עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by chenrp,

חבר שאל איך להחליף את הפילטר של הטבע בר. א. לא הבנתי מדוע הפילטר נמצא מאחורה בצורה כזו פרוביזורית ולא בתוך המכשיר כמו תמי 4. ב. לא הבנתי איך לנתק את הפילטר ולשים אחר במקומו. המחברים נראים חד פעמיים (פלסטיק). תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אהלן, אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25. המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח. המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ. באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר. לכן, זו ההתלבטות ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה להתנתק ולעבור לחברה אחרת מסיבות טכניות. אני רוכש מכשיר שתומך בתדרים 2100/900, ולכן עדיף לי לעבוד עם מפעיל שרוכב על רשת אורנג'. החלטתי על 012mobile יש להם אחלה דיל עכשיו, והם רוכבים על אורנג' אז למה לא? רציתי לדעת האם אני יקבל זיכוי מגולן טלקום על הימים במהלך החודש שבהם לא הייתי מנוי? או שאין כזה דבר? מתוך האתר של גולן: "בגולן טלקום הנך חופשי מהתחייבות ובכל עת יכול לבחור להתנתק. בניגוד לחברות האחרות אנחנו נותנים לך את החופש להתנתק מבלי לבלות שעות ארוכות בהמתנה לנציג שירות ובשיחות עמו. אצלנו תוכל להתנתק מתי שתרצה דרך אתר האינטרנט. כל שתצטרך הוא להוריד את טופס ההתנתקות ולשלוח אותו אלינו, (ולכן תחויב על התשלום הקבוע בגין מחזור החיוב במהלכו נדרשה הפסקת השירותים)." מה …

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. http://www.themarker.com/technation/1.2018416 מה אתם אומרים על החברה הצדיקה הזו ?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. היי הסופש אני באילת ושקלתי לקנות הארד דיסק חיצוני בksp השאלה מה קורה מבחינת אחריות? האם אין בעיה לממש אותה בסניף אחר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ABL,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושמתי לב שבwellcom.co.il המחירים זולים משמעותי מאייבורי וKSP. פעם שעברה שקניתי מחשב KSP ואייבורי התחייבו למחיר הזול בשוק האם זה עדייו ככה? האם מישהו קנה בוולקום ויודע להגיד איך הם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by adi518,

יש להם מבצע (הגיע עכשיו במייל). קופון למשלוח חינם. בדר"כ מחירי המשלוח שלהם נוסקים ל 30$ די מהר (שזה לא זול בכלל) אז המבצע שווה אם יש משהו שאתם רוצים. קוד: FREESHIP. יש להם שם כמה טסט-בנצ'ים שאולי שווים בדיקה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  8. מה קורה חברים ?? הוקמה נקודת שירות של חברת גולן טלקום בכפר קאסם למי שמעוניין מתושבי האזור .. נקודת השירות היא בתוך חנות פלאנט מחשבים , רחוב סולטאני ( כביש ראשי ) מול מרכז רפואי ש.ר.ד. * קבלת הסים היא במקום לפרטים : 03-7447683 תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ModChiP,

http://www.welhel.com/product.asp?class_id=286 אני רוצה להזמין מסכת ריתוך. המסכות שיש שם באתר תואמות לזיקה דימונד שמשווקות בארץ. אבל לא הצלחתי להבין איך להזמין מהאתר הזה. לדוגמא רציתי להזמין את המסכה הזו- http://www.welhel.com/ProductContent.asp?id=270 אין מקום להזמנה, וגם מה שקיים שם, שולח אותו לאתר בסינית שמוכר לא אותם מסכות. שלחתי להם אימייל דרך הצור קשר באתר שלהם, הם לא ענו לי. מישהו יודע מה לעשות?, תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אני מחפש אתרים שאתם ממליצים עליהם עם בגדים בזול באיכות סבירה פלוס ועם משלוח לארץ. הטעם שלי בבגדים די שגרתי למדי: חולצות פולו, ג'ינסים, טריקו, גופיות, חאקי וכו'. אגב, מותגים ממש לא מעניינים אותי. גם ככה הכל מיוצר בסין באותם מפעלים. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. כבר לפני חודשיים שמעתי הבטחות שאוטוטו מאפשרים להכניס תחרות לבתחום התשתית הביתית. כמו שהבנתי 018 תיהיה בעצם ספקית ווירטואלית, שתשב על התשתית של בזק ותנפץ את המחיר הקיים והגבוהה שיש כיום. מה קורה עם זה? מישהו יודע מתי 018 מתחילים לרוץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Boobarella,

שמעתי שלנורות מבוססות LED יש אורך חיים הרבה יותר ארוך מנורות רגילות - ראשית, זה נכון? שנית, האם אני יכולה להחליף את הנורות בבית שלי בנורות LED? כמה כל נורה תעלה לי? לאיזה פרמטרים אני צריכה להתייחס בבחירה של נורה כזו? (כמה לומן נותנת נורת ה-100W הסטנדרטית שהייתי קונה עד שהוציאו אותה מחוץ לחוק? האם לומן זה מדד טוב להארה של נורה, או שצריך להסתכל על עוד פרמטרים?)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב לכולם ותודה מראש לעונים! אני מעוניין להתנתק מיס ולעבור לחברה שמשלמים באופן חד פעמי עבור הציוד(ממיר צלחת) ועל ההתקנה ולא צריך לשלם כל חודש כסף כמו יס זה מיועד עבור זוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים ששפת אמם היא ערבית ורצוי שיהיו ערוצים גם בעברית וגם בערבית וגם ערוצים מהעולם אנגלית וכל שפה אחרת אני מחפש חברה/מתקין שעובדים באזור מגדל שבצפון(ליד טבריה) , משהוא במחיר שפוי ואמינים וטובים (בקיצור משהוא מומלץ) חשבתי לעבור לעידן פלוס, אבל אני לא יודע על כמה ערוצים מדובר ובאלו שפות ואם זה מתאים להם? ומהו התשלום? אשמח לכל מידע שישפוך אור בנושא, המלצות,הצעות, חוות דעת דרושים כאן ויעזרו בטירוף …

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by idanmal,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מזמין מאמזון? מאיבי יצא לי להזמין מאות פעמים...כן כן מאות, אך מאמזון אף פעם לא ניסיתי. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה להדריך אותי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום, רציתי רק לשתף מקרה שהיה לחבר שלי היום עם נטוויז'ן, ולשאול מה דעתכם צריך לעשות ואם יש איזה חוק שיכול לעזור שאתם מכירים. אז ככה: האמא, לא דוברת עברית, התחברה לנטוויז'ן, עשתה חבילה בסיסית וזהו עד כאן. לפני כחצי שנה נטוויז'ן החלו לגבות על שירותי אנטי וירוס ושאר ירקות שהיו בזמנו בחינם. החבילה לא התעדכנה ונגמרה, ונטוויז'ן חידשו את החבילה במחיר כלשהו מבלי לעדכנה. כך הדבר התנפח לסכומים שמגיעים במצטבר ל 500 שקל ( תסכימו איתי שאפשר לעשות עם הכסף הזה מנוי ל-3 שנים פלוס היום) בחצי שנה האחרונה. הוא התקשר לנסות לבטל את ההוצאה בדיעבד שכן השירותים הללו לא בוקשו מלכתחילה, וכן האמא לא דוברת בכלל עברית ולכן אין מצב שעדכנו אותה. האם זה חוקי ? למי אפשר להתלונן ? מכעיס ... בתודה עידן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ag43,

אחי קנה מחשב נייד של HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל לפני כשנה וחצי. בזמן האחרון התחילו לו בעיות של התחממות המחשב, מקלדת שהפסיקה לעבוד לסירוגין ובלוטוט' וכרטיס קול שהפסיקו לעבודו לחלוטין. אחי התקשר לHP ולאחר שהעבירו אותו שבעת מדורי גיהנום ותחקירים על זהות הרוכש בחו"ל נחה דעתם ותואם איתו טכנאי. היות שלא היה לו זמן להפגש איתם הוא העביר אלי את המחשב ותואמה איתי הפגישה. נתחיל בכך שהפגישה תואמה איתי בין השעות 11-13 והטכנאי הגיע ב13:50. לא נורא, "נחליק". הטכנאי (של חברת טלדור) הגיע והתגלה דווקא כאדם נחמד (או כך חשבתי) וישב להתחיל לעבוד. התברר שHP העבירו אליו רק את התלונות על לוח האם ולא על המקלדת ולכן הוא הגיע רק עם לוח אם חילופי. הטכנאי הרגיע אותי ואמר שאוכל להזמין שוב את השירות…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583726271648717&set=a.477832365571442.98040.477820532239292&type=1&relevant_count=1&ref=nf תקראו רגע בעיון את המרכיבים ותגידו לי איך דבר כזה ייתכן? שלא תבינו לא נכון, אני יודע את התשובה, על התאגידים הכוחניים, הממשלה העיוורת/לא איכפתית, אבל עד מתי? מתי נרים קול צעקה כציבור? מתי נחרים מוצרים כאלה? מתי נגיש תביעה ייצוגית על המוצרים האלו שמשווקים לנו כ"בריאים" ... אני לפחות מקווה שיהיו פה כמה שזה ייפתח להם את העיניים בכל הקשור לתזונה. הערה: בעוד שאני מאמין שחלב לא בריא לבני אדם מעל גיל שנתיים (בערך), אני לא שותף לדיבורים נגד החלב בלינק, זו לא מהות הנושא וסתם מהווה הסחה.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by jimbryho,

מאיפה אתם קונים מפסקי חשמל? מה טווח המחירים של מפסקי החשמל, ואיפה אוכל למצוא מגוון רחב שלהם? (הסתכלתי באתרי האינטרנט של איקאה, הום סנטר, אייס וכו', ולא מצאתי כלום) האם, כיוון שהמפסקים מחוברים ישירות לחשמל בקיר, מסוכן לדעתכם לקנות מפסקים מחו"ל שאין להם תו תקן ישראלי? (יש הבדל מהותי בין זה לבין גאדג'ט אקראי שאני מחבר לשקע?)

• 18 תגובות
    • 11.7k צפיות
  19. להלן המקרה האישי שלי: בתאריך: 21/3/12 -> תיקון 19/3/12 הזמנתי לוח אם מדגם: B75M-D3H של Gigabyte. המוצר הגיע בזמן (דואר רשום), באריזת קרטון עטופה בניילון שחור (ללא פצפצים). כשהסרתי את הניילון גיליתי מוצר באריזתו המקורית. אומנם כשפתחתי את הקרטון, גיליתי שהלוח אם פגוע באחת הפינות. הלוח אם נמצא בתוך שקית אפורה חצי שקופה שהייתה קרועה בפינה שבה הלוח נמצא פגוע. ובבחינה נוספת גיליתי מעיכה על הקרטון בדיוק בפינה הזו. (ואפילו חור שטוח שנוצר מהפגיעה של הלוח מבפנים). התקשרתי לחנות, ענה לי בחור בשם יהב. (ככל הנראה מנהל החנות) - בעלים: י. כהן הנדסה ומחשוב (כמו שכתוב בזאפ). הסברתי לו את המקרה והוא ביקש ממני לשלוח אליו תמונות לדוא"ל, וכן עשיתי. בתחילה הוא אמר שהוא יבדוק את זה מו…

• 77 תגובות
    • 10.7k צפיות
  20. שלום אני מתכוון להזמין מחו"ל משקף גלים (אוסילוסקופ). דוגמא לאופציה שאני שוקל: ישלחו לי אותו לארץ, והמחיר שלו יהיה מעבר ל-325$, מה שאומר שאצטרך לשלם עליו מכס, מע"מ. מישהו יודע מהו המכס עבור מוצר כזה? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ארי202,

אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני צריך 2 זכרונות למחשב. קניתי את כל החלקים אבל נשאר לי רק את זה. השעה כרגע 15:00 ואיחרתי את כל החנויות. אולי יש חנות שפתוחה שאני יכול לרכוש היום ?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by the_alex_shooter,

היי אני יודע הנושא הזה נידון מתישהו, אבל אני רוצה לשאול בכל זאת האם מישהו נתקל בסירוב של חנות מחשבים ידועה בארץ בטיפול של כרטיס מסך תקול שנמכר למישהו עם אחריות תקפה? לי אישית לא יצא לממש אחריות על כרטיס מסך של מישהו אחר, פעמיים מימשתי את שלי ממה שאני זוכר, והיה לי לפני כשנתיים כרטיס מסך שקניתי ממישהו שאותו בסוף מכרתי למישהו אחר. הקטע שהדבר הזה הוא חלק מחוק, אני אישית מעוניין עכשיו לשדרג מיד שנייה [ אני סטודנט, ולא כזה עשיר ] אז יש למישהו עניין ו/או ניסיון עם הנושא ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kdani,

רכשתי לפני שנה וחצי מחשב ASUS באתר של שניידר, המחשב הגיע עם אחריות לשלוש שנים של IBM. לפני כשבועיים המחשב "מת", נדיר שאני נתקל בבעית מחשב שאיני יודע לפתור, אבל פה הייתי אובד עיצות. התקשרתי לשירות, מהר מאוד הם הבינו שהבעיה לא פתירה בטלפון, והגיע שליח הביתה לקחת את המחשב ! כעבור שבועיים - לאחר שאבחנו תקלה שדורשת חלק מחו"ל, והחלק מתעכב - הציעו ושלחו מחשב חדש במקום ! אני די המום ממהירות השרות, שליח שהגיע פעמיים הביתה, והתוצאה - מחשב חדש. (למזלי לא היה משהו קריטי על הדיסק של המחשב). חייב לציין אותם פה לשבח.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by shikasha,

לא מזמן שידרגתי את כרטיס המסך שלי וברצוני למכור את הישן. איך רצוי למכור את הכרטיס הישן בצורה כזו שיתן לקונה בטחון בקניה? אין לי דרך הגיונית להראות לקונה הופטנציאלי שהכרטיס תקין (והוא תקין).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים