עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by y_a_n_i_k,

בפורום כלבים בתפוז אירגנו קבוצתית לרכישת שואב אבק רובוטי IROMBA. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=708&messageid=165762905 אני לא מארגן הרכישה ובעצמי לא קונה, אבל אני זוכר שהיה תרד בנושא בפורום אז רק מביא לידיעתכם.

2. Started by Boris_yo,

ערב טוב. אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי לבית אבל לא יודע איזה דגם של איזה מותג יותר עדיף. רצוי לקשר אותו לטלפון אלחוטי של UNIDEN כדי ליצור שלוחה. בינתיים שמתי עין על דגמים הבאים ולא יקרים דווקא: SAMSUNG KXTG2511 UNIDEN SIREUS 5000 מה אני מחפש בטלפון אלחוטי: איכות שמיעה טובה מאוד ואפשרות לכוון עוצמת קול - לרוב אני מתאמץ להקשיב לשיחה כי UNIDEN אלחוטי שלי נשמע כמו רדיו משובש, יש כזה קול של מונו רמקול מובנה איכותי ולא חלש כך שיהיה אפשר להפעיל בזמן המתנה לשירות לקוחות כלשהו וכו' במקום להסתובב איתו צמוד לאוזן כל הזמן צג מאור עם אותיות / תויות ברורות לחלוטין ולא כמו בטלפון אלחוטי של HYUNDAI זול רצוי אולם לא חובה ממשק תומך שפה רוסית כאשר שפה אנגלית תהיה שפה ראשונית …

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by Nemesis,

מתארגנת קנייה קבוצתית של iRobot Roomba בתפוז בהנחה של 11%. כרגע ישנם 8 רוכשים, חסרים 7. אם יש מתעניינים, הפרטים כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=66&messageid=165663814 למען הסר ספק, איני המארגן - רק קונה - ולכן אם יש שאלות יש לפנות למארגנת בתפוז.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  4. קניתי מוצר מאיביי ב-13/11 מהמוכר הזה http://myworld.ebay.com/digitalskys_sz?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181 לפני כמה ימים שלחתי לו הודעה ושאלתי מה קורה עם המוצר, מתי הוא אמור להגיע. זו הייתה התגובה: Dear Customer, Thank you for your support!This project to give you the inconvenience, we express our most sincere apologiesAs of today the project is still not received, we are worried that this project is missingWe give you a full refund, or new to send a project.You choose?We are honest seller, we are sincere, we are not a liar!Your satisfaction is our principle of servicePlease be assured that we will not let you have any economic losses, we will provide you 100% satisfactio…

5. Started by yuvalm2,

יש פתרון זול יותר מדואר ישראל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by הדוד משה,

המקרר מתפגר (פריג'דר מקורי). צריך חדש, זה כבר לא זה. הוא מתפגר כל שבוע והטכנאים מחליפים משאבה או תרמומטר (יש עליו ביטוח תיקונים), ואז הוא שוב מתפגר. כבר לא נוח להמשיך ככה. ולכן, אני מבקש מכם המלצה למקרר איכותי עד 5000 שקל. הדרישות: 500 ליטר או יותר כולל מקפיא (עליון)- לא דלת ליד דלת! רצוי דירוג אנרגטי טוב (לא הכי קריטי ממה שהבנתי) אשמח להמלצות (ולביקורות) ע"פ הכרותם וניסיונכם. תודה נ.ב.: איך המקררים של אלקטרה? שווים משהו?

7. Started by iakovl,

צריך להזמין משהו וחשבתי לחפש אם יש איזה קופון להוזיל את העלות

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. שלום לכל חברי הקהילה הקניה הקבוצתית של Call of Duty: Black Ops 2 יוצאת לדרך! איפה? החנות ארכדיה בדיזינגוף סנטר, תל אביב כמה? 259 ש"ח מה מקבלים? עותק פיזי של המשחק, הכולל את המפה NukeTown2025 ושבוע DOUBLE XP בשבוע הראשון של המשחק, חולצת Black Ops II 30 הנרשמים הראשונים יקבלו את החולצה! מתי מקבלים? יום שני הקרוב, 12 לנובמבר בשעה 22:00 תחל המכירה במקום (מי שרוצה משלוח אז דואר רשום מאובטח יעלה 10 ש"ח ודואר שליחים אקספרס יעלה 40 ש"ח) איך נרשמים? יצרנו טופס הרשמה מקוון לכל מי שרוצה להשתתף, נא מלאו אותו על מנת שנוכל להעביר לארקדיה טופס הרשמה שיהיה לנו בהצלחה! עדכון: הגענו ל 30 משתתפים (ויותר) מכאן ואילך, כל מי שיכנס לרשימה יהיה זכאי למשחק + בונוס המפה (…

• 77 תגובות
    • 15.9k צפיות
  9. הסיפור החל שחיפשתי אופניים מתקלות בתקציב של 800 שקל. מצאתי באתר של מצמן את מרוץ משווק מורשה שלו בראשון לציון ותיאמתי איתו הזמנה של האופניים. האופניים לא היו אצלו במלאי בחנות אז הוא הזמין לי אותם ואמר שתוך יום יומיים זה יגיע אליו. הבאתי לו פקדון של 50 ש"ח בתאריך 2/11/2012. המוכר הבטיח לי לשדרג לי את ההילוכים להילוכים של חברת שימנו באותו המחיר. האופניים הגיעו לאחר שבוע!! וגם עם הילוכים בינוניים מינוס ולא של שימנו כמו שסיכמנו. ברוב טיפשותי ועקב הצורך הדחוף באופניים שילמתי לו חצי מזומן חצי אשראי.הקנייה בוצעה ביום ראשון 11/11/2012. לאחר 2 ימי רכיבה ההילוכים התחילו לעשות לי בעיות והיום החלטתי (לאחר 4 ימים) שאני רוצה להחזיר את האופניים ולקבל את כספי בחזרה. פניתי לבעל החנות והוא …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Gritzman,

לפני שאגולל את הסיפור אני רוצה לציין שעד למקרה זה הייתי מרוצה מאוד מRSM אבל כנראה הם החליטו ללכת לכיוון של רשתות אחרות שדוגלות ביחס "טוב" ללקוח. ב7 לאוקטובר הזמנתי גוף קירור של TT, לאחר שביררתי שיש מספר גופים במלאי. לאחר ההזמנה , נאמר לי ע"י מיכאל בעל החנות שהגוף יגיע אליי עד ה12 באוקטובר. ב14 לאוקטובר התקשרתי לברר איפה המשלוח, נאמר לי שיבדקו את העניין ויחזרו אליי, כעבור יומיים התקשרתי לאחר שלא חזרו אליי , ושוב נאמר לי שיבדק העניין ויחזרו אליי עוד באותו יום. כמובן שלא חזרו אליי, למחרת התקשרתי שוב ונאמר לי ש"הבחור שאחראי על המשלוחים בחופש" ושהוא יבדוק איתו ויחזיר לי תשובה. טלפון חזרה לא קיבלתי, התקשרתי פעם נוספת ב21 לאוקטובר , מיכאל התפלא שזה עדיין לא הגיע אליי והבטיח להחז…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..

12. שלום לכולם, ברצוני לברר מהי ההיענות לקניה קבוצתית של מארז Antec Skeleton. http://store.antec.com/Product/enclosure-skeleton_series/TheSkeleton.aspx המארז שימושי במיוחד עבור מערכות Benchmarking וטכנאי מחשבים. מבדיקה שערכתי בארץ המארז נמכר ב- 590 ש"ח. אני נמצא בקשר עם אחד היבואנים של ANTEC בארץ ואני מאמין שניתן יהיה להשיג מחיר אטרקטיבי אם תהיה כמות סבירה של מעוניינים. ממתין להודעותיכם. בברכה, עומר.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמי שהזמין מאות מוצרים באיביי ואני אומר מאות...אני מתעסק עם תיקון אייפונים ומכירת אביזרים וכיסויים.... יצאתי חמור וברוב טיפשותי הזמנתי עכבר בחיפזון ולא שמתי לב למצבו(לא חדש) Manufacturer refurbished מישהו יכול להרגיע אותי ולהסביר לי מה המונח למרות שקראתי אחרי שהזמנתי שהמוצר לא יגיע באריזתו המקורית ויכול להיות עם סימני שימוש? סונוורתי מהמחיר ומכמות הרכישות של המוצר ולתומי חשבתי המחיר כזה זול והישראלים מנסים לעשות קופה עלי...חחחח..בבקשה שמישהו יעיף מבט ויתן איזו חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Weihenstephan,

מישהו יודע איך אפשר להזמין את המכשיר דרך גוגל? הבנתי שזה ממש זול.. אפילו לעשות משלוח דרך מאסטופ.. מישהו מכיר עוד אתר זול לקניית המכשיר?

16. Started by AMD939,

לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש המלצות?

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by ModChiP,

מישהו יכול להמליץ על קורא כרטיסים איכותי? איך זה נראה? -MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514'>http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-ALL-IN-1-Multi-Card-Reader-SD--MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האם יש תחנות דלק בארץ שניתן לשלם שם בעזרת PayPal?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by vic07,

בתור אחד הראשונים כאן לתקוף חנויות שדופקות את הצרכנים, הרגשתי מחוייב לדבר גם במקרה ההפוך. לפני כשבועיים התקלקל לי כרטיס המסך - HD4890 שהחל לתת ארטיפקטים והגיע לטמפרטורות מטורפות. הכרטיס נקנה לפני כשנתיים וחצי בRSM. הבאתי אותו לחנות, הסברתי את המצב. לקחו אותו בלי דין ודברים מיותרים, אבל אמרו שלמרות שבד"כ הטיפול הוא שבועיים עם כרטיסים ישנים יחסית זה יכול לקחת יותר זמן. לא רציתי להתווכח (למרות שהחוק מגביל ל14 ימי עבודה בכל מקרה), אמרתי תודה והלכתי. אחרי שבוע בדיוק התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהגיע כרטיס חלופי בשבילי - לא נמצא 4890, אז הביאו לי את זה במקום: ככה, אחרי שבוע אחד, בלי ויכוחים, בלי עצבים, בלי לתת לי כרטיסים משומשים שאינם עובדים (הכרטיס שניתן לי הוא refurbished ע…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  21. עריכה: טעות למחוק.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. שלום רב! אני יודע שיש אשכול המלצות אבל הוא מאוד מצומצם ולא מפורט מספיק(לא מפרט את החנויות שביניהם אני מתלבט) אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש מחשב חדש ועדיין לא יודע בדיוק מאיזה חנות לרכוש אשמח אם מישהוא יכול להמליץ לי על חנות אני מחפש חנות שתהיה טובה ואמינה וזולה חנות שיש ללקוחות ניסיון עם מימוש האחריות בה סתם דוגמא: אם קניתי כרטיס מסך יקר ב2000 שקל והוא נשרף או התקלקל והוא עדיין במסגרת האחריות של השלוש שנים החנות תהיה שם בשבילי כדי להחליף תחלק ההתלבטות שלי היא בין rsm זיג זאג מחשבים tms? מה אתם חושבים מאיפה עדיף לקנות תמחשב? ואם יש חנות שלא הזכרתי אז בבקשה תתנו לי אותה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by OverBooking,

מחפש אתר שמספק סרטי תלת מימד להורדה בתשלום כמובן. מצאתי שב - אמזון מוכרים חבילה שלמה כולל דיסקים ועותק דיגיטלי. אני מחפש אתר בתשלום שמספק עותק דיגיטלי בלבד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים