עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

קראתי היום תמהמר הזה- http://www.gamespot.com/news/6172548.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews%3Btitle%3B2&msg_sort=1&page=1#comments טוב אז ככה אני יגיד את דעתי על הנושא ותכתבו מה שאתם רוצים לדעתי נכון שלWII יש מחסור גדול במשחקים טובים כרגע נכון שיש הרבה פורטים עלובים ומשחקי מסיבות ומשחקי בנות מפגרים גם מבחינת גרפיקה כרגע הWII לא מציג ביצועים טובים עד פה הכל נכון השאלה הגדולה זה מה יקרה בעתיד ופה אני רוצה להגיד שבדרך כלל השנה הראשונה של קונסולת מינסטרים בשוק היא די עלובה מבחינת משחקים ל360 לקח שנה על שGOW ואובוויליון יצאו לPS2\PS1\N64 וכו לא היו הרבה משחקים טובים בשנה הראשונה -והWII רק 7 חודשים בשוק מה שכן יש לWII כרגע זה 2 דבר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by humus10,

קודם כל, תודה לכל חברי הפורום על העזרה,סקירות ועצות. קניתי אותו ב BUG ב 3000 ש"ח - נראה לי מחיר מצויין בשביל BUG (שנחשבים יקרנים יחסית )עם האחריות שלהם לשנה. מה אתם אומרים? עכשיו בא לי לחבר אותו ל LIVE. בהקדם אפרסם תמונות ואם אצליח להיתחבר ל LIVE אפרט את התהליך. בכל מקרה לא נראה לי שאני ישן היום... ;D[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 23:11:00 שאלה,בגרסת פרמיום אמור להיות שלט אלחוטי ? (בנוסף ל ז'ויסטיק אלחוטי)

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. כותרת. (אני לא יודע אם זה נחשב ווארז, אם כן נא למחוק את ההודעה)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by humus10,

משהו הצליח להיתחבר ל LIVE כאן? ברגע שאני רוצה להירשם אני מקבל CANNOT CONNET TO XBOX LIVE וכשאני עושה טסט לחיבור לפעמים הוא מצליח ולפעמים נכשל ב XBOX LIVE ו ב ICMP. חיברתי אותו לראוטר של 3COM IP סטטי 192.168.1.10 ו GATEWAY , ו DNS ( כתובת IP של הראוטר). בנוסף פתחתי את הפורטים הדרושים ואפילו שמתי אותו כ DMZ. למישהו יש רעיון מה קורה כאן?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש באריזה כחולה שמוכרים באופיס דיפו שהם עובדים לי מצויין אבל אין להם במלאי ראיתי שאפשר לקנות ב www.lira.co.il, דיסקים של ורבטים אבל האריזה שלהם סגולה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. סוף סוף יש לי XBOX 360 איזה מגניב זה עכשיו איך אני מחבר אותו לרשת ???? יש לי מודם אני מחבר את הקבל וזה כותב לי CANT CONNECT !

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by lowlow1001,

1. SIMCITY DS - משהו כמו SIMCITY 2000 אבל צבעוני יותר ושליטה וממשק נוחים יותר לא פחות חשוב הומוריסטי מה שהופך אותו לקליל יותר לקונסולה ניידת 2. TRANSFORMERS- גרפיקה PS1 אבל זה ממש לא חשוב המשחק נהדר הרעיון של להפוך למכונית\מטוס פשוט מדליק בוא נאמר יותר כיף מלירות קורי עכביש (סתם כי ספיידרמן איכזב אותי) המשחק לינארי אבל שליטה מעולה ומשחק מהיר מפצים על כך. לאחר משחק בשני הגרסאות אני בוחר בשקרניקים אפל יותר אך עם זאת מטוס יותר טוב ממכונית 3. גולת הכותרת אבל אליה וקוץ בה הוא המשחק הנכסף" Z E L D A" - צבעוני ויפה כמעט כמו בגיימקיוב השליטה עם העט אינטואיטיבית כלכך שלפעמים אני שוכח שיש גם שליטה רגילה בDS בקיצור זלדה כמו שזלדה צר…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  8. http://seekingalpha.com/article/38017 דואגים לנו... אבל GTA הכלבים האלו עושים כסף מה שמצחיק שזה היה בלעדי של סוני עכשיו ל M$ היא עם תוכן בלעדי ב GTA IV בצורה אקלוסיבית, לא יהיה תוכן נוסף אחר ל PS3

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by HitmanW,

סתם צצה לי פתאום שאלה, כנראה שאלה די טיפשית אבל לא יודע איפה עוד אני יכול להשיג תשובה חח. אז קיצר לעניננו.. איך השלט של הXBOX360 מתחבר? דרך USB לקונסולה? או שיש לו מחבר מיוחד? (כמו לדוג' לPS2)

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by marlboro,

משחק מדהים, למי שאוהב את הסיגנון גרפיקה 9/10 - גרפיקה מדהימה לא רק בסירטונים (שאין הרבה כאלה אז זה לא סיוט כמו FF,למרות שהמשחק תופס 3 דיסקים DL ! ) ממש גרפיקה מדהימה, מרגישים כאילו בסרט מצוייר,פירוט מעולה של הסביבה והדמיות. סאונד 9/10 - אין הרבה גיוון אז חשבתי לתת 8,אבל זה יהיה זילזול בכל המוזיקה והשירים שהלחונו במיוחד למשחק שהם ממש נותנים אווירה (הבנתי שאיזה מישהו רציני בתחום הלחין אותה) יש גם שירים מדיי פעם (בנק' מיוחדות במשחק) ממש טוב. משחקיות 9/10 - ממכר, לא הצלתי לעזוב את המשחק, ממש שוקעים לתוך הסיפור והדמיות, ימים רצופים של לישון ב 3 בבוקר כל המערכת של הדרגות בנויה להפליא, המון קסמים סיפורים חפצים, כל המשחק בנוי באווירה שגורמת לך ממש לה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by R007,

הי, אני רוצה לקנות x360 אבל אין לי מסך היי-דף, אבל חשבתי לחבר אותו למסך מחשב (crt רגיל) 1. אם, אני אחבר אותו למסך המחשב על איזו רזולוציה תהיה התמונה, והאם זו תהיה בכלל תמונת היי-דף? 2. במידה וניתן להציג תמונת היי-דף על המסך שלי, איך נקרא הכבל שאני צריך לקנות (קומפוננט - vga)? ואיפה אפשר לקנותו? ומה מחירו? תודה מראש לעונים! וחופשת קיץ נעימה ושקטה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by stone cold,

טוב אחרי איזה 60 שעות משחק סימתי את Rogue Galaxy מי שרוצה ביקורת מקיפה יותר שיקרא בגימספוט- http://www.gamespot.com/ps2/rpg/roguegalaxy/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews בכל מיקרה בגימספוט המשחק קיבל 80 אני חושב שזה מסוג המשחקים שאם קונים משחקים במחיר מלא הציון צריך להיות 90 ואם לא 70.. ואני יסביר המשחק פשוט נותן המון שעות משחק הבעיה שלא כולם כל כך מענינות וכיפיות RG משלב דברים ממילחמת הכוכבים \משחקי RPG יפנים \ואנימה יש לו הרבה גיוון מבחינת שלבים אבל המשחקיות חוזרת על עצמה מהר מאוד בניגוד למשחקים כמו זלדה ואוקמי לדוגמה במשחק יש שלוש דמויות פעילות רוב הזמן הדבר די דופק את מערכת הקרבות שהיא שילוב מוזר של מערכת חופשית כמו זלדה אם מערכת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: PS3 - 587 Wii - 418 XBOX Premium - 346 Xbox Core - 301 PS 2 - 116 PSP - 191 PS2 SLIM - 116 פשוט טירוף מה שהולך עם ה wii... עבר את ה-410 דולר והוא כבר עובר את ה retail price בכמעט 200 דולר... עליה של כמעט 40 דולר משבוע שעבר. גם ה xbox core עשה טיפוס מרשים של כ-30 דולר מהשבוע שעבר (טיפשות... למה שמישהו יקנה Core שיש Premium???). החדשות הטובות הן (לחלק מאיתנו) שה PS2 תפס צלילה רצינית של 40 דולר למטה וכרגע גם ה PS2 הרגיל וגם ה Slim עומדים על סביבות 116.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by marlboro,

חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. פיזית, יש כיתוב על הקונסולות?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17632 אני אמרתי כבר מזמן שכדי שה360 יוכל להיות מינסטרים הוא צריך הורדת מחיר וגם אמרתי שזה צריך להיות מהר לפני שנינטנדו תוכל להוריד מחירים לWII (כרגע בגלל המחסורים היא לא יכולה להוריד כי זה לא יעזור לה במכירות עד שיגמרו המחסורים) בכל מיקרה מעניין מתי זה יקרה ובכמה המחיר ירד אני מקווה שהדגם החדש שאמור לצאת בחורף יהיה כבר במחיר נמוך יותר ככה העלות תועלת תיהיה הרבה יותר טובה

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB295400=295403&DB303884=303885

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by lisly,

אני מעוניין לקנות שלט אלחוטי לPS2, השאלה שלי האם כדאי לקנות בכלל, האם הוא לא עושה בעיות? נח ? ושאלה נוספת בעצם של איזה חברה מומלץ של AIRSTYLE שמעתי טוב וגם של SEGA, תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. Started by shimmon11,

מחפש תוכנה שיודעת להמיר משחקי PSP ל PC

20. קורא גם NTSC/PAL בה 2700 שקל וגם הוא פרוץ מכאן-http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=632

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by humus10,

באג התחילו להביא XBOX 360, מחיר 3200 ש"ח למזומן. ב GAMESTATION ב 3200 אפשר לקחת קונסולה + משחק ( PRO SOCCER EVO) בבאג אחריות לשנה מלאה ב GAMESTATION לטענתם גם כן שנה אבל אני סומך יותר בבאג בעיניין האחריות ואם המכשיר יתקלקל סביר להניח שבבאג לא יתחילו להמציא סיפורים על היתחממות... מה אתם חושבים? מה כדאי?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. וד"א בשורות טובות ניתן לקנות דיסקים DL ב 9.99 בבאג (nashua)

• 46 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by mistaarvim,

הכוונה לשלט כמו של PS2 רק עם חיבור USB למחשב..

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: PS3 - 583 Wii - 383 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 271 PS 2 - 158 PSP - 188 PS2 SLIM - 122 לא יודע מה קרה בשלושה שבועות שלא כתבתי את ממוצע המחירים, אבל כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל (חוץ מהאקסבוקס פרימיום וה PS2) קיבלו עליה במחיר של כמה עשרות דולרים כל אחד... מעניין מה גרם לקפיצה הזו...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yotamavi,

אז ככה, קודם כל אני צריך המלצה לצ'יפ לפלייסטיישן 2 שאני יוכל להשתמש במשחקי NTSC ושיוכל לקרוא משחקים מגובים(צרובים) שיהיה עד 400 ש"ח. אני גם צריך חנות אמינה שאפשר להזמין ממנה אותו. ובנוסף אני צריך גם המלצה מאיפה לקנות XBOX360. (ואתם מוזמנים לשכנע אותי לקנות PS3 ) אגב מאיפה אני אוכל לקנות את הELITE, אני רוצה שיהיה לי בו HDMI בחרתי את ה360 בגלל שהבנתי שרק בו אפשר לדאוג שייקרא משחקים מגובים ובPS3 לא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים