צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מי שמעוניין - אשמח אם תגידו לטראד... אם יהיו מספיק מעוניינים אתחיל בבירור מול החנויות.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה ל אופנים 24" בולם זעזועים קידמי הילוכים לילד בן 10 אפשרות גם משומשות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיין לא סגור על דגם ספציפי. כנראה ה One מחיר בחול 500-550 ש"ח. בארץ מעל 900. (לי יש כבר כמה שנים את ה525 ואני לא יכול בלעדיו. פשוט כבר מאוד בלוי)
-
- 25 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון (DDR3) הבעיה שיש לי 4 סלוטים תפוסים עם 2 ג'יגה כ"א מה הדרך הכי טובה להיפטר מהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בתאריך 3.1.013 החלתי לקנות מקרר חדש, לאחר שמקרר אמקור 12 שנה התחיל לעשות בעיות. חלודה נזלות עושה קרח בתא הירקות ,כבר הרבה זמן .תמיד היה בעיה שהקירור שלו יחסית סביר, לא חזק אפלו במקסימום .וצורך הרבה חשמל, אז מה עושים בודקים ברשת. מה יש משווים, ואז מחלטים. המחרים יחסית לתמורה במקררים, יקר מקררים שנמכרים כ 500 ליטר אבל נותנים פחות 460 440 ליטר. והתכנון חוץ בפנים, והחומרים איכות לא משהו מרגיש זול. צורך הרבה חשמל לא השקעו מספיק, אבל המחיר יקר במיוחד המוצרים הסיניים והטורקים. וגם 98% מהמקררים, מגעים רק שנה אחריות על הכול. למה זה מוצר שעובד 7\24, צריך לתת לפחות 3 שנים .למה לא משנים את זה, למדינה לא אכפת מהצרכן. ואז הגעתי לאתר, של טרקלין חשמל. ושם הרבה מהמוצרים במחרים טובים ,וגם …
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום תוכלו להציע לי דגם של כסא מנהלים דמוי עור, כמה שיותר גדול מבחינת הגובה ועומק המושב, עם נדנדה ובמחיר לא גבוה יחסית. הכסא הראשון שאני מתלבט כרגע הוא כסא חברת GAROX - http://www.21.tv/p-214402 מידות: עומק: 66 ס"מ רוחב: 73 ס"מ גובה כללי: 111-122ס"מ מחיר: 850 ש"ח , הכסא נראה נוח במיוחד, אך נראה לי שיש בו משהו מכשיל בגלל מחיר הנמוך יחסית שנא בסביבות ה-1200 ש"ח לכסאות מפוארים מסוג כזה. הכסא השני גם אותה חברה - http://www.21.tv/p-214403 מידות: עומק: 66 ס"מ רוחב: 73 ס"מ גובה כללי: 111-122ס"מ מחיר: 650 ש"ח , הכסא נראה לא יותר מדי רך ולא יותר מדי קשה מה שמעוד אהבתי, מחיר סבבה, בהשווה לכסא הראשון הוא גם נראה יותר מרווח. הדבר היחידי שמונע ממני לקנות את ה…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות על חנויות שמוכרות סמארטפונים במחיר הוגן וכמובן עומדות מאחורי האחיות בצורה מכובדת. יש כל כך הרבה חנויות בשוק אבל קשה לדעת על מי מהן אפשר לסמוך בכל הקשור לאחריות ומקוריות. אשמח לשמוע המלצות על ניסיון חיובי וכמובן על ניסיון שלילי שלכם עם חנויות פרטיות שונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם המועילה.כרגע אני בבזק (תשתית) 10 מגה, משלם 70 שקל. אני מעוניין לחדש את החוזה שלי לעוד שנה ולהישאר באותו מחיר, דיברתי עם הנציגה שם והיא טענה שמה שהיה היה וזה בלתי אפשרי להישאר עם אותו מחיר, המחירים השתנו וכעת זה עומד על 89 (!!!) שקלים. 10 מגה. אם אני רוצה באותו מחיר גם 15 מגה. הקטע הוא כשסגרתי חוזה בשנה שעברה על ה10 מגה שאלתי והם ענו מפורשות שבכל שנה כל עוד אני לא עובר את הזמן המוקצב לחוזה (ועדיין לא עברה שנה) אני יכול לחדש אותו ולהישאר באותו מחיר. הנציגה טוענת שלא. מה אפשר לעשות? יצא לכם להיתקל בכזה מקרה? -- אגב לספק אני משלם 40 שקל + 12 על גיימר סה"כ 52. הם רצו לתת לי ב65 שקל 15 מגה. אבל סירבתי כי לא ידעתי את המחירים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את החשבון בזק ונמאס לי לשלם להם 50 שקל על 100 דקות (בזמן שאני מדבר בערך 70 דקות בחודש מהטלפון הביתי). התקשרתי לנטויז'ן שהיא הספקית אינטרנט שלי בשביל לקבל מחירים על הקו טלפון שלהם והוא אמר לי שיש ב-50 שקל 300 דקות לניידים ולנייחים אמרתי לו שזה לא תואם את מה שאני רוצה והוא העביר אותי לנציג אחר שהביא לי הצעה: 500 דקות לנייח+200 דקות לנייד במחיר של 15 ש"ח לחודש למשך חצי שנה וללא דמי התקנה. דיברתי גם עם אורנג' לגבי הקו טלפון ביתי הם נתנו לי הצעה של 250 דקות לנייח ולנייד בעלות של 20 ש"ח והתקנה חינם (הם רצו שאני אשלם עוד 14 שקל על הראוטר שלהם אבל יש לי אותו אז אין צורך להוסיף עוד תשלום). מה אתם אומרים על הקו טלפון הביתי על גבי האינטרנט? הוא עושה עוד בעיות…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, נגמר לי הדיו במדפסת, לכן חיפשתי באינטרנט וראיתי אתר עם דיו תואם לדיו למדפסת שלי במחיר מאוד זול. זה מה שאני מתכוון להזמין : http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1988 . רציתי לשאול אתכם האם האתר אמין וכדאי לבצע ממנו את ההזמנה כי איני מכיר את האתר . תודה ולילה טוב .
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בחודש הבא נגמר לי המבצע על ה 50 מגה אצל הספק בזק בינלאומי ( 35 שקל ) . מישהו יודע כמה משלמים היום ואיזה מבצעים יש ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מכונת תספורת חדשה של moser 1884, צריך לשמן אותה לפני השימוש עם השמן שקיבלתי? איך משמנים?שמים 2-3 טיפות על הסכינים?או שצריך גם בתוך ראש המכונה? לאחר שמשמנים להשאיר את השמן על הסכינים ולא לגעת?או שצריך להפעיל את הסכינים לכמה שניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 8.5k צפיות
-
-
אהלן כמו בכותרת - באיזה תאריך 014 מחייבים את הלקוחות ? אני רוצה להצטרף כרגע ולא יודע אם לחכות. ניסיתי להתקשר אבל בגלל הבחירות סגור היום, מישהו יודע לענות לי ? תודה
-
משתמשי HWZONE שלום, רק משהו קטן שרציתי שתדעו בפעם הבאה שאתם חושבים לפנות ל KSP לטיפול מכתב שכתבתי להם לאחר השתלשלות אירועים מאוד מעצבנת: להנהלת K.S.P שלום רב, שמי ***, לקוח אשר רכש ממכם מחשב שולחני לפני מספר שנים. לאחרונה התגלתה, על ידי (טכנאי PC במקצוע), תקלה חומרתית במחשבי. תקלה אשר חייבה החלפת רכיב חומרה (כרטיס מסך במקרה זה שבאחריות) ואינה ניתנת לטיפול רגיל. כיוון שאת רוב חלקי המחשב הקיימים בו החלפתי ושדרגתי מאז רכישתו ורובם במסגרת האחריות (לפחות הרוב הרלוונטי לתופעה) החלטתי למסור את מחשבי למעבדתכם שבקריית ביאליק. אמי, אירית, מסרה את מחשבי למעבדה בתאריך 13.01.12 לטיפול ונגבה ממנה 100 ₪ על עלות בדיקה, למרות ששוב כפי שאמרתי, החלקים הרלוונטים במסגרת אחרי…
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני צריך לברר למישהו שרוצה לדעת איך כל התהליך עובד ובלי כל מיני חברות תיווך שיאפכו את העסק ללא מישתלם בגדול הוא צריך רכב מיסחרי לא יקר מידי וצריך ליראות עם זה ישתלם לו וכמובן צריך ליכלול בזה ביטוח מהקניה ועד ההגעה לארץ תודה לעוזרים מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר (בשווי 15$) עברו כבר 40 ימים והמוצר עדיין לא הגיע. לפני 10 ימים בערך תקשרתי עם המוכר והוא ביקש ממני לחכות עוד שבוע, אחרי שבוע כששלחתי לו הודעה שהמוצר לא הגיע הוא לא הגיב לי עד עכשיו.. מה אפשר לעשות בנידון? (כי הבנתי שאחרי 45 יום אני כבר לא יכל להתלונן..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפחות יש משהו טוב מהבחירות http://attack.bug.co.il/
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לספר על מקרה אישי שלי בעבודה מול חברת המשלוחים BUY2USA (המאפשרת קניות בארה"ב ומשלוח המוצרים לארץ). א.לפני כמה שבועות רכשתי שני מוצרים בארה"ב, ושלחתי אותם ארצה דרך אתר BUY2USA (השייך לחברת UShops). מאחר ומדובר במשלוח דחוף, שילמתי כסף רב (140 דולר) עבור משלוח בדואר אוויר שאותו החברה מתחייבת לספק בין 4 עד ל-7 ימי עסקים. ב.ביום חמישי, ה-10.1 קיבלתי הודעה שהפריטים הגיעו לארץ, שוחררו מהמכס ונמצאים בדרכם אלי. ג.ביום ראשון, ה-13.1, בדקתי את סטטוס המשלוחים באתר של BUY2USA, וראיתי להפתעתי שמצויין שם שדואר השליחים ניסה להשיג אותי, אך לא היה מענה ולכן השאירו לי הודעה. מאחר ואף אחד לא השאיר הודעה, ולא היו לי כל שיחות שלא נענו, התעורר חשדתי ופניתי בעניין ל-BUY2USA (ז…
-
אוקיי אז ככה, בלעדי לאתר חשיפה של כל המבצעים החדשים בהוט שהולכים להיות מושקים החל ממחר: טריפל Classic: טלוויזיה: חבילת בסיס + 3 חבילות תוכן אינטרנט: תשתית 12 מגה טלפון: 500 דקות לכל היעדים ב- 299 ש"ח לחודש. טריפל TOP: טלוויזיה: חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית אינטרנט: תשתית 30 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים ב- 349 ש"ח לחודש. והטריפל השווה מכולם: טריפל Platinum: טלוויזיה: הכל פתוח! חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית + כל ערוצי הספורט (כולל ערוצי ספורט 5, ערוצי ספורט 1,2 ו-1HD) + כל ערוצי טבע העשרה + כל ערוצי ה - HD אינטרנט: תשתית 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשל…
-
- 68 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום רב, בתאריך 01.12 רכשתי בחנות BUG שבקיריון , קרית ביאליק , מכשיר סמסונג S3 . המכשיר הינו מתנה ליום הולדת של הבן החייל שלי. בתאריך זה היה מבצע של BLACK FRIDAY ולא היה את המכשיר במלאי , לכן שילמתי עבורו וחזרתי הביתה. בחנות קבלתי את המכשיר ב3.12 , המכשיר היה בקופסא לא סגורה , ולבקשתי פתחו את הקופסא כדי להראות לי שיש את הבטריה והכבלים . בתום ההצגה שבה לא הראו לי את פעולת המכשיר (אפילו לא הדליקו אותו!) סגרו את הקופסא וכמו שהיא הנחתי אותה בארון בבית עד לחזרתו של בני מהצבא. ביום חמישי האחרון 20.12 הבן שלי חזר מהצבא אחרי 19 יום שלא היה בבית, ושמח לקבל את המכשיר. הוא הכניס אותו להטענה בחשמל וכשהדליק אותו ראה פס על גבי המסך. מיהרנו לחנות בה נרכש המכשיר ובקשנו להחליף אותו לחדש…
-
- 81 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.msg4713329#msg4713329 מחפש שותף לרכישה של עכבר (או מקלדת ועכבר) אלחוטיים איכותיים, מישהו מעוניין?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי הנהוג לקוח קיים מתקשר לחברה מאיים לעזוב ומקבל מחיר טוב יותר. בבזק בינלאומי הלך חלק. אבל משום מה בבזק, אני בחבילה של 30 מגה שהייתי משלם עליה בממצוע 100 שקלים, כיום הם אומרים לי שלחבילה שיש לי כולל מהירות העלאה 3 מגה (שניתנה בחינם ללקוחות קיימים רק שהם לא מודעים לכך) המחיר הוא 120 שקלים בחודש! כמובן איימתי להתנתק אבל זה לא עזר והיא הסבירה לי שבזק שינו את המדיניות שלהם והמחיר היום קבוע לכולם ולקוחות קיימים מקבלים את אותו המחיר. כמובן שדיברתי איתה במשך חצי שעה של וויכוחים ושום דבר לא עזר. מישהו נתקל בדבר דומה? זה פשוט אבסורד שבתור לקוח קיים אני אשלם הרבה יותר מלקוח חדש ובכלל יחס גרוע שאני צריך לשלם כל פעם יותר.
-
ממה שהצלחתי לדלות, כיום טריפל סי במסלול הרגיל (של לקוח פרטי) היא לא כל כך אטרקטיבית מבחינת ביצועים. לא הצלחתי למצוא ביקורות על אספקת האינטרנט מהסוג ה"מהיר" (=לקוח מתועדף) שהיא מציעה. במהירות 20 מגה ומעלה, במסלול המהיר, היא יותר יקרה מהספקיות הגדולות. אבל האם יש תמורה למחיר הגבוה? כדאי לשלם יותר? או שהם יקרים רק בגלל שכח הקנייה שלהם+כושר המיקוח שלהם מול ספקיות התשתית הם קטנים? איך היא בהשוואה לבזק בינלאומי? ל018? לנטוויז'ן? ובכלל אשמח לשמוע פירוט עדכני לגביהן. חשובים לי ביצועים טובים בכל שעות היממה: - סטרימינג של וידאו/טלויזיה FULL HD מחו"ל - תגובות מהירות בעת ביצוע פעולות אונליין באתרי מסחר עם ערכים בזמן אמת בבורסות ניו יורק ואירופה (שם כל עיכוב הוא קריטי), ובמשחקים אונלי…