עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי פעם ראשונה שאני קונה באמאזון משהו שעובר 50 דולר. קניתי דיסק SSD ב93 דולר והמחיר הסופי יצא 128 דולר. האם זה כולל כל המסים? יהיו לי איזשהן הפתעות במכס? האם עלי להודיע למוכר לרשום משהו על החבילה? תודה.

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  3. https://tech.walla.co.il/item/3480639 לידיעת מי שמעוניין.

4. היי חברים. שני נושאים: רישום לאתר מיקרוסופט - האם כשרוצים להוריד אופיס מהאתר שלהם, חייבים לשים סיריאל? אם כן, האם ההורדה היא רק לאופיס הספציפי שמתאים לסיריאל? מה קורה אם בעתיד החשבון ננעל מסיבה כזו או אחרת? (שכחתי סיסמה, הם נועלים אותו או משהו). האם אתר מכירים אתר אמין וזול לרכישת סיריאלים? רכשתי בעבר מגודיל24, אבל למרות ההבטחות לסיריאל לכל החיים, זה חרטוט. כל סיריאל שרכשתי מהם, הפסיק לעבוד בשלב כזה או אחר. לחלקם הם הביאו סיריאל חלופי, לחלקם לא. האמת שנראה לי שהם חסמו אותי אחרי שרשמתי להם מהאתר שלהם שרשום lifetime והם ניסו לחרטט אותי שאם עושים פירמוט אז זה יכול להפסיק לעבוד. יש לי סיריאל שהגיע עם דיסק התקנה, וזה לא נכון מה שהם רושמים.

5. Started by פילון153,

האם כדאי לקנות לנובו, סמסונג או טושיבה? אני מעוניין לראות במחשב סרטים, קצת משחקים ופחות לנייד אותו ממקום למקום. מחיר עד 3000 ש"ח. המלצות למי שמכיר אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by kdani,

אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8 (שלחתי את זה כבר בפורום אחד אבל מצאתי את הפורום הזה שזה יותר מתאים)

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. כמה מהמשחקים המרכזיים של המפיצה הגדולה Square Enix, וגם כמה מאלו הפחות מוכרים, זמינים לרכישה עכשיו בעבור דולרים בודדים במסגרת מיזם ה-Humble Bundle רוצים אפילו עוד משחקים במחירים מגוחכים? אין בעיה – קבלו את חבילת ה-Humble Square Enix Bundle מספר שלוש, שמציעה כמה וכמה כותרים אשר אולי טרם הזדמן לכם להתנסות בהם. החבילה הבסיסית שיקבל כל מי שיבחר לשלם דולר אחד ומעלה, אינה מרשימה יתר על המידה אך בכל זאת כוללת את משחק התפקידים האהוב משנת 2008, The Last Remnant, את הפרק הראשון בסדרת משחק ההרפתקאה הייחודית Life is Strange, את שלושת משחקי Tomb Raider המקוריים (בגירסאות שמותאמות לפעול על מערכות מודרניות, באופן טבעי) ואת משחק הפעולה-הרפתקאה הבלתי רגיל שהושק בשנה שעברה,…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. עם אי אילו חריגות ..... https://tech.walla.co.il/item/3453871

10. Started by יוסי בן לולו,

שלום חברים מחפש מישהו שמבין בסקריפטים לקול אוף דיוטי ווארזון לזאן אני מוכן לשלם ביד נדיבה

11. Started by smootskin,

האם כדאי לעשות אמאזון פריים, ואם כן תחת איזו מדינה? כרגע אני בפריים UK, לא הכל זמין לישראל - למשל שירות המוזיקה. לא כל התכנים בשירות הוידאו זמינים, אבל אפשר להשתמש ב VPN שזה כבר הופך את ההוצאה ללא שווה. אין גם משלוח מהיר חינמי. מה שנשאר זה twitch Prime למי שמשתמש ושירות הוידאו עם תוכן מוגבל. האם יש עדיפות לעשות פריים תחת אמאזון של מדינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by yuvalm2,

יש לכם המלצות לאתרים לחיפוש טיסות ומלונות זולים לאירופה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Niseg,

שלום , יש לי partner fiber וtwitch tv מקרטע . אני לרוב צופה ב480p וזה איכשהו עובד. יש לי אפשרות לעבור לסיב של בזק והם גם אמרו לי שאם הם ישתמשו בסיב של פרטנר עד הבית הם לא יקחו דמי התקנה (450 שח). מה שמעניין אותי זה אם twitch עובד חלק בבזק בינלאומי . יש להם סיב משלהם לאירופה אז יכול להיות שזה יעזור. הרבה streamers מתלהבים ומשתמשים במקסימום רוחב פס לשידור שהוא 6mbps . זה אולי נותן איכות טובה אבל עם הספקי אינטרנט בארץ זה יכול להיות בעיה.

15. Started by Lead0r,

אהלן חבר'ה, צריך קצת המלצות על כונני SSD בין 240-256 GB במחיר שפוי, מעוניין להתקין אותו בלפטופ אסוס x556uj. אפשרי גם לקנות מחו"ל אם המחיר משתלם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/ לפחות הם מודים בכשלון.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  17. צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. נציג רשמי של מפתחת השבבים מציג מחירים מומלצים חדשים עבור הדגמים המתקדמים מהדור הקודם - החל מ-500 דולרלכתבה

19. Started by Kukishin,

תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  20. אמאזון בריטניה מציעה היום את מחשב ה-Ideacentre Stick 300 של לנובו, בגודל שאינו עולה בהרבה על גודלו של כונן USB ובמחיר קורץ בהחלט אם התרשמתם לטובה מהקונספט של מחשבי ה-Compute Stick של אינטל, שהם למעשה מחשבי ה-PC הזעירים ביותר שנוצרו אי פעם ומאפשרים לכם לקחת איתכם מערכת מחשב שלמה בתוך הכיס, אך עד כה לא מצאתם סיבה או הזדמנות מספיק טובות לרכוש אחד שכזה לעצכמם – עכשיו זו יכולה להיות ההזדמנות הטובה ביותר עבורכם. במסגרת מבצעי Deal of the Day, באמאזון בריטניה מציעים את מחשב ה-Lenovo Ideacentre Stick 300, גירסה מקבילה של היצרנית הסינית ל-Compute Stick המקורי ששיווקה אינטל עצמה, במחיר של כ-89 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-490 ש"ח בלבד למחשב חלונות 10 מלא, לעומת …

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. שלום, במסגרת עיסקה בגובה 10000 ש"ח התקין בביתי קבלן שיש. כעבור כ 7 חדשים השיש נסדק ונמצא בלתי ראוי לשימוש. פניתי לקבלן אשר הציע לי 2 אלטרנטיבות: 1. הוא יוותר על 5000 ש"ח מסכום העיסקה; 2. הוא יקבל את מלוא 10000 ש"ח שאני חב לו, יחליף בעצמו את השיש אך: לא ישא באחריות לנזקים שיגרמו למטבח בהסרת השיש הישן והתקנה השיש החלופי ! הפיתרון הרצוי לי הוא שהקבלן יתקין מחדש את השיש אך אני תוהה אם עלי לבלוע את הצפרדע המתווספת להצעתו שבתכליתה הוגנת, האם עלי לשאת בנזקים שיגרמו למטבח עקב החלפת השיש? אינני פונה לרשויות הגנת הצרכן כי הקבלן מכיר באחריותו ואף מוכן להחליף את השיש. אני מחפש חו"ד מקצועית בנוגע ל "עז" שהוא מכניס: לא לשאת באחריות לנזק שיגרם בעת התקנת השיש החלופי. מ…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. אהלן!! מחפש בנרות מקשים רגילים לsk621 בחוסר הצלחה אם מישהו מוכר או יודע איך אני יכול להשיג אשמח לעזרה! (המקשים שאני מחפש הם כמו של הsk622) זה מה שאני מחפש:

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. אורח רותם
    Started by אורח רותם,

מבקש חנות ממולצת ואמינה לקניית מחשב שתהיה עד חצי שעה נסיעה ממודיעין

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by dovik,

בלי סיפורים ודברים אחרים על עבודת הדואר הישראלי וכל המסביב, רציתי לשאול שאלה או שתיים.. א. האם בהשכרת תא דואר המשלוחים מחו"ל שגודלם פחות ממידות התא, שמים בו? ב. האם כל דואר אישי מגיע לת"ד או שנשלח לכתובת הבית, ואם כן, האם ניתן לבקש או לתת הוראה לשים את זה בת"ד? ג. האם יש התרעה או הודעה על מילוי ת"ד, דרך sms אפליקציה או כל דרך אחרת? ד. במידה ואני מתקין אפליקציה, עד כמה זה אמין? האם זה מודיע על קבלת משלוח מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Yoram Lev,

האם מישהו מכיר חנות באזור הקריות שמוכרת מגאסון HD ? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים