עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. ההצעות של פלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן ליומיים הקרובים כוללות הנחות על משחקי סדרת Dead Island, הנחות על משחקי Serious Sam, אפשרות לנסות בחינם את משחק החלל ההמוני EVE Online ועוד גם בימי סוף השבוע הנוכחי, אנשיה של Steam דואגים לכך שלאף אחד לא יהיה משעמם מדי עם מגוון מבצעים והטבות. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-steam-%D7%96%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99/

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  2. בהמשך לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526046.0 בעיה קצת שונה. הגעתי לחנות לפני כשמונה ימים. ביקשתי שיבדקו לי את המכשיר Playstation3 SLIM (שנקנה בדצמבר האחרון) בטענה שחלק מהמשחקים נתקעים. המכשיר פשוט נתקע, וכשאני לוחץ quit game, הקונסולה עושה restart בליווי שלוש ביפים. חיפוש קצר בגוגל הציע לי לעשות בדיקת file system. ואכן, בכל פעם שאני בודק את קבצי המערכת, המכשיר מוצא אותם פגומים, מתקן, אבל הבעיה לא נעלמת. בדיקות חוזרות מביאות את אותה הבעיה - קבצי המערכת פגומים. ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק, אבל זה לא עזר. מקור בגוגל גם אמר לי שקבצי מערכת לא בהכרח קשורים לדיסק הקשיח. התחלתי להסביר את הבעיה לבנאדם במעבדה, הוא קטע אותי באמצע, ואמר לי שיבדוק את הקונסולה. ש…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by yoni_h,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263750,00.html

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  5. האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by yarin153,

שאלה לגבי אמזון UK: אני מנסה להזמין PS4 PRO והמחיר שהמערכת נותנת לי אומר שאין מסים על המוצר והמחיר יוצא 1477 שקל זה הגיוני? ואם לא (וכדאי לנצל את זה ) האם עדיף בכל זאת לחכות לBLACK FRIDAY?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by Moty_p,

שלום לכם, בהמשך לתרד הקודם (שכבר נעלם לו) יצרתי קשר עם האתר www.minicase.net ואני רוצה לקנות את המארזים אבל אני מפחד שיגנבו לי את הכסף ואני לא יהיה יכול לעשות כלום בנדון יצרתי קשר עם המוכר לגבי המוצר דרך הטופס "צור קשר" באתר שלהם לאחר כשבוע התכתבויות במייל המוכר כתב לי את זה: Dear Moty, thanks for your kindly reply , in total the freight is $100 for two cases , you need to pay it $170 ($31*2+$100+about $8 paypal fee ) , could you pay by Paypal?if so , could you please give me your paypal account number ? a payment list will be sent to your paypal,then you can pay it directly . could you tell me the use of this case ? for yourself us…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by felix slabodkin,

יש לי רעיון להמצאה עכשיו אני צריך לחבר בין זמזם לבין כפתור יש לכם רעיונות איך אני יכול לעשות את זה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. אלקטרה מחשבים, השתייכת לאלקטרה מוצרי צריכה יחד עם שקם אלקטריק, מחסני חשמל ואייס, צפויה להיסגר בימים הקרובים לחלוטין עקב הפסדים של יותר מ-10 מיליון שקל. http://www.themarker.com/consumer/1.1807386

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  11. באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by moshedavidovich,

אהלן , בתקופה האחרונה התחלתי לעשות ספורט וחיפשתי אוזניות אשר יתאימו לכך יצא לי להיתקל בזמן החיפושים באוזניות BackBeat FIT קניתי אותן ולאחר שבוע אני באמת רוצה להמליץ עליהן חיפשתי אוזניות קלות , נוחות מתאימות לריצה, סאונד טוב אבל הכי חשוב הוא לא מפריע לי לשים לב לסביבה ולשמוע את המתרחש והן ענו על כל הדרישות ! האוזניות נוחות , לא זזות אפילו קצת בזמן פעילויות (ריצה מהירה , הליכה , קפיצות) בנוסף לכך האוזניות הן אוזניות בלוטוס ככה שאין חוט שמפריע בזמן הפעילות . סה"כ אני מאוד נהנה מהן ושמח שעשיתי הקנייה הזאת ומאוד ממליץ לחברה פה שעושים ספורט לבדוק עליהן ! :)

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  13. כרגיל גוגל לא מוכרים אותו ישירות לישראל דרך החנות שלהם, אנטישמים. אז מה הפתרון הכי טוב? להזמין לארה"ב ולשלוח דרך buy2usa ושות'? או שיש פתרונות טובים יותר?

14. שלום רב, אנו קבוצת סטודנטים במרכז האקדמי לב, מנסים ליזום מחקר אשר יוכל לקדם שיפור באיכות השירותים שאנו הצרכנים מקבלים אצל ספקי השירות השונים (דואר, סלולאר, וכדו'). הכנו כאן שאלון מחקרי על מנת שנוכל לקדם יוזמה זו. הכנו שאלון קצר על מנת לקבל כלי מחקרי לגורמים השונים. נשמח לעזרתכם. נ.ב- יש הגרלה על 700 ש"ח למעונים בסוף השאלון, למעוניינים הקפידו למלאות את הפרטים בסוף השאלון. מצ"ב קישור https://jctmachonlev.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_agWf5xzjrotIVJb תודה לכולם! כמו כן, נשמח אם תוכלו גם להפיץ שאלון זה לקבוצות רלוונטיות ואנשים נוספים על מנת להפוך את המחקר שלנו לבעל משקל מול החברות השונות.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

הזמנתי מוצר והמשלוח של USPS FIRST CLASS, ערך החבילה פחות מ50 דולר. מה הסיכויי שעומדים לדפוק אותי בעמלות ועוד כל מיני מיסים שקר כלשהו?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. האם תכובד בארץ אחריות על מעבד או כרטיס מסך שנקנה בארה"ב? כרטיס מסך: MSI R9 390 או EVGA GTX 970 מעבד: Intel i5-4690K

17. הי לכולם לפני חצי שנה שמתי לב שיש מחסור בלפטופים, וגם בציוד משרדי לבית כמו מדפסות ודברים כאלה. האם היום עדיין מורגש מחסור במוצרים מסוימים עקב השנה הבעייתית החולפת? אם כן, באיזה מוצרים זה מורגש? תודה לכולם

18. בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  19. לאחר עיכובים של שנים האישורים הסופיים הושגו - ושלושת השחקניות העכשוויות בתחום תשתיות הסלולר בישראל יוכלו להתחיל להציע תקשורת 5G לצרכנים המקומיים בפעם הראשונהלכתבה

20. Started by MIKI1953,

אני מבקש את עזרתכם למעבר התחברות טלויזיה לעידן . אם יש לי טלויזיה בחדר נוסף הוא יתחבר לעידן או שאני חייב לקנות עידן נוסף לחדר השינה ? ובכלל המלצה מה לקנות ? תודה מאיר - 0544665873

21. Started by deqution,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משם מחשב נייד. מסוג : HP EliteBook 2170p C7A51UT מחירו של המחשב בארץ נע בין 8-9 אלף ש"ח עפי האתר "נייד פלוס". באתר זאפ מחירו הוא 8,500 ש"ח. בדרך כלל אני מזמין ציוד מארה"ב דרך האתר TigerDirect. מצאתי את האתר הזה http://www.electronics-discount-shop.com/ מחיר המחשב שמה הוא בכ 300 דולר פחות. יש המלצות על האתר הזה? מישהו קנה משמה משהו בעבר? האם הוא אמין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  22. לקוחות אורנג' היזהרו. לפי טיעוני חברת פרטנר אפשר להבין כי לכאורה ניתן די בקלות להכנס ולפרוץ לחשבונות שלכם ולשנות פרטים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3554021,00.html?dcRef=ynet

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  23. היצרנית הסינית חשפה את ה-Mi Band 2, שנראה כמו מוצר חובה עבור כל מי שעושה פעילות ספורטיבית באשר היא בחייו כבר התרגלנו לראות את שיאומי (Xiaomi) שוברת את מחירי השוק המקובלים בכל מקום שבו היא מחליטה להראות את נוכחותה, ולמרות זאת עדיין מדובר בהפתעה שנעים לגלות בכל פעם מחדש. הפעם זהו צמיד הכושר Mi Band 2, ששומר על עלות מצחיקה דומה לקודמיו אך מציע שיפורים כמעט בכל תחום, אשר הופכים אותו למכשיר חכם אפקטיבי ומעניין הרבה יותר. גולת הכותרת היא תוספת של מסך OLED קטנטן בגודל אלכסוני של 0.68 אינץ', אשר מספיק בכדי להציג פיסות מידע קטנות אך חשובות היישר על פרק כף ידו של המשתמש, מבלי לפגוע בחיי הסוללה או לגרום לעליית מחיר תלולה – זמן, מספר צעדים שנצעדו, מרחק שעברתם, קלוריות שנשרפ…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by Nadav Shaked,

יש מבצע עכשיו על העכבר כמה הוא עולה אחרי מיסים? (עם משלוח רשום שם שהמחיר שלו הוא 265 שקל) https://www.amazon.fr/gp/product/B00CJAF194/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  25. הי לכולם, אני מעוניין לקנות פעמון עם מצלמה לדלת כניסה באליאקספרס של חברת tuya אבל ראיתי באחת התגובות שיתכן שהמכס עלול לעצור את זה בגלל שצריך אישור משרד התקשורת לציוד כזה, נשמע הגיוני, האם יש מגבלה, ראיתי שיש צורך באישור כזה עבור מצלמת אבטחה, יתכן שמתיחסים למצלמה כזאת כמצלמת אבטחה, אשמח לתגובות של אנשים שהזמינו מצלמות כאלו לא רק סיניות אפילו אמזון וכאלה, תודה :)

• 1 תגובה
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.