קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
כשרכשתי את ה PS3 שלי יצרתי חשבון ל PSN ובחרתי את ישראל שמתברר לי לאחר קריאה פה בפורום וגם ניסיון לרכישה שאי אפשר לרכוש דרך ה PSN משחקים וכו' אז ניסיתי להחליף מדינה ולא הצלחתי השאלה שלי האם אני יכול למחוק את החשבון הראשי ( ניסיתי ולא הצלחתי יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון ) וליצור חשבון חדש ? :s05:
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם זה רק עניין של טעם ? מה הפלוסים ומינוסים של כל אחד מהמכשירים ? איפה אני אמצא יותר עניין ? למי יש יותר משחקים ? האם הפסיקו להוציא משחקים לPS3 ? תודה רבה ומצטער על השאלה העקומה משהו.. יש לי LCD FHD 42 שהולכת להתחבר לקונסולה, אם זה משנה משהו.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת אני נמצא כרגע בהתלבטות קשה מאוד. בגדול לא ממש משנה לי איזה מהם לקנות והמחיר די דומה. אני מתלבט בין ה Xbox 360 Elite לבין PS3 slim. אני מבקש ממכם המבינים יותר ובעלי הניסיון לעזור לי עם כמה שאלות. 1. אני לא ממש גיימר מטורף אני בעיקר חושב לכיוון קונסולה לסלון לי ולילדים. 2. אני אוהב משחקים בסגנון Fable ו-ME וכמובן שכאן נופלת ההחלטה שלי לכיוון xbox. 3. אני רוצה אופציה לשחק בגיטר הירו בשביל שאני ואישתי נוכל להעביר ערב בסגנון להקת רוק מטורפת ולקרוע לשכנים שלי את עור התוף :bash: 4. אני לא צריך פריצות/צרובים וכל שאר מיני הירקות. 5. גרפיקה לא ממש מעניינת אותי, אני לא חסיד גדול של גרפיקה כמו משחקיות טובה. ועכשיו לשאלות. 1. יש לי בבית טלוויזיה אחת בחד…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ומקווה להשתלב... ראיתי באתר www.pcgames.co.il את המשחק GOW3 ב-280 שקל... מישהו מכיר את החנות ויודע האם הם אמינים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15060 לכל אלה שאומרים שאין משחקים בוגרים לWII מספיק בוגר?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Resident Evil Zero יצא לגימקיוב ב2002 ועד לא מזמן היה זמין רק בגימקיוב וגם היום חוץ מפורט לWII ביפן זמין רק לגימקיוב למרות שיש תאימות לאחור לWII בכל מקרה זה משחק שעלילתית מקדים כמובן את RE1-2-3 למרות שיצא אחרי המשחק מספר את הסיפור של שוטרת ואסיר נימלט שנפגשים ברכבת עמוסה בזומבים ויצורים אחרים ולאורך המשחק מקבלים מידע על ההתחלה של המגפה (הזומבים נוצרו מחידק הT למי שחי במערה והמשחק מספר מי יצר את הנגיף ומה קרה מאז ) אחד מהשינוים שהוכנסו למשחק מאז המשחקים הראשונים זה שהפעם יש דגש מיוחד על צוות רוב המשחק מקבלים שליטה על שני אנשים שזה את האמת יותר מעצבן ממעניין ומשתמשים בהם ללחום ולפתור פאזלים אפשר להפריד את הדמויות שצריך ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור ברוב המ…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 ואין לי טלויזיה רק מחשב איך מחברים את XBOX למחשב?
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אחותי כרגע בניו יורק. יש לה אופציה לקנות מבסט ביי סוני 3 סלים, 160GB: http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+PlayStation+3+%28160GB%29/3061302.p?id=1218379530906&skuId=3061302 229$ אני לא חושב שאצליח למצוא כזה מחיר זול לקונסולה חדשה בארץ השאלה אם העובדה שהוא מניו יורק תפריע לו לעבוד בארץ כי אני יודע שיש את העניין של הPAL וכו' .. והאם יהיה אפשר לפרוץ אותו והכל. אגב, היא תצטרך לשלם במכס? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לתיאלנד ביום שבת הקרוב וברצוני לישאול אותכם אם מישהו יודע איזה חנות מקורית כדי ליקנות קונסולות ומשחקים מקוריים של נינטנדו. שמעתי על החנות הזאת "NiNtendo Group" האם כדאי ליקנות שם את הקונסולות שרשמתי או שלא,כי לפי מיטב הבנתי שקונים דברים כאלה בתיאלנד חייבים להיזהר מזיופים ולכן אני כאן כדי לישאול אותכם אני ישמח לקבל אינפורמציה ומאנשים שכבר קנו שם או יודעים דבר או שניים על החנות הספציפית הזאת תודה ויום טוב שיהיה לכולכם !! ( :
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29471 המשחק המדובר יהיה משחק בסיגנון גוסט ריקון עם שילוב של גירס נשמע מענין ונחמד אבל השאלה היא כזאת: האם הופכים את העולם של היילו למין מריו ?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני דברים כאלו ורציתי לדעת עם יש אפשרות לחבר שלט של XBOX לPS מפני שהשלט של הפלייסטישן בכלל לא נוח לי ואני לא מסתדר איתו והXBOX ONE החדש פחות טוב מPS4 ולכן אני מעדיף לקנות PS4 אבל אני פשוט לא יכול להסתדר עם השלט אז אני רוצה לדעת אם יש דרך לחבר בלי הרבה סיבוכים כל מיני מכשירים מוזרים וגם אם יש אפשרות אז שלא יהיו מוכחרחים להישאר מחוברים לPS4 בכבל כלשהו שאמור לגרום לחיבור בין השלט לPS4
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
האם יגיע לארץ ? אם כן, מתי ? האם ידוע מה יהיה המחיר בארץ ? האם יש ל PS3 הרגיל יתרון כלשהו על ה PS3 Slim ? תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה להחליט איזה קונסולה לקנות שחקתי בשניהם,ובשניהם נהנתי אבל אפשר אולי חוות דעת אישיות או המלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי ב 2100 אבל זה באשדוד ואין לי כח להגיע לשם כי אני ירושלמי אני מתכוון לערכה מלאה עם צ'יפ, מה שמצאתי בעצמי זה המחיר האחיד בזאפ של 1960 שקל וצ'יפ בכמעט 400 היה איזה אחד שפרסם ב Yad2 עם צ'יפ ב 1700, מה שנראה לי מוזר (בכלל אני לא יודע אם חוקי לדבר על צ'יפ, אבל זה חוקי לגבות משחקים אז אני משתמש בזה לגיבוי משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם זה עוזר ורציני מה שאמרו לי שהתקשרתי זה שעושים את התיקון ואם זה לא עוזר מחליפים לוח אם שזה 1000 ש"ח. ומי אמר שבלוח הבא זה לא יקרה?? אין לי אפשרות לשלוח לחו"ל
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, מוזמנים להצטרף לדיסקורד הגדול בישראל למשחק Call Of Duty יש שחקני PC וקונסולות. יכולים לחפש חברים חדשים לשחק, יש בוט מתוכנת שמראה לכם את כל הנתונים של השחקן שלך(כולל זמן משחק, הריגות ו KD) וכמובן חדרים לפי גילאים ורמות. על מנת להצטרף יש ללחוץ על Join Server בכתום https://discord.me/codwarzoneisrael ברוכים הבאים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כבל אופטי, חיברתי בין הסוני 3 והמחשב, הגדרתי בסאונד שיעבוד על דיגיטל אבל אין סאונד. צריך איזשהי הגדרה במחשב? אני משתמש בכרטיס קול מובנה בלוח אם ds3lep43.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא שמע על המשחק אולי,קבלו סרטון GAMEPLAY במולטי. ניראה מעולה,גראפיקה טובה מאוד! http://www.gametrailers.com/player/31560.html
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לשחק ב MAD WORLD ל WII? אני שוקל לקנות, אבל רוצה לקבל כמה חוות דעת קודם. הביקורות מהללות עד עכשיו- http://wii.ign.com/articles/960/960344p1.html הציון הממוצע מכל הביקורות ברשת עומד על סביבות 85-87, וסביבות ה 90 מהמשתמשים, אבל אין הרבה משתמשים שגם פירטו לגבי הציון.... הייתי שמח לדעת יותר לפני שאני מוציא כסף, למרות שקטעי הוידאו שראיתי נראים מעולה.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אני לא מדבר פה על איך עושים את זה -במידה וזה פועל בכלל אני מדבר רק על השמועה עצמה -וההשלכות לדעתכם על התעשיה במידה וזה נכון ? http://www.maxconsole.net/content.php?41841-PS3-hacked-USB-PS-Jailbreak-allows-gamers-to-copy-games-directly-to-hard-drive&page=2#comments According to multiple sources, it seems as if the PS3 has been 'hacked' with a new commercial USB Device called the 'PS Jailbreak'. This seems like the modern day 'HD Loader' and will allow owners to dump all original PS3 games onto a FAT32 hard drive and play the game entirely from there. There is an official website for the product, a retailer has released a couple of videos of it, plus a number of 'ha…
-
- 68 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן לקנות את הxbox 360 ולפני שאני קונה אני מעדיף להתייעץ עם כמה מהפורום הזה שאני בטוח שיש להם יותר ניסיון ממני בכל הנוגע לקונסולות. אז ככה, יש לי כמה שאלות: 1. איזה עדיף לקנות את ELITE או את הARCDE? אני שואל בגלל שהARCDE יותר זול והאם הוא מספיק בשבילי? האם בכלל יש הבדל בביצועים? אני יודע שלELITE יש הרבה הרבה יותר נפח, אבל גם ככה בשביל מה אני צריך דיסק קשיח גדול? הרי אין התקנה פשוט מכניסים ומשחקים. 2. ראיתי שיצא דגם חדש בשם xbox 360 slim השאלה שלי אם שווה לי לקנות, פשוט הבנתי שאין לו קורא צרובים ואני ממש לא מתכוון לקנות משחקים ב300 שקל, הכל אני הולך להוריד... 3. האם ייצא מתישהו איזה אביזר כמו אקדח? פשוט אני רוצה לשחק במשחקי FPS ואני רוצה תחליף ראוי לע…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ההצעה הזאת ? http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D5A136E-645D-45CB-A7B7-EDE0C89AC0AC}&details_type=1&itemid={F6E3A2B6-7BC9-47D1-B71E-E37BA152E090} ויש לי כמה שאלות 1. אם יש לי את ה IXTREME 1.5 אני יכול לשחק בלייב בלי לקבל באן? 2.חוץ משאין לי הארדיסק יש עוד הבדל בין הגירסאת ארקייד לאחרות? 3. כרטיס זיכרון של 256MB יספיק לשמירות של הרבה משחקים? 4.אני זוכר שהיה לי את האקסבוקס הקודם היה אפשר לשחק במשהו דומה ללייב קוראים לזה XBCONNECT זה עדיין קיים בשביל ה360?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-