קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אפשר הסבר פשוט לאיך עושים DRIFT טוב ב MARIO KART DS אני תקוע על משימה אחת כבר המון זמן בTRUMA CENTER בשלב הראשון שמשחקים לבד בלי עזרה קוראים לו REAL DOCTOR אחרי פעולת ההחיאה על הלב ואחרי שתופרים את החתכים החיצונים כולל הוצאת הרסיסים, יש שלב של ניתוח על הלב עצמו אבל ה30 שניות לא מספיק לי . אולי מישהוא יכול להסביר לי בגדול מה סדר הפעולות הנכון שמה , ניסיתי לחטאות קודם,להוציא זכוכיות אבל כל פעם אני לא מספיק (כבר שבוע) בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן מספר שאלות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה, לעזרתכם אודה : 1. מהי עלותו הממוצעת של PC המסוגל לייצר גרפיקה המשתווה באיכותה ל XBOX 360 / PS3 ? (ברור שיש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן, הכוונה היא מה עלות המחשב שמסוגל להפיק גרפיקה באותה רמה, פחות או יותר) 2. הגיימרים הרציניים טוענים שאין תחליף למשחק ב PC, מכיוון שמשחק ע"י קונטרולר בקונסולה (XBOX 360 / PS3), אף פעם לא יהיה מספיק מדוייק ומהיר. לדוגמא, עבור משחקי First Person Shooter היכולת לשלוט על הדמות, ולכוון למטרה, תמיד תהיה מהירה יותר וקלה יותר לביצוע ע"י מקלדת ועכבר, ואף קונסולה לא מציעה פתרון ואיכות שליטה זהה ל PC. האמנם ? (האם, האם יש אפשרות לקבל מקלדת ועכבר ל XBOX 360ול PS3 ?) 3. כאשר בודקים PS3 לעומת XBOX 360, שני יתרו…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש פה אנשים שיש להם PS3 והם שיחקו במשחקים של PS2? כי אני רוצה לקנות SAN ANDREAS ואני לא בטוח שהוא יעבוד ואם מישהו מכיר רשימה באינטרנט של משחקים שהקונסולה תומכת בהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאני קונה Ps2 מחנות אני אמור לקבל כרטיס זכרון או שקונים אותו בנפרד? ואם קונים את זה בנפרד כמה פחות או יותר זה עולה? תודה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להתקין משחק מדיסק על הHDD. השאלה שלי היא , אם זה אפשרי להוריד משחק בקובץ ISO להעביר אותו לHDD של האקסבוקס על ידי כבל USB ,ואחרי זה לבוא לקונסולה לחבר את הHDD , להתקין את ISO ולשחק. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אז אחרי שהחלטתי לקנות אקס בוקס, ניגשתי לאינטרנט למצוא גרסאות שונות שאפשר לקנות בארה"ב...אז מצאתי כמה, רציתי לראות מה אתם אומרים: 120GB+ 2 משחקים: http://www.kmart.com/shc/s/p_10151_10104_018W180012760001P?vName=Entertainment&cName=Xbox+360&sName=Xbox+360+Hardware RESIDENT EVIL LIMITED EDITION http://www.kmart.com/shc/s/p_10151_10104_018W429086780001P?vName=Entertainment&cName=Xbox+360&sName=Xbox+360+Hardware והגרסה שהכי אהבתי: http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=75938 (זה עולה יותר יקר מ- PS3 250GB SLIM LOL) עכשיו, היתרון שיש לגרסה האחרונה הוא נפח הדיסק, וזה שזה בא עם 2 שלטים (שזה מאוד חשוב לי). החסרון הוא, שזה בא בלי כבל …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ניתן לראות אותו מתוך המשחק עד שלא מסיימים את הפרק, ולא ניתן למצא את זה ב youtube וכאלה מכיוון שהמשחק דיי חדש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
3 פעמים פתחתי אותו שמתי משחה פעם שכבה דקה ופעם עבה ופעם בינונית ב 3 המקרים הוא עובד לכמה דקות ושוב זה חוזר איזה באסה זה,
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כיוון שהשימושים שלי הינם מגוונים- אני משקיע בשדרוג המחשב. אבל, ישנם משחקים שיוצאים רק ל-PS, ומעניין אותי לשחק בהם (לדוגמה: GOD OF WAR, OKAMI, SHADOW OF COLOSOS) משיטוטים באתר YAD2, ראיתי שניתן להשיג קונסולת PS2 בפחות מ-1000 שקל. 1) שווה להשקיע בקונסולה הישנה הזאת? 2) מה הסיכוי להשיג עדיין משחקים, ואיפה ניתן להשיגם? 3) יש לכם אלטרנטיבה אחרת? לדוגמה: מקומות שמוכרים קונסולות אחרות גם במחירים נמוכים. 4) איפה אפשר להתנסות ב-WII, כדי להבין במה מדובר?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי סוני 3 ואני דיי סבבה איתו אבל שוקל מאוד לשתדרג בסוני 4! מה אתם אומרים כדאי או שסתם ביזבוז?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט האם לקנות ps4 או לקנות מחשב גיימינג ב-3,000 אלף.. ההתלבטות הגדולה שלי היא לא הכסף מהבחינה הזו אין לי בעיה בכלל לשלם למשחקים מקוריים הבעיה היחידה היא שאני רגיל למחשב וזה נוח לי ואני מעדיף מחשב אבל השאלה אם לדעתכם ימשיכו לצאת משחקים טובים למחשב? שמתי לב שהיום הכל יוצא לסוני או לאקס בוקס כמו gta. אז השאלה שלי היא כזאות, לפי דעתכם ימשיכו לצאת הרבה משחקים טובים למחשב? או שהמחשקים יצאו בעתיד בעיקר לסוני ולאקסבוקס?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז ככה לטיול בר-המצווה שלי אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם שווה לקנות שם Wii כי גם ככה אני מתכנן לקנות או שיש הרבה סיכויים שזה לא יעבוד ושזה יהיה גרועה??
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קורא גם NTSC/PAL בה 2700 שקל וגם הוא פרוץ מכאן-http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=632
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בה 2783 שקל גירסת pal? ועוד שאלה מה ההבדל בין פריצת תוכנה לאקס בוקס לבין צ'יפ GLOBE 360 ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חבר רוצה למכור לי PS2 ב500 שקל כולל הכל (משחקים, שלטים, כרטיס זכרון..) אבל בלי צ'יפ. זה שווה לקנות עכשיו או שעדיף איזה 360 חדש?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני יכול לקנות PS3 Super Slim 500GB + GTA V במחיר של 1150 ש"ח, האם שווה לי לקנות או שעדיף לחכות לPS4? הבעיה שיש לי בעיה כספית ענקית ואני לא ניראה לי שאוכל להרשות לעצמי קונסולה חדשה בסביבות ה2000 ש"ח. אני ועוד 2 אחים שלי מתחלקים בכסף שווה בשווה וזה טיפה בעייתי העניין של הכסף (שניהם חיילים). מה דעתכם כדאי לקנות PS3 או לחכות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול להשיג PS3 NTSC-J ב-3600 ש"ח... השאלה אם זה שווה, ומה ההבדלים לעומת מה שמוכרים בארץ... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהו השווי של הפלייסטישן 2 העבה מדגם SCPH-50004? (עם שני שלטים ושני כרטיסי זכרון כמובן). ??? כיוון שכבר לא מוכרים אותו אז לא מצאתי בשום מקום. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לחשוב על קניה של DS lite... האם יש טעם עוד לקנות אותו במיוחד לאור יציאת DSi
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח. אני שוקל לקנות את המשחק Guitar Hero : Metallica ויש לי כמה שאלות. על-פי מה שהבנתי, המשחק נמכר בלי הערכה של הכלים ועל מנת לשחק צריך לקנות את הערכה של Guitar Hero : World Tour. אז הייתי רוצה לדעת אם למישהו פה יש מושג איפה אפשר לקנות את הערכה הזאת ובהכי זול. דבר נוסף שמעניין אותי זה האם אני יכול לשחק במשחק עם הגיטרה של GH3, מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמה שאלות - 1. אם יש HDMI במסך אז זה בטוח שאם אני אחבר אליו PS3 או Xbox360 זה יעבוד? 2. בעיקרון אין לי בעיה לקנות את הקונסולה ב-2600-3000 שקל, הבעיה שלי היא עם המחירים של המשחקים. 400 שקל למשחק זה די מרתיע. יש דרך שבה אני לא אהיה חייב לשלם 400 שקל בשביל משחק?(ואני לא מדבר על ווארז) יכול להיות שבשביל GTA4 זה שווה את זה. אבל בשביל משחקים אחרים שיצאו אח"כ אני די בספק. אם יש מקום שמשכיר או מוכר משחקים ב-200-300 שקל אשמח לדעת עליו. 3. האם ל- XBox יש יתרון על ה- PS3 מלבד האפשרות 'להשאיל' משחקים? 4. לשדרג את המחשב שלי למחשב נורמלי שיחזיק לי שנה+ יעלה לי 3000 שקל, בערך כמו קונסולה, ואני בצבא ולמרות שאני חוזר כל יום (באיזה 8) אין לי זמן לשחק חוץ מבסופי שבוע(צריך לקום ב-5 בכל …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-