עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by יוסי בן לולו,

שלום חברים מחפש מישהו שמבין בסקריפטים לקול אוף דיוטי ווארזון לזאן אני מוכן לשלם ביד נדיבה

2. Started by GALAI30,

איפה משיגים כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by BigShoe,

אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by Yoram Lev,

האם מישהו מכיר חנות באזור הקריות שמוכרת מגאסון HD ? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה הנחות על שלל משחקיה של המפיצה היפנית, רק למשך ימי סוף השבוע הנוכחי אנשיה של Valve ממשיכים את מסורת המבצעים על משחקים בחנות ה-Steam במהלך סופי השבוע, כשהפעם בתפריט ישנן הוזלות על רוב קטלוג המשחקים של המפיצה Square Enix(ומשחקיה לשעבר של המפיצה הבריטית Eidos אותה היא רכשה), עם כמה וכמה הצעות שאמורות לקרוץ לכם. צמד הכותרים העדכני ביותר של המפיצה, Rise of the Tomb Raider ו-Just Cause 3, מוצע בהנחות הטובות ביותר שלו עד כה במסגרת Steam עם תג מחיר של 48 דולר ו-40.2 דולר בהתאמה – לא הכי זול ברשת, אבל קורץ למי שמעוניינים לרכוש את הכותרים שלהם אך ורק דרך הפלטפורמה עצמה ולא דרך חנויות צד ג' למיניהן. כמו כן, ניתן למצוא מחירים מוזלי…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. הספירה הרשמית של קבוצת עליבאבא, שהפכה לאחד מהאירועים הסמליים המוכרים ביותר של חג הקניות, הסתיימה - ומעידה על היקף מכירות שכמעט מכפיל את זה משנה שעברה למרות כל האתגרים והקשייםלכתבה

7. Started by ארי מילר,

ראית שAMD מפרסמים עכשיו דף מבצעים של עד 27% הנחה על הרבה מוצרים מהדור החדש (מעבדים, לוחות אם), בדרך כלל לא משתלם לקנות מעבדים ולוחות בחו''ל בגלל המשלוח והמיסים השאלה היא אם כשיש הנחות כאלה יש מצב שזה יוצא יותר זול מהארץ או שעדיין זה יוצא יקר יותר ?

8. טאבלט קומפקטי של היצרנית הסינית זמין בחצי מחיר, כעת באתר של אמאזון גרמניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כעת-בסייבר-מאנדיי-טאבלט-של-לנובו-בפחות/

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. רגע לפני התחלתם של מבצעי הקיץ הגרנדיוזיים, החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה מחירי מבצע נעים על כמה וכמה משחקים איכותיים סוף השבוע הקרוב אמור להביא מבול של מבצעים ב-Steam, אך גם לפני שמבצע הקיץ הזה מגיע נראה שיש לפלטפורמה האהובה כמה וכמה הצעות משתלמות עבורנו. סדרת משחקי הפעולה הטקטיים ARMA חוגגת 15 שנים (הספירה מתחילה מ-Operation Flashpoint המקורי והמהפכני שהושק ביוני 2001) וכותריה זמינים פעם נוספת במחירי מבצע: ARMA 3 מוצע בעלות של 20 דולר, ARMA 2 נמכר ב-2.6 דולר וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead זמינה ב-4 דולר, ARMA הראשון בגירסת Gold Edition מקיפה נמכר ב-2 דולר וגם הגירסה העצמאית של מוד הזומבים הנודע DayZ נמכרת ב-29.75 דולר אשר מהווים הוזלה קלה מהעלות המלא…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by genia,

נתקלתי בקופון בתקוף עד סוף החודש. כל מה שלא במבצע אפשר לקבל הנחה של 8 אחוזים. הקוד: CSM8OFF ספרו מה הזמנתם

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם זה באמת אמין ובטוח וגם במידה ויש לי בעיה מול המוכר אז יש אפשרות לפתוח מחלוקות כמו בpaypal ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. שלום, קיבלתי לידיי מחשב ישר מהקרטון שנקנה מרשת מחשבים מוכרת מאוד ודי נדהמתי לגלות שתי תקלות חמורות אני מניח שהוא לא נבדק לפני מסירה ללקוח. אני לא מייצג שום בעל אינטרס ואין לי שום עניין לנקוט בעמדה כלשהי כנגד רשת זאת אלא להעלות מקרה וכמובן שכל אחד יעשה עם המידע כרצונו. מדובר במחשב שולחני... ברגע שהדלקתי אותו לא קיבלתי תצוגה אבל שמעתי את הצפצוף של Boot תקין. פתחתי את המארז וראיתי שכבל ה PCI-E לא מחובר לכרטיס מסך וברגע שחיברתי התצוגה חזרה. דבר שני הספק כוח מרעיש כמו ספק של שרת ...משהו לא סביר בכלל שככה ימסר מחשב ללקוח . הודעתי לבעל המחשב לחזור לחנות כדי שיחליפו לו את ספק הכוח. מבחינתי המקרה הזה אומר משהו על בקרת האיכות של הרשת לגבי שולחניי…

13. Started by ozzo,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לצרכים כללים - גלישה, אופיס, פגישות זום...זהו בגדול. 14 אינץ'. כונן ssd קטן. חשוב שיהיה עמיד ורובסטי (רמת גימור טובה), אחריות 3 נשים בבית הלקוח. תקציב עד 3000 שח. אני רוכש סמארטפון ב ksp באילת (כבר יש לי תור שם) אז אם זה מ ksp זה יתרון.

14. Started by dvirf1,

אני הולך לעבור לדירה בחיפה, ולפי מה שהבנתי החיבור שנתמך שם מבזק הוא עד 15Mb/s (מישהו יודע איך זה הולך בהוט? המיקום בארץ משנה?). על איזה ספקים אתם ממליצים? חשוב שיהיו כמה שפחות ניתוקים, וכמה שיותר מהיר. אם אתם יכולים לצרף גם מחירים (למהירות הרלוונטית הנ"ל) אני אשמח. אני ו 2 השותפים שלי סטודנטים. אני מניח שזה יכול להקנות הנחה כלשהי במחיר.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את הmodel o wireless, החנות היחידה ששולחת קרוב לארץ היא maxgaming הם שולחים למצריים. אבל לא שולחים לארץ כי הם אומרים שיש בעיות עם הדואר. אתם מכירים חנויות אחרות ששולחות לארץ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. האם מקבלים את כל הבנדל או רק את הלוח בלי כלום ? צריך לקבל לפחות את הio shield ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום לכולם, ה HD שלי שבק, ואני מעוניין לקנות אחד חדש (או שניים ל RAID1, לא החלטתי). הנקודה היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש (או אשדרג את הקיים) בשנה הקרובה. לכן, אני מחפש חנות שתעשה לי כמה שפחות צרות אם אני אבוא אליה עוד אי-אילו חודשים עם HD "מהבית", ונראה לי שהכי כדאי - פשוט לקנות את ה HD מהחנות בה אקנה את המחשב. ואם אפשר - חנות שבאופן כללי לא מתנגדת לשדרוגים של מחשבים ישנים (יש סיכוי שאני אצליח להנציל מהמחשב הישן גם את ספק הכח והמארז, שלא נס ליחם גם היום). תודה! ~ יונתן

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. ואם לא, איפה אפשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. חנות הצד השלישי הפופולרית חוזרת להציע הנחות בלתי מבוטלות על משחקים חדשים, וגם על כאלה שעדיין לא הושקו תחילת שנת 2016 סיפקה לנו כמות מרשימה בהחלט של משחקים איכותיים, והמשך הדרך אמור להיות מלהיב עוד יותר. אם עדיין לא החלטתם במה הכי כדאי להשקיע את המזומנים שלכם – המבצע הנוכחי בחנות ה-GMG עשוי לסייע לכם לעשות את הבחירה הנכונה. באיזור ה-VIP של החנות (שההרשמה אליו היא חינמית לחלוטין, כזכור), מוצעים כעת צמד הכותרים הטריים XCOM 2 ו-Street Fighter V במחירי מבצע של 46.2 דולר ו-45 דולר בהתאמה, כאשר גם גירסאות ה-Digital Deluxe Edition שלהם, שכוללות כמה וכמה בונוסים לאספנים ומעריצים, נמכרות במחירים מוזלים של 57.7 דולר עבור XCOM 2 ו-67.5 דולר ל-Street Fighter. אם יש לכם חיבה …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. אני מחפש לקנות מפצל למחשב הנייד שלי שייצא מה T3, ואני לא בטוח מה לקנות ואם המפצלים הזולים (עד 140 שקל) לא יאיטו את הביצועים כי הם למעשה בצוואר בקבוק של USB-C ולא T3. מישהו קנה \ ניסה \ התאכזב?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. הספקנות אודות שימוש בכונני אחסון בעלי תצורה ייחודית ובלעדית מתממשת עם חשיפת הדגם הראשון אשר ישמש להרחבת האחסון בקונסולות הדור החדש של מיקרוסופטלכתבה

22. Started by bbking,

שלום לכם אני מחפש אוזניות ממותגים jbl,סנייזר,bose, beats והמלצות תודה רבה לכם

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אוזניות On-Ear איכותיות מבית סנהייזר ו-Bose יכולות להיות שלכם בשעות הקרובות בפחות ממחצית מעלותם בארץ לכתבה: http://hwzone.co.il/אוזניות-איכותיות-במחירים-קטנים-כעת-ב-black-f/

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  24. אז כמו שכתוב ככל הנראה ממחר תתקים שביתה במכס וברשות הנמלים, אז אם יש חבילות שצריכות להגיע או שהן הגיעו במכס צפו עיקוב. http://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-518635

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים