עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ABL,

היי קרובים שלי באים מארה"ב עוד מעט וחשבתי לבקש מהם להביא לי כרטיס מסך שעולה 419$ משם (אני קונה אותו דרך אמזון ושולח להם לבית). רציתי לדעת אם יעצרו אותם במכס האם הם יצטרכו לשלם עליו מכס? יש גם אפשרות לשלוח אותו כמתנה אליהם האם זה עוזר?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  2. http://thenextweb.com/insider/2012/09/02/heres-samsung-flew-bloggers-halfway-around-world-threatened-leave/?utm_campaign=social%20media&awesm=tnw.to_a4CW&utm_source=Twitter&utm_medium=Spreadus מה תגידו?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. היי, ראיתי את המוצר SAMSUNG 990 PRO SSD 4TB בשני קישורים באתר של סמסונג. על פניו מדובר באותו מוצר בדיוק. רק המחיר שונה משמעותית. ההבדל היחיד הוא במזהה הקטלוגי של המוצר: MZ-V9P4T0B/AM MZ-V9P4T0BW Samsung 990 PRO 4TB PCIe NVMe 4.0 M.2 Internal Solid State Drive SSD | Samsung Canada Get Free Delivery (samsung.com) השאלה היא מה ההבדל בין /AM ל W. אגב, בארץ מוכרים את W (בסביבות 1900 ש"ח), ובחו"ל ניתן להשיג את /AM ב 1300... תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. אני רוצה להתנתק ולעבור לחברה אחרת מסיבות טכניות. אני רוכש מכשיר שתומך בתדרים 2100/900, ולכן עדיף לי לעבוד עם מפעיל שרוכב על רשת אורנג'. החלטתי על 012mobile יש להם אחלה דיל עכשיו, והם רוכבים על אורנג' אז למה לא? רציתי לדעת האם אני יקבל זיכוי מגולן טלקום על הימים במהלך החודש שבהם לא הייתי מנוי? או שאין כזה דבר? מתוך האתר של גולן: "בגולן טלקום הנך חופשי מהתחייבות ובכל עת יכול לבחור להתנתק. בניגוד לחברות האחרות אנחנו נותנים לך את החופש להתנתק מבלי לבלות שעות ארוכות בהמתנה לנציג שירות ובשיחות עמו. אצלנו תוכל להתנתק מתי שתרצה דרך אתר האינטרנט. כל שתצטרך הוא להוריד את טופס ההתנתקות ולשלוח אותו אלינו, (ולכן תחויב על התשלום הקבוע בגין מחזור החיוב במהלכו נדרשה הפסקת השירותים)." מה …

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

מישהו קיבל לאחרונה מבצעים מעניינים ב100 מגה - תשתית של בזק? השימור לקוחות הציעו לי 139 ש"ח ולא שקל פחות. קראתי שבעבר היה 115 בחודש אבל אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by Tali Lissak,

הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  7. ערב טוב, יש לי 2 שאלות המעניינות אותי בעיקר בפן הצרכני שלהן: 1. אני שוקל לרכוש מחשב נייד ולשדרג/להחליף דרך החנות את הדיסק הקשיח ל-SSD - האם הדבר מומלץ לדעתכם? ייתכן ויוביל לפגיעה כלשהי (אולי בתנאי האחריות?)? אני יודע שבעיקרון המצב הוא שהאחריות למחשב תהיה ע"י היבואן והאחריות לרכיב המשודרג תהיה של החנות, אך אני חושש שתהיה זליגה כזאת או אחרת כך שלדוגמה היבואן ייטען שבעיה בלוח אם נגרמה בגלל פעולת שדרוג לא תקינה שביצע המוכר... ובכלל, מה דעתכם על העניין? 2. האם שווה להמתין למעבדי הדור השמיני? ראיתי שכרגע מעט מאוד מחשבים נמכרים עם מעבדים אלו ולא נראה כי המחיר של מחשבי הדור השביעי צפוי לרדת משמעותית עקב כניסת המעבדים החדשים לשוק. …

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  8. האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  9. Started by J.Dog-Christ,

פתחתי דיון באמצעי אחסון אבל לדעתי זה מאוד תקף גם לצרכנות, לא אכתוב כאן אל כל הפרטים רק אקשר לדיון המקורי, לעיונכם.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  10. באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by trovlet,

קיבלתי הודעה שניה על דבר דואר רשום ואמרו שאני חייב ללכת לקחת את המוצר הקטע שאני בכלל לא הזמנתי כלום(ממה שאני זוכר) ואני לא יודע בדיוק מזה איפה אפשר לבדוק לפי המשלוח? יש בהתחלה LM ובסוף US כמו כן רשום סוג שירות אקספרס מחו"ל

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום היום באתי להוסיף את המוצר הזה http://bit.ly/12CjlVC לעגלת הקניות בeBay אבל במודעות אחרות שנכנסתי כדי לראות אם הבעיה בכל המודעות אז הכל היה תקין,מה יכולה להיות הבעיה ? (לא פרסמתי את המודעה בשרשור כי לא ידעתי אם זה מתאים לשם ) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  13. כונן SSD מסדרת ה-370S של Transcend וגם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 960 של חברת EVGA זמינים כעת לרכישה בעלות מוזלת עוד יום הגיע – והנה עוד מבצע באמאזון שעשוי לקרוץ לכל חובבי החומרה. במסגרת מבצעי Deal of the Day, אמאזון ארה"ב מציעה הנחות על כמה וכמה מוצרי חומרה וציוד היקפי– ביניהם זכרונות DDR3 של חברת PNY, מקלדת גיימינג של Thermaltake, עכבר גיימינג של Roccat, אוזניות גיימינג של Kingston, קירורי מים מבית Corsair ועוד. מבין כל אלו, ישנן כמה הצעות שמעניינות יותר מהאחרות מבחינתו, בפרט עבור מי שמתכננים להזמין מוצרים לישראל. כונן ה-SSD של חברת Transcend מסדרת ה-SSD370S שלה, שהיא אחת מהמוצלחות יותר שהיא השיקה, בנפח 256GB, מוצע לרכישה במחיר של 92 דולר כולל מסים ומשלוח לישר…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. היצרנית הסינית חשפה את ה-Mi Band 2, שנראה כמו מוצר חובה עבור כל מי שעושה פעילות ספורטיבית באשר היא בחייו כבר התרגלנו לראות את שיאומי (Xiaomi) שוברת את מחירי השוק המקובלים בכל מקום שבו היא מחליטה להראות את נוכחותה, ולמרות זאת עדיין מדובר בהפתעה שנעים לגלות בכל פעם מחדש. הפעם זהו צמיד הכושר Mi Band 2, ששומר על עלות מצחיקה דומה לקודמיו אך מציע שיפורים כמעט בכל תחום, אשר הופכים אותו למכשיר חכם אפקטיבי ומעניין הרבה יותר. גולת הכותרת היא תוספת של מסך OLED קטנטן בגודל אלכסוני של 0.68 אינץ', אשר מספיק בכדי להציג פיסות מידע קטנות אך חשובות היישר על פרק כף ידו של המשתמש, מבלי לפגוע בחיי הסוללה או לגרום לעליית מחיר תלולה – זמן, מספר צעדים שנצעדו, מרחק שעברתם, קלוריות שנשרפ…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. שלום לכולם! אני רוצה לצלם באיכות טובה קורס דיגיטלי בבית (וסרטונים שיווקיים גם מחוץ לבית) וצריך המלצות על ציוד מתאים. 1) מיקרופון איכותי לבית שמתחבר למחשב. 2) סטנד למיקרופון. 3) מיקרופון שיכול להתחבר לפלאפון לצילום מחוץ לבית (או אלחוטי..). 4) תאורה מתאימה לצילום ביתי 5) תאורה מתאימה לצילום ברכב. 6) לגבי מצלמה לצילום סרטונים שיווקיים מחוץ לבית אשמח דעת האם מספיק להשתמש במצלמה של הפל' או כדאי להשקיע במצלמה נוספת? 7) לגבי צילום הקורס עצמו בו אני מציג מצגת במחשב, אני צריך המלצה לתוכנה שאוכל תוך כדי הצילום גם לעשות איתה שיתוף מסך מהמחשב ולהראות מצגת לצופים בקורס. אני אשמח ממש לעזרה שלכם כי אני לא מבין בזה כלום ואני לא רוצה להוצ…

17. Started by yoni_h,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263750,00.html

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  18. שלום חברים, ממש בקצרה: לפני שנה עברתי מבזק לאקספון (ספק+תשתית), אינטרנט סביר אבל עכשיו אני רוצה לנסות את 012 (שמיתגו את עצמם כפרטנר לאחרונה). התקשרתי, אמרו שאין בעיה, התחברתי, אמרו שיגיע טכנאי ואח"כ להתקשר אליהם להשלמת החיבור, התקשרתי. ואז אמרו לי שבמכירות טעו ושהם לא יכולים להעביר אותי מתשתית אקספון לתשתית שלהם, אני חייב להעביר קודם את התשתית לבזק ורק אז הם יוכלו להעביר אותי. אמרו שזה החוק, ממשרד התקשורת. זה נכון? משרד התקשורת יצרו את השוק הסיטונאי כדי לשבור את המונופול של בזק רק כדי לתת אותו לחברות אחרות?

19. Started by assa9,

היי, האם כדאי לקנות נתבים ישירות מהסינים? http://www.xoongo.com/taobao-search/1/?SearchTextIdx=router המחירים ממש מפתים אודה להמלצות

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by Zeev86,

שלום. אני משתמש לאחרונה המון ב3G ושמתי לב שתמיד המהירות אצלי (הורדה וגלישה) ממש איטית. יש לי חבילה unlimited שאומרת שכל עוד אני לא עובר 3 ג'יגה, אני אמור להוריד על 4 מגה (500 KB לשניה), ובפועל אני אף פעם לא עובר 50 KB לשניה. (במזל יש לי 50-100) אז לשאלה: האם ככה זה גם בחברות אחרות? אם אני לא מקבל את המהירות המגיעה לי, אז אולי עדיף לעבור למשל לhot mobile, שאשלם שם פחות, ואקבל בערך את אותה האיכות של הגלישה. או שזו תקלה ו- (אם יש כאן) לקוחות פאלפון אמורים לקבל מהירות גבוהה יותר משתיארתי?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. לאחר עיכובים של שנים האישורים הסופיים הושגו - ושלושת השחקניות העכשוויות בתחום תשתיות הסלולר בישראל יוכלו להתחיל להציע תקשורת 5G לצרכנים המקומיים בפעם הראשונהלכתבה

22. הכוונה בימים בין BF לכל אלה שאחריו .... ?

23. Started by donhyo,

למישהו יש ניסיון עם מערכת התראה לרכב? שמתי לב שלאיווקס יש הנחה בביטוח המקיף לרכב. למישהו יש את הסוג הזה של המערכת ברכב ויכול להגיד אם היא יעילה או לא?

24. Started by Moty_p,

שלום לכם, בהמשך לתרד הקודם (שכבר נעלם לו) יצרתי קשר עם האתר www.minicase.net ואני רוצה לקנות את המארזים אבל אני מפחד שיגנבו לי את הכסף ואני לא יהיה יכול לעשות כלום בנדון יצרתי קשר עם המוכר לגבי המוצר דרך הטופס "צור קשר" באתר שלהם לאחר כשבוע התכתבויות במייל המוכר כתב לי את זה: Dear Moty, thanks for your kindly reply , in total the freight is $100 for two cases , you need to pay it $170 ($31*2+$100+about $8 paypal fee ) , could you pay by Paypal?if so , could you please give me your paypal account number ? a payment list will be sent to your paypal,then you can pay it directly . could you tell me the use of this case ? for yourself us…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  25. אני צריך מכשיר נייד וקו, איזה חברה כרגע בשוק מציעה את המסלולים הכי אטרקטיבים? כמו-כן האם משתלם לקנות את המכשיר סלולארי מהחברה (אני דיי סגור על Samsung Galaxy S2) או מגוף פרטי כזה או אחר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.