צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אמאזון בריטניה מציעה היום את מחשב ה-Ideacentre Stick 300 של לנובו, בגודל שאינו עולה בהרבה על גודלו של כונן USB ובמחיר קורץ בהחלט אם התרשמתם לטובה מהקונספט של מחשבי ה-Compute Stick של אינטל, שהם למעשה מחשבי ה-PC הזעירים ביותר שנוצרו אי פעם ומאפשרים לכם לקחת איתכם מערכת מחשב שלמה בתוך הכיס, אך עד כה לא מצאתם סיבה או הזדמנות מספיק טובות לרכוש אחד שכזה לעצכמם – עכשיו זו יכולה להיות ההזדמנות הטובה ביותר עבורכם. במסגרת מבצעי Deal of the Day, באמאזון בריטניה מציעים את מחשב ה-Lenovo Ideacentre Stick 300, גירסה מקבילה של היצרנית הסינית ל-Compute Stick המקורי ששיווקה אינטל עצמה, במחיר של כ-89 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-490 ש"ח בלבד למחשב חלונות 10 מלא, לעומת …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/ לפחות הם מודים בכשלון.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
גם הפלטפורמה המתחרה של Steam פצחה במיזם מבצעים נרחב לרגל סוף השנה האזרחית, כולל כמה הצעות שעדיין לא ראינו עד עתה המבצעים של Steam לא הצליחו לשכנע אתכם? בחנות המשחקים GMG ישמחו לנסות ולהשלים לכם את מה שחסר. להלן כמה מהמבצעים הבולטים שמצאנו כאן, ולא בשום מקום אחר ברשת. Assassin's Creed Syndicate, שהושק לפני פחות מחודש וזכה לאהדה בלתי מבוטלת משחקני ה-PC תודות להיותו מוצר מוגמר ומלוטש הרבה, הרבה יותר מ-Unity של שנת 2014, מוצע כבר עכשיו בחצי ממחירו – 30 דולר בלבד משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines מוצע בהנחה נאה עם תג מחיר של 12 דולר Middle Earth: Shadow of Mordor הנהדר, בגירסת ה-Game of the Year המלאה שלו, נמכר ב-11.25 דולר בלבד משחק האסטרט…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת iMac החדש עם קונפיגורציה מקסימלית. האם מישהו מקיר? אם לא, האם חל מס ייבוא(חוץ ממע"מ) על מחשבים יקרים?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעוניינים להתחדש בקונסולה עדכנית? באמאזון יש מבצע מעניין עבורכם, רק לחמש השעות הקרובות גם היום, אמאזון מצליחה להפתיע אותנו לטובה עם מבצע קורץ – הפעם לחובבי הגיימינג הסלוני. באמאזון צרפת מוצעת חבילה של קונסולת ה-Xbox One של מיקרוסופט, בגירסה העדכנית עם נפח אחסון פנימי של טרה-בייט, ויחד עם גירסה פיזית של הלהיט Fallout 4 וקוד להורדה של המשחק Fallout 3 (במסגרת שירות התמיכה לאחור של הקונסולה) – הכל במחיר של 310 יורו, או 358.5 יורו עם מס ומשלוח לישראל. מדובר במחיר אשר מתורגם לכ-1,520 ש"ח (תזכורת – במעמד הרכישה בחרו באפשרות לשלם ביורו, בכדי להימנע מכפל עמלות על המרה ממטבע חוץ אחר כלשהו ליורו, ומשם פעם נוספת לשקלים), ומהווה הוזלה של כ-300 ש"ח מקונסולות Xbox One דומ…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מעמד שולחני (בהנחה שיש לו גובה סביר) או זרוע מתכווננת שיתאימו לטאבלט עד 11 אינצ'. אני משתמש כרגע בזרוע פשוטה שמצאתי באמזון, אבל היא רועדת בצורה מוגזמת גם בנגיעות סופר עדינות, אז זה לא ממש פתרון נוח כרגע. אשמח לכל המלצה ממישהו שמרוצה משלו, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כונני SSD במחירים שמתקרבים לשקל אחד בלבד עבור גיגה-בייט ומוצרי אחסון נוספים מוצעים במחירים מעולים כעת באתר של הקמעונאית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מרשים-כונני-ssd-של-סאנדיסק-במחיר/
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כוננים של סאנדיסק, Crucial, קינגסטון ו-PNY מוצעים במחירים אטרקטיביים בהחלט בימים אלו באמאזון באמריקה וגם באירופה אם לא ניצלתם את מבצעי הבלאק פריידיי והסייבר מאנדיי בסוף החודש שעבר בכדי להתחדש בכונן SSD זריז ומתקדם, מסתבר שלא הפסדתם יותר מדי – המבצעים הקורצים באמאזון על מגוון רחב של כוננים פופולריים ממשיכים גם כעת, ולהלן כמה מהם. כונן ה-SSD Plus הצנוע יחסית של סאנדיסק, בנפח של 120GB, מוצע לרכישה באמאזון צרפת בעלות של כ-43 יורו בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל. כאלטרנטיבה, כונן ה-SSDNow V300 של קינגסטון, גם כן בנפח של 120GB, מוצע באמאזון ארה"ב בעבור כ-55 דולר, כולל מסים ומשלוח לישראל. כונן של חברת PNY האמריקאית, בנפח 240GB ומדגם CS1211, נמכר באמאזון ארה"ב ב…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
https://www.asus.com/us/Monitors/MG278Q/ אחרי שויתרתי על לייבא מחו"ל ולנצל את המחירים המדהימים שיש להם, במיוחד אלה שהיו לרגל ה-BF (גם במבצע הכי מטורף שראיתי, 350$, זה יצא 650$=₪2200 עם משלוח\מיסים. הבדל של 300 שקל לא שווה לי את המרחק), החלטתי לקנות במחיר נטול המבצעים של הארץ שלנו. על איזו חנות הייתם ממליצים? כל המחירים די אותו הדבר, אז נותר רק להשוות את איכות השירות (בין השאר במקרה של בעיות). חשבתי על TMS כי הייתה לי חוויה טובה איתם מבחינת השירות או פלונטר כי הם נראים סבבה וכולם מדברים עליהם. מוזמנים להגיד מה דעתכם עליהם, או על כל חנות אחרת. כדאי לחכות עם קניה של מסך לאיזה זמן/אירוע קרוב מסוים? למשל כמו שיוצא ליין חדש של כרטיסי מסך וכל המחירים ש…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8 (שלחתי את זה כבר בפורום אחד אבל מצאתי את הפורום הזה שזה יותר מתאים)
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא מתלהבים מהרעיון להזמין לעצמכם מסך שולחני גדול, כבד ועדין דרך הרשת מסין הרחוקה? מעכשיו יש לכם גם אלטרנטיבה מקומית טרייה - במחיר לגמרי לא רעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש חנות ממולצת ואמינה לקניית מחשב שתהיה עד חצי שעה נסיעה ממודיעין
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש עזרה בהתאמת שולחן מחשב, שניתן יהיה לשים עליו מסך DELL 2312HM, רמקולים ומדפסת HP 4500 WIRELESS תקציב: המינימום הנדרש לשולחן בגודל המתאים. אם למישהו יש אחד כזה בביתו, אשמח אם יכתוב לי היכן רכש ומה היה מחירו. תודה מראש לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, במסגרת עיסקה בגובה 10000 ש"ח התקין בביתי קבלן שיש. כעבור כ 7 חדשים השיש נסדק ונמצא בלתי ראוי לשימוש. פניתי לקבלן אשר הציע לי 2 אלטרנטיבות: 1. הוא יוותר על 5000 ש"ח מסכום העיסקה; 2. הוא יקבל את מלוא 10000 ש"ח שאני חב לו, יחליף בעצמו את השיש אך: לא ישא באחריות לנזקים שיגרמו למטבח בהסרת השיש הישן והתקנה השיש החלופי ! הפיתרון הרצוי לי הוא שהקבלן יתקין מחדש את השיש אך אני תוהה אם עלי לבלוע את הצפרדע המתווספת להצעתו שבתכליתה הוגנת, האם עלי לשאת בנזקים שיגרמו למטבח עקב החלפת השיש? אינני פונה לרשויות הגנת הצרכן כי הקבלן מכיר באחריותו ואף מוכן להחליף את השיש. אני מחפש חו"ד מקצועית בנוגע ל "עז" שהוא מכניס: לא לשאת באחריות לנזק שיגרם בעת התקנת השיש החלופי. מ…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טיילתי ברשת וראיתי כל מיני סוגי זעקות ומערכות התראה עם חיישנים אלחוטיים לחלון וגם אינפרארד. רציתי לדעת אם יש המלצות לסוג מסויים של מערכת?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אתר נהדר https://autoboom.co.il - על זה אתה יכול לקנות מכונית משומשת, לתת מודעה למכירה, או פשוט להבין מה המחיר ההוגן עבור המכונית הישנה שלך. יש מגוון רחב של מותגים פופולריים בישראל, כולל אאודי A3 יד 2 בנוסף, באתר יש קטלוגים של חנויות רכב וחברות רכב. הכל נראה בנוחות על המפה. הערצה נפרדת מעוררת מגזין עם ביקורות על מכוניות מכל המותגים.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 3 שנים בניתי מפרט מחשב מתוך המחשבים המומלצים כאן באתר. לקחתי i5 3470 6MB L3 + asus P8H61-M ועוד כמובן רכיבים נוספים. אבקר ואשבח אותם (ויש כאלו שאין לי מה להגיד). בטח כל הרכיבים כבר לא רלוונטים אבל סוג של פרספקטיבה לתהליכים בפרום ולעזרה, חשוב לציין שאני לא גיימר או עורך פוטושופ... אין תקלה בלוח האם של gigabyte ga-H77 לעומת זאת הכונן של LG GH24NS DVD*24 התקלקל תוך חודש. (לא היה לי שימוש בו כל כך ולא היה לי זמן לטפל בזה). קניתי אחרי שנתיים אחד חיצוני. אני גר במושב שסובל מנפילות מתח אחת לחודש לפחות. משהו נוראי, זאת הפקרות שלא קניתי אל פסק או משהו כזה. בכל אופן הספק של corsair VS450 450W ספג הכל וחי בשלום עד עצם היום הזה (3 שנים).…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם מציעים? מה הכי מתאים מבחינת הסכום הזה? אפילו יד 2, לא חייב חדש בעקרון אני לא גיימר כבד, צריך שפיפא ירוץ על 50 אינץ חלק ומדי פעם איזה משחק חדש שיש בשוק מבחינת המפרט שלי , המחשב מספיק חזק, רק כרטיס המסך ישן תודה על העזרה ואם צריך עוד פרטים אז אספק אותם
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
משיהו יודע מה שיעור מכס ביבוא פריט מסוג "זיכרון פלאש" (דיסק און קי) שעלותו היא כ 300$ ? אודה אם תסבירו את החישוב. האתר של המכס מבורדק, שלחתי דוא"ל בנושא, אך לך תדע מתי ואם בכלל יענו ? מישהו יודע או יכול להפנות לקישור בו למשל אפשר לחשב את גובה המכס ? אודה לסיוע...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
עם אי אילו חריגות ..... https://tech.walla.co.il/item/3453871
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, לא לגיימינג אלא לגלישה וצפייה בקטעי וידאו... אני מחפש מסך שהוא גם תחנת עגינה (עבור עכבר ומקלדת קבועים) מכוון שישתמשו בו שני אנשים עם מחשבים ניידים מחברות שונות. יש להם יציאת HDMI. חשוב שיהיה עמיד, חברה טובה... יתרון אם אפשר יהיה לתלות אותו על הקיר. גודל סטנדרטי. סכום - עד 1500 שקל
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים מחפש מישהו שמבין בסקריפטים לקול אוף דיוטי ווארזון לזאן אני מוכן לשלם ביד נדיבה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חד פעמי או תמידי? מכשיר הנקסוס העדכני של LG מוצע במחיר התחלתי של 300 דולר, המהווה הוזלה של קצת יותר מ-20 אחוזים לעומת העלות בהשקה כשהנקסוס 5X הושק לקראת סוף השנה שעברה, בתור יורש לנקסוס 5 האגדי, כמה גבות הורמו למשמע תג מחיר שהיה גבוה יותר – ועתה נראה שגם ב-LG עצמה הפנימו שהמחיר המקורי לא קורץ מספיק, ומכריזים על הוזלה של כ-80 דולר לדגם ה-16GB ולדגם ה-32GB שלו, כשטרם ברור האם מדובר במהלך תמידי או רק עד גמר של מלאי מסויים. נזכיר כי הנקסוס 5X מגיע עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 808 משושה ליבות, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB או 32GB ללא יכולת הרחבה, מצלמת 12.3 מגה פיקסל ראשית ואיכותית של סוני, סוללת 2,700mAh וכמובן מע…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-