עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש באזור ה10K, כנראה בהרכבה. לאיזה חברת בניית מחשבים יש את שירות הלקוחות הכי טוב? ממה שהבנתי, יש 4 חברות גדולות כרגע, KSP, TMS, Plonter, startpc. ממה שאני קורא, יש הרבה תגובות רעות על כל אחד מהם בערך, וממה שאני רואה כרגע, TMS הכי יקרים (במיוחד בכרטיסי מסך)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by Muadib,

דודי שבארה"ב הזמין אליו עבורי לפטופ בשוווי של בערך 2000$ במחשבה לשלוח אותו אלי. הוא יצא טמבל ורשם על שמו את החשבונית ולא על שם החברה שלי, כך שעל פי מיטב הבנתי, אם ישלח אותו אני אצטרך לשלם מע"מ שלא אוכל לקבל חזרה. תהיתי אם במקרה יש דרך לקבל את המע"מ חזרה למרות ששם החברה לא על הקבלה, ובהנחה שלא, האם יש דרך שהוא ישלח את המחשב אלי בלי לשלם מע"מ (לארוז מחדש כך שלא יראה כאילו הוא חדש? לכתוב משהו על הקופסא?...) *למנהל - נראה לי שטעיתי וזה שייך לצרכנות... לא רוצה פתוח סתם עוד נושא, יש אופציה להעביר? תודה!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. הזדמנות נוספת לרכוש את כרטיס ה-GTX 980 Ti המתקדם של Zotac בהנחה של מאות שקלים לעומת המחירים בישראל, ועוד מספר הטבות קורצות בחנויות אמאזון ברחבי העולם לא רק מבצעים על כל מה שקשור למלחמת הכוכבים יש לנו היום – באמאזון יש גם שלל מבצעים מעניינים על רכיבי חומרה ומחשבים. נתחיל מאמאזון גרמניה, שם עושה קאמבק מחיר המבצע עלכרטיס מסך מתקדם מדגם ה-GeForce GTX 980 Ti AMP! Omega של חברת Zotac, אשר כמו קודם מוצע בעבור כ-601 יורו כולל משלוח ישיר לארץ – מחיר שמתורגם לכ-2,620 ש"ח ועדיין מאסיבי בהחלט, אך בכל זאת מהווה הנחה של כ-500 ש"ח לעומת כל דגם של ה-GTX 980 Ti שנמכר כרגע בישראל. אם אתם מעוניינים באחד מכרטיסי המסך העוצמתיים ביותר בשוק נכון להיום, זה עשויה להיות הזדמנות ט…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by Vasya,

אתר נהדר https://autoboom.co.il - על זה אתה יכול לקנות מכונית משומשת, לתת מודעה למכירה, או פשוט להבין מה המחיר ההוגן עבור המכונית הישנה שלך. יש מגוון רחב של מותגים פופולריים בישראל, כולל אאודי‏ A3‏ יד 2 בנוסף, באתר יש קטלוגים של חנויות רכב וחברות רכב. הכל נראה בנוחות על המפה. הערצה נפרדת מעוררת מגזין עם ביקורות על מכוניות מכל המותגים.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by udif,

קניתי מעבד AMD 5950X + רכיבים למחשב חדש ב black friday האחרון. לצערי השילוח לקח זמן, אני שברתי יד, ולקח לי זמן להרכיב את המערכת החדשה. גיליתי שהמערכת לא יציבה ומבצעת ריסט ספונטני כל פעם שמעמיסים אותה עם גישות SSD (למשל פתיחת ZIP גדול). היות שיש לי מערכת קיימת, גם כן מבוססת AM4 , הצלחתי לבדוק ולהצליב את כל הרכיבים - ספק, זכרון, SSD, כרטיס גרפי, ולבסוף המעבד. לצערי גיליתי שהבעיה במעבד. מכיון שעבר זמן רב מהקניה (8 חודשים) איני יכוטל לפנות לאמזון. פץחתי claim ב AMD ורציתי לדעת אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, ומה יצא בסוף. האם הוא הופנה להחלפה בארץ? האם היה צורך לשלוח את המעבד לחו"ל? אם נשלח לחו"ל, האם המעבד החלופי עבר ללא מכס? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Osher Nadri,

היי אני בן 17 . רציתי לשאול ולהתייעץ לפני , אני רוצה להתחיל בשיטת שיווק שותפים אך אין לי חשבון PAYPAL .יש לי חשבון בבנק פועלים . אז השאלה היא אם אני משווק שותפים בחו''ל (לדוגמא EBAY)כיצד הם שולחים לי את הסכום אם אני בן 17? או אם יש עוד דרך שאני אוכל לקבל את הסכום בלי PAYPAL?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by YahavIL,

אז, קניתי לחברה שלי מחשב ליומהולדת והתכוונו להרכיב אותו היום (יום ההולדת שלה). כשהוצאתי את המארז מהקופסה שמעתי כאילו יש שם חלקים משוחררים וכפתחתי את הדלת של המארז ראיתי ששני המאווררים הגדולים של Fractal Design Torrent שבורים וזרוקים. כמובן שזה דפק לנו את התוכניות, זה מה שקורה כשפעם ראשונה אני לא קונה ב-KSP.. אני מנסה להבין אם זו חוסר מקצועיות של החנות או של חברת השליחויות UPS, מה דעתכם?

9. Started by Lead0r,

אהלן חבר'ה, צריך קצת המלצות על כונני SSD בין 240-256 GB במחיר שפוי, מעוניין להתקין אותו בלפטופ אסוס x556uj. אפשרי גם לקנות מחו"ל אם המחיר משתלם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. כמה מהמשחקים המרכזיים של המפיצה הגדולה Square Enix, וגם כמה מאלו הפחות מוכרים, זמינים לרכישה עכשיו בעבור דולרים בודדים במסגרת מיזם ה-Humble Bundle רוצים אפילו עוד משחקים במחירים מגוחכים? אין בעיה – קבלו את חבילת ה-Humble Square Enix Bundle מספר שלוש, שמציעה כמה וכמה כותרים אשר אולי טרם הזדמן לכם להתנסות בהם. החבילה הבסיסית שיקבל כל מי שיבחר לשלם דולר אחד ומעלה, אינה מרשימה יתר על המידה אך בכל זאת כוללת את משחק התפקידים האהוב משנת 2008, The Last Remnant, את הפרק הראשון בסדרת משחק ההרפתקאה הייחודית Life is Strange, את שלושת משחקי Tomb Raider המקוריים (בגירסאות שמותאמות לפעול על מערכות מודרניות, באופן טבעי) ואת משחק הפעולה-הרפתקאה הבלתי רגיל שהושק בשנה שעברה,…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by ארי מילר,

ראית שAMD מפרסמים עכשיו דף מבצעים של עד 27% הנחה על הרבה מוצרים מהדור החדש (מעבדים, לוחות אם), בדרך כלל לא משתלם לקנות מעבדים ולוחות בחו''ל בגלל המשלוח והמיסים השאלה היא אם כשיש הנחות כאלה יש מצב שזה יוצא יותר זול מהארץ או שעדיין זה יוצא יקר יותר ?

12. Started by kdani,

אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by yuvalm2,

יש לכם המלצות לאתרים לחיפוש טיסות ומלונות זולים לאירופה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by MaccabiTA,

היי מעוניין לקנות מקלחת גיימר לילד מה אתם ממליצים? דברים שאני חייב שיהיו הם RGB (אורות), מכני, לחצנים שקטים, שלא יעשו רעש שלוחצים עליהם. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by smootskin,

האם כדאי לעשות אמאזון פריים, ואם כן תחת איזו מדינה? כרגע אני בפריים UK, לא הכל זמין לישראל - למשל שירות המוזיקה. לא כל התכנים בשירות הוידאו זמינים, אבל אפשר להשתמש ב VPN שזה כבר הופך את ההוצאה ללא שווה. אין גם משלוח מהיר חינמי. מה שנשאר זה twitch Prime למי שמשתמש ושירות הוידאו עם תוכן מוגבל. האם יש עדיפות לעשות פריים תחת אמאזון של מדינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט

17. צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by ozzo,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לצרכים כללים - גלישה, אופיס, פגישות זום...זהו בגדול. 14 אינץ'. כונן ssd קטן. חשוב שיהיה עמיד ורובסטי (רמת גימור טובה), אחריות 3 נשים בבית הלקוח. תקציב עד 3000 שח. אני רוכש סמארטפון ב ksp באילת (כבר יש לי תור שם) אז אם זה מ ksp זה יתרון.

19. Started by Kukishin,

תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. Started by GALAI30,

איפה משיגים כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by dovik,

בלי סיפורים ודברים אחרים על עבודת הדואר הישראלי וכל המסביב, רציתי לשאול שאלה או שתיים.. א. האם בהשכרת תא דואר המשלוחים מחו"ל שגודלם פחות ממידות התא, שמים בו? ב. האם כל דואר אישי מגיע לת"ד או שנשלח לכתובת הבית, ואם כן, האם ניתן לבקש או לתת הוראה לשים את זה בת"ד? ג. האם יש התרעה או הודעה על מילוי ת"ד, דרך sms אפליקציה או כל דרך אחרת? ד. במידה ואני מתקין אפליקציה, עד כמה זה אמין? האם זה מודיע על קבלת משלוח מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8 (שלחתי את זה כבר בפורום אחד אבל מצאתי את הפורום הזה שזה יותר מתאים)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני 3 שנים בניתי מפרט מחשב מתוך המחשבים המומלצים כאן באתר. לקחתי i5 3470 6MB L3 + asus P8H61-M ועוד כמובן רכיבים נוספים. אבקר ואשבח אותם (ויש כאלו שאין לי מה להגיד). בטח כל הרכיבים כבר לא רלוונטים אבל סוג של פרספקטיבה לתהליכים בפרום ולעזרה, חשוב לציין שאני לא גיימר או עורך פוטושופ... אין תקלה בלוח האם של gigabyte ga-H77 לעומת זאת הכונן של LG GH24NS DVD*24 התקלקל תוך חודש. (לא היה לי שימוש בו כל כך ולא היה לי זמן לטפל בזה). קניתי אחרי שנתיים אחד חיצוני. אני גר במושב שסובל מנפילות מתח אחת לחודש לפחות. משהו נוראי, זאת הפקרות שלא קניתי אל פסק או משהו כזה. בכל אופן הספק של corsair VS450 450W ספג הכל וחי בשלום עד עצם היום הזה (3 שנים).…

25. מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.