עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שמתי לב שכרגע לא קיים אקספלוייט שמאפשר להפעיל אפליקציות homebrew אני מחפש אתר שמעדכן על ההתקדמות בעניין ושמתי לב שזה כבר נמשך זמן מה והאם יש אפשרות שייצרו אקפלוייט שיאפשר זאת בלי הבעיה שאם מכבים את המכשיר כל התהליך נמחק?

2. Started by The-Crush,

היי אנשים רכשתי WII U חדש והנה לכם סרטון של הפתיחה שהכנתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by whiteandfair,

היי ב"ה היום קניתי XBOX 360 SLIM .. אז הנה כמה שאלות: 1. קניתי מיקרוסופט פוינטס. אני רשום כמשתמש מבריטניה. הנקודות גם הם אירופאיות. זה לא נותן לי להוריד משחקים כגון call of duty וכו'. לפעמים גם דמואים זה לא נותן לי. השגיאה היא אותו דבר בשניהם, שגיאה של איזור. עכשיו ניסיתי להוריד איזהשהו דמו וזה דווקא כן נתן.. זה ממש מוזר כל הבלאגן הזה.. מה אני אמור לעשות עם הנקודות שקניתי אם אי אפשר להוריד משחקים שווים איתם?! גם ניסיתי GTA 4 ועוד כל מני לקנות עם נקודות - לא הלך..! אני חוזר ואומר שוב , המשתמש הוא UNITED KINGDOM, פרטי אשראי של בריטניה , הנקודות עם אירופאיות.. =[[ 2. מה הקטע שלהם נגד ישראל אני לא מבין.. לא מספיק שיש בעיות וכל השחקנים הישראלים צרכים לחפש קומבינות להרשם בטוב, …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קניתי מוקדם מהצפוי, החלטתי לקפוץ על המציאה ולא לחכות עוד חודשיים. קניתי XBOX 360 פרימיום + שני שלטים אלחוטיים מקוריים + צ'יפ + אינטרקולר+ כרטיס זיכרון 64 מגה = במחיר 2700 שקל. כמובן שזה יד שנייה ולא מהחנות וכמובן שזה היה סיכון כי זה בלי אחריות אבל שיחקתי בו כמה שעות והוא עובד מצוין. הבעיה היחידה שלו זה שהמאווררים של האינטרקולר עושים רעש יחסית חזק. השאלה איך אני יכול לקרר אותו כראוי עם פחות רעש? עוד מעט יגיע הקיץ ויהיה חם בטירוף בבית.. אני מאוד מעוניין לשמור עליו כמו שצריך. אני חושב לקנות גם NINTENDO WII בחו'ל ב1000 שקל אבל זה יהיה בעוד חודשיים.

• 63 תגובות
    • 8.5k צפיות
  5. Started by MajinShai,

שלום ושבת שלום לכולם היום דיי בהפתעה קניתי XBOX 360 ארקייד. לפני שאני פותח אותו מהקופסא אני אשמח לכמה הסברים! טבעת המוות,איך אני יודע אם המכשיר שלי בסיכון? אם צריך הנה הפרטים שמהם אני מבין שאפשר להסיק את הסיכון- Team: Abir LOT NO : 0915 כמו כן,האם המכשיר שורט דיסקים בצורה נוראית? האם יש עוד דברים שאמורים להדאיג אותי? חוץ מהמארד דיסק,אין הבדל בין הגרסאות אליט ופרימיום לשלי נכון? אנא השקיטו את ליבי ואמרו לי שעשיתי קנייה נכונה וטובה תודה ושבת שלום! *אשמח גם לעזרה פרטית בנוגע לכמה דברים שאי אפשר לדבר פה shaibarzel@hotmail.co.il מסנג'ר

6. Started by 125,

שלום לכולם היום קניתי 360 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6405&perur=2&t=23&c=378 כמה שאלות : 1. מה שקניתי זה טוב ? אני מתכוון בלי הטבעת מוות וכל זה. 2. אין לי עדין משחקים , יש משהו שאני יכול לעשות באקס בוקס כרגע? 3. העלתי תמונות שלו כדי שתראו אם המיקום שלו והתנוחה טובים . 4.המיקום של הספק כח בסדר? ואם יש לכם הערות, המלצות אתם מוזמנים לכתוב כאן [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. מה הוא רק לוינדוס :-\

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. קניתי והורדתי את הערכת תוספת של COD black ups ואני לא רואה את המפות,למה? זה עלה י 10 דולר הורדתי והתקנתי ואני לא רואה את המפות. לא במשחק הרגיל ולא בזומבים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. TV של LG ,חיברתי בקומפוננט,האיכות די דומה לטלוויזית CRT ישנה...למה? בהגדדרות של ה360 עשיתי 1080P...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. טוב אז ככה היום אחרי העבודה הלכתי לארקדיה וקניתי לי WII ביקשתי גם עידכון בחנות לגירסה האחרונה של התוכנה הרישמית והסכימו לקח קצת זמן אבל הכל מעודכן בדרך גם יצא לי להחזיק שלט 360 בפעם הראשונה והשלט באמת טוב אבל לא מצוין כמו שאומרים פשוט אני לא חושב שזה נוח לישתמש ב4 הכפתורי גב למשחקים שצריכים הרבה כפתורים למרות שלמשחקי יריות אני יכול להרגיש שזה הרבה יותר נוח משלט PS3 בכל מיקרה נחזור לנושא המכשיר למרות שהוא קטן ולמרות שבתמונות ניראה רכרוכי בנוי חזק הפלסטיק חזק והמעמד יציב הידית+נונצקו פחות חזקים אבל גם די חזקים ויותר חזקים מידיות מקוריות של PS2 לדוגמה למי שלא יודע מלמלה יש כניסות לכרטיסי זכרון וידיות קוביה וגם לכרטיס זכרון SD טוב זה הכל בנתיים כרגע יש לי רק…

• 72 תגובות
    • 7k צפיות
  12. Started by Godmoney,

לינק מצורף למי שמעוניין http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270239176467&mfe=sidebar

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by danielpet,

חלומי התגשם וקנו לי ליום הולדתי ה24 (עדיין לא, בקרוב) פיאס 3 השאלה שלי זה בקשר לרשת, הבנתי שאפשר להוריד דמואים וכו, נרשמתי לשירות של זה, אבל הוא לא נותן לי גישה :\ מה לעשות? ואשמח לקבל עוד טיפים ככה לבחור צעיר בעסקי הקונסלות

14. Started by elad76,

הרבה זמן לא שיחקתי בPS2 שמתי אותו בתוך נרתיק מיוחד במקום פתוח משהו. הפעלתי תמשחק הזה..רק הוא כך והוא מתחיל לקפוץ כשאני במכונית ורואה מכוניות אחרות(הרבה) הפעלתי תאפשרות Diagonsis וזה הפסיק חלקית...לשנות את המהירות של הדיסק או את א TEXTURE MAPPING יעזור?? עכשיו שאני במשימה שאני חוזר לשכונה ומהכל יוצא עשן ויש תבלגן והכל המשחק זז עם קפיצות תמידיות!!מעצבן!!! מה לעשות??? -איו אבק בPS2 -יש לי את הגירסה העבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ramsses_II,

יש לי בעיה מוזרה. אשמח אם יהיו פה אנשים שייבדקו אצלם אם זה קורה. קניתי לפני שבוע וחצי את ה-PS3 שלי, ועד עכשיו אני מרוצה שחבל על הזמן. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא זו: הגדרתי שהשלטים ייכבו לאחר 10 דקות שהם לא פעילים. אם אני עוזב באמצע משחק ליותר מעשר דקות, פתאום המשחק קופץ לי (ממש הפריימים קופצים כזה). אני חייב לצאת מהמשחק ולהפעיל שוב. ביטלתי את האופציה של כיבוי השלטים, אך אתמול עזבתי את הפרו בתפריט הראשי לאיזה רבע שעה, והתחלתי משחק והפריימים קפצו. מישהו מכיר/קרה לו? לפני שאני מוסר את הקונסולה שלי ולא רואה אותה מליון שנה עד שהיא תחזור מאחריות, אני רוצה לדעת אם למישהו זה קורה. 80 ג'יגה PAL. קורה לי בשני המשחקים שיש ברשותי (שניהם PAL) - פרו 2009 וגיטאר הירו 3. תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. טוב למי שחיי במאדים הנינטנדו DS הוא הניד האחרון של נינטנדו וכרגע הקונסולה הנימכרת ביותר (בקצב המכירות) אמולטור זה תוכנה שנותנת להפעיל תוכנות של מכשירים אחרים בכל מיקרה עד הכשיו היה הרבה יתקדמות באמולציה אבל תמיד זה היה רק במשחקי 2D אבל בקרוב זה ישתנה - http://www.1emulation.com/forums/index.php?s=9dbf8f8e264904ec83f785842c528db6&showtopic=21392 רבותי המשחק 3D הראשון לDS שמצליח לרוץ על PC מה שזה בעצם אומר שהאמולציה של הDS ניכנסת לשלב מאוד מיתקדם ואני מעריך שבקרוב חוץ מילבדוק איך משחקים פועלים באמולטורים נוכל באמת לשחק משחקי DS במחשב ולהנות מהם

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב אז ככה היום עברתי את המשחק בדרך הארוכה ודרך אגב למרות שיש כוכבים שדי חוזרים על עצמם יש גם כוכבים ממש ארד קור שלוקח כמה ניסיונות לעבור כל מיני משימות על זמן \לאסוף 100 מטבעות סגולים\לעבור בוסים אם יחידת אנרגיה אחת בלבד וכו בכל מקרה מקבלים את לואיגי אבל זה לא סתם מאריו בתחפושת למי שזוכר את מאריו 2 ללואיגי אז הייתה קפיצה גבוה יותר וזה מה שיש פה יש לו קפיצה גבוה יותר והוא גם מחליק שרצים מה שנותן יתרון וחסרון מי שרוצה לחרוש יכול לעשות את 120 הכוכבים שוב אם לואיגי אני בינתיים יעבור למשחקים אחרים אבל יחזור מידי פעם לטחון כוכבים אם לואיגי

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  18. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15055

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה, ניסיתי לרשום חשבון חדש וגיליתי את הדברים הבאים: בשלב ההרשה המכשיר ישאל אם יש לך LIVE ID או שאתה רוצה ליצור אחת, ניסיתי לתת את הID של המסנג'ר שלי, וקיבלתי הודעה ששירות XBOX LIVE לא קיים באיזור החשבון שלי. ניסיתי ליצור חשבון חדש - נתתי מייל ישראלי וסיסמא - והופ - חשבון חדש ללא בעיה. בנוסף אם יוצרים LIVE ID של מסנג'ר לא ישראלי בוידוס גם הוא יעבוד. הקיצר, ההגבלה קיימת לפי זהות חשבון הLIVE ID.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by tgen,

סוף סוף נחשף המשחק שרמזו עליו באתר הגשום: http://www.godofwar.com/spartansstandtall God of War: Ghost of Sparta המשחק ייצא ל-PSP בהמשך השנה כשהסיפור שלו מתרחש בין המשחק הראשון לשני בהתחשב במשחק המצויין הקודם ל-Chains of Olympus :PSP המשחק אמור להיות ממש ממש טוב!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  21. עכשיו זה רישמי. סופר מריו גלאקסי המשחק עם הביקורות הגבוהות ביותר בכל הזמנים לא כל כך מבין מה ה Orange box עושה שם, זה לא משחק סוף העולם. ולא צריך לתת ציון על חבילה משתלמת, אז מה אם הם חיברו את המשחקים לא חסרים משחקים טובים אחרים.

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Underdog מזמין אתכם להשכיר משחקי PS3/XB360/Wii/PS2/PSP

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם יש גרסאות ל WII? ולגבי עדכוני התוכנה של ה WII , מה כל אחד מוסיף , והאם אפשר לעשות את זה לבד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לא יצא לשחק אותו בבוקס אפילו שהיה לי

• 1 תגובה
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים