עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. https://finance.walla.co.il/item/3126501 סתם להרחבת הידע.

2. Started by gidi_ab,

לפני כחודש פנו אליי מרשת פלאפון , על מנת שאחזור אליהם לאחר שניידתי לחברת הוט שמונה מכשרים ,לפני כשנה וחצי בעקבות חוסר הגינות של סוכני שטח . הגיע אליי סוכן נמרץ שהבטיח לי הרים וגבעות על מנת שאחזור לחברת פלאפון , כגון סימים בחינם שהתגלו מייד בחשבונית הראשונה כ49 ₪ . לכל ניוד מחיר התחלתי שונה . הבטיח מחיר לשנה מתברר שזה לחצי שנה ועוד ועוד . לאחר שיחות חוזרות עם הסוכן והבטחות שיגיע לסדר את העניין נשברתי ופניתי לשרות הלקוחות וגם שם נכונה לי דרך חתחתים . במשך שבוע שלם ושיחות מידי יום עם שרות הלקוחות הובטח לי שיגיעו אליי סיירת שימור לקוחות על מנת לבדוק את טענותיי וכל יום דחו אותי בטענה אחרת. עד שהגדילו לעשות ולאחר שבוע שמשכו אותי ,הודיעו לי שאני בכלל לא זכאי לביקור ש…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. כול שני וחמישי אני רואה פה שאלות דומות צצות כעשבים שוטים. מכיוון שיש הרבה אי בהירות והנושא צץ ועולה מחדש כל פעם אולי זה יהיה מקום טוב לרכז בו מידע פרקטי שהשגתם מהתנסות אישית - מעין סיכום דברים של האורדיל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש מצלמה נסתרת WIFI שמתממשקת עם המובייל, ומספקת זמן עבודה רציף של מינימום שעתיים באיכות תמונה HD. אני צריך גם מכשיר האזנה/הקלטה עם יכולת זיהוי קולי ( המכשיר נכנס לסטנד-ביי כאשר אין סאונד וחוסך זמן סוללה ) שמספק זמן עבודה של 10 ש' זמן עבודה מינימום. בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי חנות בפ"ת בשם WorldShop מעוניין בחנות פיזית עם שירות ואחריות לשנה לפחות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Sharon Anker,

שלום אני מחפש מסך מחשב 4K ISP בגודל של 27-3 אינץ ראיתי את המסך LG27UD88-W ,האם יש למשהו ניסיון איתו על איזה מסך אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

מחפש לקנות שעון טוב בסיילים, אפשר בחו"ל במבצעי BF, אני לא מבין במותגים יותר מידי, לכן אשמח להמלצות באופן בכללי. עד כ400-500 שקל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by swisaman,

היי,ברצוני להזמין כרטיס מסך מחו"ל. זה הכרטיס מסך : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150616 האם ניתן לשלוח את הכרטיס הזה לארץ? מה אני מוסיף למחיר שלו במידה ואפשר(חוץ ממעמ) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by life5252,

שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה לגבי המוצר הזה עד כמה הוא יעזור לי בסטרים או שזה סך הכל מוצר שלוכד וידאו https://www.amazon.com/Elgato-Game-Capture-HD60-Pro/dp/B015E3OT54/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1479042597&sr=1-8&keywords=elgato

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נכון, המחירים של הניידים טיפסו כל השנה, אבל זה כנראה לא מספיק .....

11. שלום, בעבר היה אפשר לתת הסכם בטלפון על הצטרפות לשירות חדש / שינוי תנאי שירות או אחרי להסכים אחרי שקיבלתי הסכם בפקס או אימייל (דרך יותר נבונה) האם כדאי לעשות זאת גם היום בהצטרפות בהתחשב שלא נדרש יותר התחייבות מצד הלקוח? כדאי לבקש קודם לשלוח אליי הסכם ואז לראות שהכל כפי שהובטח ולחתום אותו?

12. אם קרוב משפחה מנתק מנוי אינטרנט שלו כי הוא לא צריך אותו יותר ואז אני מתחבר מאותה דירה לאותו ספק, קיים איזשהו עיכוב עד שאינטרנט ממנוי שלי יפעל בבית? מדובר במנוי של הוט טריפל. אני יודע שגם ברגע שמתנתקים חייבים לקפל ציוד ולהכין בשביל איסוף טכנאי. תודה

13. Started by Boris_yo,

מישהו יודע אם ניתן להזמין דברים מחו"ל לכתובת כלשהי של E-POST? קראתי פה וראיתי שמדובר בהזמנות מחו"ל אבל אני לא מכיר את התהליך. אני יודע שאפשר לשלוח הזמנות בארץ לכתובת הקרובה של מגורים אבל מה אם חו"ל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שוכבים אצלי כבר כמה חודשים מעבד, לוח אם וספק ותהיתי בכמה אתה חושבים שאפשר למכור אותם וגם כמה הם היו שווים במידה והייתי דוחף אותם למארז עם איזה SSD 250GB ו16GB זיכרון(ואז אני יכול למכור את זה בתור מחשב). המעבד הוא I5 6500 עם קירור ארקטיק אלפיין 11, הלוח הוא איזשהו לוח בסיסי h110 של אסוס, המארז יהיה עם ספק 500W, הזיכרון גם זיכרון בסיסי של קינגסטו 2133 עם SSD 250GB 860evo של סמסונג.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, מחפש מתאם למזגן שעובד עם גוגל הום. במחיר הגיוני בבקשה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 382 צפיות
  16. Started by Rami Gazoli,

הי לכולם לניסוי שאני עורך - אני מחפש שעון יד שבודק HR HRV , (לחץ דם , מוליכות עורית ועוד זה יהיה בונוס ) . כולל בלוטוס . אם יש שעון שמעביר אינפורמציה ONLINE למחשב - מעולה. אם יש דבר כזה בעלות לא גדולה - עוד יותר טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש המלצה לרחפן - עבור ילד (בן 9) . עלות - עד 600 - 500 ש"ח. מחפש דגם שיוכל לצלם טוב , וגם עדיף שיוכל להיות נשלט ע"י הפלאפון. אפשר גם להמליץ על חנויות בחו"ל כגון אמאזון (לא עלי אקספרס) או מהארץ - עדיף לי. תודה מראש לעוזרים מוטי

18. Started by avivshelly48,

היי חברים, לפני כמה ימים נגנב לי הפלא, היה שיאומי 11 פרו. מאז אני לא יודע מה לרכוש, שני דברים סופר חשובים לי ונראה שאין אותם יותר בדגמים החדשים : 1. סורק טביעות אצבע (לא אופטי) פיזי/חיצוני. 2.סוללה חזקה. 3. מעבד טוב (לא חייב מטורף אבל כן יודע לפתוח קבצי pdf כבדים. אשמח להמלצות ממכם, כרגע אני בכיוון של הפיקסל 5...

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. היי. אני רוצה לקנות מחשב לצרכי גלישה באינטרנט וצפייה ביוטיוב בלבד. אבל התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. האם ה- "11.6 Asus L200HA-FD0053T הוא בעל חומרה שמספיקה לשימוש כזה??? איך הוא באופן כללי??? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ag43,

אחותי לקחה את הילדים שלה ושל אחי לספארי. נסעתי לשם לאסוף את הילדים של אחי ובקופה הבהיר לי בנחרצות אדם בשם יוני (כנראה, פירוט בהמשך) שאי אפשר להכנס לאסוף את הילדים בלי לשלם. לא הועילו כל ההסברים שמדובר ב2 משפחות עם מבוגר אחד, ההבטחות להשאיר רישיון נהיגה, ארנק או כל ערבון שירצו - הם לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת לאסוף את הילדים. עד כאן התנהלות מכעיסה אבל עדיין בגבול מה שנחשב סביר במדינה שלנו. יש לציין שעד השלב הזה דיברתי בטון מנומס ורגוע לחלוטין. בשלב הזה שאלתי אם מי אני מדבר (שמו) וכאן פשוט נעניתי בזלזול מוחלט. משפטים כמו "ומה השם שלך?" "למה שאענה לך" וכדו'. גם כאשר נתן את שמו אמר זאת בצורה כל כך מזלזלת שנשמע כאילו הוא המציא אותו הרגע. שאלתי במיוחד אחד מאנשי האבטחה שמ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז חשבתי להמשיך את המגמה של סיפורים חיוביים, אז הנה עוד אחד לאוסף. המקרה נסוב סביב דיסק טרה שהחלפתי במסגרת האחריות. מסיבות שונות, שלא אלאה אתכם בהן, שתי נסיונות ההחלפה הראשוניות שלי כשלו, ולכן בפעם השלישית שנאלצתי להחליף פניתי קודם לנציג איבורי כאן באתר. הנציג נתן מענה אישי, מנומס, וזריז ביותר, ותוך שעות ספורות היה כבר בידיי דיסק חלופי ותקין. הנציג הציע מיוזמתו האישית, ובלי שיהיה חייב, לשדרג לי את ההרדיסק לדיסק 2TB חדש; הצעה נדיבה שכמובן נענתי לה ברצון רב, אלא מה חח. לאחר ההחלפה, הנציג התקשר שוב מיוזמתו לבדוק שהכל בסדר ולשביעות רצוני, ובכל שלב הטיפול גם סיפק בידיי טלפון להתקשרות מהירה במידת הצורך. התברר לי מהנציג שהדיסק המקורי שרכשתי היה בכלל 500GB (חמש שנות אחרי…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  22. אחרי שקראתי את ה-manual אני חושש להשתמש בו (במיוחד החלק שמזהיר אותי משימוש רב, שחס וחלילה לא יתפוצץ לי עוד בידיים ).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by Boris_yo,

אני רואה ש-ZAP עורכים "מבצת אביב" באתר: http://www.zap.co.il/zapday.aspx זה גם היה בשנה שעברה אני זוכר אבל לא היה לי זמן לבדוק. מישהו חושב שיש משהו שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.