צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,315 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש המלצות לחנויות מחשבים שבונים מחשבים נייחים על פי דרישת לקוח - חשוב אמינות, משלוחים, מחירים....
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם ניתן לשלם ב EBAY או ב NEWEGG ב2 כרטיסים. אחד הרגיל והשני נטען ובכך להשלים את סכום הקניה המלא? שאלתי בדואר והכרטיסים הנטענים מוגבלים בסכום רכישה של עד 6 אלף שקל במכה אחת למרות שניתן לטעון בהרבה יותר. עוד כדאי לדעת שבאשראי ישראכרט לוקחים עמלת המרה לדולרים של 2.3% לא משנה באיזה סכום קניתם כלומר קניתם ב 100$ לוקחים לכם 2.3$ קניתם ב $2500 ייקחו לכם 57.5$ לא לשכוח שהכרטיס עצמו עולה כסף להנפקה וגם יש עמלת על הטעינה. בנתיים אני מברר איזה עוד אופציות אפשריות. פייפל זה אופציה אחרונה כי זה אומר להטעין את החשבון לקראת סוף מועד החיוב ואז שוב בתחילתו. הבעיה שזה כסף שסתם יישכב שם עד שתגיע עסקה ראויה שזה גם יכול לקחת זמן לא מועט, בכל זאת אם כבר מוציאים סכום …
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי שלום, קניתי בושם במשביר לצרכן ולאחר מכן רציתי להחליפו באחר - מכיוון שלא היה במלאי קיבלתי זיכוי. לאחר שבעבר נכוויתי בזיכוי שהדיו שלו פשוט נעלם (ונותרתי עם דף חלק.. :'( ) החלטתי שאני חייב לצלמו וכך היה - צילמתי העתק. לצערי הרב כעת נאבד לי המקור וכעת לא מוכנים לקבל את העתק בתור זיכוי !! אני לא מבין - אם עכשיו הם סורקים את הזיכוי למחשב אז הוא כבר לא שמיש לא ? יש מישהו שיכול לעזור לי בזה ? אשמח לכל עזרה בנושא בתודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי לכולם לפני חצי שנה שמתי לב שיש מחסור בלפטופים, וגם בציוד משרדי לבית כמו מדפסות ודברים כאלה. האם היום עדיין מורגש מחסור במוצרים מסוימים עקב השנה הבעייתית החולפת? אם כן, באיזה מוצרים זה מורגש? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
החלטתי שאני מחליף מארז לדגם יוקרתי של Cooler Master .לאחר שבדקתי באינטרנט בכמה חנויות החלטתי לבדוק טלפונית לוודא זמיניות המארז ואז מה רבה הייתה הפתעתי, המחיר הטוב ביותר היה באתר של זיג זג אולם שצילצלתי לזיג זג מתברר לפתע שהמחיר שמפורסם באתר אינו רלוונתי יותר, והמחיר יקר יותר, קצת התרעמתי על כך שברגע שמנסים לעשות הזמנה המחיר פתאום משתנה מה קרה עד לרגע זה ? מדוע עד לרגע ההזמנה לא דאגו לשנות את המחיר באתר ? כנ"ל גם בחנות של RSM פורסם מחיר אחד למארז ובפועל שבאים לבצע הזמנה המחיר קופץ ושוב התירוץ הנפוץ טעות במחיר. לא מדובר במארז זול אלה במוצר יוקרתי וצובט את הלב לראות צורת התנהלות מכוערת של חנויות אבל אני רוצה להגיד שיאמר לזכות זיג זג מחשבים שלמרות שהמוכר טען לשינוי במחיר בגלל…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
כותרת קצת בעייתית אבל לעניין : חברה שלי (שתחיה) נמצאת בארץ עם ויזת תייר ואישור עבודה. במידה והיא מביאה לי אייפון משוודיה (שם היא בעבודה כרגע) יכולים לעצור אותה במכס בשדה התעופה ולדרוש ממנה לשלם מכס וכדומה ? או שזה לא תופס עליה בגלל שהיא תיירת ממדינה אחרת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פתחתי דיון באמצעי אחסון אבל לדעתי זה מאוד תקף גם לצרכנות, לא אכתוב כאן אל כל הפרטים רק אקשר לדיון המקורי, לעיונכם.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני לקוח של יס כבר כמעט 8 שנים והחלטתי שזה מוגזם שאני עדיין עם ממירים אפורים בחדרי הבית. יש לי כרגע ממיר אחד של yes max hd ועוד 4 ממירים אפורים פשוטים. אין לי את ערוצי הפרימיום אבל יש לי את חבילות התוכן. על זה אני משלם 217 שקל לחודש. התקשרתי לשירות של יס ביקשתי שישפרו לי את ההצעה או שינתקו. העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות שהציעה לי במחיר של 215 שקל לחודש להחליף 2 ממירים רגילים ל2 ממירי HD (לא מקליטים) וגם 4 חודשים של ערוצי פרימיום חינם ועוד חודשיים חינם של VOD ובתשלום חד פעמי להתקנה של 29 שקלים. ביקשתי מהנציגה לקבל קצת יותר להחליף ל2 ממירי HD מקליטים ואת הממיר yes max hd להחליף לyes quatrro אבל היא ביקשה על כל אחד תוספת של 20 שקלים לחודש וגם את ערוצי הפרימיום לא ה…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אלקטרה מחשבים, השתייכת לאלקטרה מוצרי צריכה יחד עם שקם אלקטריק, מחסני חשמל ואייס, צפויה להיסגר בימים הקרובים לחלוטין עקב הפסדים של יותר מ-10 מיליון שקל. http://www.themarker.com/consumer/1.1807386
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי חברים אני אחד שמתעסק הרבה במחשב וכדומה ואני צריך דבר כזה http://www.amazon.com/dp/B00P7TPE1Y?psc=1 אז חשבתי לעצמי איזה גודל לקחת ואני מתלבט.ויש לי כמה שאלות: 1 האם שווה דבר כזה להזמין מאמזון או מחו''ל בכללי או שיש בארץ במחירים דומים דבר כזה? 2 ואם קיים מקום כזה איפה הייתם ממליצים? 3 תוך כמה זמן זה מגיע? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ההצעות של פלטפורמת הגיימינג הגדולה מכולן ליומיים הקרובים כוללות הנחות על משחקי סדרת Dead Island, הנחות על משחקי Serious Sam, אפשרות לנסות בחינם את משחק החלל ההמוני EVE Online ועוד גם בימי סוף השבוע הנוכחי, אנשיה של Steam דואגים לכך שלאף אחד לא יהיה משעמם מדי עם מגוון מבצעים והטבות. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-steam-%D7%96%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99/
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי. אני מחפש אתרים טובים שאפשר להזמין מהם מוזיקה וספרים (אם לדייק אני צריך דיסק של Parkway Drive והספר Playbook של בארני). אם אתם מכירים חנויות שמוכרות את המוצרים בארץ באזור המרכז גם טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחר עיכובים של שנים האישורים הסופיים הושגו - ושלושת השחקניות העכשוויות בתחום תשתיות הסלולר בישראל יוכלו להתחיל להציע תקשורת 5G לצרכנים המקומיים בפעם הראשונהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ויש לי עליו אחריות עד 3 שנים האם האחריות עדיין תקפה במקרה של מכירת כרטיס מסך? למשל אם אותו אדם שלו מכרתי את הכרטיס מסך ויצטרך לממש את האחריות האם היא תהיה תקפה גם בידו? או שפשוט אני צריך להודיע לחנות שאני מוכר את כרטיס מסך והם ישנו את הפרטים באחריות? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה- מוצע מול מחיר, טיב? אודה לכם על תשובתכם http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection/products/gs60-2qe-ghost-pro-3k
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם למעבר התחברות טלויזיה לעידן . אם יש לי טלויזיה בחדר נוסף הוא יתחבר לעידן או שאני חייב לקנות עידן נוסף לחדר השינה ? ובכלל המלצה מה לקנות ? תודה מאיר - 0544665873
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
בהמשך לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526046.0 בעיה קצת שונה. הגעתי לחנות לפני כשמונה ימים. ביקשתי שיבדקו לי את המכשיר Playstation3 SLIM (שנקנה בדצמבר האחרון) בטענה שחלק מהמשחקים נתקעים. המכשיר פשוט נתקע, וכשאני לוחץ quit game, הקונסולה עושה restart בליווי שלוש ביפים. חיפוש קצר בגוגל הציע לי לעשות בדיקת file system. ואכן, בכל פעם שאני בודק את קבצי המערכת, המכשיר מוצא אותם פגומים, מתקן, אבל הבעיה לא נעלמת. בדיקות חוזרות מביאות את אותה הבעיה - קבצי המערכת פגומים. ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק, אבל זה לא עזר. מקור בגוגל גם אמר לי שקבצי מערכת לא בהכרח קשורים לדיסק הקשיח. התחלתי להסביר את הבעיה לבנאדם במעבדה, הוא קטע אותי באמצע, ואמר לי שיבדוק את הקונסולה. ש…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי רעיון להמצאה עכשיו אני צריך לחבר בין זמזם לבין כפתור יש לכם רעיונות איך אני יכול לעשות את זה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שאלה לגבי אמזון UK: אני מנסה להזמין PS4 PRO והמחיר שהמערכת נותנת לי אומר שאין מסים על המוצר והמחיר יוצא 1477 שקל זה הגיוני? ואם לא (וכדאי לנצל את זה ) האם עדיף בכל זאת לחכות לBLACK FRIDAY?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כרגיל גוגל לא מוכרים אותו ישירות לישראל דרך החנות שלהם, אנטישמים. אז מה הפתרון הכי טוב? להזמין לארה"ב ולשלוח דרך buy2usa ושות'? או שיש פתרונות טובים יותר?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד אתמול הוא היה פה למעלה . לא יפה למחוק בלי שום הסבר
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-