת בנזקים שיגרמו למטבח עקב החלפת השיש? אינני פונה לרשויות הגנת הצרכן כי הקבלן מכיר באחריותו ואף מוכן להחליף את השיש. אני מחפש חו"ד מקצועית בנוגע ל "עז" שהוא מכניס: לא לשאת באחריות לנזק שיגרם בעת התקנת השיש החלופי. מ…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by GALAI30,

איפה משיגים כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by Lichborne,

https://www.asus.com/us/Monitors/MG278Q/ אחרי שויתרתי על לייבא מחו"ל ולנצל את המחירים המדהימים שיש להם, במיוחד אלה שהיו לרגל ה-BF (גם במבצע הכי מטורף שראיתי, 350$, זה יצא 650$=₪2200 עם משלוח\מיסים. הבדל של 300 שקל לא שווה לי את המרחק), החלטתי לקנות במחיר נטול המבצעים של הארץ שלנו. על איזו חנות הייתם ממליצים? כל המחירים די אותו הדבר, אז נותר רק להשוות את איכות השירות (בין השאר במקרה של בעיות). חשבתי על TMS כי הייתה לי חוויה טובה איתם מבחינת השירות או פלונטר כי הם נראים סבבה וכולם מדברים עליהם. מוזמנים להגיד מה דעתכם עליהם, או על כל חנות אחרת. כדאי לחכות עם קניה של מסך לאיזה זמן/אירוע קרוב מסוים? למשל כמו שיוצא ליין חדש של כרטיסי מסך וכל המחירים ש…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by udif,

קניתי מעבד AMD 5950X + רכיבים למחשב חדש ב black friday האחרון. לצערי השילוח לקח זמן, אני שברתי יד, ולקח לי זמן להרכיב את המערכת החדשה. גיליתי שהמערכת לא יציבה ומבצעת ריסט ספונטני כל פעם שמעמיסים אותה עם גישות SSD (למשל פתיחת ZIP גדול). היות שיש לי מערכת קיימת, גם כן מבוססת AM4 , הצלחתי לבדוק ולהצליב את כל הרכיבים - ספק, זכרון, SSD, כרטיס גרפי, ולבסוף המעבד. לצערי גיליתי שהבעיה במעבד. מכיון שעבר זמן רב מהקניה (8 חודשים) איני יכוטל לפנות לאמזון. פץחתי claim ב AMD ורציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, ומה יצא בסוף. האם הוא הופנה להחלפה בארץ? האם היה צורך לשלוח את המעבד לחו"ל? אם נשלח לחו"ל, האם המעבד החלופי עבר ללא מכס? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by bd,

טיילתי ברשת וראיתי כל מיני סוגי זעקות ומערכות התראה עם חיישנים אלחוטיים לחלון וגם אינפרארד. רציתי לדעת אם יש המלצות לסוג מסויים של מערכת?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. משיהו יודע מה שיעור מכס ביבוא פריט מסוג "זיכרון פלאש" (דיסק און קי) שעלותו היא כ 300$ ? אודה אם תסבירו את החישוב. האתר של המכס מבורדק, שלחתי דוא"ל בנושא, אך לך תדע מתי ואם בכלל יענו ? מישהו יודע או יכול להפנות לקישור בו למשל אפשר לחשב את גובה המכס ? אודה לסיוע...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. Started by ZiVa2Ri,

מה אתם מציעים? מה הכי מתאים מבחינת הסכום הזה? אפילו יד 2, לא חייב חדש בעקרון אני לא גיימר כבד, צריך שפיפא ירוץ על 50 אינץ חלק ומדי פעם איזה משחק חדש שיש בשוק מבחינת המפרט שלי , המחשב מספיק חזק, רק כרטיס המסך ישן תודה על העזרה ואם צריך עוד פרטים אז אספק אותם

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by יוסי בן לולו,

שלום חברים מחפש מישהו שמבין בסקריפטים לקול אוף דיוטי ווארזון לזאן אני מוכן לשלם ביד נדיבה

12. Started by dvirf1,

אני הולך לעבור לדירה בחיפה, ולפי מה שהבנתי החיבור שנתמך שם מבזק הוא עד 15Mb/s (מישהו יודע איך זה הולך בהוט? המיקום בארץ משנה?). על איזה ספקים אתם ממליצים? חשוב שיהיו כמה שפחות ניתוקים, וכמה שיותר מהיר. אם אתם יכולים לצרף גם מחירים (למהירות הרלוונטית הנ"ל) אני אשמח. אני ו 2 השותפים שלי סטודנטים. אני מניח שזה יכול להקנות הנחה כלשהי במחיר.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. הספירה הרשמית של קבוצת עליבאבא, שהפכה לאחד מהאירועים הסמליים המוכרים ביותר של חג הקניות, הסתיימה - ומעידה על היקף מכירות שכמעט מכפיל את זה משנה שעברה למרות כל האתגרים והקשייםלכתבה

14. שלום לכולם, לפני 3 שנים בניתי מפרט מחשב מתוך המחשבים המומלצים כאן באתר. לקחתי i5 3470 6MB L3 + asus P8H61-M ועוד כמובן רכיבים נוספים. אבקר ואשבח אותם (ויש כאלו שאין לי מה להגיד). בטח כל הרכיבים כבר לא רלוונטים אבל סוג של פרספקטיבה לתהליכים בפרום ולעזרה, חשוב לציין שאני לא גיימר או עורך פוטושופ... אין תקלה בלוח האם של gigabyte ga-H77 לעומת זאת הכונן של LG GH24NS DVD*24 התקלקל תוך חודש. (לא היה לי שימוש בו כל כך ולא היה לי זמן לטפל בזה). קניתי אחרי שנתיים אחד חיצוני. אני גר במושב שסובל מנפילות מתח אחת לחודש לפחות. משהו נוראי, זאת הפקרות שלא קניתי אל פסק או משהו כזה. בכל אופן הספק של corsair VS450 450W ספג הכל וחי בשלום עד עצם היום הזה (3 שנים).…

15. רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט

16. Started by Yoram Lev,

האם מישהו מכיר חנות באזור הקריות שמוכרת מגאסון HD ? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. חד פעמי או תמידי? מכשיר הנקסוס העדכני של LG מוצע במחיר התחלתי של 300 דולר, המהווה הוזלה של קצת יותר מ-20 אחוזים לעומת העלות בהשקה כשהנקסוס 5X הושק לקראת סוף השנה שעברה, בתור יורש לנקסוס 5 האגדי, כמה גבות הורמו למשמע תג מחיר שהיה גבוה יותר – ועתה נראה שגם ב-LG עצמה הפנימו שהמחיר המקורי לא קורץ מספיק, ומכריזים על הוזלה של כ-80 דולר לדגם ה-16GB ולדגם ה-32GB שלו, כשטרם ברור האם מדובר במהלך תמידי או רק עד גמר של מלאי מסויים. נזכיר כי הנקסוס 5X מגיע עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 808 משושה ליבות, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB או 32GB ללא יכולת הרחבה, מצלמת 12.3 מגה פיקסל ראשית ואיכותית של סוני, סוללת 2,700mAh וכמובן מע…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Eargasm,

קיבלתי מהם לפני כמה ימים גיפטקארד של 10$, בלי הגבלת מינימום לקנייה. לא יודע מה לקנות בזה (למשלוח לישראל לא לדאוג גם ככה יש לי כמה דולרים תקועים בshipito) הכרטיס תקיף עד ה23 הצעות?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. Started by BigShoe,

אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by stockss,

היי, כרגע אני מחפש להחליף את השולחן והכיסא ,ועל הדרך את האוזניות. בנוגע לכסאות אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים של וקסמן נשאר לי ללכת ולהתנסות אצלם בסניף בבני ברק , ועל הדרך אעבור אצל דר גב אצלי בעיר , אז אשמח להמלצות משני החברות במקרה ויצא לכם להתנסות ,מבחינת כלליות . אחרי זה אשמח להצעה להרכת שולחן מחשב או לקנות שלם , המטרה היא פחות גיימינג אולי כמה שעות בשבוע , וכל השאר זה בעצם נוחות לצורכי עבודות,קריאה וכ'ו , יש לי 2 רמקולים גדולים של MICROLAB C6 בצדדים ,מול הימי יש לי PAD גדול של STEELSERIES , המסך בין הרמקולים . אני די צריך מקום והמטרה שיהיה לי נוח ואפילו עם מגירות או לפחות מקום בצדדים על השולחן . בנוגע לאוזניות יש לי כרגע CLOUD HYPREX 2 , ונשבר לי המיקרופון ובאחד …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם זה באמת אמין ובטוח וגם במידה ויש לי בעיה מול המוכר אז יש אפשרות לפתוח מחלוקות כמו בpaypal ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה הנחות על שלל משחקיה של המפיצה היפנית, רק למשך ימי סוף השבוע הנוכחי אנשיה של Valve ממשיכים את מסורת המבצעים על משחקים בחנות ה-Steam במהלך סופי השבוע, כשהפעם בתפריט ישנן הוזלות על רוב קטלוג המשחקים של המפיצה Square Enix(ומשחקיה לשעבר של המפיצה הבריטית Eidos אותה היא רכשה), עם כמה וכמה הצעות שאמורות לקרוץ לכם. צמד הכותרים העדכני ביותר של המפיצה, Rise of the Tomb Raider ו-Just Cause 3, מוצע בהנחות הטובות ביותר שלו עד כה במסגרת Steam עם תג מחיר של 48 דולר ו-40.2 דולר בהתאמה – לא הכי זול ברשת, אבל קורץ למי שמעוניינים לרכוש את הכותרים שלהם אך ורק דרך הפלטפורמה עצמה ולא דרך חנויות צד ג' למיניהן. כמו כן, ניתן למצוא מחירים מוזלי…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by genia,

נתקלתי בקופון בתקוף עד סוף החודש. כל מה שלא במבצע אפשר לקבל הנחה של 8 אחוזים. הקוד: CSM8OFF ספרו מה הזמנתם

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. רגע לפני התחלתם של מבצעי הקיץ הגרנדיוזיים, החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה מחירי מבצע נעים על כמה וכמה משחקים איכותיים סוף השבוע הקרוב אמור להביא מבול של מבצעים ב-Steam, אך גם לפני שמבצע הקיץ הזה מגיע נראה שיש לפלטפורמה האהובה כמה וכמה הצעות משתלמות עבורנו. סדרת משחקי הפעולה הטקטיים ARMA חוגגת 15 שנים (הספירה מתחילה מ-Operation Flashpoint המקורי והמהפכני שהושק ביוני 2001) וכותריה זמינים פעם נוספת במחירי מבצע: ARMA 3 מוצע בעלות של 20 דולר, ARMA 2 נמכר ב-2.6 דולר וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead זמינה ב-4 דולר, ARMA הראשון בגירסת Gold Edition מקיפה נמכר ב-2 דולר וגם הגירסה העצמאית של מוד הזומבים הנודע DayZ נמכרת ב-29.75 דולר אשר מהווים הוזלה קלה מהעלות המלא…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. אני מחפש לקנות מפצל למחשב הנייד שלי שייצא מה T3, ואני לא בטוח מה לקנות ואם המפצלים הזולים (עד 140 שקל) לא יאיטו את הביצועים כי הם למעשה בצוואר בקבוק של USB-C ולא T3. מישהו קנה \ ניסה \ התאכזב?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.