עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. היי חברים, הגיע השעה וגם אני עובר מחברת סלולר גדולה במקרה שלי פלאפון, אני מעוניין לעבור לאחת החברות החדשות אבל אני חושש מנושא הקליטה ברחבי הארץ, איכות גלישה וניתוקים, שירות. אשמח אם מי שיש לו קו בחברה כלשהי (הוט מובייל, גולן, רמי לוי, 012) שיגיב ויתן את דעתו על סמך הדברים שציינתי קודם, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. פעם היו בצפון אימפריות ואפילו נציגויות לחנויות שהיום עברו למקומות אחרים. היום למיטב ההבנה / התרשמות שלי, אין חנויות מחשבים בצפון הארץ שנותנות גם מבחר איכותי ונרחב של חלקים וגם הם לא חלק מאיזה רשת ענקית שבעצם נותנת זכיניות לכל מני מפעילים ואז צריך להתפלל שנופלים על משהו סביר... מחירי הארנונה בצפון כלכך גבוהים שאף חנות לא שורדת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. עדכון 4/4/13: יבואני CM החזירו תשובה שלילית ולצערי לא ניתן לבצע את הקניה דרכם. בדקתי גם לגבי לוג'יטק G710+ עם היבואן. כרגע אין במלאי. לגבי KSP, הם כרגע לא בעניין של קניות קבוצתיות, אם תהיה התפתחות בנושא, הם אמרו שיידעו אותנו דרך הפורום. ********************************************************************************************************************************************* עדכון 9/3/13: אשמח אם כל החבר'ה שהצביעו וגם אלו שהרצון שלהם לקחת חלק תלוי במחיר, ישלחו לי בפרטי את מחיר ה"מקסימום" מבחינתם. זה יעזור מאוד (המידע הזה לא יימסר לגורמים שאני בודק מולם את האפשרויות...). מי שמצביע בסקר - שיכתוב תגובה בדיון כדי שאוכל להוסיף אותו לרשימה הראשונית. ***************************…

• 84 תגובות
    • 45.3k צפיות
  4. איפה זול יותר לקנות מחשב? ב-TMS או ב-KSP אילת ללא המע"מ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. לאחרונה נחשפתי למושג הזה שאפשר לקנות הכל באינטרנט (לצערי רק עכשיו), ויש לי כמה שאלות בסיסיות בנושא: א) כשכתוב מחיר רגיל מחוק עם קו, ולידו מחיר עכשיו. זהו טריק שיווקי זול או שאכן כדאי למהר ולקנות את המוצר לפני שה"מבצע" יגמר? ב) FREE Super Saver Shipping שהם דוחפים לכל חור. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה עושה, וכמה אמור לעלות בלי זה. (כלומר הסבר כללי על מחירי המשלוח והמיסים שהם לוקחים) ג) מה זמן המישלוח שלהם בתוך ארה"ב בדרך כלל? ד) ראיתי שלהמון מוצרים הם נותנים אפשרות לקניה מחניות מקוונות אחרות שלפעמים זולות יותר מהמחירים שהם מציעים, האם שווה להתעסק איתם? ה) ליד כל המוצרים רשום פריים עם וי כחול לידו. מה זה אומר? תודה לכולם ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. רלוונטי גם לישראל! כרגע יש 3 הגרלות יהיו עוד בהמשך. 1. בטוויטר 2. פייסבוק 3. אם משחקים אונליין באחד או יותר מהמחשקים שמצויינים שם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nemesisx2,

שלום לכולם, ברצוני לספר לכם על שירות נפלא של חבר DELL בארץ. לפני חצי שנה רכשתי מסך של DELL והכל עבד מצוין והייתי מאד מרוצה ממנו. לפני שבוע פתאום חצי מהמסך שלי נהיה ירוק ולא ניתן היה לעבוד ככה. הרמתי טלפון לשירות לקוחות של DELL ביום ראשון כדי לממש את האחריות, אחרי ששמעו ממני את הסיפור על התקלה(שיחה של 5 דקות), לקחו את מספר ההזמנה של המסך ששמרתי וישר אמרו שאין בעיה ויחליפו לי את המסך בחדש. יום אחרי זה התקשרו אלי והתנצלו שאין את המסך כרגע במלאי ולכן יקח מספר ימים עד שהוא יגיע מחו"ל, יפה מאד שמודיעים היום כבר קיבלתי מסך חדש מהקופסא. ככה צריכות לעבוד כל החברות ולא לטרטר את הלקוח עד שהוא מתייאש עד שמקבל שירות וממש אחריות. כולם צריכים ללמוד מDELL איך לתת שירות ללקוח. מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נתתי הצעה במכירה פומבית ומיד לאחר מכן ראיתי שזה כולל משלוח של 16$ מה שהופך את העסקה ללא משתלמת בכלל. המוכר לא ענה לי למיילים, ולא הצלחתי למשוך את ההצעה דרך האתר כי הם אומרים שעברה יותר משעה. אם אני מחליט לא לשלם, מה איביי יעשו לי? מה אני יכול לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Guy950,

שלום, הזמנתי לפני כ-6 שבועות דיסק און קיי של 32GB ב120₪ כולל משלוח. לפני שהזמנתי ווידאתי על המוכר, זאת חנות שמוכרת משהו כמו 30 DOK שונים והיו עליה הרבה פידבקים חיובים, חלקם גם ישראלים! בכל מקרה, עשיתי את הרכישה דרך איביי ומיד קיבלתי שני אישורים, אחת שההזמנה התקבלה, והשניה היא אישור, קבלה וקוד מעקב אחרי ההזמנה. הבעיה שלי היא שאחרי 30 יום הבחנתי שהקוד עדיין לא מראה שום משלוח. זה אומר שהחבילה לא קיימת. שלחתי לחנות הודעה דרך אימייל שהיה בקבלה, הם ענו לי ״עקוב אחרי הקוד״ אבל הקוד לא עובד. מה לעשות? לפנות לאיביי? הערה: החנות מציינת שהמשלוח לישראל הוא 15-40 יום. אין לי בעיה לאפילו 50 יום, אבל לפחות שיהיו עדכונים למשלוח.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי, האם לאחר קבלת שירות טלפוני מאפל מתבצע חיוב כלשהו? מדובר על שירות עבור החנות, בשביל אייפון שכבר לא באחריות. מהשיחה לא ניתן היה להבין האם מחייבים או לא. מה שהתבצע בסופו של דבר היה איפוס סיסמה. במהלך השיחה לא נמסרו פרטים של אשראי או משהו כזה. תודה נ"ב מדובר על שיחה טלפונית לאפל ארה"ב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IL200,

נא לא לצפות/להגיב בשבת לא "כופה" על אפחד וגם לא יכול לכפות (נא = בבקשה) האל שם בחירה לאדם! הקיץ הגיע ואיתו החופש ואיתו שירות מחפיר של דואר ישראל!! מעסיקים קטינים שבקושי יודעים קרוא וכתוב, מזלזלים ומאבדים חבילות/מכתבים מבלבלים בין נמענים וכו'. קרו לי לפחות 4 תקריות איתם, דואר שלא הגיע, או שבור, או הגיע לשכונה אחרת! למשל היום התקשר אלי בנאדם "הדואר שלך אצלי"...(טוב שיש אנשים טובים). כל חופש זה אותו דבר, זה גלגל חוזר ואין למי לפנות! אלא רק להוציא תתסכול בפורום ולהזהיר אחרים. ידוע שהשירות שלהם .... האינטרנט יעיד. מי שלא רוצה להכנס איתם לבעיות וללמד אותם לקח!! פשוט לעצור הזמנות בתקופת החופש.

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי מתאים יותר. אני כבר זמן מה עם בזק ו בזק בינ"ל כספקית ונותנת תשתית אינטרנט אני ממש לא מרוצה מהשירות ומהיחס שאני מקבל מהם וגם מהמחירים שכבר מאוד רחוקים מלהיות זולים ואטרקטיבים בעולם של ימינו. הבעיה היא שהתחושה שלי היא שכל החברות הן אותו הדבר מבחינת השירות ודברים כאלה ומעבר יהיה בגדר: "זו נבלה וזו טרפה" האם יש לכם חברת אינטרנט מומלצת במיוחד? עם מחירים הוגנים ויחס שירות טוב כמו שצריך? אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by amit.w1986,

לפניי כשבוע וחצי רכשתי מחשב ( לא מורכב) מ TMS. הגיע אליי משלוח עד הבית בחינם, כול החלקים הגיעו תקינים. יומיים מרגע ההזמנה, החלקים היו כבר אצלי בבית. קיבלתי תחושה של אמינות מצד אנשי המכירות שדיברתי איתם בטלפון( קירל ועוד אחד שלא ידוע לי שמו) וגם יחס אדיב לכול דעה. אם להשוות את חווית הקנייה ב TMS לעומת מספר חנויות בעבר שרכשתי דרכן מחשבים או חלקים, עולם ומלואו. בנוסף, לאחר השוואה עם מספר רב של חנויות בארץ, המחירים ב TMS היו ב 90 אחוז תמיד הכי זולים או שווים למחיר בחנות אחרת. ממליץ בחום. עמית.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gidi_ab,

לפני כחודש פנו אליי מרשת פלאפון , על מנת שאחזור אליהם לאחר שניידתי לחברת הוט שמונה מכשרים ,לפני כשנה וחצי בעקבות חוסר הגינות של סוכני שטח . הגיע אליי סוכן נמרץ שהבטיח לי הרים וגבעות על מנת שאחזור לחברת פלאפון , כגון סימים בחינם שהתגלו מייד בחשבונית הראשונה כ49 ₪ . לכל ניוד מחיר התחלתי שונה . הבטיח מחיר לשנה מתברר שזה לחצי שנה ועוד ועוד . לאחר שיחות חוזרות עם הסוכן והבטחות שיגיע לסדר את העניין נשברתי ופניתי לשרות הלקוחות וגם שם נכונה לי דרך חתחתים . במשך שבוע שלם ושיחות מידי יום עם שרות הלקוחות הובטח לי שיגיעו אליי סיירת שימור לקוחות על מנת לבדוק את טענותיי וכל יום דחו אותי בטענה אחרת. עד שהגדילו לעשות ולאחר שבוע שמשכו אותי ,הודיעו לי שאני בכלל לא זכאי לביקור ש…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. קנייה קבוצתית של מסך Dell Ultrasharp U2713HM מפרט המסך: DISPLAY Diagonal Viewing Size: 68.58 cm 27 inches (27-inch wide viewable image size) Aspect Ratio Widescreen (16:9) Panel Type, Surface: In-plane switching, anti glare with hard coat 3H Optimal Resolution: 2560 x 1440 at 60 Hz Contrast Ratio: 1000 to 1 (typical), Dynamic Contrast Ratio: 2 Million:1 (Max) Backlight Technology: LED Brightness: 350 cd/m2 (typical), 50 cd/m2 (minimum) Response Time: 8ms (grey to grey) Viewing Angle (178° vertical / 178° horizontal) Color Support: Color Gamut (typical): sRGB >99%, 82% (CIE 1976)3 Color Depth: 16.7 million colors Pixel Pitch: 0.23…

• 194 תגובות
    • 50.7k צפיות
  16. Started by slyy,

אהלן חברים, יש לי בעיה עם הספק והתשתית שלי. אז ככה הספק שלי הוא בזק ואני גולש במהירות 15 מגה ואני משלם על זה 90 שקל, משהו שנראה לי מוגזם לחלוטין. התשתית שלי היא בזק בינלאומי ואני לא זוכר בדיוק כמה אני משלם ל15 מגה, נדמה לי ש50 שקלים שגם זה לא מעט. רציתי לשאול אתכם פה, איך אני יכול להוריד את המחירים יותר? ואם למישהו יש היכרות עם טריפל סי יוכל לומר לי אם היא באמת תשתית טובה? תודה, נדב.

• 36 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. האם מישהו נפגע מפעילות הקרית לאחרונה? יש לי כרטיס אשראי של מסטרכארד וביוני מצאתי שתי עסקות שלא ביצעתי והן מופיעות בשם APPLE ITUNES STORE-ILS ITUNES.COM LUX בוצעו שני חיובים, אחד ב-3.90 ש"ח ושני ב-199.90 ש"ח. בגלל רשום חיוב חודשי אני חסמתי כרטיס וביקשתי להחזיר לי סכום שנגבה. לאומיכארד אמרו לי זה יקח 3 ימי עסקים. הקלדתי את השם בגוגל ומצאתי דיון בפורום של אפל. זה נתן לי להבין שיש אנשים אחרים שנפגעו גם. הם דיווחו על בעיה לאפל והם לא ביצעו שום פעולות ושם עיסקה לא מוכר להם. בכאן ברור שפעולת קבוצת הקרים וגונבת כסף מאנשים. לא יודע איך מספר של כרטיס אשראי הגיעה לידי הקרים כי כמעט לא השתמשתי בכרטיס שלי. אני לא משתמש בשירותי אפל בכלל וסמארטפון שברשותי הוא מבוסס אנדרויד. האם מישהו …

• 0 תגובות
    • 14.9k צפיות
  18. Started by disturbeder,

לפני כ10 ימים הגיע אלי סמארטפון סיני שהזמנתי מהם , לאחר יום אחד מנפילה קטנה מאוד (20 ס"מ) המסך הפסיק לעבוד . לאחר התכתבות עם המוכר הוא הציע שאני אשלח את המוצר אליהם . להזכירכם , בaliexpres הכסף לא מגיע אל המוכר עד שאני מאשר את קבלת המוצר ותקינותו , או חולף זמן מסויים והכסף עובר אוטומטית. היה לי מאוד קשה לתקשר איתם , הייתי שולח להם הודעות והם היו עונים רק אחרי שהייתי מאיים לפתוח dispute ,בנוסף שאלתי אותם פעמיים מה יעשו עם המכשיר כשיגיע אליהם , וגם לא נתנו לי תשובה . אני מפחד שהם ימרחו אותי כמו שמרחו אותי עד עכשיו, וברגע שהכסף יגיע אליהם אני אוכל לשכוח מהם. נשארו לי עוד 4 ימים עד להעברת הכסף אוטומטית אל המוכר , כדאי לפתוח dispute?

19. Started by dabeldu,

היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kletsman,

שלום. ראיתי בעיתון שפורסם מקררים המשתתפים במכרז מקררי הגריטה יש לי כמה שאלות: 1. רשום שהמבצע לזכאי ביטוח לאומי, - איך אני יודע עם אני זכאי? 2. רשום שצריך שיהיה לך מקרר קיים מעל 300 ליטר. איך אני יודע כמה ליטר המקרר שלי? 3. איזה מקרר כדאי - יש של HAIER; SAMSUNG;LG;HISENSE' SHARP; תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, מישהו יודע היכן ניתן לקנות מסנן תחליפי תת כיורי לתמי 4? מצאתי רק חנות אינטרנטית אחת... תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by TheSas,

קניתי שני מחשבים לאחרונה בTMS ובשניהם לא קיבלתי כבל מתח. בפעם הראשונה חשבתי שזאת טעות וגם לא היה לי כזה קריטי, אבל ביקשתי שישלחו ביחד עם המשלוח של הכרטיס מסך מהרכישה הקבוצתית ושלחו לי (כבל ממש קצר שבסוף אני לא יכול להשתמש בו). הפעם זה מחשב לאמא של חברה שלי ולה אין כבל ספייר. שאלנו למה הם לא שולחים כבל והם אמרו שהכבלים שהם מקבלים עם הספקים (Seasonic) הם עם חיבור אירופאי והם זורקים אותם ושבד"כ ללקוח יש בבית כבל מתח ואמרו שהם ישלחו מחר. זה לא מובן מאליו שישלחו כבל מתח עם מחשב חדש? המחשב הראשון היה ב5000 שקל, המחשב השני ב2000. למה לא שולחים מראש כבל מתח או לחילופין מבררים אם יש צורך בכבל לפני המשלוח? לעוד מישהו זה קרה? חוץ מהעניין של הכבל שסתם מבאס, אני ממש מבסוט מהם, המחירים…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by VegansXe,

אני כרגע עדיין ממתין לנציג של בנדא מגנטיק. יש 2 לפני בתור אני כבר שעה ו24 דקות מנסה שיגיע תורי כל הסיפור התחיל בכך שרכשתי ראוטר אלחוטי של TP-LINK, לאחר שיחה עם בנדא אישרו לי שהוא תקול, ואמרו ששלחו אישור החלפה לKSP דיברתי עם KSP הם אישרו שהם קיבלו את אישור ההחלפה, אך טענו שאין במלאי ושצריכים להזמין לי. טענו שיצרו איתי קשר כשהוא יגיע במלאי של סניף דיזינגוף - בפועל לא יצרו עימי קשר ניסיתי ליצור קשר עם KSP השבוע, הם טענו שאני צריך לפנות לבדנא... שזה מה שאני עושה עכשיו - אבל כמעט שעה וחצי ואף אחד לא טורח להרים את הטלפון. פשוט בושה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yoni_h,

למי שמעוניין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום היום באתי להוסיף את המוצר הזה http://bit.ly/12CjlVC לעגלת הקניות בeBay אבל במודעות אחרות שנכנסתי כדי לראות אם הבעיה בכל המודעות אז הכל היה תקין,מה יכולה להיות הבעיה ? (לא פרסמתי את המודעה בשרשור כי לא ידעתי אם זה מתאים לשם ) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים