צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אז קיבלתי 750 ש"ח זיכוי בבאג, ואשמח לשמוע את עצתכם מה כדאי לרכוש. מבחינת חומרה אין לי ממש מה לשדרג, ולכן חשבתי לשדרג ציוד היקפי. אני מרוצה מהמסך שלי ומהעכבר, ולכן מה שנשאר זה מקלדת ואוזניות. לגבי אוזניות, יש לי Razer Carcharias שמהן אני מרוצה מאוד. יש לי את האפשרות לשדרג לRazer Tiamat 7.1 בתוספת של 250 ש"ח. אני יודע כי יהיה מרוצה מהאוזניות האלו וארגיש שיפור בחווית הסאונד. מנגד, יש לי מקלדת פשוטה של Microsoft. חשבתי זמן מה לשדרג למקלדת מכאנית, אך אני מפחד שאסבול מהרעש, וכי אולי לא ארגיש בנוח עם המקלדת. אני דיי מרוצה מהמקלדת הנוכחית שלי ואין לי בעיות איתה, אך יש כאלו שאולי חושבים שמדובר בפספוס ענק שלי. אשמח לדעת מה אתם חושבים בנושא זה. המקלדת תיהיה Razer Black Wid…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזיה מאתר אינטרנט אמין וזול יש אתר כזה? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הזמנתי ב AMAZON נעלי הליכה במידה מיוחדת. נרשמתי ל Shipito ונתתי אותם בתור הכתובת. המשלוח נשלח ל Shipito קיבלתי על כך אישור מ AMAZON וזה !! המשלוח נעלם. Shipito התעלמו מרוב המיילים ששלחתי להם. פעם אחת ענו משירות לקוחות העברתי את נתוני המשלוח, הם בכלל לא הגיבו. או שהם חובבים או שזה עוקץ. יש למישהו המלצה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי מאמזון דיסק WD Blue 4TB ב$58, אני חושב שהיה פה באתר פרסום על מבצע. היום רציתי לקנות שוב אך ויתרתי כי המחיר $84. אני לא על HWZONE כל יום ולא יכול לראות מבצעים אם יהיו. האם מכירים אתר או אפליקציה מומלצת לקבל התרעות על מבצעי חומרה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מתוך כלכיסט שתי החברות חייבות להציע 16 ערוצים אז חוץ מהערוצים שמקבלים בחינם בעידן+ "ברת הלוויין YES מציעה חבילה בעלות של 129 שקל לחודש, זאת לעומת חבילת הבסיס שעלותה 211 שקל בחודש. YES מגדירה את זה במחיר מבצע לחודש הקרוב, ולאחר מכן תעלה החבילה ל-169 שקל." הערוצים הנושאיים ש-YES בחרה לשים בחבילה הצרה הם: YES דוקו, ערוץ הספורט ONE, ערוץ הילדים של נגה תקשורת וערוץ הסדרות YES BASE. העיסקה כוללת ממיר רגיל. YES מאפשרת להוסיף עוד חבילות וערוצים בתשלום וגם את שירותי ה-VOD על פי הכללים שקבעה. [table] [tr][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr][/table]חברת הכבלים HOT משיקה את החבילה בעלות 129 שקל למבצע למשך חודש ולאחר מכן המחיר יעלה ל-149 שקל. עלות חבילת הבסיס של HOT עומדת על 220 שקל ב…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם באתר הנ"ל מגבלת הורדות למשחק שרכשתי או חופשי כמו בSTEAM ? היכן ניתן לקרוא על כך באתר הבית שלהם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה עם זה? מתי יגיע? איך אני יודע שאני רשום? ועוד הסברים מה עם זה בכללי ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרוצים לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנוי כיום למבצע טריפל שהיה פעם שכולל חבילת ערוצים, טלפון ותשתית של 12mb.בנוגע לתשתית, זכור לי פעם שהם אמרו שזה תלוי באיזור שאתה גר, כלומר יש אזורים שלא יכול להיות בהם 12mb. ובאמת אצלי יש עכשיו תשתית של 7mb ולא 12mb, זה נורמלי? אולי עד היום כבר השתדרגו ובכל מקום יש 12mb ובעצם אני לא מקבל את מה שמגיע לי?תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יודעים על זה משו?נתקלתם בזה?מה אתם אומרים? http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1883748
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי שלחה לאמא שלי מחשב נייד בן שלוש שנים מארהב לארץ. אתמול קיבלנו מכתב מהמכס שעלינו לשחרר את הדואר..... האם אני אמורה לשלם מכס על מחשב משומש בן 3 שנים? כמובן שכבר אין בידינו את חשבונית הקניה..... משהו יודע מה עושים במקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני חייב להעביר זוג נעליים מתל אביב לכרמיאל שבצפון עד ליום שלישי ורצוי מאוד שלפני יום שלישי בדקתי כיצד אפשר לעשות משלוח ב-UPS ולא הסדרתי עם האתר שלהם ניסיתי דרך דואר שליחים אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות משלוח של צרכן רגיל ולא של עסק. מישהו יודע כיצד אני יוכל לבצע את העברת הנעליים בהקדם האפשרי וכיצד אפשר ולעשות משלוח עם שליח של דואר ישראל לאדם פרטי? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הRazer Tiamat שלי נשברו (הקשת שמחברת בין שתי האוזניות נשברה). הייתי מאוד לא מרוצה מהאוזניות האלה, קניתי אותם לאחר Siberia V2 שהייתי מאוד מרוצה מהם. הסאונד בTiamat היה מאוד "מזוייף" לטעמי. עכשיו אני מחפש זוג חדש ורציתי לשמוע המלצות מהפורום כאן. חשוב לי שיהיה מיקרופון כי אני מרבה להשתמש בSkype\Teamspeak, לא רואה סרטים בכלל ומעט מוזיקה, כלומר העיקר הוא למשחקים במחשב. אני גם חייל לקראת שחרור ככה שאין לי תקציב לאוזניות בטווח ה1000+ ש"ח. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגביי זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מכשיר כזה ב-DX או ebay אבל אני לא מוצא אותו בחיפוש שעשיתי.. איך נקרא המכשיר הזה באנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135010§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 או מפרט קרוב לכך במחיר דומה. אני לא מצליח למצוא בירושלים חנות שמוכרת את כל החלקים האלו, אשמח אם תעזרו לי. שאלה שניה - האם שדרוג הזכרון ל-4GB יתן שיפור משמעותי? האם כדאי להתקין 4GB ב-Chip אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי התחברתי לאינטרנט של פרטנר סיבים אופטיים עד 1GB כרגע ac1900 ש tplink אני לא מקבל את המהירות הזאת אפילו שרשום שהראוטר תומך במהירות של 1GB ויותר יש קישור כאן https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34009&iszap=1 ליראות שהוא באמת תומך המירות שאני מקבל זה מקסימום 400 אם אני מחליף לראוטר שלהם אני מקבל מהירות 970 גם אם אני מתחבר קווית אני מקבל את המירות הזאת אני ממש מעדיף לא להשתמש בראוטר שלהם האם יש ראוטר שכן יוכל לעזור לי או שאני חייב להשתמש בשלהם כדי לקבל את המהירות גלישה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי כרטיס מודם סלולרי ללפטופ. מדובר על דגם דיי ישן שאמור לעשות את העבודה ונמכר באיביי באזור ה 17$ . יומיים אחרי, קיבלתי אישור שהוא נשלח אלי וגם פידבק חיובי על העסקה. הכל טוב ויפה. לפני יומיים, קיבלתי סוף סוף את הכרטיס. נראה משומש בצורה סבירה אבל זה לגמרי לא מפריע לי, אפילו שהוא תואר כחדש : http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Dell-5530-Eircsson-F3507G-GPS-HSDPA-WWAN-3G-MINI-PCI-E-Wireless-Card-/130716478968?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item1e6f4f2df8 לא אותו מוכר אבל בדיוק אותו תיאור "100% brand new and high quality" התקנתי אותו במחשב ומערכת ההפעלה (פדורה לינוקס) שמגיעה עם דרייברים מתאימים מיד זיהתה אותו. בהתלהבות רבה מיקמתי כרטיס סים במקום הייעודי שלו…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
היי. רכשתי מסאני סמארטפון. התחרטתי כי ראיתי מחיר טוב יותר. הבטיחו שתוך שבועים אקבל החזר כספי. לאחר כשבוע בא שליח עם המכשיר. שלחתי אותו חזרה בלי לקבל את הסמארטפון. התקשרתי שוב פעם לסאני. נציג אחד אמר שיכול לקחת חודש עד שאקבל החזר, נציג אחר אמר שזה לא בסדר שלא החזירו לי את הכסף והבטיח שיחזרו אלי. עד היום אף אחד לא חזר אלי, ולא קיבלתי את ההחזר. האם יש כאן עילה לתביעה ופיצוי? כל השיחות מוקלטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מסתכל על מחשבי גיימינג ובTMS מתוך סקרנות הסתכלתי על המחשב הכי יקר שלהם לגיימינג. http://www.tms.co.il/product/15532 תשימו לב שהכרטיס מסך הGTX 980, אפילו אם יש לו המון זיכרון והמהרות הוא בטח פחות טוב מכרטיס GTX 1070? במחשב זול בהרבה יש כרטיס GTX 1070? אז אני לא קולט פה משהו? למה שירצו לקנות מחשב כזה יקר עם כרטיס מסך מהדור הקודם? זה מחשב הרבה יותר זול עם כרטיס GTX 1070 http://www.tms.co.il/product/17986
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש, ושמתי לב שהפער בין החנויות בארץ לבין חו"ל גדול, למרות שלא אמור להיות מיסוי על חלקי מחשב. האם יש חנויות שיש לכם ניסיון טוב איתן? משלוח חינם ? האם בכלל כדאי לקחת את הסיכון או לרכוש בארץ ב 30% יותר יקר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות lg g2. אני גר ליד רמת גן / קרית אונו / בני ברק. איפה הכי כדאי לי לקנות (ובמחיר כמובן הכי זול)?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של dell עם אחריות לשלוש שנים , חשבתי להחליף את ההרדיסק ל ssd אבל אני לא יודע איך זה ישפיע לי על האחריות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-