צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
-
-
אופס, טעינו? בתערוכת CES 2016 האחרונה בלאס וגאס הציגה ASUS (בין היתר) מחשב נייד חדש מסדרת ה-VivoBook Flip שלה, מדגם TP301UA. מדובר בנייד דק וקל (עוד על כך מיד…) בעל מסך בגודל 13.3" המצוייד במיטב הטכנולוגיות – מעבד סקיילייק מתקדם בשילוב אפשרי של מעבד גרפי מבית NVIDIA, חיבורי USB 3.1 בעלי חיבור Type-C המאפשר חיבור הפיך של הכבל בשני הכיוונים, ובעיקר גולת הכותרת – מסך המסתובב ב-360 מעלות ומאפשר ללפטופ לשמש גם כטאבלט. אלא שאסוס התבלבלה, ובטעות פרסמה באתר הרישמי שלה כי משקל המחשב הינו 1.5 ק"ג, בעוד המשקל בפועל הוא למעשה 1.680 ק"ג. הטעות, שהגיעה בינתיים גם לאתרים של החנויות השונות המשווקות את המחשב, מהווה הטעיה של הלקוחות שרכשו את המחשב ועכשיו סוחבים על עצמם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את האוזניות של beats אבל הגדם של הסטודיו עכשיו אני מתלבט אם לקנות אותם דרך הארץ בbug או דרך האתר הרשמי של החברה ,אם למישהו יש את האוזניות אשמח לחוות דעה . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן אן לציוד היקפי (זה לא בדיוק ציוד למחשב). רכשתי סוללה גיבוי ואני מטעין אותה עם כבל USB במחשב. קצב ההטענה מאוד איטי. האם הטענה עם חיבור של הכבל USB לחשמל באמצעות מטען של הפלאפון אמור להיות מהיר יותר? (לפלאפון שלי יש גם חיבור USB והוא מתחבר לעוד חלק שמתחבר לשקע. אני רוצה לקחת את הכבל שהגיע עם הסוללה ולחבר לחלק שמתחבר לשקע חשמל).
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפי מה שהבנתי, מחיר המשלוח באמזון נגזר לפי תחשיב מסוים שאמזון עושים ומשקללים לתוכו עלות של מכס / עמילות מכס וכיו"ב והקונה לא נדרש להוסיף כסף במקרה שהעלות היתה נמוכה ממה ששולם בפועל (תקנו אותי אם אני טועה) השאלה היא, האם במצב הפוך כשאמזון למשל גובה מכס עבור מוצר שאין עליו, לצורך הדוגמא מכס בארץ, האם היא מחזירה את החלק היחסי לקונה או שזה באותה שיטה שמה ששולם לא מוחזר ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בתוך הנמכת תקרה ע'י גבס מוסתרים גופי תאורה פלורצנטיים של פעם כדי לזרוק תאורת רקע על התקרה המקורית (ראו תמונה).יש שם גופים של 18 וואט וגם 36 וואט. אני מעוניין להחליפם לגופי לד פלורצנטי שיתנו אור בעוצמה של בין 25-40 וואט כל אחד. המידות שיש בתוך ההנמכה הם 2 מ' על 2.5 מ'.צריך WARM WHITE ולא לבן.לא חייב שהגופים יגיעו מקצה לקצה אבל שרובו של כל צד יהיה מכוסה בתאורה, כך שלא יהיו לי מקטעים של צל איפה שאין אור. אפשר לקבל המלצה איזה גופים לרכוש ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מספר זכרונות PC100 וPC133 בגדלים שונים (16M-256M). אני רוצה להיפטר מהם - השאלה כמה כסף אפשר להרויח עליהם? אפשר לקבל מושג כמה MB אחד של PC100 או PC133 עולה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם כמעט לכל המוצרים במיוחד אם זה ישירות דרך אמאזון ולא מוכר צד שלישי הייתה אפשרות לשלוח לארץ עכשיו אני עובר על דברים והרוב המוחלט מופיע This item does not ship to Israel היה איזה שינוי במדיניות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם יש טלויזיות שיכולות ללא חיבור למחשב להפעיל סרטים? קראתי על כמה טלויזיות שיש להן אפליקציה של נטפליקס. מכיוון שלא השתמשתי למעלה מעשור בטלויזיה, אין לי מושג האם זה אומר שאני יכול לצפות דרכה ישירות או שאני צריך לחבר מחשב חיצוני. בנוסף, מישהו יודע מה זה אומר שאפשר עד 4 מסכים? האם הכוונה שאפשר 4 מחשבים שונים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחר ששיאומי הראתה שבכל זאת היא רוצה להמשך עם סדרת הMI4# כהציגה את דגם הMI4S וזות כנראה בשל הצלחת הסדרה . כעת שיאומי מתכוונת להשיק חידוש לסדרת הXiaomi Redmi 3 כשהופצו תמונות של המכשיר אך לצערנו התמנות נמחקו וזה כנראה רק עניין של זמן עד שיופצו עוד תמונות של המכשיר : (בכתבה תמונת של הרדמי 3 הרגיל) לכתבה : http://articlesfromxda.azurewebsites...print-scanner/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע פה מחברים בעלי ניסיון איך מתבצע מימוש אחריות במקרה שרוכשים Ipad מחו"ל והאם ניתן לקנות הרחבת אחריות care+? (אני לא מבין הרבה במוצרי אפל וזה פעם ראשונה שאני רוכש מוצר שלהם).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי היום באתר של החנות הזאת. והמחירים שיש שם נראים נמוכים עד כדי הונאה. (GTX 580 ב- 730 ש"ח ועוד כל מיני דברים הזויים). מישהו כבר קנה שם וחזר בחיים כדי לספר? לינק לאתר: http://fixmedia.biz/?page_id=13 עדכון: לאחר פעילות איסוף מודיעין, התגלה שהחנות אמיתית אבל האתר בבנייה ולכן המחירים ההזויים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבילת גלישה שלי 20 מגה מסתיימת בסוף החודש (בזק 70 ש"ח, סמייל 45 ש"ח), היום התקשרתי לבזק לבדוק חידוש חבילת הגלישה הם דרשו 109 ש"ח עבור אותה מהירות ולא הסכימו להשאיר את אותו מחיר. האם יש אלטרנטיבה זולה יותר ?. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איך וכדאי לבטח את הנכס? דרך הבנק ? או דאך חברה או סוכנות לביטוח. האם טריק העוד בחיים בביטוח חיים אמין? האם ביטוח צד ג כדאי? ..אני פשוט כבר מבולבל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רלוונטי גם לישראל! כרגע יש 3 הגרלות יהיו עוד בהמשך. 1. בטוויטר 2. פייסבוק 3. אם משחקים אונליין באחד או יותר מהמחשקים שמצויינים שם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את ה-OnePlus החדש מהאתר הרשמי. מבדיקה שלי עם נציג בטלפון אחרי שנתתי לו את כל המידות המשקל והמחיר הוא אמר לי שאחרי מיסים מכס מע"מ ומשלוח ייצא לי באזור ה135$ תוספת במה שמסתכם כ-740$ עבור המכשיר. כאשר אני מכניס את אותם הנתנונים למחשבון באתר שלהם זה נותן לי מחיר הזוי של 770$. מה שגם ציינתי בפני הנציג והוא אמר שאין סיכוי שהמחיר יהיה גבוה כל כך. השאלה שלי כמה אפשר לסמוך על מילה שלו? אני מפחד שיידפקו עליי קטע והתירוץ יהיה :"הנציג שלנו טעה\חדש" אנערף. כמה אמינים החברה האלו? בדרך כלל שאני מזמין מחו"ל אני מעדיף לעבוד ישירות מול המוכר והשילוח שלו (אמזון וכו') אשמח לעזרה מחברה פה שהתנסו איתם :)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר 3 ימים להתקשר ל-PCGAMES ואין מענה. אולי מישהו היה פיזית באחד הסניפים שלהם בימים הקרובים? או שהם הלכו בדרך של PANDAS ו SKYPC?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים... אני מעוניין להזמין מקרן קול מאנגליה. האם המכשיר מתאים מבחינת מתח ותדר לארץ או שאצטרך מתאם/ממיר על מנת להפעילו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברים, ברשותי משרד פעיל עם 6 עמדות מחשב ברשת פנימית אותה הקמתי, כעת כל המשתמשים עובדים ומאחסנים מידע באופן קבוע ב WD MyCloud 4TB המחובר לרשת. בעקבות ה-BLACK FRIDAY התחלתי לחפש שרת NAS איכותי שיענה על צרכי המשרד באופן מלא. חשבתי על QNAP או SYNOLOGY בתצורת 4 מפרצים לכונני אחסון אך איני יודע להבדיל ביכולות ובמחיר ריאלי בעבור המוצר שדרוש לי. אשמח לעזרתכם במציאת דיל טוב על NAS בסטנדרטים שציינתי. תודה מראש, אביעד :-)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להפתעתי הרבה משלוח שהתעכב (שלושה חודשים לאחר ההזמנה) נשלח ע"י EMS כ"פיצוי" מבלי ליידע אותי ועכשיו EMS דורשים סכום הזוי של 250 ש"ח כאשר התכולה עצמה עלתה לי 500 ש"ח אינני מתכוון לשלם את הסכום הזה האם ניתן איכשהו להוזיל את העמלה או שעדיף לי שהמשלוח יוחזר לשולח וישלח מחדש בדואר רגיל. במצב שחבילה החוזרת לשליח האם בעל העסק מחויב בקנס כלשהו או שהוא רק מפסיד את עלויות המשלוח?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הארוכה, אני לא יודע איך קוראים לזה אבל הבנתי שנכנס חוק כזה. שאם אני קונה מכשיר מחברה פרטית או מחול, החברת סלולר מחוייבת לתת לי תוכנית כאילו שקנית אצלם. אפשר לקבל על זה יותר פרטים? קניתי אייפון מאורנג', ורציתי לדעת אם אני יכול לעבור לפלאפון ובאיזה שהיא צורה לקבל הטבה על המכשיר (הרי גם אם אני יתנתק מהם אני יצטרך להמשיך לשלם על המכשיר). אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני לא מת על הטלפון הסלולרי שברשותי, בלשון המעטה אני רוצה Galaxy S3 - הראייה שלי לא משהו, ומסך גדול כזה יהיה נחמד מאוד (וכמובן לא מזיק שזה משהו חדש, יפה וככל הנראה איכותי) אני בקבוצת רכישה, אבל עוד לא התחייבתי, ועכשיו כשהמחיר פורסם, התאכזבתי... איך הולכת ירידת המחירים בישראל? אני דיי בטוח שלא אוכל להשיג s3 ב-3 אלף בארץ בעוד חודש, אבל בכל זאת שווה לשאול. אגב, קראתי איפהשהו שיש סיבה לזה שאי-אפשר להקליט שיחות במכשירים מבוססי אנדרואיד. מישהו יודע למה? (בארץ, למשל, למיטב ידיעתי מותר לצד אחד להקליט צד שני בלי רשותו. אבל בכל זאת הבנתי שכל התוכנות שמקליטות קול במכשירי אנרואיד בעייתיות מאוד) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-