צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תשתית כיום: בזק - 30 מגה - 60 ש"ח יהיה: בזק - 50 מגה - 120 ש"ח (כן, המחירים עלו מאד ולא ניתן להוריד אותם יותר. וכשהתקשרתי להוט..) הוט - 30 מגה - 110 ש"ח + 230 ש"ח התקנה (WTF?!) ספק כיום: בזק בינלאומי - 30 מגה - 30 ש"ח יהיה: אשאר כנראה באותו ספק עם שדרוג ל 50 מגה באותו המחיר. אתקשר לקשרי לקוחות מחר לוודא את זה. שמעתי שיש כאלה שקיבלו עלות 20 ש"ח לכל המהירויות. מישהו יכול לאשר? אשמח אם תשתפו את העלויות שלכם!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבדוק היענות לארגון קניה קבוצתית לכונן קשיח 3 טרה מדגם ספציפי (ככה אני חושב יהיה יותר מסודר וקל), מותג Seagate סדרה Barracuda דגם ST3000DM001 נפח 3TB ממשק SATA3 6Gb/s / SATA2 3Gb/s זכרון מטמון 64MB סל"ד (RPM) 7200 גודל "3.5 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816213 קישור לסקר כמותי: https://docs.google.com/forms/d/191z61_lqUEUIup6OwEwG2rpum75R01e4xP7-w8UqY40/viewform
-
- 132 תגובות
- 50k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות להקים קבוצה לקניית דיסק 4TB http://www.tms.co.il/product/12191 דיסק מוצלח
-
- 24 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הלן חברים, עלה לי פה איזה רעיון לראש, אפשרי לבצע קניה קבוצתית באילת? זה נשמע לי עסקה מעולה..
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתנתק ולעבור לחברה אחרת מסיבות טכניות. אני רוכש מכשיר שתומך בתדרים 2100/900, ולכן עדיף לי לעבוד עם מפעיל שרוכב על רשת אורנג'. החלטתי על 012mobile יש להם אחלה דיל עכשיו, והם רוכבים על אורנג' אז למה לא? רציתי לדעת האם אני יקבל זיכוי מגולן טלקום על הימים במהלך החודש שבהם לא הייתי מנוי? או שאין כזה דבר? מתוך האתר של גולן: "בגולן טלקום הנך חופשי מהתחייבות ובכל עת יכול לבחור להתנתק. בניגוד לחברות האחרות אנחנו נותנים לך את החופש להתנתק מבלי לבלות שעות ארוכות בהמתנה לנציג שירות ובשיחות עמו. אצלנו תוכל להתנתק מתי שתרצה דרך אתר האינטרנט. כל שתצטרך הוא להוריד את טופס ההתנתקות ולשלוח אותו אלינו, (ולכן תחויב על התשלום הקבוע בגין מחזור החיוב במהלכו נדרשה הפסקת השירותים)." מה …
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? טוב אז ככה, יש מספר חנויות שחזרו עליי, אין לי עוד מחיר, אבל אני צריך לספק להם מידע על כמות אנשים שמעוניין, אז יש דגמי 16GB ו32GB, על 3G על תבנו בינתיים. למי שמעוניין, נה לשלוח לי פרטים ליצירת קשר בה"פ או בשרשור ונראה איך זה מתקדם, אני רוצה להוריד את המחיר לפחות מ1000 שקל בעקרון. אז יללה, תגיבו או צרו קשר בפרטי
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתרים שאתם ממליצים עליהם עם בגדים בזול באיכות סבירה פלוס ועם משלוח לארץ. הטעם שלי בבגדים די שגרתי למדי: חולצות פולו, ג'ינסים, טריקו, גופיות, חאקי וכו'. אגב, מותגים ממש לא מעניינים אותי. גם ככה הכל מיוצר בסין באותם מפעלים. בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/technation/1.2018416 מה אתם אומרים על החברה הצדיקה הזו ?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25. המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח. המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ. באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר. לכן, זו ההתלבטות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. חוק "ניתוק זיקה" - ריכוז מידע וחוויות משתמשים 2. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497870.msg4263331#msg4263331 3. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502716.msg4303145#msg4303145 אם אתם מכירים דיונים מועילים נוספים - אנא הוסיפו אותם כאן תודה.
-
- 15 תגובות
- 38k צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מנוי ברמי לוי תקשורת למעלה משנה והסופש שינה לי את כל מה שחשבתי על החברה: הסופש שהיה היתי בלי אינטרנט בבית ולכן לפני התקשרתי להגדיל את החבילת גלישה מ 5 גיגה שהיה לי ל 10 גיגה, לא הוסבר לי כראוי שזה יחסי לחודש ושאני לא יהנה כל החודש מ 10 גיגה גלישה (לא בתשלום ולא כמות הגלישה ). בנוסף שאלתי אם אתם שולחים הודעת sms התראה לפני גמר החבילה והנציגה אמרה לי שאתם כן מספקים את השירות. אתמול נחסם לי הקו לשיחות יוצאות עקב חוב של יותר מ 1000 שח !! עקב חריגת גלישה !! אני לא קיבלתי sms המהזהיר על גמר החבילת גלישה ובנוסף אני לא מבין למה חסמו לי את הקו ללא התראה הרי עוד לא הגיע תקופת התשלום !! איך לדעתכם אני אמור להמשיך מכאן ??
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי הסופש אני באילת ושקלתי לקנות הארד דיסק חיצוני בksp השאלה מה קורה מבחינת אחריות? האם אין בעיה לממש אותה בסניף אחר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר לפני חודשיים שמעתי הבטחות שאוטוטו מאפשרים להכניס תחרות לבתחום התשתית הביתית. כמו שהבנתי 018 תיהיה בעצם ספקית ווירטואלית, שתשב על התשתית של בזק ותנפץ את המחיר הקיים והגבוהה שיש כיום. מה קורה עם זה? מישהו יודע מתי 018 מתחילים לרוץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ושמתי לב שבwellcom.co.il המחירים זולים משמעותי מאייבורי וKSP. פעם שעברה שקניתי מחשב KSP ואייבורי התחייבו למחיר הזול בשוק האם זה עדייו ככה? האם מישהו קנה בוולקום ויודע להגיד איך הם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ותודה מראש לעונים! אני מעוניין להתנתק מיס ולעבור לחברה שמשלמים באופן חד פעמי עבור הציוד(ממיר צלחת) ועל ההתקנה ולא צריך לשלם כל חודש כסף כמו יס זה מיועד עבור זוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים ששפת אמם היא ערבית ורצוי שיהיו ערוצים גם בעברית וגם בערבית וגם ערוצים מהעולם אנגלית וכל שפה אחרת אני מחפש חברה/מתקין שעובדים באזור מגדל שבצפון(ליד טבריה) , משהוא במחיר שפוי ואמינים וטובים (בקיצור משהוא מומלץ) חשבתי לעבור לעידן פלוס, אבל אני לא יודע על כמה ערוצים מדובר ובאלו שפות ואם זה מתאים להם? ומהו התשלום? אשמח לכל מידע שישפוך אור בנושא, המלצות,הצעות, חוות דעת דרושים כאן ויעזרו בטירוף …
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש להם מבצע (הגיע עכשיו במייל). קופון למשלוח חינם. בדר"כ מחירי המשלוח שלהם נוסקים ל 30$ די מהר (שזה לא זול בכלל) אז המבצע שווה אם יש משהו שאתם רוצים. קוד: FREESHIP. יש להם שם כמה טסט-בנצ'ים שאולי שווים בדיקה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
מה קורה חברים ?? הוקמה נקודת שירות של חברת גולן טלקום בכפר קאסם למי שמעוניין מתושבי האזור .. נקודת השירות היא בתוך חנות פלאנט מחשבים , רחוב סולטאני ( כביש ראשי ) מול מרכז רפואי ש.ר.ד. * קבלת הסים היא במקום לפרטים : 03-7447683 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שלנורות מבוססות LED יש אורך חיים הרבה יותר ארוך מנורות רגילות - ראשית, זה נכון? שנית, האם אני יכולה להחליף את הנורות בבית שלי בנורות LED? כמה כל נורה תעלה לי? לאיזה פרמטרים אני צריכה להתייחס בבחירה של נורה כזו? (כמה לומן נותנת נורת ה-100W הסטנדרטית שהייתי קונה עד שהוציאו אותה מחוץ לחוק? האם לומן זה מדד טוב להארה של נורה, או שצריך להסתכל על עוד פרמטרים?)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מחו"ל משקף גלים (אוסילוסקופ). דוגמא לאופציה שאני שוקל: ישלחו לי אותו לארץ, והמחיר שלו יהיה מעבר ל-325$, מה שאומר שאצטרך לשלם עליו מכס, מע"מ. מישהו יודע מהו המכס עבור מוצר כזה? תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אתם קונים מפסקי חשמל? מה טווח המחירים של מפסקי החשמל, ואיפה אוכל למצוא מגוון רחב שלהם? (הסתכלתי באתרי האינטרנט של איקאה, הום סנטר, אייס וכו', ולא מצאתי כלום) האם, כיוון שהמפסקים מחוברים ישירות לחשמל בקיר, מסוכן לדעתכם לקנות מפסקים מחו"ל שאין להם תו תקן ישראלי? (יש הבדל מהותי בין זה לבין גאדג'ט אקראי שאני מחבר לשקע?)
-
- 18 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי רק לשתף מקרה שהיה לחבר שלי היום עם נטוויז'ן, ולשאול מה דעתכם צריך לעשות ואם יש איזה חוק שיכול לעזור שאתם מכירים. אז ככה: האמא, לא דוברת עברית, התחברה לנטוויז'ן, עשתה חבילה בסיסית וזהו עד כאן. לפני כחצי שנה נטוויז'ן החלו לגבות על שירותי אנטי וירוס ושאר ירקות שהיו בזמנו בחינם. החבילה לא התעדכנה ונגמרה, ונטוויז'ן חידשו את החבילה במחיר כלשהו מבלי לעדכנה. כך הדבר התנפח לסכומים שמגיעים במצטבר ל 500 שקל ( תסכימו איתי שאפשר לעשות עם הכסף הזה מנוי ל-3 שנים פלוס היום) בחצי שנה האחרונה. הוא התקשר לנסות לבטל את ההוצאה בדיעבד שכן השירותים הללו לא בוקשו מלכתחילה, וכן האמא לא דוברת בכלל עברית ולכן אין מצב שעדכנו אותה. האם זה חוקי ? למי אפשר להתלונן ? מכעיס ... בתודה עידן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-