צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
יש לכם המלצות לאתרים לחיפוש טיסות ומלונות זולים לאירופה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, צריך קצת המלצות על כונני SSD בין 240-256 GB במחיר שפוי, מעוניין להתקין אותו בלפטופ אסוס x556uj. אפשרי גם לקנות מחו"ל אם המחיר משתלם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטלפון דגל אנדרואיד כמה שיותר קטן בכיס אך לא מתקפל לקנייה ב B.F הקרוב. חשובים לי: *מצלמה טובה (לא צריך הרבה עדשות). *סוללה סבירה. *ניתן לתיקון ויש חלפים (לא נישה). כמובן אשמח למבצע כמה שיותר טוב ולהתכנס סביב 2k ש”ח אולי באילת.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
- 2 followers
-
-
האם כדאי לעשות אמאזון פריים, ואם כן תחת איזו מדינה? כרגע אני בפריים UK, לא הכל זמין לישראל - למשל שירות המוזיקה. לא כל התכנים בשירות הוידאו זמינים, אבל אפשר להשתמש ב VPN שזה כבר הופך את ההוצאה ללא שווה. אין גם משלוח מהיר חינמי. מה שנשאר זה twitch Prime למי שמשתמש ושירות הוידאו עם תוכן מוגבל. האם יש עדיפות לעשות פריים תחת אמאזון של מדינה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מקלחת גיימר לילד מה אתם ממליצים? דברים שאני חייב שיהיו הם RGB (אורות), מכני, לחצנים שקטים, שלא יעשו רעש שלוחצים עליהם. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, לא לגיימינג אלא לגלישה וצפייה בקטעי וידאו... אני מחפש מסך שהוא גם תחנת עגינה (עבור עכבר ומקלדת קבועים) מכוון שישתמשו בו שני אנשים עם מחשבים ניידים מחברות שונות. יש להם יציאת HDMI. חשוב שיהיה עמיד, חברה טובה... יתרון אם אפשר יהיה לתלות אותו על הקיר. גודל סטנדרטי. סכום - עד 1500 שקל
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים להתחדש בקונסולה עדכנית? באמאזון יש מבצע מעניין עבורכם, רק לחמש השעות הקרובות גם היום, אמאזון מצליחה להפתיע אותנו לטובה עם מבצע קורץ – הפעם לחובבי הגיימינג הסלוני. באמאזון צרפת מוצעת חבילה של קונסולת ה-Xbox One של מיקרוסופט, בגירסה העדכנית עם נפח אחסון פנימי של טרה-בייט, ויחד עם גירסה פיזית של הלהיט Fallout 4 וקוד להורדה של המשחק Fallout 3 (במסגרת שירות התמיכה לאחור של הקונסולה) – הכל במחיר של 310 יורו, או 358.5 יורו עם מס ומשלוח לישראל. מדובר במחיר אשר מתורגם לכ-1,520 ש"ח (תזכורת – במעמד הרכישה בחרו באפשרות לשלם ביורו, בכדי להימנע מכפל עמלות על המרה ממטבע חוץ אחר כלשהו ליורו, ומשם פעם נוספת לשקלים), ומהווה הוזלה של כ-300 ש"ח מקונסולות Xbox One דומ…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
למכירה, מחשב נייד מדגם Macbook Air M3, הדגם החדש ביותר מסך: 15” זיכרון: 24GB דיסק קשיח: 1TB SSD המחשב הוזמן בהזמנה מיוחדת, חדש בקופסא וטרם נפתח יימכר במחיר מצויין לרציניים בלבד אורן 054-2278586
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
אמאזון בריטניה מציעה היום את מחשב ה-Ideacentre Stick 300 של לנובו, בגודל שאינו עולה בהרבה על גודלו של כונן USB ובמחיר קורץ בהחלט אם התרשמתם לטובה מהקונספט של מחשבי ה-Compute Stick של אינטל, שהם למעשה מחשבי ה-PC הזעירים ביותר שנוצרו אי פעם ומאפשרים לכם לקחת איתכם מערכת מחשב שלמה בתוך הכיס, אך עד כה לא מצאתם סיבה או הזדמנות מספיק טובות לרכוש אחד שכזה לעצכמם – עכשיו זו יכולה להיות ההזדמנות הטובה ביותר עבורכם. במסגרת מבצעי Deal of the Day, באמאזון בריטניה מציעים את מחשב ה-Lenovo Ideacentre Stick 300, גירסה מקבילה של היצרנית הסינית ל-Compute Stick המקורי ששיווקה אינטל עצמה, במחיר של כ-89 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-490 ש"ח בלבד למחשב חלונות 10 מלא, לעומת …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אחד ממכשירי הדגל הסיניים הכי מפתיעים בשנה שעברה זמין כעת לרכישה בעבור כ-180 דולר גם אם השם LeEco (לשעבר LeTV) לא מצלצל לכם מוכר, ליצרנית הסינית הצעירה הזו יש דיל שכדאי לכם לבחון ולשקול אותו. האתר הסיני הבינלאומי gearbest (וגם מספר אתריםמתחרים לו) מציע עתה את הסמארטפון המוביל של החברה משנה שעברה, ה-Le One Pro שנקרא גם X800, במחיר נמוך בהחלט של 190 דולר, אשר יכול לרדת גם לרמה של 179.9 דולר בלבד, עם הזנה של קוד הקופון 'LT1PGB' שמקנה הנחה של 10 אחוזים מן המחיר המלא. ה-X800 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון מובנה של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אתר נהדר https://autoboom.co.il - על זה אתה יכול לקנות מכונית משומשת, לתת מודעה למכירה, או פשוט להבין מה המחיר ההוגן עבור המכונית הישנה שלך. יש מגוון רחב של מותגים פופולריים בישראל, כולל אאודי A3 יד 2 בנוסף, באתר יש קטלוגים של חנויות רכב וחברות רכב. הכל נראה בנוחות על המפה. הערצה נפרדת מעוררת מגזין עם ביקורות על מכוניות מכל המותגים.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בלי סיפורים ודברים אחרים על עבודת הדואר הישראלי וכל המסביב, רציתי לשאול שאלה או שתיים.. א. האם בהשכרת תא דואר המשלוחים מחו"ל שגודלם פחות ממידות התא, שמים בו? ב. האם כל דואר אישי מגיע לת"ד או שנשלח לכתובת הבית, ואם כן, האם ניתן לבקש או לתת הוראה לשים את זה בת"ד? ג. האם יש התרעה או הודעה על מילוי ת"ד, דרך sms אפליקציה או כל דרך אחרת? ד. במידה ואני מתקין אפליקציה, עד כמה זה אמין? האם זה מודיע על קבלת משלוח מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/ לפחות הם מודים בכשלון.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מעמד שולחני (בהנחה שיש לו גובה סביר) או זרוע מתכווננת שיתאימו לטאבלט עד 11 אינצ'. אני משתמש כרגע בזרוע פשוטה שמצאתי באמזון, אבל היא רועדת בצורה מוגזמת גם בנגיעות סופר עדינות, אז זה לא ממש פתרון נוח כרגע. אשמח לכל המלצה ממישהו שמרוצה משלו, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לצרכים כללים - גלישה, אופיס, פגישות זום...זהו בגדול. 14 אינץ'. כונן ssd קטן. חשוב שיהיה עמיד ורובסטי (רמת גימור טובה), אחריות 3 נשים בבית הלקוח. תקציב עד 3000 שח. אני רוכש סמארטפון ב ksp באילת (כבר יש לי תור שם) אז אם זה מ ksp זה יתרון.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
עם אי אילו חריגות ..... https://tech.walla.co.il/item/3453871
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8 (שלחתי את זה כבר בפורום אחד אבל מצאתי את הפורום הזה שזה יותר מתאים)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
גם הפלטפורמה המתחרה של Steam פצחה במיזם מבצעים נרחב לרגל סוף השנה האזרחית, כולל כמה הצעות שעדיין לא ראינו עד עתה המבצעים של Steam לא הצליחו לשכנע אתכם? בחנות המשחקים GMG ישמחו לנסות ולהשלים לכם את מה שחסר. להלן כמה מהמבצעים הבולטים שמצאנו כאן, ולא בשום מקום אחר ברשת. Assassin's Creed Syndicate, שהושק לפני פחות מחודש וזכה לאהדה בלתי מבוטלת משחקני ה-PC תודות להיותו מוצר מוגמר ומלוטש הרבה, הרבה יותר מ-Unity של שנת 2014, מוצע כבר עכשיו בחצי ממחירו – 30 דולר בלבד משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines מוצע בהנחה נאה עם תג מחיר של 12 דולר Middle Earth: Shadow of Mordor הנהדר, בגירסת ה-Game of the Year המלאה שלו, נמכר ב-11.25 דולר בלבד משחק האסטרט…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת iMac החדש עם קונפיגורציה מקסימלית. האם מישהו מקיר? אם לא, האם חל מס ייבוא(חוץ ממע"מ) על מחשבים יקרים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מבקש חנות ממולצת ואמינה לקניית מחשב שתהיה עד חצי שעה נסיעה ממודיעין
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
ראית שAMD מפרסמים עכשיו דף מבצעים של עד 27% הנחה על הרבה מוצרים מהדור החדש (מעבדים, לוחות אם), בדרך כלל לא משתלם לקנות מעבדים ולוחות בחו''ל בגלל המשלוח והמיסים השאלה היא אם כשיש הנחות כאלה יש מצב שזה יוצא יותר זול מהארץ או שעדיין זה יוצא יקר יותר ?
-
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
כוננים של סאנדיסק, Crucial, קינגסטון ו-PNY מוצעים במחירים אטרקטיביים בהחלט בימים אלו באמאזון באמריקה וגם באירופה אם לא ניצלתם את מבצעי הבלאק פריידיי והסייבר מאנדיי בסוף החודש שעבר בכדי להתחדש בכונן SSD זריז ומתקדם, מסתבר שלא הפסדתם יותר מדי – המבצעים הקורצים באמאזון על מגוון רחב של כוננים פופולריים ממשיכים גם כעת, ולהלן כמה מהם. כונן ה-SSD Plus הצנוע יחסית של סאנדיסק, בנפח של 120GB, מוצע לרכישה באמאזון צרפת בעלות של כ-43 יורו בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל. כאלטרנטיבה, כונן ה-SSDNow V300 של קינגסטון, גם כן בנפח של 120GB, מוצע באמאזון ארה"ב בעבור כ-55 דולר, כולל מסים ומשלוח לישראל. כונן של חברת PNY האמריקאית, בנפח 240GB ומדגם CS1211, נמכר באמאזון ארה"ב ב…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-