צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
הייאיך מקבלים החזר מעמ ששילמתי על מוצר שהוחזר לספק בחול?עקב תקלה במוצר החזרתי אותו לספק וזוכיתי על מלוא הסכום באמצעות פייפלעם קבלת המוצר שילמתי מעמ תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי דיסקטים ישנים , 1.5 אינצ' הדקיקים ויש קצת 1.44 יש לכם מושג מה לעשות איתם? לתרום למוזיאון או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מגבר ( עד 2000 ש"ח ) עם 3 כניסות אופטיות, קיים דבר כזה? אין בעיה לדגם ישן יחסי תודה.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מכירים מישהו שמוכרים RAYBAN מקורי וחדש באייבי שעושה משלוחים לישראל? ראיתי כל כך הרבה ראייבאנים חדשים שעולים עשר דולר חחח
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בכניסה ללינק הזה ממכשיר נייד שמותקנת בו אפליקציית אמזון מקבלים 5$ לקניה הבאה דרך האפליקציה. אמור לעבוד גם בישראל.גדש גילוי נאות: בשימוש בלינק הנ"ל גם אני וגם אתם מקבלים תוספת לחשבון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקרוא חוות דעת על המחשב Lenovo IdeaPad 310-14 80TU002KIV. השימושים העיקריים עבורי הם: גלישה, Office ומיילים. האם הוא מתאים? והאם הוא אמין לטווח ארוך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סים של אחת החברות המקומיות שעובדות ב HSPDA בארה"ב, שיכיל בעיקר חבילת גלישה סבירה (לתעריפים של הארץ), וגם עדיפות שיהיה כמו TALKMAN (בלי חוזה / התחייבות, עם עדיפות למשהו שאפשר לטעון מראש). מישהו התנסה בזה ?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרטיסי הרחבה עבור הסמארטפונים והטאבלטים שלכם, מסדרת ה-Evo של הענקית הקוריאנית, זמינים כעת במחירים מוזלים בחנות המקוונת עדיין מחפשים כרטיס microSD איכותי ובנפח משמעותי שיסייע לשדרג את המכשיר החכם שלכם? ההצעה העכשווית באמאזון ארצות הברית עשויה להתאים לכם. החנות המקוונת מציעה לרכישה את כרטיסי ה-Evo של סמסונג, אשר מבטיחים לספק מהירויות העברת נתונים של עד 48 מגה-בייט בשנייה, במחירים של כ-54 דולר (כ- ש"ח) כולל מסים ומשלוח לישראל לדגם ה-128GB, וכ-32 דולר (כ- ש"ח) כולל משלוח לישראל לדגם ה-64GB – מחירים מהתחרותיים ביותר שזמינים בשוק נכון לרגע זה. אם זה מוצר שנמצא ברשימת הרכישות הנדרשות שלכם, שווה להעיף מבט ולשקול רכישה. תהנו! לא הכי זול שיש – אבל עדיין משתלם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחירים האירופאים של משפחת מוצרי הדגל החדשה מבית סמסונג לא נראו מעודדים במיוחד עבורנו - אך נראה כי המחירים המקומיים הם נמוכים באופן בלתי מבוטל ומסוגלים להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
המכורים לקניות ברשת חיכו לרגע הזה במשך יותר משנה - חברת הענק חוזרת להציע משלוחים ללא תוספת תשלום עבור רבים ממוצריה, אם כי כעת בערך התחלתי גבוה יותר לעומת הגלגול הקודם של היוזמה הקורצת הזולכתבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הבינוני והסביר של היצרנית הסינית Doogee שכולל שבב מרובע ליבות תומך דור רביעי, זכרון RAM של 2GB ונפח אחסון של 16GB זמין לרכישה במחיר מצחיק, רק לשעות הקרובות המחירים ההתחלתיים שבהם ניתן להשיג מכשירים חכמים סבירים וראויים לשימוש ממשיך לצנוח במהירות – וכעת אנחנו נתקלים בהפתעה נוספת בקטגוריה הזו, באדיבותה של אחת מהיצרניות הסיניות הפופולריות ביותר בשוק הנמוך. ה-Homtom HT7 Pro של חברת Doogee, אשר מציע מפרט צנוע מאוד אך פונקציונלי למדי עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 בתדר 1.3GHz של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל …
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לקנות כרטיס לכידה מטלוויזה מחו"ל ... לפי מה שאני יודע אם אזמין דרך האינטרנט אני אצטרך לשלם מע"ם ומס קנייה ( המחיר בערך 200 $ ) ... יש לי חבר שעובד בחו"ל ומגיע ארצה בקרוב , האם יש אפשרות שאזמין משהו וארשום את הכתובת שלו בכדי שיביא את זה איתו ? האם הוא יצטרך לשלם מע"ם ומס קנייה כשיגיע ארצה ? אם אני מזמין משהו מאמזון גרמניה לכתובת באנגליה למשל, האם חוץ מה "shipping " אצטרך לשלם מעם ומס קנייה או מכס כשהמוצר יגיע לאנגליה ?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבריה, אני אוהב עבודות עץ עשה במו ידך יש לי מסור ג'קסון אך איני מצליח לדייק בחיתוכים. לאחרונה ראיתי מסור בערוץ הקניות : http://www.21.tv/p-42036/Rotorazer_%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A8_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99_%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%91%D7%91_%D7%A7%D7%98%D7%9F אחד נוסף ב אלי אקספרס : http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-TO-Russia-Ukraine-Kazakhstan-Uzbekistan-400W-Rotoraer-Saw-circular-eletric-motor-saw-3-pcs/1736234743.html או זה http://www.getit.co.il/Prod/69153/ תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי להצטרף אליהם היום. אין אותם בגוגל. מעבירים לאתר של סלקום. לאחר כרבע שעה אני מצליח להבין לאן להתקשר. מענה קולי אחד הגרועים של סלקום (חכה ל-input רק לאחר סיום פירוט המקשים), עונה לי בחור וישר מעביר אותי בטענה שלא הגעתי למקום הנכון, ואז אני מועבר למענה בשפה רוסית ומתחילים להקריא לי נושאים לא קשורים ודורשים הזדהות, כשאני עדיין לא הלקוח שלהם.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האתר שלהם נראה טוב ונוח. מבחר לא ענק (לפחות בקטע של מחשבים ניידים), אבל עם הרבה אפשרויות לשינויים. מחירים נראים לי טובים (יחסית למוצרים עם רכיבים דומים באמזון ממוכרים אחרים), ונראה שתנאי האחריות שלהם דיי טובים (לא קראתי לעומק, אבל ממה שהבנתי נראה טוב) השאלה היא (בעיקר) איך הם בפועל במימוש ההבטחות שלהם בנוגע לאחריות בין לאומית. מישהו ניסע/מכיר מישהו שניסה/שמע עליהם לפחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את תרמיל גב של SWISS GEAR מאז 2006. שמתי לב שסמל שלו דומה לסמל של MARCO POLO שראיתי על תיקי טיסה שלהם. אמרתי למוכר שאני מעוניין בתיק טיסה של SWISS והוא אמר שMARCO POLO זה מהשאני מחפש. שאלתי על תיק טיסה CAT או CATERPILLAR אם זה נכון ומוכר אמר לקחת את MARCO POLO "כי זה אוריגינל" אמר לי וCAT לא ולא הבנתי כוונתו. קניתי לפני זמן קצר נעליים של CAT ומוכרת אמרה שלCAT יש וותק בשוק. בהתחשב למה שמוכר תיקים אמר לי, אני צריך לחשוב עכשיו שCAT הם לא "אוריגינל"? קל גב נותנים אחריות על תיקים ונראה לי שהם משווקים אותם לקמונעאים בארץ. באתר תוכן על החברה חסר כעת אגב... :cwm10: אם משהו בקיא בעניין, אשמח לדעת מה הבדל בין שני מותגים והאם MARCO POLO מחקים את SWISS GEAR. תודה.
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני שוקל לשלוח כמה הזמנות דרך משלוח אחד מאוחד אצל שיפיטו כי היו לי כמה דברים אצלהם באחסון כבר. מחוויות של אנשים שראיתי בפורום זה, רוב אנשים שלחו במשלוח אוויר חסכוני - Air Economy יש כאלה ששלחו בשילוח אוויר מהיר? שיפיטו לא לוקחים כסף על עמילות ושחרור ממכס. - מכיוון שבשילוח חסכוני לרוב הכל עבר בסדר איך היה שירות של שיפיטו בשילוח אוויר מהיר? - אם נתקעתם בבדיקה ע"י מוכס איך זה עבר בסוף? - כמה שילמת ולמי שילמתם על שיחרור? קראתי כתבה על קניות בארה"ב ובתגובות מישהו כתב שחברות שילוח כמו USHOPS ו-DEALTAS גובהות עמלת עמילות ושחרור מכס אבל לרוב חבילות לא נאצרות. אז נוצרת שאלה מה קורה עם עמלה שמשלמים להם? …
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה סוג הסוללה היא :A41-X550A הזמנתי בעבר סוללה מזוייפת מסינים מחול והיא נגמרה לי תוך חודשיים. הפעם אני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת ולהזמין מקורי. הבעיה היא שבישראל מוכרים סוללה כזאת ב400 שקל. מאיפה אפשר להזמין את הסוללה המקורית במחיר יותר זול מהארץ? והאם יש אפשרות להזמין 6 תאים במקום 4 שהמקורי מגיע?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן ארוך המדפסת המשולבת שבראשותי עושה לי בעיות עד שלאחורנה היא ממש שבקה חיים. אני מחפש עכשיו מדפסת משולבת חדשה והבעיה שלי היא שאני מדפיס יחסית הרבה (כ- 1000 עמודים בחודש), לכן עד היום הייתי קונה בקבוקי דיו וכל פעם ממלא את המחסניות הקיימות. עכשיו לפי מה שקראתי כמה חברות עשו איזה שהוא פיצ'ר שבעת זיהוי מחסנית ריקה המדפסת לא מדפיסה עוד עד להחלפה במחסנית חדשה ומילוי המחסנית לא עובד. ולכן ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר מדפסת משולבת אשר ניתן למלא בה את המחסניות כפי שעשיתי בעבר? נ.ב מדפסות לייזר לא באות בחשבון מטעמי בריאות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן!! מחפש בנרות מקשים רגילים לsk621 בחוסר הצלחה אם מישהו מוכר או יודע איך אני יכול להשיג אשמח לעזרה! (המקשים שאני מחפש הם כמו של הsk622) זה מה שאני מחפש:
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-