קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים אני חושב לקנות Wii, מאז שהוא יצא התלהבתי מהשליטה החדשנית שלו. בעיקרון אני לא יודע כלום על המכשיר מעבר לכמה סרטונים שראיתי אז אשמח לקבל כל פיסת מידע. איפה לקנות ומה כדאי? גרסאות שונות של המכשיר? האם צריך לקנות כבלים כלשהם? האם כדאי לקנות שלט נוסף? מה לגבי נונצ'קו נוסף? האם יש למכשיר חסרונות כלשהם? משהו שכדאי לדעת לפני קניה? כל מידע שהוא יעזור לי. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בינו ל-Premium חוץ מגודל הדיסק? האם נפתרו שם בעיות של RROD ואחרות?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות קונסולה חדשה , גירסה אירופאית אני לא הולך לשים שום צ'יפ או פריצה. האם עדיין יש סיכוי שאני אחסם בגלל region ? או שכל עוד אני לא עשיתי שום דבר בקונסולה אני בטוח מהחסימה? תודה
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקלת קניית WII כבר הרבה זמן ועכשיו יש הזדמנות בה מישהו קרוב נוסע לארה"ב. האם שווה להביא משם? (חשמל, משחקים וכו'). באם תופסים במכס, מה הקנס? האם שווה לקנות בדיוטי פרי בעוד כמה שקלים מאשר לקנות בארה"ב? תודה!
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי קבוצת פייסבוק של שחקני פיפא 15 בPS4 בני 18+ (לא ילדים זה מה שחשוב) מי שרוצה להצטרף שישךל הודעה פרטית אני יתן לך קישור לקבוצה בכל מקרה מי שרוצה לשחק סתם ככה שיתן ניק בPSN ונרביץ כמה משחקים, נראה אם יש רמה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור, אני בן 23 ואני מחפש אנשים בני 20+ לשחק איתם בGEARS OF WAR 4 בCO-OP. אני משחק בPC אך הבנתי שהרשת תהיה משותפת בין הPC לקונסולה כך שלא צריכה להיות בעיה. יש מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי כמה פעמים באקס בוקס ופלייסטיישן אצל חברים ואני רוצה לקנות לעצמי קונסולה. התייעצתי עם החברים מה כדאי לקנות וכל אחד נותן לי תשובה אחרת, אבל נראה לי שאני מעדיפה את האקס בוקס. הסתכלתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1019 וראיתי שיש כמה דגמים של קונסולות משחקים, ואין לי מושג מה ההבדל ביניהן. אני רואה שיש הבדל בנפח הדיסקים, מה זה אומר? זה קשור לכמות המשחקם שאפשר לשחק? כדאי לקחת את הדיסק הכי גדול? ולגבי החיבור לטלוויזיה - זה מתאים לכל טלוויזיה? מה אני צריכה לבדוק כדי להיות בטוחה שלא תהיה לי בעיה לחבר אליה את הקונסולה? זאת טלוויזיה HD רגילה מלפני 6 שנים.
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1046 אותי מסקרן ה TOMB RAIDER החדש, ה LEFT4DEAD, וה Gothic 3 - Forsaken Gods כמובן.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
נינטנדו הכריזה על שיתוף פעולה בינה לבין LucasArts השיתוף הזה יוביל לתכנים של מלחמת הכוכבים בכמה ערוצי WII כולל הכרזה ששלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" (משחקים שיצאו לסופר נינטנדו ) יגיעו לחנות הווירטואלית עכשיו כבר יצאו בעבר כמה משחקי מלחמת הכוכבים לWII אבל זה לא היה במשגרת שיתוף פעולה ולא היו תכנים נוספים בערוצי WII בכל מקרה זאת ההכרזה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=4743 ובנימה אישית יצא לי לשחק בזמנו בכל שלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" לזמנם הם היו משחקים מאוד טובים (יחסית למה שהיה מקובל בזמנו כולל המגבלות חומרה ותוכנה שהיו בתקופת ה16 ביט) אבל אני לא חושב שזה מסוג המשחקים שמתישנים בצורה טובה אבל אני כן מקווה שהשיתוף פעולה הזה יוביל בעתיד למשחקים יותר מ…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם אפשרי???ואם כן איך בבקשה עזרו לי!!!! תודה מראש לעוזרים!! :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2007/11/14/video-of-new-research-conducted-with-playstation-eye/
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום עד היום הקונסולה היתה מחוברת בכאבל HDMI והיום אני מנסה לחבר אותה בכאבל AV שמגיע איתה ואין תמונה אין לי כאבל HDMI איתי איך אני עושה שתהיה תמונה תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי רכשתי לא מזמן קונסולת פס4 וכנראה בגלל שהיא בגירסה יפנית מקשי המערכת קצת שונים משהורגלתי- במקום אקס לאישור, עיגול מאשר אצלי את הבחירות. זה נורא מעצבן וגם אין לי סיבה פשוט להתרגל מחדש , כי בכל המשחקים, שהם לא בגרסה יפנית, האקס משומש לאישור, כרגיל. האם ניתן לשנות את מקשי המערכת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי אני נתקל בבעיה בצפיה בסרט HD בPS3. יש לי סרט שיש לו מספר שפות AUDIO , כאשר אני צופה בו במחשב, משום מה ברירת המחדל הינה פסקול ברוסית, אבל אין בעיה להכנס להגדרות של הנגן ולשנות לפסקול באנגלית. כאשר אני מעביר את הסרט בעזרת MKV2VOB לHARD DISK נייד ומחבר אותו ללPS3 אני יכול לראות אותו אבל הפסקול הוא ברוסית. אין לי אפשרות גם דרך השלט של ה - PS3 להעביר לפסקול אחר, כאשר אני לוחץ על AUDIO זה מראה לי שאני שומע AUDIO מספר 1 אבל אין אפשרות להעביר לאחר מה אני יכול לעשות על מנת להעביר לאנגלית? שאלה נוספת ולא קשורה: הHARD DISK החיצוני שאני משתמש בו מפורמט ל- 200 ג'יגה ב- FAT32 שעליהם אני מעתיק את הסרטים שאני רוצה לצפות ב PS3 ול 800 ג'יגה בNTFS שאני משתמש לגיבוי המחשב. במידה ואעשה מחי…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מהיום ניתן לשחק ביותר מ-100 כותרי Xbox 360 בקונסולה העדכנית מבית מיקרוסופט, וזה מסייע לה לרשום היקפי ביקוש מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שירות-התמיכה-לאחור-במשחקי-xbox-360-הושק-עבור/
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
הי, קיבלתי GHWT תופים+גיטרה+דיסק מקורי... על העטיפה רשומים שירים שמשום מה חלק מהם, אני לא מצליח לראות ברשימת השירים וכמובן לא לנגן.. למשל go your own wayy - fleetwood mac איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הכוונה ארגנתי אקדח לסוני 2 למשחקי יריות משהו קטלני ישמח עם תוכלו לארגן לי שמות של משחקים ואני יוריד תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים את זה ומה אני צריך כדי שיהיה לי גם סאונד? הרבה תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-