עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום אנשי פורום טובים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני עומדת לסגור סכום של כ-70 אלף שקל. אין לי עוד חסכונות, ומלבד המשכורת החודשית הלא יציבה שלי (אני פרילנסרית) אין לי עוד מקורות הכנסה. אני כן מעוניינת לסגור סכום כמה שיותר גדול בשביל להגדיל את הריבית שאקבל עליו... הציעו לי בבנק פיקדון (קוראים לו רימונים אם מישהו שמע) שאומר בעצם שאני יכולה אחרי זמן מסוים למשוך את הכסף כל יום וזה יהיה צמוד מדד. השאלה שלי אם זה עובד לטובתי או שאולי היה עדיף להגדיר מראש את הריבית (ואז זה כבר יהיה פיקדון אחר). אשמח לעזרה, תודה מקרב לב!

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25962 נתקלתי בקניה הבאה האם זה כולל מיסוי? ומשלוח?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sim-m12345,

מישהו/היא יודע/ת מה קורה עם החנות הזו. ניסיתי להיכנס לאתר שלה והדף לא עולה...

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  4. אני רוצה לרכוש מחשב שולחני ללא מסך עם 2GB זיכרון ואחר כך להוסיף עוד 2GB שיש לי בבית. האם עדיף לוותר על זכרון שיש לי בבית ולקנות כבר 4GB בגלל מדבקת אחריות ששמים על מארז מחשב? אני יודע שלכל רכיב יש אחריות אבל בשביל מה צריך מדבקה?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by mrraz,

משהו לא ברור שנתקלתי בו הבוקר גבינה המתימרת להיות טבעית, סימפוניה של שטראוס מסומנת ככשרה לפסח לאוכלי קיטניות בלבד. לא הבנתי, יש קיטניות בתהליך היצור ? החמרה של הרבנות ? סתם טעות של עובד בשכר מינימום ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bd,

טיילתי ברשת וראיתי כל מיני סוגי זעקות ומערכות התראה עם חיישנים אלחוטיים לחלון וגם אינפרארד. רציתי לדעת אם יש המלצות לסוג מסויים של מערכת?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. מכשירי NEXUS 4 16GB עולים בארה"ב 350$. כולל משלוח והמקבילה שם למע"מ זה יוצא עדיין פחות מ400$. פה בארץ, כרגע המחיר הנמוך בZAP יושב על 2350 אם כי המחיר אכן תזזיתי למדי. כמה ריאלי יהיה להתקרב יותר לכ1600 ש"ח שהוא עולה בחו"ל? כמה אנשים בכלל היו מעוניינים במכשיר כזה? אני אישית הייתי מעוניין בשניים כאלו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837010

• 15 תגובות
    • 7.2k צפיות
  8. Started by avimorde,

אהלן אנשים. חשבתי לשתף אתכם בחישוב הקטן שערכתי לגבי הטריפל iTop שמוצע בהוט. (החישוב נכון גם לגבי הטריפל iClassic). כפי שבוודאי רובכם כבר יודעים, המחיר המבוקש עבור הטריפל "הכל כלול" הינו 349 שקלים לחודש. לאחרונה הבחנתי בהטבה "חודש ראשון חינם" למצרפים חדשים באמצעות באתר. מחישוב מהיר, לדוגמה כאשר פורסים את התשלום ל11 החודשים הבאים , אפשר להשוואות את החיסכון החד פעמי הנ"ל לתשלום של 328 שקלים בחודש לערך. הרי חסכתי 350 שקלים בפעם הראשונה, אז בפריסת החיסכון ל11 חודשים הבאים: 349\11 = 32 שקלים ~ חסכון לחודש. מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה זוהי מחשבה שתעבור בכל אזרח ממוצע בישראל והשאלה שלי היא כזאת. אני לא מתאים לדרישות המבצע כיוון שאני לקוח קיים שמשלם 310 שקלים לחודש. אולי …

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  9. אז ככה ראיתי שמתארגנת קנייה של SSD בפורום, אבל לא נראה שמשהו זז יותר מדי באיזור שם וזה די תקוע. בכל מקרה אני מעוניין לשאול אתכם אם תהיו מעוניינים בקנייה קבוצתית של כונני SSD שמיועדים לשוק הביצועים הגבוהים. שני הדגמים שחשבתי עליהם הם: 1. Samsung 840 Pro 128GB 2. Samsung 840 Pro - 256GB אם תהיה התעניינות גבוהה אני מתחייב לקחת את הקנייה עליי ולנהל את הכל כמה שיותר מהר. 18.3 - עדכון נכון לעכשיו 24 מתעניינים, יצרתי קשר עם קיריל מ-TMS ואלו המחירים שקיבלנו כרגע: 625 ש"ח - 128GB 840 Pro (הנחה של כ-9.5%) 1100 ש"ח - 256GB 840 Pro (הנחה של 14%) אני מאמין שככל שיהיו יותר מצטרפים, המחיר הזה ירד, השאיפה שלי היא להביא את דגם ה-128GB להנחה של 15% לפחות, ההנחה של דגם ה-256GB כבר מש…

• 89 תגובות
    • 89.1k צפיות
  10. קנייה קבוצתית של מסך Dell Ultrasharp U2713HM מפרט המסך: DISPLAY Diagonal Viewing Size: 68.58 cm 27 inches (27-inch wide viewable image size) Aspect Ratio Widescreen (16:9) Panel Type, Surface: In-plane switching, anti glare with hard coat 3H Optimal Resolution: 2560 x 1440 at 60 Hz Contrast Ratio: 1000 to 1 (typical), Dynamic Contrast Ratio: 2 Million:1 (Max) Backlight Technology: LED Brightness: 350 cd/m2 (typical), 50 cd/m2 (minimum) Response Time: 8ms (grey to grey) Viewing Angle (178° vertical / 178° horizontal) Color Support: Color Gamut (typical): sRGB >99%, 82% (CIE 1976)3 Color Depth: 16.7 million colors Pixel Pitch: 0.23…

• 194 תגובות
    • 50.7k צפיות
  11. Started by yakir4u,

לפי הרבה סרטונים ברשת זה אחד המגני מסך היותר טובים שיש בחו"ל הוא עולה 30$ בארץ שוחטים אותנו ב180 שקל אם יש ביקוש אפשר לראות אם אפשר להביא לנו מחיר יותר נורמלי אם יהיה ביקוש

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. ערב טוב, סליחה על הספאם, פירסמתי באגף היד שניה מספר פריטים למסירה ללא תמורה, עבור מי שרלוונטי ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית: 3 דיסקים קשיחים של Western Digital צורב DVD מפצל USB 2.0 ל-7 חיבורים מגן ל-Galaxy Note מתאם DisplayPort ל-DVI תוספת: נוספה מערכת רמקולים 2.1 מדגם Altec Lansing ATP3. נא לקרוא את התיאור, אשמח שתושמש ולא תשמש כרהיט. ערב טוב ושבוע פורה, אופיר.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. ראיתי ששינו את החבילות של הטריפל לכמה דרגות,ומחירים. ראיתי בתנאים שיש הגבלה עד 50 גיגה תעבורה איזה חבילה הכי משתלמת ? מבחינת ערוצים וחבילות.. והאם ספק של הוטנט איכותי וללא התנתקיות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by BarBee,

אז פתחתי את גוגל וניסיתי כל מיני שילובים של פרספקס, אבל מחיר ברור אין. אז למי שקנה כמה חתיכות, אולי יהיו תשובות אני מעוניין בלוח בעובי 0.5 ס"מ, בגובה 12 ס"מ ורוחב של 3 מטר (מין "פס" שיחצה את הקיר בחדר). המידות משוערות לצורך העניין. אם מישהו יודע מי מוכר בדרום הארץ, או במקום אחר שעושה משלוח, ומי שגם יודע כמה יעלה בערך, המידע יתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by גרימברג,

היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  16. מברור קצר נראה לי שלא ממש. [מצאתי כבר את של גולן טלקום, הוט מובייל ויו-פון] [חסר לי עוד את 012מובייל ורמי לוי תקשורת] אני שוקל להעביר מספר ישן למדי אצל אורנ'ג לאחת מחברות החדשות שנותנות שירותי סלולר (012מובייל, רמי לוי, גולן, ..) העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא את חוזה ההתקשרות שלהם. ממה שאני מבין הם רוצים שאני קודם כל ארשם לשירות (ואתן את כל הפרטים שלי כולל אמצעי התשלום) ורק לאחר שאני כבר הסכמתי לעיסקה הם מוכנים לשלוח לי את החוזה. לי זה נשמע מאוד תמוהה ויש בהחלט סיכויי שלא הבנתי נכון. מה דעתכם חברים? האם הבנתי נכון? ---- להלן שיחה בצ'אט של אתר 012מובייל עם נציג שרות: אני: שלום אני: אני מעוניין לראות את חוזה ההתקשרות **לפני** שאני רוכש את השירות שלכם. אני: …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by djdodo,

שלום לכולם אני שם לב שבזמן אחרון הוט משתמשים בפרסום כוזב על מנת לפרסם את המוצרים שלהם. לפני כמה ימים היה כתוב בכל האתרים שהוט משדרגים את התשתית שלהם בחינם לכל המנויים של בחבילת טריפל http://hwzone.co.il/tech/news/140909 כמו כן ראיתי בטלויזיה את מנכ"ל הוט שאמר שזה מתנה ללקוחות והתשתית שודרגה אוטומטית לכולם וכל מה שצריך לעשות זה לעדכן את המהירות אצל ספק האינטרנט. הכל נשמע מצויין עד כאן. התקשרתי היום להוט כדי לבדוק את העניין הזה, הנציג אמר לי על ההתחלה אין בעיה ושהוא מייד מגדיל לך את התשתית אבל הוא ציין שזה יהיה כרוך בתוספת תשלום קטנה. מה??? אמרתם שזה בחינם. הנציג אמר לי "היתה טעות בפרסום" ואנחנו מגדילים את התשתית בחינם רק ללקוחות שהצטרפו ב3 החודשים האחרונים. זה נקרא פרסום כ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אם מתקשרים לבזק, כדי לחדש את המבצע עבור תשתית ADSL, אז המחיר הכי נמוך שלהם, עבור המהירות הכי נמוכה(5מגה) הוא 79שח. זה קפיצה של כמעט פי 2 לעומת ה-45שח שהיה לי עד עכשיו - ומסתיים עכשיו. אם הולכים לאתר כמה-זה, כתוב שם שהמחיר הכי זול לתשתית ADSL בבזק, הוא 55שח http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=i אבל כשמבקשים את זה מבזק, הם אומרים שה-55שח הוא רק ללקוחות חדשים, ורק עם תשלום חד-פעמי בהתחלה של 150שח.. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה card

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by davidavr,

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום וברכה, לפני יומיים באתי ל-KSP בגלל רמקול באוזן של הגאלקסי Y שמזייף (עושה רעשים ברקע). הבטיחו לי שהשבוע יתנו לי פלאפון חלופי אך לא ידוע מתי. האם יש זמן מקסימלי שהם מחוייבים לתת לי פלאפון חלופי מהרגע ששמתי את הפלאפון שלי אצלם לתיקון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עדכון 4/4/13: יבואני CM החזירו תשובה שלילית ולצערי לא ניתן לבצע את הקניה דרכם. בדקתי גם לגבי לוג'יטק G710+ עם היבואן. כרגע אין במלאי. לגבי KSP, הם כרגע לא בעניין של קניות קבוצתיות, אם תהיה התפתחות בנושא, הם אמרו שיידעו אותנו דרך הפורום. ********************************************************************************************************************************************* עדכון 9/3/13: אשמח אם כל החבר'ה שהצביעו וגם אלו שהרצון שלהם לקחת חלק תלוי במחיר, ישלחו לי בפרטי את מחיר ה"מקסימום" מבחינתם. זה יעזור מאוד (המידע הזה לא יימסר לגורמים שאני בודק מולם את האפשרויות...). מי שמצביע בסקר - שיכתוב תגובה בדיון כדי שאוכל להוסיף אותו לרשימה הראשונית. ***************************…

• 84 תגובות
    • 45.3k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות SSD בנפח 120 ג'יגה ואם מישהו נתקל בדיל טוב אני אשמח לשמוע. כוננים שחשבתי עליהם: CRUCIAL/MICRON, סמסונג (סדרה 830 או 840) אבל לא חייב רק את הכוננים האלא. בכלל אם מישהו נתקל בדיל טוב לנפח 120 ג'יגה אז אני אשמח לשמוע. תודה !

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. שלום אני צריך לצבוע חדר, בחדר יש מגוון סדקים שצריך לטפל בהם. מישהו מכיר צבעי טוב? אודה לכם על המלצה תודה card

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by nirush69,

עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ag43,

יש הרבה סיפורי בלהה בפורום על בעיות במימוש אחריות ושירות לקוחות לוקה בחסר. החלטתי לכתוב את התנסותי האישית כדי לתת במה לחברות שנותנות שירות טוב ומעבר . לפני 4 וחצי שנים קניתי עכבר vx revolution מבאג בבלאק פריידי. אחרי כשנה התגלתה תקלה כלשהי, ניגשתי לבאג והחליפו לי במקום לעכבר חדש מהמדף. חזרתי הביתה וגיליתי בעיה עם הגלילה, חזרתי לבאג שם והראו לי שמדובר בשבר. שוב החליפו בעכבר חדש מהמדף. כעבור שנתיים ועשרה חודשים מהקניה כפתור הback על העכבר הפסיק להגיב לסירוגין. היות ולא מצאתי את חשבונית הקנייה שלחתי מייל ללוגיטק העולמית. כעבור שלושה ימים הגיע שליח ups והביא לי עכבר מרתון חדש בקופסה. בשט"מ היו כתובות התחנות שהוא עבר מטורקיה לארץ והמיסים. למותר לציין שלא שילמתי גרוש, לא על ה…

• 41 תגובות
    • 11.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים