עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by spektor,

שלום לכולם יש לי שאלה אני רוצה להזמין double din מ ebay במחיר 250$ אם יש על סכום הזה מכס ,מע"מ ..... ??? ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CyberBot,

http://www.ebay.com/itm/POWER8-Workshop-Full-lithium-Kit-cordless-drill-jig-saw-work-clamp-set-/121952031412?hash=item1c64e852b4:g:4iwAAOSwAYtWKJir כמה לדעתכם אני אצטרך להוסיף אחרי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Pavel D,

הזמנתי כמה דברים באמזון כולם הוחזרו במייל שקיבלתי נכתב We're contacting you about order #112-2341886-0841815. We recently learned our shipper was unable to deliver your order because the address you selected is incomplete or incorrect. As a result, it was returned to us and we've requested a full refund for the order. This refund should go through within 3 to 5 business days and will appear as a credit on your next credit card billing statement. בדקתי כתוב , בדקתי מיקוד,הכל נכון לא מבין מה הם רוצים...מישהו נתקל בזה? צריך עזרה שלכם דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Boris_yo,

אני רואה ש-ZAP עורכים "מבצת אביב" באתר: http://www.zap.co.il/zapday.aspx זה גם היה בשנה שעברה אני זוכר אבל לא היה לי זמן לבדוק. מישהו חושב שיש משהו שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקלקל לי מסך דל שקניתי לפני פחות מחצי שנה. התקשרתי לשרות לקוחות ואני כבר מתחיל להרגיש שהם מתחילים לטרטר אותי. בהתחלה ענה לי בחור שביקש מספר הזמנה שזה כשלעצמו מוזר,מאיפה אני צריך לדעת מספר הזמנה , בשביל זה יש מספר סידורי. למזלי אני בחור מסודר ובמקרה שמרתי הכל אז היה לי לתת לו. הוא אמר שישלח לי מייל ושאני יחזיר לו תשובה עם צילומים של הבעיה ושל המסגרת כדי לראות שאין נזק פיזי. ביקשתי מספר קריאה אבל הוא אמר שלא צריך שהם יודעים לפי מספר הזמנה. לא הגיע שום מייל, אז התקשרתי שוב. איך שהתחלתי להקריא שוב את מספר ההזמנה התנתקה השיחה. כמובן שהתקשרתי שוב ,אני מסביר את הסיפור לנציג ובאופן לא מפתיע לא כתוב להם בשום מקום שפניתי אליהם כבר. בסוף קיבלתי ממנו כתובת מייל שאין לי מושג למי הי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by motogt,

הרגע ראיתי את הפרסומת החדשה של סלקום, מי שלא מכיר הפרסומות הולכת ככה: נערה יפה מתקשר כביכול לחבר שלה שבצבא ואומרת לו שהיא מתגעגעת לישון איתו ביחד, ואז הזוג נרדם כשהם בטלפון אחד עם השני. ואז מגיע הקאטצ', הקריין אומר: "שיחות חינם ללא הגבלה בתוך המשפחה" http://www.cellcom.co.il/shop/price_plan/cellcom_family/pages/default.aspx?WT.ac=cellcom_family_hp_banner_784x260_160212.swf ואני תוהה, WTF?? או שסלקום סוטים והזוג הם בעצם אחים או שסלקום קיוו שאף אחד לא ישים לב לזה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שמתי לב שכבר הרבה זמן אני לא מצליח להעלות את האתר שלהם ובדיוק עכשיו התקלקל לי חלק שרכשתי מהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roipow,

אני רואה שיש דברים ששולחים באמאזון גרמניה והחיבור שונה לחשמל מאמאזון ארצות הברית? מה ההבדל בין כל האמאזון השונים? ואני לא מוצא כבל טעינה וראש לאייפון 6S באמאזון או אייבי שזה לא זבל.. אשמח לעזרתכם בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש למישהו המלצה איך וכדאי לבטח את הנכס? דרך הבנק ? או דאך חברה או סוכנות לביטוח. האם טריק העוד בחיים בביטוח חיים אמין? האם ביטוח צד ג כדאי? ..אני פשוט כבר מבולבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. דגמי ה-GTX 1080 וה-GTX 1070 נמכרים ברשת המקוונת בהוזלות של מאות שקלים לעומת העלויות בארץ, ויש גם דיל מעניין עבור ה-GTX 970 למי שאינו מעוניין להמתין להתייצבות דור ה-Pascal המתקדם של NVIDIA כבר כאן איתנו באופן רשמי, אם כי במחירים שקשה מאוד לעכל ברוב המקרים – גם אם לוקחים בחשבון את שיפור הביצועים והיעילות הגדולים שהוא מספק. מי שמרגישים שהמחירים בארץ הם גבוהים בצורה שלא ניתן להתעלם ממנה, מוזמנים להעיף מבט על ההצעות שקיימות נכון לעכשיו באמאזון גרמניה ובאמאזון בריטניה. דגם ה-AMP! של Zotac עבור ה-GeForce GTX 1070 נמכר בעלות של כ-502 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, אשר מתורגמים לכ-2,170 ש"ח, ומהווים הוזלה של כמעט 400 ש"ח לעומת העלויות הזולות ביותר של ה-GTX 1070 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by גיא חסון,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אם רוכשים רמקולים או כל מוצר אחר מחנות כלשהי.. במידה והאריזה נפתחה אי אפשר להחזיר אותם לחנות או להזדכות עליהם? בשום מצב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. הרגע נתקלתי באתר הבא http://www.foxpc.co.il וזה בדיוק אותו אתר שהיה לFOXPC שפשטו רגל לפני כשנה וחצי עם אני לא טועה או יותר, הקטע המניאקים האלו חייבים לי לוח P45 ועם זה באמת הם אולי אני יצליח להוציא מהם את הלוח הזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. פעם כמעט לכל המוצרים במיוחד אם זה ישירות דרך אמאזון ולא מוכר צד שלישי הייתה אפשרות לשלוח לארץ עכשיו אני עובר על דברים והרוב המוחלט מופיע This item does not ship to Israel היה איזה שינוי במדיניות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אפשר בבקשה לינק למוכר וסחורה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אם אתם לא מעוניינים להמתין לבואו של דור חדש, יש לכם הזדמנות לקנות את כרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בסביבה במחיר קורץ ה-GeForce GTX 1070 החדש של NVIDIA אמור להגיע אל מדפי החנויות מתישהו במהלך החודשים הקרובים ולספק דחיפה מחודשת לשוק המיינסטרים של יקום הגיימינג, אך עד שזה יקרה בפועל – באמאזון גרמניה מספקים לכם עוד הזדמנות לקבל את נציג הדור העכשווי הבולט, ה-GeForce GTX 970, במחיר תחרותי בהחלט. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-geforce-gtx-970-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עבור חברה שלי עיקר השימוש שלה בו יהיה לטובת לימודים אקדמאיים (אקסל וכד') , צפייה בסרטים וSims 4 אני מגיע מתחום הגיימינג ככה שאין לי יותר מדי מושג לגביי מחשבים ניידים. חשוב לי שיהיה מדובר בדגם אמין עם חיי סוללה סבירים ורצוי לא לחרוג מעל 3200 ש''ח במידת האפשר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום וברכה אשמח לתגובות גולשים שרכשו מוצרים וקיבלו מהם מחודשים, אני בתביעה משפטית מולם וברצוני להעזר במקרים דומים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by k534d,

טוב אז לפני חודש וקצת רכשתי טלפון חדש דרך אייבורי, המחיר היה מעט יותר יקר מחנויות אחרות אבל אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי מאייבורי עד כה ולכן החלטתי לרכוש מהם. שבוע לאחר רכישת המכשיר התגלתה בו בעיה, ניגשתי לסניף ממנו רכשתי התייחס אלי באותו אופן כמו ביום הרכישה בצורה מקצועית וסובלנית. בסניף ישנה מעבדה עם טכנאי לכן ניגשתי לטכנאי הוא בדק את המכשיר ראה שהבעיה אכן קיימת ולאחר מספר דקות הוא חזר עם קופסא חדשה, פתח אותה בנוכחתי והושיט לי מכשיר חדש. שירות פשוט מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לקנות Xbox one S דרך אמאזון אנגליה, השאלה היא האם מניסיון העבר יש הנחות על הקונסולה או הנחות על באנדלים של הקונסולה באמאזון אנגליה? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matan333,

לפני כמה ימים הסתכלתי על החשבון של הוט וגיליתי שאני משלם 340 ש"ח כל חודש על 2 ממרי HD עם VOD כל ערוצי האקסטרה וחבילת ספורט 1 2. בנוסף לכך אני משלם 70 ש"ח כל חודש על תשתית אינטרנט ממש נמוכה (אני חושב 1-2 מ"ב, משהו כזה). מה שיוצא שאני משלם 410 ש"ל כל חודש להוט!!! בדקתי קצת באינטרנט על חבילות של הרבה אנשים ועכשיו אני מתכוון להתקשר להוט. אני רוצה לדרוש מהם דבר כזה: ממיר HD VOD ממיר MAGIC HD עם כל חבילות האקסטרה, חבילת ספורט 1 2 ואגו ותשתית אינטרנט 2.5 מ"ב. 250 ש"ח בחודש זה סכום נורמלי לדבר כזה(כולל תשתית אינטרנט). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. אני יודע שהיו דיונים קודמים בנושא זה אבל לא היו תשובות מספקות. אז אתאר את המצב כך. אני תושב ת"א. יש לי עדשת מצלמה ישנה שרכשתי בארץ ממשתמש אחר. כמובן שהיא נקנתה ללא קבלות מאדם פרטי. אני רוצה לשלוח אותה למעבדה בחו"ל לצורך כוונים ותיקון במידה ויהיה צורך. מה אני אמור לעשות בארץ כדי להמנע מתשלומי מכס ומיסים אחרים כשהעדשה תחזור לארץ. אני רוצה לציין שבעבר שלחתי מוצרים לתיקון בחו"ל אבל מילאתי טופס עם הפרטים של המוצר שמוכיחים שהוא משומש ויצא לתיקון אבל את זה עשיתי בדואר מיון בהדר יוסף שאינו קיים יותר (עבר למודיעין)

24. Started by yanivnn,

מה זאת האפשרות הזאת ומה העיניין שלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by neo690,

היי מחפש סטרימר לטלוויזיה אני בסה"כ מעוניין שתהייה לי תקייה במחשב שכל מה שאני שם שם לסטרימר יהיה גישה לשם ויוכל לפתור קבצים אלו מדובר בדר"כ בסרטים וסרטונים שהורדו מהאינטרנט נדרש שתהייה אפשרות לטעינה של כתוביות בעברית והורדה שלהם בצורה קלה ונוחה כמו שיש ב Media Player Classic איך נראה לכם הסטרימרים שיש בaliExpress ? כמו זה: http://he.aliexpress.com/item/2015-New-MXQ-Pro-Android-TV-Box-Amlogic-S905-Quad-Core-Android-5-1-DDR3-1G/32542787183.html?spm=2114.010108.3.56.8Xmub3&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_1_505_506_503_504_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים