צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אחי קנה מחשב נייד של HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל לפני כשנה וחצי. בזמן האחרון התחילו לו בעיות של התחממות המחשב, מקלדת שהפסיקה לעבוד לסירוגין ובלוטוט' וכרטיס קול שהפסיקו לעבודו לחלוטין. אחי התקשר לHP ולאחר שהעבירו אותו שבעת מדורי גיהנום ותחקירים על זהות הרוכש בחו"ל נחה דעתם ותואם איתו טכנאי. היות שלא היה לו זמן להפגש איתם הוא העביר אלי את המחשב ותואמה איתי הפגישה. נתחיל בכך שהפגישה תואמה איתי בין השעות 11-13 והטכנאי הגיע ב13:50. לא נורא, "נחליק". הטכנאי (של חברת טלדור) הגיע והתגלה דווקא כאדם נחמד (או כך חשבתי) וישב להתחיל לעבוד. התברר שHP העבירו אליו רק את התלונות על לוח האם ולא על המקלדת ולכן הוא הגיע רק עם לוח אם חילופי. הטכנאי הרגיע אותי ואמר שאוכל להזמין שוב את השירות…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נתקלתי בקופון בתקוף עד סוף החודש. כל מה שלא במבצע אפשר לקבל הנחה של 8 אחוזים. הקוד: CSM8OFF ספרו מה הזמנתם
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן ניתן לקנות מסנן תחליפי תת כיורי לתמי 4? מצאתי רק חנות אינטרנטית אחת... תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם מישהו נפגע מפעילות הקרית לאחרונה? יש לי כרטיס אשראי של מסטרכארד וביוני מצאתי שתי עסקות שלא ביצעתי והן מופיעות בשם APPLE ITUNES STORE-ILS ITUNES.COM LUX בוצעו שני חיובים, אחד ב-3.90 ש"ח ושני ב-199.90 ש"ח. בגלל רשום חיוב חודשי אני חסמתי כרטיס וביקשתי להחזיר לי סכום שנגבה. לאומיכארד אמרו לי זה יקח 3 ימי עסקים. הקלדתי את השם בגוגל ומצאתי דיון בפורום של אפל. זה נתן לי להבין שיש אנשים אחרים שנפגעו גם. הם דיווחו על בעיה לאפל והם לא ביצעו שום פעולות ושם עיסקה לא מוכר להם. בכאן ברור שפעולת קבוצת הקרים וגונבת כסף מאנשים. לא יודע איך מספר של כרטיס אשראי הגיעה לידי הקרים כי כמעט לא השתמשתי בכרטיס שלי. אני לא משתמש בשירותי אפל בכלל וסמארטפון שברשותי הוא מבוסס אנדרויד. האם מישהו …
-
- 0 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
לפני כחודש פנו אליי מרשת פלאפון , על מנת שאחזור אליהם לאחר שניידתי לחברת הוט שמונה מכשרים ,לפני כשנה וחצי בעקבות חוסר הגינות של סוכני שטח . הגיע אליי סוכן נמרץ שהבטיח לי הרים וגבעות על מנת שאחזור לחברת פלאפון , כגון סימים בחינם שהתגלו מייד בחשבונית הראשונה כ49 ₪ . לכל ניוד מחיר התחלתי שונה . הבטיח מחיר לשנה מתברר שזה לחצי שנה ועוד ועוד . לאחר שיחות חוזרות עם הסוכן והבטחות שיגיע לסדר את העניין נשברתי ופניתי לשרות הלקוחות וגם שם נכונה לי דרך חתחתים . במשך שבוע שלם ושיחות מידי יום עם שרות הלקוחות הובטח לי שיגיעו אליי סיירת שימור לקוחות על מנת לבדוק את טענותיי וכל יום דחו אותי בטענה אחרת. עד שהגדילו לעשות ולאחר שבוע שמשכו אותי ,הודיעו לי שאני בכלל לא זכאי לביקור ש…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר להשיג/למצוא קוד קופון לרכישת מחשב מ-TMS?
-
- 0 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הי, אני מחפש עבודה במכירות מחשבים / סלולר אשמח לשמוע אם אתם מכירים מישהו שמחפש.. אני מחולון - דרום ( ליד קניון הזהב) עם נסיון תודה : ) 0544531869
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שם הפרוייקט: GitaraTabs הסבר: שלום, עבדתי על האתר הזה די הרבה ואשמח לקבל תגובות בונות גם על האתר עצמו וגם על מהותו: GitaraTabs - טאבים, אקורדים, תווים ושיעורי גיטרה באינטרנט. [/"]www.gitaratabs.com] זהו אתר ללימוד גיטרה המשלב טאבים, אקורדים, תווים ושיעורים. דרישות: אני כרגע צריך משווקים\מקדמי אתרים, אם מישהו בעל שליטה על קהל יעד כלשהו שיצור קשר. תוספות: בקרוב האתר יכיל עוד כ-150 אלף קבצי GuitarPro איכותיים להורדה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אם אתם בקטע של קניות מארה"ב ומציאת מוצרים מיוחדים, תאמינו לי - זה המקום בשבילכם: http://memofish.com ממופיש זאת קהילה שמשתפת בינה המלצות למוצרים מכל האתרים הגדולים בעולם: איביי, אמאזון, DX, FOCALPRICE, וכו'. יש שם קהילה ישראלית יפה שמשתפת מציאות ונותנים המלצות למוצרים, ביקורות, חוות דעת על "האם זה יעבור במכס או לא", איפה יש למצוא מוצר שפורסם בזול יותר וכו'. וידאו הסבר על המערכת: http://www.youtube.com/watch?v=k9Mlf96K-fU (קצת חופר כדאי לדלג לתכלס בחצי הסרטון) מומלץ!
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לנסוע לכמה ימים לאילת עם הילדים לפני תחילת הלימודים (בשבוע של ה-18-25 לאוגוסט). האם מישהו יודע על מבצעים טובים למלונות שם? בכתובת הזו יש מחירים ללאונרדו, מג'יק ועוד כמה מלונות. האם המחירים נחשבים בסדר לעונה הזאת? אני מבין שזו תקופה מבוקשת אבל לא מכיר ממש את המחירים כי תמיד אנחנו נוסעים לשם באי יוני אבל השנה החלטנו לנצל את התקופה שהילדים בחופש. מישהו יכול לקשר אותי למבצעים אחרים למלונות?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: black_postbit paddRight4 paddLeft4, align: right]שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajC...9LIM8/viewform [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: gray paddRight4, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/nexter-smart-tuesday/Article-b95d99941780141006.htm&partner=homepage_jumbo בספק שיהיה משהו יוצא דופן, אבל למי ששוקל קניה בכל זאת כדאי לבדוק...
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה רכשתי "מיטת נוער WAVE" מד"ר גב. המיטה הגיעה בזמן, הטכנאי התקין את המיטה, הכסף שולם והכל נסגר טוב ויפה. לאחר שהטכנאי הלך, התיישבתי לי על המיטה כדי לחוש אם זאת באמת המיטה שהזמנתי. חיצונית המיטה נראת בידיוק כמו שהייתה בחנות אבל בנוחות וברכות, לא. לאחר מספר טלפונים ופקסים רבים לחברה בשאלה היתכן שזה לא תהיה אותה המיטה נמסר בתגובה כי אין סיבה שזאת לא תהיה המיטה שהוזמנה וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתרכך, אמרו לנו בנוסף שננסה חודש ונראה מה יהיה אחר כך. נתנו צ'אנס לניסיון המריחה הזה ובאמת ניסינו. יש לציין שבהמלך הזמן של ה"ניסיון" הלכתי לכמה סניפים שלהם הלכתי להרגיש את נוחות המיטה באותו הסניף וזה פשוט לא כמו שקיבלתי, ובכל מקום ששאלנו אם המיטה מגיעה באותה רמת הרכות א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו קנה באתר הזה משהו? אתר לגאדג'טים ומתנות... http://www.out-of-the-box.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מייבש מה שחשוב לי בעיקר זה 3 שנות אחריות (ג םאם בתוספת תשלום) - ללא אותיות קטנות ולכל מי שחושב שמייבש לא מתקלקל כל כך - החלפתי 3 כאלה בעשור האחרון... אשמח להמלצה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת, לבית של אדם מבוגר. (עם מסך, ואם אפשר גם מאפשרת לצלם את האנשים שמצלצלים בפעמון) ראיתי הרבה דגמים ב-Ebay, אבל נראה לי שכולם באיכות נמוכה מדי. (0.3MPixel נשמע לי כמו רזולוציה מאד נמוכה, ואני לא בטוח כמה קל יהיה לזהות את האנשים בעינית) למישהו יש המלצה על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה להמלצה. מה שחשוב הוא כמובן צריכת החשמל. המליצו לי בחנות על הדגם הזה, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791847 אבל 5 קוט"ש?! הייתי רוצה צריכה שפויה יותר אם אפשר. מבחינת תנאי החדר, אין משהו חריג במיוחד (חלון, קיר חיצוני או כל נתון אחר).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-