עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Zeev86,

שלום. אני משתמש לאחרונה המון ב3G ושמתי לב שתמיד המהירות אצלי (הורדה וגלישה) ממש איטית. יש לי חבילה unlimited שאומרת שכל עוד אני לא עובר 3 ג'יגה, אני אמור להוריד על 4 מגה (500 KB לשניה), ובפועל אני אף פעם לא עובר 50 KB לשניה. (במזל יש לי 50-100) אז לשאלה: האם ככה זה גם בחברות אחרות? אם אני לא מקבל את המהירות המגיעה לי, אז אולי עדיף לעבור למשל לhot mobile, שאשלם שם פחות, ואקבל בערך את אותה האיכות של הגלישה. או שזו תקלה ו- (אם יש כאן) לקוחות פאלפון אמורים לקבל מהירות גבוהה יותר משתיארתי?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

מישהו קיבל לאחרונה מבצעים מעניינים ב100 מגה - תשתית של בזק? השימור לקוחות הציעו לי 139 ש"ח ולא שקל פחות. קראתי שבעבר היה 115 בחודש אבל אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by trovlet,

קיבלתי הודעה שניה על דבר דואר רשום ואמרו שאני חייב ללכת לקחת את המוצר הקטע שאני בכלל לא הזמנתי כלום(ממה שאני זוכר) ואני לא יודע בדיוק מזה איפה אפשר לבדוק לפי המשלוח? יש בהתחלה LM ובסוף US כמו כן רשום סוג שירות אקספרס מחו"ל

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. רציתי לשאול, התקלקל להורים שלי המודם של הוט והשירות לקוחות אמר לאבא שלי שטכנאי יגיע רק ביום חמישי. הוא דיבר איתם ביום שישי. שבוע לתקן מודם? באמת? ב 2013? מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת? לא התקלקל לי האינטרנט בזמן האחרון אבל בראש היה לי מאוד הגיוני שטכנאי צריך להגיע לכל המאוחר יום למחרת. עוד לא הגענו לזמנים בהם האינטרנט הוא מצרך בסיסי?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  5. לאחר עיכובים של שנים האישורים הסופיים הושגו - ושלושת השחקניות העכשוויות בתחום תשתיות הסלולר בישראל יוכלו להתחיל להציע תקשורת 5G לצרכנים המקומיים בפעם הראשונהלכתבה

6. שלום חברים, ממש בקצרה: לפני שנה עברתי מבזק לאקספון (ספק+תשתית), אינטרנט סביר אבל עכשיו אני רוצה לנסות את 012 (שמיתגו את עצמם כפרטנר לאחרונה). התקשרתי, אמרו שאין בעיה, התחברתי, אמרו שיגיע טכנאי ואח"כ להתקשר אליהם להשלמת החיבור, התקשרתי. ואז אמרו לי שבמכירות טעו ושהם לא יכולים להעביר אותי מתשתית אקספון לתשתית שלהם, אני חייב להעביר קודם את התשתית לבזק ורק אז הם יוכלו להעביר אותי. אמרו שזה החוק, ממשרד התקשורת. זה נכון? משרד התקשורת יצרו את השוק הסיטונאי כדי לשבור את המונופול של בזק רק כדי לתת אותו לחברות אחרות?

7. האם יש תופעה דומה בלוחות אם כמו בדיסקים ? נראה שהמחירים מאוד יקרים, יחסית למה שאני זוכר....

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, מצאתי את המבצע הזה - http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Mass-Effect-3-2284-25.html ורציתי לשאול - האם כדאי לרכוש את המשחק ללא ה DLC, או לחכות שהמחירים ימשיכו וירדו ואז לרכוש עם ? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by ABL,

היי קרובים שלי באים מארה"ב עוד מעט וחשבתי לבקש מהם להביא לי כרטיס מסך שעולה 419$ משם (אני קונה אותו דרך אמזון ושולח להם לבית). רציתי לדעת אם יעצרו אותם במכס האם הם יצטרכו לשלם עליו מכס? יש גם אפשרות לשלוח אותו כמתנה אליהם האם זה עוזר?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  10. באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by Gal Magen,

שלום לכולם, שמח לחזור בכל תקופה ולהתייעץ כאן לגבי מחשב חדש אני מחפש מחשב נייד למשפחה בתפקוד משרדי הבנתי שיש בעיית תמיכה לווינדוס מסויים, אשמח לדעת על איזה מדובר מסך: 14-15 אינצ' רזולוצייה: עדיף מעל HD אם אפשר משקל: לא רלוונטי איחסון: 512GB מינימום זיכרון RAM: 16GB מינימום (עם אפשרות לשדרוג) כרטיס מסך: לא למשחקים, אינטרנט בעיקר מערכת הפעלה: ווינדוס 11 ומעלה (יש בעייה עם ווינדוס 11 מבחינת תמיכה? ) מעבד: I7 / I5 דור מעבד: אינני יודע מה הדור שקיים היום, חיבורים: USB TYPE-A חובה לפחות אחד TYPE-C אחד לפחות לחיבור עמדת עגינה עמדת עגינה - חובה אפשרות לחיבור מקשים מוארים: אם יש מה טוב שפה: עברית / אנגלית לחצני מספרים: לא חובה אחריות 3 שנים ומעלה חברה: עדיפות ללנובו ThinkPad …

12. מה באמת אפשר לעשות עם פאנלים סולריים בבית פרטי? מבחינת חיסכון בכסף, מבחינת שימושים מעניינים. מבחינת שימושים, השימוש הכי בסיסי שאני יכול לחשוב עליו זה להפיק חשמל לבטרייה של מנורה. כמובן יש פאנל בשביל הדוד אבל זה פאנל די גדול... למעשה אני מחפש מעין מדריך לפאנלים סולאריים או קישורים שיכולים לעזור לי להבין איך זה עובד. דברים שהייתי רוצה לדעת... מבחינת מתחים, אני מניח שמדובר בזרם ישיר? איזה מכשירים אפשר לחבר לפאנלים סולרים מסויימים? האם צריך פאנלים שונים בשביל הארץ?(למשל לעומת ארה"ב). האם ניתן לתרגם כמה קוט"ש פאנל סולרי יכול להפיק לי ביום עם שמש? האם אפשר לחבר מחשב לפאנל סולרי? אבל האם יש חיבור "משולב" של חשמל ופאנל כשהמכ…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by Elad Katz,

ניסיתי להגיב מספר פעמים להמלצה https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/. כתבתי שיש שעונים רבים כאלה וזולים יותר בארץ (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellwatch&orderby=price), ושהכותב מטעה כשהוא משווה לשעונים יקרים של חברות גדולות, שמריצים android wear. 3 פעמים התגובה שלי נמחקה. יש כאן אינטרס כלשהו? (אתר הקניות שהכתבה מקשרת אליו נראה די מפוקפק, אפילו בלי ssl)

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  14. היי, בדקתי ב KSP, ראיתי שיש מספר נמוך מאד של מחשבים ניידים עם המעבדים של AMD לפני חצי שנה יצא hp envy x360 ryzen בעולם, בארץ אני רואה שיש את אותו המחשב רק עם מעבדים של אינטל למישהו יש מושג מתי המעבדים האלה צריכים להגיע? תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. האם מישהו קנה כרטיס מסדרה זו וקיבל את המשחקים שבכותרת? אם כן תוך כמה זמן בערך אמורים לשלוח קוד לאימייל שלי? קצת מוזר שהם שולחים קוד לאימייל בזמן שבחו"ל מביאים לך כרטיס גירוד שבו מופיע הקוד. למישהו יש מושג למה כך זה מתנהל בארץ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. לא, לא מדובר בניסיון עוקץ. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/1,7340,L-3603179,00.html השקעה בטוחה. מי שרוצה למקסם רווחים, למכירה: מערכת זיקוק ביתית. ......הבלתי משוחדים בדיוק מתנגן לי בטלוויזיה....

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by ShineVine,

אתר יד2 עבר עיצוב מחדש ששנמך את חוויית השימוש והפך את האתר לאיטי, מסורבל ומציג מודעות באופן פחות נוח מתישהו בשנתיים האחרונות, אבל בחודשים האחרונים נוספה גם מערכת אבטחה מעיקה שלא מאפשרת גלישה. מתברר שאם משאירים כרטיסיה פתוחה של האתר במשך שעות-ימים וחוזרים אליה, האתר חוסם אתכם. כשמדברים עם נציגה אז ברור לה שזה שימוש שלא אמור להיות באתר. למה? ככה. מעולם לא קרה לי באתר אחר. הנציגה מאשימה חוסמי פרסומות. ביטלתי את כולם, ובIncognito אין תוספים אחרים פעילים וזה עדיין המצב. ניסיונות חיפוש, סינון ע"פ קטגוריות, פתיחת מודעות, לחיצה על כפתור הטלפון של בעל המודעה, כולם דורשים פתירת CAPTCHA ולא רק זה, אלא שהCAPTCHA לא נפתחת על המסך אלא דורשת ריפרש לדף לפני שאפשר לפתור אותה. …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by narfzortpoit,

מכיון שאין ביכולתי לשלוח הודעות פרטיות (ואין לי מושג כיצד ניתן לקבל הרשאה כזו אם בכלל) - רציתי לשאול האם נמחקה הודעתי פה בקשר ל-IQPC ו-LOGICPC כיון שפורום חומרה הוא הפורום המתאים יותר לשאלה הזו? תודה וסליחה על הטירדה. אשמח לתשובה פרטית או בכלל.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by yoni_h,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263750,00.html

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. מעוניין לרכוש מסך מחשב (27/144,32/75) מתחבט בין השניים... מפה לשם, מצאתי מסך של חברת mag שהוא 32 אינץ ו165hz. חברה אמינה? לא אמינה?

22. היי, ראיתי את המוצר SAMSUNG 990 PRO SSD 4TB בשני קישורים באתר של סמסונג. על פניו מדובר באותו מוצר בדיוק. רק המחיר שונה משמעותית. ההבדל היחיד הוא במזהה הקטלוגי של המוצר: MZ-V9P4T0B/AM MZ-V9P4T0BW Samsung 990 PRO 4TB PCIe NVMe 4.0 M.2 Internal Solid State Drive SSD | Samsung Canada Get Free Delivery (samsung.com) השאלה היא מה ההבדל בין /AM ל W. אגב, בארץ מוכרים את W (בסביבות 1900 ש"ח), ובחו"ל ניתן להשיג את /AM ב 1300... תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. http://www.tel4u.co.il/ האם שווה ואמין לבצע מהם הזמנות ולבצע משלוח דרך הדואר?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by Myrath,

ערב טוב ושבוע טוב, אשמח לדעת אם לגבי 2 הדגמים שבכותרת ניתן להשתמש באותו מטען?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by yoni_h,

אני מנוי כיום למבצע טריפל שהיה פעם שכולל חבילת ערוצים, טלפון ותשתית של 12mb.בנוגע לתשתית, זכור לי פעם שהם אמרו שזה תלוי באיזור שאתה גר, כלומר יש אזורים שלא יכול להיות בהם 12mb. ובאמת אצלי יש עכשיו תשתית של 7mb ולא 12mb, זה נורמלי? אולי עד היום כבר השתדרגו ובכל מקום יש 12mb ובעצם אני לא מקבל את מה שמגיע לי?תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים