צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
מחפש מיטה בסגנון הבא במחיר סביר (מתחת ל2000 ש"ח) http://mei-xin.en.alibaba.com/productshowimg/399770678-210562077/Modern_Leather_Bed_YY010.html מצאתי כמה מוכרים שמוכרים בדיוק את הסחורה של המפעל הנ"ל אבל המחירים מוגזמים ביותר (נושקים ל5K ללא תוספות המסגרת בלבד) בגלל שלפי דבריהם זאת מיטת בוטיק של מעצב איטלקי ... בלה בלה בלה ( סיני). למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://machbesa.co.il/index.php תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קוראים לי יונתן ואני מתעתד לקנות מחשב חדש בחודש וחצי הקרובים(בערך ב6000 ש"ח, סכום לא מבוטל). אני קורא בפורומים שלכם כבר הרבה זמן והתרשמתי לטובה מרמת המקצועיות וההיענות. יש לי שאלה שאני מקווה מתאימה לפורום הספציפי הזה. אני רואה שרבים מהמפרטים המומלצים באתר נבנים בחנויות כמו RSM, TMS ומעט בKSP. בתור דרומי, היחיד שרלוונטי הוא KSP, שההתנסות שלי איתם היתה עד עכשיו סבירה מינוס, בלי צורך לפרט. השאלה היא האם יש חנות באיזור הדרום אשר מספקת מחירים נורמלים? אני עובד עם מעבדת מחשבים שמבחינת שירות היא מאד מאד מוצלחת, אבל המחירים שלה די בשמיים, יש מישהו שמכיר אחת שמשלבת שירות טוב עם מחירים תחרותיים? אני אשמח לתגובות מהדרומים שבינכם, אם יש כאלו תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, לפי מה שהבנתי, מחיר המשלוח באמזון נגזר לפי תחשיב מסוים שאמזון עושים ומשקללים לתוכו עלות של מכס / עמילות מכס וכיו"ב והקונה לא נדרש להוסיף כסף במקרה שהעלות היתה נמוכה ממה ששולם בפועל (תקנו אותי אם אני טועה) השאלה היא, האם במצב הפוך כשאמזון למשל גובה מכס עבור מוצר שאין עליו, לצורך הדוגמא מכס בארץ, האם היא מחזירה את החלק היחסי לקונה או שזה באותה שיטה שמה ששולם לא מוחזר ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.themarker.com/advertising/1.1802215 :bash:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתם לא מעוניינים להמתין לבואו של דור חדש, יש לכם הזדמנות לקנות את כרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בסביבה במחיר קורץ ה-GeForce GTX 1070 החדש של NVIDIA אמור להגיע אל מדפי החנויות מתישהו במהלך החודשים הקרובים ולספק דחיפה מחודשת לשוק המיינסטרים של יקום הגיימינג, אך עד שזה יקרה בפועל – באמאזון גרמניה מספקים לכם עוד הזדמנות לקבל את נציג הדור העכשווי הבולט, ה-GeForce GTX 970, במחיר תחרותי בהחלט. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-geforce-gtx-970-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סך הכל רציתי לברר מה החבילה והמחיר של הטלוויזיה. למה לעשות לי חיים כל כך קשים? זה מתחיל מזה שבמענה האוטומטי אני צריך להקליד מספר טלפון כדי להזדהות. למה? בתקופה שנפתחו כל כך הרבה חברות סלולאריות ואנשים מחליפים מספר טלפון כל שני וחמישי, למה מכריחים אותי להזדהות עם טלפון ולא תעודת זהות? כל פעם אני צריך לקשקש (פעמיים) טלפון כדי לעבור לתפריט הבא במענה הקולי. לאחר כרבע שעה (אני מוכרח לציין שזמן ההמתנה התקצר וזה זמן סביר להמתין), עונה לי נציגה חביבה (את השם לא ביררתי) ושואלת אותי תעודת זהות. לאחר שאמרתי את המספר, היא ביקשה ממני מספר הוראת קבע. למה? :'( מאיפה אני זוכר את הפרט הזה? לא מספיק לתת מספר בנק, כרטיס אשראי, משהו יותר פשוט כדי להזדהות? בכל חברה אחרת שאני משלם לה (אם ז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, לפני מספר שנים, כשאתרי המכרזים עדיין היו פופולריים, רבים התלוננו שחלק מהמכרזים למעשה מכורים מראש כי יש משתתפים פיקטיביים שדואגים להעלות את מחירי המוצרים. ב-2007 הוגשה תביעה ייצוגית נגד מספר אתרים שכאלו, ולצערי הרב היום דחה בית המשפט המחוזי את התביעה עקב העדר תשתית ראייתית מספקת: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3519847,00.html הנחמה היחידה היא שרוב האתרים האלו קרסו מאז.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לינק למוכר וסחורה מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע נתקלתי באתר הבא http://www.foxpc.co.il וזה בדיוק אותו אתר שהיה לFOXPC שפשטו רגל לפני כשנה וחצי עם אני לא טועה או יותר, הקטע המניאקים האלו חייבים לי לוח P45 ועם זה באמת הם אולי אני יצליח להוציא מהם את הלוח הזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי כמה דברים באמזון כולם הוחזרו במייל שקיבלתי נכתב We're contacting you about order #112-2341886-0841815. We recently learned our shipper was unable to deliver your order because the address you selected is incomplete or incorrect. As a result, it was returned to us and we've requested a full refund for the order. This refund should go through within 3 to 5 business days and will appear as a credit on your next credit card billing statement. בדקתי כתוב , בדקתי מיקוד,הכל נכון לא מבין מה הם רוצים...מישהו נתקל בזה? צריך עזרה שלכם דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קונסולת ה-Shield הסלונית של מפתחת השבבים, אשר מסוגלת לבצע הזרמת תוכן מהמחשב או להריץ מגוון משחקים באופן עצמי, ניתנת לרכישה במחיר מבצע נאה הנה עוד דיל אמאזון לשעות הקרובות שבהחלט כדאי לכם לשקול: הגירסה הבריטית של אתר המכירות המקוון מציעה לרכישה את קונסולת ה-Shield של NVIDIA, בגירסת ה-Pro שלה המתבססת על כונן קשיח של 500 ג'יגה-בייט (במקום שבב eMMC צנוע מאוד של 16 ג'יגה-בייט בגירסת הבסיס), במחיר של כ-189 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-1,025 ש"ח עבור אחד ממכשירי האנדרואיד העוצמתיים ביותר בשוק. הקונסולה המדוברת יכולה להריץ את כל משחקי האנדרואיד המועדפים עליכם על אמצעי התצוגה שאליו תחברו אותה (ויחד עם בקר השליטה הכלול יחד עם הקונסולה עצמה), בנוסף לספריה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי האם יש טלויזיות שיכולות ללא חיבור למחשב להפעיל סרטים? קראתי על כמה טלויזיות שיש להן אפליקציה של נטפליקס. מכיוון שלא השתמשתי למעלה מעשור בטלויזיה, אין לי מושג האם זה אומר שאני יכול לצפות דרכה ישירות או שאני צריך לחבר מחשב חיצוני. בנוסף, מישהו יודע מה זה אומר שאפשר עד 4 מסכים? האם הכוונה שאפשר 4 מחשבים שונים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
פעם כמעט לכל המוצרים במיוחד אם זה ישירות דרך אמאזון ולא מוכר צד שלישי הייתה אפשרות לשלוח לארץ עכשיו אני עובר על דברים והרוב המוחלט מופיע This item does not ship to Israel היה איזה שינוי במדיניות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית מכשירי ה-iPhone הצליחה לתפוס את המקום הראשון במכירות בסוף שנת 2017, אך המתחרה הקוריאנית שלה עדיין מובילה בהסתכלות שנתית, בשוק שחווה הצטמצמות קלה לראשונה בעידן המודרני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לסדר את הכבלים מתחת ומעל השולחן אני צריך כמה דברים שיחזיקו את הכבלים על השולחן, מעין קופסא שתסתיר מפצל חשמל ועוד כמה דברים בשביל להסתיר את הכבלים מתחת לשולחן אני ראיתי גם משהו ששמים עליו את הכבל של העכבר והוא שומר עליו מתוח כדי שלא יפריע (נראה לי שקוראים לו באנג׳י) מישהו יודע מאיפה כדאי לי לקנות את כול אלה? לא משנה לי אם צריך לחכות למשלוח, אכפת לי רק מהמחיר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילת גלישה שלי 20 מגה מסתיימת בסוף החודש (בזק 70 ש"ח, סמייל 45 ש"ח), היום התקשרתי לבזק לבדוק חידוש חבילת הגלישה הם דרשו 109 ש"ח עבור אותה מהירות ולא הסכימו להשאיר את אותו מחיר. האם יש אלטרנטיבה זולה יותר ?. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום, הבנתי שהדגמים האחרונים של גלקסי מכילים אפשרות תקשורת ישירה ללא צורך בתיווך בלוטות' עם הנייד. המידע ברשת מבלבל משהו, שאלתי היא: מבין דגמי השעונים החכמים של גלקסי, אילו מאפשרים שיחה ישירה עם הרשת? אם רק ה-S4, מתי ניתן יהיה לרכוש אותו בארץ, ומה נדרש מול ספקיות התקשורת הישראליות? בברכה, ירון ה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את האוזניות של beats אבל הגדם של הסטודיו עכשיו אני מתלבט אם לקנות אותם דרך הארץ בbug או דרך האתר הרשמי של החברה ,אם למישהו יש את האוזניות אשמח לחוות דעה . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוך הנמכת תקרה ע'י גבס מוסתרים גופי תאורה פלורצנטיים של פעם כדי לזרוק תאורת רקע על התקרה המקורית (ראו תמונה).יש שם גופים של 18 וואט וגם 36 וואט. אני מעוניין להחליפם לגופי לד פלורצנטי שיתנו אור בעוצמה של בין 25-40 וואט כל אחד. המידות שיש בתוך ההנמכה הם 2 מ' על 2.5 מ'.צריך WARM WHITE ולא לבן.לא חייב שהגופים יגיעו מקצה לקצה אבל שרובו של כל צד יהיה מכוסה בתאורה, כך שלא יהיו לי מקטעים של צל איפה שאין אור. אפשר לקבל המלצה איזה גופים לרכוש ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע פה מחברים בעלי ניסיון איך מתבצע מימוש אחריות במקרה שרוכשים Ipad מחו"ל והאם ניתן לקנות הרחבת אחריות care+? (אני לא מבין הרבה במוצרי אפל וזה פעם ראשונה שאני רוכש מוצר שלהם).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי היום באתר של החנות הזאת. והמחירים שיש שם נראים נמוכים עד כדי הונאה. (GTX 580 ב- 730 ש"ח ועוד כל מיני דברים הזויים). מישהו כבר קנה שם וחזר בחיים כדי לספר? לינק לאתר: http://fixmedia.biz/?page_id=13 עדכון: לאחר פעילות איסוף מודיעין, התגלה שהחנות אמיתית אבל האתר בבנייה ולכן המחירים ההזויים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-